ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη *

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και άλλα :




** ~* Από ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :



· Οδηγίες από το Χάρβαρντ για Υγιή Καρδιά

· Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ

· Robert Miles - Children (Παιδιά)

Οδηγίες από το Χάρβαρντ για Υγιή Καρδιά

Posted: 04 Mar 2010 12:23 PM PST



Σε πρόσφατη έκδοση της ενημερωτικής έκδοσης της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, περιγράφονται βασικές ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε την υγεία της καρδιάς μας.
Είναι γεγονός ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν μας βοηθάει να είμαστε υγιής. Η αλλαγή όμως τρόπου ζωής δεν είναι εύκολη σε όλες τις περιπτώσεις και παρά το γεγονός ότι πολλοί από εμάς προσπαθούμε, δεν τα καταφέρνουμε πάντα.
Είναι ζωτικής σημασίας αντί να προσπαθούμε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές να ξεκινήσουμε με μικρά βήματα. Αυτή η προσέγγιση μπορεί με τη πρώτη ματιά να φαίνεται πιο αργή, είναι όμως η σίγουρη οδός και αυτή που επιτυγχάνει τα καλυτέρα αποτελέσματα.
Περπατήστε για 10 λεπτά
Αν δεν ασκείστε καθόλου ένα σύντομο περπάτημα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε. Αν ασκείστε ήδη, είναι ένας καλός τρόπος να χαλαρώσετε και να εξωστραφείτε μετά από μια καθιστική ημέρα.
Σηκώστε ένα μικρό βάρος
Η άρση ενός μεγάλου βιβλίου, με βάρος γύρω στο ένα κιλό, μερικές φορές την ημέρα μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τον μυϊκό τόνο στα άνω άκρα. Όταν στη συνέχεια αυτό σας φανεί πολύ εύκολο μπορείτε να αυξήσετε το βάρος ή να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο.
Φάτε ένα έξτρα φρούτο ή λαχανικό την ημέρα
Τα λαχανικά είναι η καλύτερη τροφή, δεν παρέχουν θερμίδες ενώ έχουν μεγάλη θρεπτική αξία. Κάνουν καλό σε όλο το σώμα από το έντερο μέχρι τον εγκέφαλο. Τα φρούτα θέλουν λίγο προσοχή γιατί πολλά από αυτά περιέχουν μεγάλες ποσότητες φρουκτόζης. Το μήλο και το αχλάδι είναι οι καλύτερες επιλογές.
Κάντε ένα καλό πρωινό
Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας.
Στην Ελλάδα έχουμε την κακή συνήθεια να το παρακάμπτουμε και αυτό επηρεάζει αρνητικά την πορεία της ημέρας μας. Παρότι οι συνήθεις συστάσεις έχουν να κάνουν με δημητριακά ολικής αλέσεως, αυτά μπορούν να σας κάνουν να πεινάσετε σχετικά γρήγορα. Βιολογικά αυγά, τυρί, ένα μικρό κρίθινο παξιμάδι είναι καλύτερες επιλογές. Διατηρούν σταθερά επίπεδα ζαχάρου στο αίμα και μας επιτρέπουν να έχουμε καλύτερη διάθεση και να μην πεινάμε για πολύ περισσότερες ώρες.
Σταματήστε να πίνετε τις θερμίδες σας
Αν αφαιρέσετε ένα μόνο από τα γεμάτα ζάχαρη αναψυκτικά και ρόφηματα, μπορείτε να κερδίσετε γύρω στις 100 θερμίδες την ημέρα. Σε διάστημα ενός έτους αυτό μεταφράζεται σε μείον 5 κιλά βάρους. Το ίδιο ισχύει και για τους φυσικούς χυμούς. Ένα ποτήρι φυσικού χυμού πορτοκάλι περιέχει 8 κουταλάκια ζάχαρη! Ενώ ένα ποτήρι αναψυκτικού μπορεί να περιέχει και 12 κουταλάκια ζάχαρη. Τα αναψυκτικά με τεχνικές γλυκαντικές ουσίες δεν είναι καλή επιλογή επίσης. Το φιλτραρισμένο νερό είναι ότι καλύτερο για την υγεία μας.
Φάτε μια χούφτα ξηρούς καρπούς
Οι ξηροί καρποί όπως τα καρύδια και τα αμύγδαλα, ιδιαίτερα άψητα, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Δοκιμάστε να φάτε μια μικρή ποσότητα αντί για μπισκότα ή όταν νοιώθετε ότι χρειάζεστε ένα σνακ. Μπορείτε επίσης να τους φάτε με τις σαλάτες σας ή να αντικαταστήσετε κάποια πιάτα όπως τα μακαρόνια και το κρέας. Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες, καλά λίπη και μεταλλικά στοιχεία. Η κατανάλωση τους χρειάζεται όμως προσοχή γιατί περιέχουν αρκετές θερμίδες. Δεν πρέπει να προστεθούν στη διατροφή αλλά να αντικαταστήσουν κάποιο σνακ.
Δοκιμάστε τα φρούτα της θάλασσας
Καταναλώστε περισσότερα ψάρια και θαλασσινά αντί για κόκκινο κρέας. Κάνουν καλό στη καρδιά και βοηθούν στη μείωση της περιφέρειας της μέσης.
Να παίρνετε βαθιές ανάσες
Δοκιμάστε να παίρνετε μερικές βαθιές ανάσες λίγα λεπτά κάθε μέρα. Το σώμα μας αποτελείται κατά 65% από οξυγόνο. Είναι ίσως προφανές, πολύ συχνά όμως ξεχνάμε ότι πρόκειται για το σημαντικότερο συστατικό για τη διατήρηση της ζωής και της καλής υγείας. Έρευνες δείχνουν ότι τα ποσοστά οξυγόνου στην ατμόσφαιρα είναι χαμηλότερα από ότι ήταν παλαιότερα. Δραστηριότητες που ενισχύουν την πρόσληψη οξυγόνου, όπως η άσκηση, οι βαθιές ανάσες, εκδρομές σε δάση ή περιοχές με αυξημένη συγκέντρωση όπως η θάλασσα, ενισχύουν την υγεία μας και το επιφέρουν ένα αίσθημα ευεξίας.
Να πλένετε συχνά τα χέρια σας
Το πλύσιμο των χεριών με νερό και σαπούνι κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε τη πιθανότητα να νοσήσουμε από λοιμώξεις που μεταδίδονται με αυτό τον τρόπο. Η γρίπη, η πνευμονία και άλλες λοιμώξεις μπορεί αν επιβαρύνουν την υγεία της καρδιάς μας.
Απαριθμήστε τα καλά πράγματα στη ζωή σας
Αφιερώστε μια στιγμή μέσα στην ημέρα για να αναγνωρίσετε τα καλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας και ενισχύστε θετικά συναισθήματα. Μια θετική και αισιόδοξη ματιά της ζωής έχει συνδεθεί με καλύτερη υγεία, μεγαλύτερο αίσθημα ευεξίας, ενώ τα αντίθετα συναισθήματα (χρόνιος θυμός, ανησυχία και εχθρότητα) συνεισφέρουν στην υπέρταση και την δημιουργία καρδιακής νόσου.
Ο άνθρωπος έχει την τάση να επικεντρώνεται στα αρνητικά και να ξεχνάει όλα τα καλά που συμβαίνουν γύρω του. Αυτή είναι ίσως η πιο παραμελημένη ενέργεια από όλες.
Οι πιο υγιείς άνθρωποι που έτυχε να συναντήσω ήταν πάντα και οι πιο χαρούμενοι.
Στην Υγειά σας!

Dr. Δημήτρης ΤσουκαλάςΠρόεδρος Detox Centers Int.Διδάκτωρ Πανεπιστημίου UNI.NA. Federico IIAmerican Obesity SocietyAmerican Nutrition Association

Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ

Posted: 04 Mar 2010 12:28 PM PST
Θα εμβολιαστούν 85 εκατομμύρια παιδιά σε 19 χώρες



Ντακάρ / Μπράζαβιλ, 4 Μαρτίου 2010 - Πάνω από 85 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών θα εμβολιαστούν κατά της πολιομυελίτιδας σε 19 χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής με μια υποδειγματική συνεργασία που ξεπερνά τα εθνικά σύνορα με στόχο να ανακόψει ένα ξέσπασμα πολιομυελίτιδας που έχει διαρκέσει ένα χρόνο.

Εννέα χώρες στη Δυτική και Κεντρική Αφρική - Μπουρκίνα Φάσο, Καμερούν, Τσαντ, Γουινέα, Λιβερία, Μαλί, Μαυριτανία, Σενεγάλη και Σιέρα Λεόνε - έχουν ενεργά ξεσπάσματα πολιομυελίτιδας (δηλαδή κρούσματα της νόσου μέσα στους προηγούμενους έξι μήνες).

Η εκστρατεία ξεκινά στις 6 Μαρτίου τόσο στις χώρες αυτές όσο και στις: Νιγηρία, Γκάνα, Μπενίν, Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία, Γκάμπια, Πράσινο Ακρωτήρι και Γουινέα Μπισό. Ο Νίγηρας, το Τόγκο και η Ακτή Ελεφαντοστού θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα εξαιτίας πολιτικών μεταβολών ή εκλογών.

Πάνω από 400.000 εθελοντές και υγειονομικοί υπάλληλοι θα συμμετάσχουν στην εκστρατεία, που είναι μέρος μιας συνεχιζόμενης αντίδρασης στην επιδημία, που εξαπλώθηκε πρώτα από την ενδημική στη νόσο Νιγηρία, στις καθαρές από πολιομυελίτιδα γειτονικές της χώρες το 2008 και εξακολουθεί να αφήνει παράλυτα παιδιά στη Δυτική και Κεντρική Αφρική.

Προηγούμενες εκστρατείες το 2009 δεν πέτυχαν να ανακόψουν τελείως τα κρούσματα της νόσου. Ο Περιφερειακός Διευθυντής της UNICEF για την Δυτική και Κεντρική Αφρική, Δρ. Τζιανφράνκο Ροτιλιάνο επεσήμανε πως με καλύτερη κάλυψη που δεν θα αφήσει κανένα παιδί ανεμβολίαστο, οι εκστρατείες αυτές μπορούν να επιτύχουν το στόχο να καταστεί η περιοχή της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής ελεύθερη από πολιομυελίτιδα.

Η εκστρατεία θα επαναληφθεί στις 24 Απριλίου στις ίδιες 19 χώρες. Στο μεταξύ, παιδιά στις έξι χώρες με τα πιο πρόσφατα κρούσματα, δηλαδή Μπουρκίνα Φάσο, Γουινέα, Λιβερία, Μαυριτανία, Σενεγάλη και Σιέρα Λεόνε, θα λάβουν μια επιπρόσθετη δόση στις 26 Μαρτίου.

Δύο σταγόνες του εμβολίου που χορηγείται από το στόμα θα δοθούν σε κάθε παιδί, πόρτα-πόρτα σε κάθε οικία και στις 19 χώρες. Ένας στρατός από εθελοντές και υγειονομικούς υπαλλήλους θα εργασθούν μέχρι και 12 ώρες κάθε μέρα, ταξιδεύοντας με τα πόδια και με ποδήλατα, με μηχανές, αυτοκίνητα και βάρκες, συχνά κάτω από πολύ δυσχερείς συνθήκες. Κάθε ομάδα εμβολιασμού θα έχει τα εμβόλια μέσα σε ειδικά δοχεία μεταφοράς με πάγο, ώστε να παραμένουν κάτω από την οριακή θερμοκρασία των 8 βαθμών Κελσίου.

Κατά μεγάλο μέρος η γιγάντια αυτή επιχείρηση γίνεται δυνατή χάρη στην έκτακτη χρηματοδότηση με 30 εκατομμύρια δολάρια από το Διεθνές Ρόταρυ, ένα μεγάλο εταίρο της Κοινής Πρωτοβουλίας για την Εξάλειψη της Πολιομυελίτιδας όπου συμμετέχουν επίσης εκτός από τη UNICEF, Εθνικές Κυβερνήσεις, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και το Αμερικανικό CDC. Επίσης, τα Υπουργεία Υγείας των χωρών θα υποστηριχθούν, μεταξύ άλλων, από σημαντικούς συνεργάτες όπως η Διεθνής Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου με εκατοντάδες εθελοντές τους.

Στοιχεία για την κατάσταση των εμβολιασμών στον κόσμο μπορείτε να δείτε στο http://www.unicef.gr/



Αθήνα, 4 Μαρτίου 2010

Robert Miles - Children (Παιδιά)
Posted: 04 Mar 2010 02:03 AM PST
Καλημέρα σας,

με ένα εξαιρετικό κομμάτι από την trance/ambient σκηνή των 90'ς μέσα σε "Ιδανική εκπομπή" για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή στο γεγονός ότι υπάρχουν καταπληκτικά πράγματα σε όλα τα είδη της μουσικής...
Robert Miles - Children

Ο Ρόμπερτ Μάιλς, εκ των αγαπημένων παιδιών του MTV με αυτό το clip , Ιταλο-Ελβετικής προέλευσης, χρωστώντας πολλά στον "παππού" Ζαν Μισέλ Ζαρ (όπως λέγαμε και αλλού...) υπογράφει με το δικό του τρόπο ένα από τα ωραία κλασικά της γενιάς του.
air-waves
και mousikipropaideia

* * Γεια σου Stamatios
Η Georgia σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook
.

Georgia Zouberi
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Georgia που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Topaltsis MixalisΠροσθέστε ως Φίλο

Eleni KarousakiΠροσθέστε ως Φίλο

Hlias PalioudakisΠροσθέστε ως Φίλο

Aggeliki Pappa AΠροσθέστε ως Φίλο

Giota KoutsovasilhΠροσθέστε ως Φίλο

Annoula Florinioti AΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Georgia:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Georgia ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1147658184&mid=1fb2da5G3dd6e022G11cbf4bG1b&n_m=snstam%40gmail.com

**Γεια σου Stamatios
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ
σας πρόσθεσε σαν φίλο/φίλη στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι γνωρίζετε τον/την ΤΖΙΝΑ ώστε να μπορείτε να είστε φίλοι στο Facebook.

ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε την ΤΖΙΝΑ ως φίλη σας :
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1fa9b6aG3dd6e022G11c8b94G2&n_m=snstam%40gmail.com

** ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ :

Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ,
FOTOS -ODONTIATRIKIS sns arfara 2008 Dentist ,
O ODONTIATROS STH ZOH MAS .,
Stamos1 DentisT Dentistry. ,
THEMA YGEIAS ,
Η Οδοντιατρική μέσα από εικόνες και Φωτογραφίες. sns ,
Θέματα Υγείας για όλους μας .
Θέματα Υγείας για όλους μας Νοέμβριος 2009 .
θέματα υγείας Νο 1
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νο 2
ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ .
Νέα Γρίπη ,
Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ
οδοντιάτρων
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ .-
ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΣΟΦΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,
Υγεία για όλους Ιούλιος - Αύγουστος 2009.
Υγεία για όλους μας- 0dontiatriki.-
Υγεία για όλους Οκτώβρης - Νοέμβρης 2009 .
Υγεία για όλους
Υγεία για όλους Νοέμβρης -Δεκεμβρίου 2009 *
Υγεία για όλους Αύγουστος -Σεπτέμβριος 2009 .
Υγεία για όλους Μάρτιος -Απρίλιος 2009.-
Υγεία για όλους Μάϊος -Ιούνιος 2009 .-
Υγεία για όλους μας.- stamos
ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΛΗΨΗ.- stamos
ΒΙΝΤΕΟ Για όσους καπνίζουν !!!!
Παρακαλώ ας γελάσουμε και λίογο.-

** 1η με 5η ΜΑΡΤΙΟΥ 20-10 :

http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/kata.html , Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010KATAΓΓΕΛΙΑ * Νο 1
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .... ΓΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 :


** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 Από το χαμομηλάκι με αγάπη αλλά και πολλά άλλα * Από το χαμομηλάκι

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 ΤΑΝΕΑ ΜΑΣ -- ΕΙΔΗΣΕΙΣ *
Τα Νέα μας οι ειδήσεις μας : 1- ΜΑΡΤΙΟΥ - 2010

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Τρίτη, 02 Μαρτίου 2010 Τα Νέα μας σήμερα Ειδήσεις Ενημέρωση * Τα Νέα μας σήμερα Ειδήσεις Ενημέρωση

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/2.html , Τρίτη, 02 Μαρτίου 2010
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Νο 2 * ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Νο 2 : 02 - ΜΑΡΤΙΟΥ - 2010:


** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/ta-nea-mas.html , Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 TA NEA MAS -ειδήσεις σήμερα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Νο 3* TA NEA MAS

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΤΑΓΕΛΙΩΝ *

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/02/1.html , Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010 ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ ( 1) *

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/02/3.html , Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010 ΑΝΕΚΔΟΤΑ Νο 3 *

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/02/2.html , Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ - 2 - *

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ ΆΛΛΑ *


** http://go.sync.gr/bJSh3yLi , ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

http://go.sync.gr/bJSh3yL

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post.html ., Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/ta-nea.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010 TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ *
TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ -Τοπικά Νέα και άλλα

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010Μας γράφουν - ενημέρωση *
Μας γράφουν - ενημέρωση

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_05.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010Μας γράφουν - ενημέρωση * MAΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_3368.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010Απο όσα μας γράφουν και γράφουμε * Απο όσα μας γράφουν και γράφουμε.-

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_04.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

~* http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/ta-nea.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ *
TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ -Τοπικά Νέα και άλλα

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: