ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Από το χαμομηλάκι με αγάπη αλλά και πολλά άλλα *

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :


· ** Το Καλό να λέγεται: Επιστρέφει το μισθό του στο κράτος!

· Πα (ΤΕΡΑΣ) βίαζε τις κόρες του "Μητέρα" θήλασε το παιδί της μεθυσμένη και το σκότωσε

· Γλυκό μωσαϊκό Αν έχετε πιτσιρίκια, βάλτε τα να σας βοηθήσουν!

Το Καλό να λέγεται: Επιστρέφει το μισθό του στο κράτος!
Posted: 16 Mar 2010 12:00 PM PDT

Tο μισθό του στο κράτος αποφάσισε να επιστρέψει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος, Σαν μια κίνηση αλληλεγγύης στις δυσκολίες του ελληνικού κράτους.Πρόκειται για έναν από τους πιο μορφωμένους Επισκόπους της Ελληνικής Εκκλησίας καθώς έχει διατελέσει μέχρι και επιστημονικός συνεργάτης της ΝΑSA! Είναι μόλις 56 ετών.
Έχει μέλλον μπροστά του και το διεκδικεί ...
parapolitiki
http://www.hamomilaki.gr

Πα (ΤΕΡΑΣ) βίαζε τις κόρες του "Μητέρα" θήλασε το παιδί της μεθυσμένη και το σκότωσε
Posted: 16 Mar 2010 10:56 AM PDT
Κοντά στους 1000 βιασμούς είχαν υποστεί δυο δυστυχισμένα κορίτσια μέσα σε 35 χρόνια από τον ίδιο τους τον πατέρα!
Ο 57χρονος άντρας ξεκίνησε να βιάζει, να βασανίζει και να τρομοκρατεί τα κορίτσια του όταν αυτά βρίσκονταν στην τρυφερή ηλικία των 8 και 10 ετών.
Τα 10 τελευταία χρόνια, τα κορίτσια ήταν σε πρόγραμμα προστασίας, αλλά οι κοινωνικές υπηρεσίες δεν τολμούσαν να επέμβουν, για να μη ..... θίξουν προσωπικά δεδομένα! Ο πατέρας μετακόμιζε συχνά την οικογένειά του (συνολικά 67 φορές) για να μπερδέψει τις αρχές. Τα κορίτσια έμειναν έγκυες 18 φορές και γέννησαν 7 παιδιά τα οποία φυσικά είναι και αδέρφια τους. Το 1997, ο γιος της οικογένειας εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό του πρόσωπο το γεγονός, όταν η μητέρα του του αποκάλυψε πως τα παιδιά που νόμιζε ανίψια του, ήταν αδέλφια του! Το γεγονός, συνέβη στη Μ. Βρετανία και παρ 'όλο που εκδικάστηκε το 2008, έγινε γνωστό μόλις χθες! Το όνομα του πατέρα παρόλα αυτά κρατήθηκε κρυφό, για να προστατευτούν τα κορίτσια.
πηγή: Αστροφεγγιά
πηγή της πηγής: ΘΕΜΑ

Μια Ρωσίδα καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή διότι προκάλεσε τον θάνατο του γιού της, ηλικίας πέντε μηνών, θηλάζοντάς τον μετά την κατανάλωση καθαρού οινοπνεύματος.Σύμφωνα με τις έρευνες, η 28χρονη μητέρα, κάτοικος Σρέτενσκ (ρωσική Άπω Ανατολή), στις 3 Απριλίου 2009 θήλασε τρεις φορές μέσα σε ένα απόγευμα το παιδί της, αφότου είχε καταναλώσει μισό λίτρο καθαρού οινοπνεύματος. Το μωρό ξεψύχησε λόγω βαριάς μέθης από την αιθυλική αλκοόλη. Αφού κρίθηκε ένοχη για πρόκληση θανάτου από εγκληματική αμέλεια, η μητέρα καταδικάσθηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και τριετή παρακολούθηση.
Η δικαιοσύνη διέταξε επίσης τη μητέρα να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ.
πηγή: mitrikosthilasmos
Πηγή της πηγής: odysseaschios
http://www.hamomilaki.gr

Γλυκό μωσαϊκό Αν έχετε πιτσιρίκια, βάλτε τα να σας βοηθήσουν!
Posted: 16 Mar 2010 06:21 AM PDT
.... Το μωσαϊκό ή αλλιώς κορμός ή αλλιώς σαλάμι γλυκό (λόγω του σχήματός του), είναι ένα πολύ εύκολο σοκολατένιο γλυκό που τρώγεται κρύο και έχει έντονο άρωμα ποτού.

Δεν είναι νηστίσιμο και είναι λίγο παχυντικό, αλλά το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να φας μεγάλη μερίδα για να το καταλάβεις σαν κάτι άλλα γλυκά που τρώς-τρώς και ακόμα δεν έχεις νιώσει γλυκάδα! Με ένα κομματάκι μωσαϊκό είσαι πλήρης και ευτυχής!
Όσες συνταγές κι αν ψάξετε γιαυτή τη λιχουδιά, δεν θα βρείτε έντονες διαφορές και πολλές παραλλαγές (προσοχή! Ο κορμός υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, το μωσαϊκό είναι πιο συγκεκριμένο!).
Εγώ θα σας δώσω μια του Στέλιου Παρλιάρου, μόνο που εγώ αντικατέστησα το ρούμι με κονιάκ (πιο κλασική γεύση το κονιάκ στα γλυκά).

Υλικά για 10 περίπου κομμάτια:
400 γρ. μπισκότα petit beurre
125 γρ. βιτάμ (το μισό πακέτο από το χρυσόχαρτο) 1 κούπα γάλα φρέσκο3 / 4 κούπας ζάχαρη (λευκή ή καστανή) 4 κουτ. σούπας κακάο (εγώ βάζω το άγλυκο κακάο της ΙΟΝ) 30 γρ. ρούμι ή λίγο παραπάνω κονιάκ
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι και σε χαμηλή φωτιά, ζεσταίνουμε το γάλα με τη ζάχαρη και το βούτυρο, τόσο ώστε να λιώσουν αλλά να μην βράσουν, απλώς να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Η μυρωδιά του βούτυρου είναι καθηλωτική, αλλά μην ξεχαστείτε πάνω από την κατσαρόλα εισπνέοντας, γιατί τα υλικά μας ΔΕΝ πρέπει να βράσουν!
Παράλληλα, χοντροκόβουμε τα μπισκότα σε ένα μεγάλο μπολ (εμένα αυτό το μπολ ήταν γυάλινο και αφού τελείωσα και το έπλυνα ... έσπασε! Μάλλον ένιωσε ότι μετά από αυτή τη συνταγή, έκλεισε και ο κύκλος ζωής του και το χρέος που είχε προς την κουζίνα μου! Να ζήσουμε να πάρουμε κι άλλα να τα σπάμε!).
Όταν ζεσταθεί το μίγμα με το γάλα, προσθέτουμε και το κακάο με το κονιάκ και ανακατεύουμε για ένα λεπτό μέχρι να ενωθούν όλα μαζί.
Έπειτα, ρίχνουμε το υγρό μίγμα πάνω στα μπισκότα και ανακατεύουμε ελαφρά, ώστε να ενσωματωθούν και αυτά στα υγρά, αλλά να μην λιώσουν. Κάποιοι αφήνουν πρώτα να κρυώσει αρκετά το μίγμα με το γάλα και μετά το ρίχνουν πάνω στα μπισκότα για να παραμείνουν πιο τραγανά, αλλά ο Παρλιάρος έτσι το λέει και οφείλουμε να τον ακολουθήσουμε! Εξάλλου το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας αποζημιώσει!
Αφού ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά τα απλώνουμε σε μια λαδόκολλα ή σε αλουμινόχαρτο και τα τυλίγουμε κυλινδρικά, έτσι ώστε να σχηματιστεί αυτό που λέμε''''σαλάμι.
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει αρκετά και σερβίρουμε σκέτο εντελώς! Δεν χρειάζεται τίποτα να το συνοδεύει γιατί είναι από μόνο του εντυπωσιακό!

EXTRAS: Αν έχετε πιτσιρίκια, βάλτε τα να σας βοηθήσουν! Είναι πολύ δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά το τρίψιμο των μπισκότων, το οποίο εμείς μπορεί να βαριόμαστε! Επίσης, για να τα εντυπωσιάσετε, όταν βάλετε το μίγμα στο αλουμινόχαρτο, πασπαλίστε το με πολύχρωμη τρούφα και έπειτα τυλίξτε το. Όταν θα έρθει η ώρα να το κόψετε, θα έχει πολύχρωμες πινελιές! Ειδικά για τα παιδάκια μας, αντικαθιστούμε αν θέλουμε το κονιάκ με φρέσκια πορτοκαλάδα!
Αναρτήθηκε από ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗ
http://www.hamomilaki.gr



** Ο Νίκος σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΠΡΕΜΙΕΡΑ LIVE ΣΤΟ CLUB OSOTISBOLANIS" την Σάββατο, 20 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. Νίκος λέει, "ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 20-3-2010 ΠΡΕΜΙΕΡΑ LIVE ΣΤΟ CLUB Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ SOTISBOLANIS! ΜΑΖΙ TOYΣ ΟΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΕΛΕΤΖΗΣ, ΑΝΤΖΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΤΕΛΧΑΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΜΕΛΟΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ... ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ !!!". Εκδήλωση: LIVE ΣΤΟ CLUB ΠΡΕΜΙΕΡΑ OSOTISBOLANI SΤύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 20 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 21 Μαρτίου στις 7:30 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=10150158465585445&mid=20a0abbG3dd6e022G1234bd5G7&n_m=snstam 40gmail.com% Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


** Ο Τζίμι Jimbabway έστειλε μήνυμα στα μέλη του ελληνικές συναυλίες στην Βόρεια Αμερική. -------------------- Θέμα: ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ / LIVE IN NEW YORK .... Παρασκευή 8 Μαΐου, 2010 Η ανακοίνωση που περιμένουν εδώ. Η HTSF με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι η Καίτη Γαρμπή θα εκτελεί στο Gala φετινή στις 8 Μαΐου. Ένας από τους κορυφαίους διασκεδαστές στην Ελλάδα, για επισκέψεις Katy διάρκεια άνω των 20 ετών, περιλαμβανομένου "Esena Mono", "Akouse ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ", "κάτι", "Katapliktiko," "Hamena," "The Melacholiso," τελευταία της "Koinourio Ego", και πολλά πολλά άλλα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την Καίτη στη Νέα Υόρκη για μια συναρπαστική συναυλία. Για περισσότερες πληροφορίες για την Gala επισκεφθείτε http://www.facebook.com/l/c76b4? www.htsf.org Αγορά Εισιτήρια Εδώ: http://www.facebook.com/l/c76b4? www.htsfund.org / reservations.html Σχετικά με το HTSF: The Hellenic Times Scholarship Fund έχει απονείμει πάνω από 1,7 εκατομμύρια δολάρια σε υποτροφίες σε πάνω από 600 φοιτητές από όλη την Ηνωμένες Πολιτείες. Μοναδικός fundraiser για την οργάνωση είναι ετήσια Awards Gala της τον Μάιο. Τα κονδύλια που χορηγούνται για τις υποτροφίες που προκύπτουν, μέσω περιοδικό, λοταρία μας και η γενναιοδωρία των μελών της κοινότητας και των επιχειρήσεων, κυρίως πίνακες οι οποίοι αγοράζουν και κάνουν δωρεές. Κάθε λεπτό ανέκυψαν μετά την εκδήλωση των εξόδων και λειτουργικών δαπανών πηγαίνει απευθείας στο υποτροφίες για την εκπαίδευση των φοιτητών μας. Μόνο 6 λεπτά από κάθε δολαρίου που τέθηκε πηγαίνει προς την κατεύθυνση της HTSF λειτουργικά έξοδα, τα οποία περιλαμβάνουν: τηλέφωνο, ιστοσελίδα συντήρηση, είδη γραφείου, προετοιμασία φόρου, καθώς και την επεξεργασία της αίτησης. Το Ταμείο δεν απασχολεί κανένα εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης και στηρίζεται κυρίως στη γενναιοδωρία των εθελοντών επιτροπής του για όλες τις πτυχές της λειτουργίας του οργανισμού, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε περίπτωση προγραμματισμό, την αξιολόγηση υποτροφία, συλλογή κεφαλαίων, τύπου ρύθμιση τέχνης και του σχεδιασμού. Μέσω ακλόνητη υποστήριξή σας, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την εκπαίδευση των Ελλήνων Αμερικής. Οι 8 του Μάη Εκδήλωση: Η HTSF προς τιμήν του Γιώργου CSI Eads και Επιχειρήσεων ηγέτης James Ορφανίδης. Καίτη Γαρμπή και η Shirelles να συναυλία σούπερ σταρ επικεφαλίδα φιλοξενείται από την Fox-Έρνι 5 του Anastos. Παρουσιαστές Υποτροφία περιλαμβάνουν Αλέξης Christoforous, Φρανκ Dicopoulos, Κωνσταντίνος Μαρούλης, Cat Cora, Νίκος Γρηγορίου, Gilles Marini και Μελίνα Kanakaredes. Πρόσκληση κάτω και εισιτήρια διατίθενται στη διεύθυνση http://www.facebook.com/l/c76b4? www.htsf.org ή 212-986-6881. Πάνω από 100.000 δολάρια σε υποτροφίες που χορηγούνται στο Gala .-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1313494488875 & mid = 20a180eG3dd6e022G12351b1G0 & n_m = 40gmail.com% snstam

*** ΟΙ αήθεις και επανειλημένες επιθέσεις συνεχίζονται κατά των ΕνωμένωνΜπλογκερhttp://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/03/blog-post_17.html
n Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ των Ομάδων Google.



**
Η Στέλιος Savourdos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.


Στέλιος Savourdos16 του Μαρτίου 2010 στις 11:53 μ.μ.
Θέμα: Οι πολιτικοί ... απατεώνες.
Το περίεργο είναι πως όλα αυτά τα γραφικά τυπάκια με τις γραβατούλες και τα μαλακά χεράκια ... το παίζουν προοδευτικοί και σοσιαλιστές. Ενώ δεν είναι τίποτε παραπάνω απο ξεφτίλες και όργανα της δοτής κοινοβουλευτικής δικτατορίας που για (πολλά) χρόνια εξουσιάζει τον τόπο.Δυστυχώς όμως, μάθαμε να ... βολευόμαστε με τα ψίχουλα που μας "πέταξαν" κάτω απο το τραπέζι της δικής τους ρεμούλας.Έτσι δεν είχαμε ποτέ τον χρόνο να σκεφτούμε και να αντιδράσουμε όπως θα μας έπρεπε. Περιοριστήκαμε στα "συνδικαλιστικά μας δικαιώματα" κάνοντας απεργίες που στρέφονταν εναντίον αλλήλων και κινητοποιήσεις που πρόσφεραν (πάντα) το άλοθι στην κάθε εξουσία, να επιβάλλει πιο σκληρά και πιο αντιλαϊκά μέτρα.Βλέπεις (συνήθως) ... είμαστε μπουκωμένοι με τα ολίγα. Αφήνοντας το μεγάλο φαγοπότι στα λαμόγια και στους παρατρεχάμενους της εκάστοτε εξουσίας που φορούσε τον κοινοβουλευτικό μανδύα. Ασκώντας την "ελέω λαού τέχνη" της κλεψιάς, της ρεμούλας και της απαξίωσης των πάντων.Αίσχος και καταισχύνη στους πολιτικούς απατεώνες κάθε απόχρωσης και ιδεολογίας κάθε (που δεν έχουν).


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1198480855771&mid=20a79b0G56358b7cG1a691f6G0&n_m=stamoskal @ windowslive.com


**
Ο / Η Κωστούλας Βασίλης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.


Κωστούλας Βασίλης17 Μαρτίου 2010 στις 2:26 π.μ.
Θέμα: δείτε το!
http://www.facebook.com/l/3a43a? www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk&feature=player_embedded #


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1240483380687&mid=20a9dddG3dd6e022G1237baaG0&n_m=snstam @ gmail.com


**
Xhevdet Hasko θέλει να είναι φίλος σου
haskoxh
Θέλετε να προσθέσετε Xhevdet Hasko στους φίλους του δικτύου σας;
Αποδοχή

Απόρριψη



** Ο Ιμπραήμ έγινε θαυμαστής της σελίδας TÜRK DÜNYASI OTAGI στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages% 2FTURK-DUNYASI-OTAGI 2F380600397688% & mid = 209a6f9G3dd6e022G1230f12G4c & n_m = 40gmail.com% snstam Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


**
Ο / Η Νικολάκης Lezas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ORIENTAL ... ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ LEZASSSSSSSSS.


Νικολάκης Lezas17 Μαρτίου 2010 στις 2.45 π.μ.
Θέμα: POWER SOLO LEZAS 2009 REMIX DJ Mike-VIPS
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1142939868130&ref=mf


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1147206859497&mid=20aa279G3dd6e022G1237d06G0&n_m=snstam @ gmail.com


**
O (A) xhevdet hasko quer ser teu amigo (α). Olá Σταμάτιος,
O (A) xhevdet hasko quer ser teu amigo (α)
Recebeste esta notificação porque já és membro κάνουμε Netlog.A conta tua na Netlog: http://pt.netlog.com/go/mailurl/auth=1c2d0288abd270edf9259f219bea2baa&ru=52784717&type=notification&mailid=373822455&id=5&url=-L3Nrb3VsaWthc3N0YW1hdGlvcw__Atenção! Os συνδέσεις das notificações só são válidos por um mês nos e-mails.Não pretendes receber estas notificações por e-mail; Edita Tuas ως definições.
Netlog NV / SA. Ε. Braunplein 18. B-9000 Gent. Βέλγιο BE0859635972. abuse-pt@netlog.com

** Συμπλήρωσε σήμερα το προφίλ σου στο Zoosk! Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα εστάλη από την εφαρμογή Zoosk. Γεια σου, Είστε χάσει την φλερτάρει επειδή Ημερομηνία κάρτα σας είναι ελλιπής στις Zoosk. Zooskers με πλήρη Ημερομηνία Κάρτες πάρει 65% περισσότερες απαντήσεις φλερτάρει τους. Κάντε κλικ εδώ για να ολοκληρώσετε κάρτα Ημερομηνία σας. Τα ταίρια θέλουν πραγματικά να μάθουν περισσότερα για σένα. Copyright © 2007-2010 Zoosk, 475 Sansome St, San Francisco, CA 94111 USA. Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων --- Μπορείτε να διαγράψετε τη συνδρομή σας από αυτό το e-mail στο http://www.hi5.com/friend/apps/myapps.do?settings=14751&smid=13000

**
/ Η Χρήστος Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ραδιόφωνο Rock Μουσική.


Χρήστος Frik17 Μαρτίου 2010 στις 4.44 π.μ.
Θέμα: ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ
AFIERWMA! EFHGE ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Mateo ΑΥΤΟ Ο ΝΙΚΟΣ ASIMOPOULOS H ΑΛΛΙΩΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ! PERISOTERA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ -> http://www.facebook.com/l/3a43a? Radiomusicrock.blogspot.com ΤΕΛΙΚΑ MIPWS ήταν Ο ΠΙΟ logikos AN8RWPOS;


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1402969558026&mid=20abecbG3dd6e022G12385dcG0&n_m=snstam @ gmail.com
Βρείτε άτομα από σας Gmail βιβλίο διευθύνσεων στο Facebook!


** Ο Μάκης σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Εκδρομη Κωνσταντινουπολη" την Δευτέρα, 5 Ιουλίου στις 6:00 μ.μ. Εκδήλωση: Εκδρομη Κωνσταντινουπολη'Ωρα Έναρξης: Δευτέρα, 5 Ιουλίου στις 6:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 11 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=420728386144&mid=20ac104G56358b7cG1a6a592G7&n_m=stamoskal 40windowslive.com% Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


**
Μάκης Παπαδόπουλος17 Μαρτίου 2010 στις 5:00 π.μ.
(χωρίς θέμα)
Ε Κ Δ Ρ Ο Μ ΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΟ Σύνδεσμος Φίλων Οικουμενικού επταήμερη Πατριαρχείουοργανώνει (7) εκδρομή στην Κωνσταντινούποληαπό 5 (Δευτέρα) έως 11 (Κυριακή) Ιουλίου. Η τιμή θα είναι330 ευρώ και θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα: ~ Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν. ~ Ξενοδοχείο 4 αστέρων στην ιστορική, παλαιά, πόλη τηςΚωνσταντινούπολης κοντά στα μνημεία, κλειστή αγορά και μουσεία. ~ Πρωινά και Βραδινά (στην Πόλη), πλούσια γεύματα ~ Εισιτήρια πλοίου από και προς τα Πριγκηπόνησα. ~ Ξενάγηση με το πούλμαν στην Πόλη. ~ Ξεναγό για τα μουσεία.Θα επισκεφτούμε τα εξής μέρη: Πατριαρχείο, http://www.facebook.com/l/3a43a? Ι. Ν. Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου (λειτουργία στις 7 Ιουλίου το πρωί εορτή της Αγ. Κυριακής), Αγία Σοφία, Βυζαντινό Ιππόδρομο, Μονή Βαλουκλιώτισσας, Τάφους Πατριαρχών, Μονή Βλαχερνών, Μπλε Τζαμί, Ανάκτορο Τόπ Καπί, Πριγκηπόνησα, Καπαλί Τσαρσί (κλειστή αγορά), Ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ, Pierre Loti και άλλες τοποθεσίες.Στην τιμή είναι προαιρετικά και δέν περιλαμβάνονται: οι είσοδοι στα μουσεία, Τουρκικά Ανάκτορα, κρουαζιέρα στο Βόσπορο, μια προαιρετική βραδιά στα χανουμάκια.Παιδιά: 1-6 ετών δωρεάν, 7-12 δωρεάν κατόπιν συνεννοήσεως ,12-18 έκπτωση 20% Αναχώρηση 06:00 πρωί.Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 5812074-6947126368Προσοχή: Η προκαταβολή είναι 130 ευρώ. Οι θέσεις κλείνονται μόνο μεαπόδειξη προκαταβολής. Σε περίπτωση ακύρωσης μεχρι 5 Ιουνίουεπιστρέφεται το 80%. Μέχρι 15 Ιουνίου το 50%. Μετά την15 Ιουνίου δεν επιστρέφεται η προκαταβολή.


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1353187560714&mid=20ac26eG3dd6e022G123872dG0&n_m=snstam @ gmail.com
Βρείτε άτομα από σας Gmail βιβλίο διευθύνσεων στο Facebook!


** [Globaltaxrevolt] TILT ΤΕΤΑΡΤΗ REICH ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ δονκιχωτικός ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ!
Από:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com εκ μέρους globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 3:50:34 μμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

Οικονομικών Eurocommissar Olli Rehn, επιβεβαιώνει τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρωπαϊκή οικονομία και στη ζώνη του ευρώ κράτη μέλη έχουν αποδείξει την επείγουσα ανάγκη να ενισχυθεί η οικονομική σταθερότητα και συντονισμού της οικονομικής πολιτικής στην περιοχή. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt Ρεν επισημαίνει ότι Eurogroup και του ECOFIN ενέκρινε το Eldorado της αξιολόγησης της Διαφθοράς σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα και ο Δον Κιχώτης ΑΣ Παπανδρέου. Η Ελλάδα είναι πλέον σε καλό δρόμο για την επίτευξη των φιλόδοξων 4% για το έλλειμμα στόχος μείωσης το 2010. Φιλόδοξο πρόγραμμα Ελλάδα για τη διόρθωση των δημοσιονομικών ανισορροπιών του είναι πλέον σε καλό δρόμο. Η διόρθωση των ανισορροπιών αυτών και την αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας είναι απαραίτητη για να τεθεί Ελλάδα πίσω σε μια βιώσιμη path.However, είμαστε σίγουρα δεν είναι ακόμη έξω από το δάσος. Είναι η πρώτη φορά που κάθε Έλληνα είναι συνειδητοποιούν ότι μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ήρθε η στιγμή να αντεπιτεθούν Graecokleptocrats. Είναι το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα, στην πραγματικότητα. Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανακαλύψουμε εκ νέου. Reinventing Ελλάδα και τον καθαρισμό μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ωστόσο, πρόκειται να είναι ένα έργο αντάξιο του Ηρακλή. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό. Και πληρωμών, οι οποίοι νομοσχέδιο, με την οικονομία στη μέση μιας ύφεσης, πρόκειται να βλάψει. Ονομαστικό ποσοστό ανεργίας έχει χτυπήσει 12%, και το πραγματικό ποσοστό ανεργίας υπολογίζεται από τον Βασίλη Venitis είναι 25%! Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ότι για 35 χρόνια από τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, το πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, η JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, αντιτράστ, στρατιωτικές αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με ονομαστική επίσημο δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ, αλλά ένα πραγματικό δημόσιο χρέος του ενός τρισεκατομμυρίου ευρώ! Η ελληνική τεράστιο χρέος δεν οφείλεται σε δαπάνες, αλλά ληστεύοντας! Δεν είναι δίκαιο για τους φτωχούς Έλληνες να πληρώσει αυτό το χρέος, αλλά για Graecokleptocrats να επιστρέψει τα κλοπιμαία, ανέφικτη αποστολή. Γι εξέγερση κατά των Ελλήνων Graecokleptocrats με βόμβες, molotovs, όπλα, απεργίες και ταραχές! Πολλές επαναστατικές ομάδες προσπαθούν να ανατρέψουν Graecokleptocrats και κρεμάστε τους μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο! Οι περισσότεροι Έλληνες προσεύχονται τώρα για ένα πραξικόπημα! Για τη διασφάλιση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στη ζώνη του ευρώ ως σύνολο, η Ευρωομάδα επαναβεβαίωσε τη δέσμευση των κρατών της ζώνης του ευρώ τα κράτη να αναλάβουν αποφασιστική και συντονισμένη δράση, αν χρειαστεί. Εμείς διευκρίνισε τεχνικές λεπτομέρειες που επιτρέπουν μια απόφαση σχετικά με τη συντονισμένη δράση που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί γρήγορα σε περίπτωση ανάγκης. Η Επιτροπή είναι έτοιμη να αναλάβει το ρόλο της και να προτείνει ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο για τη συντονισμένη και υπό όρους βοήθειας. Ρεν επισημαίνει ότι εκτός από την άμεση διαχείριση κρίσεων, θα πρέπει να εξετάσουμε πώς παρόμοιες καταστάσεις μπορούν να αποφευχθούν στο μέλλον. Η ελληνική κρίση και τα επακόλουθά της έδειξαν την ανάγκη για ενίσχυση του συντονισμού της οικονομικής πολιτικής στη ζώνη του ευρώ. Αυτό υποκείμενες ανάγκη αναγνωρίστηκε ήδη και τη νομική βάση που προβλέπεται στη Συνθήκη της Λισαβόνας. Ρεν προετοιμάζει προτάσεις για την εφαρμογή του άρθρου 136 της Συνθήκης. Πρόθεση Ρεν είναι ότι η Επιτροπή θα μπορούσε να υποβάλει πρόταση για ενίσχυση του συντονισμού της οικονομικής πολιτικής πριν από τα μέσα Απριλίου. Πρώτα απ 'όλα θα πρέπει να εμποδίζει τη διατηρησιμότητα των δημοσίων ελλειμμάτων. Ως εκ τούτου, πρέπει να είμαστε σε θέση να παρακολουθεί καλύτερα την ενδιάμεση αναθεώρηση των δημοσιονομικών πολιτικών των κρατών μελών της ευρωζώνης. Πρέπει να είμαστε σε θέση να εκδίδουν ευρύτερες και αυστηρότερες συστάσεις προς τα κράτη μέλη να λάβουν διορθωτικά measures.In Επιπλέον σημειώνει ο Ρεν, η τρέχουσα οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση απέδειξε ότι ο συντονισμός της πολιτικής δεν μπορεί να περιορίζεται σε αμιγώς φορολογικά ζητήματα, η κεντρική ως έχουν. Άλλες μακροοικονομικές ανισορροπίες, καθώς μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για τις επιμέρους χώρες και τη ζώνη του ευρώ ως σύνολο. Ειδικότερα, η ασθενής η ανταγωνιστικότητα και οι συναφείς των ελλειμμάτων τρεχουσών συναλλαγών σύνθετες τις βλαβερές επιπτώσεις των δημοσιονομικών ελλειμμάτων. Ως εκ τούτου, το πλέον επείγον έργο είναι η εφαρμογή διορθωτικών μέτρων στις χώρες έλλειμμα που έχουν χάσει την ανταγωνιστικότητά τους. Επίσης, μεγάλη και επίμονη πλεονάσματα ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών σε ορισμένα κράτη μέλη μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην ανάπτυξη στη ζώνη του ευρώ ως σύνολο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η ταχεία δημοσιονομική εξυγίανση είναι απαραίτητη σε άλλα μέρη του area.No νομίσματος Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Η πιο διαβόητο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Allons enfants de la Grece! Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltΠαπανδρέου παραδέχεται ότι η διαφθορά και η ατιμωρησία από διώξεις βρίσκονται στο επίκεντρο της κρίσης του χρέους στην Ελλάδα, καλώντας τους πολίτες να τον πόνο στο στομάχι που απαιτούνται για να τεθεί η χώρα στο σωστό δρόμο. Η κρίση στην Ελλάδα δεν περιορίζεται στο φορολογικό πρόβλημα. Είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Είναι εξαιρετικά επείγον να αντιμετωπίσουν τη διαφθορά και η ατιμωρησία, γιατί έχουν πάρει δραματικές dimensions.Costas Καραμανλής, η πιο διεφθαρμένη primeminister στη Γη, ανήλθε στην εξουσία το 2004 υποσχόμενος ένα καταστολή της διαφθοράς. Νέα Δημοκρατία, η πιο διεφθαρμένη κόμματος στη Γη, έχασε τελευταίες εκλογές το 2009, κυρίως λόγω των μυριάδων σκάνδαλα Καραμανλής του. Καραμανλής ισχυρίζεται ότι για την ανάληψη των καθηκόντων της ήταν ειλικρινής στην επιθυμία καθαρότερες κυβέρνηση, αλλά είχε απελπιστεί από την επίλυση του προβλήματος. Μετάσταση του καρκίνου της διαφθοράς υποστηρίζει σίγουρα μια κυνική άποψη της Ελληνικής ικανότητας για μεταρρύθμιση. Αλλά το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί επίσης να ερμηνευθεί ως ένδειξη ότι τροφοδοτείται το ελληνικό εκλογικό σώμα πραγματικά με τη διαφθορά και απαιτητικά σημεία change.Venitis έξω Graecokleptocrats Hoodwinked Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) με τα παράγωγα. Χρηματοοικονομική μηχανικοί έχουν σχεδιαστεί ειδικά τα είδη των παραγώγων, ιδιαίτερα οι ανταλλαγές με φανταστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες, να ξεγελάσουν τέταρτο Ράιχ και επίσης να δημιουργήσετε πολλά ανταποδόσεις για Graecokleptocrats. Αυτό το οικονομικό σύστημα μηχανικής ονομάστηκε Αίολος, η ελληνική θεός των ανέμων. Αίολος τη δυνατότητα στην Ελλάδα να λάβει ένα πολύ υψηλότερο χρέος, πολύ beyod των επιτρεπόμενων ορίων από τη ζώνη του ευρώ. Χρέος συγκαλυμμένο ως παράγωγο δεν εμφανίζεται στις στατιστικές. Ειδικά εκθέσεων κανόνες της Eurostat δεν καταγράφει τις συναλλαγές που αφορούν παράγωγα. Οι κανόνες του Μάαστριχτ μπορεί να παρακαμφθεί επομένως απολύτως νόμιμα μέσα θυελλώδη ανταλλαγές και άλλα σύνθετα χρηματοοικονομικά μέσα. Υπάρχουν τεράστιες προμήθειες που δημιουργούνται, καθώς και μέρος τους διοχετεύεται πίσω στο κλεπτών ως ανταποδόσεις, ασφάλεια κατατεθεί σε μυστικές offshore λογαριασμούς. Swap που upfront πληρωμές προς το Ελληνικό Δημόσιο και ανταποδόσεις προκαταβολικά για Graecokleptocrats σε αντάλλαγμα για την αναστολή των πληρωμών, εξασφαλίζοντας Ελλάδα θα απόξεσης στο πλαίσιο των κριτηρίων του Μάαστριχτ για την ευρωζώνη. Swapping μία ροή των πληρωμών για το άλλο είναι μια εμπιστευτική προσαρμοσμένη διμερούς συμφωνίας. Swap όροι δεν πρέπει να ακολουθούν τις τιμές της αγοράς, αλλά οι ανάγκες των αντισυμβαλλομένων και κλεπτών. Θεός Αίολος φέρνει ανταποδόσεις απροσδόκητα να Graecokleptocrats.The προσαρμοσμένη όρους των συναλλαγών swap διασφαλίζεται ότι η Ελλάδα ήταν καθαρός αποδέκτης των χρηματικών ποσών κατά τα πρώτα χρόνια, αλλά θα πληρώσει τα χρήματα πίσω αργότερα, φέρνοντας μια πύρρειο νίκη σε μια μελλοντική κυβέρνηση, ένα έκαψαν γη, ένα άδειο ταμείο. Αυτές οι πιστώσεις, αλλά επειδή ήταν δομημένο οι συμφωνίες ανταλλαγής και όχι δάνεια, που δεν πρέπει να καταγράφονται ως οφειλή ή καταλογίζονται συμμόρφωση της χώρας με τα κριτήρια του Μάαστριχτ για ένταξη στην ευρωζώνη, η οποία ήταν ακριβώς γιατί ήταν τόσο attractive.Bailing την Ελλάδα Θα ήταν λάθος, διότι θα ενισχύσει την ανεξέλεγκτη ηθικού κινδύνου στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Θα διαιωνίζουν το άδικο και πολιτικά απαράδεκτη κατάσταση όπου δόμηση τέλη διατηρούνται από τις τράπεζες ως κέρδη, ενώ οι πιστωτικές ζημίες κοινωνικοποιούνται και πέρασε πάνω άθλιες οι φορολογούμενοι, οι οποίοι διοικούν amuck προς την κατεύθυνση της cliff.Greece θα έκανε ο καθένας μια χάρη από την κήρυξη πτώχευσης. Ελλάδα αντιμετωπίζει χρόνια δυστυχίας σε κάθε περίπτωση. Η απειλή της να αποκλείσει τους από τις κεφαλαιαγορές θα είναι ευλογία για την Ελλάδα. Venitis υποστηρίζει το σοκ και δέος της πτώχευσης κυβέρνηση θα αναδιαρθρώσει ελληνική πολιτική για το καλό! Ελλάδα χρειάζεται την εποικοδομητική καταστροφή της πτώχευσης! Bailout της Ελλάδα θα ήταν καταστροφική απόσπαση της προσοχής. Χρέη Ελλάδα πρέπει να είναι σε αθέτηση και προγραμματιστεί, το κόστος για τους πιστωτές και τους πωλητές των swaps αθέτησης, προκειμένου να μοιραστεί το βάρος πιο δίκαια μεταξύ των τραπεζών, οι οποίοι επωφελήθηκαν αδρά από τις συναλλαγές τους, και η τοπική economy.Papandreou πρέπει να υποστηρίζουν με εχθρότητα προς Graecokleptocrats. Από τότε που Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) το 1981, η Ελλάδα έχει αναπτύξει την εικόνα ενός χρονίως απερίσκεπτη brat extorts ότι τα χρήματα από το Ταμείο Συνοχής και mismanages δικές της υποθέσεις. Η οργή απέναντι στην Ελλάδα έχει φτάσει σε νέα επίπεδα έντασης κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης. Μέρος αυτού είναι εκτοπισμένοι στο θυμό ότι Τέταρτη τεχνοκράτες Ράιχ είχε κάθε λόγο να γνωρίζει ότι οι αριθμοί του ελλείμματος στην Ελλάδα ήταν dodgy αλλά υπεγράφη από τους ούτως ή άλλως. Κυρίως, όμως, είναι ένας θυμός που γεννήθηκαν από fear.A ακατάστατο αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και το τέταρτο Ράιχ θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστια ζημία σε ευρώ και παγκόσμιο κύρος του. Φήμη του ευρώ θα μπορούσε να επιζήσει μόνο διάσωσης στην Ελλάδα αν συνδέονται με σκληρές οικονομικές συνθήκες. Ωστόσο, ένα ελληνικό προεπιλεγμένο ή διάσωσης που δεν πειστική υπόσχεση για καλύτερη συμπεριφορά, θα ταρακουνήσει τέταρτο Ράιχ. Παγκόσμιες αγορές θα ήθελε να επιστήσει αρνητικά συμπεράσματα σχετικά με την ικανότητα του τέταρτου Ράιχ να χειριστεί κρίσεις που μπορεί να ξεσπάσει σε άλλους χοίρους, όπου τα δημόσια οικονομικά είναι βραχώδης. Έτσι, η σχεδόν καθημερινή scoldings την Ελλάδα προέρχονται από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, και απεσταλμένους στην Αθήνα για έλεγχο τα βιβλία του, πρόκειται εν μέρει για να επηρεάσουν την Ελλάδα και να αυξήσει τις πιθανότητες ότι θα καθαρίσει το δικό του φορολογικό πράξη του, που δεν έκτακτη οικονομική help.The μέσος Έλληνας πολίτης, αναγκάζεται να αποδεχθεί κατώτερες δημόσιες υπηρεσίες ή δωροδοκούν για να πάρει γύρω τους, είναι ευνόητο να μην διατεθειμένος να καταβάλει το μερίδιο του / της από φόρους. Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται από ένα φορολογικό σύστημα που είναι απόκρυφες, ασαφής, και αρκετά κυρώσεων για όσους δεν είναι διατεθειμένοι να αποφύγει ή να δωροδοκήσει την φορολογικούς ελεγκτές, μια υπηρεσία ότι οι εύποροι λαμβάνουν δυσανάλογα πλεονέκτημα του. Οι διεφθαρμένες και επιθετική φύση των γραφειοκρατικών κυβέρνηση κάνει έναρξη ή η καλλιέργεια μιας επιχείρησης στην Ελλάδα έναν εφιάλτη, που σημαίνει λιγότερες νέες θέσεις εργασίας του ιδιωτικού τομέα, επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης, και χαμηλότερα έσοδα από τον φόρο. Λόγω των δαπανηρών παρενοχλήσεις, πάρα πολλά από τα καλά στην Ελλάδα-μόρφωση και φυσικά την επιχειρηματική απομακρύνουν τους ανθρώπους από την έναρξη νέων επιχειρήσεων και αντί να αγωνίζομαι απεγνωσμένα για την απασχόληση κυβέρνηση, δεν έχει σημασία πόσο άθλια το έργο. Αυτό ασκεί πίεση στους πολιτικούς να τους προσλαμβάνουν, το οποίο bloats των δημοσίων υπηρεσιών, ακόμη και more.Venitis σημειώνει η Fourthreichian Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεν έχει εντολή να λάβει υπόψη την κατάσταση μιας συγκεκριμένης χώρας. Επιπλέον, οι πιστωτικές αγορές, τέταρτο Ράιχ, και η ΕΚΤ δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί ήταν ένα εταιρικό διευθυντή του ΟΤΕ, ένα διαβόητο εταιρεία τηλεφωνίας στην cahoots με τη Siemens σε superscandals. Παπακωνσταντίνου ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να αλλάξει την πορεία του Τιτανικού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, βρίσκεται σε ένα οικονομικό και ηθικό χάος. Ελληνική προϋπολογισμός είναι οξύμωρο σχήμα! Είναι το 13% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, πολύ χειρότερη από το όριο του 3% που προβλέπει για τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης σκλάβων. Παπακωνσταντίνου λέει ότι θα συρρικνωθεί το έλλειμμα στο 8% το προσεχές έτος, αλλά τα οικονομικά Graecokleptocrats πάντα να παραπλανήσει τους επενδυτές και τέταρτο Ράιχ σχετικά με τον τρόπο ακατάλληλο του έθνους είναι. Venitis εκτιμά ότι το έλλειμμα θα αυξηθεί σε 20% το επόμενο έτος! Προβλήματα χρέους στην Ελλάδα προαναγγέλλουν μια ντόμινο των κυρίαρχων αθετήσεις στην ευρωζώνη θα μπορούσε να εκτροχιάσει την οικονομική ανάκαμψη. Venitis επισημαίνει PIGS (Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία) αντιπροσωπεύουν το ήμισυ του χρέους της ζώνης του ευρώ. ΧΟΙΡΟΙ είναι πράγματι piggy μέλη σκλάβος που δημιουργούν πολλά προβλήματα για το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), απαιτούν υψηλό ποσοστό του Ταμείου Συνοχής, που παίζει βρώμικα παιχνίδια, ενθαρρύνοντας την πολιτική διαφθορά, και την εξάπλωση του καρκίνου του σοσιαλισμού. Τεμπέλης χοίρους απολαμβάνουν dolce vita και αναμένουν σκληρά εργαζόμενους Βρετανούς και τους Γερμανούς να τους στηρίξει! Χοίροι έρθει στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών! Venitis σημειώνει ότι η Τέταρτη Reich (ΕΕ) αποφάσισε να γίνει το Ράιχ bailout, μια ζώνη ελεύθερων βόλτα όπου οι δαπάνες του δικαιώματος στην ΧΟΙΡΟΙ έχει αξιολογηθεί από την Βόρεια φορολογούμενους Fourthreichian. Ευρώ θα σταθεροποιηθεί σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, καθώς οι επενδυτές αντιμετωπίζουν μειωμένη αβεβαιότητα. Ωστόσο, αυτό κλειδαριές τέταρτο Ράιχ σε τροχιά για σταδιακή νομισματική κατάρρευση, η πορεία που ακολουθείται από το δολάριο. Eurogroup κ. Jean-Claude Juncker, πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, επισημαίνει το σκληρά εργαζόμενο φορολογούμενους της Βόρειας ευρωζώνης αρνούνται να επιδοτηθεί η σοσιαλιστική τεμπελιά και dolce vita της Νότιας σημεία eurozone.Venitis έξω Παπανδρέου βλεφαρίδες πραγματοποιούνται σε Eurokleptocrats, οι κερδοσκόποι, ξωτικά, οι αλλοδαποί, και kallikantzaroi για τη δημιουργία μιας ψυχολογία των επικείμενη κατάρρευση η οποία θα μπορούσε να είναι αυτοεκπληρούμενη. Παπανδρέου δηλώνει επίσης ότι η Ελλάδα είναι να αντιμετωπίζεται ως ένα πειραματόζωο από την τέταρτη Ράιχ. Αλλά ενέργειες αποσταθεροποίησης ή εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Παπανδρέου κάνει την ομαλή διάσωσης λιγότερο πιθανή. Ζητιάνοι δεν μπορούν να μουσών choosers.Venitis ότι Παπανδρέου είναι ένας Δον Κιχώτης που έχει κλίση στο ανεμόμυλους των κερδοσκόπων. Παπακωνσταντίνου είναι Sancho Panza Παπανδρέου, ο οποίος βοηθά να επιτεθεί φανταστικό kallikantzaroi. Η δονκιχωτικός περιπέτειες του Παπανδρέου να οδηγήσει πουθενά, γιατί περιβάλλεται από Graecokleptocrats που παίζουν φάρσες για αυτόν. Η σκληρή φάρσες τελικά θα οδηγήσει Δον Κιχώτης σε μεγάλο melancholy.Venitis υποστηρίζει την ηλίθια Σύνταγμα της Ελλάδα χορηγεί θρησκευτικών μονοπώλιο για το διεφθαρμένο Ορθόδοξη Εκκλησία! Graecokleptocracy και η θεοκρατία είναι απίστευτη Έλληνες. Μαφιόζοι gay επίσκοποι προώθηση κάθε ελληνική πρεμιέρα, όπως ο Μωυσής που οδηγεί τους ανθρώπους του για τη σωτηρία. Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό το είδος του Μωυσή οδηγεί τα πλήθη που διοικούν amuck στους δρόμους προς την κατεύθυνση του γκρεμού! Βυζαντινή mumbo jumbo κάπες η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Earth.The ελληνική τραγωδία της αθέτησης ανάγκες μιας δίκαιης κάθαρση. Όλες ενόχους και όλα τα ηλίθια λάθη πρέπει να εκτίθενται. Ακοινοποίητες παράγωγα. Δημιουργική λογιστική για τα εκτός ισολογισμού υποχρεώσεων. Επενδύσεων τραπεζίτες πρόθυμες να προσαρμόσουν συγκρότημα μέσα σε αντάλλαγμα για λίπος τελών. Και ένας κρυφός αλλά εύπιστος κυβέρνηση, που νόμιζε ότι μπορούσε να πάρει κάτι που δεν είναι τίποτα. Graecokleptocrats έχουν μόνο οι ίδιοι ευθύνονται για ακροβατικά τους να τρέχει μέχρι βιώσιμη χρέη. Αλλά η οικονομική μηχανικοί είναι επίσης ένοχοι και δεν μπορεί πραγματικά να διαμαρτύρονται, όταν τα σχέδια τους up.Rehn πλήγμα υπογραμμίζει τη σημασία της Eldorado των ιεροδούλων και των εθνικών κοινοβουλίων στην ανάπτυξη και την εφαρμογή της οικονομικής ανάπτυξης της ΕΕ και την απασχόληση. Έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στο τιμόνι των οικονομικών πολιτικών σε θέση να φθάσουν το τέταρτο Ράιχ 2020 στόχους και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και πλούτο στον τέταρτο Ράιχ. Παρ 'όλα αυτά, Venitis ισχυρίζεται ότι τα κοινοβούλια θα πρέπει να καταργηθεί, διότι δημιουργούν συνεχώς νόμους που υποδουλώνουν τους πολίτες, περιορισμός της οικονομικής δραστηριότητας, οι παραγωγοί λάφυρα, drones ανταμοιβή, και να ενθαρρυνθεί η πολιτική διαφθορά. Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες benefactors.Rehn ισχυρίζεται ότι τα κοινοβούλια διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή, υπό την ιδιότητά τους ως νομοθέτες. Πολλές από τις μελλοντικές προτάσεις πολιτικής στις οποίες εδράζονται τέταρτο Ράιχ 2020 θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή και τη συμβολή τους. Το γεγονός ότι η τέταρτη Ράιχ πρέπει να ακολουθήσει πολιτικές ανάπτυξης ταυτόχρονα με τη δημοσιονομική εξυγίανση, υπογραμμίζει την ανάγκη για σοβαρές προτεραιότητες. Αυτό απαιτεί πραγματική πολιτικές επιλογές, οι οποίες μπορεί να γίνει μόνο δημοκρατικά με την πλήρη δέσμευση και την υποστήριξη των κοινοβουλίων και των πολιτών.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του web post Start a New Topic
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
· Νέα Μέλη 23
Επίσκεψη ομάδας σας


**
Νίκος Κατσέλης17 Μαρτίου 2010 στις 6:42 π.μ.
Θέμα: Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής Για Φιλανθρωπικούς σκοπ
Το «Μερόπειον» και οι «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΑΠΗΣ» με τις σεπτές ευλογίες της ΑΘΜ του Πατριάρχη και Πάπα Αλεξανδρείας κ.κ Θεοδώρου του Β και την συνεργασία και σύμπραξη του οικείου Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπουρούντι, Ρουάντας και Ανατολικού Κογκό κ. Σάββα, ανέλαβε την πρωτοβουλία της ανέγερσηςσχολείων στο Μπουρουντί, αρκούν μόνο30.000 ευρώ για να ανεγερθεί και να ολοκληρωθεί ένα σχολείο 600 παιδιών. Βάλαμε στόχο να πετύχουμε το χτίσιμο τουλάχιστον ενός σχολείου.Η υλοποίηση και ανέγερση θα πραγματοποιηθεί από την ΜΚΟ «Άνθρωποι Αγάπης» που ήδη δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στη χώρα αυτή (λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/l/3a43a? www.lovepeople.gr), πάντοτε κάτω από την καθοδήγηση του Επισκόπου κ.Σάββα και του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.Ο π. Νικόδημος Καβαρνός, μαζί με τον κ. Γεώργιο Δεμελή προσφέρθηκαν ευγενικά να ηχογραφήσουν έναν ψηφιακό δίσκο με επίκαιρους Βυζαντινούς Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος με τίτλο «ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ», του οποίου τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου και ερμηνεία κάποιων από τους Ύμνους αυτούς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου και ώρα 19,00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μεροπείου, στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45, έναντι του Ηρωδείου, κάτω από το βράχο της ακροπόλεως.Μπουρούντι. Κεντρική Αφρική.Ένα μικρό παιδί - σαν το δικό σου και το δικό μου - λαχταρά το αυτονόητο.Γνώση. Μάθηση. Ένα σχολείο ... Έλα να το κτίσουμε μαζί .. Είναι απλό .. Χάρισε στους φίλους σου φέτος το Πάσχα το ωραιότερο δώρο! Το CD «ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ» με τους ωραιότερους Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας ερμηνευμένους μοναδικά από τον π. Νικόδημο Καβαρνό και κ. Γεώργιο Δεμελή, που διαθέτει όλα τα έσοδα για τον σκοπό αυτό .. Το μέλλον των παιδιών που έχουν ανάγκη ..... http://www.facebook.com/l/3a43a? Www.tralala.gr / index.php? option = com_k2 & άποψη = θέση & id = 2123: filanthrwpiko vyzantini-& Itemid = 2


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1224090369882&mid=20adbfbG3dd6e022G1239307G0&n_m=snstam @ gmail.com


**
s Στραβοπόδης17 Μαρτίου 2010 στις 7:02 π.μ.
Θέμα: ΤΟ ΜΕΓΑ (μ) προtini ...
http://www.facebook.com/l/3a43a? www.youtube.com/watch?v=mb52-mu4eoI


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=370355477002&mid=20ae1f6G3dd6e022G123960aG0&n_m=snstam @ gmail.com
Βρείτε άτομα από σας Gmail βιβλίο διευθύνσεων στο Facebook!

**
Νίκος Κατσέλης17 Μαρτίου 2010 στις 7.17 π.μ.
Θέμα: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠ
Δήλωσε σημμετοχήHe είπε towardshttp συνεισφορά: / / www.facebook.com/?ref=home #! / Event.php? Eid = 374996608733 & ref = mf


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1334440478879&mid=20ae568G3dd6e022G12397c6G0&n_m=snstam @ gmail.com
Βρείτε άτομα από σας Gmail βιβλίο διευθύνσεων στο Facebook


**
«Skorpideas Φώτης17 Μαρτίου 2010 στις 7:27 π.μ.
Θέμα: Νέο ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ...
Einai proxeiro alla ακόμα να anevasa giati h8ela na to akousei ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ths afierwnw .... Elpizw na sas aresei .... http://www.facebook.com/video/video.php?v=1391430632902&ref=mf


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=373390330881&mid=20ae930G3dd6e022G1239a08G0&n_m=snstam @ gmail.com


** [ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας] Νέο σχόλιο για το Πιστοί στα ήθη και τις παραδόσεις του Πάσχα εμφανί ....
Από:
logos_en_drasei (noreply-comment@blogger.com )
Εστάλη:
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 5:35:01 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Ο χρήστης logos_en_drasei άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Πιστοί στα ήθη και τις παραδόσεις του Πάσχα εμφανί ...": Και παλι θα συμφωνησω μαζι σου σχεδον σε ολα. Εξαλλου οπως θα διαπιστωσες και απο αλλα σχολια μου πρωτη εγω λεω να κοιταζουμε τις δικες μας αμαρτιες και αδυναμιες πριν απο ολα. Δεν ειχα προθεση να κατακρινω αλλα να πω οτι σαν ανθρωπος καμια φορα απογοητευομαι . Οταν νιωθουμε απογοητευση μπροστα στη διαπιστωση μας πως υπαρχουν καποιοι ανθρωποι οι οποιοι αρνουμενοι να δουν την αληθεια (μας) αυτοαποκαλουνται αθεοι (με βαση το περιεχομενο του ιστολογιου σας) δε γινεται να μη νιωσει κανεις απογοητευση οταν οι ιερεις οι οποιοι τελουν τα μυστηρια (πραγμα οντως ξεχωριστο) και ειναι αντιπροσωποι του Θεου επι της γης, εμφανιζονται πολλες φορες χειροτεροι καποιων λαικων. Διαπιστωνω δεν κρινω. Και αυτο με απογοητευει. Εξαλλου απογοητευομαι πρωτα με τον εαυτο μου οταν κανω κατι που θεωρω αμαρτια. Εκει που στεκομαι ειναι οτι ακομη κι εκεινοι οι ιερεις που δεν ειναι σωστοι, λογω ιδιοτητας τα λογια τους λειτουργουν για καποιους ως νομος (και μαλιστα Θεου), οποτε εκει υπαρχει προβλημα. Εγω δυστυχως η ευτυχως ο, τι κι αν πω δε θεωρουμαι απο κανεναν αυθεντια ωστε να επηρεασω ριζικα τους αλλους λεγοντας κατι λανθασμενο. Ενας ιερεας ομως, ειναι αυθεντια (με την εννοια της ανωτεροτητας) στον τομεα του. Κι εκει ηθελα να σταθω. Οπως ενας πατερας λειτουργει ως προτυπο συμπεριφορας για το μικρο παιδι του, ενας παιδαγωγος για τον μαθητη του, ετσι λειτουργει κι ενας ιερεας για το ποιμνιο του. Οταν λοιπον καποιος απο αυτους δεν ειναι σωστος (για να μιλησω απλοικα) μπορει καποιος απο τους επηρεαζομενους θελοντας να τον μιμιθει η να τον υπακουσει να υποπεσει κι εκεινος στο ιδιο σφαλμα. Αυτο ειναι το επικεντρο της σκεψης μου και οχι το να κρινω τον εκαστοτε ιερεα σε ατομικο επιπεδο, προς Θεου!


**
Ortentzio Χρήστος17 Μαρτίου 2010 στις 8.14 π.μ.
Θέμα: video clip ΤΑΡΑΞΙΑΣ sumetexei o Βασίλης papakwnstantinou
PROSEXWS: ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ TARAXIA βίντεο κλιπ (ΕΛΛΑΣ-sumetexei o Βασίλης papakwnstantinou) se skinothesia Χρήστος ORTENTZIO - Κώστας ΦΑΣΟΥΛΑΣ παραγωγής: ΘΕΑ PRODUCTIONSthankschris ORTENTZIO


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1149774124112&mid=20afef5G56358b7cG1a6ca62G0&n_m=stamoskal @ windowslive.com
Βρείτε άτομα από σας Windows Live Hotmail βιβλίο διευθύνσεων στο Facebook!

** Γίνε μέρος της μάχης ενάντια στην κλιματική αλλαγή!
Από:
WWF_Greece (wwf_greece@lists.wwf.gr )
Εστάλη:
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 7:18:21 μμ
Προς:
wwf_greece@lists.wwf.gr
Η Ώρα της Γης 2010 πλησιάζει! Στείλε κι εσύ, τη λέξη ΚΛΙΜΑ με SMS στο 54234 και υποστήριξε τη μάχη που δίνει κάθε ώρα το WWF Ελλάς ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Στις 27 Μαρτίου 2010, στις 20:30 μ.μ. σβήνουμε τα φώτα για μια ώρα, στέλνοντας ένα ισχυρότατο παγκόσμιο μήνυμα. Από τις 21:30 όμως, συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στη μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ανθρωπότητα. Σε αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια σε χρειαζόμαστε δίπλα μας.

Στέλνοντας με SMS τη λέξη ΚΛΙΜΑ, από 13 έως και 31 Μαρτίου, στο 54234 θα μας βοηθήσεις να συνεχίσουμε το έργο μας. Η χρέωση ανά SMS είναι € 1,21 συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ.

Με την υποστήριξη των εταιριών COSMOTE, VODAFONE, WIND, στο πλαίσιο της υπηρεσίας «ΠΡΟΣΦΕΡΩ».

-------------------------------------------------- ---------

Γίνε κι εσύ υποστηρικτής του WWF Ελλάς.

Το WWF Ελλάς στο Facebook.
Το WWF Ελλάς στο Κελάδημα.



** Γεια σου Σταμάτιος
Ο Geor σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Geor Παυλάκος
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Geor που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Άλκης LantzounisΠροσθέστε ως Φίλο

Evie BegetiΠροσθέστε ως Φίλο

Pater ΦίλιπποςΠροσθέστε ως Φίλο

Μάκης ΚανέλλοςΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: