ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα *

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα :


ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :

· **Καληνύχτα σας με ένα αλησμόνητο τραγούδι του Τσιτσάνη

· H πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του Παλαιστινιακού λαού

· Διπλασιάστηκαν οι νέοι που παίρνουν ναρκωτικά
Καληνύχτα σας με ένα αλησμόνητο τραγούδι του Τσιτσάνη

Posted: 13 Mar 2010 12:16 PM PST

Το χαμομηλάκι το αφιερώνει στους λάτρεις της καλής μουσικής,
σε όσους "ταξιδεύουν" με τις πενιές του μεγάλου συνθέτη και την αξεπέραστη φωνή της Ρίτας...

Ρίτα Σακελλαρίου - Τα Λιμάνια (Βασίλη Τσιτσάνη)

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

H πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του

Παλαιστινιακού λαού


Posted: 13 Mar 2010 11:06 AM PST

Από τον "Σύλλογο Ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας"

.



«Σχετικά με τα δημοσιεύματα Ελληνικών εφημερίδων για το email που διακινείται στο διαδίκτυο και αφορά τον ομαδικό γάμο στη Γάζα με δήθεν ανήλικα κοριτσάκια, σας δηλώνουμε ότι πρόκειται για μια νοσηρή απόπειρα αμαύρωσης της εικόνας του Παλαιστινιακού λαού, των εθίμων και των παραδόσεων του, με προφανείς στόχους από τους εμπνευστές της, και εκφράζουμε τη λύπη μας για την αβασάνιστη διακίνηση του σχετικού email χωρίς διερεύνηση της αλήθειας.
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το περιεχόμενο του συγκεκριμένου email και τις παραπλανητικές φωτογραφίες που το συνοδεύουν, και διευκρινίζουμε ότι όλα ανεξαιρέτως τα κοριτσάκια που εμφανίζονται στις φωτογραφίες δεν είναι οι νύφες στον ομαδικό γάμο, αλλά τα παρανυφάκια. Τα ντυμένα παρανυφάκια είναι μια συνηθισμένη τοπική παράδοση σε πολλούς Ισλαμικούς γάμους, και συνήθως είναι οι μικρές αδελφές ή οι μικρές ανιψιές του γαμπρού ή της νύφης. Οι νύφες παραμένουν σε ξεχωριστό χώρο κατά τη διάρκεια της ομαδικής τελετής, και για το λόγο αυτό δεν εμφανίζονται στις συγκεκριμένες φωτογραφίες.
Διευκρινίζουμε επίσης ότι οι ομαδικοί γάμοι δεν συνηθίζονται καθόλου στην Παλαιστίνη, και ο συγκεκριμένος ομαδικός γάμος διοργανώθηκε για να διευκολυνθούν οι νέοι και νέες της Γάζας από το οικονομικό βάρος του ξεχωριστού ατομικού γάμου, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που υποφέρει ο Παλαιστινιακός λαός στη Λωρίδα της Γάζας και που οφείλεται στον συνεχιζόμενο παράνομο κι απάνθρωπο Ισραηλινό αποκλεισμό.
Τονίζουμε επίσης ότι η Παλαιστινιακή Εθνική Αρχή έχει υπογράψει όλες τις διεθνείς συνθήκες για την προστασία του παιδιού και της γυναίκας, με πιο πρόσφατη τη συνθήκη CEDAW που υπέγραψε ο Πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς τον Μάρτιο του 2009.
Ο Παλαιστινιακός λαός είναι φορέας πολιτισμού χιλιάδων χρόνων και η Παλαιστίνη είναι η γενέτειρα των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών. Οι Παλαιστίνιοι, Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί, αγωνίζονται εδώ και δεκαετίες για την ελευθερία της πατρίδας τους από την Ισραηλινή κατοχή και για την ίδρυση ενός ανεξάρτητου δημοκρατικού κράτους, ώστε να επικρατήσει η ειρήνη την περιοχή.»

* Θυμίζουμε:

1. Δημοσιοκαφρίλα του κώλου από τον “Αδέσμευτο Τύπο”, την Τάνια Μυλωνά (αλήθεια τι λέει η ΕΣΗΕΑ;) και ακροδεξιά blogs

2. Τη σκυτάλη της Μοσάντ παίρνει μετά τη δημοσιοκάφρο Τάνια Μυλωνά και τα «ελληνόψυχα» φασιστικά ελληνικά blogs, ο γνωστός Αμβρόσιος…

3. Αύριο που η ΕΣΗΕΑ δεν απεργεί, θ’ ασχοληθεί με την κυρία Τάνια Μυλωνά, που…
Αναρτήθηκε από σίβυλλα
στις Πέμπτη, Μάρτιος 11, 2010

Διπλασιάστηκαν οι νέοι που παίρνουν ναρκωτικά
Posted: 13 Mar 2010 11:12 AM PST

Δραματικές προειδοποιήσεις βουλευτών
Νέοι οδηγούν μεθυσμένοι, ενώ κάνουν χρήση κάνναβης και κοκαΐνης

. ΑΝΗΣΥΧΙΑ
Για τις νόμιμες ουσίες εξάρτησης
Η Επιτροπή για την Εγκληματικότητα της Βουλής εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για την κατακόρυφη αύξηση στη χρήση ναρκωτικών και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών από τους νέους.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιαννάκης Θωμά σημείωσε ότι έχουν διπλασιαστεί οι νέοι που λαμβάνουν ναρκωτικά και άλλες ουσίες, τα τελευταία τρία χρόνια. Αναφέρθηκε σε έρευνα του κέντρου τεκμηρίωσης και πληροφόρησης για τα ναρκωτικά, στην οποία ρωτήθηκαν 10 χιλιάδες οικογένειες και έδωσαν απαντήσεις 3.500 οικογένειες.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι νέοι μεταξύ 15 έως και 24 ετών καπνίζουν από ποσοστό 35% το 2006 σε ποσοστό 43% το 2009.
Η κατανάλωση αλκοόλ αυξήθηκε από το 50% στο 63%, και η χρήση κάνναβης από το 7% στο 14,5%.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, ο κ. Μητσόπουλος είπε ότι βάσει των στοιχείων που έχουν δημοσιοποιηθεί από το 2006 μέχρι την πρόσφατη έρευνα του 2009, αποδεικνύεται ότι υπάρχει διπλασιασμός των νέων παιδιών ηλικίας 15 έως 24 ετών, που κάνουν χρήση νομίμων ουσιών εξάρτησης, δηλαδή καπνού και αλκοόλ, των νέων που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ, που κάνουν συστηματική χρήση παράνομων ουσιών εξάρτησης και ιδιαίτερα κάνναβης και κοκαΐνης.
«Έχουμε, επίσης, εκφράσει την ιδιαίτερη ανησυχία μας και για άλλες νόμιμες ουσίες εξάρτησης, οι οποίες έχουν αρχίσει να διαδίδονται και στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια», είπε αναφερόμενος σε ψυχοδραστικά φάρμακα, τα οποία χορηγούνται με συνταγή από τα φαρμακεία, στις αναβολικές ουσίες που χορηγούνται ιδιαίτερα στα παιδιά τα οποία αθλούνται, όπως και σε διεγερτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για σκοπούς αδυνατίσματος.
«Έχουμε επισημάνει την ανάγκη και οι ουσίες αυτές να συμπεριληφθούν στα διάφορα προγράμματα αγωγής υγείας, ώστε τα παιδιά μας ιδιαίτερα στη σχολική ηλικία να ενημερώνονται έγκαιρα και σωστά για τις αρνητικές επιδράσεις που έχουν όλες αυτές οι ουσίες πάνω στη ζωή τους», πρόσθεσε.
Aύξηση ποτού-καπνού
Σε ερώτηση για το ποσοστό των νέων που εμπλέκονται στις ουσίες, ο κ. Μητσόπουλος είπε πως το ποσοστό των νέων που κάνει χρήση καπνού έχει αυξηθεί από το 35% που ήταν το 2006, στο 43% το 2009.
«Τα νέα παιδιά ηλικίας 15 με 24 που κάνουν χρήση αλκοόλ έχει αυξηθεί από το 50% περίπου το 2006 στο 63% το 2009. Όσον αφορά τη χρήση κάνναβης το ποσοστό έχει αυξηθεί, έχει διπλασιαστεί από το 7% που ήταν το 2006 στο 14,5% το 2009».
Όλα αυτά, είπε ο κ. Μητσόπουλος, είναι στοιχεία τα οποία δημιουργούν πάρα πολύ σοβαρό προβληματισμό, ως προς τα μέτρα αλλά και την αποτελεσματικότητα των διαφόρων προγραμμάτων που εφαρμόζονται στα παιδιά σχολικής ηλικίας και συμπλήρωσε, «εμείς σήμερα έχουμε προχωρήσει καταγγέλλοντας την έλλειψη ενός συντονισμού μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών του κράτους».
Ένα πράγμα, συνέχισε, το οποίο έχει αναδειχθεί από όλες τις πλευρές, από όλες τις πτέρυγες, από όλους τους βουλευτές είναι η έλλειψη συντονισμού από τους εκπροσώπους του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου.
«Αναμένουμε έναν καλύτερο συντονισμό των διαφόρων εμπλεκομένων υπηρεσιών και έχουμε ζητήσει για το σκοπό αυτό την προσωπική παρουσία σε επόμενη συνεδρία της Επιτροπής του Υπουργού Υγείας, ο οποίος είναι ο Πρόεδρος του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου. Υπάρχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα. Υπάρχουν αναφορές ότι η εμπλοκή του Υπουργού Υγείας και του Υπουργείου Υγείας δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό και θέλουμε με την παρουσία του Υπουργού να δούμε πώς θα ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα της έλλειψης επαρκούς συντονισμού, για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των φαινομένων αυτών που απασχολούν την κυπριακή κοινωνία και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά», κατέληξε.
SigmaLive 11/03/2010



** "ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ! ΟΧΙ στούς ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ παιδεραστές, ΨΥΧΩΝ και ΣΩΜΑΤΩΝ. " σας έστειλε ένα μήνυμα στο...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010 4:44:59 πμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com) Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ! ΟΧΙ στούς ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ παιδεραστές, ΨΥΧΩΝ και ΣΩΜΑΤΩΝ.

--------------------
Θέμα: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

Επιστρέφει ο Θεόδωρος Τούντας! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “G magazine”, ο τέως Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Θεόδωρος Τούντας είναι έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στον προεκλογικό στίβο και να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του 2010. Οι πιέσεις που δεχόταν τον τελευταίο καιρό από φίλους, συνεργάτες αλλά και απλούς πολίτες να είναι και πάλι υποψήφιος ήταν ασφυκτικές. Όλοι του επισήμαιναν το «κενό» που είχε δημιουργηθεί και τον κίνδυνο διάλυσης του συνδυασμού «Γαλάτσι 21ος αιώνας». Μάλιστα, μετά από συζητήσεις που είχε με ισχυρούς κομματικούς παράγοντες του ΠΑΣΟΚ (και συγκεκριμένα κορυφαίο Υπουργό), ο κ. Τούντας πήρε την απόφαση να επανεξετάσει το ενδεχόμενο να είναι και πάλι υποψήφιος. Γι' αυτό το λόγο τις επόμενες ημέρες, ο κ. Τούντας θα διενεργήσει δημοσκόπηση στο Γαλάτσι για να καταγράψει τα ποσοστά δημοτικότητάς του σε σχέση με το νυν Δήμαρχο, αλλά κυρίως το ποσοστό της δυσαρέσκειας των πολιτών στο πρόσωπο του κου Τσίρου. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα είναι καθοριστικά για την τελική του απόφαση. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο τέως Δήμαρχος επιστρέφει, δυνατός και σίγουρος, ενώ η «επανάκαμψή» του είναι βέβαιο ότι θα κόψει τον «αέρα» παλιών του συνεργατών που σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε δημιουργία νέου δημοτικού σχήματος στο άμεσο μέλλον. Εμείς το μόνο που έχουμε να του πούμε είναι«Καλώς όρισες, Θόδωρε!»

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ.
Μετά από έντονες πιέσεις των φίλων και συνεργατών του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ‘’ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ’’ Ο Θεόδωρος Β. Τούντας ,ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ 13/03/2010 και είναι έτοιμος να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του ,για να γίνει το ‘’ΓΑΛΑΤΣΙ ‘’ μας, μια πόλη αντάξια των σημερινών προκλήσεων. ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι σίγουρο ότι ‘’ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ‘’ http://www.facebook.com/l/62fa0;tountastheodoros.blogspot.com/2010/03/blog-post_13.html
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000478743329&ref=mf
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1383658828598&mid=2064ad6G3dd6e022G121972aG0&n_m=snstam%40gmail.com



** Γρηγόρης Παπαπέτρου -Αίμα - Αιμοπετάλια - Μυελός‏
Από:
Robert Kristian Alm (paladinheart83@hotmail.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010 5:19:52 πμ
Προς:

Για τον φίλο Γρηγόρη Παπαπέτρου που δίνει τη μάχη του σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ χρειάζονται επειγόντως Αίμα , Αιμοπετάλια αλλά και Μυελός .Αίμα είναι πολύ εύκολο να δώσετε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδας αναφέροντας «Γρηγόρης Παπαπέτρου και Μετροπόλιταν Αθήνα» . Είναι απόλυτα κρίσιμο και σημαντικό γιατί το απόθεμα σε αίμα του Γρηγόρη , όπως μας ενημέρωσαν , είναι ΜΗΔΕΝΙΚΟ.Για τα αιμοπετάλια πρέπει να επικοινωνήσετε με το νοσοκομείο Τζάνειο (τηλ. επικοινωνίας για αιμοπετάλια 210-4592761) πρώτα και από εκεί θα σας καθοδηγήσουν. Σημειώνω ότι για τα αιμοπετάλια δεν έχει σημασία η ομάδα αίματος . Οσον αφορά τον μυελό των οστών που είναι και το πιο δύσκολο. Πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης και αυτό είναι το δυσκολώτερο. Θα ήταν ευχής έργο αν γινόμασταν όλοι παγκόσμιοι δότες, Σίγουρα κάποιος περιμένει να του δώσουμε ζωή και αυτό ίσως το μπορούμε εμείς και μόνο.Η αγγελία αυτή είναι εξακριβωμένη από το HELP center και είναι πραγματική.Ημερομηνία εξακρίβωσης...........13-3-10Ημερομηνία επανελέγχου............13-4-10Μέχρι την ημερομηνία επανεξέτασης η αγγελία αυτή είναι σε ισχύ. Όταν περάσει η ημερομηνία αυτή δείτε εδώ http://omadahelp.blogspot.com/ αν ισχύει ακόμα.Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την βοήθεια *HELP center

Hotmail: Ισχυρό, δωρεάν email με ασφάλεια από τη Microsoft. Αποκτήστε το τώρα.



** ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας] Νέο σχόλιο για το Πιστοί στα ήθη και τις παραδόσεις του Πάσχα εμφανί....
Από:
logos_en_drasei (noreply-comment@blogger.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010 10:25:07 πμ
Προς:
snstam@gmail.com
Ο χρήστης logos_en_drasei άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Πιστοί στα ήθη και τις παραδόσεις του Πάσχα εμφανί...": Γεια σας! Θα ηθελα να πω απλως την ταπεινη μου αποψη σχετικα με το θεμα το οποιο πραγματευεται το blog σας (και ισως οχι μονο). Καταρχην, θελω να πω, πως ειμαι Χριστιανη κατ' επιλογιν (δε θα πω απαραιτητως Ορθοδοξη, εχοντας τους λογους μου, τους οποιους θα χρειαζομουν πολυ μεγαλυτερο χωρο για να εκθεσω και φυσικα δε θα ηθελα να σας κουρασω κι αλλο.)Στην Ελλαδα λοιπον, λετε, πως ολοι ειναι ορθοδοξοι κ απλως δεν τηρουν ολοι σωστα τα θρησκευτικα τους καθηκοντα. Δεν ειμαι ομως και τοσο σιγουρη γι' αυτο...Ποσοι πιστευετε οτι ειναι εκεινοι οι οποιοι ειναι πραγματικοι Χριστιανοι και στην ψυχη, περα απο την ταμπελα που κουβαλανε ειτε απο κληρονομια ειτε επειδη βαριουνται να το ψαξουν περαιτερω και απλως δηλωνουν Χ.Ο. απο συνηθεια; Ακομη κι αν καποιοι απο αυτους τηρουν τα εκκλησιαστικα (οχι θρησκευτικα) τους καθηκοντα. Αυτο το λεω, απλως, γιατι θεωρω αδικο το να χαρακτηριζεται ενας ανθρωπος με μονο κριτηριο το τι δηλωνει(πραγμα που απλως θιγω ως θεμα-γεγονος χωρις να εννοω πως το κανετε εσεις). Προσωπικα, εχω γνωρισει ανθρωπους που δηλωνουν αθεοι, οι οποιοι στη συμπεριφορα τους θυμιζουν πολυ περισσοτερο Χριστιανους (οπως εχουμε τον χριστιανισμο στο μυαλο μας, ως θρησκεια αγαπης) απο ο,τι καποιοι που δηλωνουν και μαλιστα με περισσο καμαρι Χ.Ο. Βλεποντας καποιοι ανθρωποι λοιπον τον φανατισμο που κυριευει καποιους αυτοαποκαλουμενους Χ.Ο. και την υποκρισια που δυστυχως μπορει να υπαρχει στον ιερο χωρο της θρησκειας, απογοητευμενοι θα ελεγα, κανουν το λαθος να αποτασσονται ολοκληρωτικα της πιστης, αντι απλως να σκεφτουνε πως το οτι οι ανθρωποι διαστρεβλωσαν τη θρησκεια, δε σημαινει πως ο Θεος δεν υπαρχει, η πως συμφωνει απαραιτητως με οσα οι ανθρωποι ισχυριζονται στο ονομα του. Ετσι μπορω να αιτιολογισω την επιλογη καποιων (αλλοι εχουν αλλους λογους) προς την αθεια διχως να τη δικαιολογω. Αυτος ομως δεν ειναι λογος για να χαρακτηριζεις εναν αθεο αμεσως "κακο η λιγοτερο νοημονα ανθρωπο." Καμια φορα τα αιτια πρεπει να ερευνουνται και μεσα στην ιδια την εκκλησια κανοντας λιγη αυτοκριτικη σχετικα με το τι φταιει οταν καποιοι ανθρωποι απομακρυνονται απο αυτην, η επιλεγουν να πιστευουν με εναν τροπο που ακυρωνει την Ορθοδοξια οπως εχει διαμορφωθει...Ειναι λαθος, ας πουμε, να βαφτιζουμε ακριτα κατι ως σωστο και Θεοπνευστο μονο και μονο επειδη προηλθε απο το στομα ενος κληρικου, ο οποιος δυστυχως η ευτυχως δεν ειναι ακομη Αγιος, ποσο μαλλον Θεος, οποτε ειναι ευκολο να υποπεσει σε σφαλματα οντας ανθρωπος, ειτε παρερμηνευοντας κατι ειτε νοθευοντας το με τις δικες του αποψεις. Επιτρεψτε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου σχετικα με το τι απο οσα λενε και πιστευουν η κανουν τυφλα καποιοι ιερεις ειναι και η αληθεια του Θεου η ειναι πραγματα τα οποια προστεθηκαν, αφαιρεθηκαν, παρερμηνευτηκαν απο ανθρωπους ανα τους αιωνες...Μπορει φαινομενικα να ξεφευγω απο το κυριως θεμα αυτου του blog με τις τοσο καλες προθεσεις (το εννοω), αλλα κλεινοντας θελω να ρωτησω: Προτου κρινουμε τους αλλους (κατα το "μην κρινετε ινα μην κριθειτε"), ποσο σιγουροι ειμαστε εμεις οι σημερινοι Χ.Ο οτι γνωριζουμε-εφαρμοζουμε την πληρη και πραγματικη (δεν ειναι πλεονασμος) αληθεια; Μπορω να πιστεψω ακριτα στον Θεο χωρις να πρεπει να τον δω για να πειστω πως υπαρχει, αλλα δυστυχως δεν μπορω να πιστεψω ακριτα σε λογια ιερεων η σε λογια που ανα τους αιωνες διαχειριζονταν ανθρωποι...Ας ψαξουμε πρωτα ο καθενας απο εμας την αληθεια μεσα μας και γυρω μας και μετα ας μιλαμε για αρνηση της αληθειας απο καποιους στο συνολο της στεκομενοι μονο στα δικα τους λαθη.(ξαναξεκαθαριζω οτι θιγω ενα θεμα με αντικειμενο ανθρωπους γυρω μου και οχι τον διαχειριστη του blog τον οποιο δε γνωριζω φυσικα προσωπικα ουτε θα μπορουσα λογω αυτου να ισχυριστω κατι για τον τροπο με τον οποιο πιστευει στην Ορθοδοξια)... Ανάρτηση σχολίου.


*
** Γεια σου Stamatios

Υπενθυμίσεις Γενεθλίων από το Facebook για την Εβδομάδα 15 Μαρτίου‏

Έχετε 5 φίλους με γενέθλια αυτή την εβδομάδα. Βοηθήστε τους να γιορτάσουν δημοσιεύοντας μηνύματα στους Τοίχους τους ή στέλνοντάς τους Δώρα.
Δευτέρα, 15 Μαρτίου


Tülay BirgülΕυχηθείτε της Χρόνια Πολλά

Anastasia PavlidouΕυχηθείτε της Χρόνια Πολλά
Πέμπτη, 18 Μαρτίου


Anthony LafazanosΕυχηθείτε του Χρόνια Πολλά
Παρασκευή, 19 Μαρτίου


Djkostis Α'Ευχηθείτε του Χρόνια Πολλά
Σάββατο, 20 Μαρτίου


Curt RobinsonΕυχηθείτε του Χρόνια Πολλά
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**

~* http://argy57.blogspost.com/ , http://argy57.blogspost.com/ , . Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η argy57 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ευχαριστώ για την υποδοχή...http://argy57.blogspost.com/Ποίηση- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/argy57/ .


~* Ο Stelios Savourdos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων. --------------------Θέμα: Τα Δημαρχιακά...γούστα και τα μπαράκια. H Δημαρχία Αθηναίων απαγόρευσε την μουσική στα μικρά Bar (όχι στα μεγάλα ασφαλώς) μετά τις 11. Θέλοντας προφανώς να συμβάλει στην καλύτερη... εξυπηρέτηση του Τουρισμού και στην... μείωση της ανεργίας. Όλα αυτά σε δύσκολες περιόδους για τα μικρά και μεσαία εισοδήματα.Παρακαλώ προσοχή στην ορθογραφία. Δημαρχία είπαμε... όχι Δημαρχίνα.-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=367672271474&mid=20612dfG56358b7cG1a42664G0&n_m=stamoskal%40windowslive.com .-



** Ο Antreas Favvas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ARISTODΙΜΙΟ ,VOURNAZI MESSINIAS , ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΕΙΟ ,ΒΟΥΡΝΑΖΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. --------------------(χωρίς θέμα) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΦΤΑΣΑΜΕ 115 ΜΕΛΗ,(τοσοι δεν ειμαστε ουτε οι μονιμοι κατοικοι).ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ FACE BOOK, Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ .ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,ΚΑΝΑΔΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ,,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ-ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ,ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣΦΙΛΙΚΑ ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΑΒΒΑΣ (Αντρεας 504 για τους γνωριζοντες)-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1359871484578&mid=2068d48G56358b7cG1a45cbaG0&n_m=stamoskal%40windowslive.com .-



**Έχετε προσκληθεί στο δίκτυο του Guerreiro da Luz ... στο Windows Live

Προβολή πρόσκλησης
Προβολή προφίλ
Εάν αποδεχτείτε αυτή την πρόσκληση, θα εμφανίζεστε στο ηλεκτρονικό προφίλ του φίλου σας και εκείνος στο δικό σας και θα μπορείτε να βλέπετε τι νέο υπάρχει για τον καθένα σας στο Windows Live.
Αλλάξτε τα άτομα που μπορούν να σας στέλνουν προσκλήσεις και αιτήσεις

Η Microsoft σέβεται τα προσωπικά δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

** Η Stalo Xinari έστειλε μήνυμα στα μέλη του theArtConcept aka SXtheMadArtist. --------------------Θέμα: Hello there everyone !!! Hello there everyone !!! Hope u have an amazing Sunday and if u feel like lazy Sunday ... Tune ONhttp://www.facebook.com/l/62fa0;WWW.BLUERACCOON.FM [EVERY] SUNDAY 20:00 - 21:00 GMT + 2 ELECTRONIC SOUNDSCAPES withEXPERIMENTAL / CHILL OUT ELECTRONICAby SXtheMadArtist ENjOY http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=18087&id=1793511889&ref=mf-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1340413281148&mid=2064b0aG3dd6e022G1219735G0&n_m=snstam%40gmail.com .-



** [globaltaxrevolt] DOG TAX!‏
Από:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com εκ μέρους david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010 9:10:04 πμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

Socialists have started taxing animals. Dogs are the first to be taxed, to be followed later by cats. Cows will be the third animals to be taxed, proportionally to the carbon dioxide they are farting! The Conservatives have launched a poster campaign to draw attention to Labour's plans for a dog tax which would penalise millions of law-abiding dog lovers and do nothing to target irresponsible dog owners. On 9 March, the British Government announced a consultation which included proposals to compel all dog owners to pay for compulsory third party insurance, a dog tax. Families would face penalties – fines or criminal sanctions – for breaching this requirement.This would not affect the owners of the most dangerous dogs. The Dangerous Dogs Act already bans the ownership and sale of fighting dogs like pit bull terriers. It is possible for dogs to be exempted, but owners must apply for their dogs to be neutered, muzzled and must already obtain third party insurance. Owners of dangerous dogs which are already illegal are unlikely to take our such insurance as they will continue to defy the law.There are an estimated 5.4 million households with dogs across England and Wales who would be required to pay a compulsory levy. The Government has admitted that this dog tax will result in more stray dogs and greater pressures on dog rescue organisations.Shadow Environment Secretary Nick Herbert said: "Labour's classic response to every problem is to create a new tax. The dog tax will just pile more cost onto ordinary owners whose pets pose no risk to the public while failing to tackle the problem of dangerous dogs.We need to look again at the law and at measures that could help the police and local councils control the minority of irresponsible owners who use their dogs as weapons. The last thing we need is to penalise millions of responsible dog lovers with a new tax." Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that when an economy suffers from erectile dysfunction, via-grab does not work, but only via-cut. The via recommended is to cut taxes, not grab more taxes. There are limits to how much government can tax before it kills the host. Even worse, when government attempts to subsidize prices, it has the net effect of inflating them instead. The economic reality is that you cannot distort natural market pressures without unintended consequences. Market forces would drive prices down. Government meddling negates these pressures, adds regulatory compliance costs and layers of bureaucracy, and in the end, drives prices up. Individuals and businesses see tremendous opportunities for starting new businesses, investing, hiring new workers, and expanding into new markets. Many are holding back, however, due to concerns about the economy, while others are holding back due to concerns about the threatening policies of government, and others are holding back because existing tax and regulatory burdens are already excessive. For private-sector job creation to jumpstart, prerequisite is to reduce drastically taxes and regulation.It's your venitist duty to avoid and evade taxes all the way! Venitis points out that tax competition between jurisdictions holds down the cancer of government, and all people experience more opportunities and more wealth. If businesses and individuals are discouraged from investing outside their own jurisdictions, they will simply choose to work less and take no major business risks. All antivenitist governments are corrupt, and without the last bastions of freedom, aka taxhavens, enforcing financial privacy, citizens would have no place to protect their financial assets from kleptocrats, kidnappers, extortionists, blackmailers, and thugs. Evade taxes now as much as you can! Starve the beast and join the Global Tax Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt



** blowback] SEVEN EUROKLEPTOCRATS LOCK HORNS WITH KALLIKANTZAROI‏
Από:
blowback@yahoogroups.com εκ μέρους blowbacknow (blowbacknow@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010 10:21:23 πμ
Προς:
blowback@yahoogroups.com

Sarkozy, Juncker, Merkel, Papandreou, Van Rompuy, Barroso, and Zapatero declare that credit default swaps(CDS) are the bombs of kallikantzaroi, who try to create a domino of sovereign defaults in the eurozone! The kallikantzaroi feared so much by the magnificent Seven are the speculators! But Basil Venitis asserts that speculators cannot manipulate the market, but only speed the market towards the equilibrium point.Venitis asserts that the Seven want excuses to impose more regulations, in order to increase their power. The cost of government regulation is truly staggering; it is also a barometer of how free we are to pursue our own interests and to determine the course of our own lives. Venitis estimates the cost of regulations to be one trillion dollars in USA and two trillion euros in Fourth Reich(EU) every year. Financial costs are not the only burden. Regulations also result in a tremendous loss of one of our most valuable and limited resources, time. Venitis estimates the private sector is spending over 10 billion hours a year just to meet government paperwork demands in USA, and 20 billion hours in Fourth Reich. It is no wonder that regulation discourages the creation of new businesses, new jobs, new products, and new services. Starve the beast and join the Global Tax Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltVenitis points out Papandreou lashes out at speculators, goblins, aliens, and kallikantzaroi for creating a psychology of looming collapse which could be self-fulfilling. Papandreou also declares that Greece is being treated as a guinea pig by Fourth Reich(EU). But destabilizing actions or inflammatory statements by Papandreou make an orderly rescue less likely. Beggars can't be choosers.The seven Eurokleptocrats want to prevent speculative actions from causing so much uncertainty on the market that prices no longer provide accurate information and state financing reaches a fundamentally unjustifiable high level. They demand Fourth Reich initiates as quickly as possible at European level an inquiry into the role and impact of speculative practices in connection with CDS trading in the government bonds of European countries. Should the inquiry ascertain market abuses or that there is a well-founded suspicion that speculative practices are having a considerable impact on the development of yields, they will quickly examine measures to determine whether they are suitable and, if necessary, pass the appropriate legislation. These examinations should also consider introducing minimum holding periods for CDS trading, banning speculative CDS trading as well as banning the acquisition of CDS which are not being used for hedging purposes.The Seven want now to advance and intensify the current European initiatives aimed at increasing transparency on the derivative markets on the basis of the G20 decisions: * Regulatory authorities should have access to current portfolio and trading information relating to derivative transactions, including CDS trading, through mandatory reporting of all derivative transactions to a trade repository located in Fourth Reich. This will allow the regulators to identify the main dealers and tightly monitor their activity. Regulators should have unlimited access to those market data. The Seven want to work towards ensuring that European regulators receive the relevant detailed information from non-European trade repositories.* Improve the safety of OTC derivatives markets through mandating that all eligible derivatives products be traded on exchanges or electronic trading platforms, where appropriate, and cleared through central counterparties(CCP). These entities should be adequately supervised to ensure improved safety and soundness. The Seven strongly support the location of European CCPs within the eurozone to enhance integrity and stability of the European financial system.Venitis points out Graecokleptocrats hoodwinked Fourth Reich(EU) with derivatives. Finacial engineers have devised special kinds of derivatives, especially swaps with imaginary exchange rates, to fool Fourth Reich and also create a lot of kickbacks for Graecokleptocrats. This financial engineering scheme was named Aeolos, the Greek god of the winds. Global Tax Revolt(globaltaxrevolt@aol.com) points out Aeolos enabled Greece to receive a far higher debt, far beyod the limits allowed by the eurozone. Debt disguised as a derivative does not show up in statistics. Especially Eurostat's reporting rules do not record transactions involving derivatives. The Maastricht rules can be therefore circumvented quite legally through windy swaps and other complex financial instruments. There are huge commissions generated, and part of them is fed back to kleptocrats as kickbacks, safely deposited in secret offshore accounts. Swap provided upfront payments to the Greek State and upfront kickbacks to Graecokleptocrats in return for deferred payments, ensuring Greece would scrape in under the Maastricht criteria for eurozone. Swapping one stream of payments for another is a confidential tailored bilateral deal. Swap terms do not have to follow market prices, but the needs of counterparties and kleptocrats. God Aeolos brings windfall kickbacks to Graecokleptocrats.The tailored terms of the swap transactions ensured that Greece was a net recipient of funds in the early years but would pay the money back later, bringing a Pyrrhic victory to a future government, a burned land, an empty Treasury. These were credits, but because they were structured as swaps rather than loans, they did not have to be recorded as debt or count against the country's compliance with the Maastricht criteria for eurozone membership, which was precisely why they were so attractive.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Democracy in Fourth Reich(EU) has deteriorated to kleptocracy, and Fourthreichians, aka Europeans, are mad as hell. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, abuse,and kickbacks. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, and Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth. Starve the beast and join the Global Tax Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt

** Ο Alper Tunga άλλαξε το όνομα της ομάδας YEDİ DEVLET BİR MİLLET OTAGI σε TURAN OTAGI. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=311254591509&mid=2069a4dG3dd6e022G121aa7cG40&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


** ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ :

1 .- : http://www.zshare.net/video/73635959e6ac9190/ , Βίντεο η κούκλα της μαμάς , το 2010 στο ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ stamos01 , MOV02600.MPG .-

2 .- DOWNLOAD LINK: http://www.zshare.net/video/736365630eebcbd5/ Στο αρχαίο θέατρο επιδαύρου το 2009 , Βίντεο .- stamos01 , MOV02022.MPG .-

3 …- : http://www.zshare.net/video/736563233d00f8dc/ Μεσημεριανό με διασκέδαση στον ΦΑΙΝΕΟ της ορινής ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , 2009 .- FILE NAME: stamos01 , PB230089.AVI .-

4.- DOWNLOAD LINK: http://www.zshare.net/video/73655631b182a74b/ ΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΦΑΙΝΕΟ ΤΗΣ ΟΡΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2009 .- Βίντεο FILE NAME: stamos01 , PB230076.AVI .-

5.- DOWNLOAD LINK: http://www.zshare.net/video/73667260acdd3482/ , Στην Ι. Μονή Παναγίας ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ Ν. ΗΛΕΙΑΣ 2010 .- Βίντεο , FILE NAME: MOV02608.MPG .-

6 .- DOWNLOAD LINK: http://www.zshare.net/video/73670803e7fef84e/ , Εργασίες περίφραξεις στο σπίτι μας Άγιος κωνσταντίνος Αρφαρών Μεσσηνίας 2010 ,.-Βίντεο , FILE NAME: MOV02609.MPG .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: