ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Σαββατο κύριακο στο αγιάζι της ενημέρωσης 09 καί 10 Μαρτίου 2013

Σαββατο κύριακο  στο  αγιάζι της  ενημέρωσης 09  καί  10  Μαρτίου  2013  :
Το  ποντικάκη  πάντα κοντά  μας !


*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :

***  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  ΜΕΣΣΗΝΗΣ :
Την περασμένη  Τετάρτη 06/03/2013  στο  "Δασκαρόλειο" κέντρο της Μεσσήνης ,  έγινε  Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης  , εν πλήρη  απαρτία , (συμμετοχή πλέον των 70   εγγεγραμμένων  και ταμειακώς  εντάξυ μελών ) , με  οικονομικό  και απολογισμό πεπραγμένων του Σωματείου .- Η Γ.Σ.  με  99%  ενέκρινε  τον οικονομικό και  διαχειριστικό απολογισμό  του Δ.Σ.  του  Συλλόγου με   έγκριση καί  απο  την τριμελή  επιτροπή  του Σωματείου . Αποφασ΄'ιστηκε  την Κυριακή 10  Μαρτίου  και από ώρα 12,00 - 18,00 μμ. να  γίνει  ψηφοφορεία  για  ανάδειξη νέου Δ.Σ. - Στην Γ.Σ. το λόγο  πήρε  η Πόεδρος κ. Αντωνάκου - Γκότση  Κωνσταντίνα , ο Ταμίας κ. Νίκος Τερζής καθως και  η κ. Κροντίρη Τασιάνα , Μπουσούνη Σαβέρια , Τσιχριτζή Λίτσα , Μπρούμας  Παναγιώτης  , Περιβολάρη -Κούτη  Τζώρτζια , Γεωργοπούλου Πετρούλα , Τζώρτζη  Αικατερίνη  κ.α. ΄.- www.ethelosm.org , .-

*** ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ  στην Μεσσήνη  με το παραδοσιακό  καρναβάλι ... : Παρουσία  Δημάρχου κ. Στάθη Αναστασόπουλου , Αντιδημάρχων Γ. Δαβίλλα , ...κ.λ.π.  Μαντολινάτας Μεσσήνης  και πλήθους κόσμου εορτάσρτηκε  η τσικνοπέ μπτη και η έναρξη των καρναβακικών εκδηλώσεων της Μεσσήνης .
Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την κεντρική πλατεία  το μεσημάρι  :
~***264  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΜΕΣΣΗΝΗΣ  Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΙΑΣ 7-3-2013 :   http://youtu.be/ju3HfccL7rY   ,










*** Απάτη εις βάρος ελαιοτριβέων της Μεσσηνίας ύψους 500.000 ευρώ :
  Απάτη που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ έκανε Αθηναίος φερόμενος ως έμπορος αγροτικών προϊόντων σε βάρος τουλάχιστον 2 ελαιοτριβέων της Μεσσηνίας, απάτη η οποία αποκαλύφθηκε όταν οι εξαπατηθέντες πήγαν να εξαργυρώσουν τις επιταγές και τα γραμμάτια που τους είχε δώσει για αγορά ελαιολάδου.
Την υπόθεση διερευνούν οι αρμόδιες Διευθύνσεις Ασφαλείας Μεσσηνίας και Αττικής, αφού υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως πρόκειται για κύκλωμα που δε δρα μόνο στη Μεσσηνία.
 Ακάλυπτες επιταγές
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν δύο ελαιοτριβείς της Μεσσηνίας διαπίστωσαν ότι ο έμπορος που τους παρουσιάσθηκε πριν από λίγο καιρό και αγόρασε ελαιόλαδο είναι μέγας απατεώνας.
Επισκέφθηκε τα ελαιοτριβεία τους και έκλεισε συμφωνία αγοράς μεγάλης ποσότητας ελαιολάδου. Μάλιστα, έφερε και φορτηγά για τη μεταφορά. Πλήρωσε, δε, τους ελαιοτριβείς με επιταγές και γραμμάτια, τα οποία, όμως, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, δεν είχαν κανένα αντίκρισμα. Ο «έμπορος» φαίνεται ότι έχει πουλήσει την ποσότητα του ελαιολάδου που αγόρασε με τις ακάλυπτες επιταγές σε τυποποιητή στην Αθήνα.
Οι αστυνομικές αρχές μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να διαπιστώσουν ότι ο «έμπορος», όπως και ο τυποποιητής, είναι υπαρκτά πρόσωπα. Διερευνάται δε, αν στην απάτη εμπλέκεται ή όχι και ο τυποποιητής.
Η εξαπάτηση των ελαιοτριβέων έγινε με μπλοκ επιταγών, η αξιοπιστία των οποίων ελέγχεται. Παράλληλα, η Αστυνομία διερευνά την εμπλοκή κι άλλων ατόμων, ελέγχοντας για τις κακουργηματικές πράξεις της απάτης κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της εγκληματικής οργάνωσης και της έκδοσης εικονικών φορολογικών στοιχείων.  Της Βίκυς Βετουλάκη

*** Μεσσήνη: Δεν πάει άλλο η κατάσταση με την παραβατικότητα  :
  * ΖΗΤΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
 «Η κατάσταση δεν πάει άλλο» λέει ο δήμαρχος Μεσσήνης για την παραβατικότητα
 Της Μαρίας Νίκα
 Τη δημιουργία τμήματος αστυνομικών επιχειρήσεων ζητεί ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα της παραβατικότητας, κάνοντας λόγο για μεγάλη ένταση που επικρατεί σε περιοχές του Δήμου του, η οποία, όπως λέει, μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε αυτοδικίες.
«Δυστυχώς, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα κρούσματα παραβατικότητας στη Μεσσήνη και την ευρύτερη περιοχή. Μετά τα δύο περιστατικά, τον ξυλοδαρμό έξω από το αστυνομικό τμήμα, κατοίκων της Πιλαλίστρας και του προέδρου, και την κλοπή, κατά την ώρα της κηδείας του αδικοχαμένου 24χρονου Ηλία Δουρούμη, σε οικίες συγγενών του, υπήρξε έντονη παρουσία για αρκετά μεγάλο διάστημα δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ κ.λπ., και είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα» ανέφερε χθες ο κ. Αναστασόπουλος, αλλά πρόσθεσε: «Δυστυχώς, όπως το είχαμε και τότε προβλέψει, αυτά τα μέτρα με τις υπάρχουσες δυνάμεις δεν μπορούν να κρατήσουν επ’ αόριστον, επήλθε η κόπωση και ο περιορισμός των περιπολιών, με αποτέλεσμα να έχουμε πάλι έντονα προβλήματα και αυξημένη παραβατικότητα. Ιδιαίτερα μετά το τελευταίο κρούσμα, όπου δύο άτομα χτύπησαν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένη και της πήραν την τσάντα. Την έριξαν κάτω, έσπασαν τα πλευρά της, πήγε στο νοσοκομείο. Ακόμη είναι σε άσχημη κατάσταση στην εντατική και ευχόμαστε να ξεπεράσει το πρόβλημα».
Καταλήγοντας ο δήμαρχος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου: «Θέλω να επισημάνω, κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι μετά και αυτά τα τελευταία περιστατικά, θεωρούμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ένταση και κίνδυνος να φτάσουμε σε αυτοδικίες. Πρέπει, επιτέλους, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λύσει το πρόβλημα με τη δημιουργία τμήματος αστυνομικών επιχειρήσεων ή άλλων μονάδων, όπως λέμε ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, κ.λπ., αλλά σε μόνιμη βάση. Ένα κλιμάκιο στη Μεσσήνη, με πεδίο αναφοράς σε όλο το νομό, όπως είναι και η απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Η υπομονή μας εξαντλείται, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση».

** Στον  Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών  την Κυριακή  10-3-2013  συλειτούργησαν με τον  Ιερέα Παπα- Μιχάλη Ε. Μπούρα καί ο Ιερέας  Παπα-Ανάργυρος (Αργύριος Γ. Μωραγιαννης  ιερέας  στην  μακρυνύ  Αυστραλία  παρουσία  αρκετού  πλήθους  πιστών ....

Ακολουθούν   φωτογραφίες και  σχετικά  βίντεο  από την λείτουργία  στον Ι.Ν.Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών ¨:
Οι συλειτουργούντες Ιερείς 10-3-2013
~** Παπά- Ανάργυρου  στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων :
http://youtu.be/CN9ja1pb-OI ,


~** Ι.Ν.Αρφαρών Θ. Λειτουργία  10-3-2013 P1050342 :

~** Λειτουργία ΙΝ. Α.Θεοδώρων Αρφαρών 2013 P1050344 :
http://youtu.be/86RR-8ReWUQ  ,


~** Ιερείς Μιχαήλ - Ανάργυρος 10-3-2013 P1050348 :
http://youtu.be/RKmhp_xPDmQ ,
!

*** Κυριάκη  μεσημέρι ,ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ εκδηλώσεις στην ΜΕΣΣΗΝΗ  2013 :

**** ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  Μεσσήνης  10-3-2013 P1050361 :
http://youtu.be/tnnIuDvuGXk  ,

**** MΕΣΣΗΝΗ  10-3-2013  Εκδηλώσεις P1050362 :
http://youtu.be/NXJmgnLaMv8  ,

**** Massini  10-3-2013  καρναβ.  εκδηλώσεις P1050367 :
http://youtu.be/VvODZjnSCck  ,



*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ  Σ/Κ :  ΓΙΑ  ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ  στην 25η Αγωνιστική ,
 
Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA)
Σάββατο 9/3
Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός   1-0   , (0-0) . - ^
Tα  γκόλ :
Κάρτες : 93΄ Ράγιος ,
Διαιτητής : Αρετόπουλος ,
Οι ενδεκάδες στον αγώνα Αστέρας - Πανθρακικός:     
  Αστέρας (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Πιπίνης, Φορμίκα, Αλβάρες, Σέτι (Κάφα) , Φραγκουλάκης(Καλατζής), Ναβάρο, Κοντοές(Ράγιος)  , Λέντσε
  Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Λαδάκης(Κοντογουλίδης ), Μουνάφο, Τζάνης, Μίνγκας, Λουσέρο (Σκλιοπίδης ) , Μακρυδημήτρης ,
 video : ΤΡΙΠΟΛΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0  γκόλ Ράγιου στο  93΄ :
 http://youtu.be/e6mPYv-5RlU ,
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  - ΚΕΡΚΥΡΑ     1-0  , (0-0) .- ^
Τα γκόλ :  78΄πεν. Φιγκερόα ,
Διαιτητής : Κουκουλάκης ,
Κάρτες : Μπουμσονγκ , Αγρίτης , Αθανασίου , Πίντο ,Φιγκερόα, Τσοκάνης , Βασιλόγιανης ,
Οι ενδεκάδες στο Παναθηναϊκός - Κέρκυρα:
  Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Ορέστης Καρνέζης, Παν. Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κάιπερ, Τριανταφυλλόπουλος(Φιγκερόα) , Σο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας(Φορναρόλι), Εσπάρθα(Μπαρμπαρούσης) ,
  Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Σταμόγιαννος, Αγρίτης(Βασιλόγιανης) , Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης,(Κρητικός) Γκέσιος, Τσοκάνης, Κυβελίδης, Αθανασίου , (Σίμοσης ),
video :http://youtu.be/dV7xcnadFS4 ,
 ~  ΠΑΟ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0  γκόλ  Φιγκερόα στο 78΄ : 

 

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ    1-2  , (0-1) .- Τα γκόλ :  3΄ Δημ. Σαλπιγκίδης , Ο Ιτάνζ ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 24' για τον Πλατανιά, αλλά ο Σαλπιγγίδης με δύο τέρματα (3', 32') ήταν ο «λυτρωτής» του ΠΑΟΚ, που τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, λόγω των αποβολών με κόκκινη των Σταφυλίδη στο 46' και Σαλπιγγίδη στο 76' (χάνουν το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό).
 ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σταφυλίδης 46΄ (2η κίτρινη), Σαλπιγγίδης 76΄
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δημήτρης, Κανακούδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Λαζαρίδης), Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Δημήτρης (62΄ Γιακουμάκης), Τετέ, Κάλαιτζιτς, Λαμπάρθε, Μιρτσέτα (46΄ Γκονζάλες), Μπέλιτς (72΄ Ονιέμα), Αναστασάκος.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σταφυλίδης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Λάζαρ, Καμαρά (81΄ Έτο), Ολίσε (51΄ Λίνο), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (51΄ Φωτάκης).
Newsroom ΔΟΛ
video :  http://youtu.be/HZLGSRHMJeI  , 
~**  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ 0-1  3΄ Σαλπιγκίδης :

 ~** ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΠΑΟΚ 1-1  γκόλ 24΄Τέντε  :http://youtu.be/2Ks3FJi0wAk  ,


~ Κυριακή  10-3-2013  :
* Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα   0-1.-^  Tα  γκόλ :    πέτυχε με τον Γεωργίου (69') το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης  .-Ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Βασιλακάκη -Τζημόπουλο, Τσουκαλά, Κεϊτά.Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Γούτας, Παΐτο, Βασιλακάκης (82' Ράνος), Μάνταλος, Ντιέ, Μαρίν, Μαρσελίνιο (76' Σμιθ), Σολτάνι (60' Ονουάτσι), Ντάνι, Μπέρτος.ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γεωργίου (73' Βίλα), Λίλα, Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (85' Ντάσιος), Ίλιτς (73' Κεϊτά).
video  από αγώνα :
~*** ΞΑΝΘΗ -ΠΑΣ  0-1 γκόλ Γεωργίου :  http://youtu.be/FwYRvtQNheo ,
*
Αρης-Λεβαδειακός     4-0  (1-0) .- _^
Τα γκόλ   :  2΄ Κουέλιο ,    48΄ καί  64΄   Γιανιώτας  ,80΄  Ανδρ. Τάτος ,
Άρης: Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Τάτος, Πουλίδο(Τριανταφυλλάκος) , Γιαννιώτας( Ηρακλής) , Ζαραδούκας(Μαργαρίτης), Διαμαντάκος, Κοέλιο
 Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Ρομέου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος(Καγιεχόν), Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (Μπουμάλ), Βασιλείου, Μαχαίρας (Ροτζέριο ) .-

Video από τον αγώνα ¨: 



~*** ΑΡΗΣ -ΛΕΒΑΔ  3-0  64΄ γκόλ Γιανιοώτα :http://youtu.be/VvCytTyfz3M  ,
* !
~*** ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔ  4-0  80΄ γκόλ   Τάτος  P1050373 :http://youtu.be/PtYmppubOxg  ,

Βέροια-ΟΦΗ    0-0 , (0-0) .- _^
Τα  γκόλ :
 ΟΦΗ: Γουναρίδης, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Μπούρμπος, Μπανούσης, Βερόν(Μακρής) , Βιτώρος(Κουτσιανικούλης) , Λαμπρόπουλος(Ζαχαράκης), Παπάζογλου, Περογαμβράκης
Βέροια: Λόπεζ, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Γεωργέας, Καλογέρης, Γεωργιάδης, Καλτσάς(Μοκάκε), Γκιγέρμο, Κόστλι, Ολαϊτάν

 video  από αγώνα :
~** BEΡOIA – ΟΦΗ  0-0 .- Δηλώσεις ¨ΒΕΡΟΙΑ -ΟΦΗ  0-0  Δηλώσεις   http://youtu.be/-W-ac4QkXPU ,
*


Ολυμπιακός-ΑΕΚ      3-0     , (1-0)  .-
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναδεικνύεται Πρωταθλητής γιά 40η  φορά .-
ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ : Γιάχου ,
Τα γκόλ : 14΄ Αβραάμ Παπαδόπουλος , 56΄Α. Παπαδόπουλος , 62΄Αμπτούν
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο(Μασάντο), Αμπντούν, Βλαχοδήμος(Ιμπαγάσας),(Φουστέρ)  και Τζιμπούρ
  AEK: Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς, Κουτρουμπής, Μπουγαϊδης, Ρίκκα, Φέτσης(Τσίτας), Κορδέρο, Φούντας(Δημ. Ανάκογλου ) , Γκερεϊρο και Κατίδης

video α;πό αγώνα :
~** ΟΣΦΠ-ΑΕΚ  1-0  14΄ γκόλ Αβραάμ. Παπαδόπουλος : http://youtu.be/1MIDz8b8EkI  ,
*
 ~*** ΟΣΦΠ-ΑΕΚ  2-0  52΄ γκόλ Α. Παπαδόπουλου   :  http://youtu.be/wzzVeenV0eU  ,

~*** ΟΣΦΠ-ΑΕΚ  3-0 64΄γκόλ Αμπτούν  :
http://youtu.be/wzzVeenV0eU  ,


 
* ~*** ΟΣΦΠ-ΑΕΚ  3-0 64΄γκόλ Αμπτούν   :
http://youtu.be/zghdsSqVYbo ,

**** ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 3-0 δηλώσεις και γκόλ   :
http://youtu.be/MMFfLGypyyQ ,
Δ
ευτέρα 11-3-2013:
Πανιώνιος-Ατρόμητος    , (0-0) .-
Τα γκόλ :

*** Β΄ εθνική 10-3-2013  26η αγωνιστική   :
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Επανωμής-ΔΟΞΑ Δράμας 0-1 .-^
ΚΑΛΙΘΕΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βόλου  0-2 .-^
ΝΙΚΗ Βόλου -ΚΑΛΛΟΝΗ  0-0 .- ^
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γιανιτσών 2-1 .- ^
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ  1-0 .-^
ΒΥΖΑΣ Μεγάρων -ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-0 .-^
ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0 .-^
ΦΩΚΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ Γαζώρου 1-0 .-^
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ  2-1 .-^
ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών - ΑΠΟΛΛΩΝ  Σμύρνης 0-0 .-^

*** Γ΄ εθνική  στο Νότιο  Όμιλο : ΚΥΡΙΑΚΗ  10-3-2013 ,
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ   0-1 , (0-0) .- ^
16η Αγωνιστική
10/03/2013 Πανηλειακός Αχαρναϊκός 1 - 0
10/03/2013 Επισκοπή Αστέρας Μαγούλας 2 - 0
10/03/2013 Ρούβας ΑΟ Γλυφάδα 2 - 2
10/03/2013 Καλαμάτα Προοδευτική 0 - 1
10/03/2013 Παναιγιάλειος Χανιά 1 - 0
10/03/2013 Φωστήρας Κόρινθος 1 - 0

*** Δ΄ εθνική  Περιφερειακό  6ος  Όμιλος 17η  αγωνιστική  :
ΚΥΡΙΑΚΗ  10-3-2013 :
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΛΑΠΠΑ - ΕΡΑΝΗ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ  4-2 .-^
ΕΘΝΙΚΟΣ  ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  2-1 .-^
ΠΑΜΙΣΟΣ  -  ΑΧΑΪΚΗ  1-3 .-^
Εθνικός Σαγέϊκων - ΠΟΦ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ  1-0 .-^
Διαγόρας Βραχνέϊκων - Δόξα Νέας Μανολάδος 1-1 .-^


*** ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  ΕΠΣΜεσσηνίας 2012-2013  :
Α΄ Τοπικό  24η αγωνιστική  :  Σάββατο  09/03/2013 :
 Μεσσηνιακός – Αστέρας Αρφαρών   1-2 .- ^

Ολυμπιακός Καλαμάτας – Ομόνοια   3-2 .- ^

ΑΟ Φαραί – Απόλλων Καλαμάτας   1-1 .- ^

Ασπρόχωμα - Απόλλων Πεταλιδίου  1-0 .- ^

Κυριακή
Μεθώνη - Α.Ε. Αβίας  2-1 .- ^

Αίαντας - Δώριο  1-2 .- ^

Α.Ο. Διαβολιτσίου - Σπερχογεία  1-1 .- ^

Δευτέρα
Κυπαρισσία - Τέλλος Αγρας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 23 αγώνες)
1. Μεσσηνιακός 80-17 60
2. Κυπαρισσία 38-21 48
3. Ολυμπιακός Καλαμάτας 34-24 42
4. Σπερχογεία 48-36 41
5. Α.Ο. Φαραί 29-30 32
6. Δώριο 33-31 31
-. Τέλλος Αγρας 31-35 31
8. Απόλλωνας Καλαμάτας 31-33 30
-. Ομόνοια 34-41 30
-. Α.Ο. Διαβολιτσίου 28-32 30
11. Αίαντας 24-30 25
-. Αστέρας Αρφαρών 32-40 2513. Α.Ε. Αβίας 26-42 24
14. Μεθώνη 31-43 22
15. Ασπρόχωμα 31-42 20
16. Απόλλωνας Πεταλιδίου 25-57 13
* Το Ασπρόχωμα και ο Αστέρας Αρφαρών έχουν
από ένα μηδενισμό και από μείον δύο βαθμούς.

Β΄ Τοπικό 23η αγωνιστική  , Σάββατο  09-03-2013 :
*** 1ος  όμιλος :
 
Κεραυνός Καλαμάτας – Ηρακλής Κυπαρισσίας  2-0 .- ^

Αστέρας Βαλύρας – Πανιώνιος Κ .   1-1 .- ^

Ατρόμητος Πλατέος – Αστέρας Μικρομάνης   2-3 .- ^

Νέος Άρις – Νίκη Πλάτης

*** 2ος  όμιλος : Σαββατο
ΠΑΟ Καλλιθέας - Α.Ε. Λογγά  2-0 .- ^(Τετάρτη 6-3-2013) .- ^
Θύελλα Χαρακοπιού – Στενωσιά  1-1 .- ^

Χατζή – ΠΑΟ Καλλιθέας  2-4 .-^

Κυριακή
Παναθηναϊκός Κ. - Πατίστα  1-0 .-^
Πανθουριακός - ΑΕΟΣΩΝ Καλαμάτας 3-0 .-^ α.α. ^
Δευτέρα
Μάνεση - Ανδρούσα

 Κυριακή
Χανδριναϊκός - Βλαχόπουλο  2-3 .-^

Τσικλητήρας Πύλου - Ακρίτας Κορώνης  1-0 .-^

Μιλτιάδης - Α.Ε. Λογγάς  4-1 .-^

Ηρακλής Κ. - Δόξα Κ.  1-2 .-^

Παπαφλέσσας Χώρας - Ολυμπιακός Ανάληψης 3-0 .-^


Γ΄ Τοπικό  23η  αγωνιστική Σάββατο  09/ 03 /2013 :
Διόδια – Διαγόρας Κοπανακίου  3-1 .- ^
Κυριακή :
ΠΑΟΚ -ΑΣ Δαναός  4-2 .- ^
Νέδουσα Αλαγωνίας- Παπαφλέσσας Άμφειας 0-7 .- ^
Θύελλα  Παραλίας - Θησέας Καλαμάτας  0-3 .- ^
ΠΑΟ Καλού Νερού - Πράσινα Πουλιά  2-1 .- ^
Α.Σ. Αμφιθέας - Α.Ε.  Αιθαίας  0-1 .- ^
Α.Ο. Βέργας- ΑΠΟ Καλαμάτας Ικαρος  2-0 .-^
Νέστωρας Πύλου - ΑΠΣ Άρις  2-5 .- ^
Αναγέννηση Παραλίας Α.Ε. Μάνης   -

*** ΣΑΒΒΑΤΟ  9-3-2013  διασκέδαση  καί τσίκνισμα  στου ΣΤΑΜΑΤΙΝΟΥ  ΑΡΦΑΡΩΝ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  :  ΔΕΙΤΕ  σχετικά  Βίντεο  , :

*** Απόκριες Διασκέδαση Σταματινού  2013  P1050338 :
http://youtu.be/IaZmNGPVqSs  ,

*** Απόκριες  9-3-2013  Σταματινού P1050327 :
http://youtu.be/r0ucG23WQ10 ,

*** Απόκριες Σταματινού 9-3-2013 P1050324 :
http://youtu.be/vj9JezR3MS0 ,

*** Απόκριες Σταματινού 9-3-2013 P1050329 :
http://youtu.be/2ZLKI6KGUC4 ,

*** Διασκέδαση      Σα 9-3-2013 Σταματινού P1050308 :
http://youtu.be/cl3WByboVXQ  ,

*** ΣΤΑΜΑΤΙΝΟΥ  απόκριες  9-3-2013 P1050312 :
http://youtu.be/UD7LvumkP9g  ,

*** Σταματινού 9-3-2013  διασκεδάζοντας P1050340 :
http://youtu.be/eqG-GVuQiR4 ,

*** ΣΤΑΜΑΤΙΝΟΥ απόκριες  9-3-2013 P1050328 :
http://youtu.be/y1JE_qRVX1A ,

*** ΣΤΑΜΑΤΙΝΟΥ διασκέδαση   9-3-2013   :
http://youtu.be/OFhXLXIps_ 
Σταματινού διασκέδαση 9-3-2013 P1050339 :
http://youtu.be/aLwPbtaHvMI ,

*** Όταν ο Γρηγόρης Μπάκας έχει κέφια  :
    Στην Καλαμάτα βρέθηκε την Πέμπτη ο Γρηγόρης Μπάκας για να καλύψει την έναρξη του Καλαματιανού Καρναβαλιού για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Star. Μάλιστα, έδειξε να το διασκεδάζει και κάποια στιγμή πήρε τη φωτογραφική μας μηχανή και άρχισε να βγάζει φωτογραφίες από την εκδήλωση.

***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΗΝΑ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ  2013 :

 ~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/02/24-2013.html , Το Κυριακάτικο αγιάζι στην ενημέρωσή μας 24 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/02/25-2013.html, Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/02/26-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/02/26-2013.html , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  , Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013  .,-
 ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/27-2013.html ,
Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/28-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 .-

 

AΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2013:
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/01-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 01 Μαρτίου 2013 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/2-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σαββάτο 2 Φεβρουαρίου 2013 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/03/04-2013.html, Θέατρο από ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013.-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/03/04-2013.html Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/03/05-2013.html, Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Μαρτίου 2013 .-
~http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/03/06-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 06 Μαρτίου 2013 .-
~http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/03/to-07-2013.html, To αγιάζι της ενημέρωσης Τσικνοπέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 .-
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρεωσης Παρασκευή 08 Μαρτίου 2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/03/to-09-2013.html , To αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 09 Μαρτίου 2013.-
~  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html , Σαββατο κύριακο στο αγιάζι της ενημέρωσης 09 καί 10 Μαρτίου 2013 .-
~
 ***

Δεν υπάρχουν σχόλια: