ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Μέγα Σάββατο 14 Απριλίου 2012 στην ενημέρωσή μας

Μέγα Σάββατο 14 Απριλίου  2012 στην ενημέρωσή μας  :
Το ποντικάκι στο αγιάζι της ενημέρωσής μας ! :

***
~** Ιερουσαλήμ: Το σημείο ταφής του Ιησού, πόλος έλξης χιλιάδων πιστών
 * Περπατώντας στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ νιώθεις συναισθήματα που δε μπορείς να περιγράψεις με λόγια. Τα πλακόστρωτα που πατήθηκαν μέσα στους αιώνες ξεχύνονται μπροστά σου έτοιμα να σε οδηγήσουν σε μια περιπέτεια ψυχής και σκέψεων. Όποιος επισκέπτεται την Άγια πόλη της Ιερουσαλήμ κανείς δεν φεύγει ο ίδιος και πάντα επιστρέφει να νιώσει την αύρα της ψυχικής γαλήνης και της αποστασιοποίησης από την καθημερινότητα.
*Από κάθε σοκάκι ξεπηδάνε οι στιγμές που ο Ιησούς βίωσε από το μαρτύριο ως την Ανάσταση. Οι επισκέπτες περπατούν βήμα βήμα στα βήματα του ακολουθώντας την διαδρομή της Σωτηρίας για την ανθρώπινη ψυχή.
 * Η μεταφορά του Σταυρού γίνεται ανάμεσα σε πλήθος κόσμου
 *Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, στα Ιεροσόλυμα για άλλη μια φορά οι αγιοταφίτες μοναχοί ακολουθούν την πορεία του Ιησού από το Πραιτόριο ως τον Γολγοθά . Οι αγιοταφίτες που υπηρετούν τον Πανάγιο Τάφο από μικρά παιδιά παίρνουν από το Πραιτόριο τον Σταυρό και κουβαλώντας τον στον ώμο τους όπως έκανε ο Ιησούς και περπατούν όλη τη διαδρομή ως το Γολγοθά.
 * Πραιτόριο, από δω ξεκίνησε η διαδρομή Του προς τον γολγοθά
 * Σε κάθε σημείο που έκανε στάσεις ο Ιησούς ανήμπορος να συνεχίσει από τον πόνο και τα μαρτύρια που είχε υποστεί , σταματούν κι εκείνοι και όλος ο κόσμος που τους ακολουθεί για να προσευχηθούν . Τα πλακόστρωτα σοκάκια της Ιερουσαλήμ γεμίζουν ψαλμωδίες και τα μάτια των επισκεπτών είναι δακρυσμένα διότι ο καθένας από αυτούς σηκώνει στην πλάτη του, το δικό του Σταυρό.
 * Αναπαράσταση μεταφοράς του Σταυρού προς τον Γολγοθά
 ~ Φτάνοντας στον Γολγοθά ο Σταυρός μέσα σε πλήθος κόσμου , νιώθει κανείς ότι ζει αυτές τις στιγμές που άλλαξαν την ανθρωπότητα.
 * Λίγες ώρες μετά ,από τον Γολγοθά οδηγούνται στο σημείο όπου μετέφεραν τον Ιησού όταν τον κατέβασαν από τον σταυρό για να τον αλείψουν με μύρα και να τον μεταφέρουν στη συνέχεια στον τάφο όπου θα διαδραματισθεί το Σάββατο το μεσημέρι το μεγαλύτερο θαύμα , η Αφή του Αγίου Φωτός.
 *Αυτός είναι ο Πανάγιος Τάφος
 ~ Μέσα από το κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου την ημέρα της ταφής του Ιησού περνούν χιλιάδες πιστών οι οποίοι περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για να γονατίσουν στο μάρμαρο του Τάφου και να προσευχηθούν.
 * Οι στιγμές αυτές είναι πραγματικά τόσο προσωπικές και δυνατές για τον καθένα από αυτούς που η δύναμη που λένε ότι παίρνουν είναι μοναδική.
~Το παρεκκλήσι του Γολγοθά  * Μπαίνοντας στο κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου περνάς μπροστά από το παρεκκλήσι του αγγέλου και μετά σκύβεις στην κυριολεξία για να προσκυνήσεις τον τάφο του Ιησού. Όμως ο βράχος με τον οποίο σφράγισαν το άνοιγμα του τάφου βρίσκεται ακριβώς αριστερά και πίσω από το σημείο που γονατίζεις . Είναι καλυμμένος με μια ξύλινη πορτούλα που έχει πάνω την εικόνα της Παναγίας και πολλές φορές ο Αγιοταφίτης που βρίσκεται εκείνη την ώρα μέσα ανοίγει την πορτούλα για να τον αγγίξεις.
* Αυτός είναι ο αληθινός βράχος του Τάφου του Ιησού  * Μέσα στον Πανάγιο τάφο διαδραματίζεται όλη η σκηνή του θαύματος του Αγίου Φωτός που το μεσημέρι του Σαββάτου θα αναβλύσει από κει και θα ταξιδέψει στις ψυχές όλων μας.
~ Γενική άποψη του Ναού
~ Χιλιάδες πιστών στον προαύλιο χώρο του Πανάγιου Τάφου
~ Είσοδος Κουβούκλιου Πανάγιου Τάφου
***   Ένα εκπληκτικό πρόγραμμα περιήγησης στον Πανάγιο Τάφο. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, κρατήστε πατημένο το αριστερό κλικ και κουνήστε το ποντίκι σας έως και 360 μοίρες, και δείτε τις τοποθεσίες σαν να είστε εκεί... 88Ένα εκπληκτικό πρόγραμμα περιήγησης στον Πανάγιο Τάφο. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, κρατήστε πατημένο το αριστερό κλικ και κουνήστε το ποντίκι σας έως και 360 μοίρες, και δείτε τις τοποθεσίες σαν να είστε εκεί... http://www.360tr.com/kudus/kiyamet_eng/index.html
**  http://www.360tr.com/kudus/kiyamet_eng/index.html

** ΕΞΕΔΥΣΑΝ ΜΕ... 1983 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vgzwSDTnX0Q

** Ιερουσαλήμ: Το σημείο ταφής του Ιησού, πόλος έλξης χιλιάδων πιστών http://www.briefingnews.gr/orthodoxy/item/21710-ieroualim-to-imeio-tafis-tou-iiou-polos-elksis-chiliad%CE%BFn-pit%CE%BFn
** Ο καναδοϊσραηλινός σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «Τα Καρφιά του Σταυρού», Simcha Jacobovici, ισχυρίζεται πως τα καρφιά που χρησιμοποιήθηκαν για την Σταύρωση του Χριστού βρέθηκαν σε τάφο της Ιερουσαλήμ. http://onairnews.blogspot.com/2011/04/blog-post_107.html
«Αυτό που εμφανίζουμε στον κόσμο σήμερα είναι το καλύτερο αρχαιολογικό επιχείρημα που έγινε ποτέ σχετικά με το ότι βρέθηκαν τα δύο καρφιά της Σταύρωσης του Ιησού» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο σκηνοθέτης, αν και παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να είναι 100% βέβαιος ότι όντως πρόκειται για τους ήλους που χρησιμοποιήθηκαν στην Σταύρωση του Θεανθρώπου.

Η Ισραηλινή Αρχή Αρχαιοτήτων, που επέβλεπε την ανασκαφή του τάφου, διατηρεί επιφυλάξεις τονίζοντας πως τα όσα υποστηρίζει ο σκηνοθέτης δεν στοιχειοθετούνται από αρχαιολογικά ευρήματα.
~ Τα καρφιά που υποστηρίζει ο σκηνοθέτης ότι χρησιμοποιήθηκαν για την σταύρωση:Τα ιερά κειμήλια

Η Σινδόνη του Τορίνο

Τυλίχθηκε το σώμα του Ιησού μετά την αποκαθήλωση. Φυλάσσεται στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Τορίνο.

Το Ιερό Μανδήλιο

Πάνω του είναι αποτυπωμένο το πρόσωπο του Ιησού. Θα εκτίθεται από τον Ιούνιο στο Βρετανικό Μουσείο.

Το Ακάνθινο Στεφάνι του Ιησού

Τα τελευταία 200 χρόνια φυλάσσεται σε βρετανικό σχολείο και θα εκτίθεται επίσης από τον Ιούνιο στο Βρετανικό Μουσείο.

Το Ιερό Δισκοπότηρο

Το Δισκοπότηρο του Μυστικού Δείπνου υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους δύο εκκλησίες, μία στη Γένοβα και μία στη Βαλένθια.

** «Εβραϊκό TV SHOW» γελοιοποιεί την Σταύρωση του Χριστού http://www.youtube.com/watch?v=hVUN3mFeZNI&feature=player_embedded#at=24

~* Μιά μόνο λέξη ...ΝΤΡΟΠΗ ...!!!
** Αρνήθηκαν στον Πούτιν να επισκεφθεί το Άγιον Όρος http://www.romfea.gr/epikairotita/12148-arnithikan-ston-putin-na-paei-sto-oros
** Δυσαρέσκεια στο Κρεμλίνο για την Ελλάδα ¨:

** http://youtu.be/XNpckXj98hA



*


** ΑΘΛΗΤΙΚΑ :
** ΠΣ Η "ΚΑΛΑΜΑΤΑ"
~ Με ένταση ο… αποχαιρετισμός και επιστροφή τη Δευτέρα
 ~ Η χθεσινή πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας», ήταν η τελευταία πριν το ρεπό του Πάσχα, όμως κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν για τους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας. Ο Γιώργος Μπένος ακολούθησε ένα ιδιαίτερα έντονο πρόγραμμα, που περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις με μπάλα, διατηρώντας τους παίκτες τους σε υψηλά επίπεδα για περισσότερο από μιάμιση ώρα. Ενδεχομένως να αποτέλεσε μήνυμα εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ηλυσιακό, και της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος, που θα κρίνει εάν η ομάδα μπει στα μπαράζ ανόδου. Συν τοις άλλοις και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης, ζήτησε από τους παίκτες να είναι προσεκτικοί στο τριήμερο που ακολουθεί και να επιστρέψουν τη Δευτέρα το απόγευμα χωρίς παραπανίσια κιλά.
 ~ Ν’ αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι δεν έλαβαν μέρος οι Πούτσι, Κοψαχείλης, που έφυγαν νωρίτερα εκμεταλλευόμενοι την άδεια την οποία τους έδωσε η διοίκηση, όπως επίσης και ο Τσόπελας (ίωση), αλλά και ο Κρητικός.
 ~ Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νικητόπουλος, Κωστής, Δρούγας, Μπλέτσας, ωστόσο από Δευτέρα αναμένεται να ενσωματωθούν σε κανονικούς ρυθμούς, πλην του Μπλέτσα που χρειάζεται ακόμη καιρό για να ξεπεράσουν τον τραυματισμό του, ενώ χωρίς πρόβλημα έβγαλε το χθεσινό πρόγραμμα ο Δασκαλάκης.  Ν. Μπ. εφημερίδα "Θάρρος" 2012 .-

*** Βλαχόγιαννης: «Η Μεθώνη ανήκει στην Α΄ Τοπική»
* Μπορεί το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ξεκούραση μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα, ωστόσο το μπαράζ ανόδου, με αντίπαλο τον ΑΟ Διαβολιτσίου, αποτελεί επίκεντρο των συζητήσεων στη περιοχή της Μεθώνης, για διοικούντες, μέλη του αγωνιστικού τμήματος και φιλάθλους της ομάδας.
 * Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην αποτελεί, από τη στιγμή που στο ματς αυτό παίζονται οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς και ειδικότερα η προσπάθεια επιστροφής της ομάδας στα ποδοσφαιρικά μονοπάτια που δρούσε σταθερά επί σειρά ετών… «Το γεγονός ότι η ομάδα διεκδικεί αμέσως μετά τον υποβιβασμό της την άνοδο, δείχνει πόσο πολύ το θέλουμε. Άποψή μου είναι ότι η Μεθώνη ανήκει στην Α΄ Τοπική, το έχει κερδίσει με την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια. Βεβαίως για να βρεθεί εκεί τη νέα σεζόν, καλείται να βγει νικήτρια στον τελικό με το Διαβολίτσι. Στο ματς αυτό κρίνεται ολόκληρη η χρονιά και για τις δύο ομάδες, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι πολλά θα κριθούν στη δύναμη και το πάθος των παικτών.
 * Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι… Εάν δείτε τα στατιστικά των δύο ομάδων θα διαπιστώσετε πόσο πολύ ταιριάζουν. Ελπίζω ότι στο τέλος του αγώνα θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουν…», δήλωσε στο «Θ» ο τεχνικός της Μεθώνης Παναγιώτης Βλαχόγιαννης, που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το μπαράζ με το Διαβολίτσι!!!  N. Mπ.


*** To φιλικό για τον Γ. Τριανταφυλλόπουλο
* Τη Δευτέρα του Πάσχα 16 Απριλίου και ώρα 6.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο «Γιώργος Λουκαρέας», θα διεξαχθεί το καθιερωμένο φιλικό ματς μεταξύ της Ομόνοιας και της ομάδας φίλων, συμπαικτών του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου, παλιού τερματοφύλακα της Ομόνοιας (επίσης αγωνίστηκε σε Δωριέα Δωρίου, Απόλλωνα Καλαμάτας, Απόλλωνα Πεταλιδίου, Αστέρα Αρφαρών). Θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή. Η εν λόγω φιλική συνάντηση διεξάγεται για 8η σερί χρονιά. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου θα προσφέρει στους συμμετέχοντες στο φιλικό ματς νερά και αναψυκτικά.-

*** 3ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ
~ Η αγάπη για το μπάσκετ σταθερή
 * Μπορεί ο Μιχάλης Φασουλής να δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο ο συνεργάτης του Μπένου στον πάγκο της Καλαμάτας παραμένει λάτρης του μπάσκετ. Μάλιστα, απ’ ό,τι μαθαίνω και φέτος θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα του Γ.Σ. Χώρας που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας.
 ~ Δεν λέει να δεχτεί το μήνυμα η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
 * Αντί να πιάσουν το μήνυμα και κυρίως ν’ αντιληφθούν τα λάθη τους που έφεραν το μπάσκετ στην περιοχή μας σε παρατεταμένο τέλμα, οι υπεύθυνοι κλείνουν τα μάτια. Μεταφέρουν τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σε σωματεία, αθλητές, προπονητές και αρκούνται στο να προγραμματίζουν αγώνες, να ορίζουν διαιτητές – που ευτυχώς γι’ αυτούς πλέον εισπράττουν τα χρήματά τους, από τα σωματεία – και να τιμωρούν.
 ~ Κύριοι ξυπνήστε όσο είναι καιρός… Αν και φοβάμαι ότι έχει περάσει!!!
 * Υ.Γ.: Με μια ορθή επανάληψη η βιαιοπραγία δεν γίνεται βάναυση συμπεριφορά. Γελάει ο κόσμος, έστω αυτός ο λίγος που έμεινε στα μπάσκετ!!!
 ~* Στον Εθνικό Πειραιώς ο Πούλος
 * Την τεχνική ηγεσία του ιστορικού Εθνικού, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, ανέλαβε ο γνώριμός μας Στέλιος Πούλος, που άφησε τη Δόξα Δράμας για να… σώσει τον ιστορικό Σύλλογο!!!
 ~ Πιο συχνά τουρνουά τζούνιορ και προτζούνιορ ζητεί ο Μουτεβελής
 * «Η ΕΠΣΜ αποφάσισε την περίοδο του Πάσχα να διοργανώσει τουρνουά τζούνιορ και προτζούνιορ, έπειτα από 1 χρόνο μη διεξαγωγής τους. Σε ένα ακόμη θέμα που η Ένωση δεν έχει σωστό προγραμματισμό, παρότι η διοίκησή της με συνεχείς τυμπανοκρουσίες αναφέρει ότι δίνει έμφαση στις υποδομές.
 * Τα πρωταθλήματα ή τουρνουά υποδομής θέλουν μεγαλύτερη οργάνωση. Με έκπληξη δε παρατήρησα ότι οι συμμετοχές και στα δύο τουρνουά δεν ξεπέρασαν τις 20 (απουσίαζαν δε ομάδες υψηλών κατηγοριών).
 * Πρέπει οι ομάδες να καταλάβουν ότι στη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε, η λειτουργία Ακαδημιών είναι επιτακτική ανάγκη», μας ανέφερε ο παράγοντας διαφόρων τοπικών ομάδων, Μάκης Μουτεβελής.
 ~ Παράλληλα, μας έδωσε τις ευχές του για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.
 ~ Με σύνθεση ανάγκης ομάδες σε τουρνουά παλαιμάχων
 * Την περίοδο του Πάσχα διεξάγονται διάφορα τουρνουά παλαιμάχων, αλλά παρατηρούμε ότι οι διάφορες ομάδες παρουσιάζονται με σύνθεση ανάγκης.
 * Καλό θα είναι οι διοργανωτές των τουρνουά να κάνουν καλύτερη προετοιμασία.
 ~ Κι άλλη κούπα για την Ουρανία!
 * Το ‘πε και το ‘κανε η Ουρανία! Η κορυφαία Καλαματιανή βολεϊμπολίστρια μετά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος με τα χρώματα της ΑΕΚ πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα μια ακόμη «κούπα». Η Ουρανία Γκούζου πανηγύρισε την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, αγωνιζόμενη με τη σημαία του Λιμενικού, που στον τελικό επικράτησε με 3-1 σετ απέναντι στην ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.
 ~* Περαστικά στον Γιώργο Τσακάκο
 * Θύμα τροχαίου έπεσε ο προπονητής ιστιοπλοΐας του Αιόλου, Γιώργος Τσακάκος. Μπορεί να μην κινδυνεύει η ζωή του, αλλά η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή, καθώς υπέστη κάταγμα στη λεκάνη και θα χρειαστεί να μείνει σε ακινησία για περίπου ένα μήνα!
 * Ο Γιώργος τραυματίστηκε στο ατύχημα που έγινε πριν από λίγες μέρες στην οδό Λακωνικής, όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στο δικό του.
 ~ Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε γρήγορα περαστικά.
 * Η απουσία του δημιουργεί πάντως αρκετά προβλήματα και στον Αίολο και οι υπεύθυνοι του συλλόγου βρίσκονται σε αναζήτηση του προσωρινού αντικαταστάτη του. Μάλιστα ο ίδιος ο νέος πρόεδρος Χάρης Βγενής θα συνοδέψει την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα τον Θοδωρή Δουράλα που θα λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα laser 4,7.
 ~ Σκόραρε με την Εθνική η Θένια!
 * Ένα βήμα πιο ψηλά πάει το γυναικείο ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας η Θένια Ζέρβα, με τη συμμετοχή της στην εθνική ομάδα κορασίδων. Η Θένια είχε την ευκαιρία όχι μόνο ν’ αγωνιστεί, αλλά και να σκοράρει στη φιλική επικράτηση με 3-2 στον αγώνα που έγινε τη Μεγάλη Τρίτη στη Χαλκίδα, με αντίπαλο την τοπική ομάδα Αβάντες. Όπως σημειώνεται η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας για την προώθηση, διάδοση και ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας.
 ~ Πόσα πέναλτι και αποβολές έχει πάρει ο Εθνικός;
 * Αναγνώστης της εφημερίδας μας, διαβάζοντας το σχόλιο του προέδρου της ΕΠΣΜ Αριστείδη Σταθόπουλου που φιλοξενήθηκε χθες στο «Θ» ότι ο Εθνικός παίρνει τον τίτλο του πρωταθλητή «χωρίς να υπάρχουν διαμαρτυρίες και παράπονα από τις συνδιεκδικήτριες ομάδες» …βγήκε από τα ρούχα του, τονίζοντας με νόημα ότι αρκεί να μετρήσει κανείς τα πέναλτι και τις κερδισμένες αποβολές.
 * Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκα στον κόπο να το κάνω, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η ομάδα του Μελιγαλά διαθέτει εξαιρετική ομάδα φέτος και σε αντίθεση με τις υπόλοιπες διεκδικήτριες Σπερχογεία και Κυπαρισσία διαθέτει πνεύμα πρωταθλητή και αξιοθαύμαστη σταθερότητα.
*** Καλαμάτα-Ουγγαρία-Λονδίνο η Λυμπερτά!
~ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ
 * Για πολλούς ίσως οι ημέρες του Πάσχα να σημαίνουν διακοπές, αλλά το κολυμβητήριο Καλαμάτας σφύζει από ζωή, αφού εκτός από τους μικρούς και πιο μεγάλους κολυμβητές του ΝΟΚ και του Άργη, φιλοξενεί από την περασμένη εβδομάδα περισσότερους από 100 αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων του Καλαμακίου, του Πανιωνίου και της Γλυφάδας. Ανάμεσά τους και η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαριάννα Λυμπερτά που ετοιμάζεται για το πανευρωπαϊκό της Ουγγαρίας το Μάιο (1.500 μ.), αλλά και την 4η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Καλοκαίρι στο Λονδίνο. Ο προπονητής της Μίλτος Κανελλόπουλος μας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία που έχουν τύχει όχι μόνο στο κολυμβητήριο, αλλά επίσης στο ξενοδοχείο και στην πόλη, δικαιώνοντας την επιλογή ν’΄αφήσουν τη Σύρο για την Καλαμάτα. Η Μαριάννα Λυμπερτά που θα πάρει σήμερα το δρόμο του γυρισμού μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, αν και παραδέχθηκε ότι την πρώτη μέρα το νερό της πισίνας ήταν λίγο κρύο, είναι κι αυτή πολύ ικανοποιημένη από την παρουσία της εδώ. Χαρακτηρίζει το επικείμενο Πανευρωπαϊκό ως ενδιάμεσο στόχο για τους Ολυμπιακούς και δηλώνει αισιόδοξη τόσο για τους στόχους της, όσο και για την ελληνική κολύμβηση, έστω και με τη βοήθεια του ελληνικού ήλιου… «Με πολλή σκληρή προπόνηση πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Στο Λονδίνο θα πάω, όπως κάνω πάντα, για να δώσω το καλύτερο που μπορώ και μακάρι να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ένα μετάλλιο είναι σίγουρα πολύ δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο». Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά ταλέντα και εύχομαι τα πράγματα να φτιάξουν για όλους και να μπορέσουν να βοηθηθούν από την Πολιτεία και ν’ αναδειχθούν αυτά τα παιδιά, έστω και με κάποια μόρια για τις σχολές τους γιατί είναι δύσκολο να συνδυάσουν πρωταθλητισμό και μαθήματα. Είμαι αισιόδοξη και για μας και πιστεύω ότι αν ξεπεραστούν τα δύσκολα θα φανούν όλα αυτά. Ευτυχώς είμαστε στην Ελλάδα και τον περισσότερο καιρό είναι καλοκαίρι. Φέτος βέβαια περάσαμε πολύ δύσκολα, αλλά ελπίζουμε τώρα να κάνουμε καλύτερη προετοιμασία. Και στην Καλαμάτα απ’ όσο ξέρω τα προβλήματα ήταν πολλά. Έχω ακούσει ότι τα ντόπια παιδιά η Βασιλική Μπάκα και ο Κώστας Κοντόπουλος έλαβαν πρόσφατα μέρος με την εθνική ομάδα και αυτό είναι σίγουρα σημαντικό για την ανάπτυξη της κολύμβησης στην περιοχή. Αν όμως είναι για παράδειγμα ένα μήνα κλειστό το κολυμβητήριο, τι θα κάνουν τα παιδιά; Πρέπει και οι τοπικές κοινωνίες λοιπόν να βοηθούν όσο μπορούν» καταλήγει η Μαριάννα Λυμπερτά. Της Χριστίνας Ελευθεράκη
*** Ένσταση κατέθεσε ο ΑΟ Κυπαρισσίας!
~ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΜΙΚΕΛΑΤΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
 * Μπορεί ο τελικός κυπέλλου Μεσσηνίας να τελείωσε τη Μεγάλη Τετάρτη και ν’ ανέδειξε τροπαιούχο την Εράνη, όμως στην Κυπαρισσία αποφάσισαν να παίξουν ένα τελευταίο χαρτί, διεκδικώντας την «κούπα» στα χαρτιά. Έτσι, χθες η διοίκηση του ΑΟΚ, κατέθεσε ένσταση στα γραφεία της ΕΠΣΜ, υποστηρίζοντας ότι η συμμετοχή του Δημήτρη Μικελάτου στον τελικό ήταν αντικανονική, δεδομένου ότι είχε αποβληθεί στον αγώνα της Εράνης στο Γύθειο για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
* Αν και την τελική απόφαση θα πάρει η αρμόδια επιτροπή της Ένωσης και αν χρειαστεί η εφέσεων της ΕΠΟ, αυτό που είναι ευρέως γνωστό και αναφέρει ο ΚΑΠ είναι ότι οι ποινές δε μεταφέρονται από τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας σε εκείνες των Ενώσεων ή το ανάποδο. Έτσι, ο Μικελάτος, αφού αποβλήθηκε στη Δ’ Εθνική (πρωτάθλημα ΕΠΟ) θα εκτίσει την ποινή του στο επόμενη ματς (με τον Παναιγιάλειο) κι επομένως σωστά αγωνίστηκε στο κύπελλο.
 * Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνο που ώθησε τους ανθρώπους της Κυπαρισσίας να προχωρήσουν στην ένσταση ήταν μια φαινομενικά παρόμοια περίπτωση με τον Σιγέρη, ο οποίος είχε αποβληθεί στο περυσινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και είχε υπόλοιπο μιας αγωνιστικής για τη φετινή σεζόν την οποία εξέτισε στο κύπελλο Μεσσηνίας (από διοργάνωση ΕΠΟ δηλαδή σε διοργάνωση ΕΠΣΜ).
 * Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι όμως στην ουσία διαφορετική, αφού μιλάμε για υποβιβασμό ομάδας και ρητή την υποχρέωση του (όποιου) ποδοσφαιριστή να εκτίσει την ποινή που του έχει επιβληθεί (ακολουθεί άλλωστε τον ποδοσφαιριστή, ακόμη και όταν μεταγραφεί σε άλλη ομάδα) και αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει όταν και αν ο (κάθε) παίκτης θα (ξανα)παίξει σε διοργάνωση της ίδιας Αρχής.
 * Φυσικά ο ΑΟΚ έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ένσταση, διεκδικώντας και την τελευταία πιθανότητα που του αναλογεί βάσει κανονισμών, για το κύπελλο ή οποιοδήποτε άλλο αγωνιστικό όφελος.  Χ.Ε.





*** ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 :
** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/03/25-2012.html  , Κυριακή στην ενημέρωση 25 Μαρτίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/03/26-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας , Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2012/03/27-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2012/03/28-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/03/30-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 .-
** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/03/29-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 .-
~ ** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2012/03/30-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 .-
~** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 :
*** http://asterasarfaron2011.blogspot.com/2012/04/31032012-01042012.html  , Αθλητικό Σ/Κ 31/03/2012 και 01/04/2012 .-
*** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2012/04/2-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 ‘-
*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2012/04/3-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης Τρίτη 3 Απριλίου 2012
** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2012/04/4-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης , Τετάρτη 4 Aπριλίου 2012 .-
** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2012/04/4-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης , Τετάρτη 4 Aπριλίου 2012 .-
** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/04/5-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης , Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/04/5-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης , Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 .-
~ ** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/04/blog-post.html  , Ενημέρωση -Θέσεις - Απόψεις - Σκέψεις - Σχόλια κ.π.α. Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 .-
~*** http://snsarfara.blogspot.com/2012/04/7-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης Σάββατο 7 Απριλίου 2012 .-
~*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2012/04/8-2012.html  , Κυριακή των Βαϊων 8 Απριλίου 2012 κοντά σας .-
*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2012/04/9-2012.html  , Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/04/10-2012.html  , Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου 2012 των Παθών του Κυρίου μας στην ενημέρωση .- nm
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2012/04/10-2012.html  , Στην καθημερινότητα μας Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου 2012 .-
*** http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/04/11-2012.html  , Μεγάλη Τετάρτη ΚΟΝΤΆ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11 Απριλίου 2012.-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/04/12042012.html  , Μεγάλη Πέμπτη 12/04/2012 στην καθημερινότητα της ενημέρωσης .-
~** htt://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/04/13-2012.html  , Μεγάλη Παρασκευή 13 Απριλίου 2012 σατο αγιάζι της ενημέρωσης.-
~** ~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2012/04/14-2012.html ,  Μέγα Σάββατο 14 Απριλίου  2012 στην ενημέρωσή μας .-

~** Νέα Μονή Χίος :

http://youtu.be/xubCmuB4Yx4  ,



~** Fairuz - Holy Friday Lamentations - يا يسوع الحياة – فيروز : http://youtu.be/xdTm8JD1LV8  ,



~** Let all mortal flesh keep silence: http://youtu.be/_pr77XYguS8  ,



~** ΕΞΕΔΥΣΑΝ ΜΕ... - ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 1983 : http://youtu.be/vgzwSDTnX0Q



** *** Θεϊκής χαράς ! Ω Σταυρωμένη Ελπίδα!


Καθώς σε βλέπω αναστημένη πάλι,

αθάνατη, απροσμάχητη, μεγάλη,

κάμε το θαύμα που ποτέ δεν είδα!

"Γεώργιος Βερίτης"

(Αλέξανδρος Γκιάλας)
  

~** Να φιλάς αργά..

Να συγχωρείς γρήγορα..

Να αισθάνεσαι έντονα..

Να ακούς με την καρδιά..

Κι αν σου αλλάζει την ζωή...άστο να συμβεί...!!

***Οι επιθανάτιοι σπασμοί του ΛΑ.Ο.Σ έχουν προκαλέσει πανικό στον Καρατζαφέρη και κυρίως στους «νταβάδες» που εναγωνίως μοχθούν να διασώσουν το «λαγό» τους…
~ Αυτοί, βεβαίως, οι επιθανάτιοι σπασμοί (σαν αυτούς του σφαγμένου κόκορα), βγάζουν στην επιφάνεια όλα τα απορρίμματα του γελοίου και του γλοιώδους της καρατζαφέρειας κακοήθους αθλιότητας.
~* Υπογραμμίζαμε στο προηγούμενο άρθρο μας:
~ «Οι αγρίως επιδοτούμενοι “προβοκάτορες” των “νταβάδων”»
~ «Το σύνθημα αυτής της πιο αιχμηρής καθεστωτικής «τσόντας» είναι: «Καιροσκόποι, πολιτικάντηδες και τηλεοπτικά «κόπρανα» όλης της χώρας ενωθείτε»!!!»....
 ~* Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ: 
 http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6395
~Θαυμάστε τις τελευταίες «επιδοτήσεις» του ΛΑ.Ο.Σ:
~* Λευτέρης Κωνσταντινίδης: Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος το 2009 είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ αριστερός για να χωρέσω σε ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ» (τώρα παραχώρεσε!!!)…
~* [b]Σπύρος Χατζάρας: Ο γραφικός τραμπούκος της ανδρεϊκής ΕΡΤ και σφόδρα διαπλεκόμενος. Μέχρι χθες σκυλόβριζε τον Καρατζαφέρη και πόζαρε σαν νέος «εθνοσωτήρας»… [/b]
~** Βάνα Μπάρμπα: Άλλο πασοκικό βυθοκόρυμα. Είχε αποκαλέσει και τα Σκόπια Μακεδονία…
~ Το καινούργιο φρούτο είναι ο διαβόητος δημοσιογράφος της καθεστωτικής διαπλοκής, Γιώργος Κύρτσος: Ακραίος νεοφιλελεύθερος και «μνημονιακός»!!!
~ Ακούγεται και ο «μεγάλος» προπονητής Αλέφαντος, άλλος φανατικός Ανδρεϊκός…
* Και ακόμα η «λίστα» δεν έχει ολοκληρωθεί…
~ Ευτυχώς που υπάρχει αυτός ο κλόουν της πολιτικής μας ζωής και μας διασκεδάζει, στις μαύρες μέρες που ζούμε. Είναι από αυτά τα πολιτικά ανέκδοτα που αποτελούν το «αντίδοτο» στην τρέλα της φρίκης που ζούμε…
~ Και όμως τα κανάλια των «νταβάδων» αυτήν την άθλια και φρενοβλαβή αστειότητα την προβάλλουν σαν σοβαρό πολιτικό παράγοντα-«αναλυτή» και μάλιστα καθημερινά και αφηνιασμένα…
 ~* Ο Λαυρεντιάδης πίσω από το "γάμο" Κύρτσου Καρατζαφέρη
 * ύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο το οποίο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην συνεργασία Καρατζαφέρη Κύρτσου είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ όσο και με τον κ. Κύρτσο.
* Ο επιχειρηματίας ο οποίος προσπάθησε τα προηγούμενα χρόνια να δημιουργήσει ασπίδα προστασίας ...για τις δραστηριότητες του ,συμμετέχοντας σε πολλά μέσα ενημέρωσης , υπήρξε μέτοχος στην καθημερινή εφημερίδα City Press που εκδίδει ο κ. Κύρτσος.
* Παράλληλα φήμες αναφέρουν ότι ο κ. Λαυρεντιάδης εδώ και πολύ καιρό επιχείρησε να δημιουργήσει προβλήματα σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον όμιλο Βαρδινογιάννη ενώ είναι γνωστή η κόντρα που είχε εδώ και πολλά χρόνια με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος Κύρτσος.
*Έτσι η κίνηση του κ. Καρατζαφέρη να τον ορίσει εκπρόσωπο Τύπου του ΛΑΟΣ ερμηνεύεται από πολλούς ότι κρύβει πίσω της τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι η «κουμπαριά» Λαυρεντιάδη στον «γάμο» Καρατζαφέρη-Κύρτσου έχει σχέση με την προσπάθεια του επιχειρηματία να δημιουργήσει νέα αναχώματα προστασίας για τον εαυτό του ενόψει του δικαστικού μαραθώνιου που έχει μπροστά του το επόμενο διάστημα.

~**  Ο Γιώργος Κύρτσος στο ΛΑ.Ο.Σ.
 ~ Έλα μ@&ν* στο τόπο σου το ζήσαμε και αυτό ο πρώην αριστερός Κύρτσος στο ΛΑΟΣ...
~ Φορτσάρει το κόμμα του κωλοτούμπα στις μεταγραφές αλλά από ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις δεν τον σώζει τίποτα ...
~ Σε δηλώσεις του μετά την προσχώρηση του στο ΛΑΟΣ ο Γ.Κύρτσος έκανε τις εξής δηλώσεις:
~ «Σας ευχαριστώ κ. Πρόεδρε. Είμαστε παλιοί γνωστοί, παλιοί φίλοι, έχουμε μεγάλες διαδρομές στον εκδοτικό και πολιτικό και δημοσιογραφικό φυσικά χώρο και απαντώ θετικά στην πρόσκληση που είναι ταυτόχρονα και πρόκληση...
 ~ Στην πρόσκληση ενός ηγέτη ο οποίος έχει ανοίξει το δρόμο και στον οποίο χρωστάμε πολλά και στην πρόσκληση επίσης στελεχών και της βάσης του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που δίνουν ένα παράδειγμα αγωνιστικότητας και ανιδιοτέλειας και αυτό με ωθεί να συμπαραταχθώ μαζί τους.
~ Ταυτόχρονα η πρόσκληση είναι και πρόκληση, διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση και να βρούμε τον τρόπο να σταματήσει η κατάρρευση της οικονομίας.
~ Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την κοινωνική αποσύνθεση και να βρούμε τον τρόπο να υπάρξει μία κοινωνική συσπείρωση, γιατί χωρίς την κοινωνία ενωμένη δεν μπορούμε να πάμε μπροστά και έχουμε βέβαια και μία πρόκληση να υπερασπίσουμε την τιμή της πατρίδας μας.
~Ο Γιώργος Κύρτσος θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.


~** Πληροφορίες λένε πως το Λάο.ς. βρίσκεται σε κατάσταση πανικού ανα το πανελλήνιο κι αδυνατεί να "κλείσει" ψηφοδέλτια τουλάχιστον εδώ στη Κρήτη. Τα μέλη του αρνούνται να δώσουν το παρόν στις εκλογές αυτές φοβούμενα το "ξύλο" που πιθανόν θα εισπράξουν για την προδοτική πολιτική του αρχηγού τους με το Μνημόνιο και τους παπαδήμιους ...
~ Κι ερωτούμε: Τάξατε κύριοι του Λά.ο.ς. απο ένα ταληράκι σε δυό κυρίες για να μπουν στο ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου? Κι απο τη μία φάγατε πόρτα, ενώ την άλλη την καταφέρατε ???
~ ΝΑΙ ή ΌΧΙ ??? ο αυτόπτης μάρτυς

~** ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
~ Μέχρι τώρα ξέραμε από τα πιο επίσημα χείλη ότι οι τουρκικές υπηρεσίες ευθύνονται για δεκάδες πυρκαγιές στον ελληνικό χώρο, κυρίως σε νησιά, τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την κατάσβεση πυρκαγιών με εναέρια μέσα τουρκική εταιρεία και μάλιστα με… ΝΑΤΟικό καπέλο.
~ Ναι, λένε στελέχη της Πυροσβεστικής είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο. Ο σχετικός διαγωνισμός (γίνεται κάθε χρόνο) ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ για την ενοικίαση εναέριων μέσω δασοπυρόσβεσης εφέτος έχει ανατεθεί ανεξάρτητος φορέας NAMSA (ΝΑΤΟ Maintance and Suplly Agence) ο οποίος ασχολείται με σχετικές στρατιωτικές διαδικασίες, προκειμένου να μην υπάρχουν τα παλιότερα προβλήματα με καταγγελίες για διαβλητούς διαγωνισμούς.
~ Έτσι έχουν τεθεί οι τεχνικές προδιαγραφές και … μια τουρκική εταιρία είναι από τα φαβορί.
~ Σύμφωνα με το “Βήμα” η διαδικασία επιλογής αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο, όμως ήδη στους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής που συνεργάζονται με την ΝΑΜSA έχει περιέλθει η πληροφορία ότι «ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κερδίσουν τον διαγωνισμό με αυτά τα αντικειμενικά, τεχνικού τύπου, νατοϊκά κριτήρια είναι τουρκική εταιρεία που έχει ιδρυθεί το 1975 από το τουρκικό στρατιωτικό ίδρυμα και έχει έδρα στην Αγκυρα. Η προσφορά είναι εξαιρετική από πλευράς τεχνικής υποστήριξης, ενώ μας κάνουν και καλή τιμή. Η ίδια εταιρεία είχε επιχειρήσει το 2007 να συμμετάσχει σε διαγωνισμό για την προμήθεια μη επανδρωμένων σκαφών από το Λιμενικό για την επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων. Τότε όμως η σχετική διαδικασία είχε σταματήσει μετά επαίνων για προφανείς εθνικούς λόγους».
~ Τώρα, Τούρκοι θα έχουν πρόσβαση στα πιο ευαίσθητα σημεία του ελλαδικού χώρου αλλά και πρόσβαση σε στρατιωτικές βάσης απ’ όπου ίσως χρειαστεί να επιχειρήσουν;
~ “Προσπαθούμε για το καλύτερο. Έχουν γνώση οι φύλακες και προσπαθούμε να εξαϋλώσουμε αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο” λένε στελέχη της Κατεχάκη.
* Ίδομεν…

 ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ Ν΄ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ  !
                              ** Οικογενειακή  φωτογραφία 1940-45 Από αριστερά Νικόλαος  Ηλ. Σκούλικας (1910-1958) , καθήμενη Αγγελική συζ. Ηλία  Σκούλικα το γένος Θεόκα (μητέρα), ορθία Ελένη Ηλ. Σκούλικα σύζυγος Σταύρου Λαγανά , καθήμενη Κωνσταντίνα Ηλ. Σκούλικα (άγαμος) , καθήμενος Ηλίας Σκούλικας (πατέρας) και ορθία Ευανθία Ηλ. Σκούλικα σύζυγος Γεωργίου Κάϊλα Η.Π.Α. .- Από  οικογενειακή  φωτογραφία απουσιάζουν ο Σταματέλος Ηλ. Σκούλικας αποθανώντα στον πόλεμο του 1940 και η Κατερίνα  Ηλ. Σκούλικα σύζυγος Βασιλείου Μιλωνά Η.Π.Α. .-






Δεν υπάρχουν σχόλια: