ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΟ αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΟ αγιάζι  της  καθημερινής  μας  ενημέρωσης  Τρίτη 18  Δεκεμβρίου  2012  :

Το  ποντικάκι κοντά στην καθημερινότητα της ενημέρωσης ! :
*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα :

~** Σήμερα στους λογαριασμούς το υπόλοιπο της επιδότησης :
Σήμερα στους λογαριασμούς το υπόλοιπο της επιδότησης
* Σήμερα πιστώνεται στους λογαριασμούς γεωργών και κτηνοτρόφων το ποσό του 1,1 δισ. ευρώ που είναι το υπόλοιπο 50% της ενιαίας ενίσχυσης. Αυτό δήλωσε, αμέσως μετά το πέρας της δίωρης σύσκεψης που είχε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

~** Βίντεο από την ανάβαση του ΕΟΣ Καλαμάτας στην Ξεροβούνα (βίντεο)
Βίντεο από την ανάβαση του ΕΟΣ Καλαμάτας στην Ξεροβούνα (βίντεο)

http://youtu.be/PDc1DVcEBoM  ,

* Ενα ακόμα βίντεο με μοναδικές σκηνές από την δραστηριότητα του ΕΟΣ Καλαμάτας. Η ανάβαση στην Ξεροβούνα του Βορείου Ταϋγέτου ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία για όσους την έζησαν. Παρακολουθείστε και εσείς το βίντεο για να πάρετε μία γεύση από την ανάβαση στο συγκεκριμένο τμήμα του Ταϋγέτου.


~** Χριστουγεννιάτικη... χωματερή  :
Χριστουγεννιάτικη... χωματερή
* ΓΙΟΡΤΗ με διάφορες δράσεις και κέφι στήθηκε την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, με αφορμή την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Οταν όμως ο κόσμος αποχώρησε έχοντας διασκεδάσει παρέα με τα παιδιά του, σε κάποιο πολύ εμφανές σημείο της πλατείας αποκαλύφθηκε η παραπάνω εικόνα, η οποία μιλάει από μόνη της και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με το... πνεύμα των Χριστουγέννων. Με  το Δημήτρη Πλεμμένο .-

*** Και δεύτερο σιντριβάνι

Και δεύτερο  σιντριβάνι
* ΜΑΝΙΑ με τα σιντριβάνια έχουν οι μελετητές των αναπλάσεων, και όπου βρουν... κολλάνε κι από ένα. Οπως και να το κάνεις, ένα σιντριβάνι με πίδακες τραβάει το μάτι και κάνει… ανωτέρας ποιότητος το έργον. Ετσι η Καλαμάτα θα αποκτήσει στην κεντρική πλατεία και δεύτερο σιντριβάνι πέρα από αυτό που κατασκευάστηκε στα πάλαι ποτέ "Ψαράκια". Οπότε η αυτοσχέδια… Βουλή θα αποκτήσει και τόπο συνεδριάσεων - αν καταφέρουν να μαζευτούν εκείνοι που σκόρπισαν από την ανάπλαση. Εκτός κι αν τους… εκδιώξουν νεότερες "φυλές" καταλαμβάνοντας το χώρο.Ηλίας  Μπιτσάνης  .-
*** Συμβουλή Πρόληψης: Παιχνίδια ,Πως Να Διαλέξετε Το Σωστό!

Συμβουλή Πρόληψης: Παιχνίδια ,Πως Να Διαλέξετε Το Σωστό!
* Όταν σας ρωτούν “Tι να του αγοράσω σε παιχνίδι που θα του αρέσει;”, ζητήστε από τον παππού και την γιαγιά, ή νονά/ο, κοντινούς φίλους να σας αγοράζουν ένα από τα παρακάτω παιχνίδια για να φτιάξουν σιγά σιγά την συλλογή τους.
 οιπόν, αυτά είναι αγαπένα μου παιχνίδια. Αυτά θα τα έδινα σε κάθε παιδί αν μπορούσα. Από την εμπειρία μου είναι τα πιο χρήσιμα παιχνίδια που έχω δει και έχουν χρησιμοποιήσει όχι μόνον τα παιδιά μου, αλλά και όσοι φίλοι τους ήρθαν για να παίξουν.Αυτά που αναπτύσσουν λεξιλόγιο την ώρα του παιχνιδιού. Παιχνίδια που δεν πιάνουν απλά χώρο. Παιχνίδια που θα τα παίζει μέχρι να μεγαλώσει.

*** Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Οιχαλίας Νίκος Αλεξόπουλος  :
Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Οιχαλίας Νίκος Αλεξόπουλος
* Την παραίτησή του κοινοποίησε με επιστολή στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο αντιδήμαρχος Οιχαλίας Νίκος Αλεξόπουλος. Οπως επισημαίνει η επιστολή αποτελεί απόσπασμα της παραίτησης που υπέβαλε στο δήμαρχο Οιχαλίας Φίλιππο Μπάμη, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει πάρει απάντηση.

 ναλυτικά η επιστολή του Νίκου Αλεξόπουλου:
 Κύριε δήμαρχε,
 ετά την υποβολή της παραίτησής μου στις 16 Μαΐου 2012, την οποία δεν κάνατε δεκτή και στη συνέχεια της ενημερωτικής μου επιστολής την οποία σας υπέβαλα στις 14-8-2012, διαπίστωσα ότι τίποτα απ' όλα όσα σας ανέφερα δεν διορθώθηκε.
 ροφανώς δεν ασχοληθήκατε καθόλου με τα θέματα που σας ανέφερα με αποτέλεσμα η κατάσταση να χειροτερεύει, καθώς αναρμόδιοι παρεμβαίνουν συχνά στη Δ.Ε. Δωρίου, στην οποία είμαι υπεύθυνος, χωρίς να ενημερώνομαι και πολλές φορές να έρχομαι σε δύσκολη θέση έναντι των δημοτών και στα ερωτήματα που μου υποβάλλουν χωρίς να είμαι σε θέση να απαντήσω.
 ς εκ τούτου παρακαλώ για την άμεση αποδοχή της παραιτήσεώς μου και την απαλλαγή μου από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου και των λοιπών αρμοδιοτήτων που μου έχετε αναθέσει».

*** "Playforkalamata" από σήμερα στην Πειραματική - Μιλούν στην "Ε" οι Σάνια Στριμπάκου και Σοφία Μαυραγάνη :

"Playforkalamata" από σήμερα στην Πειραματική - Μιλούν στην "Ε" οι Σάνια Στριμπάκου και Σοφία Μαυραγάνη
* Ξεκινά σήμερα στην Καλαμάτα το πρωτοποριακό σεμινάριο κίνησης και χορού "Playforkalamata" με τις καταξιωμένες χορεύτριες - χορογράφους Σάνια Στριμπάκου και Σοφία Μαυραγάνη. Εως και την Κυριακή, τα σχετικά μαθήματα θα γίνονται 5 - 9 κάθε απόγευμα στο χώρο της Πειραματικής Σκηνής, η οποία και φιλοξενεί τη δράση.
Το σεμινάριο χορού απευθύνεται σε ερασιτέχνες ηθοποιούς και χορευτές. Η ανοιχτή παρουσίαση της εργασίας του σεμιναρίου θα γίνει την Κυριακή στις 8.30 μ.μ.
Για το τι είναι και τι περιλαμβάνει το "Playforkalamata" οι δύο χορογράφοι μίλησαν στην "Ε", καθώς και για άλλα ζητήματα σχετικά με το χορό και το Φεστιβάλ της Καλαμάτας.
Συνέντευξη  στη Γιούλα Σαρδέλη
- Και να που ξανάρχεστε στην Καλαμάτα, λίγους μήνες μετά το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού. Τι εντυπώσεις σας άφησε φέτος; Αυτό το καλοκαίρι ήταν σίγουρα διαφορετικό από τα προηγούμενα, λόγω των δύσκολων συνθηκών στις οποίες βρίσκεται η χώρα. Υπήρξε κάποιος αντίκτυπος στο Φεστιβάλ;
Σάνια Στριμπάκου: "Το Διεθνές Φεστιβάλ σίγουρα επηρεάστηκε από τις δύσκολες συνθήκες. Φέτος είδαμε λιγότερες υπερπαραγωγές, λιγότερους επισκέπτες λόγω της ακριβής μετακίνησης και διαμονής, άδειες καρέκλες στις αίθουσες... Ωστόσο φιλοξενήθηκαν αξιόλογοι ξένοι καλλιτέχνες και ελληνικές ομάδες νέων και ευφυών χορογράφων, που είχαν την ευκαιρία να δείξουν τη δουλειά τους για πρώτη φορά στην Καλαμάτα. Εχω την αίσθηση ότι ενισχύεται η ελληνική σκηνή χωρίς όμως να χάνεται η διεθνής ταυτότητα του φεστιβάλ".
Σοφία Μαυραγάνη: "Oι συνθήκες που βρίσκεται η χώρα έχουν αλλάξει με αδιαμφισβήτητο αντίκτυπο στις περισσότερες λειτουργίες, δράσεις, θεσμούς, ανθρώπους. Θα ήταν θαύμα αν δεν είχε επηρεαστεί το Φεστιβάλ. Επίσης θαύμα είναι που το φεστιβάλ εξακολουθεί να υπάρχει, να αναδιαμορφώνεται και να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα με συγκρότηση, ευγένεια και πνεύμα συνεργατικό".
- Το καλοκαίρι απέναντι στο κοινό, τώρα με μαθητές και μαθήτριες απέναντί σας. Τι είναι για σας πιο ενδιαφέρον από τα δύο;
Σοφία Μαυραγάνη: "Και τα δύο! To κάθε ένα, από την πλευρά του, είναι ενδιαφέρον και προκλητικό. Το σεμινάριο είναι βέβαια αυτό που με έχει κερδίσει αυτή την περίοδο. Ταξιδεύω από πόλη σε πόλη, συνεργάζομαι με τοπικούς καλλιτέχνες, συν-δημιουργώ με την ευρύτερη ομάδα των ενδιαφερομένων τα λεγόμενα «τοπικά παιχνίδια». Το playforPlace αποδεικνύεται κάθε φορά ένα ιδανικό πλαίσιο που με κρατά σε εγρήγορση και ενθουσιασμό".
Σάνια Στριμπάκου: "Kαι τα δυο ενδιαφέρουν και μένα. Μάλιστα το ένα τροφοδοτεί το άλλο. Σε κάθε περίπτωση αναζητώ ένα ενεργό και ανήσυχο κοινό και μαθητές που εν δυνάμει θα μπορούσαν να είναι και συνεργάτες μου".
- Ενα ταξίδι χορού, σε όλο τον κόσμο, κάνει και μια στάση στην Καλαμάτα. Τι μας... φέρνετε στις αποσκευές σας;
Σοφία Μαυραγάνη: "Το "Playforkalamata" είναι ένα παιχνίδι κίνησης, δημιουργίας και συνεργασίας. Μαζί με τη Σάνια στον ρόλο των εισηγητών-χορογράφων, στήνεται μια παράσταση για την πόλη. Με εργαλεία την εμπειρία των προηγούμενων πόλεων, παίζουμε με φρεσκάδα πάνω σε ιδέες εμπνευσμένες από την Καλαμάτα. 
Δύο χορογράφοι συνδημιουργούν, επί τόπου, αποκλειστικά για την Καλαμάτα. Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μια ιδιαίτερη συνθήκη, κατά την οποία θα ενεργοποιηθεί η φαντασία, η ανταλλαγή, η ζωηρή συνεργασία και θα διευρύνουν τους κινησιολογικούς και ερμηνευτικούς τους τρόπους".
 άνια Στριμπάκου: "Προσωπικά μεταφέρω έντονη διάθεση για συνεργασία, ιδέες για δράση, κίνηση και παιχνίδι. Η Σοφία μου πρότεινε να συνεργαστούμε κι αμέσως δέχτηκα να "παίξω". Με ενδιαφέρει το θέμα του σεμιναρίου που είναι το παιχνίδι, η έρευνα πάνω στα χαρακτηριστικά του, η σωματικότητα και η εγρήγορση που απαιτείται, οι σχέσεις και οι δυναμικές που αναπτύσσονται, και η αντανάκλαση αυτών στον ιστό της κοινωνίας".
  Μπορούμε να ελπίζουμε στο χορό, ότι θα δώσει τα δικά του ουσιαστικά - βουβά - μηνύματα, μέσα στην κουραστική πολυφωνία που ζούμε;
 άνια Στριμπάκου: "Είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς μηνύματα μέσα στην πολυφωνία. Σε περιόδους κρίσης όμως κατευθυνόμαστε με βουβά βήματα προς την ξεχασμένη ουσία... η οποία ελπίζω να ακουστεί ειρηνικά με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο έχει ο καθένας στα χέρια του. Είτε είναι ο λόγος είτε το σώμα και ο χορός, είτε η μουσική, τα εικαστικά, η λογοτεχνία, η ποίηση, οι επιστήμες, ο τρόπος που επιλέγουμε να ζούμε, να επικοινωνούμε, να συνυπάρχουμε, και η παραμικρή μας επιλογή και τοποθέτηση".
Σοφία Μαυραγάνη: "Πιστεύω ότι μπορούμε να ελπίζουμε γενικά. Ο χορός ουσιαστικά και βουβά επαναπροσδιορίζει το ρόλο του και την λειτουργία του. Υπάρχει μεγαλύτερη προδιάθεση για συνεργασία, επιμονή, νέα ξεκινήματα και εμπιστοσύνη στις εναλλακτικές λύσεις. Οπότε ρίχνουμε και κάνα χαμόγελο!".
  Φεύγοντας από την Καλαμάτα και αναχωρώντας για τα Τρίκαλα, αλλά και για το εξωτερικό, ποιος είναι ο στόχος που θα θέλατε να πετύχετε; Τι θα θέλατε να κρατήσουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο;
 άνια Στριμπάκου: "Στο σεμινάριο θα σχηματιστεί μια ομάδα από συμμετέχοντες διαφορετικών ηλικιών και επαγγελμάτων. Στις προηγούμενες πόλεις πήραν μέρος χορευτές, ηθοποιοί, μουσικοί, εκπαιδευτικοί, φωτογράφοι, αρχιτέκτονες, δημόσιοι υπάλληλοι, οικοδόμοι, φαρμακοποιοί, ηχολήπτες κ.ά. Δημιουργείται λοιπόν μια μικρογραφία της κοινωνίας σε συνθήκη έντονης αλληλεπίδρασης. Μέσα στο πλαίσιο του παιχνιδιού και με την καθοδήγησή μας και τις προτάσεις μας, στόχος είναι να βγούμε από τις παγιωμένες συνήθειες, να δούμε από άλλη οπτική τα γεγονότα, να ελιχθούμε χωρίς να απομονωθούμε και επιπλέον όλο αυτό να έχει τη διάθεση και την ελαφράδα ενός παιχνιδιού. Το παιχνίδι σαν στάση ζωής".
Σοφία Μαυραγάνη: "Μετά την Καλαμάτα το playforPlace έχει ήδη προγραμματίσει το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη, στα Τρίκαλα, στη Σύρο και στο Μπουένος Αϊρες. Στόχος μου είναι να συνδεθούν κάποια στιγμή οι πόλεις και οι άνθρωποι. Είναι μεγάλη χαρά όταν συμμετέχοντες σε ένα μέρος όχι μόνο με ρωτούν πότε θα ξαναγίνει το σεμινάριο στην πόλη τους, αλλά ενδιαφέρονται να μάθουν ποια θα είναι η επόμενη και αν μπορούν να συμμετέχουν. Η απάντηση είναι φυσικά "ναι". Το σεμινάριο μετακινείται και μας μετακινεί. Αυτή είναι η ομορφιά του…".

Το κόστος συμμετοχής είναι 60 ευρώ (περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων). Πληροφορίες στα τηλέφωνα 27210 21653, 6977-437279.


*** Ο Δημήτρης Πτωχός αναπληρωτής γ.γ. Συντονισμού  :

Ο Δημήτρης Πτωχός αναπληρωτής γ.γ. Συντονισμού
* Τη θέση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα Συντονισμού φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να αναλαμβάνει προσεχώς ο γραμματέας Νέων τεχνολογιών, Ερευνας και Καινοτομίας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Πτωχός. Ο Μεσσήνιος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ αναμένεται να βρεθεί δίπλα στον πρώην υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο, ο οποίος είναι γνωστό ότι εδώ και μήνες ανήκει στο στενό επιτελείο του πρωθυπουργού. Η Γενική Γραμματεία Συντονισμού που υπάγεται στον πρωθυπουργό θα έχει αποστολή την οργάνωση της εκτέλεσης του κυβερνητικού έργου με παράλληλη αξιολόγηση των υποθέσεων που θα επιλύει από μόνη της και αυτών που θα παραπέμπονται στον πρωθυπουργό προς επίλυση. Ο θητεία του γ.γ. αναμένεται να είναι πενταετής.

*** Δεν είναι… μοντέρνα τέχνη :
Δεν είναι… μοντέρνα τέχνη
* ΟΧΙ, δεν είναι κομμάτι έκθεσης μοντέρνας τέχνης. Είναι απλώς μια λεκάνη και ένα πατάκι, στα σκαλιά του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, το οποίο επισκεφθήκαμε πριν λίγες μέρες για την έκθεση βαλκανικών κειμηλίων. Εσταζε μάλλον το ταβάνι, αλλά είναι κρίμα, τόσος κόσμος μπαινοβγαίνει αυτόν τον καιρό στο κτήριο λόγω εκδηλώσεων και παζαριών!  Γιούλα Σαρδέλη  .-

*** "Αφροί" στη θάλασσα  :

"Αφροί" στη θάλασσα
* ΓΙΑ μία ακόμα φορά υπήρχαν «αφροί» στη θάλασσα στην παραλία της Καλαμάτας, από την Ανάσταση μέχρι και λίγο πριν το «Φιλοξένια». Η χειμερινή περίοδος ίσως δεν προσελκύει τόσο κόσμο στις παραλίες όσο η καλοκαιρινή, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που απολαμβάνουν τη… δροσιά της θάλασσας και στη διάρκεια του χειμώνα. Θα αναλάβει κάποιος να πει τι συμβαίνει και κατά καιρούς… αφρίζει -κι όχι απ' τα κύματα- η θάλασσα στην Καλαμάτα;  Β.Γ.Μπακόπουλος .-***
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 :
~* http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/12/1-2012.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 .-
~* http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012 , Ημερήσια εκδρομή στην Πάτρα εορτασμός Αγίου Ανδρέα 30/11/2012 .-
** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/01-02-2012.html  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 01 και 02 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Όμορφα και ωραία γράφοντας Αντιγράφοντας , Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012 , .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/12/03122012.html  , Το Δευτεριάτικο αγιάζι στην ενημέρωση 03/12/2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/12/03-2012.html  , Το αγιάζι ενημέρωσης την Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Της Τρίτης το αγιάζι στην ενημέρωση 04/12/2012 .-
~*** ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/12/04-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/12/05-2012.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 05 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2012 .-
 ~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) : Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου 2012 .-
~*** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/12/07-2012.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης μας Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2012 .-
 ~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/08-2012.html  , Στο αγιάζι της ενηγμέρωσης του Σαββάτου 08 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/08-09-2012.html?spref=fb  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 08 και 09 Δεκεμβρίου 2012
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/09-2012.html  , Στην ενημέρωση της Κυριακής 09 Δεκεμβρίου 2012 ,-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/12/to-10-2012.html  , To αγιάζι της Δευτέρας στην ενημέρωση 10 Δεκεμβρίου 2012
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/12/t-11-2012.html  , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/12-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/13-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/14-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/12/15-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/15-16-2012.html  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 15 καί 16 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/12/16-2012.html  , Στο ασγιάζι της Κυριακάτικης ενημνέρωσης 16 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/12/17-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/12/18-2012.html , ΣΤΟ αγιάζι  της  καθημερινής  μας  ενημέρωσης  Τρίτη 18  Δεκεμβρίου  2012 ~**
*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
 ~ http://www.youtube.com/stamos01  , =     2195 video.-
 ~ http://www.youtube.com/stamatios01  , =   476 video.-
 ~ http://www.youtube.com/vlasiskal  , =         419 video.-
                                                 ΣΥΝΟΛΟΝ :   3090 Βίντεο ν Αναρτημένα .-

MENOYME BΛEPOYME ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ και ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ : Μέσα από όμοφα δικά μας βίντεο :
Η  Ζωή μας  είναι  ΕΛΛΑΔΑ : Πρώτο  1ο Μέρος  από βίντεο :
  ~** Μυστήριο Βάπτισης Ι.Μ. Βουλκάνου 30/7/2011 :
http://youtu.be/Z_1E-X9ITFI ,
~** ΒΑΠΤΙΣΜΑ Ι.Μ. ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ 30-7-20 :
http://youtu.be/Alh4PluATVY ,
~** Βάπτιση 30-7-2011 :
http://youtu.be/EoKlYqrULa8 ,
~** Βάπτιση στην Ι.Μ. Βουλκάνου 30-7-2011 :
http://youtu.be/RoGSvfJuVYA ,
~** Ιερά Μονή Βουλκάνου - Βάπτιση 30-7-2011 :
http://youtu.be/UtViXCA8oFI ,
~** Ι.Μ. Βουλκάνου 30-7-2011 :
http://youtu.be/TexCTHHb9M8
~** Βάπτιση Ι. Μ. Βουλκάνου 30/7/2011 :
http://youtu.be/Fvm4HYjBi1M ,
~** Βάπτιση Ι.Μ. Βουλκάνου 2011 :
http://youtu.be/NLiTP2UyXAg ,
~** Βάπτιση Σταμάτη Ι.Μ. Βουλκάνου 30/7/2011 :
http://youtu.be/0_28v-qP-4g ,
~*** ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ Σέρβικο Μοναστήρι :
http://youtu.be/6r3smNxL3sU ,
~*** Ιερά Μονή Χιλανδαρίου 6-8-2011 :
http://youtu.be/dKcRzeG7XZE ,
~*** Στην Ιερά Μονή Εσφηγμένου 5-8-2011 :
http://youtu.be/n4M1sFR6ezI ,
~*** Ι.Μ. Εσφηγμένου :
http://youtu.be/mxEo90dEV-c ,
~*** ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΗΓΜΕΝΟΥ :
http://youtu.be/y8qZof6j0mg ,
~**  Αρσανάς -Ι.Μονή Εσφηγμένου :
http://youtu.be/IGflYW5Oncg ,
~** Αρσανάς Χιλανδαρίου Σέρβικο :
http://youtu.be/grmVzbL5e1c ,
~*** Τάφος μοναχού Παϊσιου Σουρωτή 5-8-2011 :
http://youtu.be/vGgHoXHBbSw ,
~*** ΜΟΝΗ ΣΟΥΡΩΤΗΣ ΤΑΦΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ :
http://youtu.be/ittiSBqYheI ,
~*** Στο γυναικείο Μοναστήρι στη Σουρωτή 2011 :
http://youtu.be/hRNHvwlo_AY ,
~*** ΣΟΥΡΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Τάφος Μοναχου Παϊσιου 5-8-2011 :
http://youtu.be/4Lxq2kE4P8c ,
~*** Ιερά Μονή Βουλκάνου 30-7-2011 :
http://youtu.be/n5BkoI7bqwo ,
~*** Πριν τη Βάπτιση 30-7-2011 :
http://youtu.be/nWNSLATtZjI ,
~*** Λίγο πριν τη Βάπτιση στη Μονή Βουλκάνου :
http://youtu.be/89ZWpZcZ6wI ,
~*** Ιερά Μονή Βουλκάνου 30-7-2011 :
http://youtu.be/fMSQBiCMHHY ,
~*** ΒΑΠΤΙΣΗ στην Ι.Μ. ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ :
http://youtu.be/oXni5dlgNjw ,
~** Ι. Μ. Παντοκράτωρα 2011 :
http://youtu.be/aaqUs4bc3No ,
~** Από Προφήτη Ηλία στην Ι. Μ. Παντοκράτωρα :
http://youtu.be/VYQnplRKVr0 ,
~** Ι.Ν.στην ΣΚΗΤΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ :
http://youtu.be/472Q3gvEPQA ,
~** Ιερά Σκήτη Προφήτη Ηλία :
http://youtu.be/o6UJ5k5VC3g ,
~** Σκήτη Προφήτου Ηλία :
http://youtu.be/_t5pSbKHvdY ,
~** Ι Ν Μονής Ταξιαρχών 2012 ΛΕΣΒΟΥ :
http://youtu.be/I6zyE530_kE ,
~** Ι Ν Ταξιαρχών λειτουργία 2012 :Μονταμάδου Λέσβου
http://youtu.be/ItXphnKSyfA ,
~** Ι Μ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ Μονταμάδος ¨
http://youtu.be/Ni3xNwaT7PQ ,
~** Ι.Ν. Αγίου Ραφαήλ Λέσβος 2012 :
http://youtu.be/qGkZxBDKeoY ,
~** Μονή Αγ. Ραφαήλ Αγίασμα 2012 :
http://youtu.be/KZZzmJPUUzc ,
~** Ι.Μ. Ραφαήλ λειτουργία Κυριακή 2012 :
 http://youtu.be/nh_8b_ipuJ8 ,
~** Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης 2012 :
http://youtu.be/Q3Ofj0JFO7o ,
~** ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 2012 :
http://youtu.be/Bg4iyKZk6ws ,
~*** ΤΕΓΕΑ Ι.Ν. Παναγίας 2012 :
http://youtu.be/mkPssDCPHIM ,
~**** Ι. Ν. Αγίας Φωτεινής Αρκαδίας 2012:
http://youtu.be/nrBgYEoNCQk ,
~**** εντός Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής 2012 :
http://youtu.be/4ViHneJAP44 ,
~**** Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής Αρκαδία 2012 :
http://youtu.be/gKkSGJOzZUo ,
~** Ι.Ν. Αναστέσεως Παραλία Καλαμάτας 2012 :
http://youtu.be/Xl4JTPVUFd0 ,
~** ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2012 :
http://youtu.be/9vHMA7oURtc ,
~** Προφήτης Ηλίας Μελιγαλα 2012 :
http://youtu.be/O7cLec7Ej4k ,
~** ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2012 :
http://youtu.be/mretvsX7SSQ ,
~** ΜΕΛΙΓΑΛΑ Προφήτης Ηλίας 2012 :
http://youtu.be/aaMzd8QUokQ ,
~** Ι. Μ. ΒΡΑΧΩΝ ΝΕΜΕΑΣ : Παναγία Βράχου
http://youtu.be/bFRJlXeWBE0 ,
~** Ιερός Ναός Παναγία η Γερόντισσα στο Αρφαρά :
http://youtu.be/w9nbjXrd0bk ,
~*** Στον Αρσανά του Βατοπεδίου :
http://youtu.be/uf8ulGRPPns <
***  
Η  Ζωή μας είναι  Ελκλάδα   Δεύτερο 2ο  μέρος  :
** ** ARFARA MESSINIAS GREECE μιά άποψη της Νότιας περιοχής του χωριού 2011 :
http://www.youtube.com/watch?v=D3N9CYm46hA  ,
** Ελλάδα και θάλασσα :
http://www.youtube.com/watch?v=xbLdvWtISyo  ,
** Θάλασσα και ουρανός :
http://www.youtube.com/watch?v=n--pmwPB1wo  ,
** Μέσα στο πλοίο και στη θάλασσα :
 http://www.youtube.com/watch?v=HgwhMxw4vEc  ,
 ** Μέσα στο πλοίο και τη θάλασσα διαδρομές : http://www.youtube.com/watch?v=EGhWIhWu-G4  ,
** Ταξίδια στη Θάλασσα 2011 :
http://www.youtube.com/watch?v=Hl5GJhmemEM  ,
** Θαλάσσια διαδρομή 2011 :
 http://www.youtube.com/watch?v=aMygr5VOuOA  ,
** Στο πλοίο της γραμμής :
 http://www.youtube.com/watch?v=TcQDQDtzMps  ,
** Στο πλοίο και στη Θάλασσα :
http://www.youtube.com/watch?v=YuUGaOTVA-I  ,
** ** Δρόμος επιστροφής από Μονεμβάσια : http://www.youtube.com/watch?v=tdpu9mX2cx8 , ,
** Στο πλοίο Νεάπολη -Κύθηρα 2011 :
http://www.youtube.com/watch?v=WGFX09WitYo  . ,
~** ** ΝΕΑΠΟΛΗ - ΚΥΘΗΡΑ 2011 :
 http://www.youtube.com/watch?v=UatYG4D_VMs  ,
*** Κύθηρα 2011 :
 http://www.youtube.com/watch?v=6iHnEHOAXRQ  ,
** Κύθηρα 2011 :
 http://www.youtube.com/watch?v=HXn2S1SPF3U  ,
** Λιμάνι Διακόπτη στα Κύθηρα 9-9-2011 : http://www.youtube.com/watch?v=ra_qv8sIJWE  ,
** Ψαροχώρι Διακόφτης στα Κύθηρα :
 http://www.youtube.com/watch?v=CWYtMrZB4YM  ,
** Νεάπολη -Κύθηρα και θάλασσα :
http://www.youtube.com/watch?v=DPvlVUi4J_Y  ,
** ΚΥΘΗΡΑ _ - 0- :
 http://www.youtube.com/watch?v=dkCOlol4O1Q  ,
** Κύθηρα Νο -10- :
 http://www.youtube.com/watch?v=51in9Mp5Vxg  ,
** ΚΥΘΗΡΑ -11- :
http://www.youtube.com/watch?v=jnmGc0I0LaE  ,
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 1 :
http://www.youtube.com/watch?v=19AKFu8uOOY  ,
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 2 :
 http://www.youtube.com/watch?v=IJbsXhYkVyA  ,
** ΚΥΘΗΡΑ Αφήγηση Νο3 :
http://www.youtube.com/watch?v=4wjWdGOtDD0  ,
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 4 :
 http://www.youtube.com/watch?v=jJ1VrXyQ0aQ  ,
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 5 :
 http://www.youtube.com/watch?v=bJE7VeFEPfs  ,
** ΚΥΘΗΡΑ ΑΦΉΓΗΣΗ Νο - 6 - :
 http://www.youtube.com/watch?v=ZDtheqZi8qE  ,
** …. ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 7 :
 http://www.youtube.com/watch?v=Rx1f-qTia1s  ,
** ΚΗΘΥΡΑ αφήγηση Νο 8 :
 http://www.youtube.com/watch?v=Mm0ENYXy3N0  .
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 9 :
http://www.youtube.com/watch?v=2vZMKbdJ75w  .
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 10 :
http://www.youtube.com/watch?v=GWwkGJdSSOc  ,
** Κύθηρα αφήγηση 11 :
 http://www.youtube.com/watch?v=ZWWeb2buWyg  ,
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 12 :
http://www.youtube.com/watch?v=2sPm3Kz1A2w  ,
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 13 :
 http://www.youtube.com/watch?v=7lGdZv-VUFY  ,
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση 14 :
http://www.youtube.com/watch?v=dcaH-Xdnl7w  ,
** * ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση 14α :
 http://www.youtube.com/watch?v=9p9nMoCSblI  ,
**** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση 14β :
http://www.youtube.com/watch?v=IzQnqfClpzk  ,
**ΚΥΘΗΡΑ Μο 14γ αφήγηση :
http://www.youtube.com/watch?v=CjKolCSe6ZA  ,
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση 15 :
 http://www.youtube.com/watch?v=HXn2S1SPF3U  ,
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση 16 :
 http://www.youtube.com/watch?v=2wdVSuDh66k  ,
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο17 :
http://www.youtube.com/watch?v=KdF_XJKAHNI  ,
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 18 :
http://www.youtube.com/watch?v=CBJXyret2K0  ,
~** MVI_3542.avi ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 19 : http://www.youtube.com/watch?v=oRhSxHjtCRs  ,
~** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 20 :
 http://www.youtube.com/watch?v=MH2T9TNJtjY  ,
~** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 21 :
http://www.youtube.com/watch?v=spJcaIUc7M4  ,
~** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 22 :
 http://www.youtube.com/watch?v=XcL6is0slHA  ,
~** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 23 :
 http://www.youtube.com/watch?v=cTVyLp5FXEw  ,
~** MVI_3549.avi ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 24 : http://www.youtube.com/watch?v=jAjpxmRuDg8  ,
 ** Ι.Μ. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας 2011 :
 http://www.youtube.com/watch?v=Mx4QfMhAsds  ,
** Ι.Μ. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Κύθηρα :
http://www.youtube.com/watch?v=tKSeORzWlo8  ,
** Ι. Μ. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας :
http://www.youtube.com/watch?v=J0VtzmwUYfg  ,
** Στη Χώρα Κυθήρων 2011 :
http://www.youtube.com/watch?v=YuWkicTCp9g  ,
** Καψάλι Κύθηρα Κάστρο αφηγ. 25 :
 http://www.youtube.com/watch?v=QPt_RqNuTSE  ,
** Καψάλι Κυθήρων 2011 :
 http://www.youtube.com/watch?v=nMIRTDUsQWQ  ,
~** Διαβαίνοντας τον Ταϋγετο 2011 – 1 - :
 http://www.youtube.com/watch?v=kuA6PN9BGcU  ,
~** Μάϊνα-Τουριστικό Ταϋγετος 2011 – 2 - : http://www.youtube.com/watch?v=UoCCTUnik0Q  ,
~** Ταϋγετος-Τουριστικό 2011 – 3 - :
http://www.youtube.com/watch?v=VaWd7VRmwcA  ,
~** Μάϊνα ο Μήτσος στο τουριστικό 2011 :
 http://www.youtube.com/watch?v=y0FoXmbb8cM  ,
~** ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2011 :
http://www.youtube.com/watch?v=1e2nya9iG5k  ,
~** Από Σπάρτη …. προςΑρχάγγελο Λακωνίας 2011 : http://www.youtube.com/watch?v=4ZXiantQ9h4  ,
~** ΣΤΟ ΨΑΡΟΧΏΡΙ … ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 9-9-2011 : , http://www.youtube.com/watch?v=QVy3incEUvw    ,
~** Αρχάγγελος Λακωνίας :
 http://www.youtube.com/watch?v=PfccwuEB-Jk  ,
~** Νεάπολη -Βιγλάχια -Ελαφόνησος-Πούντα , Χαμόκελα Λακωνίας:
http://www.youtube.com/watch?v=Zc7h8IkzMKo  ,
~** (ΠΟΥΝΤΑ),-ΒΙΓΛΑΧΙΑ-ΕΛΑΦΟΝΝΗΣΟΣ Λακωνίας 2011 : http://www.youtube.com/watch?v=TQKSXrDvfTI  ,
~** Από Βιχλάχια - Ελαφόνησος Ν.Λακωνίας 2011 : http://www.youtube.com/watch?v=AT2JI_hDD-Q  ,
~** Από το χωριό ΒΙΓΛΑΧΙΑ στο πλοίο για Ελαφόνησο : http://youtu.be/WhWdbPrxusg  ,
~** Από Βιγλάχια Λακωνίας στην Ελαφόνησο : http://www.youtube.com/watch?v=Uo-8TB6Gxaw  ,
~** Aπό το πλοίο η Ελαφόνησος Λακωνίας 2011 : http://www.youtube.com/watch?v=N8vJRyRNFxw  ,
~** ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ 2011 :
 http://www.youtube.com/watch?v=byTei0zLOH8  ,
~** Ελαφόνησος για παραλία Μ. Σίμου :
 http://www.youtube.com/watch?v=n1gJRxQ1Chs  ,
~** Στην παραλία Σίμος Ελαφονήσου :
http://www.youtube.com/watch?v=Alk2LEezsPk  ,
~** ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ παραλία Σίμος 2011 : http://www.youtube.com/watch?v=Tv0zbVDbH0g  ,
~** Παραλία Σίμος Ελαφόνησος 2 Λακωνίας : http://www.youtube.com/watch?v=AsOI6m14ByI  ,
~** Ξεκούραση στην ταβέρνα παραλία Σίμου ΕΛΑΦΟΝΉΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ : Ελαφόνησος Νο 1 ,
http://www.youtube.com/watch?v=mvc5uuZ2wMM  ,
~** ELAFONHSOS LAKONIAS GREECE 2011 , Ελαφόνησος Νο 2 , : http://www.youtube.com/watch?v=S3skFCUKQ5w  ,
~** EΛΑΦΟΝΗΣΟΣ Νο 3 :
http://www.youtube.com/watch?v=sNX1cFGd0os  ,
~** http://www.youtube.com/my_videos?sf=added&sa=0&pi=1 , (2) 1190 Βίντεο σε ανάρτηση .-
** http://www.youtube.com/my_videos?sf=added&sa=0&pi=0  , (1) .-
~** ELAFONHSOS No 4 :
 http://www.youtube.com/watch?v=FFizvMbCREk  ,
~** ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ Νο 5 , :
 http://www.youtube.com/watch?v=YdXb0xlfgpU  ,
~** ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ Νο 6 :
 http://www.youtube.com/watch?v=aZyoTOKcV0A  ,
~** Από Μονεμβασιά προς ΜΟΛΑΟΥΣ :
 http://www.youtube.com/watch?v=Ad39JI494UU  ,
~** Μολάοι Ν. Λακωνίας 2011 :
 http://www.youtube.com/watch?v=mxLufEGIH1s  ,
~** Βλαχιώτη Λακωνίας 2011 :
 http://www.youtube.com/watch?v=a7dKMkpumb8  ,
~** ΣΚΑΛΑ Λακωνίας 2011 , MVI_3637.avi : http://www.youtube.com/watch?v=k12juisd43k  ,
*** Βίντεο από ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ !!
~** Εκκλησιασμός στην Δαιμονιά Λακωνίας 11-9-2011 : http://www.youtube.com/watch?v=4rq2_Oe_ffg  ,
*** ΔΑΙΜΟΝΙΑ Λακωνίας 11/9/2011 o δρόμος μας για την Μονεμβασιά : http://www.youtube.com/watch?v=Xgh1Mi_70HM  ,
*** Πρός Μονεμβασιά Λακωνίας αφήγηση Νο 1 : http://www.youtube.com/watch?v=J6Rt-EMKudg  ,
*** ΜΟΝΕΝΒΑΣΙΑ Λακωνίας 11/9/2011 :
http://www.youtube.com/watch?v=zYbH9gshaiU  ,
*** ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ Νο 2 :
 http://www.youtube.com/watch?v=MdQb-xN42KA  ,
*** ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ Νο 3 :
http://youtu.be/HVBpIQnRKl4  ,
*** ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 0 :
 http://youtu.be/k5rkgS7lpEE  ,
*** ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ Νο 2 :
 http://youtu.be/MdQb-xN42KA  ,
*** Διασκέδαση βράδυ στη Νεάπολη Λακωνίας 2011 Άγιος Νικόλαος : http://www.youtube.com/watch?v=mItcWbTEVes  ,
*** Φαγητό μετά ζωντανής μουσικής στον Άγιο Νικόλαο-Λάχι , Νεάπολης Λακωνίας 2011
http://www.youtube.com/watch?v=foF_vhcZmu0  .,
*** Προς Φιόρθ Λιμανάκι Γέρακα Λακωνίας ενημέρωση Νο 1 :
http://www.youtube.com/watch?v=Ug_LQ80xMHo  ,
*** avi Λιμανάκι Γέρακα Λακωνίας 1 :
http://www.youtube.com/watch?v=32h7DF6E7ME  ,
*** Προς Γέρακα Λακωνίας ενημέρωση Νο 1 : http://www.youtube.com/watch?v=Ug_LQ80xMHo  ,
*** Φιόρθ Γέρακα Λακωνίας 2011 :
 http://www.youtube.com/watch?v=g6z-R1685fU  ,
*** Μπάνιο στο Γέρακα Φιόρθ :
 http://www.youtube.com/watch?v=b_JOUZrXmoI  ,
*** Φιόρθ Λιμανάκι Γέρακα Λακωνίας 2011 : http://www.youtube.com/watch?v=ng2zsPi5U-Y  ,
*** ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ εντός καστροπολιτείας : http://www.youtube.com/watch?v=R4qllDJezq8  ,
*** ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 1 : http://www.youtube.com/watch?v=pK1nAvPFGyg  ,
*** ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 2 : http://www.youtube.com/watch?v=CaBuLil2iVY  ,
*** ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 3 : http://www.youtube.com/watch?v=0KASOQ57auo  ,
~** ** Στην Αερόπολη Λακωνίας :
 http://www.youtube.com/watch?v=mZX87pkWcpM  ,
** προς ΑΕΡΟΠΟΛΗ Λακωνίας αφήγηση 1 : http://www.youtube.com/watch?v=Th5oCw3Xst0  ,
** ΓΥΘΕΙΟΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ :
 http://www.youtube.com/watch?v=aPh3m1HZxeU  ,
** ΓΥΘΕΙΟ Λακωνίας 2011 :
http://www.youtube.com/watch?v=-RIeWlwzZ0g  ,
** ΓΥΘΕΙΟ Λακωνίας 10-9-2011 :
 http://www.youtube.com/watch?v=R8D962dt8D4  ,
** κοντά στο Γύθειο :
Δρόμος επιστροφής από Μονεμβάσια :
http://www.youtube.com/watch?v=tdpu9mX2cx8 , ,
** MVI_3642.avi ΓΥΘΕΙΟ αφήγηση 1 :
 http://www.youtube.com/watch?v=iDCMfmPNk7k  ,

ΒΕΝΤΕΟ Μένουμε  Ελλάδα  , Βλέπουμε  , Ζούμε , Μαθαίνουμε :
*** ΜΑΝΗ Λακωνίας αφήγηση 1 :
 http://www.youtube.com/watch?v=nEta2i-jU0o  ,*** ΝΑΟΥΣΑ δάσος Αγίου Νικολάου  :
http://youtu.be/Lo7kJNU1Y4E ,ΚΙΛΚΙΣ Γαλάζια λίμνη καί Κούπα  :
http://youtu.be/0tGdb-rql-Q ,ΓΡΕΒΕΝΑ Βάλια Κίρνα  :
http://youtu.be/zwwAaIm-UAM ,ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Σπήλαια Πετραλώνων  :
http://youtu.be/NoWne2Qe6Rw ,ΡΟΔΟΣ - Πρασονήσι - Φάρος   :
http://youtu.be/3mTbhkjUMv0 ,
ΦΛΩΡΙΝΑ - Φίλοι toy-/*τραίνου   :
http://youtu.be/jFCHi7UKqLw ,**


Δεν υπάρχουν σχόλια: