ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ *

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ :





** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :



Μαθητικός υπολογιστής: πληθαίνουν οι εκκλήσεις βοήθειας από γονείς
Posted: 23 Mar 2010 01:26 PM PDT



Πληθαίνουν οι εκκλήσεις για βοήθεια από γονείς παιδιών της Α 'τάξης Γυμνασίου προς το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου σχετικά με τον μαθητικό υπολογιστή που δόθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Τάξη». Θέλοντας να βοηθήσει τους γονείς να εισακουστούν, η δράση ενημέρωσης Saferinternet.gr δίνει σήμερα στη δημοσιότητα επιστολή από μητέρα μαθητή, η οποία αντιπροσωπεύει την αγωνία όλων των γονιών που μέχρι σήμερα έχουν ζητήσει τη βοήθειά μας. Την παραθέτουμε όπως μας εστάλη και με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας αυτής. «Αγαπητοί Κύριοι, Γυμνασίου Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα του χορήγησης netbooks στους μαθητές της Α '. Θεωρώ ότι η κίνηση αυτή ήταν κάπως πρόωρη και ανώριμη για την ελληνική κοινωνία. Δε θέλω να θεωρηθώ κατά της προόδου και της τεχνολογίας, άλλωστε λόγω της εργασίας μου έχω καθημερινή και συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά κανείς πιστεύω δεν έχει ερευνήσει τις συνέπειες στην καθημερινή ζωή του μαθητή.Ο γιος μου έχει διάσπαση προσοχής και κατά συνέπεια προσκόλληση σε οτιδήποτε αφορά οθόνη, δηλ. τηλεόραση, υπολογιστές, ηλεκτρονικά παιχνίδια.


Είναι άριστος χρήστης του υπολογιστή από μικρή ηλικία αλλά χρησιμοποιεί τον υπολογιστή και το διαδίκτυο μόνο ύστερα από δική μου άδεια εφόσον έχουμε φροντίσει να εισόδου υπάρχει κωδικός πρόσβασης. Η διαφορά με το netbook του Υπουργείου ότι Παιδείας είναι: Εισέρχεται ανεξέλεγκτα όλες τις ώρες όσες εγώ εργάζομαι και σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα θέλει από οποιαδήποτε ασύρματη σύνδεση υπάρχει στην πολυκατοικία. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι άριστοι χρήστες. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις ιστοσελίδες ούτε το περιεχόμενο των προγραμμάτων που χρησιμοποιεί γιατί το θεωρεί δικό του «με υπογραφή Υπουργείου Παιδείας», δε μας δίνει το κωδικό πρόσβασης. Δεν ασχολείται με τα μαθήματά του εφόσον δίπλα του βρίσκεται netbook το με ενεργοποιημένο το msn και συνομιλεί με τους «φίλους» του. Στα δύο μαθήματα που διδάσκεται στο σχολείο από αυτό και κυρίως στις σημειώσεις, δεν έχουμε πρόσβαση και δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε την πρόοδο του παιδιού καθώς και τις εργασίες που έχει για το σπίτι. Ακούμε πολύ συχνά το «δεν έχω τίποτα για αύριο». Δεν αφομοιώνει τις γνώσεις από τα μαθήματα που διδάσκεται μέσω υπολογιστή. Έχω συζητήσει με τους καθηγητές στο σχολείο, οι οποίοι, όπως και εγώ, ισχυρίζονται ότι έχουν βρει τον μπελά τους γιατί τα παιδιά δεν «κλείνουν» το netbook όταν τους ζητηθεί για να αρχίσει το επόμενο μάθημα με δικαιολογίες του στυλ: «θα χαλάσει, μην το αγγίζετε γιατί δε γνωρίζετε εσείς κ.λπ. », τις οποίες βέβαια ακούω και εγώ στο σπίτι. netbooks όλα τα έχουν εγκατεστημένα από τους μαθητές ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα οποία παίζουν οι μαθητές, όπως έχω ακούσει σε συζητήσεις μεταξύ τους και από τους καθηγητές, την ώρα του μαθήματος. Γενικότερα έχει προστεθεί ένα επιπλέον εμπόδιο στην απόδοσή του και στις οικογενειακές μας σχέσεις. Μαθαίνω ότι το εγχείρημα θεωρείται επιτυχημένο και θα επεκταθεί σε όλα τα μαθήματα. Για ένα παιδί σαν το γιο μου αυτό θα είναι καταστροφικό.Ζητάω τη βοήθεια του Υπουργείου Παιδείας για το θέμα αυτό. Θα πρέπει δηλαδή σε συνδυασμό με netbook το να προσλάβουμε ειδικό επιστήμονα να ελέγχει τη δραστηριότητα του παιδιού στο διαδίκτυο και να το βοηθά στη συγκέντρωσή του στη συγκεκριμένη περίπτωση με τη διάσπαση προσοχής? Οι εποχές είναι δύσκολες και όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια.Συμφωνώ να επεκταθεί η χρήση του netbook αλλά προτείνω τα εξής: Tο περιεχόμενό τους να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ YΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

H είσοδος στο διαδίκτυο να γίνεται με έλεγχο του προγράμματος «γονικού ελέγχου» δηλ με κωδικό πρόσβασης. Πρέπει να λαμβάνουμε προγραμματισμένα netbooks τα και όχι να πληρώνουμε ειδικούς επιπλέον για να εγκαταστήσουν προγράμματα ασφαλείας. Οι γονείς δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν αυτές τις γνώσεις Να γίνεται έλεγχος στο σχολείο για τυχόν επιπλέον-άχρηστα προγράμματα-παιχνίδια από τους μαθητές. Να υπάρξει η δυνατότητα, μαθητές με συγκεκριμένα μαθησιακά προβλήματα να χρησιμοποιούν το βιβλίο του οργανισμού και τα τετράδιά τους. Ευχαριστώ.Με εκτίμηση, Ι. Παπαδοπούλου »Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο 2009, το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου είχε εξετάσει φορητούς υπολογιστές που δόθηκαν στους μαθητές της Α 'Γυμνασίου στο πλαίσιο του προγράμματος« Ψηφιακή Τάξη », και είχε διαπιστώσει ότι δόθηκαν με τρόπο αντίθετο προς τους θεμελιώδεις κανόνες ασφαλούς πρόσβασης των παιδιών αυτής της ηλικίας στο Διαδίκτυο, λαμβάνοντας υπόψη ότι: α) Στο σπίτι οι υπολογιστές που χρησιμοποιούν τα παιδιά της ηλικίας αυτής πρέπει να τοποθετούνται σε χώρο εύκολα εποπτεύσιμο από τον γονέα, και συνίσταται τα παιδιά να πλοηγούνται στο Διαδίκτυο με την επίβλεψη των κηδεμόνων τους . β) Στο σχολείο οι υπολογιστές που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, το οποίο παρέχει προστασία από επιβλαβές περιεχόμενο και η χρήση τους γίνεται υπό την επίβλεψη των αρμόδιων εκπαιδευτικών.Όπως μας είχαν επισημάνει οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί, ο υπολογιστής δόθηκε σε τάξη του Γυμνασίου και τα οποία παιδιά που ξεκινούν την Α ', σύμφωνα με το ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, δεν έχουν παρακολουθήσει μαθήματα πληροφορικής και ασφαλούς πρόσβασης στο Διαδίκτυο στο Δημοτικό σχολείο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου στα παρακάτω τηλέφωνα: Δράση Ενημέρωσης Saferinternet.gr:
Δρ. Βερόνικα Σαμαρά, Κιν. 6948 729493Γραμμή Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ:
Κος Γιώργος Κορμάς, Κιν. 6977 194 024
News24
http://www.hamomilaki.gr/




Καθηγήτρια μαζί με την κόρη της διακινούσαν χασίς
Καταχωρήθηκε: 23 Μάρτη 2010 03:21 πμ PDT
Τα σχολεία μας είναι γεμάτα ναρκωτικά ...
Να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε ...

16χρονη με χασίς Δεκαεξάχρονη έκανε από κοινού χρήση χασίς με 17χρονο συμμαθητή της στην Κοζάνη, ενώ μαζί της συνελήφθη η 40χρονη μητέρα της, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, και η αστυνομία ερευνά τώρα αν μάνα και κόρη διακινούσαν ναρκωτικά σε ανηλίκους. Η είδηση προκάλεσε σοκ στην Κοζάνη και προβληματίζει γονείς και μαθητές. Αρχικά συνελήφθη η 16χρονη, η οποία πώλησε μικροποσότητα χασίς σε συμμαθητής της με τον οποίο έκαναν χρήση από κοινού, ενώ, όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχε πωλήσει χασίς και πριν από 2 μήνες. Στη συνέχεια, συνελήφθη η 40χρονη μητέρα της, καθηγήτρια Πληροφορικής από τη Λευκόβρυση, η οποία εργάζεται σε πρόγραμμα επιμόρφωσης καθηγητών. Η εκπαιδευτικός κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 50 γραμμάρια χασίς και ένα βάζο με 6 συσκευασίες χασίς. Σε μία άλλη αστυνομική επιχείρηση, χθες το πρωί στον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας, συνελήφθησαν δύο άτομα με 137 κιλά χασίς. Οι δύο άντρες είχαν κρύψει στο αυτοκίνητό τους τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους με τα ναρκωτικά, τα οποία είχαν προορισμό την Πρέβεζα.έθνος
Καθηγήτρια μαζί με την κόρη της διακινούσαν χασίς

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κοζάνη η είδηση ότι μία 40χρονη καθηγήτρια Πληροφορικής και η 16χρονη κόρη της κατείχαν και διακινούσαν χασίς, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.Όπως τονίζουν αξιωματικοί, η ανήλικη είχε πουλήσει μικροποσότητα κάνναβης σε μαθητή πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι η ίδια είχε κάνει χρήση χασίς μαζί με 17χρονο μία μέρα πριν από τη σύλληψή της.
Από τις αστυνομικές αρχές πραγματοποιείται έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η 40χρονη καθηγήτρια και η κόρη της είχαν διοχετεύσει και άλλες φορές ναρκωτικές ουσίες σε νεαρά άτομα. Οπως έγινε γνωστό, πάντως, η 40χρονη καθηγήτρια εργαζόταν ως διοικητικό προσωπικό σε πρόγραμμα επιμόρφωσης καθηγητών και δεν είχε επαφή με ανήλικα άτομα.Στο σπίτι τηςΣύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν αστυνομικοί συνέλαβαν τη 16χρονη μαθήτρια το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής γιατί είχε στην κατοχή της τρεις συσκευασίες με 3,7 γραμμάρια χασίς. Η ανήλικη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το χασίς το βρήκε σε αποθηκευτικό χώρο στο διαμέρισμα όπου ζει με τη μητέρα της και αμέσως πραγματοποιήθηκε έφοδος των ανδρών της δίωξης ναρκωτικών. Στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα βάζο με 34,4 γραμμάρια, ένα ακόμη βάζο με 6 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 19,4 γραμμαρίων και ένα μεταλλικό κουτί με υπολείμματα κάνναβης.Προμήθευε ανηλίκουςΠαράλληλα, από την προανάκριση προέκυψε ότι μία μέρα πριν από τη σύλληψή της η ανήλικη είχε κάνει χρήση κάνναβης με 17χρονο μαθητή, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε και συνελήφθη.Ακόμη διαπιστώθηκε ότι πριν από περίπου δύο μήνες ένας 16χρονος αλλοδαπός είχε προμηθευτεί μικροποσότητα κάνναβης από την ανήλικη μαθήτρια, ωστόσο δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Αγγελιοφόρος
http://www.hamomilaki.gr/



** Κυριάκος Βελόπουλος
Από:
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (velop-ky@otenet.gr )
36 Golden Boys της ΕΡΤ παίρνουν
πάνω από 7.000ευρώ ;;;;;;;; Το πόσο
πάνω δεν ξέρουμε !!!!!!!!!!!!
κάντε κλικ
Δε μας λένε τα ονόματά τους διότι είναι προσωπικά δεδομένα!

** Η Ξένια έγινε θαυμαστής της σελίδας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?apokleistiko&mid=213f19dG3dd6e022G1274b18G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook___Βρείτε άτομα από την λίστα επαφών σας του Gmail στο Facebook! Μεταβείτε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email. --

** Stamoskal: Baran berfin σας έστειλε ένα μήνυμα φίλο
Από:
Baran berfin (invites@flixster.com)
Hey Stamoskal, Απλά μια υπενθύμιση ότι Baran β μόλις σας έστειλε μια νέα request.Click φίλο παρακάτω, για να δείτε το μήνυμα και την απάντησή σας:http://www.flixster.com/invite/pending?em.id=1972690169&em.id=1972690169&em.log=#c=activities&m=email&s=cncΘα μιλήσουμε αργότερα, Flixster

** Η Ευαγγελία έγινε θαυμαστής της σελίδας Stafhhh ... Vohfeiaaaaaa!! : P στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FStafhhhVohfeiaaaaaa-P%2F105146162849103&mid=213e056G3dd6e022G12745dbG4c&n_m=snstam%40gmail.com
Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


* ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :


** [Euroliberty] FOURTH REICH ΥΔΡΑ
Από:
euroliberty@yahoogroups.com εκ μέρους euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010 9:21:22 πμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Η μισητός Συνθήκη της Λισαβόνας είχε ως στόχο να αντιμετωπίσει το ζήτημα που δόθηκε στη διάσημη Χένρι Κίσινγκερ Ποιος μπορώ κλήση αν θέλω να μιλήσω για την Ευρώπη; από τη θέσπιση ενός μόνιμου προέδρου τέταρτο Ράιχ και η υπουργός Εξωτερικών και από τον εξορθολογισμό μαμούθ γραφειοκρατία των Βρυξελλών », όμως δημιούργησε μεγαλύτερη σύγχυση παρά σαφήνεια, δεν με λιγότερα από πέντε άτομα τώρα αθλητικών τον τίτλο του προέδρου στο Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ). Στην πραγματικότητα, η πραγματική δύναμη είναι καγκελάριος Μέρκελ. Η κινητήρια ήθος πίσω από ξένη δύναμη πολιτικής της τέταρτης Ράιχ-πιάσε είναι η ιδέα ότι τα έθνη του τέταρτου Ράιχ θα είναι ισχυρότερη από ό, τι συλλογικά είναι ξεχωριστά, αλλά κυριαρχία δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο συναλλαγής influence.Basil Venitis για, twitter.com / Venitis επισημαίνει Eurokleptocracy , gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt Η Συνθήκη της Λισαβόνας έχει δημιουργήσει μια θεσμική Ύδρας με αυξανόμενο αριθμό των εξαρτημάτων υπεύθυνες για διάφορες πτυχές της εξωτερικής πολιτικής εργαλειοθήκη. Όταν Planetarch Obama ζητά να μιλήσει στο τέταρτο Ράιχ, θα μπορούσε να είναι μία από τις οποίες γίνεται παραπομπή στις έξι άτομα: Herman van Rompuy, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου? Durao Barroso, Πρόεδρος της Eldorado της διαφθοράς? Ισπανική Premier Θαπατέρο, τρέχουσα MC των περιστρεφόμενων Fourthreichian Junketry ? Catherine Βρετανίας Ashton, Ύπατος Εκπρόσωπος του τέταρτου Ράιχ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας? Jerzy Buzek, πρόεδρος της Eldorado των ιερόδουλων? καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ των σημείων Germany.Venitist Sally McNamara από τη Συνθήκη της Λισαβόνας έχει περάσει ακριβώς στην άρση τέταρτο Ράιχ αδιαφανές θεσμικό δομή και συχνή αδυναμία να υπάρξει συμφωνία σχετικά με τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Αλλά συνθήκες από μόνες τους δεν δημιουργούν συνοχή, και είναι απίθανο ότι διχαστικά ζητήματα όπως η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, της ΠΓΔΜ ληστεύει το όνομα και την κληρονομιά της Ελληνικής Μακεδονίας, η αύξηση στο Αφγανιστάν, και την ένταξη της τρομοκρατίας της Τουρκίας στην τέταρτη Ράιχ θα καλυφθεί από την παρούσα συνθήκη. Τη συγκεχυμένη και τεχνητής διαρθρωτικές ρυθμίσεις των νέων εξωτερικών της ΕΕ-χάραξη πολιτικής μηχανής σημαίνει επίσης ότι η Αμερική θα μπορούσε εύκολα να εμπίπτουν στην ανεπιθύμητη και περιττή διπλωματικά επιχειρήματα κατά την EU.McNamara σημειώνει την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής από το Τέταρτο Ράιχ είναι πιθανό να παραμείνει ένα ρυμουλκό-των -τον πόλεμο, με τα μέλη που επιδιώκουν ζωτικά εθνικά τους συμφέροντα, όπου είναι δυνατόν και στις Βρυξέλλες επιδιώκουν περαιτέρω συγκέντρωση όπου σύγκρουση. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των κρατών σκλάβων και τέταρτο Ράιχ θα δημιουργήσει πονοκέφαλο στους τρίτους εκτός της Ευρώπης, αφήνοντας τους βέβαιοι για το πού να απευθυνθούν, όταν θέλουν να πάρουν τα πράγματα γίνοντα. Catherine Ashton θα σταθεί ως την 28η ευρωπαίου υπουργού Εξωτερικών και να καταστεί η διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής για την πιο περίπλοκη allies.Fourth τέταρτο Ράιχ Ράιχ θα συνεχίσει να κάνει όλο και πιο τολμηρή-δηλώσεις σχετικά με ισχυρή περιφερειακή θέση της Ευρώπης και να στείλει ο Πρόεδρος Ομπάμα το μήνυμα ότι η τέταρτη Ράιχ είναι σε θέση να πλήρωσης τον ηγετικό ρόλο της Αμερικής σχετικά με την ηπειρωτική Ευρώπη. Με την έλλειψη σημαντικών στρατιωτικών ικανοτήτων στην πίσω εξωτερική παρέμβαση της πολιτικής, οι Βρυξέλλες θα θέσουν τέταρτο Ράιχ σε παντελώς ατελέσφορο θέση. Τέταρτο Ράιχ προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας της Τουρκίας, προκειμένου να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από την αμοιβαία άμυνα και την αλληλεγγύη Βορρά Cyprus.Fourth Ράιχ ρήτρες, μιμούμενος ιερή άρθρο του ΝΑΤΟ V συλλογικές εγγυήσεις ασφαλείας, έχουν ήδη δώσει την εντύπωση ότι η τέταρτη Ράιχ είναι έτοιμη να αναλαμβάνουν ορισμένες από ρόλους και τις λειτουργίες του ΝΑΤΟ. Ωστόσο, ελλείψει της αμερικανικής ηγεσίας, αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κενό, και βαθιά αποσταθεροποίηση, υπόσχεση, απειλώντας να αναιρέσετε 60 ετών άνευ προηγουμένου διατλαντικής συνεργασίας και stability.Fourth στρατηγικούς ανταγωνιστές του Ράιχ, όπως η Ρωσία, θα συνεχίσει να ενθαρρύνει την aggrandizement της δύναμης της ΕΕ σε βάρος του ΝΑΤΟ, γνωρίζοντας ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν να ελευθερώσει Βόρεια Κύπρος από τρομοκρατικές Τουρκία. Η κατασκευή της άμυνας της ΕΕ και τις ρυθμίσεις ασφαλείας σε περίπτωση απουσίας της πραγματικής αξιοπιστίας και της στρατιωτικής ικανότητας είναι μια συνταγή για την καταστροφή και μια πρόσκληση για την πρόκληση. Τρομοκρατική η Τουρκία έχει το δεύτερο μεγαλύτερο στρατό στο ΝΑΤΟ, μετά USA.Fourth Ράιχ θα παραμελούν όλο και περισσότερο στους τομείς της εξωτερικής χάραξης πολιτικής, όπου μπορεί πραγματικά να συμβάλει στην περιφερειακή σταθερότητα, όπως η τέταρτη διεύρυνση Ράιχ και της Πολιτικής Γειτονίας. Παρόμοια με κάποιους τρόπους για να γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ της Σχεδίων Δράσης (χάρτες), της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας (ΕΠΓ) είναι ένα σχετικά νέο μέσο τέταρτο Ράιχ σκοπό την ολοκλήρωση των άμεσων γειτόνων της στην ευρωπαϊκή σφαίρα της σταθερότητας μέσω συγκεκριμένων προτάσεων στον τομέα της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου, τη χρηστή διακυβέρνηση, και οι ελεύθερες αγορές. McNamara ισχυρίζεται Τέταρτο Ράιχ πρέπει να επικεντρωθεί στη συνεργασία με τους γείτονές του και τη χρήση του θεώρηση, το εμπόριο, τις εμπορικές και πολιτικές για να συμβάλει στην περιφερειακή σταθερότητα. Ωστόσο, η προτεινόμενη αλλαγή του έμπειρου προσωπικού ξένων σχέσεις από το Ελντοράντο της διαφθοράς στο νέο τέταρτο Ράιχ διπλωματική υπηρεσία αφήνει ενδεχομένως Επίτροπος Διεύρυνσης της Stefan Fule δεν τους απαιτούμενους πόρους για να υλοποιήσει πλήρως potential.Obama της ΕΠΓ είχε δικαίωμα να λάβει ένα πέρασμα για το νόημα της ΕΕ -ΗΠΑ κορυφής προγραμματιστεί για το Μάιο στη Μαδρίτη. Αν και η διοίκηση Ομπάμα υποστηρίζει την άποψη ότι η Ευρώπη πρέπει να μιλά με μία φωνή στην εξωτερική πολιτική, υπάρχει μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση ότι η ΕΕ δεν μπορεί να μιλήσει με μία φωνή. ΕΕ πρέπει να μιλήσει με μία φωνή, ιδιαίτερα κατά της τρομοκρατίας Τουρκία. Στρατεύματα της ΕΕ πρέπει να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από το Βόρειο now.Americans Κύπρος και οι Ευρωπαίοι πολύ συχνά τείνουν να δικαιολογήσει τον πόλεμο για τους δικούς του λόγους. Ως πολίτες αμελούν διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην αμφισβήτηση τις κυβερνήσεις τους, και ότι η αμέλεια έχει μεταφραστεί σε πάρα πολλές ενδείξεις de facto από την αλόγιστη χρήση του ΝΑΤΟ. Φαίνεται ότι οι Αμερικανοί θα προτιμούσαν να στείλει αιώνια περισσότεροι στρατιώτες σε ακόμη πιο κακό ερμάρια από αντιμετωπίσουν και να ασχοληθεί με το ακαθάριστο ανικανότητα της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική. Εάν οι Αμερικανοί δεν μπορεί να δεχθεί το Ιράκ είναι λάθος, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς Αμερικανοί αποδοχή κάθε πόλεμος είναι λάθος. Βασίλης σημεία Venitis έξω θείος Σαμ και τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), περνούν τώρα δύο τρισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για το στρατιωτικό, η εσωτερική ασφάλεια, και νοημοσύνη. Υπάρχουν 5.000 ενεργά τρομοκράτες στον κόσμο. Αυτό λειτουργεί με δαπάνες 400 εκατ. ευρώ ανά τρομοκρατικές ανά έτος. Ο φόβος της τρομοκρατίας οδηγεί σε αύξηση της κυβέρνησης και την έχει οδηγήσει σε συμμετοχή σε πολλαπλές λίγο πολέμους και μερικά μεγαλύτερα, καθώς και μεταγενέστερες ασκήσεις στην ενίσχυση του κράτους, τα οποία έχουν αντισυνταγματικός, και των οποίων κανένα δεν αποδείχθηκαν καλά. Ο παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, που τώρα αναφέρονται ως υπερπόντιες επιχειρήσεις έκτακτης ανάγκης, δεν έχει τέλος και δεν τα όρια, και έχει κάνει τη Δύση μισούσε και φοβόταν στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Έχει γίνει ακόμα και οι Αμερικανοί και Fourthreichians δυνητικοί στόχοι της τη δική τους κυβέρνηση δεν οποιαδήποτε προσφυγή στην προστασία που παρέχεται από το αμερικανικό Σύνταγμα ή Συνθήκη της Λισαβόνας. Η εκμετάλλευση του φόβου της τρομοκρατίας με κλεπτών έχει οδηγήσει σε πολέμους που δεν πρέπει να καταπολεμηθούν. Ο φόβος έχει το κλειδί για την πόρτα για την επέκταση της κυβέρνησης, και κλεπτών άδραξαν την ευκαιρία. Είναι, επίσης, έχει διαβρώσει τις ελευθερίες που έχουν ορίσει Ελληνορωμαϊκή κουλτούρα μας.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του web post Start a New Topic
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
· Νέα Μέλη 72
Επίσκεψη ομάδας σας


** Ο / Η Giwta Λάρισα έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μονο ο παππους μου δεν VIDEO έχει με την ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ μας.


Giwta Λάρισα23 Μάρτη 2010 στις 12:52 pm
Θέμα: ΔΕΙΤΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ VIDEO
ΠΡΟΣΟΧΗ ..... ΜΟΝΟ ΑΝ
ΑΝΤΕΧΕΤΕ http://www.facebook.com/l/cadcb;news24gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_4078.html



Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1319972651690&mid=21354b0G3dd6e022G127192fG0&n_m=snstam@gmail.com


** Olcayto Kılıç23 Μάρτη 2010 at 1:07 pm
Θέμα: Karun Hazineleri Sok Sok Sok
http://www.facebook.com/l/02657? www.definegizemi.com/forum/viewtopic.php?f=126&t=14926karun ilk hazineleri ΔΕΦΑ bu sitede bu kadar bol resimlerle!!!


~ ~ ** [3:49:30 μμ] oemshop: EuroSoftware ΦΠΑ
EuroSoftware Inc και σύνδεσης της Ευρωπαϊκής κατασκευαστή έχουν αναπτύξει ένα ειδικό πρόγραμμα πτώση των τιμών για δημοφιλές λογισμικό σε αυτή την περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Συνολικά, μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας πολύ φθηνά!
Μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε λογισμικό σε 20-30 λεπτά!
Κάντε κλικ εδώ και μάθετε περισσότερα για μας.
http://www.oem-soft-shop.com/


*** [Capitalismos] DAIMLER ενώνει ΤΟ HALL OF ατιμία!
Από:
capitalismos (capitalismos@yahoo.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010 3:02:12 μμ
Προς:
capitalismos@yahoogroups.com
Worldwide kleptocracy είναι εκτός ελέγχου. Η δημοκρατία έχει αποτύχει πλήρως. Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs της κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism θα πρέπει να αντικαταστήσει democracy.Tony Μπλερ παίρνει δέκα εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο από την JPMorgan, ακριβώς για να pullpeddle της ελληνικής-Αμερικανός Πρόεδρος Jamie Dimon από ελληνικές φυλακές για την απόδαρση αυγά φωλιά των φτωχών Ελλήνων εργαζομένων! Πρώην υπουργοί του δεν είναι πολύ πίσω. Steven Byers, πρώην υπουργός μεταφορών, ο ίδιος που περιγράφεται ως ένα ταξί προς ενοικίαση, όπως ο ίδιος ζήτησε για 5.000 λίρες (5.500 ευρώ, $ 7.500) κάθε μέρα, σε αντάλλαγμα για τη χρήση της επιρροής του με την κυβέρνηση. Geoff Hoon, πρώην υπουργός άμυνας, και αριστοκρατικές Hewitt, πρώην υπουργός Υγείας, ζήτησαν 3.000 λίρες για κάθε ημέρα. Το Ηνωμένο Βασίλειο άμυνα γίγαντας BAE Systems που καταβάλλονται τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις στον πρίγκιπα Bandar bin Sultan της Σαουδικής Αραβίας για ογδόντα δισεκατομμύρια ευρώ British-Σαουδικής Αραβίας συμφωνία πώλησης όπλων. Η βρετανική κυβέρνηση έκλεισε απότομα Σοβαρή της Απάτης έρευνα BAE. Σοβαρές του Ηνωμένου Βασιλείου της Απάτης έχει κατηγορήσει με πληροφορίες BAE της δωροδοκίας σε έξι χώρες, οι οποίες θα πρέπει να είναι αρκετή για την ταχεία έρευνα σχετικά με το κατά πόσον η BAE είναι κατά παράβαση της Επιτροπής Εξωτερικών Corrupt Practices Act, ένα νόμο που απαγορεύει τις εταιρείες που πληρώνουν bribes.German αυτοκινητοβιομηχανία Daimler είναι αμείβονταν βάσει των τιμών για την λίπανση των τροχών του kleptocracy στην Ελλάδα, Γερμανία, Ρωσία, Κίνα, Τουρκία, Ουγγαρία, Λετονία, Σερβία, το Μαυροβούνιο, την Αίγυπτο, και τη Νιγηρία. Daimler καταβάλλονται δισεκατομμύρια ευρώ σε δωροδοκίες για να εξασφαλίσει συμβόλαια κυβέρνηση σε όλο τον κόσμο. Στις ΗΠΑ και μόνο, η Daimler θα καταβάλει 185 εκατομμύρια δολάρια (137 εκατ. ευρώ) σε πρόστιμα ως μέρος της λύσης για το σπάσιμο των ΗΠΑ κανόνων κατά της δωροδοκίας. Στην Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, η Daimler δεν θα πληρώσει, λόγω της ασυλίας και της ατιμωρησίας των Graecokleptocrats.Basil Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ότι για 35 χρόνια από τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, η JPMorgan, Goldman Sachs, η ΜΑΝ, η Daimler, αντιτράστ, στρατιωτικές αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με ονομαστική επίσημο δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ, αλλά ένα πραγματικό δημόσιο χρέος του ενός τρισεκατομμυρίου ευρώ! Η ελληνική τεράστιο χρέος δεν οφείλεται σε δαπάνες, αλλά ληστεύοντας! Δεν είναι δίκαιο για τους φτωχούς Έλληνες να πληρώσει αυτό το χρέος, αλλά για Graecokleptocrats να επιστρέψει τα κλοπιμαία, ανέφικτη αποστολή. Γι εξέγερση κατά των Ελλήνων Graecokleptocrats με βόμβες, molotovs, πιστόλια, απεργίες και ταραχές! Πολλές επαναστατικές ομάδες προσπαθούν να ανατρέψουν Graecokleptocrats και κρεμάστε τους μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο! Οι περισσότεροι Έλληνες προσεύχονται τώρα για ένα πραξικόπημα! Είναι η πρώτη φορά που κάθε Έλληνα είναι συνειδητοποιούν ότι μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ήρθε η στιγμή να αντεπιτεθούν Graecokleptocrats. Είναι το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα, στην πραγματικότητα. Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανακαλύψουμε εκ νέου. Reinventing Ελλάδα και τον καθαρισμό μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ωστόσο, πρόκειται να είναι ένα έργο αντάξιο του Ηρακλή. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό. Και πληρωμών, οι οποίοι νομοσχέδιο, με την οικονομία στη μέση μιας ύφεσης, πρόκειται να βλάψει. Ονομαστικό ποσοστό ανεργίας έχει χτυπήσει 12%, και το πραγματικό ποσοστό ανεργίας υπολογίζεται από τον Βασίλη Venitis είναι 25%! Graecokleptocrat Δεν πρέπει ποτέ να πάει φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Η πιο διαβόητο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Allons enfants de la Grece! Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltΠαπανδρέου παραδέχεται ότι η διαφθορά και η ατιμωρησία από διώξεις βρίσκονται στο επίκεντρο της κρίσης του χρέους στην Ελλάδα, καλώντας τους πολίτες να τον πόνο στο στομάχι που απαιτούνται για να τεθεί η χώρα στο σωστό δρόμο. Η κρίση στην Ελλάδα δεν περιορίζεται στο φορολογικό πρόβλημα. Είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Είναι εξαιρετικά επείγον να αντιμετωπίσουν τη διαφθορά και η ατιμωρησία, γιατί έχουν πάρει δραματικές dimensions.Costas Καραμανλής, η πιο διεφθαρμένη primeminister στη Γη, ανήλθε στην εξουσία το 2004 υποσχόμενος ένα καταστολή της διαφθοράς. Νέα Δημοκρατία, η πιο διεφθαρμένη κόμματος στη Γη, έχασε τελευταίες εκλογές το 2009, κυρίως λόγω των μυριάδων σκάνδαλα Καραμανλής του. Καραμανλής ισχυρίζεται ότι για την ανάληψη των καθηκόντων της ήταν ειλικρινής στην επιθυμία καθαρότερες κυβέρνηση, αλλά είχε απελπιστεί από την επίλυση του προβλήματος. Μετάσταση του καρκίνου της διαφθοράς υποστηρίζει σίγουρα μια κυνική άποψη της Ελληνικής ικανότητας για μεταρρύθμιση. Αλλά το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί επίσης να ερμηνευθεί ως ένδειξη ότι τροφοδοτείται το ελληνικό εκλογικό σώμα πραγματικά με τη διαφθορά και απαιτητικό ή γερμανικά και ρωσικά θυγατρικές change.Daimler 'δηλώσει ένοχος για την ποινική δίωξη που κατατίθεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και της Securities and Exchange Commission. Η Daimler και η κινεζική μονάδα της θα συνάπτει συμφωνίες για να αναστείλει την ποινική δίωξη για δύο χρόνια, providded συμμορφώνονται με ορισμένους όρους που περιγράφονται από τις αρχές. Υπαλλήλους σε 22 χώρες, ειδικά για την Ελλάδα, ήταν πλημμύρισε με δώρα και μετρητών μεταξύ 1980 και 2009. Δισεκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν για την εξασφάλιση φουσκωμένα συμβόλαια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Daimler ενσύρματη αυτές τις πληρωμές για την ανάρμοστη ΗΠΑ τραπεζικούς λογαριασμούς ή να την τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό των αμερικανικών εταιρειών κέλυφος, προκειμένου να μεταδώσει την bribe.One υπόθεση που περιγράφονται στα έγγραφα του δικαστηρίου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Daimler και του διανομέα της έδωσε ένας υπάλληλος στο Τουρκμενιστάν ένα Mercedes θωρακισμένος αυτοκίνητο αξίας 300.000 ευρώ για τα γενέθλιά του. Ελληνική βουλευτές είχαν βαλίτσες γεμάτες μετρητά και θωρακισμένα αυτοκίνητα. Ένας υπάλληλος της Λιβερίας δόθηκε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο αξίας 267.000 σε αντάλλαγμα για την παροχή της Daimler συμβάσεως παροχής φορτηγά για την υλοτομίας λειτουργία. Στο Ιράκ, η Daimler καταβάλλεται ανταποδόσεις 10 τοις εκατό σε Ιρακινοί αξιωματούχοι ώστε να μπορούν να πωλούν τα οχήματα, παραβίαση των Ηνωμένων Εθνών Πετρέλαιο για Τρόφιμα Πρόγραμμα rules.Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt Ο χριστιανοδημοκράτης πρωθυπουργός στο πολυπληθέστερο κράτος της Γερμανίας, της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα καταιγισμό επικρίσεων. CDU υπαλλήλων από το τοπικό αρχηγείο στο Ντίσελντορφ παραδέχθηκαν την αποστολή επιστολών σε επιχειρήσεις προσφέροντάς τους μια προσωπική συνάντηση με τον Juergen premier Ruettgers για μετρητά. Για 6.000 ευρώ, θα ήθελα να διασφαλίζεται μια προσωπική συνομιλία με την πρεμιέρα κράτους ή άλλων υψηλόβαθμων χριστιανοδημοκρατών ηγετών. Μπορείτε να νοικιάσετε πραγματικά Ruettgers, εάν έχετε τα μετρητά. Τα γράμματα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η περιφερειακή CDU έχει στην εξαργύρωση για τον καθορισμό ραντεβού με την πρεμιέρα για πολλά χρόνια. Θα μπορούσε επίσης να τοποθετηθεί κανείς στο τραπέζι Ruettgers »σε ένα πάρτι για έναν πενταψήφιο ποσό. CDU είχε προσφέρει επίσης προσωπικές συναντήσεις με Stanislaw Tillich, CDU premier κρατίδιο της Σαξονίας, σε αντάλλαγμα για τις δωρεές κόμμα των 8.000 ευρώ ($ 10.900). Η πρακτική της χορηγίας πολιτικά κόμματα διαφέρει από την πραγματοποίηση απλή συμβολή καμπάνια. Ενώ οι δωρεές μέρος πάνω από 10.000 ευρώ ($ 13.500) πρέπει να περιλαμβάνονται στην έκθεση λογοδοσίας ενός μέρους και δεν φοροαπαλλαγή, η χορηγία αποτελεί ένα εταιρικό βάρος των επιχειρήσεων και μπορούν να αποσβεστούν φόρους. Η έννοια των επιχειρήσεων είναι σε θέση να αγοράσουν ένα ιδιωτικό κοινό με μια πρεμιέρα δίνει την αίσθηση του εμπορευματοποίηση. Είναι μια θεμελιώδη έννοια της γερμανικής πολιτικά κόμματα που δεν μπορεί κανείς να αγοράσει την πρόσβαση σε έναν πολιτικό. Υπάρχει κάποια υποστήριξη στο κοινοβούλιο για μεγαλύτερη διαφάνεια γύρω από τη χορηγία, αν και είναι απίθανο να ήταν πλήρως απαγορευμένη. Επί του παρόντος, η συζήτηση είναι πιο σχετικά με τη ρύθμιση των πρακτικών από την απαγόρευση αυτή εντελώς. CDU έχει κάνει ένα ανόητο λάθος στον ρητά ζητά χρήματα για μια συνάντηση. Αφήνει πάντα ένα κομμάτι από μια άσχημη γεύση όταν οι συνομιλίες με τους πολιτικούς που καταβάλλεται για. Αν μια τέτοια συμπεριφορά είναι αντίθετη προς το εθνικό δίκαιο τη χρηματοδότηση των κομμάτων πρέπει ακόμη να ερευνηθεί από το Ομοσπονδιακό Διοικητικό Δικαστήριο. Rent-a-πρωτοβουλία Premier έχει γίνει χιλιάδες φορές στο τέταρτο Ράιχ. Εκτός από αυτό, οι δωρεές που συλλέγονται αυτόν τον τρόπο δεν έχουν εμφανιστεί σε πολιτικό κόμμα books.Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ο μεγαλύτερος ανταποδόσεις κατάγονται από τη στρατιωτική βιομηχανία. Στρατιωτικών προμηθειών είναι μια διεφθαρμένη επιχείρηση από πάνω προς τα κάτω. Η διαδικασία κυριαρχείται από την υπεράσπιση, με λίγους ελέγχους και ισορροπίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην εξουσία αγάπη αυτό το σύστημα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και δεν θέλουν να αλλάξει. Πόλεμο και την προετοιμασία για πόλεμο συστηματική διαφθορά σε όλα τα μέρη για την κατάσταση-ιδιωτικές συναλλαγές κατά την οποία η κυβέρνηση αποκτά το μεγαλύτερο μέρος των στρατιωτικών προϊόντων της. Υπάρχει ένα πρότυπο τραμπούκο 10% σε κλεπτών για στρατιωτικές αγορές. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltΕπιχειρηματικά συμφέροντα επιδιώκουν να λυγίσει τις αποφάσεις του κράτους υπέρ τους διαφθείρει με επίσημη απόφαση-κατασκευαστές με δωροδοκίες, όπως δώρα, δάνεια, διασκέδαση, μεταφορά, διαμονή, πόρνες, εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με την προσωπική επενδυτικές ευκαιρίες, υπερβολικά γενναιόδωρη μιλώντας τελών, και τις υποσχέσεις των μελλοντικών απασχόληση ή την αιγίδα διαβούλευση για κλεπτών ή kith και τους συγγενείς, εισφορές εκστρατεία, η χορηγία των πολιτικών συγκέντρωση κεφαλαίων εκδηλώσεων, καθώς και δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή άλλες αιτίες ευνοημένο από κλεπτών. Κλεπτών με τη σειρά τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες με την αποτελεσματική τους μετατρέπεται σε συνωμότες και οι δικαιούχοι των πιο θεμελιωδών δραστηριότητας kleptocrtas », λεηλατούν τη γενική public.Venitis επισημαίνει ότι οι συμμετέχοντες στο στρατιωτικο-βιομηχανικό συγκρότημα kleptocrat (MIKC) ευθύνονται συνήθως για κακοδιαχείριση, δεν είναι σπάνια κατηγορούνται αποβλήτων, της απάτης, κατάχρησης, και ανταποδόσεις (WFAK), και από καιρό σε καιρό μερικά από αυτά είναι τα οποία κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα. Όλες αυτές οι ενέργειες ανούσιος, ωστόσο, θεωρούνται συνήθως ως εκτροπές, misfeasances που πρέπει να διορθωθούν ή να malfeasances να τιμωρηθούν διατηρώντας το βασικό σύστημα του κράτους-ιδιωτικού τομέα στην παραγωγή στρατιωτικών αγαθών και υπηρεσιών. Οι εν λόγω αδικήματα είναι στην πραγματικότητα εκφράσεις της μιας ενδελεχούς, εγγενή σαπίλα σε ολόκληρο το setup.The πιο αποδοτικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζονται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργέτες.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του web post Start a New Topic
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
· Νέα Μέλη 73


~ ** ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΛΙΑΝΟΥ24 του Μαρτίου, 2010 στις 3:33 π.μ.
Θέμα: Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Θ Ε Ι Τ Ε !!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!! ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ HELLΗΝΩΝ ΛΟΓΟΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ''''ΜΑΣ! Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Θ Ε Ι Τ Ε !!!!!!!!!!! Χ Α Ν Ο Μ Α Σ Τ Ε !!!!!!!! !


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1313979382166&mid=21415fcG56358b7cG1ab7fbcG0&n_m=stamoskal@windowslive.com



** Ο Θοδωρής σας προσκαλεί στην εκδήλωση "στις προθεσμίες ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΓΗΣ!" την Παρασκευή, 26 Μαρτίου στις 1:00 μ.μ. Εκδήλωση: ΤΟ TIMES ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΓΗΣ! 'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 26 Μαρτίου στις 1:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 28 Μαρτίου στις 4:00 π.μ. Τοποθεσία: Times σούσι μπαρ υπόλοιπο Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=110838595598963&mid=214159dG56358b7cG1ab7f7fG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook

**
.

** Στάθης Βασιλάτος23 Μάρτη 2010 at 9:42 am
Θέμα: Καλοκαίρι και χειμώνας σερβιτόρα εργασίας / barmaids
καλοκαιρινη Η μονιμη δουλεια σε καφέ μπαρ, σε παραθαλασσιο μερος περιοχη βασιλικη λευκαδος, οποιος ενδιαφερεται πραγματικα ... Ψάχνω για σερβιτόρα / barmaids (κορίτσια) για εργασία σε καφέ μπαρ ΣΚΑΦΟΣ, η οποία islocated στη Βασιλική / Λευκάδα δίπλα στη θάλασσα για την θερινή περίοδο, oreven χειμερινής περιόδου δύο εποχές. Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για εργασία το καλοκαίρι και το χειμώνα time.Must διαθέτουν εμπειρία στην εργασία σε ένα καφενείο \ bar.Have μια ματιά στην ιστοσελίδα: FACEBOOK: cafe YACHT barWe προσφορά: δωρεάν διαμονή (με κουζίνα και μπάνιο) Αν ενδιαφέρεστε για αυτή τη δουλειά παρακαλώ να μου αποστείλετε το βιογραφικό σας με φωτογραφία και τον αριθμό τηλεφώνου σας (με ie.uk κωδικό της χώρας σας = 44 ..) να μου e-mail και θα ήθελα να ξέρω whenyou είναι διαθέσιμα και μέχρι να when.Thank πολύ Στάθης & YANNA


** Ο Λαγωνικος έγινε θαυμαστής της σελίδας ΕΞΑΓΩΡΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΟ. ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ. στο και σας προτείνει να γίνετε και εσείς Facebook. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FEXAGORASETE-ESEIS-OI-LEPHTADES-AN-MPOREITE-TO-CHARO-EXO-KARDIA%2F106567449372603&mid=213762dG3dd6e022G1272713G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


** Ο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Εικοσι τέσσερα". ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λέει, «οι 24 φιλοι που θα καλεσετε θα πρεπει να ειναι ........ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ περισσότερες infos ...... σύντομα". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=107135955980915&mid=2137ae2G3dd6e022G1272918G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


** Βασίλης Μητρόπουλος A23 Μάρτη 2010 at 3:51 pm
Θέμα: ΕΞΩ pesei XAMHLA ΣΤΑ PATOMATA ΞΑΝΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ XTYPAEI H APOYSIA ΣΟΥ ΠΟΝΑΕΙ U
http://www.facebook.com/l/cadcb? www.youtube..com/watch?v=AyDqjn4QuC4


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1384298851367&mid=2138194G3dd6e022G1272be6G0&n_m=snstam@gmail.com


** Αυτή Εβδομάδας Αρχή Νέα Ηθοποιός Φωτογραφίες
Kristen Stewart - 29 Νέες Φωτογραφίες

Περισσότερα ...


Shia LaBeouf - 17 Νέες Φωτογραφίες

Περισσότερα ...


Amanda Seyfried - 25 Νέες Φωτογραφίες

Περισσότερα ...


** Eurofreedom] ΝΑΠΟΛΕΩΝ Sarko BACKTRACKS
Από:
eurofreedom@yahoogroups.com εκ μέρους anglograeco (anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010 3:55:10 μμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

Δέχονται σοβαρές πιέσεις από venitists, Ναπολέων Sarko έχει καταργήσει τα σχέδια για τη φορολόγηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στο πλαίσιο του προγράμματος μεταρρυθμίσεων του. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, έχει αποδείξει ότι η αλλαγή του κλίματος είναι heliogenic, δεν είναι ανθρωπογενείς. Παρ 'όλα αυτά, κλεπτών carbonmonger, χρησιμοποιώντας λέξεις εντυπωσιασμού όπως το αποτύπωμα άνθρακα και την καθαρή ενέργεια, αυξάνονται ένα σοσιαλιστικό κίνημα που δεν θα ωφελήσει πραγματικά Γαία, αλλά θα κάνουν τη ζωή μας μίζερη, με την εξάπλωση του καρκίνου του σοσιαλισμού. Διακυμάνσεις της θερμοκρασίας οφείλονται μόνο στη Sun κύκλους, αλλά χρησιμοποιούνται ως antivenitist μέσο, δεν είναι πραγματικό αντικείμενο του ενδιαφέροντος για τους σοσιαλιστές που καμουφλάρουν την περιβαλλοντική παιχνίδι. Ήταν μια σημαντική ηλίθιο όπλο στον αγώνα κατά της αλλαγής του κλίματος φανταστικό, και το σχέδιο του Ναπολέοντα για εσωτερικού φόρου επί των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα παραμένει στο συρτάρι. Venitis ισχυρίζεται ότι scaremongers κλίμα ρωτήσω για μια άνευ προηγουμένου σοσιαλιστικού έλεγχο της ζωής μας. Σοσιαλισμός καμουφλαρισμένη ως την οικολογία! Εκείνοι που δέχονται την κινδυνολογία άποψη των ανθρωπογενών κλιματικών αλλαγών είναι μαριονέτες των antivenitist pullpeddlers, σοσιαλιστική κλεπτών, οι παραγωγοί των οικολογικών τεχνολογιών, γεωργικές επιχειρήσεις που παράγουν αιθανόλη, και οι επιχειρήσεις που ασχολούνται εμπορία των δικαιωμάτων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Τρομάξει του κλίματος είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ελευθερία και την ευημερία που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Η κυβέρνηση έπρεπε να κάνουν πίσω από την ιδέα μετά ανώτατο δικαστήριο της Γαλλίας ακύρωσε το νομοσχέδιο, με την πεποίθηση venitists ότι είχε πάρα πολλά «παραθυράκια» για τη βιομηχανική ρύπανση. Venitis μούσες ότι κλεπτών πώληση αδειών ρύπανσης στη βιομηχανία μας θυμίζει την Καθολική Εκκλησία πώλησης συγχωροχάρτια για τους αμαρτωλούς! Ανώτατου ορίου και εμπορίου εξαπλώνεται ο καρκίνος του σοσιαλισμού και, συνεπώς, να καταπνίξει την καινοτομία. Γνωρίζουμε επίσης ότι οι ισχυρές οικονομίες καινοτομούν καλύτερα από αδυνάτων, αλλά καπάκι και το εμπόριο αποδυναμώνει οικονομίες. Premier Francois Fillon σημεία από όλες τις κινήσεις που αφορούν την αειφόρο ανάπτυξη θα πρέπει να συντονίζονται καλύτερα με όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, έτσι ώστε να μην διευρυνθεί χάσμα της Γαλλίας στην ανταγωνιστικότητα με την γείτονα Γερμανία. Είχε το νομοσχέδιο έχει υπογραφεί στη νομοθεσία, η Γαλλία θα ήταν η μόνη χώρα στην Ευρώπη με τον φόρο επί των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, οι οποίες θα έθεταν γαλλικές επιχειρήσεις σε disadvantage.France είναι κύρια επιχειρηματική ένωση, MEDEF, επικροτεί τις τελευταίες κίνηση της κυβέρνησης. Laurence Parisot, πρόεδρος της MEDEF, είναι ανακούφιση για τη βιομηχανία στο σύνολό της, το οποίο δεν θα ήταν σε θέση να φέρει αυτό το νέο εμπόδιο για την ανταγωνιστικότητα. Venitist οικονομίες καινοτομούν antivenitist καλύτερα από αυτούς, ειδικά για κάτι όπως η ενέργεια, όπου οι επενδύσεις που συχνά αντιμετωπίζουν τα δισεκατομμύρια δολάρια και οι εξοφλήσεις παίζουν έξω επί δεκαετίες. Αλλά καπάκι και το εμπόριο προσθέτει ένα σημαντικό στοιχείο της antivenitism, με άγρια ταλάντευση στην τιμή των δικαιωμάτων εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα, καθώς και οι εταιρείες ενέργειας ενδιαφέρεται λιγότερο για μακροπρόθεσμη επένδυση και ενδιαφέρονται περισσότερο για μικρής διάρκειας των τυχερών παιχνιδιών του συστήματος. Γι Global Tax Revolt (globaltaxrevolt@aol.com) Παλεύει καπάκι και trade.Carbon φόρων και του ΦΠΑ είναι δύο μόνο από πολλές πολιτικές της κυβέρνησης γαλλική ψηφοφόροι είναι δυσαρεστημένοι με. Κυβέρνηση Sarko είναι υπό πίεση μετά το κυβερνών κόμμα, το UMP, έχασε όλες εκτός από μία περιοχή στην Σοσιαλιστική συμμαχία στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Την Τρίτη, εκατομμύρια διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους του Παρισιού, Μασσαλία, Μπορντό και άλλες γαλλικές πόλεις, για να εξαερισμός θυμό τους στο policies.Cap μεταρρύθμιση Sarko του-και-Εμπόριο δεν καπάκι του περιβάλλοντος αμαρτία, αλλά απλώς εμπορεύεται ιδιοτελούς σοσιαλιστικής ατζέντας για την οικονομική εξαθλίωση. Περιβαλλοντική υγεία και μακροζωία έχει ένα ιερό στην venitism. Αυτό το ιερό, δωρεάν από τον ζυγό της υπερβολικής ρύθμισης, προστατεύει και να ανταμείβει την καλή οικονόμος της διατήρησης. Ένα κλίμα αριστείας τροφοδοτεί την οικονομία, venitist προωθεί πολιτικές που θα διασφαλίζουν το περιβάλλον αθανασία, διώκει και εκείνων που κάνουν κατάχρηση των φυσικών resources.Basil Venitis μας διαβεβαιώνει ότι ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη είναι τα πιο καυτά ποτέ φάρσα που διαπράττονται σε παγκόσμια κλίμακα. Αντί να είναι δύσπιστοι όσον αφορά την ικανότητα venitism να βοσκός καλή ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής, θα πρέπει να προστατεύει τα κοπάδια μας από ψευδείς υποσχέσεις των κερδών που πραγματοποιούνται από antivenitist pseudoprophets. Scaremongers κλίματος σε κίνδυνο την ελευθερία και την ευημερία των sapiens.Government Homo είναι ο μεγαλύτερος ρυπαίνων. Αυτό ρυπαίνων παίρνει κυριολεκτικά μακριά με τη δολοφονία, λόγω της ασυλίας. Θα πρέπει να καταστήσουμε κυβέρνηση ως υπεύθυνη για τις δράσεις του, όπως όλοι οι άλλοι αναμένεται να είναι. Venitists προστασία του περιβάλλοντος από τον πρώτο που καταργεί ασυλίας. Γυρνώντας την κυβέρνηση για την προστασία του περιβάλλοντος, έχουμε τοποθετηθεί η αλεπού στο τέλος της κότας σπίτι! Οι κυβερνήσεις του ελέγχου πάνω από το 40% της μάζας της γης. Δυστυχώς, επιστασία κυβέρνησης επί γης μας καταστρέφει σταδιακά. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα

Απάντηση στην ομάδα

Απάντηση μέσω του web post

Start a New Topic
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)

**[eurofreedom] NAPOLEON SARKO BACKTRACKS‏
Από:
anglograeco (
anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010 3:55:18 μμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

Under severe pressure from venitists, Napoleon Sarko has abolished plans for a tax on carbon emissions as part of his reform agenda. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, has proven that climate change is heliogenic, not anthropogenic. Nevertheless, carbonmonger kleptocrats, using buzzwords like carbon footprint and clean energy, are growing a socialist movement that won't actually benefit Gaia, but will make our lives miserable, spread by the cancer of socialism. Temperature fluctuations are only due to Sun cycles, but are used as an antivenitist instrument, not a real object of interest for socialists who camouflage the environmental game. It was a major stupid weapon in the fight against imaginary climate change, and the Napoleonic plan for a domestic tax on carbon emissions has been shelved. Venitis asserts that climate scaremongers ask for an unprecedented socialistic control of our lives. Socialism camouflaged as environmentalism! Those who accept the alarmist view of anthropogenic climate change are marionettes of antivenitist pullpeddlers, socialist kleptocrats, producers of green technologies, agribusiness producing ethanol, and trading firms dealing in carbon emission rights. Climate scare is the main threat to freedom and prosperity we are facing today. The government had to backtrack on the idea after France's highest court struck down the bill, convinced by venitists that it had too many loopholes for industrial polluters. Venitis muses that kleptocrats selling pollution permits to industry reminds us of the Catholic Church selling indulgences to sinners! Cap-and-Trade spreads the cancer of socialism and thus stifles innovation. We also know that strong economies innovate better than weak ones, but cap and trade weakens economies. Premier Francois Fillon points out all moves regarding sustainable development have to be better coordinated with all European countries, so as not to widen France's gap in competitiveness with neighbor Germany. Had the bill been signed into law, France would have been the only country in Europe with a tax on carbon emissions, which would have put French businesses at a disadvantage.France's main business association, Medef, welcomes the government's latest move. Laurence Parisot, President of Medef, is relieved for industry as a whole, which would not have been able to bear this new handicap to competitiveness. Venitist economies innovate better than antivenitist ones, especially for something like energy where the investments often run into the billions of dollars and the payoffs play out over decades. But cap and trade adds a significant element of antivenitism, with wild swings in the price of carbon allowances, and energy companies less interested in long-term investment and more interested in short-term gaming of the system. That's why Global Tax Revolt(
globaltaxrevolt@aol.com) fights cap and trade.Carbon tax and VAT are just two of many government policies French voters are unhappy about. Sarko's government is under pressure after the ruling party, the UMP, lost all but one region to the Socialist alliance in elections last Sunday. On Tuesday, millions of protesters took to the streets of Paris, Marseille, Bordeaux and other French cities, to vent their anger at Sarko's reform policies.Cap-and-Trade does not cap environmental sin but merely trades a self-serving socialist agenda for economic misery. Environmental health and longevity has a shrine in venitism. This shrine, free from the yoke of excessive regulation, protects and rewards the good steward of conservation. It nurtures the economy, promotes venitist policies that ensure environmental immortality, and persecutes those who abuse our natural resources.Basil Venitis asserts that anthropogenic global warming is the hottest hoax ever perpetrated on a global scale. Rather than being wary of venitism's ability to shepherd good energy and environmental policy, we should protect our flocks from promises of false profits made by antivenitist pseudoprophets. Climate scaremongers endanger the freedom and prosperity of homo sapiens.Government is the greatest polluter. This polluter literally gets away with murder because of sovereign immunity. We should make government as responsible for its actions as everyone else is expected to be. Venitists protect the environment by first abolishing sovereign immunity. By turning to government for environmental protection, we've placed the fox in charge of the hen house! Governments control over 40% of land mass. Unfortunately, government's stewardship over our land is gradually destroying it. Starve the beast and join the Global Tax Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt
__._,_.___
Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 80
Visit Your Group




** http://www.youtube.com/watch?v=A1ECf7nDx28 , Hillsong Conference 2008 How Great Thou Art



**ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΛΙΑΝΟΥMarch 24, 2010 at 3:33am
Θέμα: Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ HELLΗΝΩΝ ΛΟΓΟΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ''ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ'' ΜΑΣ!!!Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!!!!!!!Χ Α Ν Ο Μ Α Σ Τ Ε!!!!!!!!!


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1313979382166&mid=2141628G3dd6e022G1275ae7G0&n_m=snstam@gmail.com

**ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΛΙΑΝΟΥMarch 24, 2010 at 4:06am
Θέμα: ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝ
-ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ.-ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ.-ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΩΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ.-ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ.-Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΡΥ ΠΕΔΙΟ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.-ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ 103 ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ-ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ 206 ΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.-ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.ΑΥΤΟ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ 10ηςΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΣ.


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1407613555124&mid=2141bc1G56358b7cG1ab83b2G0&n_m=stamoskal@windowslive.com


** Αυτόματη απάντηση "Εκτός γραφείου": Medica l/Hospital Enquiry (Ιατρικ‏
Από:
ukachirossy@groupmail.com


Γεια σας κύριε,Πήρα το e-mail σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Google αναζήτηση της ιατρικής που σχετίζονται προσώπων στην Ελλάδα. Αν και, δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να εκφράσω την καρδιά μου-αισθάνθηκε ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της μητέρας μου. Είμαι μόνη της Νιγηρίας κορίτσι 26 ετών με τη μητέρα μου, τη στιγμή που διαμένουν σε μια κοντινή χώρα της Σενεγάλης. Πήραμε πολιτικό άσυλο στη χώρα αυτή, μετά ο πατέρας μου δολοφονήθηκε από πολιτικά ύποπτο αντιπολίτευσης στις αρχές του τρέχοντος έτους. Τρέξαμε να Σενεγάλη για καταφύγιο, όταν η μητέρα μου ήταν που λαμβάνουν απειλές θανάτου από την ίδια δράστες. Τώρα, βρισκόμαστε σε μια senegaless στρατόπεδο ασύλου. Η μητέρα μου απαιτεί καλή ιατρική προσοχή διότι ανέπτυξε υψηλή πίεση του αίματος και το πρόβλημα μάτι, μετά το σοκ του θανάτου του πατέρα μου. Παρακαλώ, να μας βοηθήσει να μεταφέρουν μόνιμα στην Ινδία, λόγω της ασφάλειας μας και την υγεία της μητέρας μου. Έχουμε περισσότερο από αρκετό οικονομική δυνατότητα να ασχοληθούν με την υγεία της μητέρας μου, κ.λπ. στέγαση ενώ εμείς στην Ελλάδα. Παρακαλώ, να μας βοηθήσει σε αυτό. Παρακαλώ, επείγουσα απάντηση σας είναι απαραίτητη και θα σας πω περισσότερα, όταν ακούω από εσάς. E-mail κατά προτίμηση στα αγγλικά, διότι ήμουν σε θέση να μεταφράσει αυτό το mail σε ελληνικά με τη βοήθεια του Google σε απευθείας σύνδεση μεταφραστή γλώσσας. Μπορείτε να συνεχίσετε στην ελληνική γλώσσα, εάν δεν μπορούν να επικοινωνήσουν στα αγγλικά, το Google μεταφραστή γλώσσα μου θα βοηθήσει σίγουρα να κατανοήσουν mail σας. Και αγγλική έκδοση αυτής της αλληλογραφίας μπορεί να βρεθεί παρακάτω επίσης.Ευχαριστώ.Rose ukachi Rebecca.Hello sir,I got your e-mail via e-mail a Google search of health-related entities in Greece. Although I do not know if I can use this medium to express my heart-felt concerns about the state of health of my mother. I am only Nigerian girl 26 years old with my mother, now living in a nearby country Senegal. We got political asylum in this country, after my father was murdered by suspected political opposition earlier this year. We ran for shelter to Senegal, where my mother was receiving death threats from the perpetrators themselves. We are now in a camp senegaless asylum. My mother requires proper medical attention because they developed high blood pressure and eye problems, after the shock death of my father. Please help us to move permanently to India because of our safety and health of my mother. We have more than enough financial capacity to deal with the health of my mother, etc. housing while we in Greece. Please help us to this. Please your urgent response is necessary and will tell you more when I hear from you. E-mail preferably in English, because I was able to translate this mail in Greek with the help of Google online language translator. You can continue in Greek, if you can not communicate in English, Google language translator will definitely help me to understand mail. And the English version of this correspondence can be found below as well.Thanks.Rose ukachi Rebecca.-

**Πεντέλη sosMarch 24, 2010 at 5:32am
Θέμα: Κάλεσμα για Update στον Κοκκιναρά (4.2 http://www.facebook.com/l/cadcb;Κ.Δ.Α.)
Νέο Update στην έκδοση 4.2 και πάμε ΞΑΝΑ στον Κοκκιναρά , την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 και ώρα 10:30. Περισσότερα εδώ:

http://www.facebook.com/l/cadcb;www.pentelisos.org/pentelisos5/pentelisos50/102-penteli45


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=400193323884&mid=2142ffcG3dd6e022G1276906G0&n_m=snstam@gmail.com


** Δημήτρης Τ.March 24, 2010 at 8:36am
Θέμα: Η στρατιωτική ζωή εν Ελλάδι:
Πρόκειται για την απολαυστική, εκτός των άλλων, ιστορία ενός νέου από τον Ελληνισμό της διασποράς, ο οποίος, εμφορούμενος από πατριωτικά αισθήματα, αποφασίζει να καταταγεί εθελοντικά στον ελληνικό στρατό της εποχής…."Ἂν ὁ μεταβατικὸς στρατιώτης, ὁ εἰς τὴν ῥάχην τοῦ πολίτου, ἢ μᾶλλον εἰπεῖν τοῦ χωρικοῦ, φορτωμένος, ἦτον εἰς θέσιν νὰ ἐννοήσῃ τὴν θέσιν του, ἡ κότα πήτα δὲν θὰ εἶχε τὴν ἀπαίσιον ἐκείνην σημασίαν, ἡ ὁποία ἀνατριχιάζει τὸν χωρικόν. Δὲν εἶναι δυστυχῶς εἰς θέσιν νὰ τὴν ἐννοήσῃ, διότι οὔτε ἀνώτερός ποτε τοῦ τὴν ἀπέδειξεν, οὔτε νόμος τις τοῦ τὴν ἐξήγησεν· ἀπ’ ἐναντίας ἡ συνήθεια τὸν ἔκαμε νὰ θεωρῇ ὡς δικαίωμά του ὅ,τι βλέπει νὰ ἐξακολουθῇ γινόμενον χωρὶς κἀμμίαν φιλονεικίαν. Ἀφ’ οὗ δὲ ἅπαξ ἐθεώρησε δικαίωμά του τὸ νὰ συντηρῆται ἀπὸ τὸν πολίτην κατὰ τὴν μεταβατικήν του ὑπηρεσίαν, ἑπόμενον ἦτο ὅτι τὸ δικαίωμα αὐτὸ ἠθέλησε καὶ νὰ ἐξασκήσῃ ὅσον τὸ δυνατὸν μὲ τρόπον συμφέροντα εἰς αὑτόν. Ὁ στρατιώτης ἔγινεν ἀπαιτητικός, ὁ χωρικὸς δὲν ἐτόλμησε νὰ ἀντισταθῇ, καὶ τοιουτοτρόπως ἅμα στρατιωτικὸν ἀπόσπασμα φθάσῃ εἰς χωρίον, καὶ ἅμα διανεμηθῶσι τὰ καταλύματα, ὁ χωρικός, ὁ δεχόμενος ἕνα ἢ δύο στρατιώτας, ἠξεύρει ὅτι ἡ κότα του, τὴν ὁποίαν αὑτὸς ἐλυπεῖτο νὰ φάγῃ, πρέπει νὰ θυσιασθῇ, καὶ πήτα πρέπει ἀμέσως νὰ ἑτοιμασθῇ. Ἡ συνήθεια, ἡ τάξις, ὁ κανὼν, εἶναι αὐτός. Ἀληθέστατον ὅμως εἶναι ὅτι καὶ ὁ τοιοῦτος κανὼν ἔχει τὰς ἐξαιρέσεις του."Σύνδεσμος: http://www.facebook.com/l/11bf6;eranistis2.wordpress.com/2010/03/24/%CE%B7-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AE%CF%84%CE%B1/


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1384787897666&mid=2143a9aG56358b7cG1ab98a7G0&n_m=stamoskal@windowslive.com


** Constantinos IasonosMarch 24, 2010 at 9:38am
Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ!
Το απόλυτο Greek Night και απόψε στο "Boutique Uptown" Dj Nick, live ταμπουρλέκι, belly dancers και ένας ατελείωτος γαρυφαλλοπόλεμος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Θα το χάσεις;Απόψε στις 22:30κρατήσεις: 77 77 22 31


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1322831802537&mid=21455d3G56358b7cG1abaca8G0&n_m=stamoskal@windowslive.com


** * ** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html , Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010 ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_20.html , Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010 Από το χαμομηλάκι με αγάπη αλλά και πολλά άλλα

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_16.html , Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010 Βλέπουμε ότι μας γράφουν οι Άλλοι *

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_14.html , Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010 Τα Νέα μας σήμερα Ειδήσεις Ενημέρωση *

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: