ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΤΑΝΕΑ ΜΑΣ -- ΕΙΔΗΣΕΙΣ *

Τα Νέα μας οι ειδήσεις μας : 1- ΜΑΡΤΙΟΥ - 2010 .-



** TA MEA MAS -- EIDHSEIS :

** Πρόταση για Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας

Ο πρόεδρος της Βουλής πρότεινε την δημιουργία Ταμείου Στήριξης Ελλάδας, με την εθελοντική προσφορά πολιτών της χώρας αλλά και Ελλήνων της διασποράς, που αναζητούν τρόπους συμβολής στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση.
Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, πρότεινε την δημιουργία ενός Ταμείου Στήριξης Ελλάδας, με την εθελοντική προσφορά πολιτών της χώρας αλλά και Ελλήνων της διασποράς, οι οποίοι αναζητούν τρόπους συμβολής στην προσπάθεια εξόδου της Ελλάδας από την δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει οικονομικά. Μάλιστα, ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση ήταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος ανακοίνωσε τη διάθεση χρηματικού ποσού προς ενίσχυση αυτού του Ταμείου, ενώ δήλωσε πρόθυμος να επιστρέψει το βουλευτικό του αυτοκίνητο. «Είμαστε σε μία εξόχως δυσχερή κατάσταση, από την οποία πρέπει να βγούμε στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, τις δικές μας προσπάθειες και θυσίες. Μην περιμένουμε ότι θα μας σώσουν κάποιοι άλλοι. Δεν ζητούμε ούτε ελεημοσύνη από τους εταίρους μας, ούτε τα χρήματά τους. Εκείνο που ζητούμε είναι η αλληλεγγύη προς την Ελλάδα που βρίσκεται επίμονα στο επίκεντρο των κερδοσκόπων των παγκόσμιων αγορών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πετσάλνικος. «Πρέπει να βγούμε από την κρίση, και θα βγούμε από τα αδιέξοδα αυτά, αρκεί να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τους στόχους του προγράμματος για τη σταθερότητα και ανάπτυξη που έχει καταθέσει η χώρα μας. Τα μέτρα θα πρέπει να είναι αποτελεσματικά και οι τελικές αποφάσεις θα πρέπει να είναι δικές μας και να ληφθούν τώρα», επεσήμανε επίσης. Ο πρόεδρος της Βουλής διευκρίνισε ότι «το Ταμείο αυτό πρέπει να στηρίζεται στην αυθόρμητη διάθεση προσφοράς εκ μέρους των πολιτών» και ανέφερε πως το Ταμείο θα μπορούσε να διευθύνεται από μία προσωπικότητα υπερκομματική, ευρύτατης αποδοχής, που θα πλαισιώνεται επίσης, από πρόσωπα κύρους πέρα και πάνω από πολιτικές παρατάξεις και κόμματα. Οι δε προσφορές των πολιτών θα μπορούσαν να διατεθούν π.χ. αποκλειστικά για τη μείωση του δημόσιου χρέους.

Επίσης, ο κ. Πετσάλνικος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξή, επισήμανε ότι οι βουλευτές και φυσικά ο ίδιος θα μπορούσαν να συμβάλλουν με την εισφορά τους, στέλνοντας πρώτοι το μήνυμα της ανάγκης για συσστράτευση προκειμένου να βγει η χώρα απ’ την κρίση. Σε ότι αφορά τον κ. Καρατζαφέρη, δήλωσε ότι η πρόταση του προέδρου της Βουλής για το Ταμείο αυτό τον βρίσκει σύμφωνο, και για αυτό διαθέτει το συμβολικό ποσό των 5.000 ευρώ προς ενίσχυση του Ταμείου, ενώ θα επιστρέψει και το βουλευτικό αυτοκίνητο που του έχει διατεθεί. Σε μία περίοδο όπου απατούνται, για μία ακόμη φορά, αιματηρότατες θυσίες από τον Ελληνικό λαό οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν έμπρακτα το καλό παράδειγμα, είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

** «Όχι» Παπαρήγα στον Α. Λοβέρδο

Αρνητικά απάντησε η Αλέκα Παπαρήγα, στην πρόσκληση του υπουργού Εργασίας για συνάντηση, με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων της αρμοδιότητας του κ. Λοβέρδου, και κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποπροσανατολισμό.
Αρνητικά απάντησε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στην πρόσκληση του υπουργού Εργασίας, Ανδρέα Λοβέρδου για συνάντηση, με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων της αρμοδιότητας του κ. Λοβέρδου. Χαρακτηριστικά, η κα Παπαρήγα αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι «στην πρόσκληση που απευθύνετε σε εμένα ως εκπρόσωπο του ΚΚΕ για συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να συζητήσουμε ζητήματα της αρμοδιότητάς σας, απαντώ αρνητικά», και υπογραμμίζει πως η άρνηση οφείλεται στο ότι μια τέτοια συνάντηση δεν μπορεί να προσφέρει ενημέρωση, «γιατί είναι γνωστό τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση με πρόσχημα τα ελλείμματα και το χρέος, προκειμένου να προχωρήσουν τα πιο βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια». Επιτέθηκε δε στην κυβέρνηση για τα νέα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν, ενώ τόνισε ότι κατά την άποψη της «ο διάλογος και η διαβούλευση έχουν εξελιχθεί σε μια καθαρά διακοσμητική διαδικασία, τουλάχιστον με βάση την δική μας πείρα και τις θέσεις, σε μια διαδικασία που επιδιώκει να κρατήσει το λαό σε αναμονή». Επισημαίνει δε ότι μια συνάντηση σήμερα μόνο αποπροσανατολισμό, ψευδαίσθηση και σύγχυση μπορεί να προκαλέσει. Η κα Παπαρήγα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επιθέσεις του Θ. Πάγκαλου προς το ΚΚΕ, εκφράζοντας αγανάκτηση, για την συκοφαντία εις βάρος της στάσης που τηρεί το Κομμουνιστικό Κόμμα «αναφερόμενος σε μετωπική συνεργασία με την ΝΔ, με την οποία είναι πασίγνωστο ότι μας χωρίζει χάσμα ιδεολογίας, πολιτικής, στρατηγικής και τακτικής», όπως τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. «Δεν μας ενοχλεί καθόλου η πολεμική απέναντι στις θέσεις μας (…) Άλλο πράγμα η σκληρή πολιτική αντιπαράθεση και άλλο πράγμα η καταφυγή στη συκοφαντία. Μια τέτοια αντιμετώπιση μας οδηγεί να δίνουμε και εμείς με τον τρόπο που επιλέγουμε την δική μας απάντηση», αναφέρει επίσης η κα Παπαρήγα. Στο μεταξύ, το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό συμβούλιο, αναφέρει: «Η θέση του πρωθυπουργού, ότι οι θυσίες που θα κάνει ο λαός είναι για την πατρίδα, είναι πελώριο ψέμα. Τα άγρια μέτρα που θέλει να επιβάλει, μαζί με την ΕΕ, υπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Πατριωτικό καθήκον για το λαό είναι να ξεσηκωθεί για να τα αποκρούσει και να επιβάλει το δίκιο του». Ομιλία Παπαρήγα για τη χειραφέτηση της γυναίκαςΗ ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα ομιλία σε εκδήλωση του κόμματος και της ΚΝΕ, με θέμα «Η συνεισφορά του ΚΚΕ στην πάλη για την ισοτιμία και χειραφέτηση της γυναίκας». Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ανακήρυξη της 8ης Μαρτίου ως Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

** «Ευρωπαϊκό πρόβλημα το κυπριακό»


Έτοιμη να αναλάβει δράση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να στηρίξει τις προσπάθειες του προέδρου Χριστόφια για εξεύρεση βιώσιμης λύσης στο κυπριακό είναι η Ευρωπαϊκή Αριστερά, όπως δήλωσαν τη Δευτέρα οι Αλέξης Τσίπρας και Λόταρ Μπίσκι.
Έτοιμη να αναλάβει δράση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να στηρίξει τις προσπάθειες του προέδρου Χριστόφια για εξεύρεση βιώσιμης λύσης στο κυπριακό είναι η Ευρωπαϊκή Αριστερά, όπως δήλωσαν ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Λόταρ Μπίσκι, μετά τη συνάντησή τους τη Δευτέρα (1/03) με τον Κύπριο πρόεδρο. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ τόνισε ότι το κυπριακό «είναι πρωτίστως ευρωπαϊκό πρόβλημα» και συνέχισε λέγοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση «δεν μπορεί να σιωπά μπροστά στη διαίρεση ενός εκ των μελών της, μπροστά σε διαχωριστικά τείχη και μπροστά σε στρατούς κατοχής, που καταπατούν βάναυσα το ευρωπαϊκό κεκτημένο». Οι προσπάθειες της κυπριακής κυβέρνησης για εξεύρεση βιώσιμης και δίκαιης λύσης, που θα επανενώνει το νησί και θα δημιουργεί συνθήκες συνύπαρξης του κυπριακού λαού «είναι υπόθεση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς συνολικά, διότι βρίσκεται στον πυρήνα της ουμανιστικής ιδεολογίας της», πρόσθεσε. Ο κ. Τσίπρας συμπλήρωσε ότι βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του κυπριακού και εξέφρασε την άποψή ότι ο αναβαθμισμένος ρόλος της Τουρκίας στο διεθνές σκηνικό, σε συνδυασμό με τις νέες εύθραυστες γεωπολιτικές ισορροπίες που αναδεικνύονται από τη διεθνή οικονομική κρίση, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια της κυπριακής κυβέρνησης και του προέδρου Χριστόφια. «Είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε και να τον ενθαρρύνουμε να συνεχίσει αταλάντευτα αυτές τις προσπάθειες, διότι μόνο έτσι μπορεί να βρεθεί λύση και, ελπίζουμε, να υπάρξει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά και να σταματήσει η αδιάλλακτη στάση της τουρκικής κυβέρνησης», κατέληξε ο κ. Τσίπρας. Από την πλευρά του, ο Λόταρ Μπίσκι ανέφερε ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων με στόχο την επίλυση του κυπριακού. Ο κ. Μπίσκι δήλωσε ότι τα ευρωπαϊκά αριστερά κόμματα συνεργάζονται για να υποστηρίξουν αυτές τις προσπάθειες. «Ο πρόεδρος Χριστόφιας είναι στο σωστό δρόμο για την επανένωση της Κύπρου», επισήμανε ο πρόεδρος του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Τσίπρας και Μπίσκι συναντήθηκαν εν συνεχεία με τον πρόεδρο της κυπριακής Βουλής Μάριο Καρογιάν, τον οποίο διαβεβαίωσαν για το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών αριστερών κομμάτων στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού στη βάση των αρχών του διεθνούς δικαίου. Ο κ. Καρογιάν τους ενημέρωσε αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα κι εκείνοι αντάλλαξαν απόψεις για το Κυπριακό και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ Νίκο Κατσουρίδη. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ είχε, εξάλλου, χωριστές συναντήσεις με τους προέδρους του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη, της ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου, του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρη Συλλούρη και τη γενική γραμματέα των Οικολόγων Ιωάννα Παναγιώτου. –

** Τουρκική φρεγάτα έφθασε ως το Σούνιο

Μέχρι το Σούνιο έφθασε μια τουρκική ακταιωρός, την Κυριακή, επιτηρούμενη από ελληνική τορπιλάκατο. Το ελληνικό Πεντάγωνο, αναφερόμενο στο περιστατικό, τόνισε ότι επρόκειτο για αβλαβή διέλευση.
Μέχρι το Σούνιο έφθασε μια τουρκική ακταιωρός, την Κυριακή, επιτηρούμενη από ελληνική τορπιλάκατο. Η τουρκική φρεγάτα, τύπου «Πέρι» δεν λάμβανε μέρος σε κάποια άσκηση στο Αιγαίο, και το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από δυτική πορεία στο Αιγαίο, άλλαξε την πορεία της, όταν έφθασε κοντά στην Άνδρο, και κατευθύνθηκε προς βορρά. Την τουρκική φρεγάτα παρακολουθούσε διακριτικά η ελληνική πυραυλάκατος. Το ελληνικό Πεντάγωνο, αναφερόμενο στο περιστατικό, τόνισε ότι επρόκειτο για αβλαβή διέλευση. Σε ανακοίνωση του, ο ΛΑ.Ο.Σ τονίζει πως: «Οι επαναλαμβανόμενες «αβλαβείς διελεύσεις» τουρκικών πολεμικών πλοίων ανοικτά της Ραφήνας, σηματοδοτούν το «αβλαβές» ενδιαφέρον της Τουρκίας ακόμα και για τα δυτικά παράλια του Αιγαίου. Ίσως για καθαρά συμβολικούς λόγους, θα έπρεπε να ελλιμενιστεί το θωρηκτό Αβέρωφ, διαχρονικό φόβητρό τους, σε ανατολικότερο λιμένα της Αττικής».-


** http://www.portalavriou.blogspot.com/ Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο portalavriou σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - LIVE NOW The tsunami as seen from space! http://www.portalavriou.blogspot.com/ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/portalavriou/


** Ο Savvidis Stavros έστειλε μήνυμα στα μέλη του Savvidis Stavros-FAN CLUB No 2-- ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.--------------------Θέμα: ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ,ΣΑΒΒΑΤΟ -6- ΜΑΡΤΙΟΥ ,ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE Live-� ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE LIVE ΠΑΤΡΙΔΑ - ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ -6- ΜΑΡΤΙΟΥ 2010ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ, ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ.ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ .ΣΤΗΝΛΑΙΚΗ ΩΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΟΥΛΕΡ..ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE Live-ΣΑΒΒΑΤΟ-6-ΜΑΡΤΙΟΥΏρα:Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010 11:00 μ.μ.Τοποθεσία:ΠΑΤΡΙΔΑ - ΒΕΡΟΙΑΣ (3ο χιλιομ. ΒΕΡΟΙΑΣ -ΝΑΟΥΣΑΣ)-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1195205612337&mid=1f60f20G56358b7cG19b4269G0


**

~** [Citypress-gr.blogspot.com] Νέο σχόλιο για το Μια νύχτα στα μπουζούκια με την Ελλαδάρα.‏
Από:
Αυτό και το Άλλο (noreply-comment@blogger.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010 7:07:10 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Ο χρήστης Αυτό και το Άλλο άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Μια νύχτα στα μπουζούκια με την Ελλαδάρα": 400 χρόνια σκλαβιάς και αλισβερίσια ρουσφετολογικά με τους Οθωμανούς, ένας αγώνας επαναστατικός που έσταξε αίμα όλη η Ελλάδα, δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, μία ανεπανάληπτη κατοχή, ένας απαίσιος εμφύλιος και μία δικτατορία. Κι όλα αυτά Χωρίς Ανάσα ... κι ενώ ο μπουζουξής θα την κάνει πρώτος από τον Τιτανικό σπρώχνοντας και την λουλουδού εμείς θα πετάμε γαρούφαλα από τα νεκροταφεία. Ανάρτηση σχολίου. Κατάργηση εγγραφής σε σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση. Ανάρτηση από τον/τη Αυτό και το Άλλο στο Citypress-gr.blogspot.com τη 01 Μαρτίου 2010 7:07 μ.μ.



~** [STAMOS -ARFARA -GREECE] Νέο σχόλιο για το EIDHSEIS TA NEA MAS *.‏
Από:
stamos-dynami (noreply-comment@blogger.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010 7:09:41 μμ
Προς:
snstam@gmail.com

Ο/Η stamos-dynami άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "EIDHSEIS TA NEA MAS *":
Αυτό είναι ο Αργυρόπουλος ...... Όφις ..που πάντα σέρνεται ...και πάντα θα πληρώνει !!!

** Ήθελα να αναφερθώ σε αυθερεσία Διευθυντού Κ.Υ. ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Γιατρού Γενικής Ιατρικής ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , που εντελώς αυθέραιτα και χωρίς ενημέρωση του Διευθυντού τμήματος Οδοντιατρείου Σκούλικα Ν. Σταμάτη , έστειλλε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Καλαμάτας και στον πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΕΩΡΓΕΙΟ , να συνυπογράψουν ( πράγμα που έπραξαν ) για τους δύο Οδοντιάτρους του Κ. Υ. Μελιγαλά από τις 15 ετοιμότητες μόνο πέντε (5) , στην δίκαιη απόφαση του υπουργείου για περικοπή εφημεριών 20% .- Κατ΄΄ αυτό τον τρόπο από τους γιατρούς δεν περικόπτει τίποτε και περικόπτει 80% + (δικτατορικά) μόνο από τους Οδοντιάτρους του Κ.Υ. -Τον καταγγέλλω πρώτα σε όλο τον κόσμο , στο Υπουργείο κ.λ.π. τον δήθεν Σοσιαλιστή ΠΑΣΟΚάκια , και ζητώ την επικοινωνία μας , για την παρουσίασει του όλου θέματος σκανδάλου για μένα !! Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας .Φιλικότατα Οδοντίατρος Σκούλικας Ν. Σταμάτιος Διευθυντής Οδοντιατρικού τμήματος Κ. Υ. Μελιγαλά .... 38 χρόνια οδοντίατρος , 63 ετών , 16 χρόνια οδοντίατρος στο ελεύθερο επάγγελμα και με χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς .τηλ 2721053028 κιν. 6974508583 .- http://snsarfara.blogspot.com/ , Υν. : **Οταν δεν υπάρχουν χρήματα βγαίνουν όλα πάθη φιλαργυρία ,αυταρχισμός , παλιανθρωπια ,αντισυναδελφικότητα….κ.α…. Τα ίδια τόσα χρόνια. Ας οψετε ο Γεννηματάς που μας ξεγέλασε με τις εφημερίες και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε. -~*** 01-03-2010 : 5:59:24 μμ : apokara: Εχουμε να πάρουμε ρευστό απο τον Δεκέμβριο . Εμείς κάνουμε 9 μεικτές. Οι άλλοι παθολόγοι ,αγροτικοί απο 5-6 ενεργείς. Για την ώρα δεν ήλθε οδηγεία απο το Νοσοκομμείο ή το Υπουργείο.- από Κ.Υ. ΤΣΟΤΙΛΊΟΥ Κοζάνης 1-3-2010.-http://www.yyka.gov.gr/ ,Υπουργείο Υγείας .- Ανάρτηση από τον/τη stamos-dynami στο STAMOS -ARFARA -GREECE τη 01 Μαρτίου 2010 9:09 π.μ.

** ΝΑΙ θα λέω στην συμμετοχικότητα για να βγεί η χώρα από την οικονομική κρίση ! Λέω ΟΧΙ όμως στο να πληρώνουν οι λίγοι , οι μικροί , οι χαμηλόμισθοι , χωρίς δικαιοσύνη , χωρίς τιμιότητα , αλήθεια και ανθρωπιά ! ΤΟΤΕ , ! έρχεται η κοινωνική αναταραχή ! έρχεται η αντιδικία ! έρχεται το αχαλίνωτο ξεχαλίνωμα για τους πάντες και τα πάντα !! Ο ΧΡΟΝΟΣ ! που έρχεται όλα θα τα τα παρουσιάσει! Αλοίμονο στον ερχομό της ανεργίας , τις αφραγκιάς και της τρέλας !! Τότε έρχεται η καταστροφή ! έρχεται η διάλυση και όχι μόνο !!! ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ....

ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΥΡΙΕ ......ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΕ ....ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ;? Τίποτε δεν αποκλείεται ....όλα εδώ πληρώνουντε στα σίγουρα ...αργα ...ή γρήγορα ... μακάκα !!!!!

**[Aνεμος] Νέο σχόλιο για το Σοκαριστικό βίντεο αίσχος.‏
Από:
stamos-dynami (noreply-comment@blogger.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010 7:14:18 μμ
Προς:
snstam@gmail.com

Ο χρήστης stamos-dynami άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Σοκαριστικό βίντεο αίσχος":
** Ήθελα να αναφερθώ σε αυθερεσία Διευθυντού Κ.Υ. ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Γιατρού Γενικής Ιατρικής ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , που εντελώς αυθέραιτα και χωρίς ενημέρωση του Διευθυντού τμήματος Οδοντιατρείου Σκούλικα Ν. Σταμάτη , έστειλλε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Καλαμάτας και στον πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΕΩΡΓΕΙΟ , να συνυπογράψουν ( πράγμα που έπραξαν ) για τους δύο Οδοντιάτρους του Κ. Υ. Μελιγαλά από τις 15 ετοιμότητες μόνο πέντε (5) , στην δίκαιη απόφαση του υπουργείου για περικοπή εφημεριών 20% .- Κατ΄΄ αυτό τον τρόπο από τους γιατρούς δεν περικόπτει τίποτε και περικόπτει 80% + (δικτατορικά) μόνο από τους Οδοντιάτρους του Κ.Υ. -Τον καταγγέλλω πρώτα σε όλο τον κόσμο , στο Υπουργείο κ.λ.π. τον δήθεν Σοσιαλιστή ΠΑΣΟΚάκια , και ζητώ την επικοινωνία μας , για την παρουσίασει του όλου θέματος σκανδάλου για μένα !! Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας .Φιλικότατα Οδοντίατρος Σκούλικας Ν. Σταμάτιος Διευθυντής Οδοντιατρικού τμήματος Κ. Υ. Μελιγαλά .... 38 χρόνια οδοντίατρος , 63 ετών , 16 χρόνια οδοντίατρος στο ελεύθερο επάγγελμα και με χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς .τηλ 2721053028 κιν. 6974508583 .-

Υν. :

**Οταν δεν υπάρχουν χρήματα βγαίνουν όλα πάθη φιλαργυρία ,αυταρχισμός , παλιανθρωπια ,αντισυναδελφικότητα….κ.α…. Τα ίδια τόσα χρόνια. Ας οψετε ο Γεννηματάς που μας ξεγέλασε με τις εφημερίες και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε. -



~*** 01-03-2010 : 5:59:24 μμ : apokara: Εχουμε να πάρουμε ρευστό απο τον Δεκέμβριο . Εμείς κάνουμε 9 μεικτές. Οι άλλοι παθολόγοι ,αγροτικοί απο 5-6 ενεργείς. Για την ώρα δεν ήλθε οδηγεία απο το Νοσοκομμείο ή το Υπουργείο.- από Κ.Υ. ΤΣΟΤΙΛΊΟΥ Κοζάνης 1-3-2010.- http://www.yyka.gov.gr/ ,Υπουργείο Υγείας .- Ανάρτηση σχολίου. Κατάργηση εγγραφής σε σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση. Ανάρτηση από τον/τη stamos-dynami στο Aνεμος τη 01 Μαρτίου 2010 7:14 μ.μ.

** [ERE PLAKA] Νέο σχόλιο για το Ti αρχιζει απο Ψ.‏
Από:
stamos-dynami (noreply-comment@blogger.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010 7:18:46 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Ο χρήστης stamos-dynami άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Ti αρχιζει απο Ψ": kalo mhna !ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ !! ** Ήθελα να αναφερθώ σε αυθερεσία Διευθυντού Κ.Υ. ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Γιατρού Γενικής Ιατρικής ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , που εντελώς αυθέραιτα και χωρίς ενημέρωση του Διευθυντού τμήματος Οδοντιατρείου Σκούλικα Ν. Σταμάτη , έστειλλε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Καλαμάτας και στον πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΕΩΡΓΕΙΟ , να συνυπογράψουν ( πράγμα που έπραξαν ) για τους δύο Οδοντιάτρους του Κ. Υ. Μελιγαλά από τις 15 ετοιμότητες μόνο πέντε (5) , στην δίκαιη απόφαση του υπουργείου για περικοπή εφημεριών 20% .- Κατ΄΄ αυτό τον τρόπο από τους γιατρούς δεν περικόπτει τίποτε και περικόπτει 80% + (δικτατορικά) μόνο από τους Οδοντιάτρους του Κ.Υ. -Τον καταγγέλλω πρώτα σε όλο τον κόσμο , στο Υπουργείο κ.λ.π. τον δήθεν Σοσιαλιστή ΠΑΣΟΚάκια , και ζητώ την επικοινωνία μας , για την παρουσίασει του όλου θέματος σκανδάλου για μένα !! Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας .Φιλικότατα Οδοντίατρος Σκούλικας Ν. Σταμάτιος Διευθυντής Οδοντιατρικού τμήματος Κ. Υ. Μελιγαλά .... 38 χρόνια οδοντίατρος , 63 ετών , 16 χρόνια οδοντίατρος στο ελεύθερο επάγγελμα και με χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς .τηλ 2721053028 κιν. 6974508583 .-Υν. : **Οταν δεν υπάρχουν χρήματα βγαίνουν όλα πάθη φιλαργυρία ,αυταρχισμός , παλιανθρωπια ,αντισυναδελφικότητα….κ.α…. Τα ίδια τόσα χρόνια. Ας οψετε ο Γεννηματάς που μας ξεγέλασε με τις εφημερίες και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε. -~*** 01-03-2010 : 5:59:24 μμ : apokara: Εχουμε να πάρουμε ρευστό απο τον Δεκέμβριο . Εμείς κάνουμε 9 μεικτές. Οι άλλοι παθολόγοι ,αγροτικοί απο 5-6 ενεργείς. Για την ώρα δεν ήλθε οδηγεία απο το Νοσοκομμείο ή το Υπουργείο.- από Κ.Υ. ΤΣΟΤΙΛΊΟΥ Κοζάνης 1-3-2010.-http://www.yyka.gov.gr/ ,Υπουργείο Υγείας .- Ανάρτηση σχολίου. Κατάργηση εγγραφής σε σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση. Ανάρτηση από τον/τη stamos-dynami στο ERE PLAKA τη Δευτέρα, 01 Μάρτιος, 2010

[επι-δεξιος (ψάλτης)] Νέο σχόλιο για το Απόψε, στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, ο Ηγούμενος Εφραίμ τ....‏
Από: beneas13 (noreply-comment@blogger.com)
Εστάλη: Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010 9:28:10 μμ
Προς: snstam@gmail.com

Ο χρήστης beneas13 άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Απόψε, στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, ο Ηγούμενος Εφραίμ τ...":

Σταμάτη αυτή είναι η Ελλάδα !
Παντού θριαμβεύουν οι ομαδούλες, οι κολλητοί, οι δικοί μας…
Ακόμα και όταν ανήκεις στον ίδιο χώρο, όπως στην περίπτωση που περιγράφεις, υπάρχει η νομενκλατούρα και οι νεροκουβαλητές…
Τα έχω φάει στη μάπα δεκαετίες τώρα… γι αυτό όπως πολύ καλά γνωρίζεις, μεγαλώνω τα παιδιά μου επισημαίνοντάς τους… «μακριά από τα ναρκωτικά και από τα κόμματα» ! ! !

Ανάρτηση σχολίου.


**[επι-δεξιος (ψάλτης)] Νέο σχόλιο για το Απόψε, στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, ο Ηγούμενος Εφραίμ τ....‏
Από:
stamos-dynami (noreply-comment@blogger.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010 7:20:50 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Ο χρήστης stamos-dynami άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Απόψε, στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, ο Ηγούμενος Εφραίμ τ...": ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! Σταμάτης ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ !!! ** Ήθελα να αναφερθώ σε αυθερεσία Διευθυντού Κ.Υ. ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Γιατρού Γενικής Ιατρικής ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , που εντελώς αυθέραιτα και χωρίς ενημέρωση του Διευθυντού τμήματος Οδοντιατρείου Σκούλικα Ν. Σταμάτη , έστειλλε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Καλαμάτας και στον πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΕΩΡΓΕΙΟ , να συνυπογράψουν ( πράγμα που έπραξαν ) για τους δύο Οδοντιάτρους του Κ. Υ. Μελιγαλά από τις 15 ετοιμότητες μόνο πέντε (5) , στην δίκαιη απόφαση του υπουργείου για περικοπή εφημεριών 20% .- Κατ΄΄ αυτό τον τρόπο από τους γιατρούς δεν περικόπτει τίποτε και περικόπτει 80% + (δικτατορικά) μόνο από τους Οδοντιάτρους του Κ.Υ. -Τον καταγγέλλω πρώτα σε όλο τον κόσμο , στο Υπουργείο κ.λ.π. τον δήθεν Σοσιαλιστή ΠΑΣΟΚάκια , και ζητώ την επικοινωνία μας , για την παρουσίασει του όλου θέματος σκανδάλου για μένα !! Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας .Φιλικότατα Οδοντίατρος Σκούλικας Ν. Σταμάτιος Διευθυντής Οδοντιατρικού τμήματος Κ. Υ. Μελιγαλά .... 38 χρόνια οδοντίατρος , 63 ετών , 16 χρόνια οδοντίατρος στο ελεύθερο επάγγελμα και με χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς .τηλ 2721053028 κιν. 6974508583 .-Υν. : **Οταν δεν υπάρχουν χρήματα βγαίνουν όλα πάθη φιλαργυρία ,αυταρχισμός , παλιανθρωπια ,αντισυναδελφικότητα….κ.α…. Τα ίδια τόσα χρόνια. Ας οψετε ο Γεννηματάς που μας ξεγέλασε με τις εφημερίες και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε. -~*** 01-03-2010 : 5:59:24 μμ : apokara: Εχουμε να πάρουμε ρευστό απο τον Δεκέμβριο . Εμείς κάνουμε 9 μεικτές. Οι άλλοι παθολόγοι ,αγροτικοί απο 5-6 ενεργείς. Για την ώρα δεν ήλθε οδηγεία απο το Νοσοκομμείο ή το Υπουργείο.- από Κ.Υ. ΤΣΟΤΙΛΊΟΥ Κοζάνης 1-3-2010.-http://www.yyka.gov.gr/ ,Υπουργείο Υγείας .- Ανάρτηση σχολίου. Κατάργηση εγγραφής σε σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση. Ανάρτηση από τον/τη stamos-dynami στο επι-δεξιος (ψάλτης) τη 01 Μάρτιος, 2010 19:20

** [ΛΙΓΑΠΟΛΑ] Νέο σχόλιο για το Ο ΕΒΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ (άλλη) ΜΑΤΙΑ.‏
Από:
stamos-dynami (noreply-comment@blogger.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010 7:22:21 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Ο χρήστης stamos-dynami άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Ο ΕΒΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ (άλλη) ΜΑΤΙΑ": ** Ήθελα να αναφερθώ σε αυθερεσία Διευθυντού Κ.Υ. ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Γιατρού Γενικής Ιατρικής ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , που εντελώς αυθέραιτα και χωρίς ενημέρωση του Διευθυντού τμήματος Οδοντιατρείου Σκούλικα Ν. Σταμάτη , έστειλλε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Καλαμάτας και στον πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΕΩΡΓΕΙΟ , να συνυπογράψουν ( πράγμα που έπραξαν ) για τους δύο Οδοντιάτρους του Κ. Υ. Μελιγαλά από τις 15 ετοιμότητες μόνο πέντε (5) , στην δίκαιη απόφαση του υπουργείου για περικοπή εφημεριών 20% .- Κατ΄΄ αυτό τον τρόπο από τους γιατρούς δεν περικόπτει τίποτε και περικόπτει 80% + (δικτατορικά) μόνο από τους Οδοντιάτρους του Κ.Υ. -Τον καταγγέλλω πρώτα σε όλο τον κόσμο , στο Υπουργείο κ.λ.π. τον δήθεν Σοσιαλιστή ΠΑΣΟΚάκια , και ζητώ την επικοινωνία μας , για την παρουσίασει του όλου θέματος σκανδάλου για μένα !! Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας .Φιλικότατα Οδοντίατρος Σκούλικας Ν. Σταμάτιος Διευθυντής Οδοντιατρικού τμήματος Κ. Υ. Μελιγαλά .... 38 χρόνια οδοντίατρος , 63 ετών , 16 χρόνια οδοντίατρος στο ελεύθερο επάγγελμα και με χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς .τηλ 2721053028 κιν. 6974508583 .-Υν. : **Οταν δεν υπάρχουν χρήματα βγαίνουν όλα πάθη φιλαργυρία ,αυταρχισμός , παλιανθρωπια ,αντισυναδελφικότητα….κ.α…. Τα ίδια τόσα χρόνια. Ας οψετε ο Γεννηματάς που μας ξεγέλασε με τις εφημερίες και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε. -~*** 01-03-2010 : 5:59:24 μμ : apokara: Εχουμε να πάρουμε ρευστό απο τον Δεκέμβριο . Εμείς κάνουμε 9 μεικτές. Οι άλλοι παθολόγοι ,αγροτικοί απο 5-6 ενεργείς. Για την ώρα δεν ήλθε οδηγεία απο το Νοσοκομμείο ή το Υπουργείο.- από Κ.Υ. ΤΣΟΤΙΛΊΟΥ Κοζάνης 1-3-2010.- http://www.yyka.gov.gr/ ,Υπουργείο Υγείας .-

Ανάρτηση σχολίου.

Κατάργηση εγγραφής σε σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση. Ανάρτηση από τον/τη stamos-dynami στο ΛΙΓΑΠΟΛΑ τη 01 Μαρτίου 2010 7:22 μ.μ.

** [Citypress-gr.blogspot.com] Νέο σχόλιο για το Μια νύχτα στα μπουζούκια με την Ελλαδάρα.‏
Από:
yannidakis (noreply-comment@blogger.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010 7:27:41 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Ο χρήστης yannidakis άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Μια νύχτα στα μπουζούκια με την Ελλαδάρα": δεν ξερω αν μου αρεσει η παρομοιωση. μαλλον πως οχι.σιγουρα ομως εχει ενδιαφερον το πως θα καταφερουμε να κοψουμε τα μπουζουκια :[yannidakis.spaces.live.com Ανάρτηση σχολίου. Κατάργηση εγγραφής σε σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση. Ανάρτηση από τον/τη yannidakis στο Citypress-gr.blogspot.com τη 01 Μαρτίου 2010 7:27 μ.μ.


**[ΠΡΟΙΤΟΣ] Νέο σχόλιο για το Έπαιξαν 109 δισ. δολάρια στη χρεοκοπία της Ελλάδας....‏
Από:
stamos-dynami (noreply-comment@blogger.com)


Εστάλη:
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010 7:33:42 μμ
Προς:
snstam@gmail.com

Ο χρήστης stamos-dynami άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Έπαιξαν 109 δισ. δολάρια στη χρεοκοπία της Ελλάδας...": ΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!! ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : ** Ήθελα να αναφερθώ σε αυθερεσία Διευθυντού Κ.Υ. ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Γιατρού Γενικής Ιατρικής ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , που εντελώς αυθέραιτα και χωρίς ενημέρωση του Διευθυντού τμήματος Οδοντιατρείου Σκούλικα Ν. Σταμάτη , έστειλλε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Καλαμάτας και στον πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΕΩΡΓΕΙΟ , να συνυπογράψουν ( πράγμα που έπραξαν ) για τους δύο Οδοντιάτρους του Κ. Υ. Μελιγαλά από τις 15 ετοιμότητες μόνο πέντε (5) , στην δίκαιη απόφαση του υπουργείου για περικοπή εφημεριών 20% .- Κατ΄΄ αυτό τον τρόπο από τους γιατρούς δεν περικόπτει τίποτε και περικόπτει 80% + (δικτατορικά) μόνο από τους Οδοντιάτρους του Κ.Υ. -Τον καταγγέλλω πρώτα σε όλο τον κόσμο , στο Υπουργείο κ.λ.π. τον δήθεν Σοσιαλιστή ΠΑΣΟΚάκια , και ζητώ την επικοινωνία μας , για την παρουσίασει του όλου θέματος σκανδάλου για μένα !! Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας .Φιλικότατα Οδοντίατρος Σκούλικας Ν. Σταμάτιος Διευθυντής Οδοντιατρικού τμήματος Κ. Υ. Μελιγαλά .... 38 χρόνια οδοντίατρος , 63 ετών , 16 χρόνια οδοντίατρος στο ελεύθερο επάγγελμα και με χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς .τηλ 2721053028 κιν. 6974508583 .-Υν. : **Οταν δεν υπάρχουν χρήματα βγαίνουν όλα πάθη φιλαργυρία ,αυταρχισμός , παλιανθρωπια ,αντισυναδελφικότητα….κ.α…. Τα ίδια τόσα χρόνια. Ας οψετε ο Γεννηματάς που μας ξεγέλασε με τις εφημερίες και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε. -
~*** 01-03-2010 : 5:59:24 μμ : apokara: Εχουμε να πάρουμε ρευστό απο τον Δεκέμβριο . Εμείς κάνουμε 9 μεικτές. Οι άλλοι παθολόγοι ,αγροτικοί απο 5-6 ενεργείς. Για την ώρα δεν ήλθε οδηγεία απο το Νοσοκομμείο ή το Υπουργείο.- από Κ.Υ. ΤΣΟΤΙΛΊΟΥ Κοζάνης 1-3-2010.-http://www.yyka.gov.gr/ ,Υπουργείο Υγείας .- Ανάρτηση σχολίου. Κατάργηση εγγραφής σε σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση. Ανάρτηση από τον/τη stamos-dynami στο ΠΡΟΙΤΟΣ τη 01 Μαρτίου 2010 7:33 μ.μ.

** Έχεις νέο μήνυμα στον πίνακα σου [sync.gr]‏
Από:
noreply@sync.gr
Εστάλη:
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010 7:37:30 μμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο adamhbl σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - To neo blog me ta paidika paramithia tis drasis mas http://adamhbl.blogspot.com/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/adamhbl/ .-


** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο adamhbl σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - teleia i foto pou exeis apo piso- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/adamhbl/


** Ο Max Charalabopoulos έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΔΩΣΕ ΗΙΤ GR!!!!! --------------------Θέμα: TO PARTY ΑΡΧΙΖΕΙ...GREEK EUROVISION FANCLUB 6/3/2010 AKRI CLUB Το GREEK EUROVISION FANCLUB σας περιμένει στις 6/3/2010 στο CLUB AKRI στις 22.00 Aισχυλου 4 πλατεια Ψυρρή να διασκεδασουμε σε ρυθμους EUROVISION.Μαζι μας και οι υποψηφιοι της διοργανωσης.Ελάτε να χορέψουμε να εμψυχώσουμε τα παιδιά ,να χορεψουμε και να τους συναντησουμε!Η μουσικη είναι εδώ και σας περιμένουμε!Τιμη προσκλησης 10 ευρω με ποτό!Προμηθεύσου τις προσκλήσεις σου άμεσσα...-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1227746058181&mid=1f60598G3dd6e022G11a5e0aG0 .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: