ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ειδήσεις-Νέα - Αθλητικά -Παράξενα-Υγεία για όλους και άλλα *

Ειδήσεις-Νέα - Αθλητικά -Παράξενα-Υγεία για όλους και άλλα :

"Άναψαν τα αίματα" στη Βουλή

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010,

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής σήμερα στη Βουλή, με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Κατά του νομοσχεδίου ψήφισαν το ΚΚΕ, ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξαν υψηλοί τόνοι, κυρίως από την πλευρά του ΛΑΟΣ. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε λόγο για επιλεκτική μεταχείριση των τραπεζών έναντι των άλλων επιχειρήσεων, ενώ άφησε αιχμές για χρηματισμό των δύο μεγάλων κομμάτων από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατά την παρέμβασή του πρότεινε την συγχώνευση τραπεζών με την Εθνική, την Αγροτική και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

«Δεν θα λειτουργούσαν ούτε μία μέρα τα κόμματα, εκτός από τον ΛΑΟΣ κι ίσως άλλο ένα, αν οι τράπεζες έκοβαν την κάνουλα», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Απαντώντας ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, υποστήριξε ότι αδικεί το πολιτικό σύστημα της χώρας ότι είναι υποχείριο των τραπεζών ένα κόμμα όταν προσφεύγει σε τραπεζικό δανεισμό. «Αν μη τι άλλο η προσφυγή των κομμάτων στον τραπεζικό δανεισμό ως λύση έκτακτης ανάγκης δίνει διαφάνεια στο σύστημα», πρόσθεσε.

Εκ μέρους της ΝΔ, ο εισηγητής Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ότι η ΝΔ τοποθετείται υπέρ της Ίδρυσης του Ταμείου «όχι γιατί προβλέπεται στο Μνημόνιο, αλλά γιατί απαιτείται η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος» και δήλωσε ότι υπερψηφίζει επί της αρχής εκφράζοντας επιμέρους επιφυλάξεις στα άρθρα.

Από πλευράς ΚΚΕ, ο Άγγελος Τζέκης είπε ότι η κυβέρνηση πριμοδοτεί τις τράπεζες οι οποίες λειτουργούν με απόλυτο σκοπό το κέρδος που βγαίνει από την εκμετάλλευση του εργαζόμενου λαού.

«Σκανδαλώδες» χαρακτήρισε το νομοθέτημα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης, αναφέροντας πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις τράπεζες σαν αναξιοπαθούντα ιδρύματα και σαν πρόβλημα για τον τόπο τους συνταξιούχους των 600 ευρώ.-

****

Κουβέλης: Κυβέρνηση κολλημένη στον τοίχο

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010,

Δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, με αφορμή τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις.

Έκανε λόγο για «επιβολή βίαιης προσαρμογής στα καθεστώτα συνταξιοδότησης» και υποστήριξε ότι οι αλλαγές στα εργασιακά θα διευρύνουν τις κοινωνικές ανισότητες και θα αποδυναμώσουν τις συλλογικές διεκδικήσεις.

«Τώρα οι υπεύθυνοι, αυτοί που οδήγησαν τη χώρα να υποστεί εκβιασμούς και εξευτελισμούς, στα μέτρα του μνημονίου ΕΕ-ΔΝΤ, στην ύφεση, την απογοήτευση, προσπαθούν να μεταμφιεστούν», είπε ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση είναι κολλημένη στον τοίχο και υπογράφει επ’ ονόματι του λαού μέτρα και δεσμεύσεις».

Καταλήγοντας έκανε γνωστό ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα ξεκινήσει οργανωμένη συζήτηση στην κοινωνία με ειλικρίνεια και χωρίς επικοινωνιακά τεχνάσματα, ενώ επανέλαβε ότι επιδίωξη του νέου κόμματος στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση θα είναι η ισχυρή συμμετοχή στους δήμους και τις περιφέρειες, μέσα από φερέγγυους συνδυασμούς και πρόσωπα.-

****Δεν ήθελε να ακουστεί το όνομά του;

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010,

Πέτρος Κουσουλός



Μια… διαβολική αναφορά του επιθέτου ενός εισαγγελέα, που τυγχάνει να είναι ίδιο με εκείνο του αντιεισαγγελέα Εφετών, Χρήστου Παπαγεωργίου, ο οποίος πρότεινε την παραπομπή σε δίκη των 21 κατηγορουμένων για συμμετοχή στο «Συνδικάτο του Εγκλήματος», δίνει νέα, άκρως ενδιαφέρουσα, τροπή στην υπόθεση της ελληνικής «Kόζα Νόστρα» και των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών, στις οποίες έχει βασισθεί το κατηγορητήριο.

Μετά τις αποκαλύψεις για τις (φερόμενες) επαφές κατηγορουμένων και πολιτικών για διάφορα ζητήματα, ακόμα και για να μην τους βεβαιωθούν οικονομικές παραβάσεις (περίπτωση Τρομπούκη με συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη), από το ατελείωτο υλικό των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών «ξεφυτρώνουν» νέοι, χαμένοι διάλογοι από τους οποίους (μεταξύ άλλων) προκύπτουν και αναφορές σε ονόματα εισαγγελικών λειτουργών.

Στο cd με τον αριθμό 50, υπάρχει καταγεγραμμένος διάλογος του Γιάννη Σκαφτούρου με τη φίλη του, Πολυτίμη Γεωργά, διάρκειας πέντε λεπτών περίπου. Οι συνομιλητές αναφέρονται (προφανώς) σε μια επικείμενη δίκη και η Γεωργά ενημερώνει το φίλο της ότι επικοινώνησε με κάποιο «Νίκο», ο οποίος της γνωστοποίησε ότι τον εισαγγελέα «τον λένε Παπαγεωργίου»…

Ο επίμαχος διάλογος έχει ως εξής:

Γεωργά: Με πήρε αυτός ο Νίκος

Σκαφτούρος: Ααα

Γεωργά: Και μου είπε ότι τον εισαγγελέα…

Σκαφτούρος: Ναι.

Γεωργά: Τον λένε Παπαγεωργίου.

Σκαφτούρος: Παπαγεωργίου έτσι;

Γεωργά: Ναι.

Σκαφτούρος: Εντάξει. Έγινε

Γεωργά: Να σου πω, και θα με πάρει αύριο να… άμα θες κανά ραντεβού για να μιλήσετε.

Σκαφτούρος: Ε, εντάξει.



Βλαστός: Έπρεπε να δηλώσει αποχή

Η αναφορά του «εισαγγελέα Παπαγεωργίου» στους διαλόγους Σκαφτούρου-Γεωργά, δύσκολα θα απασχολούσε κάποιον από τους κατηγορουμένους, εάν ο εισαγγελικός λειτουργός, ο οποίος πρότεινε την παραπομπή τους σε δίκη και παράλληλα απέρριψε το αίτημα διενέργειας ηλεκτρονικής πραγματογνωμοσύνης στο πρωτότυπο υλικό, δεν ονομαζόταν Χρήστος Παπαγεωργίου!

Τα πράγματα, όμως, τώρα περιπλέκονται…

Με συμπληρωματικό υπόμνημα που κατέθεσε, την Παρασκευή, στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών ο Παναγιώτης Βλαστός, απαιτεί δυο πράγματα:

Τη διερεύνηση ως προς το θέμα της εμπλοκής του στην υπό κρίση υπόθεση «κάποιου εισαγγελέως με το όνομα Παπαγεωργίου», καθώς και τη διενέργεια της ηλεκτρονικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο παρουσιαζόμενος ως «εγκέφαλος» του «πολυπλόκαμου» κυκλώματος απαγωγών και εκτελέσεων, ζητάει (μέσω του υπομνήματος) να βγει το υλικό στο «φως» και «εγκαλεί» τον εισαγγελικό λειτουργό ότι δεν έχει πλήρη γνώση του φωνητικού υλικού και για το γεγονός ότι δεν αυτοεξαιρέθηκε για λόγους «ευπρέπειας και δεοντολογίας».

Αναφέρει επί λέξει: «… Είναι απορίας άξιον πώς ο κος εισαγγελέας που εισάγει την υπόθεση ενώπιόν σας, ενώ έχει λάβει βεβαίως γνώση της υπ. αριθ. 677 σελίδας της εκθέσεως απομαγνητοφωνήσεως, όπου αναφέρεται στη σχετική τηλεφωνική υποκλοπή το όνομα Παπαγεωργίου και η ιδιότητα του εισαγγελέα, δεν υποβάλλει ούτε δήλωση αποχής ούτε διατάσσει άμεσα διερεύνηση του θέματος που προκύπτει, αλλά εισηγείται στο Συμβούλιό σας… Σύμφωνα με τα προεκτεθέντα, ο ως άνω εισαγγελικός λειτουργός έπρεπε ακόμη περισσότερο λόγω και του ως άνω επιθέτου, ασκώντας ορθά και δίκαια τα καθήκοντά του να ενεργήσει ως ακολούθως:

Πρώτον, να κάνει δεκτό το αίτημα της πραγματογνωμοσύνης και να διατάξει την προσαγωγή του πρωτότυπου δίσκου, ώστε να ακουσθεί και απομαγνητοφωνηθεί το πλήρες περιεχόμενό του, διότι μόνο κατά τον ως άνω τρόπο θα δύναται να διαφωτισθεί το ως άνω ζήτημα και να ανευρεθεί η αλήθεια και προς αυτό και ως προς τη γνησιότητα ή μη της κασέτας και


Δεύτερον, ο ανωτέρω συντάξας την πρόταση σε κάθε περίπτωση, εκ λόγω ευπρέπειας και δεοντολογίας, έπρεπε να δηλώσει αποχή από τα καθήκοντά του, λόγω εγειρόμενων ευλόγως εξ αντικειμένου υπονοιών ταυτοπροσωπίας του με το άγνωστο άτομο της κασέτας και συνακόλουθα λόγω υπονοιών μεροληψίας του στην υπό κρίση υπόθεση καθ’ οιονδήποτε τρόπο και όχι να προχωρήσει στη σύνταξη της πρότασης κατ’ ουσίαν και στην απόρριψη του αιτήματος πραγματογνωμοσύνης…».


Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η zougla.gr επικοινώνησε με τον κ. Φραγκίσκο Ραγκούση, συνήγορο υπεράσπισης του Παναγιώτη Βλαστού, και του έθεσε το αυτονόητο ερώτημα, εάν, βάσει του υπομνήματος, επιχειρείται απλά και μόνο να δημιουργηθούν εντυπώσεις σε βάρος της Δικαιοσύνης.

Η απάντηση του ποινικολόγου ήταν ξεκάθαρη:

«Όχι, το συμπληρωματικό υπόμνημα δεν είχε το σκοπό της δημιουργίας ψευδοεντυπώσεων σε βάρος της Δικαιοσύνης γενικά και του συγκεκριμένου Δικαστικού λειτουργού, άλλα προς απόδειξη της αληθείας και ειδικότερα της διασφάλισης δικαιωμάτων των κατηγορουμένων, οι οποίοι, κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες και με επισφαλή από πλευράς νομιμότητας αποδεικτικά μέσα, οδηγούνται, χωρίς να εξετασθούν νόμιμοι και βάσιμοι υπερασπιστικοί τους ισχυρισμοί, σε διαδικασία όχι δίκης αλλά καταδίκης. Αντιδρούμε σε τέτοιες τακτικές και μεθοδεύσεις με βάση το νόμο και την ηθική».


*** ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ :


*****


Τα ω-3 λιπαρά οξέα κατά της κατάθλιψης;


Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010,

Τα ω-3 λιπαρά οξέα ενδεχομένως να προσφέρουν κάποια ανακούφιση στα άτομα που έχουν καταθλιπτικά συμπτώματα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο «Journal of Clinical Psychiatry». Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ στον Καναδά θέλησαν να διερευνήσουν κατά πόσο τα ω-3 λιπαρά οξέα που εμπεριέχονται στο ιχθυέλαιο βοηθούν στην κατάθλιψη.

Εν τω μεταξύ, δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός, πως διάφορες μελέτες έχουν παρουσιάσει αντικρουόμενα αποτελέσματα. Εν μέρει η σύγχυση οφείλεται στο γεγονός ότι οι επιστήμονες σπάνια ελέγχουν τα συγκεκριμένα λιπαρά με κάποιον κοινά αποδεκτό τρόπο. Ορισμένες έρευνες έχουν μελετήσει τα ω-3 λιπαρά ως μονοθεραπεία. Άλλες, τα έχουν μελετήσει ως συνδυαστική θεραπεία με αντικαταθλιπτικά.

Οι Καναδοί ερευνητές, πάντως, πιστεύουν ότι ορισμένες από τις πλέον ισχυρές αποδείξεις των πλεονεκτημάτων προέρχονται από τα συμπληρώματα διατροφής που είναι πλούσια σε EPA (εικοσιπεντανοϊκό οξύ), το οποίο μαζί με το DHA (δοκοσαεξανοικό οξύ) είναι δύο από τις κυριότερες μορφές ω-3 λιπαρών οξέων.

Έτσι, λοιπόν έλεγξαν κάψουλα ιχθυελαίου, με υψηλή αναλογία ΕΡΑ, χορηγώντας 1.050 mg EPA την ημέρα και 150 mg DHA. Και οι 432 ασθενείς της μελέτης είχαν διαγνωστεί με τουλάχιστον μέτρια κατάθλιψη. Περίπου το 40% έπαιρνε ήδη αντικαταθλιπτικά. Με τυχαία επιλογή οι ασθενείς πήραν είτε κάψουλες ιχθυελαίου είτε εικονικό σκεύασμα που περιείχε φυτικά έλαια, καθημερινά για οκτώ εβδομάδες. Στην αρχή της μελέτης και σε αρκετές φάσεις κατά τη διάρκειά της, οι ασθενείς συμπλήρωναν ένα ερωτηματολόγιο για τη σοβαρότητα των καταθλιπτικών συμπτωμάτων.

Όταν οι επιστήμονες ανέλυσαν τα στοιχεία και των δύο ομάδων, δεν προέκυψε ξεκάθαρη διαφορά μεταξύ ιχθυελαίου και φυτικών ελαίων. Αλλά μεταξύ των ατόμων χωρίς άγχος τα συμπτώματα είχαν βελτιωθεί σημαντικά με το ιχθυέλαιο. Οι ασθενείς με διαταραχές άγχους, όπως γενικευμένο άγχος, φοβίες, διαταραχή μετατραυματικού στρες και διαταραχή πανικού, δεν είχαν καλύτερα αποτελέσματα με το ιχθυέλαιο.

πηγή: www.in.gr


****


Μέτρηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας των τροφών


Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010,

Θοδωρής Γιάνναρος, μοριακός - πυρηνικός βιολόγος

Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που δρουν µε τέτοιο τρόπο ώστε να δεσµεύουν και να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, µετατρέποντάς τες σε µη τοξικές άρα και ακίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισµό.

Τέτοιες ουσίες είναι οι βιταµίνες A,C και Ε, τα φλαβονοειδή, το σελήνιο, το Β-καροτένιο, ο ψευδάργυρος, τα διάφορα είδη λυκοπενίων που περιέχονται στην ώριµη ντοµάτα, καθώς και άλλες ουσίες που περιέχονται στο κόκκινο σταφύλι, στα σταυρανθή, στο σκόρδο, στο χαµοµήλι και σε άλλα τροφικά.

Βέβαια τη γνώση αυτή να κρίνουν τις διάφορες ικανότητες και δυνατότητες να κρίνουν τις βιολογικές ιδιαιτερότητας των τροφών, τις έχουν εκείνοι που κατά τη διάρκεια των σπουδών τους σε ελληνικά ή ξένα πανεπιστημιακά ιδρύματα , και μόνον, έχουν διδαχθεί βιολογία και έχουν ειδικές γνώσεις στον τομέα που λέγεται "Βιολογία της Διατροφής" Στην Ελλάδα έχουμε την τύχη να βγαίνουν από το Χαοκόπειο Πανεπιστήμιο διατροφολόγοι με σημαντικές γνώσεις βιολογίας που πράγματι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω το τι μπορεί να μας δώσει η σωστή χρήση των αντιοξειδωτικών της καθημερινής τροφής μας.

Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να ταξινομηθούν στις παρακάτω κατηγορίες:


1. Ενδογενή αντιοξειδωτικά συστήµατα π.χ. GSH γλουταθειόνη, καταλάση ή δισµουτάση του ανιόντος υπεροξειδίου (S.O.D.), αφυδρογονάση της 6-φωσφορικής γλυκόζης (G-6-PD)
2. ’λλες ενδογενείς αντιοξειδωτικές ουσίες π.χ. αλβουµίνη, ουρικό οξύ, χολερυθρίνη.
3. Αντιοξειδωτικές βιταµίνες (π.χ. βιτ. Ε, C, καροτενοειδή)
4. Άλλα αντιοξειδωτικά που προσλαµβάνονται µε την διατροφή π.χ. συνένζυµο Q10, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, κυστείνη, σελήνιο, ψευδάργυρος, φλαβονοειδή


Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών


Προστατεύουν τις διπλές ημιδιαπερατές κυτταρικές µεµβράνες, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου, αλλά και εκείνες των μετάλλων, που πολλοί αγνοούν την ύπαρξη τους.
Δρουν καρδιοπροστατευτικά: Αυξάνουν την ανθεκτικότητα των αγγείων, περιορίζουν τους φλεγµονώδεις παράγοντες, αποτρέπουν την οξείδωση της LDL χοληστερίνης και συµβάλλουν στον έλεγχο των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης και της οµοκυστεϊνης.

Ασκούν αντικαρκινική δράση : Μπλοκάρουν ή εµποδίζουν την προσκόλληση επικίνδυνων ενζύµων στους ιστούς, αδρανοποιούν καρκινογόνες ουσίες που προκαλούν µεταλλάξεις σε υγιή κύτταρα κι επιβραδύνουν τους µηχανισµούς καρκινογένεσης.

Βελτιώνουν τις πνευµατικές ικανότητες και την ψυχική διάθεση, προστατεύοντας τους νευροδιαβιβαστές απο την οξείδωση και βελτιώνοντας την εγκεφαλική µικροκυκλοφορία.

Διατηρούν το δέρµα ελαστικό και το προφυλάσσουν απο την πρόωρη γήρανση, περιορίζοντας τη διάσπαση του κολλαγόνου.

Προστατεύουν οστά και αρθρώσεις, περιορίζοντας οιδήµατα, φλεγµονές και εκφυλιστικές αλλοιώσεις.

Βελτιώνουν τη λειτουργική κατάσταση του αµφιβληστροειδούς χιτώνα των µατιών και ενισχύουν την όραση.

Δρουν αντιαλλεργικά σε µεγάλο φάσµα αλλεργιών.

Διαφυλάσσουν τα αποθέµατα άλλων απαραίτητων θρεπτικών ουσιών στον οργανισµό, αποτρέπουν την καταστροφή τους και, σε ορισµένες περιπτώσεις, ενισχύουν τη δράση τους.

Υπάρχουν πολλά τρόφιµα που περιέχουν αντιοξειδωτικές ουσίες τα κυριότερα εκ των οποίων φαίνονται παρακάτω .

Πηγές αντιοξειδωτικών

Βιταµίνη Α Αυγό, βούτυρο, γάλα και γαλακτοκοµικά προϊόντα, συκώτι, ιχθυέλαια
Βιταµίνη C Φρούτα, κυρίως εσπεριδοειδή, (πορτοκάλια, µανταρίνια), φραγκοστάφυλα, φράουλες, ακτινίδια, κεράσια, µούρα, πεπόνι, ντοµάτα, λάχανο, πράσινη πιπεριά, πράσινα φυλλώδη λαχανικά (µαρούλι, σπανάκι), σταυρανθή (µπρόκολο, κουνουπίδι, λαχανάκια Βρυξελλών)
Β-καροτένιο Φρούτα κυρίως εσπεριδοειδή, (πορτοκάλια, µανταρίνια), λαχανικά πράσινου, κίτρινου και πορτοκαλί χρώµατος, ντοµάτες, και επίσης (σε μικρότερες ποσότητες) βερίκοκα, γλυκοπατάτες, καρπούζι, κολοκύθα.

Βιταµίνη Ε Φυτικά έλαια,(ηλιέλαιο,αραβοσιτέλαιο,βαµβακέλαιο), και κυρίως ελαιόλαδο, δηµητριακά ανεπεξέργαστα, σόγια, αµύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, λαχανικά σκούρα πράσινα, λαχανικά φυλλώδη, φύτρα σταριού, αυγά.

Σελήνιο Κρέας, συκώτι, θαλασσινά, αβοκάντο, ελιές, ξηροί καρποί, δηµητριακά, σπόροι, φρούτα και λαχανικά που φυτρώνουν στο έδαφος
Φλαβονοειδή Αρακάς, βατόµουρα, εσπεριδοειδή, κόκκινο κρασί, κουµ κουάτ, κρεµµύδια, µέλι, µήλα, µπρόκολο, πικρή σοκολάτα, σόγια, σταφύλια, τσάι πράσινο και µαύρο, φασολάκια πράσινα και επίσης στους ανθούς λαχανικών και λουλουδιών και στα φύκια
Ψευδάργυρος, δημητριακά, συκώτι, όσπρια, θαλασσινά, σπόροι σιταριού, µαγιά µπύρας, αυγά
Ανθοκυανίνες Γογγύλια, κάρδαµο, κεράσια, κουνουπίδι, κραµβολάχανο, λάχανο κατσαρό, µούρα, µπρόκολο, µύρτιλλα, σπαράγγια, σταφύλια, φράουλες
Ελλαγικό οξύ Βατόµουρα, κεράσια, σταφύλια, φράουλες
Λυκοπένιο Ντοµάτες (φρέσκες, λιαστές και επεξεργασµένα προϊόντα ντομάτας) και επίσης (λιγότερο) γκρέιπφρουτ, καρπούζι και πιπεριές
Φαινόλες Ελαιόλαδο, ελιές, εσπεριδοειδή, κακάο, κρασί, λιναρόσπορος, µπρόκολο, σκόρδο, σοκολάτα πικρή, τσάι πράσινο.
Συνένζυµο Q10 Σαρδέλα, σκουμπρί, σόγια

10 τρόποι για να αυξήσετε τα αντιοξειδωτικά στη διατροφή σας

1. Υιοθετήστε το Μεσογειακό πρότυπο διατροφής. Προσπαθήστε, δηλαδή, να τρώτε περισσότερες φυτικές τροφές και λιγότερες ζωικές, προτιμώντας τις ανεπεξέργαστες τροφές αντί για τις βιοµηχανοποιηµένες και τις βιολογικές αντί για τις συμβατικές.

2. Μην είστε µονοµερείς στις επιλογές σας. Τρώτε καθημερινά αρκετά διαφορετικά φρούτα και λαχανικά.

3. Σεβαστείτε την εποχικότητα. Αποφύγετε όσα φρέσκα φρούτα και λαχανικά «ψυγείου» ή θερμοκηπίου και γενικά ό,τι είναι «εκτός εποχής».

4. Μη διαλέγετε τα πιο µεγάλα, τα πιο φανταχτερά και τα πιο γυαλιστερά φρούτα , αλλά αυτά που έχουν ένα περισσότερο φυσιολογικό µέγεθος και χαρακτηριστικό άρωµα.

5. Μην αποθηκεύεται µεγάλες ποσότητες νωπών τροφών, ακόµα και αν τις βάζετε σε καταψύκτη. Κανένα φρούτο ή λαχανικό δεν πρέπει να αποθηκεύεται για χρονικό διάστηµα µεγαλύτερο των 3-4 ημερών.

6. Πλένετε τα φρούτα και τα λαχανικά πολύ καλά µε ζεστό νερό, αλλά σκουπίστε τα αµέσως και µην τα αφήνετε να στραγγίξουν µόνα τους. Αν είστε σίγουροι για την προέλευσή τους, καθαρίστε τα µε βρεγµένο βουρτσάκι. Αν όχι, αποµακρύνετε τη φλούδα των φρούτων και τα εξωτερικά φύλλα των λαχανικών, για να µμειώσετε τα χημικά τους υπολείµµατα.

7. Τρώτε τα φρούτα µόνα τους και όχι ως επιδόρπιο µμετά τα κυρίως γεύματα.

8. Συνδυάστε λαχανικά διαφόρων χρωµάτων στις σαλάτες σας. Φροντίστε να τα χοντροκόβετε ελάχιστη ώρα πριν τα καταναλώσετε και να τα αρτύζετε στο πιάτο σας µε ωµό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και λεµόνι.

9. Προτιµήστε το βράσιµο στον ατµό απο το βράσιµο σε νερό. Όταν βράζετε λαχανικά ή χόρτα, χρησιμοποιήστε µόνο το απολύτως αναγκαίο νερό και επιδιώξτε το βράσιµο να διαρκεί όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τη χρησιμοποίηση µμαγειρικής σόδας.

10. Προσθέστε στα φαγητά και τις σαλάτες αρωματικά βότανα, ελαφρά µμπαχαρικά και φυσικά καρυκεύµατα.

Αντιοξειδωτική δίαιτα


Οι επιστήμονες του USDA των ΗΠΑ κατέταξαν πρόσφατα τα τρόφιμα σε µια κλίμακα ανάλογα µε την αντιοξειδωτική τους ικανότητα, την κλίμακα ORAC (oxygen reagent absorbance capacity) δηλαδή την ικανότητα των τροφίμων να δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου. Οι ειδικοί προτείνουν µια “αντιοξειδωτική” δίαιτα σε περίπτωση που διαγνωσθεί υψηλό οξειδωτικό στρες.

Η δίαιτα αυτή πρέπει να περιέχει 3000-5000 µμονάδες ORAC. Η αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρες µε µια αντιοξειδωτική δίαιτα θεωρείται απαραίτητη και πρέπει να γίνεται παράλληλα µε την θεραπεία των νοσημάτων που συνυπάρχουν π.χ. παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση, καρδιαγγειακά νοσήματα.

Το Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) είναι μια μέθοδος για την μέτρηση των αντιοξειδωτικής δράσης που έχουν οι τροφές που τρώμε. Η διαφορετικά το ORAC μετράει την «αντιοξειδωτική δύναμη» ενός προϊόντος.

Έχει αποδειχθεί ότι μια ανεπάρκεια σε αντιοξειδωτικά δημιουργεί κυτταρικές βλάβες και προκαλεί την ανάπτυξη των ελευθέρων ριζών, που με την πάροδο του χρόνου οδηγούν σε επιτάχυνση της γήρανσης και των χρόνιων παθήσεων όπως οι καρδιοπάθειες, ο διαβήτης, η αρθρίτιδα και το καρκίνο.

Αλλά πως ξέρει ο μέσος άνθρωπος τι ποσότητα αντιοξειδωτικών παίρνει όταν τρώει για να μπορέσει να πολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες και την γήρανση; Το ORAC είναι η απάντηση.

Το ORAC μας λέει ποια είναι η αξία των τροφίμων ή / και συμπληρωμάτων για να μας καθοδηγήσει για να διατηρήσουμε σε επαρκεί επίπεδα τα αντιοξειδωτικά στο οργανισμό έτσι ώστε να χρησιμοποιούμε τα οφέλη τους. Το ORAC εκφράζεται σε μονάδες ή αξίες και όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντιοξειδωτική δύναμη.

Σύμφωνα με τις έρευνες, θα πρέπει να καταναλώνουμε περίπου 3000-5000 μονάδες την ημέρα για να διατηρήσουμε τα επίπεδα που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να καταπολεμήσουμε τις ελεύθερες ρίζες. Στις δυτικές χώρες ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει περίπου 1000 μονάδες την ημέρα. Αυτό είναι 4000 μονάδες λιγότερο από ότι λέγεται ότι χρειαζόμαστε. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η έλλειψη αυξάνετε και μπορεί να συμβάλει στη γήρανση, χρόνιες παθήσεις και στην εκφύλιση των κυττάρων.

Παρά τον τεράστιο όγκο των πληροφοριών που λαμβάνουμε καθημερινά, πολλοί άνθρωποι είναι ανημέρωτοι για τη σημασία των αντιοξειδωτικών και την δύναμη τους. Αλλά οι άνθρωποι που γνωρίζουν έχουν ήδη αναλάβει δράση και συμμετέχουν στην προσπάθειά για την καλή υγεία, απολαμβάνοντας τα οφέλη της υγιεινής διαβίωσης.

Πολλοί γιατροί, προτείνουν την αντιοξειδωτική θεραπεία για πολλούς ασθενείς στο χώρο της αισθητικής χειρουργικής. Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό ρόλο έχουν τα αντιοξειδωτικά στη διατήρηση της νεότητας και της ομορφιάς.

Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να βρεθούν στα φρούτα, στα λαχανικά ή / και σε συμπληρώματα διατροφής. Ένα από τα πιο αντιοξειδωτικά φρούτα είναι το Acai Berry, τα Blueberries, οι φράουλες, οι σταφίδες, το ροζ γκρέιπφρουτ, το πεπόνι και τα cranberries.

Αρκετά από αυτά δεν μπορείτε να τα βρείτε σε φρέσκια μορφή άλλα μπορείτε να τα βρείτε ως συμπληρώματα διατροφής, που βοηθούν στην τόνωση του οργανισμού, στο να ανεβάσει τα επίπεδα των αντιοξειδωτικών, και στο αδυνάτισμα. -

Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών που είναι πλούσια
σε αντιοξειδωτικά, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Η ORAC, μια ανάλυση σχετικά με τα επίπεδα αντιοξειδωτικών στα φρούτα και τα λαχανικά, έδειξε ότι, παραδείγματος χάρη, τα ξηρά δαμάσκηνα είναι το φρούτο με τα περισσότερες αντιοξειδωτικές δυνατότητες, διαθέτοντας 5770 ORAC μονάδες ανά 100γρ.

Τα αποτελέσματα των ερευνών έχουν δείξει ακόμη ότι η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών με υψηλά επίπεδα ORAC, όπως είναι τα Δαμάσκηνα, αλλά και τα μάνγκος, τα ακτινίδια κλπ, φαίνεται να βοηθάει όχι μόνο στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου, αλλά μπορεί να αποτρέψει τη μακροχρόνια απώλεια μνήμης, καθώς, επίσης, και να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.-


****

Σπέρμα από βλαστοκύτταρα

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010,

Η επιστημονική κοινότητα στρέφει τις προσπάθειές της στη δημιουργία σπερματοζωαρίων από βλαστικά κύτταρα, αφού έχει διαπιστωθεί η ελάττωση της ποιότητας του σπέρματος κατά τα τελευταία 50 χρόνια.

Το 2006, επετεύχθη, για πρώτη φορά, σε πειραματόζωα, η διαφοροποίηση βλαστικών κυττάρων του μυελού των οστών σε άρρενα γεννητικά κύτταρα, ενώ πιο πρόσφατα άρχισαν να αναπτύσσονται μέθοδοι που εξετάζουν αν τα βλαστικά κύτταρα από τον λιπώδη ιστό μπορούν να διαφοροποιηθούν σε κύτταρα σπερματογένεσης.

Σύμφωνα με επιδημιολογικές μελέτες και εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, 90 εκατ. ζευγάρια αντιμετωπίζουν πρόβλημα τεκνοποίησης, ενώ το 85% από αυτά δεν αναζητεί ποτέ βοήθεια. Από τα 13 εκατ. ζευγάρια που αναζητούν ιατρική βοήθεια, ποσοστό μικρότερο από το 42%, αρχίζει, τελικά, ανάλογη θεραπεία. Ως αποτέλεσμα, μόνο το 6% των ζευγαριών λαμβάνει την ιατρική βοήθεια που απαιτείται.

«Η υπογονιμότητα, χωρίς να αποτελεί μείζονα διαταραχή της υγείας, δεν είναι διόλου αμελητέα, σε παγκόσμια κλίμακα. Στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν ακόμη πλήρεις επιδημιολογικές μελέτες του φαινομένου, αλλά εκτιμάται ότι περίπου 300.000 ζευγάρια δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδιά» ανέφερε ο επίκουρος καθηγητής ενδοκρινολογίας αναπαραγωγής Δημήτριος Γουλής της Α’ Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ.

Οι προαναφερθείσες επισημάνσεις έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας. -

****

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

Απλές συμβουλές ηλιοπροστασίας

Η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι απαραίτητη για κάθε ηλικία.
Το αντηλιακό πρέπει να το επιλέγουμε ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την ηλικία μας. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται 30 λεπτά πριν την έκθεση και στη σωστή ποσότητα (2ml/cm^2).
Ο δείκτης SPF αποτελεί ένδειξη προστασίας από την ακτινοβολία UVB, η οποία μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα και να οδηγήσει σε καρκίνο του δέρματος. Είναι σημαντικό, όμως, να βεβαιωθούμε ότι το αντηλιακό που επιλέξαμε μας προστατεύει και από την ακτινοβολία UVA, υπεύθυνη κυρίως για τη φωτογήρανση. Ένας δείκτης SPF 30 «μπλοκάρει» περίπου το 96% της UVB και είναι αρκετό για την προστασία μας. Μεγαλύτεροι δείκτες δεν προσφέρουν σημαντική διαφορά στην προστασία. Είναι όμως χρήσιμοι σε δέρματα που εμφανίζουν εύκολα έγκαυμα και δεν μαυρίζουν ποτέ.
Στις ηλικίες 20+ συχνά υπάρχει πρόβλημα ακμής γι` αυτό πρέπει να επιλέγουμε αντηλιακά σε λοσιόν ή gel. Επίσης, οι δραστηριότητες στην παραλία είναι περισσότερες σε αυτές τις ηλικίες και άρα το αντηλιακό θα πρέπει να ανανεώνεται συχνά.
Στις ηλικίες 30-40+ αρχίζει η εκφύλιση των ελαστικών ινών και η μείωση επιπέδων κολλαγόνου, επομένως είναι καλύτερα να προτιμούμε αντηλιακά σε μορφή κρέμας εκτός φυσικά αν υπάρχει πρόβλημα λιπαρότητας όποτε και θα προτιμήσουμε τη λοσιόν.
Στις ηλικίες 50+ το δέρμα πια έχει εμφανείς αλλοιώσεις, ρυτίδες , χαλαρότητα δέρματος, ξηρότητα, δυσχρωμίες λόγω της σημαντικής μείωσης κολλαγόνου και εκφύλισης ελαστικών ινών και γι` αυτό πρέπει να χρησιμοποιούνται αντηλιακά σε μορφή ελαιώδους κρέμας, ώστε να συγκρατείται η υγρασία στο δέρμα.
Σε κάθε ηλικία, ανανεώνουμε το αντηλιακό μας κάθε φορά που βγαίνουμε από τη θάλασσα ή μετά από έντονη εφίδρωση.
Δεν ξεχνούμε, επίσης, ποτέ:
  1. Να φοράμε καπέλο και γυαλιά.
  2. Να αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο μεταξύ 11 π.μ. και 4 μ.μ.
  3. Να φροντίζουμε τα μικρά παιδιά, ώστε να μην εκτίθενται στον ήλιο χωρίς αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά και ένα ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι που να καλύπτει το σώμα τους. Βάζουμε πάντα αντηλιακό στη μύτη και στα αφτιά τους
Τα βρέφη ως 6 μηνών απαγορεύεται να εκτίθενται στον ήλιο.

πηγη: dietup.gr


Υγεία,διατροφή,αθλητισμός,αδυνάτισμα,ομορφιά
http://www.loseweight-dontwait.com/


****

O Ryan Dungey στο ηλιόλουστο Red Bud


Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010,

Θοδωρής Ζερβός

Ο νεαρός πρωταθλητής supercross Αμερικής, Ryan Dungey, εδραιώνει την κυριαρχία του και στο AMA outdoors 450cc motocross, καθώς οι άλλοι διεκδικητές της κορυφής δεν μπόρεσαν να διακόψουν το νικηφόρο σερί του ούτε στο ηλιόλουστο Red Bud. Ο Αυστραλός Chad Reed έχει την ταχύτητα να κερδίσει και τώρα που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του δείχνει πιο απειλητικός. Ο Νεοζηλανδός Ben Townley σημειώνει σε κάθε αγώνα ταχύτατο γυρολόγιο, ωστόσο είναι ασταθής κι έτσι ο Dungey μεγαλώνει τη διαφορά του στον βαθμολογικό πίνακα.



Στη μικρότερη κατηγορία 250cc ο Trey Canard κέρδισε για πρώτη φορά εφέτος, με δεύτερο τον θεαματικό Dean Wilson και τρίτο τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας C.Pourcel.-


**** ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΙΑΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣΗΘΙ :


Ο ήλιος χαμογελούσε… Ο ουρανός είχε βάλει τα καλά του γιατί δεχόταν στην αγκαλιά του ένα όμορφο κορίτσι…Το Λάνθι θρηνούσε τον χαμό της Βαλεντίνας Ανδριάνας Ξένου που έφυγε πρόωρα από την ζωή όταν προχθές το μεσημέρι τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στην παλαιά Εθνική Οδό Πύργου Ολυμπίας, όπου ο αδελφός της Σταύρος τραυματίστηκε σοβαρά καθώς και ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου Κωνσταντίνος Βυτόπουλος στο οποίο επέβαιναν.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στο χωριό που γεννήθηκε η 20χρονη κομμώτρια είχε κατακλυστεί από φίλους γνωστούς συγγενείς και συγχωριανούς που είχαν πάει για να αποχαιρετήσουν το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο…

Τραγικές φιγούρες οι γονείς Νίκος και Νικολία και ο άλλος αδελφός Χρήστος που δεν μπορούσαν αν πιστέψουν ότι έφυγε τόσο απροσδόκητα και άδικα η μοναχοκόρη και αδελφή.
Μία κοπέλα για την οποία όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο και για την ευγένεια της. Οι περισσότεροι την είχαν γνωρίσει στο κομμωτήριο στον Πύργο που εργαζόταν, όπου με το χαμόγελο πάντα στα χείλη έτρεχε να εξυπηρετήσει τον κάθε πελάτη.


Τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν σαν ποτάμι από τα μάτια όλων όσων είχαν συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό κορίτσι, όταν το φέρετρο με το άψυχο σώμα της 20χρονης κατέβηκε στην τελευταία της κατοικία και την δέχθηκε για πάντα στην αγκαλιά της η γη του χωριού που γεννήθηκε και μεγάλωσε….


Το δυστύχημα….

Tα τρία παιδιά με το αυτοκίνητο του Βυτόπουλο το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος Σταύρος Ξένος έφυγαν από τον Πύργο λίγο μετά τις 1:20 το μεσημέρι προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Η 20χρονη με τον αδελφό της στο Λάνθι και ο 22χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου θα συνέχιζε για την Ώλενα όπου μένει.

Ένα τέταρτο πριν τις 2:00 το μεσημέρι το λευκό Peugeot rally είχε μπει στην Παλιά Εθνική Οδό Πύργου Ολυμπίας και συγκεκριμένα είχε φθάσει στην ευθεία 100 μέτρα από την διασταύρωση που οδηγούσε στον δρόμο για τον χωριό των δύο αδελφιών πριν τις Καρούτες. Για άγνωστο λόγο έφυγε από τον δρόμο βάρεσε σε μία μουριά που ήταν στην άκρη του δρόμου στο τσιμεντένιο αυλάκι και κατέληξε σε ένα παρακείμενο χωράφι 20 μέτρα από την αυλή ενός σπιτιού. Η κοπέλα που καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου εκτινάχτηκε έξω από αυτό και τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ οι άλλοι δύο εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του λευκού Peugeot rally.

Διερχόμενοι οδηγοί αλλά και περίοικοι έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια στους επιβάτες του αυτοκινήτου.
Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν φθάσει δύο ασθενοφόρα οι άνδρες της τροχαίας Πύργου και όχημα της πυροσβεστικής επανδρωμένο προκειμένου να μπορέσουν τους δύο νεαρούς να τους βγάλουν από το όχημα. Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν καταφέρει να τους απεγκλωβίσουν, να τους βάλουν στα ασθενοφόρο και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο του Πύργου. Ενώ με το δεύτερο μεταφέρθηκε η 20χρονη κοπέλα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της από τους γιατρούς.


Στην Πάτρα

Η κρισιμότητα της κατάστασης του 24χρονου και του 22χρονου σε συνδυασμό με την μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου στου Νοσοκομείου Πύργου λόγω βλάβης οδήγησε στο να επιτρέψουν οι γιατροί την μεταφορά των δυο νεαρών στο Ρίο στην Πάτρα όπου παρέμεινε για νοσηλεία ο 22χρονος που ήταν συνοδηγός.
Έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Πύργου।.-


**** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :

Γειά σου stamos1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ο georgemman σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Απλές συμβουλές ηλιοπροστασίας
http://health-beauty-inte...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
http://www.sync.gr/georgemman/
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

**Γειά σου stamos1

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ο AMemories σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Γίνε κι εσύ φωτογράφος του "Anastasia's Memories". Στείλε στο 'soundpaper@gmail.com' τις φωτογραφίες που τράβηξες στις διακοπές σου... το ηλιοβασίλεμα στη παραλία, τον πελεκάνο της Μυκόνου, τη γατούλα στη ψαροταβέρνα, τα καρπούζια στα τελάρα, τα βήματά σου στην άμμο και ότι άλλο πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει καλλιτεχνική φωτογραφία! Άσε μας να γίνουμε η gallery σου!
http://anastasiasmemories...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
http://www.sync.gr/AMemories/
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

****
Maria Nieves Ramos Tacoronte
has posted a video on your wall


Video: "Mal de amores", El Barrio ,
Play video »

***
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall

Video: Sin miedo a nada - Alex Ubago & Amaia Montero (Musikfull.tk) ,
Play video »
****
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall

Video: Soldado Juan Luis Guerra ,
Play video »
****
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall

Video: Aunque No te Pueda Ver Alex Ubago
Play video »
**** Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G KARAOKE SHOW @ AIGLH cafe bar AIGALEO" την Τετάρτη, 14 Ιουλίου στις 10:30 μ.μ.

Εκδήλωση: 3G KARAOKE SHOW @ AIGLH cafe bar AIGALEO
'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 14 Ιουλίου στις 10:30 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 15 Ιουλίου στις 5:00 π.μ.
Τοποθεσία: athens

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=136179666405199&mid=2a5521bG56358b7cG1ffe057G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

**** Ο/Η Λαγωνικός Γιάννης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΔΗΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ. Η ΦΩΝΗ ΖΕΙ.
Λαγωνικός Γιάννης
Λαγωνικός ΓιάννηςJuly 12, 2010 at 11:51pm
Θέμα: διαβαστε την μαντιναδα και πραξετε
φιλες και φιλοι δυστχως με ειχαν διαγραμενο
αιτηματα φιλιας στειλετε περημενω.

τη θελω τη φιλια σας ειναι τιμη δικη μου
και να σας εχω στο προφιλ θελω εδω μαζι μου

***
Giorgos Theoharis
Giorgos TheoharisJanuary 1, 1970 at 2:00am
(χωρίς θέμα)

****
Ο/Η Gabriel Chatzivasiliou έστειλε μήνυμα στα μέλη του RADIO HAIDARI.
Gabriel Chatzivasiliou
Gabriel ChatzivasiliouJuly 12, 2010 at 10:55pm
Θέμα: Radio Haidari Ελληνικα τραγουδια
RADIO HAIDARI ΑΠΟΨΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ...ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΜΑΛΑΜΑΣ STAVENTO ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ http://www.facebook.com/l/0c961UBhRyJA-tfWDFJRhRP3kIg;www.livestream.com/haidari
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
(χωρίς θέμα)


Έχεις νέους επισκέπτες στο Badoo!‏
Από: Εκτός σύνδεσης Badoo (noreply@badoo.com)
Εστάλη: Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 6:37:22 μμ
Προς: stamoskal@windowslive.com

Έχεις νέους επισκέπτες στο Badoo!

1 επιπλέον άτομο επισκέφτηκαν το προφίλ σου, επειδή τράβηξες την προσοχή τους:


Δες το προφίλ και τις φωτογραφίες της!

Αν οι σύνδεσμοι σε αυτό το μήνυμα δε λειτουργούν, αντίγραψέ τους και επικόλλησέ τους στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος πλοήγησης:
http://eu1.badoo.com/access.phtml?UID=136584106&secret=70HYpcLv8J&g=50


Να περνάς καλά!
Η Ομάδα του Badoo


Αυτό είναι ένα αυτόματο μήνυμα. Τυχόν απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα δεν παρακολουθούνται, ούτε παίρνουν απάντηση. Λαμβάνεις αυτό το email ως εγγεγραμμένος χρήστης του Badoo. Για να ελέγξεις τα μηνύματα που λαμβάνεις από την ιστοσελίδα μας παρακαλούμε άλλαξε τις ρυθμίσεις σου.

****
O(A) hamomilaki enviou-te uma mensagem privada.‏
Από: Εκτός σύνδεσης Netlog (notification+S10913050@netlogmail.com)
Εστάλη: Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 9:54:42 μμ
Προς: stamatios skoulikas (stamoskal@windowslive.com)

Recebeste uma nova mensagem privada do(a) hamomilaki

Παρακαλώ, προωθείστε τα παρακάτω Posts, είναι ανάγκη:

Τα σύμβολα τω παιδόφιλων

Καλό βράδυ

[url=http://hamomilaki.blogspot.com/search/label/Symbols]Τα σύμβολα τ…



Recebeste esta notificação porque já és membro do Netlog.
A tua conta na Netlog: http://pt.netlog.com/skoulikasstamatios
Atenção! Os links das notificações só são válidos por um mês nos e-mails.

Δεν υπάρχουν σχόλια: