ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

TA NEA MAS -ειδήσεις σήμερα *

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ-ειδήσεις σήμερα :



** Νέα σοβαρή τουρκική πρόκληση στο Φαρμακονήσι

Σε νέα σοβαρή πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι στο Φαρμακονήσι, δύο ημέρες μετά από επεισόδιο στην Κω. Τουρκικά αεροσκάφη αναχαίτισαν ελικόπτερο του Λιμενικού, το οποίο βρισκόταν σε επιχείρηση καταδίωξης λαθρομεταναστών.
Σε νέα σοβαρή πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι στο Φαρμακονήσι, δύο μόλις ημέρες μετά από σοβαρό επεισόδιο στην Κω.

Τουρκικά αεροσκάφη αναχαίτισαν, για δεύτερη φορά, ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος, το οποίο βρισκόταν σε επιχείρηση καταδίωξης λαθρομεταναστών.

Το περιστατικό έγινε στις 08,05 το πρωί της Κυριακής και τα τουρκικά αεροσκάφη αποχώρησαν από την περιοχή μόλις εμφανίστηκαν δύο μαχητικά Μιράζ 2000 της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Δεν θέλουμε η ένταση που επικρατεί στη γειτονική χώρα να επεκταθεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο ο Ευ. Βενιζέλος.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή σημειώθηκε μπαράζ τουρκικών εναέριων παρενοχλήσεων σε ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος, που έχει ως βάση την Κω και εκτελούσε πτήση επιτήρησης των θαλασσίων συνόρων μεταξύ Κω και Σάμου.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος το ελληνικό ελικόπτερο, δέχθηκε στις 08:02 και ενώ πετούσε 200 πόδια πάνω από το Φαρμακονήσι την παρενόχληση δύο τουρκικών F16, τα οποία σε σχηματισμό πετούσαν στα 1,200 μέτρα. Πριν από το συμβάν, το ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος είχε ενοχληθεί 11 φορές, μέσω τουρκικών ραντάρ.


**Τσίπρας: «Λαμόγια όσοι μας κυβερνούν»


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εφημερίδα Το Βήμα.
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εφημερίδα Το Βήμα.

«Λαμόγια δεν είναι οι χαμηλότερα αμειβόμενοι μισθωτοί στην Ευρώπη, αλλά όσοι μας κυβερνούν» λέει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Θα έπρεπε (ο πρωθυπουργός) να μην παραδίδει τη χώρα στα νύχια των κερδοσκόπων, κραυγάζοντας ότι καταρρέουμε λίγο προτού βγει στην αγορά να δανειστεί. Θα έπρεπε να οικοδομήσει συμμαχίες στην ΕΕ για μακρόπνοο και όχι τριετές Πρόγραμμα Σταθεροποίησης »τονίζει ο κ. Τσίπρας.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να ζητήσει απευθείας δανεισμό από την ΕΚΤ, ευρωομόλογο και κοινοτική αλληλεγγύη. «Όχι να λέει ότι δεν θέλουμε οικονομική βοήθεια. Θέλουμε και τη δικαιούμαστε ».


** Συντριπτικό το «Όχι» στο ισλανδικό δημοψήφισμα

Οι Ισλανδοί απέρριψαν με 93,2% την οικονομική συμφωνία Icesave, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που ανακοινώθηκαν αργά την Κυριακή.
Οι Ισλανδοί απέρριψαν με 93,2% την οικονομική συμφωνία Icesave, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που ανακοινώθηκαν αργά την Κυριακή.

Το «ναι» συγκέντρωσε μόλις 2,699 ψήφους (1,8%), ενώ το όχι έλαβε 134,397 ψήφους. Η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ανήλθε σε 62,7% και ψήφισαν 144,231 άτομα.

Περίπου 230,000 Ισλανδοί κλήθηκαν το Σάββατο να αποφανθούν σχετικά με τη συμφωνία για την πληρωμή από το Ρέικιαβικ 3,9 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία καταβλήθηκαν από το Λονδίνο και τη Χάγη για αποζημιώσεις πολιτών τους που ζημιώθηκαν από την πτώχευση της ιντερνετικής ισλανδικής .-


** «Το ευρώ θα αντέξει παρά την επίθεση των κερδοσκόπων»


Η αξιοπιστία στις χρηματαγορές θα εξαρτηθεί από το εάν θα μειωθεί το έλλειμμα κατά τέσσερις μονάδες », δήλωσε η Άγκελα Μέρκελ. «Το ευρώ θα αντέξει παρά την επίθεση των κερδοσκόπων» είπε.
Επικίνδυνο για το ευρώ χαρακτηρίζει η Γερμανίδα καγκελάριος, Αγγελα Μέρκελ, το γεγονός της κερδοσκοπίας στις χρηματαγορές σε βάρος της Ελλάδας και των άλλων χωρών, που βρέθηκαν στη δίνη της διεθνούς χρηματοοικονομικής κρίσης σε «αδύνατη» στιγμή και με άλυτα διαρθρωτικά προβλήματα, εκφράζοντας, όμως παράλληλα τη βεβαιότητα ότι τελικά το ευρώ «θα αντέξει».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung», η Γερμανίδα καγκελάριος αποφεύγει να γίνει συγκεκριμένη, ως προς το θέμα του τρόπου στήριξης των προσπαθειών της ελληνικής κυβέρνησης, προκειμένου να μπορέσει να υλοποιήσει το Πρόγραμμα Σταθεροποίησης που δεσμεύτηκε να ακολουθήσει, αλλά εκφράζει την «ευγνωμοσύνη »της για το ότι« ο Έλληνας πρωθυπουργός, σε αντίθεση με ό, τι συνέβαινε στο παρελθόν, αποκάλυψε τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων », καθώς και για το ότι« διακήρυξε τη βούληση της χώρας του να τακτοποιήσει τα οικονομικά της και να αποκαταστήσει την ανταγωνιστικότητά της ».

Σύμφωνα με την κ. Μέρκελ η εδραίωση της εμπιστοσύνης στο ευρώ στις χρηματαγορές θα διασφαλιστεί μόνον αν στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες με υψηλά ελλείμματα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη ρίζα του - εξού και η «ευγνωμοσύνη» που εκφράζει η Γερμανίδα καγκελάριος προς τον Έλληνα πρωθυπουργό για την ειλικρινή προσέγγιση των προβλημάτων και την ετοιμότητα αντιμετώπισής τους.

«Η αξιοπιστία στις χρηματαγορές θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα υλοποιηθεί πράγματι η προγραμματισμένη για αυτό το χρόνο μείωση του ελλείμματος κατά τέσσερις μονάδες», υπογράμμισε η κ. Μέρκελ, εκφράζοντας ταυτόχρονα την «ικανοποίησή» της για την προθυμία της ελληνικής κυβέρνησης να συνεργαστεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τους ειδικούς του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, προκειμένου να αξιολογηθεί η πορεία της προσπάθειας και, αν χρειαστεί, να λάβει επιπρόσθετα μέτρα .

Η Γερμανίδα καγκελάριος είχε και προ διημέρου, σε εκδήλωση της εφημερίδας «Financial Times Deutschland», επισημάνει το γεγονός ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα επιδεινώνεται από την κερδοσκοπική πίεση, που ασκείται στις χρηματαγορές με αποτέλεσμα την υπέρμετρη αύξηση του κόστους δανεισμού της χώρας, προκαλώντας έτσι γενικότερο πρόβλημα στην ευρωζώνη.

«Δεν μπορεί οι αγορές να καθορίζουν την τύχη μας», είπε η κ. Μέρκελ. Εξάλλου, ο υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) τάχθηκε υπέρ της επιβολής «αυστηρών κανόνων» στα λεγόμενα «ασφάλιστρα» έναντι επισφαλών δανείων (Credit Default Swaps, CDS), εξετάζοντας θεωρητικά μέχρι και την απαγόρευσή τους για την περίπτωση των κρατικών ομολόγων. --


**



*** ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
27η αγωνιστική:
• ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 Ντάρμπισιρ
• ΠΑΟΚ --ΑΕΚ 0-1
ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0
• ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -- ΗΡΑΚΛΗΣ 1-3
• ΚΑΒΑΛΑ -- ΛΑΡΙΣΑ 3-3
• ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -- ΑΡΗΣ 1-1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Β εθνική: ΚΑΛΑΜΑΤΑ -- ΕΘΝΙΚΟΣ 0-0




Να εφαρμοτή άμεσα το, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΝΕΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ... ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, και όλοι οι πλούσιοι ΕΛΛΗΝΕΣ από το εξωτερικό να επιστρέψουν στην πατρίδα, με επενδύσεις για μείωση της ανεργείας, για την αύξηση της παραγωγικότητας, κάτω από καθαρούς και ευνοϊκούς κανόνες για τους Έλληνες επενδυτές κ.π.α. .-

~ **

Ο / Η Δημήτρης Χίλιος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Δημήτρης Χίλιος - Συγγραφέας.

Δημήτρης Χίλιος21 του Μαρτίου 2010 στις 3.28 π.μ.
(χωρίς θέμα)
Απόσπασμα από το ανέκδοτο μυθιστόρημα του Δημ. Χίλιου "Η δαφνοστεφής"********** Ώρες παράσταινε η Γενοβέφα, με τα μάτια να πεταρίζουν, ατέλειωτες ιστορίες από εκδηλώσεις λατρείας των θαυμαστών, όλα πασπαλισμένα με λουκουμόσκονη.Και η Σούλα απέναντί της, κοινό άλαλο. Κάθε Τρίτη καθηλωμένη στην ίδια απογευματινή μα παράσταση, να θαυμάζει και να χειροκροτεί, κατά βάθος να απορεί και να αμφιβάλλει.Μονάχα κάτι μικρά διαλείμματα σιωπής που έμοιαζαν χάσματα τεράστια και αμέσως καινούργιες ιστορίες ξεκίναγαν για να μεταμορφώσουν μονομιάς την τραπεζαρία της Γενοβέφας σε βαγόνι τραίνου που ταξίδευε σφυρίζοντας. Τότε ερχόταν και πέτρωνε στην καρέκλα της, θεατής ανέκφραστος.Βαγόνια, σπίτια, άνθρωποι και καταστάσεις τρέχανε κυνηγημένοι, σε αντίθετη ο ένας από τον άλλον κατεύθυνση, ένα πράγμα αλλού ο παπάς κι αλλού τα ράσα του, άκρη δεν έβγαινε. Το ταξίδι διέκοπταν σύντομες μονάχα στάσεις σε κάτι ανάστατους Σταθμούς, κατακλυσμένους από ανθρωπομάνι παράταιρο.Μικροσυμβάντα από παραστάσεις σε κάτι υποτυπώδη θέατρα επαρχίας, αίθουσες καφενείων, όλα διανθισμένα με άσκοπες λεπτομέρειες και βρεγμένα από δάκρυα νοσταλγίας.Στον εμπορευάμενο, αργότερα, μόλις ζύγωνε η μέρα που, παραμερίζοντας τη γκρίνια των δικών του, θα βάζανε στεφάνι με δόξα και τιμή, τότε μονάχα του εξομολογήθηκε μέσες κάτι-άκρες από τη ζωή της αποφεύγοντας επίμαχες αναφορές στα ερωτικά, ίσα για να του ρίξει στάχτη στα μάτια. Κατόπιν τραγούδησε από το ύψος τριών σκαλοπατίων ένα Χτύπα σατράπη μου, δώσ'μου γλυκά φιλιά , δυο κουνήματα των βυζιών μέσα στα μούτρα του και αυτό ήταν όλο.Κι όταν θέλησε να του ξεκαθαρίσει τα του ονόματος, έτσι να μην τη σκοτίζει με ερωτήσεις ενοχλητικές, τότε είπε να το γυρίσει στο μελό. Ξεφούρνισε πως ήταν βαφτισμένη τάχα με δυο ονόματα -- Νικολέττα και Γενοβέφα, οι δυο γιαγιάδες, τι να πρωτοθυμηθεί! -, αλλά εκ παραδρομής και για το γινάτι του πατέρα της γράφτηκε το πρώτο μονάχα στην ταυτότητα. Καυγάδες και οικογενειακά μαλλιοτραβήγματα μέχρις εσχάτων, δεν ήθελε να τα θυμάται, να μην τον στεναχωρεί και αυτόν με τα δικά της! Εκείνος, με την ψωμόλυσσα που τον έδερνε για γυναίκα, ήταν έτοιμος να χάψει τέρατα.Μα είχε κι άλλα να μπαλώσει. Έκανε έτσι δυο σκέρτσα να τον αποβλακώσει λιγάκι, και ξεκίναγε το παραμύθιασμα, μπας και χάψει ο καλός της το περί λαθών κατά συρροήν της ταυτότητας.Τον γραμματικό του δικού της χωριού τη μέρα που πήγε ο πατέρας της να δηλώσει το κορίτσι, τον φώναξε από μιαν αυλή που τρωγόπιναν, ήταν η εβδομάδα που σφάζανε τα χοιρινά και φτιάχνανε τις τσιγαρίδες. Έτσι, βιαστικά έγραψε στη ληξιαρχική πράξη αντί για τη δική της χρονολογία γεννήσεως, μεθυσμένος, εκείνη της Γαρουφαλλιάς της αδελφής της • και φαινόταν έτσι η Γενοβέφα τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη.Μετέπειτα, ως θεατρίνα, τον έβρισε πολύ αισχρά σε μια επίσκεψη στο χωριό για κάτι κληρονομικούλια, χωρίς κέρδος κέρατα. Τέτοιο κακό που της έκανε στην καριέρα της, μήτε πεθαμένον δεν τον συγχώρησε.Κάθε Σάββατο έκανε ο εμπορευάμενος διπλές εισπράξεις απ 'όσο την εβδομάδα ολόκληρη-ιδίως τον καιρό που οι χωριάτες ξεπούλαγαν σοδειά τη-και τότε τής φουλάριζε το ψυγείο κρέατα, τυριά και φρούτα . Επίσης κάθε Σαββατόβραδο ανελλιπώς ο εμπορευάμενος έπινε δυο ποτήρια Johnnie Walker σκέτο, προ φαγητού, σαν φάρμακο, και τότε αυξάνονταν οι απαιτήσεις του στη συζυγική παστάδα.Τη νύχτα, όσο εκείνος ροχάλιζε, αλαφροπάτητη, τρυγούσε από την τσέπη του ένα από κάθε χαρτονόμισμα, να μην κινήσει υποψίες.Η Γενοβέφα πλασαριζόταν ως σύζυγος εμπόρου και καμάρωνε που τη φθονούσαν οι παρακατιανές, γι 'αυτό κάθε Σαββατόβραδο Δεν πάει στο διάολο, έλεγε κι έκλεινε τα μάτια. Όμως, ως καλλιτέχνις, παρά την επιμονή του ποτέ δεν καταδέχτηκε την περιοδεία του γυρολόγου σε ρουμάνια και ρα-χούλες • από λόγους αρχής.Παράλληλα με τα οικιακά και τα καθήκοντα κυρίας εμπορευομένου, η Γενοβέφα ασκούσε το λειτούργημα της καφετζούς και χαρτομάντιδος, ξεπουπουλιάζοντας τις ελαφρόμυαλες μεγαλοκοπέλες της πόλεως σχεδόν απαξάπασες, αλλά και κάτι μικροπαντρεμένες ευέξαπτες με εξωσυζυγικά ενδια-φέροντα . Είχε το κληρονομικό χάρισμα, τις παραμύθιαζε. Η νόνα της βλέπεις, η συνονόματη, αυτά αυθεντία ήτανε σ 'άγιο το χωματάκι που τη σκέπασε. Η Σούλα, αν και δεν εντασσόταν σε καμμιά από τις ομάδες, παρά αποτελούσε στο πελατολόγιο της Γενοβέφας κατηγορία από μόνη της, επισκεπτόταν τη συμβουλάτορά της ανελλιπώς κάθε Τρίτη απόγευμα για καφέ και ανάλυση διεξοδική τεκταινομένων και μελλουμένων. Γιατί η τύχη της η καριόλα, έτσι την έλεγε, όσο ύπουλη και μπαμπέσα κι αν στάθηκε απέναντί της, δεν θα την άφηνε μια ζωή στο κουπί . Τόσα σχέδια έστηνε τις νύχτες καμαρώνοντας την Πούλια και τον Αυγερινό στο παράθυρο κρεμασμένη, κάποτε ο τροχός θα γύρναγε, θα έστεργε το όνειρο.Εσένανε, καρδιά μου, σε ράνανε οι μοίρες στην κούνια με ροδοπέταλα, υπομονή μονάχα να έχεις και θα αποζημιωθείς, επέμενε η Γενοβέφα.Με σκατά με ράνανε, οι ρουφιάνες, μα δεν θα τους περάσει, πείσμωνε η Σούλα, την ίδια κάθε φορά κουβέντα. Ποια κούνια άλλωστε, στη σκάφη του ζυμώματος την κοίμιζε μωρό η κυρα-απόσκια Νικολίτσα και στ 'της αγραπιδιάς, καθισμένη ανακούρκουδα, εκεί την θήλαζε το λιγοστό της γάλα. Δεν είχε διάθεση να εξιστορήσει και να τα θυμηθεί, άλλη στιγμή ευχαρίστως.Κατόπιν συμπλήρωνε εκείνο περί του τροχού που θα γύρναγε να γλεντήσει κι ο φτωχός, τότε ξεκαρδιζόταν στα γέλια η φιλενάδα της κι έπιανε τώρα να τη δασκαλεύει μπροστά στον καθρέφτη σκέρτσα και άλλα κόλπα θεατρικά.
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1188414925115&mid=20ff257G3dd6e022G1259531G0&n_m=snstam @ gmail.com .-


** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , Στάμος-ΔΥΝΑΜΗ .-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Μεσσηνίας .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra - Μεσσηνίας 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara - Μεσσηνία 1 - ΦΩΤΟΣ .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647 # / home.php; = σπίτι , ΣΤΑΜΟΣ .- http://youtube.com/my_video_edit , YOUTUBE STAMOS01 .-
http://www.sync.gr/stamos1 ,

http://twitter.com/staMOS01 ,

HTTP: / / twitter.com / login ,

http://add.my.yahoo.com/ ,

http://www.facebook.com/?ref=home #! /; ref = σπίτι ,

http://poiisi.ning.com/profoles/blogs/stamos1-2 ,

**http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos1/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1, http://www.slide.com/arrange # blk ,

http://niannap.slide.com/ ,

http://www.wraia.gr/users/stamos1 ,

http://asnstamrfara.slide.com/ , Slide .-

http://www.slide.com/homeview #-εικόνες .-



** Ο / Η Δημήτριος Μητρόπουλος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.

Δημήτριος Μητρόπουλος21 του Μαρτίου 2010 στις 12:46 pm
Θέμα: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ
http://www.facebook.com/l/6153b? www.youtube.com/watch?v=RzjZgJ4ahs4
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1108454248777 & mid = 21076daG3dd6e022G125d98bG0 & n_m = 40gmail.com% snstam

** Ο / Η Στέλιος Savourdos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Στέλιος Savourdos21 του Μαρτίου 2010 στις 10:33 am
Θέμα: Ο πολιτισμός μας και οι ... αφελείς
Μπορεί σαν λαός να είμαστε άγαρμποι κατσαπλιάδες και ανοργάνωτοι, όμως είχαμε κάτι να καμαρώνουμε. Τον Ελληνικό μας πολιτισμό. Αυτόν που σε λίγα χρόνια θα αλοιωθεί και αργότερα θα χαθεί ανάμεσα στις στρατιές των λαθραίων μεταναστών που κάποιοι φαίνεται έχουν συμφέρον να νομιμοποιήσουν, εν ονόματι της ισότητας και της δημοκρατίας ...
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1387388682215&mid=2105701G56358b7cG1a9689eG0&n_m=stamoskal @ windowslive.com .-

** Ο / Η ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ! ΟΧΙ στούς ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ παιδεραστές, ΨΥΧΩΝ και ΣΩΜΑΤΩΝ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ31 Δεκεμβρίου 1969 στις 4:00 μ.μ.
(χωρίς θέμα)
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1238407796458&mid=2105493G3dd6e022G125c4ebG0&n_m=snstam @ gmail.com

** Ο / Η ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ21 του Μαρτίου 2010 στις 10:25 am
Θέμα: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Κ ΛΙΓΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ
http://www.facebook.com/l/6153b? www.ngsnradio.gr/ KANTE DIMIOYRGIA LOGARIASMOY MILISTE ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥ STAΘMOY ΚΑΙ MPITE ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΣΤΟΝ STAΘMO ΤΟΝ FILΩN ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΗΣ KOINΩNIKOTHTAS, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ. SAS PERIMENOYME oloys. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ = 20,00 O KΩNSTANTINOS ΣΤΑ ΠΛΑΤΩΝ KΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. 20,00 με 22,00 ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ Ο FRACISKO ΜΕ ΕΝΑ KOKTEIL TRAGOYDIΩN ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Περασμένες 60 με 70 - 80 - 90 / 22,00 με 00,00 ROCK GREGORH-ΛΕΩΝ 37 ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΓΑΠΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)''N-G - S - N''24 ΩΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΞΙΖΕΙ!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1414883334703&mid=21054e3G3dd6e022G125c521G0&n_m=snstam @ gmail.com .-

** Η GogouLini έγινε θαυμαστής της σελίδας ΔΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ! (100% ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ) στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages 2FDES%-TIS-συνομιλίες-ΤΟΝ-Φίλωνα-SOU100ALETHINO-ΚΑΙ-DOKIMASMENO 2F341128964158% & mid = 2103d76G56358b7cG1a956bfG4c & n_m = stamoskal 40windowslive.com% Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook, .-

** Μήνυμα Συζήτηση Νέα από Akssz4747@hotmail.com Ένα
Από:
Flixster (updates@flixster.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010 5:28:07 μμ
Προς:
Stamoskal Stamoskal (stamoskal@windowslive.com)

Hey Stamoskal, Akssz4747@hotmail.com Α δημοσιεύτηκε μόλις ένα νέο μήνυμα για να μιλήσω profile.Click σας για να δείτε το μήνυμά σας:http://www.flixster.com/user/stamoskal?em.id=1963958733&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNjk3ODk5NjM5MDE7OGEyZDc0ODcwZTg4NjU3MjEyZTkwNTdjZjM1NjMyZGU% 3D # γ = δραστηριοτήτων & m = email & s = talk_notifΓια να δείτε Akssz4747@hotmail.com Κάντε κλικ στο προφίλ της Α εδώ:http://www.flixster.com/user/aksszhotmailcom?em.id=1963958733&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNjk3ODk5NjM5MDE7OGEyZDc0ODcwZTg4NjU3MjEyZTkwNTdjZjM1NjMyZGU% 3D # γ = δραστηριοτήτων & m = email & s = talk_notifΘα μιλήσουμε αργότερα, Flixster Νέο! Πάρτε Flixster για iPhone, MySpace και Facebook. --

** Ο Νικολάκης σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Παρασκευη 26 Μαρτιου ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ, ΛΕΖΑΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ" την Παρασκευή, 26 Μαρτίου στις 11:30 μ.μ. Νικολάκης λέει, "SAS PERIMENOUME μου ananeomeno programma,,, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ perasoume kala ,,,!!". Εκδήλωση: Παρασκευη 26 Μαρτιου ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ, ΛΕΖΑΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΤύπος: Πάρτυ σε Κλάμπ'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 26 Μαρτίου στις 11:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 27 Μαρτίου στις 6:30 π.μ. Τοποθεσία: club Symbolo, Περικλεους κ Αρτεμιδος 23, Αγ.Ιεροθεος, Περιστερι Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=111295208884159&mid=2102102G3dd6e022G125a97eG7&n_m=snstam 40gmail.com% Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο / Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook..com/group.php?gid=182455940002.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ diadiktio21 Μάρ, 2010 at 5:49 am
Θέμα: Γινεται αρθογραφοι στο http://www.facebook.com/l/6153b? Miss24.gr
Προβαλετε το Blog τη σελίδα σας την ασχολα σας ΔΩΡΕΑΝ .... η γραψτε τα σας κειμενα ... ΑΡΚΕΙ να έχουν σχεση με τη ΓΥΝΑΙΚΑ http://www.facebook.com/l/6153b? miss24.gr

mail: miss24gr@gmail.com .-
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1267869495343&mid=21013cfG3dd6e022G125a321G0&n_m=snstam @ gmail.com .-

** Ο / Η Θοδωρής Doiranlis έστειλε μήνυμα στα μέλη του TIMES .. ανάπαυσης .. σούσι .. μπαρ

Θοδωρής Doiranlis21 του Μαρτίου 2010 στις 3:35 π.μ.
Θέμα: ημερα της γης ... ανάπαυσης σούσι ... ....
συμετεχουμε στη μερα της γης .. το σαββατο σβηνουμε τα φωτα και σας προκαλουμε να απολαυσετε το δειπνο σας με το φως των κεριων μονο ... ανάπαυσης ... 2310224300
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1161282892607&mid=20ff57aG56358b7cG1a92f2bG0&n_m=stamoskal @ windowslive.com .-

** Μαζί μου για ooVoo!
Γεια σου,
Είμαι χρησιμοποιώντας ooVoo για πρόσωπο με πρόσωπο βίντεο κλήσεις και θα ήθελα πραγματικά να δω πώς works.It είναι εύκολο στη χρήση και η ποιότητα του βίντεο είναι καταπληκτικό.
Μπορείτε download ooVoo εδώ.
OoVoo Ας!
xhevdet hasko, ooVoo ID: haskoxhevdet62472710 .-

**
[υποστροφή] UNCLE ADOLF και ο θείος SAM
Από:
blowbacknow (blowbacknow@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010 10:48:54 πμ
Προς:
blowback@yahoogroups.com

Venitist Jacob Hornberger σημεία από τον Αδόλφο Χίτλερ, ο οποίος υπηρέτησε ως καγκελάριος της Γερμανίας 1933 με 1945, θα μπορούσε εύκολα να είναι η έμπνευση για τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, τώρα ζητούν τη δημιουργία ενός ειδικού εθνικού δικαστηρίου ασφαλείας για την προσπάθεια τους τρομοκράτες. Μετά από όλα, ήταν ο Χίτλερ ο οποίος καθιερώθηκε για πρώτη φορά ένα εθνικό δικαστήριο ασφαλείας, και το έκανε για τον ίδιο λόγο που οι υπέρμαχοι των ΗΠΑ καλούν τώρα για ένα τέτοιο δικαστήριο: η ανησυχία ότι η τακτική δικαστήρια θα αποτύχει να καταδικάσουν ανθρώπους που κυβερνητικοί αξιωματούχοι γνώριζαν ήταν τρομοκράτες. Hornberger σημειώνει εθνικό δικαστήριο ασφάλεια του Χίτλερ, που έχει έδρα το 1934, κλήθηκε το Λαϊκό Δικαστήριο. Αποτελούνταν από ένα δικαστήριο των δικαστών, τόσο πολιτικών όσο και στρατιωτικών. Δεν υπήρξε καμία δίκη από κριτική επιτροπή που αποτελείται από τακτικές πολιτών. Το πιο γνωστό του μολύβδου δικαστών του Λαϊκού Δικαστηρίου ήταν ένας άνδρας με το όνομα Roland Freisler, ο οποίος προήδρευσε της τώρα-διάσημο δοκιμές των Hans και Sophie Scholl και τα άλλα μέλη της White Rose. Χίτλερ έδρα το Λαϊκό Δικαστήριο μετά την τρομοκρατική βομβιστική επίθεση της γερμανικής κτίριο του Κοινοβουλίου, το Ράιχσταγκ. Μετά από μια δίκη σε αποτελούσαν τακτικά γερμανικό δικαστήριο, πολλοί από τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με τρομοκρατική ενέργεια αθωώθηκαν, η οποία, όπως είναι αυτονόητο, την αγανάκτησή Χίτλερ όσο θα έπρεπε την αγανάκτησή τρέχουσα υποστηρικτές των ΗΠΑ σε εθνικό δικαστήριο ασφαλείας. Μετά από όλα, ο Χίτλερ ισχυρίστηκε, εκείνους τους ανθρώπους που αθωώθηκαν οι τρομοκράτες - αλλιώς δεν θα είχε επιβληθεί και δίωξη - και, ως εκ τούτου, θα άξιζε να καταδικαστεί και να τιμωρηθεί, δεν αθωώθηκε και αφέθηκε ελεύθερος. Για να εξασφαλιστεί ότι οι τρομοκράτες και άλλους εγκληματίες δεν αθωώθηκε και πάλι, ο Χίτλερ που το Λαϊκό Δικαστήριο. Όπως το εθνικό δικαστήριο ασφαλείας που ορισμένοι Αμερικανοί είναι τώρα υποστηρίζουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο σκοπός του δικαστηρίου ήταν να δημιουργήσει την εμφάνιση της δικαιοσύνης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι καταδικάστηκαν τρομοκρατών και άλλων εγκληματιών και να τιμωρηθούν. Η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου της Λαϊκής εύκολα θα χρησιμεύσει ως πρότυπο για τις ΗΠΑ, τάσσεται υπέρ της εθνικής ασφάλειας. Η δίκη του Hans και Sophie Scholl ήταν πάνω σε λιγότερο από μία ώρα. Ποινική δικηγόροι άμυνα αναμένεται να παραμείνει σιωπηλό, κατά τη διάρκεια της δίκης, και το έπραξε. Κατηγορούμενοι θεωρείται ένοχος και αντιμετωπίζονται ως τέτοια. Φήμες επιτρεπόταν, όπως στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τα βασανιστήρια. Δεν υπήρξε δέουσα νομική διαδικασία. Εξομολογήσεις θα μπορούσε να πιέζονται από τους κατηγορούμενους. Οι δικαστές του δικαστηρίου θα μαλώνω, εξευτελίζουν, κατάδικος, και στη συνέχεια γρήγορα ποινές θέμα, συμπεριλαμβανομένης της θανατικής ποινής. Venitis επισημαίνει μια στημένη δίκη, είναι μια επίφαση νομική διαδικασία. Αρνείται λόγω διαδικασία δικαιωμάτων στο όνομα της σκοπιμότητας. Αυτά τα δικαιώματα περιλαμβάνουν το δικαίωμα να καλεί μάρτυρες, το δικαίωμα κατ 'αντιπαράσταση εξέτασης, το δικαίωμα να μην δικάζεται σε μυστικά στοιχεία, το δικαίωμα να αποκλείσει τους δικαστές ή τους ενόρκους για λόγους μεροληψίας ή σύγκρουσης συμφερόντων. Η έκβαση της δίκης από δικαστήριο καγκουρό καθορίζεται κυρίως εκ των προτέρων. Καγκουρό δικαστήριο προέρχεται από την έννοια της διαδικασίας της δικαιοσύνης με άλματα, σαν καγκουρό. Προσθέτοντας προσβολή προς τη ζημία, το 200 Graecokleptocrats που έκλεψαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ από τη δικτατορία, το 1974 έδρα δικαστήρια καγκουρό στο ελληνικό κοινοβούλιο να ερευνήσει τους για διάφορα σκάνδαλα! Υπάρχουν 300 Graecokleptocrats στο ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτό σημαίνει ότι δύο στους τρεις δικαστές θα είναι οι ίδιοι οι ένοχοι! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που πήρα δύο δισεκατομμύρια ευρώ ανταποδόσεις από τη Siemens τα τελευταία δέκα χρόνια, αναδεύεται 80 δισ. ευρώ από τα συνταξιοδοτικά ταμεία των φτωχών Ελλήνων εργαζομένων, έδωσε τεράστια αξία της γης σε μοναστήρια, σε αντάλλαγμα για ανταποδόσεις, πήρε πολλές ανταποδόσεις δισ. ευρώ από διαπραγματεύσιμα στρατιωτική purchaces, αντιμονοπωλιακή panenalties για ανταποδόσεις, αλλά και πολλά περισσότερα σκάνδαλα. Επιπλέον, Graecokleptocrats θα πάρει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για τις πληρωμές των υπερωριών για τη διερεύνηση των ίδιων! Δεν είναι περίεργο, η Ελλάδα είναι έσπασε. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ότι για 35 χρόνια από τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, η JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, αντιτράστ, στρατιωτικές αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με ονομαστική επίσημο δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ, αλλά ένα πραγματικό δημόσιο χρέος του ενός τρισεκατομμυρίου ευρώ! Η ελληνική τεράστιο χρέος δεν οφείλεται σε δαπάνες, αλλά ληστεύοντας! Δεν είναι δίκαιο για τους φτωχούς Έλληνες να πληρώσει αυτό το χρέος, αλλά για Graecokleptocrats να επιστρέψει τα κλοπιμαία, ανέφικτη αποστολή. Γι εξέγερση κατά των Ελλήνων Graecokleptocrats με βόμβες, molotovs, όπλα, απεργίες και ταραχές! Πολλές επαναστατικές ομάδες προσπαθούν να ανατρέψουν Graecokleptocrats και κρεμάστε τους μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο! Οι περισσότεροι Έλληνες προσεύχονται τώρα για ένα πραξικόπημα! Είναι η πρώτη φορά που κάθε Έλληνα είναι συνειδητοποιούν ότι μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ήρθε η στιγμή να αντεπιτεθούν Graecokleptocrats. Είναι το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα, στην πραγματικότητα. Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανακαλύψουμε εκ νέου. Reinventing Ελλάδα και τον καθαρισμό μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ωστόσο, πρόκειται να είναι ένα έργο αντάξιο του Ηρακλή. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό. Και πληρωμών, οι οποίοι νομοσχέδιο, με την οικονομία στη μέση μιας ύφεσης, πρόκειται να βλάψει. Ονομαστικό ποσοστό ανεργίας έχει χτυπήσει 12%, και το πραγματικό ποσοστό ανεργίας υπολογίζεται από τον Βασίλη Venitis είναι 25%! Graecokleptocrat Δεν πρέπει ποτέ να πάει φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Η πιο διαβόητο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Allons enfants de la Grece! Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του web post Start a New Topic Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
Νέα Μέλη 76 .-

** Stamoskal: Baran berfin σας έστειλε ένα μήνυμα φίλο
Από:
Baran berfin (invites@flixster.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010 9:59:11 πμ
Προς:
Stamoskal Stamoskal (stamoskal@windowslive.com)

Hey Stamoskal, Baran β μόλις σας έστειλε μια νέα request.Click φίλο παρακάτω, για να δείτε το μήνυμα και την απάντησή σας:http://www.flixster.com/invite/pending?em.id=1962097304&em.id=1962097304&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNjk3NjMwMjI0MzE7YmRiZjBkMDRlOTNjMTNiZTc1MDFiMzlhOWEyMDViNzI% 3D # γ = δραστηριοτήτων & m = email & s = cncΘα μιλήσουμε, αργότερα Flixster .-

**
[Αθηναίους] ΚΛΙΜΑ SCARE
Από:
dimitri.medvedev (dimitri.medvedev @ yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010 9:49:03 πμ
Προς:
athenians@yahoogroups.com

Η παγκόσμια κοινότητα έχει προσπαθήσει πολλές φορές για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχουν μεγάλη ορατή επίπτωση που έχουν μέχρι στιγμής. Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι ο καλύτερος τρόπος για να σώσουμε το περιβάλλον είναι εκτομή σπερματικού πόρου. Θανατηφόρος ιοί είναι αντιβιοτικά Γαία έναντι του καρκίνου του overpopulation.The Κλιματική Αλλαγή Κοπεγχάγη Διάσκεψη απέτυχε να τρομάξει τη σύγχυση στους πολίτες. Οι προοπτικές για μια διεθνή συμφωνία για το κλίμα τρόμου δεν είναι ακόμη σαφές, αν και ο καθένας συνεχίζει να εργάζεται, φυσικά. Ως υπεύθυνη χώρα, εμείς όμως παραμένουμε δεσμευμένοι να επιλέξει τη στρατηγική μας, δηλαδή, την ανάπτυξη μιας ενεργειακά αποδοτικής οικονομίας, σύγχρονη πράσινη τεχνολογία, καθώς και ένα σύγχρονο ενεργειακό τομέα, με αποτέλεσμα τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Δεν έχει σημασία αυτή την εξέλιξη, είναι σε περιβαλλοντικά και οικονομικά συμφέροντα της Ρωσίας να ακολουθήσουν αυτή τη στρατηγική. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, έχει αποδείξει ότι η αλλαγή του κλίματος είναι heliogenic, δεν είναι ανθρωπογενείς. Παρ 'όλα αυτά, κλεπτών carbonmonger, χρησιμοποιώντας λέξεις εντυπωσιασμού όπως το αποτύπωμα άνθρακα και την καθαρή ενέργεια, αυξάνονται ένα σοσιαλιστικό κίνημα που δεν θα ωφελήσει πραγματικά Γαία, αλλά θα κάνουν τη ζωή μας μίζερη, με την εξάπλωση του καρκίνου του σοσιαλισμού. Διακυμάνσεις της θερμοκρασίας οφείλονται μόνο στη Sun κύκλους, αλλά χρησιμοποιούνται ως antivenitist μέσο, δεν είναι πραγματικό αντικείμενο του ενδιαφέροντος για τους σοσιαλιστές που καμουφλάρουν την περιβαλλοντική παιχνίδι. Δόγμα του κλίματος της Ρωσίας, η οποία εγκρίθηκε στα τέλη του περασμένου έτους, βασίζεται σε αυτήν την ίδια στρατηγική. Η εφαρμογή του συνεπάγεται την εκτέλεση των προγραμμάτων μέλος να μειώσει τον ανθρώπινο αντίκτυπο στην ατμόσφαιρα και, επίσης, να προσαρμοστεί στις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Αρκτικής και στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη μας. Venitis ισχυρίζεται ότι scaremongers κλίμα ρωτήσω για μια άνευ προηγουμένου σοσιαλιστικού έλεγχο της ζωής μας. Σοσιαλισμός καμουφλαρισμένη ως την οικολογία! Εκείνοι που δέχονται την κινδυνολογία άποψη των ανθρωπογενών κλιματικών αλλαγών είναι μαριονέτες των antivenitist pullpeddlers, σοσιαλιστική κλεπτών, οι παραγωγοί των οικολογικών τεχνολογιών, γεωργικές επιχειρήσεις που παράγουν αιθανόλη, και οι επιχειρήσεις που ασχολούνται εμπορία των δικαιωμάτων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Τρομάξει του κλίματος είναι η κύρια απειλή για την ελευθερία και την ευημερία που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Πρέπει να αναπτύξουμε νέες και αποτελεσματικές οικονομικές και θεσμικούς μηχανισμούς, και να καταλήξει σε κίνητρα για τις επιχειρήσεις να εκσυγχρονίσουν την τεχνολογία τους, ένα σύστημα κινήτρων για τις εταιρείες που είναι ο εκσυγχρονισμός και η επίτευξη ουσιαστικών αποτελεσμάτων. Ίσως θα πρέπει επίσης να προσαρμοστούν οικοδομικών και τεχνικών κανονισμών για να λάβει υπόψη την τρέχουσα ή την πρόβλεψη των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, αν και για το θέμα αυτό πρέπει να προχωρήσουμε πολύ προσεκτικά, διότι δεν είναι όλες οι προβλέψεις αποδειχθούν σωστές, μιλώντας ειλικρινά, και γι 'αυτό Πρέπει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις από πολύ κοντά. Venitis μούσες ότι κλεπτών πώληση αδειών ρύπανσης στη βιομηχανία μας θυμίζει την Καθολική Εκκλησία πώλησης συγχωροχάρτια για τους αμαρτωλούς! Ανώτατου ορίου και εμπορίου εξαπλώνεται ο καρκίνος του σοσιαλισμού και, συνεπώς, να καταπνίξει την καινοτομία. Γνωρίζουμε επίσης ότι οι ισχυρές οικονομίες καινοτομούν καλύτερα από αδυνάτων, αλλά καπάκι και το εμπόριο αποδυναμώνει οικονομίες. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να κάνει ενδελεχή έλεγχο των πολιτικών και στρατιωτικών υποδομών που βρίσκονται σε περιοχές με τις πιο περίπλοκες τις κλιματικές συνθήκες, και εφόσον κριθεί αναγκαίο, να λαμβάνουν μέτρα ώστε να καταστούν πιο αξιόπιστα στο πλαίσιο της αλλαγής του κλίματος. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις που έχουν ήδη γίνει, υποβάθμιση του μονίμως παγωμένες στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Σιβηρίας, καθώς και στα βορειοανατολικά της Ευρωπαϊκής Ρωσίας θα μπορούσαν να προκαλέσουν ενδεχόμενες ζημίες σε κτίρια και υποδομές. Πρέπει να το λάβουν αυτό υπόψη, ακόμη και αν έχουμε μόλις περάσει από ένα χειμώνα σπάνια παρατηρήθηκε κατά τα τελευταία χρόνια, αλλά χαρακτηριστικό του κλίματος παραδοσιακά από την πλευρά μας του κόσμου. Venitist οικονομίες καινοτομούν antivenitist καλύτερα από αυτούς, ειδικά για κάτι όπως η ενέργεια, όπου οι επενδύσεις που συχνά αντιμετωπίζουν τα δισεκατομμύρια δολάρια και οι εξοφλήσεις παίζουν έξω επί δεκαετίες. Αλλά καπάκι και το εμπόριο προσθέτει ένα σημαντικό στοιχείο της antivenitism, με άγρια ταλάντευση στην τιμή των δικαιωμάτων εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα, καθώς και οι εταιρείες ενέργειας ενδιαφέρεται λιγότερο για μακροπρόθεσμη επένδυση και ενδιαφέρονται περισσότερο για μικρής διάρκειας των τυχερών παιχνιδιών του συστήματος. Γι Global Tax Revolt (globaltaxrevolt@aol.com) Παλεύει καπάκι και trade.It είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να δημιουργήσει σύγχρονη επιστημονική έρευνα και την ικανότητα πρόβλεψης. Είμαστε ακόμη πολύ μακριά πίσω από τις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες, όσον αφορά την παρακολούθηση και την πρόβλεψη της αλλαγής του κλίματος. Ιδιαίτερα μου θέλω να επιστήσω την προσοχή σας ότι είμαστε ακόμα σε θέση να διενεργούν συνεχή μετεωρολογική μελέτη της περιοχής της Αρκτικής, η οποία είναι απολύτως κρίσιμη για την κατανόηση των αιτίων και των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής. Η κυβέρνηση έχει προθεσμία την 1η Ιουνίου του 2010 για να προτείνει μέτρα για την ανάπτυξη του συστήματος πολλαπλών Arktika χώρο και για την ίδρυση μετεωρολογικών και υποσυστήματα παρακολούθησης του κλίματος. Cap-and-Εμπόριο δεν καπάκι του περιβάλλοντος αμαρτία, αλλά απλώς εμπορεύεται ιδιοτελούς σοσιαλιστικής ατζέντας για την οικονομική εξαθλίωση. Περιβαλλοντική υγεία και μακροζωία έχει ένα ιερό στην venitism. Αυτό το ιερό, δωρεάν από τον ζυγό της υπερβολικής ρύθμισης, προστατεύει και να ανταμείβει την καλή οικονόμος της διατήρησης. Ένα κλίμα αριστείας τροφοδοτεί την οικονομία, venitist προωθεί πολιτικές που θα διασφαλίζουν το περιβάλλον αθανασία, διώκει και εκείνων που κάνουν κατάχρηση των φυσικών resources.We μας ακόμη έλλειψη ενός σαφούς οργανωτικής σύστημα διαχείρισης της έρευνας του κλίματος, τόσο βασική και εφαρμοσμένη. Έχουμε ανάγκη από ένα ενιαίο κέντρο και ενιαίο σχέδιο έρευνας που περιλαμβάνει πρόβλεψη των εθνικών απειλών για την ασφάλεια και να προσφέρει αποτελεσματικές οι συστάσεις για την προσαρμογή στην αλλαγή του κλίματος σε εθνικό επίπεδο και στο επίπεδο των συγκεκριμένων περιοχών και κλάδων. Αυτό το σχέδιο πρέπει να καταρτίζεται από την 1 Σεπτεμβρίου του 2010, και μέχρι την 1η Ιουλίου του τρέχοντος έτους θα πρέπει να εγκρίνει τη στρατηγική στη μετεωρολογία και σε συναφείς τομείς έως το 2030, και να οριστικοποιήσουν τα στάδια υλοποίησης της εν λόγω στρατηγικής. Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη είναι τα πιο hot φάρσα ποτέ διαπράττονται σε παγκόσμια κλίμακα. Αντί να είναι δύσπιστοι όσον αφορά την ικανότητα venitism να βοσκός καλή ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής, θα πρέπει να προστατεύει τα κοπάδια μας από ψευδείς υποσχέσεις των κερδών που πραγματοποιούνται από antivenitist pseudoprophets. Scaremongers κλίματος θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία και την ευημερία των sapiens.We homo δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι η κλιματική αλλαγή μπορεί να οδηγήσει μόνο δεν είναι σε φυσική αλλαγή, αλλαγή στη φύση γύρω μας, αλλά επίσης να δείτε την εμφάνιση των διαφορών μεταξύ των χωρών για την εξερεύνηση της ενέργειας και εξόρυξης , η χρήση των θαλάσσιων μεταφορικών οδών, βιολογικών πόρων, καθώς και η έλλειψη υδάτινων πόρων και των τροφίμων. Οι χώρες που συνορεύουν με την περιοχή της Αρκτικής που ήδη συμμετέχουν ενεργά στην επέκταση της έρευνας τους, ακόμη και την οικονομική και στρατιωτική παρουσία στην περιοχή της Αρκτικής. Κυβέρνηση είναι ο μεγαλύτερος ρυπαίνων. Αυτό ρυπαίνων παίρνει κυριολεκτικά μακριά με τη δολοφονία, λόγω της ασυλίας. Θα πρέπει να καταστήσουμε κυβέρνηση ως υπεύθυνη για τις δράσεις του, όπως όλοι οι άλλοι αναμένεται να είναι. Venitists προστασία του περιβάλλοντος από την πρώτη κατάργηση ασυλίας. Γυρνώντας την κυβέρνηση για την προστασία του περιβάλλοντος, έχουμε τοποθετηθεί η αλεπού στο τέλος της κότας σπίτι! Οι κυβερνήσεις του ελέγχου πάνω από το 40% της μάζας της γης. Δυστυχώς, επιστασία κυβέρνησης επί γης μας καταστρέφει σταδιακά. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του web post Start a New Topic Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
Νέα Μέλη 19
Επίσκεψη ομάδας σας

**
[capitalistsforever] WE LOVE UNCLE KEN!
Από:
pres.vaclavklaus (pres.vaclavklaus @ yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010 9:47:07 πμ
Προς:
capitalistsforever@yahoogroups.com

Βασίλης σημεία Venitis έξω ζούμε όλοι σε Anglosphere τώρα, και στην αγγλική γλώσσα είναι η lingua franca του Πλανήτη Γη. Anglosphere αποτελεί συνέχεια του πολιτισμού Ελληνορωμαϊκή, και η αγγλική είναι η συνέχιση της ελληνικής γλώσσας. Αγαπάμε όλους τους Uncle Ken (UK)! Βρετανική πολιτική παράδοση, που βασίζεται στο ρεαλισμό, τον πραγματισμό, την ατομική ελευθερία και την ελεύθερη αγορά επηρεάζεται ουσιωδώς ευρωπαϊκής πολιτικής σκέψης και προσέφερε ένα τόσο αναγκαία για να αντισταθμίσει τη ριζική collectivistic ιδεολογικές αντιλήψεις που έρχονται στην Ευρωπαϊκή εκτάσεις ιδιαίτερα από τη Γαλλία και Germany.During τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Μεγάλη Βρετανία έγινε - από κοινού με τη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής - ένα σημαντικό κέντρο της Τσεχικής αντι-Αψβούργων αντιπολίτευσης υπό την ηγεσία του Thomas Garrigue Masaryk και Edvard Benes ότι συνέβαλε σημαντικά στη δημιουργία των της ανεξάρτητης Δημοκρατίας της Τσεχοσλοβακίας. Μετά το ξέσπασμα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η Μεγάλη Βρετανία έγινε πολύ γρήγορα ένα από τα βασικά κέντρα του ευρωπαϊκού αγώνα κατά της ναζιστικής κατοχής, αγώνας για την ανανέωση της ελευθερίας, της κρατικής υπόστασης και της κυριαρχίας της χώρας μας. Λονδίνο έγινε η έδρα των κυβερνήσεων εξορία. Εκατοντάδες Τσεχοσλοβακίας στρατιωτών και των πιλότων πολέμησαν και πέθαναν για την ελευθερία και τη δημοκρατία μας σε πολλά μέρη του κόσμου, τόσο σε μας και στο βρετανικό στρατό. Ηρωισμό τους και τον ηρωισμό των μαχητών Βρετανοί συνάδελφοί τους θυμάται στη χώρα μας μέχρι σήμερα, και δικαίως so.The νίκη κατά του ναζιστικού ολοκληρωτικό καθεστώς δεν θα μας φέρουν μια διαρκή ελευθερία. Το 1948, η χώρα μας έπεσε κάτω από ένα άλλο ολοκληρωτικό καθεστώς, αυτή τη φορά το κομμουνιστικό. Μεγάλη Βρετανία έγινε και πάλι ένας από τους προορισμούς της μετανάστευσης μας και της Τσεχικής μετάδοση του BBC δίνει ελπίδα σε πολλούς Τσέχους οι οποίοι ονειρεύονται για freedom.Last Νοεμβρίου, γιορτάσαμε την 20η επέτειο από την πτώση του κομμουνισμού, που κατέστη δυνατή από δύο μεγάλους ηγέτες της ελεύθερης κόσμος - Ρόναλντ Ρίγκαν και η Μάργκαρετ Θάτσερ. Η απλή και αδιάλλακτη πολιτική της Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν για εμάς, και για μένα προσωπικά, μια σημαντική πηγή έμπνευσης στα επόμενα πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό μετασχηματισμό της χώρας στις αρχές του 1990s.In τα τελευταία είκοσι χρόνια, οι χώρες μας έχουν καταστεί σχεδόν εταίρους σε όλους τους τομείς. Η σύμπραξη αυτή βασίζεται σε ευρεία και συνεχώς αυξανόμενη πολιτική, οικονομική, πολιτιστική καθώς και διαπροσωπικές σχέσεις. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα ανήκουν στα έθνη που είναι λιγότερο πρόθυμοι να παραδώσουν περαιτέρω στους τομείς της ενέργειας στις Βρυξέλλες, λιγότερο πρόθυμοι να συγκεντρώνει και την ενοποίηση της Ευρώπης πίσω από τις πλάτες των πολιτών μας, λιγότερο πρόθυμοι να παραιτηθούν από την κυριαρχία μας. Η τρέχουσα χρηματοοικονομική κρίση και ιδιαίτερα τα προβλήματα που η ευρωζώνη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια άλλη είναι δικαιολογία για την προσοχή μας και pragmatism.I, Vaclav Klaus, Πρόεδρος της Τσεχικής Δημοκρατίας, είμαι πεπεισμένος ότι τώρα, ίσως περισσότερο από ποτέ, είμαστε αντιμέτωποι με το καθήκον για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων, πολιτικών και οικονομικών ελευθεριών από νέες προσπάθειες για να καταστείλει - αυτή τη φορά στο όνομα της νέας collectivistic ιδεολογίες. Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή και να μην αφήσουμε την ιστορία να επαναληφθεί και πάλι. UK οδηγεί την απελευθέρωση από το ζυγό των Βρυξελλών. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ και kleptocracy είναι δύο καλοί λόγοι για να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) σήμερα. Vatstruck Fourthreichians αναζητούν Μωυσή να τους ελευθερώσει από το ζυγό των Βρυξελλών. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα, πριν επιβληθεί νέα συνθήκη μεταξύ Eurokleptocrats γραβάτα τα χέρια τους για πάντα. Καλιφορνέζοι και Texans θέλουν να αποσχιστεί από τις ΗΠΑ, αλλά ο θείος Σαμ δεν το επιτρέπει. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί με Βρετανούς και τους Έλληνες. Άπειρη απειροελάχιστη τροποποιήσεις των συνθηκών μπορεί να συσσωρεύεται με τον καιρό, οδήγησε σε τεράστιες αλλαγές της αρχικής πρόθεσης, υποδούλωση όλων Fourthreichians να antivenitist Βρυξέλλες για πάντα! Το τέταρτο έργο Ράιχ και σημαντικές συνιστώσες της, που κυμαίνονται από το ευρώ με τη διεύρυνση, ήταν το αποτέλεσμα της πολιτικής ηγεσίας, δεν είναι το αποτέλεσμα μιας βασικός λόγος της αγάπης προς την αμοιβαία μεταξύ των διαφόρων ευρωπαϊκών εθνών. Στην πραγματικότητα, πολύ λίγα θα είχε συμβεί, δεν πολιτική ηγεσία και hoodwinking. Δεν ήταν εύκολο να υποδουλώσουν την αγαπούσαν την ελευθερία των λαών των 27 εθνών να Brussels.Venitis σημειώνει ότι η Γροιλανδία ήταν η πρώτη χώρα να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ. Η Συνθήκη της Λισαβόνας εισάγει μια ρήτρα απόσχισης. Ένα κράτος σκλάβων μπορεί να κοινοποιήσει στο Συμβούλιο Fourthreichian ότι επιθυμεί να αποσχιστεί, κατά την οποία έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις απόσχισης? Εάν δεν υπάρχει άλλος επιτευχθεί συμφωνία, η Συνθήκη της Λισαβόνας μισητό παύει να ισχύει για την απόσχιση του κράτους δύο έτη μετά την εν λόγω Eurokleptocrats notification.Vatmonger να αναγνωρίσει ότι η Τέταρτη Ράιχ ενισχύσεις για Τρίτου Κόσμου είναι μια εκδήλωση στη γενναιοδωρία του τέταρτου Ράιχ! Σε ποιον vatbuster Βασίλης Venitis απαντήσεις: Δεν είναι δική σας για να δώσει! Antivenitist Eurokleptocrats δεν μπορεί να καταλάβει πόσο πονάει όταν μια φτωχή vatstruck Ελληνίδα μητέρα που δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο και οι ζωοτροφές που τα παιδιά της μαθαίνει ότι τα χρήματα που καταβάλλει ο ΦΠΑ πάει να motherfucker κλεπτών cacodemon του Τρίτου Κόσμου! Χήρα του Αραφάτ κληρονομήσει δύο δισεκατομμύρια ευρώ? Ότι το τέταρτο Ράιχ ενίσχυση χρήματα Γιασέρ Αραφάτ έκλεψε από τον παλαιστινιακό λαό! Τα περισσότερα χρήματα Τέταρτη ενίσχυση Ράιχ βρίσκει το δρόμο του προς τις μυστικές offshore λογαριασμούς κλεπτών και την γύρους των τρομοκρατών. Αυτό είναι Euromalevolence, καθαρό και απλό! Allons enfants de la Patrie! .-

**Ο/Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Xrhstos FrikMarch 20, 2010 at 11:08pm
Θέμα: DIAGONISMOS METALLICA
TELEFTEA MERA SHMERA 21/03 GIA TO DIAGONISMO... KLIKARE EDW --> http://www.facebook.com/l/6153b;radiomusicrock.blogspot.com ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΣΙΑ ΣΤΙΛΙ 8Α ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ NETALLICA... ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ! NA EXETE MIA OMORFH KYRIAKH!!!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1410014728168&mid=20fb5c4G3dd6e022G125861eG0&n_m=snstam%40gmail.com .-

**
Ο/Η Stalo Xinari έστειλε μήνυμα στα μέλη του theArtConcept aka SXtheMadArtist.

Stalo XinariMarch 20, 2010 at 10:14pm
Θέμα: HELLO ^_^ on a chillin Sunday
Hello everyone!! Hope u r fine and chillin on a Sunny Sunday :))I would like to inform you that i will not make weekly event for every music show on http://www.facebook.com/l/29c48;Blueraccoon.fm.Since is weekly i will keep you posted by email instead ;))) ¬ You can download Electronic SoundScapes 1 ( which is the first show 28/02/10) from : http://www.facebook.com/l/29c48;groovetek.net/2010/03/19/electronic-soundscapes-1-guest-mixer-sxthemadartist-groovetek-electronica-music-2010-podcast-session-7/ ¬ .... and if u feel like chill out tonight check out :Electronic SoundScapesEvery Sunday GMT +2 20:00 -21:00SXtheMadArtist [ElectronicSoundScapes] on http://www.facebook.com/l/29c48;WWW.BLUERACCOON.FMElectronic Music session Exclusive for Blueraccoon Online RadioENjOY http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1304088418#!/photo.php?pid=31127124&id=1304088418
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=370228032966&mid=20faa26G56358b7cG1a91c6fG0&n_m=stamoskal%40windowslive.com .-

** Ο Xrhstos έγινε θαυμαστής της σελίδας •° • ° •... Sofiasgifts® ...•° • ° • στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2F-SofiasgiftsR-%2F105987182762593&mid=20f368bG3dd6e022G1255cd7G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

**
Re: [Φάντασμα των Εξαρχείων] Ποιός με θέλει για τον Ραδιοφωνικό του Σταθμό;‏
Από:
Marianna On Ice (marianna_on_ice@yahoo.gr)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010 12:33:37 πμ
Προς:
epanastato@googlegroups.com
Χρήστο μου αν είχα ραδιόφωνο σίγουρα θα σε είχα προσλάβειΕύχομαι να βρεις γρήγορα αυτό που γυρεύεις γιατί αναμφισβήτητα το αξίζεις!!Φιλιά!:))--- Στις Σάβ., 20/03/10, ο/η Robert Kristian Alm paladinheart83@hotmail.com έγραψε:
Από: Robert Kristian Alm Θέμα: [Φάντασμα των Εξαρχείων] Ποιός με θέλει για τον Ραδιοφωνικό του Σταθμό;Προς: Ημερομηνία: Σάββατο, 20 Μάρτιος 2010, 4:53
.ExternalClass #ecxyiv2107093755 .ecxhmmessageP
{padding:0px;}
.ExternalClass #ecxyiv2107093755 .ecxhmmessage
{font-size:10pt;font-family:Verdana;}
Σήμερα Θα βάλω μια προσωπική μου Αγγελία.Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω καθημερινή μεσημεριανή Ραδιοφωνική Εκπομπή. Η εκπομπή θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, και θα συνοδεύεται με ήχους Ροκ, και Έντεχνης Ελληνικής και ξένης σκηνής.Για να μην ξεκινήσω ακόμα έναν Ιντερνετικό Ραδιοφωνικό Σταθμό, που θα πρέπει μετά να τον κλείνω θα ήθελα όποιος ενδιαφέρεται να με καλέσει ως εκφωνητή στο δικό του διαδικτυακό Ραδιόφωνο.Με εκτίμηση.Χρήστος.Φάντασμα των Εξαρχείων (ExarchiasGhost@gmail.com) .-

** Ο Mihalis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Άγρια Κύματα Live at Lazy Club" την Τετάρτη, 31 Μαρτίου στις 10:00 μ.μ. Mihalis says, "Τα Άγρια Κύματα κινούνται στο χώρο της Ελληνόφωνης ROCK. Όπως δηλώνει και το όνομά τους είναι ανατρεπτικοί και απρόβλεπτοι Παρουσιάζουν δικό τους υλικό καθώς και διασκευές, που μας θυμίζουν άλλες εποχές, όταν οι ιδέες γεννιόντουσαν στους δρόμους...". Εκδήλωση: Άγρια Κύματα Live at Lazy Club'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 31 Μαρτίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 1 Απριλίου στις 1:00 π.μ. Τοποθεσία: Λεωφόρο Πεντέλης 1 Βριλήσσια Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=103789589655186&mid=20f672fG3dd6e022G125705fG7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Γεια σου Stamatios
Έχετε 4 φίλους με γενέθλια αυτή την εβδομάδα. Βοηθήστε τους να γιορτάσουν δημοσιεύοντας μηνύματα στους Τοίχους τους ή στέλνοντάς τους Δώρα.
Τρίτη, 23 Μαρτίου


Fanis MetaksopoulosΕυχηθείτε του Χρόνια Πολλά
Πέμπτη, 25 Μαρτίου


Psuxi PsyxoylaΕυχηθείτε της Χρόνια Πολλά
Σάββατο, 27 Μαρτίου


Enta GeorgiadouΕυχηθείτε της Χρόνια Πολλά
Κυριακή, 28 Μαρτίου


Anastasia TsochaΕυχηθείτε της Χρόνια Πολλά
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Έχεις 3 νέα μηνύματα...‏
Από:
Badoo (noreply@badoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010 3:02:09 πμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
Έχεις 3 νέα μηνύματα...Το περιεχόμενο του μηνύματος και ο αποστολέας θα είναι ορατά μόνο σε σένα και μπορείς να τα διαγράψεις οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείς να απαντήσεις άμεσα, χρησιμοποιώντας το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων του Badoo. Για να ανακαλύψεις τί κρύβεται στο/στα 3 νέα μηνύματα που έστειλε/έστειλαν 3 επαφές, απλά ακολούθησε αυτόν το σύνδεσμο:

Έλεγξε τα μηνύματά σου…Αν οι σύνδεσμοι σε αυτό το μήνυμα δε λειτουργούν, αντίγραψέ τους και επικόλλησέ τους στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος πλοήγησης:http://eu1.badoo.com/access.phtml?UID=136584106&secret=70HYpcLv8J&g=19&pref_lang=19Αυτό το email είναι μέρος της διαδικασίας παράδοσης μηνυμάτων και σχολίων στο σύστημά μας. Άν δε σου άρεσε αυτό που έλαβες, απλά αγνόησε αυτό το email. Να περνάς καλά!Η Ομάδα του Badoo
Αυτό είναι ένα αυτόματο μήνυμα. Τυχόν απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα δεν παρακολουθούνται, ούτε παίρνουν απάντηση. Λαμβάνεις αυτό το email ως εγγεγραμμένος χρήστης του Badoo. Για να ελέγξεις τα μηνύματα που λαμβάνεις από την ιστοσελίδα μας παρακαλούμε άλλαξε τις ρυθμίσεις σου. -

** http://eu1.badoo.com/0136584106/?expand=yes .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: