ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 02-07-2010 *

Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , Παρασκευή , 02-07-2010 :
~** 'Create

~**
**~** http://www.youtube.com/watch?v=mbFziKyNbpM ,
Ακροναυπλία - Στο κάστρα του Ναυπλίου 2010
~** Εξελέγη διά βοής ο Ανδρέας Λυκουρέντζος
Ο κ. Λυκουρέντζος δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την μείωση της κομματικής γραφειοκρατίας και έκλεισε λέγοντας ότι «είναι ώρα να αισθανθούν οι Έλληνες ότι τα στελέχη της ΝΔ είναι δίπλα τους».
** Ένταση στη Βουλή για ν/σ του Υπουργείου Υγείας
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε η Βάσω Παπανδρέου στη Βουλή, μιλώντας για την πολιτική του Υπουργείου Υγείας . Δήλωσε την αντίθεσή της και καταψήφισε δύο διατάξεις του νομοσχεδίου που αφορά σε ρύθμιση των χρεών των νοσοκομείων.
Με την πολιτική δέσμευση ότι είναι η τελευταία φορά που γίνεται ρύθμιση χρεών των νοσοκομείων και με την κατάθεση των στοιχείων σύμφωνα με τα οποία τίθενται οι ασφαλιστικές δικλείδες ώστε ο στόχος αυτός να επιτευχθεί, η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου απάντησε στα πυρά των βουλευτών της Αντιπολίτευσης περί νομιμοποίησης παράνομων προμηθειών των νοσοκομείων και της προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, Βάσως Παπανδρέου.

Η κ. Παπανδρέου κατά την συζήτηση των άρθρων 24 και 27 του νομοσχεδίου για την εποπτεία της ιδιωτικής ασφάλισης που αφορούν σε ρύθμιση των υποχρεώσεων των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές, δήλωσε την αντίθεσή της και εν τέλει τα καταψήφισε.

«Ερχόμαστε να νομιμοποιήσουμε παρανομίες που έχουν γίνει. Και το Κοινοβούλιο δεν είναι πλυντήριο για να ξεπλένει παρανομίες. Μια αντίστοιχη τροπολογία είχε καταθέσει και ο Δ. Αβραμόπουλος και τότε το ΠΑΣΟΚ μίλησε περί σκανδάλου με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να την πάρει πίσω. Τώρα μας καλείτε να κάνουμε το ίδιο. Δεν είναι δυνατόν να καλούνται οι βουλευτές να κόψουν μισθούς και συντάξεις ανθρώπων που δεν φταίνε για την σημερινή κατάσταση και να νομιμοποιούμε παρανομίες δισεκατομμυρίων», είπε η κ. Παπανδρέου.

Ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, Μάριος Σαλμάς έκανε λόγο για νομιμοποίηση παράνομων δαπανών 1,6 δις που έγιναν το οκτάμηνο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Απαντώντας η υπουργός Υγείας αρνήθηκε με κατηγορηματικότητα ότι πρόκειται για νομιμοποίηση παρανομιών τονίζοντας πως «με αίσθημα ευθύνης φέρνουμε αυτή την ρύθμιση επειδή εξασφαλίζουμε το δημόσιο συμφέρον», ενώ, όπως είπε δεν θα διανοείτο ποτέ να καλέσει την εθνική αντιπροσωπεία να κάνει κάτι τέτοιο.

Εξήγησε ότι με την ρύθμιση αυτή, πρώτον επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη έκπτωση που έχει ποτέ επιτευχθεί ποτέ αναφορικά με διακανονισμό χρεών (15%), δεύτερον ότι δεν αποτελεί λευκή επιταγή για πληρωμή αλλά πλαίσιο το οποίο λαμβάνεται υπόψη από τους παρέδρους και το Ελεγκτικό Συνέδριο από το οποίο θα ελέγχεται το κάθε τιμολόγιο, τρίτον, τίθεται ασφαλιστική δικλείδα ελέγχου των προμηθευτών ώστε οι προμήθειες να γίνονται στην χαμηλότερη τιμή μέσου όρου της Ευρώπης μέχρι να ευδοκιμήσουν οι διαγωνισμοί και τέταρτον - όπως είπε - «από δω και πέρα γυρίζουμε αυτή την σελίδα και ζητούμε να μας κρίνετε από τα αποτελέσματα».

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου είπε ακόμη ότι έχουν αναμετρηθεί με τον χώρο της Υγείας μεγάλες προσωπικότητες και από τις δύο παρατάξεις για να προσθέσει ότι δεν είναι εκείνη η οποία σήμερα θα πει ότι θα βρεθεί λύση με ένα μαγικό ραβδί. «Τα συμφέροντα είναι τεράστια και οι προκλήσεις μεγάλες. Με αίσθημα όμως εντιμότητας κάνουμε αυτή την προσπάθεια και φυσικά όχι μόνον με αυτή τη ρύθμιση» τόνισε εκφράζοντας την βούληση και την ελπίδα ότι αυτή είναι η τελευταία φορά, που ρυθμίζονται χρέη νοσοκομείων.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από την Επιτροπή και στα άρθρα και στο σύνολό του.

Νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του ΕΣΥ
Οι διατάξεις για την ολοήμερη λειτουργία των νοσοκομείων και την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους από 1/9/2010 περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που παρουσίασε την Πέμπτη η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στο Υπουργικό Συμβούλιο και στη συνέχεια στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο, θα λειτουργούν στο εξής απογευματινά ιατρεία στο σύνολο σχεδόν των μεγάλων νοσοκομείων της πρωτεύουσας, αλλά και των πανεπιστημιακών νοσοκομείων σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο θεσμός αυτός υπήρχε και σε παλιότερα νομοσχέδια και είχε εφαρμοστεί, αλλά με το νέο επεκτείνεται και διαφοροποιείται. Στα απογευματινά ιατρεία θα γίνονται στο εξής και εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ακόμη και οι πανεπιστημιακοί γιατροί είναι υποχρεωμένοι να δέχονται τους ασθενείς και να λειτουργούν το ιατρείο μέσα στο χώρο του νοσοκομείου, κάτι που προϋποθέτει ότι θα πρέπει να κλείσουν τα ιδιωτικά απογευματινά ιατρεία που διατηρούσαν μέχρι σήμερα και τα οποία είχαν σχέση με το νοσοκομείο στο οποίο εργάζονται.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η υπουργός Υγείας, καταγράφηκαν 18 εκατομμύρια επισκέψεις το χρόνο στις μονάδες υγείας από τις οποίες 12,5 αφορούσαν τα νοσοκομεία και 12 εκατ. από αυτές τα πρωινά ιατρεία.

Εκτιμάται ότι εξοικονομήθηκαν για το σύστημα υγείας 40 εκατομμύρια ευρώ από τις 500.000 επισκέψεις στα απογευματινά ιατρεία των νοσοκομείων. Γι' αυτό το λόγο το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να επεκτείνει το θεσμό των απογευματινών ιατρείων, καθώς πιστεύει ότι με τον τρόπο αυτό θα διπλασιάσει ή και θα τριπλασιάσει τα έσοδα των νοσοκομείων. Ο λόγος που τα απογευματινά ιατρεία των νοσοκομείων θα κάνουν και εργαστηριακές εξετάσεις είναι για να ανακοπεί η μεγάλη σπατάλη των ταμείων προς τα ιδιωτικά κέντρα για εξετάσεις και διαγνώσεις.

Στο νομοσχέδιο, μεταξύ άλλων, προβλέπεται και η μετατροπή του χαρακτήρα κάποιων μικρών νοσοκομείων και ρυθμίζεται το θέμα των εφημεριών, καθώς προβλέπεται μηνιαία αποζημίωση ανά νοσοκομείο. Αν απαιτούνται περισσότερες εφημερίες κατά περίπτωση θα πρέπει να τις καλύπτει το νοσοκομείο με δικά του κονδύλια.

Τα απογευματινά ιατρεία και τα διαγνωστικά εργαστήρια των νοσοκομείων θα έχουν δυνατότητα να συνεργάζονται με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες αλλά και με τα ασφαλιστικά ταμεία. Το μέτρο αναμένεται να εφαρμοστεί άμεσα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου σε περίπου 25 μεγάλα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου Αττικής, αλλά και σε πέντε-έξι πανεπιστημιακά νοσοκομεία της περιφέρειας, ενώ σιγά-σιγά θα επεκταθεί στο σύνολο των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Όσον αφορά το κάπνισμα, οι διατάξεις για την απαγόρευση του οποίου περιλαμβάνονται στο νέο νομοσχέδιο, γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι από 1/9/10 απαγορεύεται η χρήση καπνού σε όλους τους δημόσιους χώρους και τα πρόστιμα για τις παραβάσεις καπνιστών καθορίζονται από 50 έως 500 ευρώ, ενώ για τους καταστηματάρχες από 500 έως 10.000 ευρώ.

Δίνεται παράταση για τα καζίνα και τα κέντρα με "ζωντανή" μουσική άνω των 300 τ.μ. έως τις 31 Μαΐου του 2011 ώστε να συμμορφωθούν με τις νέες διατάξεις.

Στόχος της κ. Ξενογιαννακοπούλου είναι το νομοσχέδιο να έχει ψηφιστεί μέχρι το τέλος του μήνα και να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή.

Ενημερωτικό σημείωμα για το Σχέδιο Νόμου για την Αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας


**«Μαζέματα» στο Ασφαλιστικό
Αυξάνονται για τις τρίτεκνες μητέρες τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στα 65 έτη. Στα 60 έτη παραμένουν μόνο τα βαρέα και ανθυγιεινά από το 2017 και όσοι έχουν συμπληρώσει 40 χρόνια δουλειάς και το 60ό έτος της ηλικίας τους από το 2013.


**NEWS
Επισπεύδεται ο χρόνος για την επιστροφή ΦΠΑ σε επιχειρήσεις
Επισπεύδεται από σήμερα Παρασκευή, 2 Ιουλίου, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο χρόνος για τις επιστροφές Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) σε επιχειρήσεις για ποσά μέχρι 30.000 ευρώ, οι ...

Περισσότερα
Αποσύρθηκε η τροπολογία υπέρ των χαμηλο-συνταξιούχων
Αποσύρθηκε η τροπολογία υπέρ των χαμηλοσυνταξιούχων που κατέθεσε την Πέμπτη ο υπουργός Εργασίας. Μεταξύ άλλων η τροπολογία προέβλε

Σταθερό στο 10% το ποσοστό ανεργίας στην ευρωζώνη το ΜάιοΣταθερό στο 10% παρέμεινε το ποσοστό ανεργίας στην ευρωζώνη το Μάιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat οι άνεργοι στην ευρωζώνη

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο "ελεγχόμενης χρεοκοπίας" στην ευρωζώνη, ο Όλι Ρεν
Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός μηχανισμού, ο οποίος θα επιτρέπει στα κράτη – μέλη της ευρωζώνης να προχωρούν σε "ελε

TWILIGHT SAGA: ECLIPSE Θρίλερ 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 124'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Σλέιντ με τους: Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ, Μπράις Ντάλας Χάουαρν

Δελτία Τύπου Εταιριών Χ.Α.MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD : Αξιόγραφα Κεφαλαίου 2008 (ΛΑΙΚΑ) - Επιτόκιο περιόδου 30/06 - 29/09/2010 Η ανακοίνωση αποστέλλ

**Νευρική κρίση σε κυβέρνηση - ΠΑΣΟΚ
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010,
Από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους ήρθε στο ΠΑΣΟΚ.

Τροχιοδεικτικό για πιθανή εσωκομματική «ανταρσία» κατά τη διάρκεια της ύψιστης πολιτικής σημασίας ψήφισης του επίμαχου ασφαλιστικού νομοσχεδίου αλλά και ενδεικτικό της εν γένει κατάστασης στην κυβέρνηση και στο κόμμα είναι το «μπαϊράκι που σήκωσε» η Βάσω Παπανδρέου.

Ένα ένα τα παραδοσιακότερα στελέχη του κινήματος ξεσπαθώνουν κατά των μελών της κυβέρνησης, αφουγκραζόμενα αυτό που αδυνατούν να καταλάβουν οι έχοντες τα κυβερνητικά πόστα.

Δηλαδή τα μηνύματα οργής του κόσμου που βλέπει το κύμα λεηλασίας να γιγαντώνεται και την ελπίδα να πεθαίνει.

Τελευταία που ξέσπασε κατά του κυβερνητικού έργου η Βάσω Παπανδρέου, η οποία δεν έμεινε στα λόγια, αλλά προχώρησε σε πράξεις, καταψηφίζοντας τα άρθρα του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών που ρυθμίζουν τα χρέη των δημόσιων νοσοκομείων στους προμηθευτές.

Η κα Παπανδρέου, πρώην υπουργός και πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, επί της ουσίας κατηγόρησε την κυβέρνηση και την αρμόδια υπουργό Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ότι με το νομοσχέδιο νομιμοποιεί παρανομίες δισεκατομμυρίων.

Η Βάσω Παπανδρέου προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, χαρακτηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς το κυβερνητικό νομοσχέδιο «σκάνδαλο», καθώς, όπως είπε, παρόμοια τροπολογία είχε καταθέσει επί Νέας Δημοκρατίας και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και τότε το ΠΑΣΟΚ είχε μιλήσει για σκάνδαλο, αναγκάζοντάς τον να την πάρει πίσω.

Δεν είναι δυνατόν να κόβουμε μισθούς και συντάξεις και να νομιμοποιούμε παρανομίες δισεκατομμυρίων, είπε εμφανώς προβληματισμένη για τις κυβερνητικές προθέσεις η κα Παπανδρέου.

Το επεισόδιο με τη ρήξη Βάσως Παπανδρέου - Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου είναι ένα ακόμη στο μεγάλο σίριαλ των εσωκομματικών συγκρούσεων στο ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, πνέει τα μένεα κατά της ηγεσίας των Υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών, κατηγορώντας τους -εμμέσως πλην σαφώς- ότι καταστρατηγούν το νομικό πολιτισμό της χώρας.

Προφανής αιτία για τις «βολές» Κακλαμάνη η κρίση του Ελεγκτικού Συνεδρίου περί αντισυνταγματικότητας των βασικότερων διατάξεων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, που αποδεικνύουν ότι οι πολυδιαφημιζόμενες μεταρρυθμίσεις μοιάζουν με δουλειές του... ποδαριού.

Αλλά και στον κρίσιμο τομέα της Οικονομίας, η σοβούσα κόντρα Παπακωνσταντίνου - Κατσέλη δεν έχει τέλος.

Μετά τα διαδοχικά επεισόδια και τις αλληλοκατηγορίες για την αύξηση του ΦΠΑ, την έκρηξη του πληθωρισμού και την αδυναμία κίνησης της ανταγωνιστικότητας της χώρας, έρχεται η έμμεση κόντρα τους. «Πεδίο λαμπρό» της νέας σύγκρουσης κορυφής το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του επικεφαλής του Νομικού Συμβουλίου τους Κράτους.

Όλα αυτά, την ώρα που η βάση του κινήματος ομοιάζει με το ηφαίστειο της Ισλανδίας και η πιθανή της έκρηξη θα σκεπάσει με τέφρα τις υπερπτήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα των δανειστών.

**** Ο/Η Stephanos Mytilineos Α έστειλε μήνυμα στα μέλη του Blog ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

Stephanos Mytilineos ΑJuly 2, 2010 at 1:14am
Θέμα: ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ
Ποιος βουλευτής, μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, το λέει και τι άλλο αποκαλύπτει, μόνο στη BLOG.Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ: http://www.facebook.com/l/809618K34d2JPArX99TuvoPzc0A;www.blogpress.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=137:-m-l-r&catid=37:-blog&Itemid=60 -

**
** ΑΘΛΗΤΙΚΑ :

**Σάντος: Να συνεχίσουμε τις επιτυχίες
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010,

Ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ότο Ρεχάγκελ, παρουσιάστηκε σήμερα ως ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στηριζόμενος στη δική του αγωνιστική φιλοσοφία.

«Η Εθνική Ελλάδος έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία την τελευταία οκταετία και στόχος μας είναι να συνεχιστεί αυτή η πολύ καλή δουλειά. Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του τρόπο δουλειάς και φιλοσοφίας. Αυτά τα οκτώ χρόνια η Ελλάδα είχε επιτυχίες και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι» είπε ο Σάντος και συνέχισε:

«Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα λόγια είναι περιττά, σημασία έχουν οι πράξεις και κυρίως οι νίκες. Θα δημιουργήσουμε μια ομάδα πολύ δυνατή και ανταγωνιστική και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα ωραίο σύνολο στους Έλληνες φιλάθλους, με στοιχεία καινούργια που είναι διαφορετικά από του προκατόχου μου. Οι παίκτες με ξέρουν και τους ξέρω και αυτό είναι καλό».

Όσο για το ότι ο 56χρονος θα προπονεί για πρώτη φορά αποκλειστικά Έλληνες, ο Σάντος είπε: «Έχω δυσκολία να μιλήσω Ελληνικά, αλλά δεν έχω πρόβλημα στο να καταλάβω. Ξέρω πολύ καλά την κουλτούρα και τον λαό. Είναι διαφορετικά από όταν εργάστηκα σε ελληνικούς συλλόγους».

Κλείνοντας ο Σάντος ανέφερε: «Πρέπει κάθε φορά να δείχνουμε καρδιά μέσα κι έξω από το γήπεδο. Μέσα στον αγώνα πρέπει να δείξουμε επαγγελματισμό. Ξέρω το μεγάλο πάθος που έχουν οι Έλληνες παίκτες και ότι δίνουν πάντα το 200%. Είναι διαφορετικό στην Εθνική, γιατί δεν έχεις τους παίκτες κάθε μέρα κοντά σου, τους έχεις για μικρά χρονικά διαστήματα και θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατό περισσότερο».

**Tα βρήκε με Γκοβού ο Παναθηναϊκός
Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010,


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σίντνεϊ Γκοβού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» είχαν επαφές με την πλευρά του Γάλλου μεσοεπιθετικού, καταφέρνοντας να αποσπάσουν το πολυπόθητο «oui» από τον 31χρονο άσο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις επόμενες μέρες ο Γκουβού αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην άσος της Λιόν συμφώνησε για συμβόλαιο δύο χρόνων με τους πρασίνους αντί περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Εν τω μεταξύ νέα συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων του Παναθηναϊκού είχε σήμερα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» δέχτηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία του «Ενιαίου Φορέα» και συζήτησε πάνω από δύο ώρες για θέματα που απασχολούν το «τριφύλλι».

Στη συνέχεια, ο «Τζίγκερ» δέχτηκε στο γραφείο του και εκπροσώπους από τη «Θύρα 13», την «ΠΑΛΕΦΙΠ» και τους «Cockneys».

Ο κ. Βαρδινογιάννης στη συνάντησή του με τους φίλους του «τριφυλλιού» υπεραμύνθηκε των επιλογών του, ενώ αναφερόμενος στον Ανδρέα Βγενόπουλο είπε: «Δεν είναι αξιόπιστος συνομιλητής. Πιστεύω ότι δεν ήθελε ποτέ να αγοράσει την ΠΑΕ. Όλος αυτός ο θόρυβος περί ορκωτών λογιστών, έγινε απλά για τη δημιουργία εντυπώσεων. Έτσι κι αλλιώς γνωρίζει πολύ καλά την αποτίμηση που έχει γίνει και την αξία της ομάδας».

Εν συνεχεία ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» ζήτησε τη στήριξη των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, διαβεβαιώνοντας τους ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Παράλληλα δεσμεύθηκε και για μετεγγραφικές κινήσεις που θα ενισχύσουν τη νέα σεζόν την ομάδα.

Το who is who του Γκοβού
Ονοματεπώνυμο: Σίντνεϊ Ροντρίκ Νούκπο Γκοβού

Ημερομηνία γέννησης: 27 Ιουλίου 1979 (31 ετών)

Εθνικότητα: Γάλλος

Υψος: 1.77 μ.

Θέση: Δεξιός εξτρέμ, μεσοεπιθετικός

Η καριέρα του

Σεζόν Ομάδα Συμμ. Γκολ

1999-2010 Λυόν 292 49

2002-… Εθνική ομάδα Γαλλίας 49 10

***Ενδιαφέρον και Άρσεναλ για Νίνη
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010,


Περιζήτητος είναι πλέον ο Σωτήρης Νίνης, αφού, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, και η Άρσεναλ μπαίνει στον χορό των ομάδων που τον θέλουν στο δυναμικό τους.

Μετά τις Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα, Μίλαν, Ίντερ, ο 20χρονος μέσος του Παναθηναϊκού φέρεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και των σκάουτερ της Άρσεναλ, που τον έχουν ήδη προτείνει στον Αρσέν Βενγκέρ.

Τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρουν συγκεκριμένα για τον Νίνη: «Ο 20χρονος μέσος του Παναθηναϊκού αποτελεί την πιο λαμπρή προοπτική του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει ραντάρ πάνω στον ''μικρό'' εδώ και μήνες».

***Πόλο: Δεύτερη ήττα για την Εθνική γυναικών
Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010,

Τη δεύτερή της ήττα στην τελική φάση του World League υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε 7-5 από την Αυστραλία, για την τρίτη αγωνιστική του Β΄ ομίλου της διοργάνωσης, τερματίζοντας έτσι στην τρίτη θέση του ομίλου της.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση θα αντιμετωπίσει απόψε (11:30) στον προημιτελικό την Ουγγαρία, η οποία πήρε τη δεύτερη θέση στον Α΄ όμιλο.
**
**Θα πρέπει να έχετε το Adobe Flash Player για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο. href= "http://get.adobe.com/flashplayer/"> Κάντε λήψη του από την Adobe.

DentalProgressive 11 Ιούν 2010
Για οποιαδήποτε επικοινωνία Email: Dental.Progressive@gmail.com
DentalProgressive 11 Ιούν 2010
Για οποιαδήποτε επικοινωνία Email: Dental.Progressive@gmail.com
Κατηγορία:
Επιστήμη και τεχνολογία
Ετικέτες:
Dental
Progressive
DEMO
VIDEO
video

Γεια σου Stamatios,
Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα.
Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης.
Για να σταματήσεις αυτά τα email, κάνε κλικ εδώ.Έχεις λάβει αυτό το μήνυμα στη διεύθυνση email: snstam@gmail.comCopyright © 2007-2010 Zoosk, 475 Sansome St, San Francisco, CA 94111 USA.

*** stamatios skoulikas θέλει να μιλήσετε‏
Από:
stamatios skoulikas (snstam@gmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 2:00:52 μμ
Προς:
ilaxselah@yahoo.gr
-----------------------------------------------------------------------Ο/Η stamatios skoulikas θέλει να βρίσκεται σε επαφή με ακόμα καλύτερεςσυνθήκες χρησιμοποιώντας μερικά από τα πιο συναρπαστικά νέα προϊόντατης Google. Εάν έχετε ήδη το Gmail ή το Google Talk, επισκεφτείτε την εξής διεύθυνση:http://mail.google.com/mail/b-ff9c5a74ae-693912d425-k7qIhWQoGi_PV_Sdi_ZqwYnKRyUΘα πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να μπορέσετε νασυνομιλήσετε με τον/την stamatios skoulikas. Για να αποκτήσετε το Gmail - ένα δωρεάν λογαριασμό ηλεκτρονικούταχυδρομείου από την Google με περισσότερα από 2.800 MB χώρουαποθήκευσης - και να συνομιλήσετε με τον/την stamatios skoulikas,επισκεφτείτε την εξής διεύθυνση:http://mail.google.com/mail/a-ff9c5a74ae-693912d425-k7qIhWQoGi_PV_Sdi_ZqwYnKRyU Το Gmail προσφέρει τα εξής:- Ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων μέσα από το περιβάλλον χρήσης του Gmail- Ισχυρή προστασία κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων- Ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης για να βρίσκετε τα μηνύματά σαςκαι ένας χρήσιμος τρόπος για να οργανώνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικούταχυδρομείου σας σε "συνομιλίες"- Χωρίς αναδυόμενα παράθυρα ή μη στοχοθετημένα banner - μόνοδιαφημίσεις κειμένου και συναφείς πληροφορίεςπου είναι σχετικές με το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας Όλα αυτά είναι δικά σας και, μάλιστα, δωρεάν. Όμως, περιμένετε, γιατίυπάρχει και συνέχεια! Ανοίγοντας ένα λογαριασμό στο Gmail, θααποκτήσετε πρόσβαση και στο Google Talk, την υπηρεσία ανταλλαγήςάμεσων μηνυμάτων της Google: http://www.google.com/talk/ Το Google Talk προσφέρει τα εξής:- Συνομιλία βάσει ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε,χωρίς λήψη αρχείων- Μια λίστα επαφών που είναι συγχρονισμένη με το λογαριασμό σας στο Gmail- Δωρεάν, υψηλής ποιότητας φωνητικές κλήσεις μεταξύ υπολογιστών με τηλήψη του προγράμματος-πελάτηGoogle Εργαζόμαστε σκληρά για να προσθέσουμε νέες δυνατότητες και ναπροχωρήσουμε σε βελτιώσεις και, συνεπώς, ενδέχεται επίσης να σαςζητάμε κατά περιόδους να μας κάνετε τα σχόλια και τις προτάσεις σας.Εκτιμούμε τη συμβολή σας στην προσπάθειά μας να κάνουμε τα προϊόνταμας ακόμα καλύτερα! Σας ευχαριστούμε,Η Ομάδα της Google Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Gmail και το Google Talk,επισκεφτείτε την εξής διεύθυνση:http://mail.google.com/mail/help/about.htmlhttp://www.google.com/talk/about.html (Εάν κάνετε κλικ στις διευθύνσεις URL αυτού του μηνύματος και δενανακατευθύνεστε στη σχετικές σελίδες, αντιγράψτε και επικολλήστε τιςστη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας).
Επισυνάψτε ένα βίντεο
εμφάνιση όλων
Απάντηση
9:23
Προσθήκη στην ουράΠροστέθηκε στην ουρά DENTAL PROGRESSIVE DEMO53 προβολέςDentalProgressive


** ΠΡΟΗΜΗΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Ν. ΑΦΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ :

Παρασκευή , 2 Ιουλίου 2010 :
17.00 ώρα , ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2-1 , (0-1).-
Τα γκόλ : 9΄ Ρομπίνιο , 52΄αυτογκόλ Φιλίπε Μέλο , 68΄Σνάϊντερ ,

Κίτρινες:Χέιτινγκα, Φαν ντερ Βίελ , Μπάστος , Ντέ Γιονγκ ,

Κόκκινες:

Ολλανδία (Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Χάιτινχα, Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχορστ, Φαν Μπόμελ, Κάουτ, Ντε Γιονγκ, Φαν Πέρσι, (85΄ Χούντελααρ)Σνάιντερ, Ρόμπεν

Βραζιλία (Κάρλος Ντούνγκα): Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ζουάν, Φελίπε Μέλο, Μπάστος,(62΄ Ζιλμπέρτο Μέλο), Ζιλμπέρτο, Φαμπιάνο,(77΄ Νίλμαρ), Κακά, Ρομπίνιο, Άλβες
Διαιτητής: Γιουίτσι Νισιμούρα (Ιαπωνία)
Στάδιο: «Nelson Mandela Bay», Πορτ Ελίζαμπεθ

& 21.30 ώρα , ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ* - ΓΚΑΝΑ κ.α. 1-1 , (0-1).-
παράταση : 1-1 , στα πέναλτι 4-2 .-
Γκολ: 45΄+ Μουντάρι , 55΄Φορλάν ,120+΄Ο Γκιάν πέναλτι στο δοκάρι , στα πέναλτι : 4-2


Κίτρινες: Φουτσίλε ,
Κόκκινες:

Ουρουγουάη (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Μ. Περέιρα, Λουγκάνο,(38' Σκότι), Βικτορίνο, Φουτσίλε, Πέρες, Αρεβάλο, Φερνάντες, (46' Λοντέιρο), Καβάνι, (76' Αμπρέου),Σουάρες, Φορλάν

Γκάνα (Μίλοβαν Ράγιεβατς): Κίνγκσον, Πάντσιλ, Μενσά, Βορσά, Σαρπέι, Ινκούμ,(74' Απια), Ανάν, Μπόατενγκ, Μουντάρι, (80' Αντίγια), Ασαμόα, Γκιάν

Διαιτητής:Μπενγκερένσα (Πορτογαλία)Βοηθοί: Καρντινάλ, Μιράντα (Πορτογαλία)

Γήπεδο: Soccer City Stadium

**Σάββατο 03-07-2010 :

**


ΤΡΙΤΗ , 06 Ιουλίου 2010 : 1ος Ημιτελικός
*** ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ

****

~**Ο/Η ΕΥΤΥΧΙΑ Γ. έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ♫ ♫.

ΕΥΤΥΧΙΑ Γ.July 2, 2010 at 9:47am
Θέμα: ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!
http://www.facebook..com/l/de2a47nPRNCNdOBLRoeEEWWyjvg;www.utah3d.net/pages/home2.html

*** Ο/Η Michalis Kalopedis έστειλε μήνυμα στα μέλη του KiprosTV: An initiative to support the Arts & Culture of Cyprus.

Michalis KalopedisJuly 2, 2010 at 8:12am
Θέμα: The Flower
The Flower is a video art piece by Vicky Anastasiou, a Greek Cypriot music artist. The video features her song ‘Quicksand’ for which she wrote both the music and the lyrics. The song itself is about how our constant yet in vain search for a greater purpose as human beings causes ignorance for what is so beautiful around us! http://www.facebook.com/l/de2a4FHJJqLl1gMfzFLsv3qSV9w;www.kipros.tv/2010/07/01/the-flower Please keep inviting people to the group and sharing these videos with your friends. Its the best way to spread the word and in turn help to support the arts in our community.Thank you for watching!Michalis Kalopedis .-

** Ο/Η Thalia Vourkidou έστειλε μήνυμα στα μέλη του Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός / Cyprus Red Cross Society.

Thalia VourkidouJuly 2, 2010 at 7:35am
Θέμα: final reminder
"ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ = ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ " http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1301793116761#!/event.php?eid=133733806655843&index=1 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ!!!

**Η Χρίσμα σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΕ ΔΙΣΚΟ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ!!!" αύριο. Ο/η Sotiris Beis έχει επίσης προσκληθεί Εκδήλωση: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΕ ΔΙΣΚΟ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ!!!'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 02 Ιουλίου στις 3:00 π.μ.Ώρα Λήξης: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου στις 6:00 π.μ. Τοποθεσία: Athens Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=131849876849271&mid=29767a1G56358b7cG1f7888fG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** To hamomilaki - Save Our Children

Ισοκράτης: Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται
Αναστάσιος: Έπρεπε να συμφιλιωθώ με την καχυποψία των άλλων
Δωδεκάχρονη πέθανε πάνω στη γέννα YEMEN: 12 YR..OLD GIRL DIES IN CHILDBIRTH...
Ισοκράτης: Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται
Posted: 01 Jul 2010 01:38 PM PDT
Ο Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.), λίγο πριν την κατάρρευση της Αθήνας: * «Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Αναστάσιος: Έπρεπε να συμφιλιωθώ με την καχυποψία των άλλων
Posted: 01 Jul 2010 01:14 PM PDT
Μια συνέντευξη ανθρώπινη με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, με τα μάτια να βουρκώνουν κάποιες στιγμές, για να δηλώσει με την ταπεινότητα που τον χαρακτηρίζει:...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Δωδεκάχρονη πέθανε πάνω στη γέννα YEMEN: 12 YR.OLD GIRL DIES IN CHILDBIRTH...
Posted: 01 Jul 2010 04:52 AM PDT
12χρονη, η οποία είχε παντρευτεί δια της βίας άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή από αιμορραγία, την ωρα που έφερνε στον κόσμο το μωρό της, στο νοσοκομείο Χάτζα, όπως ανακοίνωσε...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


You are subscribed to email updates from To hamomilaki To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Καλωσορίστε τα πιο πρόσφατα μέλη μας
mystikos-planitis.blogspot.com, Elefteria Kalliaridou, ftylos, ΑΓΓΕΛΙΚΗ, και irida

** Το "ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ." τώρα λέγεται "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚ...‏
Από:
Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 2:34:50 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)
Ο John M Lagonikos άλλαξε το όνομα της ομάδας ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. σε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΒΙΑ. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=68282687595&mid=297cc07G56358b7cG1f7ad7aG40&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

***Ο/Η Nikolakis Lezas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ORIENTAL...tsiftetelia LEZASSSSSSSSS.

Nikolakis LezasJuly 2, 2010 at 12:38pm
Θέμα: LIVE RADIO DJ HEROS
http://www.facebook.com/pages/HEROS-RADIO/140465095964094?ref=mf GINETE MELOS STO RADIO TOU DJ HEROS,,FILARAKI M EINE ,,,ME EKPOMPES ME OLA TA EIDI KALIS MOUSIKIS .-

*** Ο/Η Tassos Byronas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΔΕΛΤΙΟ 11 ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.

Tassos ByronasJuly 2, 2010 at 12:19pm
Θέμα: Από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ 29/6/2010.Από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΓΡΟΘΙΑ http://www.facebook.com/l/de2a4qm5U_yjshjwdawnQeiRn5Q;www.elliniki-grothia.com/?p=2298ΑΛΙΜΟΝΟ…. Επειδή το θέμα με την παρουσία μας στο Σύνταγμα στις 29/6/2010 έχει γίνει αιτία πολλών αρνητικών σχολίων και από την στιγμή που η κόσμια συμπεριφορά μας δεν εκτιμήθηκε αλλά μάλλον έγινε τροχοπέδη για επιπλέον σχολιασμό, πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.Η Ελληνική Γροθιά δεν πρόσκειται σε καμία παράταξη. Και δεν είναι υπόλογη σε κανέναν.Η Ελληνική Γροθιά είναι υπόλογη μόνο στα πιστεύω της και τα πιστεύω της είναι η Ορθοδοξία, η Ελλάδα και η Ελληνική Φυλή.Η διαδήλωση στο Σύνταγμα οργανώθηκε από εμάς και συμμετείχαν επί το πλείστον μέλη μας.Ως εκ τούτου θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε ανάγκη από την προστασία κανενός "προστάτη", δεν το είχαμε συνδιοργανώσει με καμία άλλη πατριωτική οργάνωση και ούτε καμία οργάνωση συμμετείχε επίσημα μαζί μας.ΑΛΙΜΟΝΟ λοιπόν άμα χρειαζόμαστε τις οποιεσδήποτε συμβουλές τους.Και ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να συμπληρώσουμε ότι είναι Συνταγματικό δικαίωμα και δικαίωμα βάση της εργατικής νομοθεσίας Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ.-

*** Γενέθλια της επαφής Chrisma Chrisma την 03 Ιουλ‏
Από:
Windows Live Alerts από Windows Live Calendar (alerts@live.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 11:58:58 πμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
. Ειδοποιήσεις από το Windows Live Calendar

stamoskal@windowslive.com ,
Έχετε λάβει την παρακάτω ειδοποίηση από το Windows Live Calendar παρέχεται από την υπηρεσία Windows Live Alerts

Γενέθλια της επαφής Chrisma ChrismaΣάββατο, 3 Ιουλίου 20101 ημέρεςΠερισσότερες λεπτομέρειες
Προσθήκη περισσότερων ειδοποιήσεων
Μετάβαση στη σελίδα "Οι ειδοποιήσεις μου" για προβολή των ειδοποιήσεών σας
Μετάβαση στο Windows Live Calendar

*** ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ( θέματα υγείας):

**Το άστρωτο κρεβάτι κάνει καλό στην υγεία
Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010,
Βαριέστε να στρώσετε το κρεβάτι σας το πρωί; Κανένα πρόβλημα, αφού έτσι κάνετε καλό και στην υγεία σας, σύμφωνα με βρετανική έρευνα.Η μελέτη του Πανεπιστημίου του Kingston υποστηρίζει πως, ενώ ένα άστρωτο κρεβάτι μπορεί να είναι δείγμα ακαταστασίας, παράλληλα δεν αποτελεί πόλο έλξης για τα μικρόβια της σκόνης που δημιουργούν άσθμα και αλλεργίες, αφού δεν παρέχει τις ιδανικές συνθήκες ζέστης και υγρασίας που χρειάζονται για να επιβιώσουν.Ένα κρεβάτι μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό σπίτι για 1,5 εκατ. μικρόβια, τα οποία δεν ξεπερνούν το 1 χιλιοστό σε μήκος. Η τροφή τους είναι το ανθρώπινο δέρμα, ενώ εκλύουν πολλά αλλεργιογόνα, τα οποία εισπνέει ο άνθρωπος, όταν κοιμάται.«Γνωρίζουμε ότι τα ακάρεα της σκόνης μπορούν να επιβιώσουν απλά και μόνο παίρνοντας νερό από την ατμόσφαιρα, χρησιμοποιώντας τους μικροσκοπικούς υποδοχείς που βρίσκονται στο εξωτερικό του σώματός τους. Όταν αφήνουμε το κρεβάτι άστρωτο, τα επίπεδα υγρασίας των σεντονιών μειώνονται και τα ακάρεα αφυδατώνονται σε βαθμό που τα σκοτώνει» δηλώνει ο ερευνητής Dr. Stephen Pretlove.-

** Προστατέψτε την πλάτη σας γέρνοντας πίσω
Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010,
Η όρθια στάση της πλάτης κατά τη διάρκεια εργασίας δεν την ωφελεί, σύμφωνα με καναδική-σκωτσέζικη έρευνα.Οι μελετητές, χρησιμοποιώντας στοιχεία από μαγνητικές τομογραφίες, βρήκαν ότι η όρθια στάση της πλάτης δημιουργεί ένα περιττό τέντωμά της, το οποίο δεν ενδείκνυται. Η καλύτερη στάση που μπορεί να υιοθετηθεί, ενώ κάποιος κάθεται στο γραφείο του, είναι να γέρνει προς τα πίσω κατά 135 μοίρες. Με τον τρόπο αυτό μπορεί κανείς να μετριάσει την πίεση που δέχεται η σπονδυλική στήλη στο ύψος της μέσης, αποφεύγοντας τους πόνους της μέσης και της πλάτης που συνεπάγεται η λάθος στάση σώματος.Σύμφωνα με στοιχεία της Βρετανικής Ένωσης Χειροπρακτικών, το 32% του πληθυσμού περνάει περισσότερες από 10 ώρες την ημέρα σε μια καρέκλα. Οι μισοί δε σηκώνονται από το γραφείο τους ούτε καν για φαγητό, ενώ τα 2/3 κάθονται και στο σπίτι, μόλις γυρίσουν από τη δουλειά.Η στάση της πλάτης 135 μοίρες προς τα πίσω στην καρέκλα μειώνει την πίεση που δέχεται ο νωτιαίος δίσκος και εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες, οπότε και συνίσταται από τους ειδικούς.-

**Η δομική ψυχολογία του εγκεφάλου
Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010,
Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των ατόμων που είναι εμφανή στις κοινωνικές συναναστροφές απεικονίζονται και στον εγκέφαλο, αφού η ισχύς και επικράτησή τους καθορίζεται από το μέγεθος των διαφόρων περιοχών του.Σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, με επικεφαλής τον Colin DeYoung, όσο μεγαλύτερη είναι σε μέγεθος μια περιοχή του εγκεφάλου, τόσο ισχυρότερη εκτιμάται ότι είναι σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της. Οι ψυχολόγοι έχουν κατηγοριοποιήσει τα στοιχεία της προσωπικότητας σε πέντε παράγοντες, τους οποίους αποκαλούν «Big Five»: 1. ευσυνειδησία 2.εξωστρέφεια 3. νεύρωση 4. τερπνότητα 5. ειλικρίνεια-διάνοια.Στη μελέτη, 116 εθελοντές κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις, περιγράφοντας την προσωπικότητά τους κι έπειτα έκαναν μια απεικόνιση του εγκεφάλου, όπου μετρήθηκε το μέγεθος των διαφορετικών τμημάτων του εγκεφάλου τους, ώστε να συγκριθούν μεταξύ τους. Η σχέση ανάμεσα στο μέγεθος των τμημάτων και την προσωπικότητα ήταν εμφανής. Για παράδειγμα, τα οργανωτικά και ευσυνείδητα άτομα, τα οποία είναι συνήθως πολύ μεθοδικά και με υψηλό αίσθημα αυτοπειθαρχίας, είχαν μεγαλύτερη μέση μετωπιαία έλικα, περιοχή που συνδέεται με τη μνήμη και τον σχεδιασμό. «Τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν πως μπορούμε να βρούμε τα βιολογικά συστήματα που ευθύνονται για τη συμπεριφορά και την εμπειρία που κάνει τους ανθρώπους μοναδικούς» λέει ο DeYoung, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν συνεπάγεται πως η συμπεριφορά μας είναι καθορισμένη από γεννησιμιού, αφού ο εγκέφαλος μεγαλώνει και αλλάζει λόγω εμπειριών, συνεπώς αλλάζει και η συμπεριφορά μας.-

** ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ :
**
http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-
http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-
http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOs
http://www.youtube.com/stamos01 ,
~** http://my.live.com/ , http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 , Picasa, Web Albuums…

** FACEBOOK SELIDES :
~** http://facebook.com/group.php?gid=26476774455 , Arfara .-
http://www.facebook.com/group.php?gid=26476774455!
~** http://www.facebook.com/friends/?filter=ac&offset=200#!/profile.php?id=1013012312 , Σπύρος Κάϊλας .-
** http://www.facebook.com/profile.php?id=100000012378993 , Michael G. Kailas .-
http://www.facebook.com/group.php?gid=26476774455#!/profile.php?id=1287488600 , Σωτήρης Κ. Γεωργούντζος .-
http://www.facebook.com/profile.php?id=1446349692 , Σταμάτης Ν. Σκούλικας (1).- http://www.facebook.com/reqs.php#!/?ref=home ,Σταμάτης Σκούλικας (2).- http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=1037492258 , Σταμάτης Σκούλικας (2).-
http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/ ,
http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post_13.html , vlasis 1.-

** ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ :
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss .-
WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM .- stamos.-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos01/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk , http://niannap.slide.com/ , http://asnstamrfara.slide.com/ , slide .- http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,
http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
http://www.shtyle.fm/home.do?_auth_=E2D9456C488E77A142F3CDFE3F7ADE6A , http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=12201497 .- http://www.shtyle.fm/uploadPhotos.do?aid=4908493 ,
http://pt.netlog.com/skoulikasstamatios , ** http://pt.netlog.com/ ,
http://www.tagged.com/home.html , http://www.tagged.com/profile.html ,
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/, http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=248269545 ,
http://www.sync.gr/stamos1 1443 φίλοι , 696 μέλη σέ έχουν φίλο
http://www.facebook.com/reqs.php , stamatios skoulikas http://www.facebook.com/reqs.php#!/?ref=home , stamatios skoulikas http://www.facebook.com/profile.php?id=1446349692 ,(1).-

** AΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :

**Ο Michael G. Kailas σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 7:39:22 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com)
facebook
Γεια σου Stamatios,
Ο Michael σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000012378993 .-
Michael G. Kailas
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Michael που ίσως γνωρίζετε και εσείς:
~**NEUROLOGIST PRACTICING IN NORTH JERSEY.SPECIALIZING IN GERIATRIC NEUROLOGY.MARRIED WITH ONE DAUGHTER WHO IS A SOPHOMORE AT RUTGERS.I ENJOY MUSIC, POLITICS, ESPECIALLY HEALTH CARE ISSUES, AND DEEP SEA FISHING EVEN IN THE WINTER.I FISH ONI WAS A QUICK WET BOY DIVING TOO DEEP FOR TOYS ALL OF YOUR STRAIT BRIGHT LIGHTS RIGHT ON MY PLASTIC TOYS AND WHEN THE COPS CLOSE THE THEATRE I CUT MY LONG BABY HAIR STOLE ME A DOOR A PARTY BOAT .....
**I WAS A QUICK WET BOY DIVING TOO DEEP FOR TOYS ALL OF YOUR STRAIT BRIGHT LIGHTS RIGHT ON MY PLASTIC TOYS AND WHEN THE COPS CLOSE THE THEATRE I CUT MY LONG BABY HAIR STOLE ME A DOOR AND LEFT GONE FOR YOU EVERWHERE, AND I FOUND U, FLIGHTLESS BIRD ...
George KailasΠροσθέστε ως Φίλο

Gus LiapisΠροσθέστε ως Φίλο

Eirini KailaΠροσθέστε ως Φίλο

Eleftheria AnapliotiΠροσθέστε ως Φίλο

Lydia JanowΠροσθέστε ως Φίλο

Tina TheodoratosΠροσθέστε ως Φίλο

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η John M Lagonikos έστειλε μήνυμα στα μέλη του .

John M LagonikosJuly 2, 2010 at 7:22pm
Θέμα: φιλες φιλοι με διαγραψανε και σας εχασα
με διαγραψανε και σας εχασα,οσοι θελετε στειλτε αιτημα φιλιας να γινουμε παλι φιλοι.

***Γιάννης Καραμήτρος added you as a business connection on Plaxo‏
Από:
Γιάννης Καραμήτρος (plaxo@mx.plaxo.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 7:19:58 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Hi stamatios,
Γιάννης Καραμήτρος wants to add you as a business connection on Plaxo.
To accept this connection request, go to:http://www.plaxo.com/invite/gmailSignup?lang=en&i=105653609&k=1088237345&l=en&src=email&et=1&est=business&etv=jun10d&el=en
Thanks,The Plaxo team

***Ο/Η Gabriel Chatzivasiliou έστειλε μήνυμα στα μέλη του RADIO HAIDARI.

Gabriel ChatzivasiliouJuly 2, 2010 at 8:15pm
Θέμα: greek music remix non stop now
greek music remix non stop now http://www.facebook.com/l/07ebcQMcCaUHWdM7yij6QJAmZ9w;www.livestream.com/haidari


** Re: stamatios skoulikas θέλει να μιλήσετε‏
Από:
GSkoulikas@aol.com
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 8:02:26 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Σύνολο χαρακτήρων:
Αυτόματη επιλογή---------------------------Ελληνικά (Windows)Ιαπωνική (Shift-JIS)---------------------------Unicode (UTF-7)Unicode (UTF-8)Αραβικά (Windows)Βαλτικής (ISO)Βαλτικής (Windows)Βιετναμικά (Windows)Δυτικής Ευρώπης (ISO)Δυτικής Ευρώπης (Windows)Εβραϊκά (Windows)Ελληνικά (Windows)Ελληνική (ISO)Ιαπωνική (EUC)Ιαπωνική (JIS)Ιαπωνική (JIS-Allow 1 byte Kana)Ιαπωνική (Shift-JIS)Ιαπωνική (Αυτόματη επιλογή)Κεντρικής Ευρώπης (ISO)Κεντρικής Ευρώπης (Windows)Κινεζική απλοποιημένη (GB18030)Κινεζική απλοποιημένη (GB2312)Κινεζική απλοποιημένη (HZ)Κινεζική παραδοσιακή (Big5)Κορεατική (ISO)Κορεατική (Αυτόματη επιλογή)Κυριλλικά (Windows)Κυριλλική (ISO)Κυριλλική (KOI8-R)Κυριλλική (KOI8-U)Λατινική 9 (ISO)Ταϊλανδικά (Windows)Τουρκικά (Windows)Τουρκική (ISO) Μάθετε περισσότερα
Stamati yeia sou,

Elpizo afti na einai i nea sou diefthinsis kai na labeis afto to minima.

Ti kaneis? Edo ta pragmata einai zorika me ipsili forologia kai afthones perikopes, alla doksa to theo.

G. Skoulikas , London


In a message dated 02/07/2010 12:00:44 GMT Daylight Time, snstam@gmail.com writes:
-----------------------------------------------------------------------Ο/Η stamatios skoulikas θέλει να βρίσκεται σε επαφή με ακόμα καλύτερεςσυνθήκες χρησιμοποιώντας μερικά από τα πιο συναρπαστικά νέα προϊόντατης Google.Εάν έχετε ήδη το Gmail ή το Google Talk, επισκεφτείτε την εξής διεύθυνση: http://mail.google.com/mail/b-ff9c5a74ae-3e3eee8a73-Oszlfz0jeXb8BZ5GX7s3p1QUI0gΘα πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να μπορέσετε νασυνομιλήσετε με τον/την stamatios skoulikas.Για να αποκτήσετε το Gmail - ένα δωρεάν λογαριασμό ηλεκτρονικούταχυδρομείου από την Google με περισσότερα από 2.800 MB χώρουαποθήκευσης - και να συνομιλήσετε με τον/την stamatios skoulikas,επισκεφτείτε την εξής διεύθυνση: http://mail.google.com/mail/a-ff9c5a74ae-3e3eee8a73-Oszlfz0jeXb8BZ5GX7s3p1QUI0gΤο Gmail προσφέρει τα εξής:- Ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων μέσα από το περιβάλλον χρήσης του Gmail- Ισχυρή προστασία κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων- Ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης για να βρίσκετε τα μηνύματά σαςκαι ένας χρήσιμος τρόπος για να οργανώνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικούταχυδρομείου σας σε "συνομιλίες"- Χωρίς αναδυόμενα παράθυρα ή μη στοχοθετημένα banner - μόνοδιαφημίσεις κειμένου και συναφείς πληροφορίες που είναι σχετικές με το περιεχόμενο των μηνυμάτων σαςΌλα αυτά είναι δικά σας και, μάλιστα, δωρεάν. Όμως, περιμένετε, γιατίυπάρχει και συνέχεια! Ανοίγοντας ένα λογαριασμό στο Gmail, θααποκτήσετε πρόσβαση και στο Google Talk, την υπηρεσία ανταλλαγήςάμεσων μηνυμάτων της Google: http://www.google.com/talk/Το Google Talk προσφέρει τα εξής:- Συνομιλία βάσει ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε,χωρίς λήψη αρχείων- Μια λίστα επαφών που είναι συγχρονισμένη με το λογαριασμό σας στο Gmail- Δωρεάν, υψηλής ποιότητας φωνητικές κλήσεις μεταξύ υπολογιστών με τηλήψη του προγράμματος-πελάτη GoogleΕργαζόμαστε σκληρά για να προσθέσουμε νέες δυνατότητες και ναπροχωρήσουμε σε βελτιώσεις και, συνεπώς, ενδέχεται επίσης να σαςζητάμε κατά περιόδους να μας κάνετε τα σχόλια και τις προτάσεις σας.Εκτιμούμε τη συμβολή σας στην προσπάθειά μας να κάνουμε τα προϊόνταμας ακόμα καλύτερα!Σας ευχαριστούμε,Η Ομάδα της GoogleΓια να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Gmail και το Google Talk,επισκεφτείτε την εξής διεύθυνση: http://mail.google.com/mail/help/about.html%20http://www.google.com/talk/about.html(Εάν κάνετε κλικ στις διευθύνσεις URL αυτού του μηνύματος και δενανακατευθύνεστε στη σχετικές σελίδες, αντιγράψτε και επικολλήστε τιςστη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας).

**Ο/Η ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΟΥΛΙΜΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΑΣ - MAGIC COLLEGE.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΟΥΛΙΜΗΣJuly 2, 2010 at 7:05pm
Θέμα: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Υπο
Ταινία "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΓΟΣ"Avant premiere - "Υποψήφιος Μάγος" Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Υποψήφιος Μάγος" με τον Νίκολας Κέιτζ και τη Μόνικα Μπελούτσι!To STREETMAGIC παρουσιάζει σε avant premiere την ταινία "Υποψήφιος Μάγος" (The Sorcerer's Apprentice) τη Τρίτη 13 Ιουλίου και ώρα 19:30 στο Village Park (Ρέντη) αίθουσα 8.Συμπληρώστε το e-mail και το ονοματεπώνυμό σας στο http://www.facebook.com/l/de2a46j9nME-XwAiU3fREoIyVEw;www.streetmagic.gr/eshop/magic_club.php C και κερδίστε μία από τις 50 προσκλήσεις. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail. Στους κινηματογράφους από τις 15 Ιουλίου 2010 από την Audio Visual.

***Ο/Η Djkostis Α' έστειλε μήνυμα στα μέλη του SKANDALO CLUB.

Djkostis Α'July 2, 2010 at 6:33pm
Θέμα: skandalo club
SKANDALOKATASTASH KAI AYTO TO PARASKEYOSABBATOO....KAI ASTE TO F.P.A NA ANEBENEIII.......SKANDALO CLUB BY DJKOSTIS [KASOY 11 PLATEIA PETROYPOLIS TIL.KRAT:6972309799-2105056199] EISODOS 12 EYRO ME 2 POTA....EIMASTE EDW GIA THN DIKH SAS POIOTITH DIASKEDASH.....POS POS POS POSSSSSSSSS!!!!!!!KAI GIA TOYS LATRES TOY INTERNET http://www.facebook.com/l/de2a449FNI_AqCWqpfhN3tscbqg;www.skandaloclub.gr/ LIVE MESA APO TO CLUB TO PROGRAMMA MASSSSSAS PERIMENOUME !!!!

~** ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΟΥΛΙΟΥ: ΦΠΑ 23 %; ΟΧΙ ! - ΔΩΡΟ 23,00 €; ΝΑΙ
Η LLumar, o παγκόσμιος ηγέτης των μεμβρανών δεν αυξάνει τον ΦΠΑ και επιπλέον προσφέρει

ΔΩΡΟ 23,00 € !!!

Από την 1η Ιουλίου αυξάνει ο ΦΠΑ από 21 σε 23 %.
Όχι σε εμάς.Αντί να αυξήσουμε το ΦΠΑ σας κάνουμε επιπλέον δώρο 23 € έκπτωση σε κάθε τοποθέτηση αντηλιακής μεμβράνης* σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο της οικογένειάς σας.
Εκμεταλλευτείτε αυτή την μοναδική προσφορά και ελάτε σήμερα. Με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε !

Μην χάσετε την μοναδική αυτή προσφορά και οδηγήστε ξεκούραστα στις διακοπές σας με την προστασία και άνεση που σας προσφέρουν οι μεμβράνες LLumar !!!Οι μεμβράνες αυτοκινήτων LLumar:
Μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου
Μειώνουν δραστικά την εκπομπή CO2 (φαινόμενο θερμοκηπίου)
Προστατεύουν από την βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου
Προσθέτουν ποιότητα και ομορφιά στην ζωή σας
Με 20 χρόνια εμπνευσμένης πορείας, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, παραμένουμε ο διαχρονικός και αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς μεμβρανών στην Ελλάδα.
Επισκευθείτε ένα από τα επίσημα LLumar Shops, ενημερωθείτε υπεύθυνα και τοποθετήστε αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό σας.

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

*Η προσφορά δεν συνδιάζεται με άλλες, και ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου για τοποθέτηση μεμβράνης σε όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου, εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ

***Maria Nieves Ramos Tacoronte has invited you to see a photo. View photo

**Ο/Η Herodotos Savva έστειλε μήνυμα στα μέλη του Green Dot Cyprus.

Herodotos SavvaJuly 2, 2010 at 2:53pm
Θέμα: Τα καινούρια ενημερωτικά φιλμάκια για την ανακύκλωση
http://www.facebook.com/l/07ebcVD3W_MTEAxy1RhwsPld3zg;www.youtube.com/watch?v=FvKItlMY4bg http://www.facebook.com/l/07ebcZz7WLV3kr18frFFrCKPC7g;www.youtube.com/watch?v=AjzCIN4TCVc παρακαλούμε όπως τα προωθήσετε σε φίλους και γνωστούς για να γίνει ακόμη μια μικρή υπενθήμιση για την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!!!Ευχαριστούμε,

**Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςJuly 2, 2010 at 3:19pm
Θέμα: Ο ΦΠΑ, οι προβοκάτορες και...το σπίτι του λαού.
Όσοι μπορούν εγκαταλείπουν το σκάφος που βουλιάζει και πάνε σε άλλες χώρες. Εδώ θα μείνουν οι συνταξιούχοι για να πληρώνουν τους φόρους του προδότη..."λεφτά υπάρχουν" και της συμορίας του, οι κλέφτες του δημόσιου χρήματος, οι δημοσιογράφοι που...δε χαμπαριάζουν και το προβοκατόρικο ΠΑΜΕ με το παλιομοδίτικο ΚΚΕ και τα τρίμετρα κάγκελα στο "σπίτι του λαού". (αλήθεια τον λαό φοβάται ;)

**Το "" ΛΟΥΣΥ" ΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ." τώρα λέγεται "ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΔΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...Η ΦΩΝΗ ΖΕΙ"...‏
Από:
Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 3:15:40 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)
Ο John M Lagonikos άλλαξε το όνομα της ομάδας " ΛΟΥΣΥ" ΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. σε ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΔΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...Η ΦΩΝΗ ΖΕΙ. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=41289683394&mid=297d599G56358b7cG1f7b339G40&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**[kitchencabinetforum] UNCOLLEGE IS MUCH BETTER THAN COLLEGE!‏
Από:
eurokitchencabinet (eurokitchencabinet@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 3:10:44 μμ
Προς:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com

Venitist Malcolm Kline points out left-wing Columbia University student groups have been active at the crown of the Ivy League for about the past century. What changed is the attitude of the administration there: from indulgence to surrender.Kline notes that from the turn of the last century to the end of World War II, Columbia practiced peaceful coexistence with the Left but did not hesitate to step in to keep the peace. During that time, Nicholas Murray Butler presided over the Morningside Heights campus with a not always invisible hand. The aging President of Columbia refused to concede that the right to be heard included the right to chant under his window, `Castrate Butler! Castrate Butler!Lionel Trilling was liked as a professor and respected as a critic. But he took no nonsense from the communists, was known to associate with an occasional anticommunist, and did not hail Stalin as a latter day prophet. In retaliation, the YCL, Young Communist League, whispered about him that he was a supporter of Leon Trotsky.Even General Dwight Eisenhower, after winning World War II, could score no signal victories as Columbia's president. His emphasis on general education for citizenship and the Citizenship Educational Project at Teacher College appeared anti-intellectual to the academics on Morningside Heights.General Eisenhower explained that the chief responsibility of our educational institutions is to establish a sharper understanding of the American system, a sharper understanding of its values and a more intense devotion to its fundamental purposes. Arguably, Ike was quite the visionary, at least in his views on education. Unfortunately, the available evidence indicates that his vision never took hold, particularly at Columbia.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out uncollege is much better than college! We live in a world where information can be found online for just about anything. What can't be found online can be found in books, and what can't be found in books can be found through internships, jobs, and mentors. Do not waste your time with colleges and eggheads. There is a glut of college graduates in the labor market. Many of them move back home with their parents and take jobs that do not require a college degree. The everybody-must-go-to-college doctrine is hardly a blessing. How many young people are delivering pizzas with a diploma on the wall and a big student loan keeping them up at night? It's true that the watered-down, increasingly worthless bachelor's degree today is expected for nearly every job, but let's not fool ourselves: For most grads it's little more than a signal to potential employers that they had the perseverance to get up early four years running and jump through all the required hoops. That tells a human-resources director enough about an applicant to separate him from a rival who didn't do those things. It doesn't say anything about what he knows or can do. Venitis notes that many colleges offer instruction online. An increasing number of colleges, such as MIT, Yale, Stanford, UC Berkley, Oxford, and Cambridge, are placing course content, including lectures and instructional materials, online for free. There are many programs that allow students to earn college credits by studying and completing an exam remotely. Through these types of programs, a student can earn college credit through self-study at a fraction of the cost of a traditional college course. Venitis asserts that college is very expensive. Total average tuition, room and board for a bachelor's degree is around $100,000. 80% of all students graduate with more than $30,000 in debt, and 40% say it will take them ten years to pay off their debt. College tuitions are so expensive specifically because the government has guaranteed student loans. Guaranteed loans don't mean more access to education, but rather that universities are free to charge more per pupil than if their customers were paying out-of-pocket.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt, leader of venitism, and father of Chaos Trading, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's thirty years of experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, and spirituality, he can help you determine the ideal subject area for your group.* Transformation. Your people will be transformed to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. Since first priority for Venitis is the advancement of venitist policies and ideas, the cost of having him speak is only 3,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 80
Visit Your Group

**Το "ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ. EIMAI TΡΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ" τώρα λέγεται "EIMAI TΡΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ"...‏
Από:
Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 3:10:31 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)
Ο John M Lagonikos άλλαξε το όνομα της ομάδας ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ. EIMAI TΡΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ σε EIMAI TΡΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=62215755978&mid=297d464G56358b7cG1f7b289G40&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Ο John M Lagonikos άλλαξε το όνομα της ομάδας ΕΙΜΑΙ Η " ΛΟΥΣΥ" ΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. σε " ΛΟΥΣΥ" ΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=41289683394&mid=297d438G56358b7cG1f7b272G40&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η John M Lagonikos έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ. EIMAI TΡΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ.

John M LagonikosJuly 2, 2010 at 2:23pm
Θέμα: φιλες φιλοι με διαγραψανε και σας εχασα ολους
φιλες φιλοι με διαγραψανε και σας εχασα,ειμαι παλι εδω,οσοι θελετε στειλετε αιτημα φιλιας να ειμαστε παλι φιλοι.ευχαριστω γιαννης

~**[fireflyflash] FOURTHREICHIAN MISERY‏
Από:
eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 12:59:23 μμ
Προς:
fireflyflash@yahoogroups.com

Fourth Reich(EU) continues to bring misery to Europeans. The euro area(EA16) phenomenal seasonally-adjusted unemployment rate was 10.0% in May 2010, unchanged compared with April4. It was 9.4% in May 2009. The EU271 phenomenal unemployment rate was 9.6% in May 2010, unchanged compared with April. It was 8.9% in May 2009. But Basil Venitis estimates the real unemployment rate, including the hidden unemployment, to be 20%.Eurostat estimates that 23.127 million men and women in the EU27, of whom 15.789 million were in the euro area, were unemployed in May 2010. Compared with April 2010, the number of persons unemployed decreased by 37,000 in the EU27. In the euro area, the number of persons unemployed increased by 35,000. Compared with May 2009, unemployment rose by 1.801 million in the EU27, and by 0.991 million in the euro area.Hidden, or covered, unemployment is the unemployment of potential workers that is not reflected in official unemployment statistics, due to the way the statistics are collected. In many countries only those who have no work but are actively looking for work, and qualifying for social security benefits, are counted as unemployed. Those who have given up looking for work, and those who are on Government retraining programmes, are not officially counted among the unemployed, even though they are not employed. The same applies to those who have taken early retirement to avoid being laid off, but would prefer to be working. The statistic also does not count the underemployed, those with part time or seasonal jobs who would rather have full time jobs. Because of hidden unemployment, official statistics often underestimate unemployment rates.Europe's addiction to big government, unaffordable entitlements, and cradle-to-grave welfare bring the cancer of socialism. Eurokleptocrats are losing control of a spiraling debt crisis across Fourth Reich. The Greek contagion has now infected Spain, Portugal, Italy, Ireland, and Britain. Tensions are becoming visible between eurozone members with differing levels of debt. The modern European welfare kleptocratic state has proven unsustainable. From Greece to Portugal, European countries are slashing social welfare benefits, raising the retirement age, and dismantling government bureaucracies and kleptocrat networks. Europe is learning that you can't forever rob Peter in order to pay Paul.It was neither tax dodgers nor speculators that caused Europe's existential crisis. Eurokleptocrats share all responsibility. They have been either unwilling or incapable of doing their jobs. When the financial institutions began to wobble in the autumn of 2008, with some collapsing and taking others with them, meltdown fear swept through the corridors of power. Eurokleptocrats gathered at Brussels, where they applied Band-Aids to a severely wounded financial sector using trillions of euros of taxpayers' money and promised to stabilize the fragile European system for all eternity.The one trillion dollars stability package suffers from the same problem as all the other ones Fourth Reich has come up since the Greek crisis started rattling the markets: It tries to fix the symptoms, not the causes. The causes are kleptocracy, overregulation, nepotism, VAT, and socialism. Fourth Reich originates from the Red House Report, a detailed account of a secret meeting at the Maison Rouge Hotel in Strasbourg, a couple of blocks from today's Eldorado of Prostitutes(EP), on August 10, 1944. There, Nazi officials instructed an elite group of German industrialists to plan for Germany's post-war recovery, prepare for the Nazis' return to power, and work for a strong Fourth Reich. The three-page, closely typed report, marked Secret, copied by British spies and sent to the US Secretary of State, detailed how the industrialists were to work with the Nazi Party to rebuild Germany's economy by sending money through Switzerland. They would set up a network of secret front companies abroad, wait until conditions were right, and then grab power with various hoodwinking treaties. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Democracy in Fourth Reich(EU) has deteriorated to kleptocracy, and Fourthreichians, aka Europeans, are mad as hell. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, abuse,and kickbacks. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, and Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth. Venitis asserts that VAT and kleptocracy are two good reasons to secede from Fourth Reich(EU) now. Vatstruck Fourthreichians are looking for a Moses to liberate them from the yoke of Brussels. They have to do it now, before a new imposed treaty between Eurokleptocrats tie their hands forever. Californians and Texans want to secede from USA, but Uncle Sam does not allow it. The same thing might happen with Britons and Greeks. Infinite infinitesimal amendments to treaties might accumulate over time, leading to huge changes of original intent, enslaving all Fourthreichians to antivenitist Brussels forever! The Fourth Reich project and its important components, ranging from the euro to enlargement, have been the result of political leadership, not the result of a groundswell of love toward each other among different European nations. In fact, very little would have happened without political leadership and hoodwinking. It was not an easy task to enslave the freedom-loving peoples of 27 nations to Brussels. Venitis notes that Greenland was the first country to secede from Fourth Reich. The Lisbon Treaty introduces a secession clause. A slave State may notify the Fourthreichian Council that it wishes to secede, upon which secession negotiations begin; if no other agreement is reached, the hateful Lisbon Treaty ceases to apply to the seceding State two years after such notification. A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's thirty years of experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics and economics, he can help you determine the ideal subject area for your group.* Transformation. Your people will be transformed to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. Since first priority for Venitis is the advancement of venitist policies and ideas, the cost of having him speak is only 3,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 70
Visit Your Group

**[crystalclearforum] FOURTH REICH(EU) IS THE ONLY VIOLATOR OF FOURTH REICH ANTITRUST!‏
Από:
crystalclearmemo (crystalclearmemo@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 11:50:17 πμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

Basil Venitis asserts there is only one violator of Fourth Reich antitrust, and that's Fourth Reich(EU) itself, which does not allow VAT competition, fixing 15% floor of VAT and 25% ceiling of VAT! Galileo muttered the phrase Eppur si muove, And yet it moves, after being forced to recant in 1633, before the Inquisition, his belief that the Earth moves around the Sun. Similarly the new inquisition of regulators force executives to admit something they did not do, in order to get smaller penalties. Eppur si muove! EU antitrust has been transformed into a terrorist religion, which relies on pseudoeconomic theories that bestow a veneer of objectivity and credibility on EU law enforcement practices that actually rely on antivenitism, hunch, whim, and blackmail. On all EU antitrust cases, from mergers to price fixing, arbitrary antitrust laws lead to ill-informed juries and bureaucratic abuse. Those laws also create a perverse incentive for entrepreneurs to hold down sales volume, stop innovation, and avoid improvements in price, quality, and service; otherwise, such entrepreneurs could become the next targets of the antitrust terrorists. Basil Venitis, an Athenian orator, claims that European antitrust laws lead to huge corruption, because government officials ask for kickbacks in order to erase the alleged violation. The standard kickback in EU is 10% of the erased penalty! Many Greek officials were caught on tape asking for the corrupt tithe! Many European political parties make up their election expenses from kickbacks on antitrust cases! This is the worst possible blackmail, where tiptop ethical companies are held hostage by European kleptocrats. Eppur si muove!Venitis asserts that European antitrust law is wielded most often by favor-seeking businessmen and their kleptocrat allies. Instead of focusing on new and better products, disgruntled rivals try to exploit the law by consorting with kleptocrats. EU officials routinely direct antitrust regulators to bend the rules in pursuit of political ends. In reality, the threat of abusive EC power is far larger than the threat of oligopoly. Eppur si muove! Basil Venitis, twitter.com/Venitis, claims there is an Antitrust Armageddon in Europe between tiptop companies and Fourth Reich(EU). Eurokleptocrats are willing to do anything in order to get kickbacks from industry leaders. The European antitrust laws have the unfortunate consequence of harming Europeans by chilling innovation and discouraging competition. Instead of protecting competition, EU laws protect competitors who give kickbacks to kleptocrats! Kickback is the lubricant that allows a European industry to run smoothly! No European machinery can run without lubricant! Eppur si muove! A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's thirty years of experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics and economics, he can help you determine the ideal subject area for your group.* Transformation. Your people will be transformed to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. Since first priority for Venitis is the advancement of venitist policies and ideas, the cost of having him speak is only 3,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 72
Visit Your Group

*** [blowback] ROBBED AT GUNPOINT‏
Από:
achillesfaliriotis (achillesfaliriotis@yahoo.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 10:57:00 πμ
Προς:
blowback@yahoogroups.com

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Greeks, robbed at gunpoint by Graecokleptocrats, survive by schemes, fraud, sinecures, and mugging each other. Rousfeti means expensive political favors, which pervade everything from hiring public employees to property deals. Tax evaders and law breakers receive visits from officials eager to collect kickbacks. In return for leaving the guilty untouched, officials receive fakelaki, envelope containing bribe in cash. The standard rate for kickbacks is 10% of the forfeited penalty. Desperate Greeks now pray for a new dictatorship! Allons enfants de la Grece! Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Venitis notes that Gregory means fast in Greek. Gregory's tax is fakelaki for fast service. Without it, you will wait for ever! All Athenians know very well that without Gregory they will have to wait many months before a state IKA physician could see them. If you want a surgery, you will have to give the IKA surgeon at least 5,000 euros kickback, that beloved Gregory! The surgeon would ask you how is Gregory. If you do not present Gregory, you will have to come back to IKA months later to answer the same question. If Gregory is not fat enough, the IKA surgeon might pseudoforget his scissors inside you! Allons enfants de la Grece! Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Plato and Aristotle asserted that different regimes produce different types of human beings, and regimes ought to be judged by the character of their citizens. In Europe, the growth of interventionist welfare state has damaged personal responsibility and integrity, fostered dependence, undermined families, rejected venitism, and promoted corruption. Especially in Greece, the most corrupt country on Earth, Graecokleptocracy is accepted as a normal thing, and most Greeks rely on graft, sinecures, cheating, incivility, cacodemony, cancer of socialism, jingoism, religionism, lies, and kickbacks. The character of modern Greece of the 300 Graecokleptocrats is the opposite of the character of ancient Greece of the 300 Spartans of Leonidas. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! The Achilles Heel of the national character is licensure. Basil Venitis asserts that all licenses should be abolished, including doctors, lawyers, and marriage. Licensure is an immoral exercise of force, an overly burdensome restraint on trade, a violation of the right to liberty, a mill of kickbacks. Government is a guarantor of liberty and is compatible with liberty only if its range is adequately restricted to the preservation of economic freedom. One of the many reasons why government licensure is incompatible with liberty, therefore, is because it is destructive of economic freedom. No other nation demands more licenses than Greece. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Anyone has the natural right to pursue any means of providing for himself so long as in doing so he does not act fraudulently or otherwise violate the rights of others. The State mandated license turns the free market upside down. It prohibits everyone from producing in a given industry except for those who are granted the privilege of doing so by the state, especially those who provide huge kickbacks to kleptocrats. The state, in such a scenario, absorbs all individual rights unto itself and then divvies up some of those rights in any number of ways. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Under a licensing system, such as we have today, if someone attempts to exercise his natural right to provide for himself without the state's nod of approval, which usually comes with kickbacks, that person goes to jail. Imprisonment for supporting oneself in an honest and non-fraudulent manner which does not infringe on the rights of others just doesn't seem right. Preemptive protection is offensive in nature, and therefore, is itself a violation of natural rights. In a free society, it is only after fraud or another violation of rights takes place that the state has the right to intervene on behalf of the consumer. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! By means of the licensure power, the State can permit the individual to eat or it can condemn him to starve, unless he gives kickbacks to kleptocrats. So long as the government has the power to issue licenses to live, we cannot claim to be free, and living without freedom is not much of a life. Fortunately, we still have a license to kill unsound and coercive government measures, so let us use that license to regain our right to live. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Greece requires more licenses than any other country. For anything you do in Greece, you have to take permission from the government, a bureaucratic task that requires filling myriad papers. It's impossible to fill all these papers accurately. That's why Greeks either give up or give kickbacks to public employees to accept incomplete piles of papers. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! As the Latin expression puts it, Quis custodiet ipsos custodes? This is a phrase from the Roman poet Juvenal, which is literally translated as "Who will guard the guards themselves?" It is also sometimes rendered as "Who watches the watchmen?" In Greece, the watchers of watchmen are all corrupt! Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Nothing could make Greeks happier than to see the Greek Parliament, the Grand Brothel on Syntagma Square, burned down to ashes! This brothel is the center of corruption of Fourth Reich(EU), the cradle of kleptocracy, the source of all evil in Greece, a shitscum mill. A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's thirty years of experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics and economics, he can help you determine the ideal subject area for your group.* Transformation. Your people will be transformed to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. Since first priority for Venitis is the advancement of venitist policies and ideas, the cost of having him speak is only 3,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 67
Visit Your Group

** To hamomilaki - Save Our Children

Ισοκράτης: Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται
Αναστάσιος: Έπρεπε να συμφιλιωθώ με την καχυποψία των άλλων
Δωδεκάχρονη πέθανε πάνω στη γέννα YEMEN: 12 YR.OLD GIRL DIES IN CHILDBIRTH...
Ισοκράτης: Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται
Posted: 01 Jul 2010 01:38 PM PDT
Ο Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.), λίγο πριν την κατάρρευση της Αθήνας: * «Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Αναστάσιος: Έπρεπε να συμφιλιωθώ με την καχυποψία των άλλων
Posted: 01 Jul 2010 01:14 PM PDT
Μια συνέντευξη ανθρώπινη με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, με τα μάτια να βουρκώνουν κάποιες στιγμές, για να δηλώσει με την ταπεινότητα που τον χαρακτηρίζει:...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Δωδεκάχρονη πέθανε πάνω στη γέννα YEMEN: 12 YR.OLD GIRL DIES IN CHILDBIRTH...
Posted: 01 Jul 2010 04:52 AM PDT
12χρονη, η οποία είχε παντρευτεί δια της βίας άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή από αιμορραγία, την ωρα που έφερνε στον κόσμο το μωρό της, στο νοσοκομείο Χάτζα, όπως ανακοίνωσε...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

** Ο/Η Αλκαιος Ιωαννης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Αλκαιος ΙωαννηςJuly 1, 2010 at 5:28pm
Θέμα: Ας επανεκτιμήσουμε τις Αξίες μας..
Στο σύστημα της τυπικής οικονομίας, έχει αποφασιστεί ότι το χρήμα θα περάσει στα χέρια των ολίγων, που αντιστοιχούν περίπου στο 1% του πληθυσμού. Δεν μένει λοιπόν, σε εμάς, το υπόλοιπο 99%, να δημιουργήσουμε μια δική μας μονάδα μέτρησης των αξιών μας, (χρήμα) για να μπορέσουμε να συναλλασσόμαστε. Αυτή είναι η βασική πρόταση της Οριακής Οικονομίας, http://www.facebook.com/l/80961D8sizNyrRSSZkXDfvYlDFA;www.oriaki.gr/oikonomia , http://www.facebook.com/l/80961P7YtTabL5oaVl8KFtMSbOg;www.oriaki.gr/ag , που αναπτύσσει έναν νέο τρόπο σκέψης, κατάλληλο για την επανεκτίμηση των αξιών μας. Οι αξίες μας έχουν υποτιμηθεί, γεγονός που ανεχόμαστε διότι χρησιμοποιούμε τον ίδιο οικονομικό τρόπο σκέψης, με αυτόν των υποτιμητών μας. Υπερβείτε τον τυπικό τρόπο σκέψης, διότι ανήκει στους εχθρούς μας. Προβληματιστείτε, οραματιστείτε, μελετήστε, νέες εναλλακτικές και οριακές λύσεις, για να τις συζητήσουμε στην ομάδα της Οριακής Οικονομίας: http://www.facebook.com/group.php?gid=120607431290699&ref=ts .-

~**Ο/Η DjAkis Akis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Dj Akis Fan Club.

DjAkis AkisJuly 1, 2010 at 4:37pm
(χωρίς θέμα)
kalo mina se olous me poli xoro kai ksidia na min ksexniomaste:)kai auti tin evdomada sas perimenw 2/7 kai 3/7 stoimage cafe-club L.DEKELEIAS 61 N.FILADELFEIA giana katedafisoumeto magazi kai na to stiloume gia anakainisi lewwwww

**[globaltaxrevolt] FOURTHREICHIAN REGULATIONS PILE UP EVERY SINGLE DAY‏
Από:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com εκ μέρους globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010 4:44:55 μμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

The cost of government regulation is truly staggering; it is also a barometer of how free we are to pursue our own interests and to determine the course of our own lives. Basil Venitis, an Athenian orator, estimates the cost of regulations to be one trillion dollars in USA and two trillion euros in Fourth Reich(EU) every year. Financial costs are not the only burden. Regulations also result in a tremendous loss of one of our most valuable and limited resources, time. Laissez-nous faire! Let us do! Let us alone! Every time we cede more control to the government, we become more dependent on it. The better choice is not dependence on government to solve problems for us, but binding together in our community and solving problems together, voluntarily. Venitis estimates the private sector is spending over 10 billion hours a year just to meet government paperwork demands in USA, and 20 billion hours in Fourth Reich. It is no wonder that regulation discourages the creation of new businesses, new jobs, new products, and new services. Starve the beast by fighting taxes. One government intervention inevitably leads to more interventions in order to address the crises that are generated by the previous interventions. Ultimately the crises continue getting so bad that the government ends up taking over the entire sector. "I'm from the government, and I'm here to help." Ronald Reagan considered those nine words the most terrifying in the English language. And the government has been offering a lot of such help lately. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that Fourth Reich has gone bananas in overregulation. The European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, has today completed a stupid program of intimidation of the Fourth Reich(EU) investment funds. These funds known as UCITS(Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities) accounted for over 5 trillion euros of assets in 2009, which is equivalent to half of EU GDP. As the Latin expression puts it, Quis custodiet ipsos custodes? This is a phrase from the Roman poet Juvenal, which is literally translated as "Who will guard the guards themselves?" It is also sometimes rendered as "Who watches the watchmen?" In Greece, the watchers of watchmen are all corrupt!Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Greeks, robbed at gunpoint by Graecokleptocrats, survive by schemes, fraud, sinecures, and mugging each other. Rousfeti means expensive political favors, which pervade everything from hiring public employees to property deals. Tax evaders and law breakers receive visits from officials eager to collect kickbacks. In return for leaving the guilty untouched, officials receive fakelaki, envelope containing bribe in cash. The standard rate for kickbacks is 10% of the forfeited penalty. Desperate Greeks now pray for a new dictatorship! Allons enfants de la Grece! The new rules increase fakelakis(kickbacks)and bewilder investors by requiring a new standardised fund document, while also setting out in detail the stupid standards of conduct of business that UCITS fund managers must comply with. In addition, the new rules deteriorate the efficiency of the UCITS market in the EU by introducing new stupid rules for the pooling of assets from different funds, by bewildering the cross-border distribution of UCITS and by better coordinating the kickbacks of national supervisors. The new rules are to take effect from 1 July 2011. Member States now have 12 months to implement the stupid directives, while the regulations will apply from 1 July 2011. These acts cover the following areas:* Key investor information. A new standardised and harmonised disclosure document designed to empower investors to take effective investment decisions. An implementing Regulation covers the content and form of the document, including the use of plain language and a much more investor-friendly presentation of information about risk. The implementing regulation is supported by detailed methodologies on calculating a fund's level of risk and charges, which have been published today by the Committee of European Securities Regulators (CESR).* Stupid Rules for the conduct of UCITS management companies. An implementing Directive aligns organisational requirements and rules of conduct for investment firms with the standards already applied across much of the financial services through the Markets in Financial Instruments Directive, otherwise known as MIFiD. These rules also cover the prevention, management, and disclosure of conflicts of interest. The Directive further obliges UCITS managers to employ sufficiently robust and effective procedures and techniques so that they are able to adequately manage the different types of risk the UCITS might face.* UCITS mergers and master-feeder structures. An implementing stupid Directive details certain investor protection measures in relation to these asset pooling techniques, and establishes a common approach to the sharing of information between master and feeder UCITS. It also covers detailed rules on the liquidation, merger or division of a master UCITS. * Notification procedure and supervisory co-operation. An implementing Regulation sets out the details of standard documents and procedures to be used for electronic transmission in the notification procedure used by a UCITS when it wishes to gain access to the market in another Member State. It also contains common procedures for enhancing supervisory cooperation in their oversight of fund managers' cross-border activity of fund managers.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. Publicity. The announcement of Basil Venitis speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. Insight. Given Venitis's thirty years of experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics and economics, he can help you determine the ideal subject area for your group.Transformation. Your people will be transformed to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.Affordability. Since first priority for Venitis is the advancement of venitist policies and ideas, the cost of having him speak is only 3,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 87
Visit Your Group

***Ο/Η Premieraclub Premiera-club έστειλε μήνυμα στα μέλη του premiera club.

Premieraclub Premiera-clubJuly 1, 2010 at 3:50pm
Θέμα: καλο μηνα σε ολους!!!!!!!!!!
καλο μηνα σε ολους!!!!!!!!!!

** Ο/Η Georgios Beneas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ (HAIDARI ATTICA) Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον !

Georgios BeneasJuly 1, 2010 at 2:47pm
Θέμα: Διαδικτυακή ψηφοφορία
Καλημέρα και καλό μήνα !ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010Ποιον από τους τρεις συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται θα προτιμούσατε ως υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας στο Χαϊδάρι; Ψηφίστε στο http://www.facebook.com/l/80961N0ebiR7sjDXSiIf4Z7yxdw;beneas13.blogspot.com/

** Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςJuly 1, 2010 at 2:22pm
Θέμα: Οι συγκοινωνίες τα ελλείματα και η...ξεροκεφαλιά μας.
Θυμάστε τον Μητσοτάκη που πρίν 2 δεκαετίες -περίπου- ήθελε να λύσει το πρόβλημα με τις συγκοινωνίες του λεκανοπεδίου ; Θυμάστε που πήραν τα λεωφορεία ιδιώτες και είχαν αρχίσει να τα νοικοκυρεύουν ; Θυμάστε που η προσπάθεια... σκάλωσε στα ξεβρακώματα με προτεργάτες τους Σταμουλο-Κολάδες ; (έτσι τους έλεγαν τότε). Σήμερα που η ΕΘΕΛ συσσώρευσε ελλείματα τριών δισσεκατομμυρίων τι έχουν να πούν οι "επαναστάτες" εκείνης της εποχής ;Τι έχει να πεί άραγε ο τότε υπουργός συγκοινωνιών (σημερινός δήμαρχος Ν. Ιωνίας) που τα επανέφερε στο κράτος επιστρατεύοντας τους οδηγούς και τους μικροϊδιοκτήτες που θα τα αγόραζαν ;Που κρύβονται σήμερα όλοι αυτοί ;

** Ο Xrhstos σας προσκαλεί στην εκδήλωση "6Η ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ" την Παρασκευή, 30 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. Προσκλήθηκαν επίσης και οι ΕΛΕΝΗ ΣΕΤΤΑ και ΠΑΥΛΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ. Εκδήλωση: 6Η ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 30 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Παρασκευή, 30 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. Τοποθεσία: KIATO Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=134689846554833&mid=2967545G3dd6e022G1635d6bG7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

*** Ο Αργύριος σας προσκαλεί στην εκδήλωση "4η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ" την Κυριακή, 4 Ιουλίου στις 1:00 μ.μ. Επίσης προσκλήθηκαν οι ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ, Ανίτα Ορφανού και 6 άλλοι φίλοι. Εκδήλωση: 4η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 4 Ιουλίου στις 1:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 4 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ. Τοποθεσία: ΠΝΥΚΑ (ΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ) Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=135606783124239&mid=2966d59G3dd6e022G1635993G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Southernrock.gr Srgr έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Southernrock.gr SrgrJuly 1, 2010 at 11:58am
Θέμα: Βιβλία και λιθογραφίες απο τους Def Leppard
http://www.facebook.com/l/809612XY5gDdddutUNN7eDXm4jA;southernrock.gr/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=2817&Itemid=73 .-

*** [capitalistsforever] AMERIKLEPTOCRATS LAY AN EGG!
Από:
toparb (toparb@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010 1:03:19 μμ
Προς:
capitalistsforever@yahoogroups.com

The U.S. House of Representatives on Wednesday approved a stupid overhaul of financial regulations. The 237 to 192 vote in the House marked a win for Planetarch Obama and his stupid Amerikleptocrats. Weighing in at close to 2,000 pages, the legislation represents the largest expansion of Washington's role in the financial industry since the Great Depression.The stupid legislation establishes a new 10-member Financial Stability Oversight Council composed of regulators that would be responsible for monitoring and addressing system-wide risks to the financial system. Among other things, the council would recommend that the Federal Reserve establish stricter capital, leverage, and other rules for large, complex financial firms. This council would also have almost unlimited powers to draft financial firms into the regulatory system and even force them to sell off or close pieces of themselves.Venitist David John points out it is extremely difficult to detect systemic risk before a crisis has occurred, and the council would serve mainly as a group to blame for failing at an almost impossible task. On the other hand, its huge powers are much more likely to destabilize the financial system by stifling innovative products while failing to detect dangers posed by existing ones.The stupid bill also creates a new Bureau of Consumer Financial Protection with broad powers to regulate the financial products and services that can be offered to consumers. The intended purpose is to protect consumers from unfair, deceptive, and "abusive" practices, but the effect would be to reduce available choices, even in cases where a consumer fully understands and accepts the costs and risks. For many consumers, this would make credit more expensive and harder to get.The new agency would nominally be part of the Federal Reserve System, but it would have extraordinary autonomy. This autonomy would impede the efforts of existing regulators to ensure the safety and soundness of financial firms, as rules imposed by the new agency would conflict with that goal.Venitist James Gattuso points out that despite much rhetoric about ending bailouts, the bill does nothing to address Fannie Mae and Freddie Mac, two of the largest recipients of federal bailout money. These two government-sponsored enterprises, now in federal receivership, helped fuel the housing bubble. When it popped, taxpayers found themselves on the hook for some $150 billion in bailout money. The failure to address their future is a serious error and shows just how hollow are claims that this agreement will prevent future crises.David John aserts this stupid legislation is the wrong approach to fixing the financial industry. Rather than end the "too big to fail" mindset, it reinforces it. Rather than end bailouts, it ignores the ongoing bailout of Fannie Mae and Freddie Mac. Rather than make the financial system safer, it reduces firms' ability to handle risk. And rather than help consumers, it raises their costs, reduces their choices, and hinders the capital formation necessary to make them more prosperous. Congress should consider these problems carefully before rushing into final passage next week.The cost of government regulation is truly staggering; it is also a barometer of how free we are to pursue our own interests and to determine the course of our own lives. Basil Venitis estimates the cost of regulations to be one trillion dollars in USA and two trillion euros in Fourth Reich(EU) every year. Financial costs are not the only burden. Regulations also result in a tremendous loss of one of our most valuable and limited resources, time. Venitis estimates the private sector is spending over 10 billion hours a year just to meet government paperwork demands in USA, and 20 billion hours in Fourth Reich. It is no wonder that regulation discourages the creation of new businesses, new jobs, new products, and new services. Starve the beast by fighting taxes.Venitis, twitter.com/Venitis, points out kleptocrats are creating zombie banks and companies that are kept alive artificially. We started with a too-big-to-fail problem, and part of the policy response to the crisis has been even more financial consolidation. JP Morgan took over Bear Stearns and Bank of America took over Merrill Lynch. What we have now is financial institutions that are even bigger. Those institutions, even more then before, know if they do something very risky, something reckless, they will be bailed out again. Corpfare is corporate welfare, such as subsidies, bailouts, and monopolies, granted by government to davajides, pimps of kleptocrats. Corpfare is like steroids, it may look attractive in the short run, but it cripples you in the long run! Corpfare destroys the level playing field that free markets depend on, creates a corrupt relationship between government authority and special interests, transforms corps to corpses, and is unconstitutional. Even loans by government-sponsored entities constitute another form of subsidy. Zombiecorps, zombie corporations, badly in need of structural reform, but kept alive by state subsidies, badly hamper growth. Basil Venitis figures that at least four trillion euros are wasted on corpfare worldwide every year. A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. Publicity. The announcement of Basil Venitis speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. Insight. Given Venitis's thirty years of experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics and economics, he can help you determine the ideal subject area for your group.Transformation. Your people will be transformed to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.Affordability. Since first priority for Venitis is the advancement of venitist policies and ideas, the cost of having him speak is only 3,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)

**Ο/Η Αργύριος Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.

Αργύριος ΜαρινάκηςJuly 1, 2010 at 12:56pm
Θέμα: 4η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ
ΑΘΗΝΑ’Ι’ΚΗ ΆΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ4η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010ΩΡΑ: 13:00 ΘΕΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Η "ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΟΣ.ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ= ΣΕΙΩ ΤΟ ΑΧΘΟΣ= ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΟΛΩΝ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ....ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥΣ , ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤ` ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ "ΕΚΛΕΓΕΙΝ" ΚΑΙ "ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ", ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΕΝΩ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΘΑΨΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟΥ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΜΕ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ , ΕΝΩ ΜΕΙΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 1ης ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ 1η ΜΑ’Ι’ΟΥ 2010, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ , ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ , ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ .ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 4η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ.ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛOΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

**Ο/Η Nikolakis Lezas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ORIENTAL...tsiftetelia LEZASSSSSSSSS.

Nikolakis LezasJanuary 1, 1970 at 2:00am
(χωρίς θέμα)

***Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςJuly 1, 2010 at 8:57am
Θέμα: Πολύ "κλάμα" και μεγάλος...σπαραγμός.Πολύ "κλάμα" και μεγάλος...σπαραγμός.
Με "σπαραγμό καρδιάς" οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συμπαραστάθηκαν στο... κλάμα της σύγχρονης Μάρθα Βούρτση (δηλαδή του Λοβέρδου) και ψήφισαν χθές τον εργασιακό μεσαίωνα που διέταξαν τα αφεντικά του..."λεφτά υπάρχουν".

~**Citibank Alerts - Έκδοση λογαριασμού πιστωτικής κάρτας Citibank‏
Από:
citialert.greece@citigroup.com
Εστάλη:
Πέμπτη, 1 Ιουλίου 20109:20:37 πμ
Προς:
snstam@gmail.com
Αγαπητέ πελάτη, Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 30/06/2010 εκδόθηκε το μηνιαίο statement της πιστωτικής σας κάρτας Citibank με αριθμό xxxx xxxx xxxx 1107, με τις ακόλουθες λεπτομέρειες: Νέο Υπόλοιπο: 2.00 ευρώ Ελάχιστη καταβολή: 2.00 ευρώ, με ημερομηνία πληρωμής 20/07/2010 Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το μηνιαίο σας statement για την αναλυτική εικόνα του λογαριασμού σας. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό της κάρτας σας μπορείτε να επισκεφθείτε το "Citibank Online" στην ιστοσελίδα μας www.citibank.gr. Με εκτίμηση, Citibank ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ενημέρωσης ή να διαγραφείτε από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το CitiPhone. Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.citibank.gr και διαβάστε τις σχετικές ανακοινώσεις για την "ασφάλεια στο Internet", τους "Όρους και Επισημάνσεις", καθώς και την "Πολιτική Εχεμύθειας" της Citibank.

***
[eurofreedom] CONGRESSMEN, PULLPEDDLERS, AND OTHER STRANGERS‏
Από:
eurofreedom@yahoogroups.com εκ μέρους anglograeco (anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010 8:59:11 πμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out the Declaration of Independence says governments are created to secure our rights to life, liberty, and the pursuit of happiness. In other words, to leave us the hell alone. It doesn't take a village, we get along fine when we each strive to achieve our own goals.Congressmen think Americans sent them to Congress to solve problems when Americans sent them there to see to it that Americans are left alone to solve their own problems. Add to that the fact that many of American problems have been created by Congress, and Americans have the basis for a healthy, peaceful revolution.Instead of looking at ways to truly empower community, too many organizations that claim to represent Americans continue to place their faith in government, rather than in individuals. This is disheartening. Part of the genius of America is the entrepreneurial and creative spirit, which has opened the door for prosperity and a better quality of life for all Americans. This is precisely what brought many people to America. Laissez-nous faire! Let us do! Let us alone! Every time we cede more control to the government, we become more dependent on it. The better choice is not dependence on government to solve problems for us, but binding together in our community and solving problems together, voluntarily. The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.Basil Venitis, an Athenian orator, points out the Tea Party movement is made up of average Americans who are sick to death of politicians regulating, taxing, controlling, and limiting individual choice. 85% of Americans don't trust the federal government. As Ronald Reagan famously put it, the nine most terrifying words in the English language are: I'm from the government and I'm here to help. New York! How does the song go? "If you can make it there, you'll make it anywhere!" If you can make it there, you're some kind of genius. "This is the worst fiscal downturn since the Great Depression," announced the Governor. So what's he doing? He's bringing in the biggest tax hike in New York history. If you can make it there, he can take it there—via state tax, sales tax, municipal tax, a doubled beer tax, a tax on clothing, a tax on cab rides, an "iTunes tax," a tax on haircuts, 137 new tax hikes in all. If you can make it there, you'll certainly have no difficulty making it even in Greece, the most corrupt country on Earth! To a penniless immigrant called Arnold Schwarzenegger, California was a land of plenty. Now Arnold is an immigrant of plenty in a penniless land: That's not an improvement. One of his predecessors as governor of California, Ronald Reagan, famously said, "We are a nation that has a government, not the other way around." In California, it's now the other way around: California is increasingly a government that has a State. There is a golden American revolving door for the movement of Amerikleptocrats between roles as legislators and regulators and the industries affected by the legislation and regulation and pullpeddlers. An unhealthy relationship develops between the private sector and American government, based on the granting of reciprocated privileges to the detriment of Americans, leading to American regulatory capture. Robert Rubin, who helped create the world that led to the 2008 financial meltdown as Treasury Secretary under Bill Clinton, then took a top position at Citibank and made more than $100 million before it tanked on his watch. In the fall of 2008, when Citigroup was saved from bankruptcy with a taxpayer bailout, Rubin quietly slipped out the back door with his money, resigning from his position at Citigroup. Only recently Rubin made the headlines for offering the least apologetic non-apology imaginable for taking the American people to the cleaners.Hedge fund manager John Paulson tapped former SEC chairman Harvey Pitt and former commissioner Roel Campos as outside directors at some funds run by his $35 billion firm, to help beef up compliance and governance operations.Pitt plus former SEC Commissioners Aulana Peters and Joseph Grundfest signed on as advisers to Israel Englander's $7.8 billion Millennium Management hedge fund. Former SEC Chairman Arthur Levitt also is doing his fair share of consulting work for private equity firms and hedge funds.More than 200 former Congressional aides and lawmakers are now working for financial firms as part of a multibillion-dollar effort to shape, and often scale back, federal regulatory power. In other words, the regulators and their aides legislate the rules and then simply step through that infamous revolving door and pick up a handsome check on the other side. There are 20,000 well-employed registered pullpeddlers in Washington today. A $7 billion industry, lobbying is definitely a field to get into, even in bad times, and when the cost of grass-roots efforts and of strategic advisers are all counted, total spending on influencing policy in Washington approaches $15 billion a year.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. Publicity. The announcement of Basil Venitis speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. Insight. Given Venitis's thirty years of experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics and economics, he can help you determine the ideal subject area for your group.Transformation. Your people will be transformed to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.Affordability. Since first priority for Venitis is the advancement of venitist policies and ideas, the cost of having him speak is only 3,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 79
Visit Your Group

**
[capitalismos] BARROSO'S SWAN SONG‏
Από:
capitalismos@yahoogroups.com εκ μέρους capitalismos (capitalismos@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010 8:30:01 πμ
Προς:
capitalismos@yahoogroups.com

Charlemagne's efforts to resurrect the Roman Empire have been succeeded over a millennium later by the multipronged armadas of Eurokleptocrats steadily enslaving Europe. Venitis muses from Charlemagne to charlatan! Barroso is not Charlemagne, but charlatan! He cannot stop Graecokleptocracy. Barroso's smile has become thin and helpless. From time to time, he loses his habitual fixed smile, and a gray veil seems to descend over his gypsy face. He has frequent nightmares of Graecokleptocrats robbing the Fourth Reich Cohesion Fund, the retirement funds of poor Greek workers, and the Greek Treasury. These are tough times for Fourth Reich. And Barroso walking into the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, is a particularly difficult experience. Barroso has turned into a tragicomic figure, who cannot control Greece, the most corrupt country on Earth. Hardly anyone thinks highly of Barroso anymore, a fiasco who cannot rein in Graecokleptocrats, who get million-euro-kickbacks every single day and raid the nest eggs of all Greeks. Venitis points out all Europeans are now criticizing Barroso for being very soft on Graecokleptocrats. Fourth Reich is holding on to Barroso for reasons of convenience, and because the search for an alternative could lead to a greater spread of the cancer of socialism. The European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, today adopted a Communication outlining a set of tools to strengthen the economic governance of Fourth Reich(EU) and the euro area. Its cornerstone is the implementation of enhanced surveillance of fiscal policies, macroeconomic policies and structural reforms. Enhanced surveillance will be based on a European semester and comes with an array of sanctions to prevent or correct the excesses that could jeopardize the financial stability of Fourth Reich and the euro area. The Stability and Growth Pact will be reinforced with particular attention given to the evolution of debt as well as public deficits.What the EU bailout did not do was address the underlying causes of the debt crisis. The basic conditions that led to the present state remain. Greece remains a basket case fiscally, politically, ethically, and economically, with what an International Monetary Fund (IMF) assessment diplomatically referred to as deep-rooted vulnerabilities. Many European nations are running unsustainable budget deficits that debt markets are increasingly reluctant to finance. Even Germany may be at risk due to enormous and as yet unbooked losses from its state-owned Landesbanken. And above all, the reality of Europe's bankrupting social welfare programs is no longer a matter for future reflection and discussion but is now immediately apparent and demanding of immediate correction. The European soziale Markwirtshaft is an unproductive variant of a welfare state, state paternalism, kleptocracy, leisure society, of high taxes and low motivation to work.The Eldorado of Corruption President Durao Barroso, who covers up all Graecokleptocrats, asserts that Fourth Reich needs to strengthen economic governance in Europe, but he did not utter a single word about the impunity of the 300 Graecokleptocrats! Although Fourth Reich has several instruments for the coordination of economic policy, the crisis has put in evidence that these have not been fully used and that there are certain gaps in the current system of governance. Today, the Eldorado of Corruption is putting forward stupid proposals which will not bring concrete progress. Through the European Semester Eldorado of Corruption cannot give coherence to the European monitoring. This is logical and necessary. And through an incentive system that applies sanctions further upstream, we are giving ourselves the tools to act whenever it is necessary. The Euro-train has derailed now under the weight of Greek sovereign debt. Spanish government bonds were downgraded by investors. Then Germany announced 80 billion euros in budget cuts over the next four years, setting an example to other eurozone members to tighten their belts. Although Fourth Reich's one-trillion-euro rescue package has calmed the markets, structural flaws that precipitated the euro crisis remain.European Commissioner for Economic and Monetary Affairs, Olli Rehn, who covers up all Graecokleptocrats, stresses the need for greater coherence, greater coordination and foresight in the preparation of national budgets and national reform plans to ensure Fourth Reich's financial stability and achieve better growth while creating employment, in line with the objectives of the strategy set out in Fourth Reich 2020, but he did not utter a single word about the impunity of the 300 Graecokleptocrats! We do not need more Fourth Reich coordination, but a more rigorous implementation of the rules we have adopted, with dissuasive sanctions to prevent slippage and regain confidence. Europe's addiction to big government, unaffordable entitlements, and cradle-to-grave welfare bring the cancer of socialism. Eurokleptocrats are losing control of a spiraling debt crisis across Fourth Reich. The Greek contagion has now infected Spain, Portugal, Italy, Ireland, and Britain. Tensions are becoming visible between eurozone members with differing levels of debt. It was neither tax dodgers nor speculators that caused Europe's existential crisis. Eurokleptocrats share all responsibility. They have been either unwilling or incapable of doing their jobs. When the financial institutions began to wobble in the autumn of 2008, with some collapsing and taking others with them, meltdown fear swept through the corridors of power. Eurokleptocrats gathered at Brussels, where they applied Band-Aids to a severely wounded financial sector using trillions of euros of taxpayers' money and promised to stabilize the fragile European system for all eternity.The stupid proposals of this toolkit are based on three main blocks of reform: * Firstly, they call for a synchronization of Fourth Reich surveillance with the national budget procedures in a single framework, the European semester. Member states must submit their Stability and Convergence Programmes and their National Reform Programmes simultaneously. This will facilitate a better integrated and more effective ex-ante policy co-ordination at the European level. In the second part of the year, this review should guide the drafting of domestic budgets for the following year. The Stability and Growth Pact should be reinforced both on the preventive and corrective arms. The Eldorado of Corruption proposes to require a faster pace of progress towards budgetary balance for countries with high level of debt or pronounced risks in terms of debt developments. The debt criteria should be applied effectively through a clear and simple numerical benchmark for defining a satisfactory pace of debt reduction.* Secondly, beyond budgetary surveillance, the Eldorado of Corruption proposes to address the macroeconomic imbalances among member states, which weaken the cohesion of Fourth Reich and in particular the euro area. Early detection through a scoreboard of indicators together with a more constraining European framework would spur correcting increasing divergences. * Thirdly, the Fourth Reich-wide surveillance of structural reforms in Member States should ensure that sufficient progress is made in line with the overall goals of the Fourth Reich 2020 strategy for a more sustainable and more environmentally friendly growth that is based on knowledge and creates jobs, as adopted at the European Council in June 2010. The cost of government regulation is truly staggering; it is also a barometer of how free we are to pursue our own interests and to determine the course of our own lives. Basil Venitis estimates the cost of regulations to be one trillion dollars in USA and two trillion euros in Fourth Reich(EU) every year. Financial costs are not the only burden. Regulations also result in a tremendous loss of one of our most valuable and limited resources, time. Venitis estimates the private sector is spending over 10 billion hours a year just to meet government paperwork demands in USA, and 20 billion hours in Fourth Reich. It is no wonder that regulation discourages the creation of new businesses, new jobs, new products, and new services. Starve the beast by fighting taxes. Northern Europeans are taken to the cleaners! PIGS are not left to face the consequences of their profligacy, and the integrity of the euro is now not preserved. Venitis points out the future of Fourth Reich is being tested severely, together with much of the wealth of investors who have diversified into euro. This crisis will draw the Fourth Reich member States into a covert political struggle over the future of Fourth Reich. As this battle ebbs and flows, both the euro and the dollar will suffer great volatility. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Democracy in Fourth Reich(EU) has deteriorated to kleptocracy, and Fourthreichians, aka Europeans, are mad as hell. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, abuse,and kickbacks. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, and Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth. A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. Publicity. The announcement of Basil Venitis speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. Insight. Given Venitis's thirty years of experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics and economics, he can help you determine the ideal subject area for your group.Transformation. Your people will be transformed to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.Affordability. Since first priority for Venitis is the advancement of venitist policies and ideas, the cost of having him speak is only 3,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 73
Visit Your Group

*** BP, Τζούλια, διαδηλώσεις... Tο sync.gr την εβδομάδα που πέρασε‏
Από:
SYNC Team (sync@sync.gr)
Εστάλη:
Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010 8:03:01 πμ
Προς:
stamos01 (snstam@gmail.com)
.ExternalClass
{padding:0;background-color:#cccccc;background:#cccccc;}
Στείλε το σε φίλο Έλα στο website μας


Δεν εμφανίζεται σωστά το μήνυμα?Πάτησε εδώ.
1 Ιουλίου 2010, Η εβδομάδα στα Ελληνικά blogs.
39 νέα "κατοχυρωμένα" blogsΌλο και περισσότεροι bloggers κάθε εβδομάδα κατοχυρώνουν το blog τους στο sync.gr δηλώνοντας παρών στη μεγαλύτερη μπλογκοκοινότητα της Ελλάδας! 39 νέα κατοχυρωμένα blogs τις τελευταίες 7 ημέρες, δεν είναι και μικρός αριθμός... Αν έχεις κι εσύ blog που δεν το έχεις συνδέσει με το λογαριασμό σου στο sync, κάνε το τώρα ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ.
Top 10
Top 10 blogs1. Troktiko (1064)2. TVXS.gr (602)3. ANTI Weblog (549)4. taxalia (483)5. PRESS-GR (405)6. Newstime.gr (385)7. Ελληνικό Καφενείο (351)8. Olympia.gr (331)9. Imdymedia (327)10. fimotro (323)Δες την πλήρη λίστα με τα Top 100 των Ελληνικών blogs
Μην ξεχάσεις!
The Blogger's Manual

Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή δωρεάν τώρα στο νέο Newsletter του sync.gr. Ένας οδηγός επιτυχίας για τους bloggers. Εγγραφή εδώ.
Share this

Δημοφιλές video της εβδομάδας #1
ΟΣΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΒΡO Lindsey Williams εξηγεί στον γνωστό πλέον στους bloggers Alex Jones, ένα καταστροφικό σενάριο σχετικά με τη διαρροή πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικού. Σε 33 blogs συνολικά. Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν.
Δημοφιλές video της εβδομάδας #2
Greece Union Strike:Video από τα επεισόδια της Τρίτης 29 Ιούνη και την προσπάθεια εισόδου διαδηλωτών στη Βουλή, όπως καλύφθηκε από ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα. Σε 31 blogs μέχρι τώρα. Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν
Δημοφιλές video της εβδομάδας #3
Βενιζέλος - Διαμαντοπούλου τρώνε μπουκάλιαΔιαδηλωτές περιμένουν Βενιζέλο και Διαμαντοπούλου σε εκδήλωση που πηγαίνουν, και τους αποδοκιμάζουν. Πέταξαν και 1-2 μπουκάλια... Το έπαιξαν 24 blogs μέχρι τώρα. Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν
Δημοφιλές video της εβδομάδας #4
alter julia28 blogs έκριναν ότι έπρεπε να αναμεταδώσουν το "ρεπορτάζ" του Alter για τα νυχτοπερπατήματα της Τζούλιας.... Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν
Δημοφιλές video της εβδομάδας #5
Sex and the MundialΜια έξυπνη διαφήμιση εταιρείας στοιχήματος: οι άντρες Μουντιάλ, οι γυναίκες δονητές. Σε 26 blogs μέχρι τώρα. Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν
http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/InboxLight.aspx?n=1323076105# sync@sync.gr

Eχεις γραφτεί στη λίστα του Sync.gr ως: snstam@gmail.com . Για να

**
[euroliberty] RIGHT TO OWN GUNS‏
Από:
euroliberty@yahoogroups.com εκ μέρους euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010 7:46:32 πμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that citizens cannot rely on police for protection. Citizens have the right to decide how best to protect themselves, their families and their property. Citizens who have guns in their homes sleep more comfortably because of it. Studies show that where gun ownership is illegal, residential burglaries are higher. A man with a gun in his home is no threat to you if you aren't breaking into it. The police do not provide security in your home, your business or the street. They show up after the crime to take reports and do detective work. The poorer the neighborhood, the riskier it is for peaceful residents. Following the U.S. Supreme Court's ruling on gun control in the McDonald v. Chicago case, Libertarian National Committee Chairman venitist Mark Hinkle is very pleased that the Supreme Court has ruled that the Second Amendment protects individuals from state governments wishing to violate their right to own handguns.Hinkle points out libertarians have always firmly supported the individual right of self-defense. Now there is some hope that Chicago's horrible violent crime problem can be reduced by law-abiding citizens who will now be able to deter and resist criminals. More guns = less crime.It is disturbing that four justices voted to uphold Chicago's gun ban. Their position is an attempt to pursue a policy goal from the bench, not to apply the Constitution, and to make matters worse, it is a policy goal that would be very harmful to the people of Chicago, and potentially to everyone in America.This ruling follows the District of Columbia v. Heller ruling, which overturned D.C.'s ban on handguns. That case was originally brought by Dick Heller, Libertarian Party member and treasurer of the D.C. Libertarian Party.Hinkle hopes this ruling will lead to further court decisions that reduce the government's ability to infringe on gun rights with burdensome restrictions and red tape.Republicans and Democrats both deserve blame for violating gun rights. While Republicans often position themselves as Second Amendment defenders, it is worth noting major examples to the contrary:Republican 2008 presidential nominee John McCain received an F- rating from Gun Owners of America;Republican president George W. Bush supported a program called Project Safe Neighborhoods that sought to toughen and federalize prosecution of gun control laws;When he was running for Massachusetts Governor in 2002, Republican Mitt Romney said, We do have tough gun laws in Massachusetts; I support them; I won't chip away at them; I believe they protect us and provide for our safety;In 1991, former Republican President Ronald Reagan announced his support for the Brady federal gun control bill.The Libertarian candidate for New York Governor, venitist Warren Redlich, points out the ruling will affect New York gun control laws. This landmark ruling will require New York State to take immediate action to amend its gun laws so they do not violate the constitution. It is a striking victory for gun owners and for anyone who believes in the fundamental rights the constitution provides.Basil Venitis, an Athenian orator, asserts that guns prevent crimes. Only an armed citizenry can be present in sufficient numbers to prevent or deter violent crime before it starts, or to reduce its spread. Interviews with convicted felons indicate that fear of the armed citizen significantly deters crime. Foolish politicians and police now seek to ban semi-automatic rifles. They ignore the fact that only honest citizens will comply; criminals will still have them. Such a ban will only increase the criminals' ability to victimize the innocent. Pote tha kanei Xasteria, When it's Clear Day! Mikis Theodorakis's song makes it clear that Greeks on a clear day will use guns to clear Athens from Graecokleptocrats!No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Venitis asserts that impunity of the 300 Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world! The most infamous house on Earth is the Greek Parliament, aka the Grand Brothel on Syntagma Square, which houses 300 wild prostitutes, minotaurs that suck the blood of Greeks! It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas to the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel! Allons enfants de la Grece! Returning the loot is hard to do. 300 Untouchable Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth, those freaks that enjoy absolute impunity, assert they will never return the 200 billion euros they robbed from the Greek treasury, kickbacks, and churning the nest eggs of poor workers! The loot is safely deposited in secret offshore accounts, and it's very hard to trace it.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. Publicity. The announcement of Basil Venitis speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. Insight. Given Venitis's thirty years of experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics and economics, he can help you determine the ideal subject area for your group.Transformation. Your people will be transformed to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.Affordability. Since first priority for Venitis is the advancement of venitist policies and ideas, the cost of having him speak is only 3,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 73
Visit Your Group

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: