ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη *

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη :
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ .
** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :


Διακοσμώντας το παιδικό δωμάτιο

Posted: 10 Mar 2010 05:51 AM PST


Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου
θα πρέπει να είναι μια διαδικασία συναρπαστική και διασκεδαστική τόσο για εσάς όσο και για το παιδί σας, φυσικά.
Αυτό που πρέπει να έχετε πάντα κατά νου όταν σχεδιάζετε ή διακοσμείτε ένα παιδικό δωμάτιο είναι να συμφωνεί ο διάκοσμος με την ηλικία του παιδιού σας.
Δεν θα θέλατε να διακοσμήσετε το δωμάτιο της 3χρονης κόρης σας στο ίδιο στυλ με το δωμάτιο της 12χρονης κόρης σας, σωστά;


Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αναδιακοσμείτε τα δωμάτια τους κάθε ένα ή δυο χρόνια. Σημαίνει όμως, πως πρέπει να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο το οποίο θα αντικατοπτρίζει την ηλικία του παιδιού σας και ο διάκοσμος του δωματίου του θα εξελίσσεται παράλληλα με εκείνο.
Στη συνέχεια ακολουθούν κάποιες ιδέες για το πώς μπορεί να γίνει η διακόσμηση του παιδικού δωματίου πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Πρώτο και σημαντικό βήμα είναι να καταλάβετε ποια χρώματα αρέσουν στο παιδί σας. Εάν το παιδί είναι πολύ μικρό σε ηλικία, δώστε του ένα κουτί με ξυλομπογιές και αφήστε το να διαλέξει το αγαπημένο του χρώμα.


Χρησιμοποιήστε αυτά τα χρώματα ως πηγή έμπνευσης για τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε στο διάκοσμο του δωματίου του. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να σας πουν ποια χρώματα προτιμούν και μαζί να συζητήσετε τις επιλογές που σας δίνονται. Μην επιβάλλετε το δικό σας στυλ και τις δικές σας χρωματικές προτιμήσεις στα παιδιά. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, τα παιδιά αναπτύσσουν τη δική τους προσωπικότητα και το δωμάτιό τους είναι μια προέκταση αυτής (εάν, βέβαια, επιμένουν για ένα ολόμαυρο δωμάτιο στο οποίο θα υπάρχουν παντού αφίσες του Μέρυλιν Μάνσον, είναι φυσικό να μην το δεχτείτε).
Ακολουθήστε τη μέση οδό, θέστε κάποια όρια στις επιλογές των παιδιών σας, αλλά μην το παρακάνετε!
Δώστε τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους ιδιαίτερο χώρο μέσα στο σπίτι τον οποίο και θα αισθάνονται πραγματικά δικό τους και θα τον απολαμβάνουν κάθε μέρα που περνά. Όταν θα έρθει η ώρα να βάψετε το δωμάτιο του παιδιού σας χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας (ρωτήστε και το παιδί σας για να πάρετε ιδέες) καθώς οι επιλογές που σας δίνονται για τους τοίχους είναι πάμπολλες…ανοιχτόχρωμες και ξεκούραστες γήινες αποχρώσεις ή πολύχρωμα σχέδια τα οποία σαν άλλες τοιχογραφίες θα ζωντανέψουν τα όνειρα των παιδιών σας, όλα είναι στη διάθεσή σας!


Επίσης, το ντεκουπάζ (τεχνική της επικόλλησης αντικειμένων που κόβουμε, κυρίως από χαρτί, πάνω σε άλλα) για παράδειγμα είναι μια ακόμη διακοσμητική τεχνική η οποία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μαγικό παιδικό δωμάτιο! Όσον αφορά στα θέματα που μπορείτε να επιλέξετε για τα έπιπλα του παιδικού δωματίου, μερικές επιλογές θα μπορούσαν να είναι οι εξής: για το κοριτσάκι σας, έπιπλα χαριτωμένα με πεταλούδες και μελισσούλες, κομψά σε στυλ γαλλικής εξοχής ή ρομαντικά με ένα θέμα εμπνευσμένο από κάποια πριγκίπισσα, για το αγοράκι σας, κάποιο ηρωικό θέμα εμπνευσμένο από τους πυροσβέστες για παράδειγμα, με ένα πυροσβεστικό όχημα για διώροφο κρεβάτι ή αντίστοιχα κάποιο ρομαντικό θέμα που θα τον κάνει να αισθάνεται ο ιππότης ή ο βασιλιάς του παραμυθιού…και του δωματίου του! Μπορείτε να βρείτε στην αγορά πολλά από αυτά τα θεματικά έπιπλα ή μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε κάποια από αυτά μόνοι σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, εμπνευστείτε από τον κόσμο των παιδιών, νιώστε για λίγο παιδί και τότε σίγουρα θα δημιουργήσετε ένα παιδικό δωμάτιο τόσο ξεχωριστό όσο και το παιδί σας!

homedecor


ΝΙΓΗΡΙΑ: Έπιαναν τα παιδιά με δίχτυα και τα έσφαζαν

Posted: 10 Mar 2010 05:07 AM PST

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ύψιστου συναγερμού τέθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις της Νιγηρίας μετά τις συγκρούσεις μεταξύ εθνοτήτων που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 500 ανθρώπους, οι περισσότεροι γυναίκες και παιδιά που σφαγιάστηκαν με μαχαίρια από μέλη συμμοριών.
Οι επιθέσεις σημειώθηκαν κυρίως στην Κεντρική Νιγηρία τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ομάδες ενόπλων εισήλθαν σε αρκετά χριστιανικά χωριά κοντά στην πόλη Τζος. Άρχισαν να πυροβολούν για να βγάλουν τον κόσμο από τα σπίτια και όσους προσπάθησαν να φύγουν για να σωθούν τους έπιασαν με δίχτυα για ψάρια ή παγίδες για ζώα.


«Σημειώθηκε επίθεση στο Ντόγκο Ναχάουα», ανέφερε αξιωματούχος της κυβέρνησης. «Οι άνθρωποι δολοφονήθηκαν κατά δεκάδες, οι περισσότεροι ήταν γυναίκες και παιδιά, ορισμένα μωρά μικρότερα του ενός έτους. Πολλά σπίτια πυρπολήθηκαν, τώρα σε κάποιες περιοχές τα χωριά ερήμωσαν». Κανένας ζωντανός Μέλος οργάνωσης που προσέφερε βοήθεια δήλωσε στο ΒΒC ότι πήγε στα χωριά Ζοτ και Ντόγκο Ναχάου και κατέγραψε 77 θύματα. «Είδαμε κυρίως μικρά παιδιά και ηλικιωμένους που δεν μπορούσαν να τρέξουν. Αυτοί σφαγιάστηκαν πρώτοι», είπε και προσέθεσε ότι στο χωριό Ζοτ δεν έμεινε κανένας ζωντανός. Οι ένοπλοι έβαλαν φωτιά σε δεκάδες σπίτια για να αποτελειώσουν όσους βρίσκονταν κρυμμένοι σε αυτά. Οι αναλυτές θεωρούν ότι οι επιθέσεις γίνονται ως αντίποινα για τις βίαιες συγκρούσεις που είχαν γίνει στην πόλη Τζος μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων τον Ιανουάριο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 300 ανθρώπων και τον εκτοπισμό χιλιάδων άλλων. Ο Γκούντλακ Τζόναθαν που εκτελεί χρέη προέδρου της χώρας έθεσε σε κόκκινο συναγερμό τις ένοπλες δυνάμεις, τις οποίες διέταξε να καταλάβουν στρατηγικές θέσεις προκειμένου να εμποδίσουν την επέκταση των εχθροπραξιών. Ωστόσο, όσοι κάτοικοι επέζησαν κατηγορούν τους τοπικούς αξιωματούχους ότι δεν έκαναν τίποτα για να τους προστατεύσουν, καθώς επί τέσσερις ώρες ακούγονταν πυροβολισμοί αλλά ούτε ένας αστυνομικός δεν πλησίασε τα χωριά που δέχθηκαν τις επιθέσεις.
ΤΗΕ ΤΙΜΕS, Της Αnne Βarrowclough ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now


** Ο Νοιαζομαι Νοιαζομαι έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ. Θέμα: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΕΙ: «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ»!!!

"http://www.facebook.com/l/d3510;www.youtube.com/user/NOIAZOMAI?feature=mhw4#p/a/u/0/CHhiJxDpyKQ" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1201257965500&mid=202cdc2G3dd6e022G1200bd2G0&n_m=snstam%40gmail.com .-


** Ο Δημήτρης Χίλιος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Δημήτρης Χίλιος - Συγγραφέας. --------------------(χωρίς θέμα) Οι μαέστροι τα έκαναν «μούτι»! Δράστης ο Δημήτρης Χίλιος Πότε θα κάνει ξαστεριά να αρπάξω τα αντηλιακά μου!Κάτι πήγε να πουλαροδείξει ο Μάρτης, στη συνέχεια τα έκανε «μούτι» με εκείνη τη σκόνη σαχάρας, αποδώ το έφερα αποκεί το πήγα το έριξα το ξενόγλωσσο!Το σήριαλ με το DVD της Τζούλιας καλά κρατεί, καυτηρίασαν την παρεκτροπή οι συναδέλφισσές της στο καλλιτεχνικό στερέωμα, έτσι να μπει τάξη, τελικά υπάρχουν άνθρωποι που πλουτίζουν με το σπαθί τους και ιδού τα παραδείγματα καθημερινά 2 με 4 στην tv. Τα περί του εθνικού διαζυγίου καταλάγιασαν, κάθε θαύμα τρεις ημέρες. Πάμε γι άλλα.Με το δημόσιο χρέος υποτροπίασαν κομματάκι τα ΜΜΕ, αλλά ευτυχώς έχουμε δημοσιολογούντες - πολιτικολογούντες - δημοσιογραφούντες που άλλαξαν χρώμα στο μαλλί και στα κανάλια τρέχουν, ορμηνεύοντας πάντα αρμόδιον και μη περί του δέοντος γενέσθαι σχετικά πάντα με το δικό μου ψευτοεισόδημα. Κάτι μουντρούχες περιννούστατες, που για το δικό τους εισόδημα… μούγκα. Το μακρύ του ο ένας, το κοντό του ο άλλος, για τους πολλούς μένει τελικά το μακρύτερο, συγγνώμη κιόλας αλλά ήρθα μέχρις εδώ με δαύτους, ο αμερόληπτος!Ε, μέρες που είναι όλοι δηλώνουν πανέτοιμοι για την βαφή των αυγών, ξέρετε με τι!Γι αυτό ξαμολυθείτε στας εξοχάς. Πού θα πάει πια, θα γλυκάνει ο καιρός. Τα κλαριά μπουμπουκιάσανε, κάνετε σχέδια για τις κοπάνες του Πάσχα, αλλά μην το φτάσουμε μέχρι Πρωτομαγιά. Είναι και κείνες οι λωβιασμένες της Ευρώπης που μας παρακολουθούν!Για τα οικονομικά; Ε, θρηνήσαμε όσο θρηνήσαμε πάνω στα ερείπια, κατόπιν σκουπίσαμε τα δάκρυα με το μαντίλι και στείλαμε τον κορυφαίο του χορού δώθε-κείθε να κλαφτεί (δεν τον κράτησαν παρά ταύτα), τώρα θα την περάσουμε φτωχικά.Όσπριο & λαδερό, μεταποιημένα ρούχα προπέρσινα, ας δουλέψει η φαντασία, από διασκέδαση τα ξέρετε. Το γλέντι του φτωχού προσδιορίζεται επακριβώς από την παροιμία, μην λέμε τα ίδια! Το κατάστημα, φιλεύσπλαχνο, μας έβαλε την ποδιά και μας πέρασε στη λάντζα.Ηθικόν δίδαγμα και ρητόν μαζί: «Όλοι όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα και συγχρόνως τον πάπα απ’ το επίμαχο σημείο, είναι μαέστροι. Ικανοί όμως για ένα όργανο. Το βιολί τους».-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1318144805891&mid=202c1c2G3dd6e022G12007ffG0&n_m=snstam%40gmail.com .-

** ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ :
~* Αν θεωρείτε ότι κάποια ανάρτηση σας θίγει, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας.-
Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ,
FOTOS -ODONTIATRIKIS sns arfara 2008 Dentist ,
O ODONTIATROS STH ZOH MAS .,
Stamos1 DentisT Dentistry. ,
THEMA YGEIAS ,
Η Οδοντιατρική μέσα από εικόνες και Φωτογραφίες. sns ,
Θέματα Υγείας για όλους μας .
Θέματα Υγείας για όλους μας Νοέμβριος 2009 .
θέματα υγείας Νο 1
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νο 2
ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ .
Νέα Γρίπη ,
Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ
οδοντιάτρων
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ .-
ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΣΟΦΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,
Υγεία για όλους Ιούλιος - Αύγουστος 2009.
Υγεία για όλους μας- 0dontiatriki.-
Υγεία για όλους Οκτώβρης - Νοέμβρης 2009 .
Υγεία για όλους
Υγεία για όλους Νοέμβρης -Δεκεμβρίου 2009 *
Υγεία για όλους Αύγουστος -Σεπτέμβριος 2009 .
Υγεία για όλους Μάρτιος -Απρίλιος 2009.-
Υγεία για όλους Μάϊος -Ιούνιος 2009 .-
Υγεία για όλους μας.- stamos
ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΛΗΨΗ.- stamos
ΒΙΝΤΕΟ Για όσους καπνίζουν !!!!
Παρακαλώ ας γελάσουμε και λίογο.-

** ** http://www.youtube.com/watch?v=HPxcPcPGDdc , Schnappi με στίχους :



http://www.youtube.com/watch?v=2ZjovVZapW4 , Σκύλος κοπελιά .-

http://www.youtube.com/watch?v=CSD0-OKTxIo ., Σκύλος- κότα .-

http://www.youtube.com/watch?v=aHS9kbSqHgI , Worlds πιο έξυπνος Dog

http://www.youtube.com/watch?v=xD4MSUbBkto , Κόσμους πιο έξυπνος Dog!

http://www.youtube.com/watch?v=4UoaTak9TDg , Κόσμους πιο έξυπνος Dog Britains Got Tale

http://www.youtube.com/watch?v=bt8U97bUgWo , Το πιο έξυπνο σκυλί που έχω γνωρίσει ποτέ

http://www.youtube.com/watch?v=0X-VlxWMH5U , ευφυέστερο σκυλί έκανε την πιο απίστευτη απόδραση

http://www.youtube.com/watch?v=y8dAzeulssg , Άλμα Από 50 μέτρα ύψος στο νερό.

-**

** ** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/02/video.html , Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010 Βλέποντας τα VIDEO * Βλέποντας τα VIDEO που με αγάπη ανεβάσαμε στο youtube για να τα βλέπουμε φίλοι και γνωστοί .-

** ** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/02/2010.html , Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010Θέματα Υγείας για όλους μας Ιαν- Φεβρ. 2010 .-

** ** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/02/ygeia-gia-olous-2010.html , Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010

** YGEIA GIA OLOUS -Υγεία για όλους 2010 *


** ** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/02/blog-post_21.html , Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010 Μας γράφουν σήμερα *


** ** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/02/ta-nea.html , Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ *

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/02/blog-post_22.html , Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010
Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη * Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/02/blog-post_22.html , Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010Ειδήσεις τα ΝΕΑ μας σήμερα * Ειδήσεις τα ΝΕΑ μας σήμερα : http://www.news24.gr/ .-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/02/blog-post_23.html , Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010 Τα Νέα μας σήμερα * ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/02/blog-post_24.html , Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010 Αυτοί που μας θυμούνται και μας γράφουν *

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/02/blog-post_26.html , Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010 Aυτοί που μας θυμούνται και μας γράφουν * Aυτοί που μας θυμουνται …

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/02/blog-post_27.html , Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010 ΑΠΟ το χαμομηλάκι όπως πάντα με ΑΓΑΠΗ * ΑΠΟ το χαμομηλάκι…

** http://cid-a49e2caf07361f5f.profile.live.com/ ,

** http://home.live.com/ ,

** http://cid-62fecf5f3ad4a0b4.profile.live.com/ ,

** http://bl125w.blu125.mail.live.com/default.aspx?rru=contacts,

** http://bl125w.blu125.mail.live.com/default.aspx?rru=contacts ,

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/02/blog-post_27.html , Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ * ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/02/blog-post_28.html , Κυριακή, 28 εβρουαρίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ * ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ : 27 -02 -2010 :

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/02/eidhseis-ta-nea-mas.html , Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010
EIDHSEIS TA NEA MAS * ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ 28-02-2010 // 01-03-2010 :

http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/kata.html , Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010KATAΓΓΕΛΙΑ * Νο 1
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .... ΓΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 :


** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 Από το χαμομηλάκι με αγάπη αλλά και πολλά άλλα * Από το χαμομηλάκι

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 ΤΑΝΕΑ ΜΑΣ -- ΕΙΔΗΣΕΙΣ *
Τα Νέα μας οι ειδήσεις μας : 1- ΜΑΡΤΙΟΥ - 2010

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Τρίτη, 02 Μαρτίου 2010 Τα Νέα μας σήμερα Ειδήσεις Ενημέρωση * Τα Νέα μας σήμερα Ειδήσεις Ενημέρωση

**http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/2.html , Τρίτη, 02 Μαρτίου 2010
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Νο 2 * ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Νο 2 : 02 - ΜΑΡΤΙΟΥ - 2010:



**http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/ta-nea-mas.html , Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 TA NEA MAS -ειδήσεις σήμερα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Νο 3* TA NEA MAS

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΤΑΓΕΛΙΩΝ *

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/02/1.html , Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010 ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ ( 1) *

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/02/3.html , Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010 ΑΝΕΚΔΟΤΑ Νο 3 *

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/02/2.html , Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ - 2 - *

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ ΆΛΛΑ *


** http://go.sync.gr/bJSh3yLi , ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ http://go.sync.gr/bJSh3yL

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post.html ., Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/ta-nea.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010 TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ *
TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ -Τοπικά Νέα και άλλα

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010Μας γράφουν - ενημέρωση *
Μας γράφουν - ενημέρωση

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_05.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010Μας γράφουν - ενημέρωση * MAΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_3368.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010Απο όσα μας γράφουν και γράφουμε * Απο όσα μας γράφουν και γράφουμε.-

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_04.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

~* http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/ta-nea.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ *
TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ -Τοπικά Νέα και άλλα

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/blog-post_05.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη * Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και άλλα

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_06.html , Σάββατο, 06 Μαρτίου 2010 ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ *

~**
BannerFans.com


http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/03/blog-post_06.html , Σάββατο, 06 Μαρτίου 2010Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη * Aπό το χαμομηλάκι

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/mas-grafoun-kai-emeis-ta-grafoume.html , Σάββατο, 06 Μαρτίου 2010 MAS GRAFOUN KAI EMEIS ...TA GRAFOUME *

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_06.html , Σάββατο, 06 Μαρτίου 2010 ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ * ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ :

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_06.html , Σάββατο, 06 Μαρτίου 2010 ΤΑ νέα μας σήμερα *
ΤΑ νέα μας σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 , ΕΙΔΗΣΕΙΣ

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/eidhseis-ta-nea-mas.html , Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 EIDHSEIS TA NEA MAS σήμερα * ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ :

(* http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_07.html , Κυριακή, 07 Μαρτίου 2010 Η γενοκτονία των ΑΡΜΕΝΙΩΝ * Η γενοκτονία των ΑΡΜΕΝΙΩΝ

(( http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_07.html , Κυριακή, 07 Μαρτίου 2010 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ -- ΕΙΔΗΣΕΙΣ *

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_10.html . ., Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 Ο ΜΠΑΡΜΑΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ *

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_07.html , υριακή, 07 Μαρτίου 2010 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ *
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_10.html , Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 Από το χαμομηλάκι με αγάπη αλλά και πολλά άλλα ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ

&& http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/ta-nea_09.html , Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010 TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ * TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_6947.html , Κυριακή, 07 Μαρτίου 2010 Ο ΜΠΑΡΜΑΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ * ** Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΛΑΣ

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_07.html , Κυριακή, 07 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ ΆΛΛΑ * Aπό το χαμομηλάκι

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_09.html , Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010 Μας γράγουν *

* * http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/03/blog-post_09.html , Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010
ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη Απ΄ όσα μας γράφουν*
ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ

* * http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/mas-grafoyn.html , Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010 MAS GRAFOYN * Μας Γράφουν

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/blog-post_09.html , Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010 Ο ΜΠΑΡΜΑΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ * Ο ΜΠΑΡΜΑΝΙΚΟΛΑΣ

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/03/ta-nea.html , Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010
TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ και άλλα * ** ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ …

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_10.html , Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010Ενδιαφέροντα *
Ενδιαφέροντα

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_11.html , Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ *

**
** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_11.html, Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 Υγεία για όλους μας *

* * http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009_12_01_archive.html , Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009 Το εργαστήρι μου ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ - ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: