ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ **

*** ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ....ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ !!!


Άξιον Αγάπης: Ex-desert
Posted: 06 Jun 2009 12:04 AM PDT
εννιά μήνες... ένα καινούριο μωρό
ανασαίνει δίπλα μας
- σου μοιάζει!
σαν εσένα γελά!
- μα κοίτα!
έχει το βλέμμα σου!
ο τοκετός
μονοπάτι ζωής
με δυσκολία και οδύνες
ξεκουράσου μια στάλα...
κοιμάται ξένοιαστο
στου ήλιου το γέλιο ακουμπισμένο
εμείς το φτιάξαμε
εμείς το γεννήσαμε
εμείς θα το πάρουμε απ' το χέρι
να του δείξουμε τη ζωή...
- σου μοιάζει!
κοίτα πως σφίγγει τα χέρια του!
- σ' εσένα μοιάζει!
με πόση γλύκα αγγίζει τα πράγματα!
ένα καινούριο μωρό
ανασαίνει δίπλα μας...
εσύ κι εγώ...
μαζί!
κλείσαμε εννιά μήνες...
.

Αναρτήθηκε από armatan στις Σάββατο, 21 Φεβρουάριος 2009 .-
· * Δυο προσευχές... δυο κόσμοι
· Δεν θα προλάβουν να αφεθούν ελεύθεροι
· Άξιον Αγάπης: Ex-desert
Δυο προσευχές... δυο κόσμοι
Posted: 06 Jun 2009 07:58 AM PDT
Ο Ναός είναι ανοιχτός όλη τη μέρα.
Πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν για να προσευχηθούν, να ευχαριστήσουν το Θεό για τα καλά που τους δίνει και να Τον παρακαλέσουν να τους βοηθήσει στα προβλήματά τους.
Σήμερα όμως, δυο άνθρωποι ξεχωριστοί μπαίνουν στο Ναό. Κοντεύει μεσημέρι και είναι η ώρα που πολύς κόσμος βρίσκεται μέσα.
Ο ένας με μεγάλα και σταθερά βήματα προχωράει και στέκεται στη μέση του Ναού. Το φόρεμά του είναι μακρύ, φαρδύ και επιβλητικό. Είναι Φαρισαίος, άνθρωπος δηλαδή που περιφρονεί όλους τους άλλους και πιστεύει πως μόνο αυτός είναι "καθαρός".
Ρίχνει ματιές γύρω του για να βεβαιωθεί ότι όλοι μπορούν να τον δουν από το σημείο που βρίσκεται και με δυνατή φωνή, σηκώνοντας τα χέρια και τα μάτια ψηλά, αρχίζει να προσεύχεται υπερβολικά ευχαριστημένος:
-Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου, γιατί δεν είμαι εγώ σαν τους άλλους ανθρώπους, που είναι γεμάτοι κακία: κλέφτες, άδικοι, ανήθικοι…, ούτε σαν αυτόν εδώ τον τελώνη· Όλοι είναι ένοχοι, άξιοι να καταδικαστούν. Εγώ ξεχωρίζω από όλους, είμαι γεμάτος από αρετές. Νηστεύω… κάνω προσφορές στο ναό παραπάνω από εκείνο που ορίζει ο Νόμος...
Δυνατή, πολύ δυνατή είναι η φωνή του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με σιχασιά δείχνει και τον άλλον άνθρωπο, τον Τελώνη, που σε μια γωνιά σκυφτός, χωρίς να τολμάει ούτε τα χέρια, ούτε τα μάτια να σηκώσει, ζητάει από το Θεό να τον συχωρέσει για τις αμαρτίες του.
Και πρέπει να πούμε ότι τελώνης είναι το επάγγελμά του, δηλαδή αυτός μαζεύει τους φόρους και όλοι θεωρούν κακούς τους τελώνες και σκληρούς και άδικους.
από χαμομηλάκι


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.
ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΗ ΗΤΑΝ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΥΨΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ-ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ--ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ,ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΥΨΩΘΕΙ.
Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...1) ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.2) ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΟΧΗΜΑΤΑ,ΕΛΑΦΡΑ Η ΣΟΒΑΡΑ,ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ Η ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ,ΟΤΑΝ ΚΡΥΦΟΓΕΛΑΕΙ,ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ,ΥΠΟΤΙΜΑ,ΕΚΘΕΤΕΙ,ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙ.3) ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΦΥΙΑ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ,ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ,ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.4) ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ.
ΞΕΧΝΑ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ,ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ ΑΠ ΑΥΤΑ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ "ΠΑΣ Ο ΥΨΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΣΕΤΑΙ", ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ.
ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΘΕΛΗΣΗ,ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΥΝΑΤΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.
από: JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
** Δεν θα προλάβουν να αφεθούν ελεύθεροι
Posted: 06 Jun 2009 01:52 AM PDTΤα καθάρματα του Ιλίου θα δικαστούν πριν αφεθούν ελεύθεροι .- Στις 12 Ιουνίου θα δικαστούν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας
οι τέσσερις κατηγορούμενοι της πρωτοφανούς υπόθεσης παιδεραστίας στο Ιλιον.
Η Δικαιοσύνη έδρασε ταχύτατα αυτή τη φορά, ξεπερνώντας τα δικονομικά τερτίπια της υπεράσπισης των κατηγορουμένων.
Καταλυτικό ρόλο στον άμεσο προσδιορισμό της εκδίκασης της υπόθεσης, λίγο πριν από την παρέλευση του 18μηνου της προφυλάκισης των τεσσάρων κατηγορουμένων για τα απεχθέστατα εγκλήματα του ποινικού κώδικα, έπαιξε ο Αρειος Πάγος.
Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας εντός δεκαπενθημέρου προσδιόρισε, εκδίκασε και απέρριψε την αίτηση αναίρεσης των φερόμενων ως παιδεραστών, οι οποίοι έκαναν χρήση της διάταξης του άρθρου 504, παράγραφος 2 του κώδικα ποινικής δικονομίας, σύμφωνα με την οποία «αναίρεση επιτρέπεται επίσης και κατά της απόφασης που κήρυξε δικαστήριο υλικά αναρμόδιο». Στη συνέχεια, μετά την απόρριψη του αιτήματος για αναίρεση, το Εφετείο στέλνει για την ερχόμενη Παρασκευή την υπόθεση στο ακροατήριο.
Υπενθυμίζεται ότι η ανατριχιαστική υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο αποκαλύφθηκε το Δεκέμβριο του 2007 όταν μια 10χρονη μαθήτρια βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε στον δάσκαλό της την απόπειρα απαγωγής της.
Ηταν το μεγαλύτερο κοριτσάκι της μητέρας-μαστροπού Ειρήνης Τσονοπούλου. Εκείνη, σε συνεργασία με τον σύντροφό της Σπύρο Σουχλερή πάσαρε προς σεξουαλική χρήση σε διεστραμμένους γέροντες και αντί χρηματικής αμοιβής την ορφανή από πατέρα κορούλα της και τα δύο παιδιά μιας οικογένειας που φιλοξενούσε σπίτι της.
Συγκατηγορούμενοι του ζευγαριού είναι ο 80χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ Αθανάσιος Κανάκης και ο 62χρονος ρασοφόρος Σωτήρης Παπαδόπουλος.
Κατά το κατηγορητήριο και οι τέσσερις βίαζαν, εξέδιδαν και βασάνιζαν τα τρία ανήλικα παιδάκια.
Από τη σύλληψή τους μέχρι σήμερα που λήγει το 18μηνο της παραμονής τους στη φυλακή, η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί δύο φορές, λόγω αναρμοδιότητας του δικαστηρίου και λόγω του αιτήματος αναίρεσης των κατηγορουμένων.
http://www.espressonews.gr/
Αναρτήθηκε από pressonice στις Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2009 .-
Η Δικαιοσύνη πρέπει να ενεργεί άμεσα, σύντομα.
Γιατί όσο πιο γρήγορα έρθει η ποινή, τόσο πιο στενός θα είναι ο συνειρμός μεταξύ αδικήματος-ποινής στη σκέψη όλων, ώστε να αποτρέπονται αξιόποινες πράξεις.
Beccaria (Ποινικολόγος της εποχής του Διαφωτισμού)

** 07-06-2006 :

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΜ ΣΕ ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΝΥΑΣ ? ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΧ.ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥΤο πρωί της 2ας Ιουνίου, η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος Β΄, συνεχίζοντας την ποιμαντική του περιοδεία στην Ιερά Μητρόπολη Κένυας, επισκέφθηκε τον Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Ναϊρόμπι. Μία περικαλλής και μεγαλοπρεπής εκκλησία για την οποία εξέφρασε τον θαυμασμό του ο Μακαριώτατος συγχαίροντας τον π. Νεόφυτο, τον εφημέριο του ναού, για το έργο του, αλλά και την νεανική χορωδία της εκκλησίας, τονίζοντας ότι «τα νειάτα αποτελούν το μέλλον της Κέυνας. Το μέλλον της αφρικανικής ηπείρου».


Εξερχόμενος του Ναού, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος εθεμελίωσε το νέο ιατρικό κέντρο που θα κτιστεί στον προαύλειο χώρο για να μπορεί να προσφέρει ιατροφαρμαμακευτική περίθαλψη στους κατοίκους της περιοχής.
Στην συνέχεια, ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε τον Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, μία ταπεινή εκκλησία στην θέση της οποίας οποία σύντομα θα ανεγερθείνέος Ναός, καθώς επίσης ένα σχολείο και ένα ιατρικό κέντρο. Για τον λόγο αυτό, η ΑΘΜ τοποθέτησε τον θεμέλιο λίθο, παρουσία του κόσμου που δεν έκρυψε την μεγάλη του ικανοποίηση, χορεύοντας και τραγουδώντας?
Τέλος, ανήγγειλε ότι στον χώρο αυτό θα δημιουργηθεί και μία παιδική χαρά, το κόστος της οποίας θα αναλάβει ο ίδιος, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των κατοίκων και κυρίως τις χαρούμενες ζητωκραυγές των μικρών κενυατών.
Κατόπιν, ο Μακ.Πατριάρχης επισκέφθηκε την περιοχή Κιαμπού, κοντά στο Ναϊρόμπι, όπου η Ιερά Μητρόπολη Κένυας διατηρεί 46 συνολικά ενοριακές κοινότητες. Πρώτος σταθμός του Μακαριωτάτου ήταν ο Ναός του Αγίου Ελευθερίου, όπου με αφορμή και την εθνική εορτή της Κένυας, χαιρέτισε τον ευγενή λαό της Κένυας, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ.Μητροπολίτη Κένυας κ. Μακάριο για το έργο του.
Αμέσως μετά, μετέβη στην εκκλησία της Παναγιάς στο Γκουνού, όπου αντικρύζοντας και την νεολαία που είχε έρθει να τον υποδεχθή, τους τόνισε ότι η Ορθοδοξία έρχεται να τους διδάξει την πίστη στον αληθινό Θεό της αγάπης, χωρίς όμως να απεμπολήσουν τα πατρώα ήθη και έθιμα του τόπου τους.
Επίσης, αναφέρθηκε και στην Σχολή «Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος Γ΄», για την οποία είπε ότι το έργο της είναι πολύ δυναμικό από κοινού με τις αντίστοιχες Σχολές που διατηρεί το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας στην Αλεξάνδρεια και στην Κινσάσα.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, θερμή υποδοχή επεφύλαξε στον Μακαριώτατο ο Εξοχ. Πρέσβης της Αιγύπτου στην Κένυα κ.Σάχερ Χάμζα. Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του Προκαθημένου του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου, παραβρέθηκαν οι Εξοχ.Πρέσβεις της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ρωσίας καθώς και ο Σεβ.Νούντσιος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και εκπρόσωπος της Κοπτικής Εκκλησίας.
Ο Αιγύπτιος Πρέσβης μίλησε με μεγάλη ικανοποίηση για το ιεραποστολικό έργο της Αλεξανδρινής Εκκλησίας τόσο στην Κένυα όσο και ολόκληρη την αφρικανική ήπειρο και προσέφερε μία εικόνα που απεικονίζει τον Μυστικό Δείπνο.
Από την πλευρά του, ο Μακ.κ.Θεόδωρος ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Πρέσβη κ. Χάμζα τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Μοχάμεντ Χόσνι Μουμπάρακ για την μεγάλη του συμπαράσταση προς την Εκκλησία των Αλεξανδρέων. Παράλληλα, μίλησε για την όμορφη ψυχή του αιγυπτιακού λαού που πάντοτε διακρίνεται για την αγάπη του και την φιλοξενία του. Κατακλείων προσέφερε το έμβλημα του Πατριαρχείου στον κ. Πρέσβη.
Η ΑΘΜ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ
Δηλώσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης έκανε η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, αμέσως μετά την ομιλία του αμερικανού προέδρου κ.Μπάρακ Ομπάμα, την οποία εκφώνησε την 4η Ιουνίου ε.ε. στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου.


«Το παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής στηρίζει πάντοτε κάθε προσπάθεια που προάγει την αρμονική συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων, χαρακτηριστικό παράδειγμα της οποίας βλέπουμε και ζούμε στην Αίγυπτο», τόνισε ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος, προσθέτοντας ότι «υπό αυτήν την έννοια στηρίζουμε κάθε κίνηση που αναδεικνύει την ειρήνη, την φιλία και την αγάπη μεταξύ των λαών, από όπου και αν προέρχεται αυτή η προσπάθεια».
Ο Μακαριώτατος, στο περιθώριο της εκδήλωσης, είχε σύντομη συνομιλία με την αμερικανίδα ΥΠΕΞ κα Χίλαρι Κλίντον.
Η ΑΘΜ παρεύρεθη στην ομιλία του αμερικανού Προέδρου ως ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής, μετά από πρόσκληση της αιγυπτιακής Προεδρίας, διακόπτοντας για τον λόγο αυτό, για λίγες ώρες, την ποιμαντική του περιοδεία που πραγματοποιεί από την περασμένη Παρασκευή στο Ναϊρόμπι της Κένυας.
Ο Σεπτός Προκαθήμενος του Δευτεροθρόνου Πατριαρχείου ανεχώρησε και πάλι το βράδυ της ιδίας ημέρας για το Ναιρόμπι, προκειμένου να προστή των επισήμων πνευματικών, λειτουργικών και εορταστικών εκδηλώσεις για την πεντηκονταετηρίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κένυας, την Κυριακή της Πεντηκοστής, 7η Ιουνίου.

ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ
Την θεμελίωση ενός νέου ιατρικού κέντρου για τους Κενυάτες που θα έχει το όνομα «Άγιος Θεόδωρος» πραγματοποίησε η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β΄, στον περίβολο του μεγαλοπρεπούς Ναού των Αγίων Ραφαήλ, Ειρήνης και Νικολάου στην περιοχή Κιαμάινα, λίγο έξω από την πόλη Νακούρου, σε απόσταση 150 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Ναϊρόμπι της Κένυας.
Η τελετή ήταν σεμνή, όμως αντίστοιχα πολύ ουσιαστική για τους κατοίκους της περιοχής, που υποδέχτηκαν θερμά τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο, εκφράζοντας την μεγάλη τους ικανοποίηση για το γεγονός με τραγούδια και χορούς μέσα και έξω από την εκκλησία.
Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας μίλησε προς τους παρισταμένους για την σημασία που αποδίδει η Ορθόδοξη Εκκλησία στην ιατρική περίθαλψη των αφρικανών αδελφών και τις εν γένει βιοτικές τους ανάγκες. «Προβλέπω την δημιουργία ενός μεγάλου χριστιανικού κέντρου στην περιοχή», τόνισε η ΑΘΜ, ευχαριστώντας τον Σεβ.Μητροπολίτη κ. Μακάριο και τους ιερείς του Πατριαρχείου για την συμβολή τους στο ιεραποστολικό έργο της Αλεξανδρινής Εκκλησίας.
Να σημειωθεί ότι στην Μητρόπολη Κένυας, σχεδόν δίπλα από κάθε εκκλησία, οι οποίες ξεπερνούν τις διακόσιες στην απέραντη αυτή χώρα, ο οικείος Μητροπολίτης κ. Μακάριος και οι προκάτοχοί του έχουν μεριμνήσει για την δημιουργία ενός σχολείου και ενός ιατρικού κέντρου δίπλα από τον ναό για την στήριξη του ντόπιου πληθυσμού. Εκεί, παρέχεται ιατρική περίθαλψη, ενώ μεγάλο βάρος δίνεται από τους γιατρούς στον τομέα της πρόληψης και ειδικότερα στην ενημέρωση του κόσμου στην μάστιγα του AIDS.
Στην συνέχεια, κατά την διάρκεια της ίδιας ημέρας, ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου, κατευθύνθηκε με τον Σεβ.Μητροπολίτη Κένυας, στην Ενοριακή Κοινότητα της Αναστάσεως του Κυρίου, στην ίδια περιοχή. Επισκεπτόμενος την πετρόχτιστη εκκλησία, ο Μακ.κ.Θεόδωρος μίλησε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον ακούσει, για το μήνυμα της Αναστάσεως που είναι η ίδια μας η εκκλησία, η ίδια μας η πίστη, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω ναός της Αναστάσεως εγκαινιάστηκε από τον μακαριστό Πατριάρχη Πέτρο και τον νυν Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο.
Τέλος, ο Μακ.Πατριάρχης επισκέφθηκε τον ναό της Παναγίας της Καπατινί, όπου εφύτεψε συμβολικά ένα δενδρύλιο ελιάς, το σύμβολο της ειρήνης, ευχόμενος να επικρατήσει η ειρήνη σε ολόκληρη την οικουμένη. .-
** ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ !!!!!! :
Μάνα !
Ψάχνω ένα φιδοπουκάμισο , μέσα του για να γλυστρήσω …
Για να το κάνω σπίτι μου , τον κόσμο αυτό ν΄ αφήσω …
Μάνα ! μου….
Την μέρα πούπε ο θεός , εσένανε να πλάσει - φτιάξει, …
Πήρε πρώτα , το φώς των αστεριών … και τα πουλιά των ουρανών ..
Μαζί τους στα ΄ λήθεια να πετάξει .-
Πήρε το φως του φεγγαριού , …τα χρώματα του δειλινού …
Και ύφασμα μετάξι !..
Μάνα μου!!!
Για σένανε ..χρυσά στεφάνια με φωτιά ,…..τριφύρω σου ν΄ απλώσω ….
Για να χορέψεις στη βροχή , τριαντάφυλλα ,..επίσης θα σου στρ΄ώσω ..
Χόρεψε νύφη της βροχής , για να σε καμαρώσω.!!! …
Μάνα ! γλυκιά μανούλα μου,… που πάντα με θυμάσαι ….
Υπόσχεσει δίνω στο Θεό …ποτέ μη σε ξεχάσω!! …. ( Στάμος).-
*

*** ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ! :
ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Μάνα! Χιονίζει σήμερα ,- έβγα να δεις το χιόνι , - έβγα να δεις το δειλινό … -
Που μοιάζει μες΄ τον ουρανό - κατάλευκο σεντόνι .-
~ Έλα να δούν τα μάτια σου - τον κόσμο που παγώνει , - τον ήλιο τον αδύναμο -
που τα σπαθιά , διπλώνει , - και χάνεται μες το χιονιά - σαν φοβισμένο αηδόνι , -
- που ψάχνει στέγη να κρυφτεί - και τρέμει μές ΄ το χιόνι .- Γλυκό μου Αηδόνι .!!
~ Οι πεταλούδες του χιονιά - στη γή άλλαξαν φορεσιά - την έντυσαν , στα άσπρα , -
και ζευγαρώνουν τα πουλιά - μες ΄του χιονιού την ομορφιά - στα χιονισμένα κάστρα, -
που ζητιανεύουν ζεστασιά - απ΄ του ουρανού τα άστρα .- Γλυκιά μου πεταλούδα .-
~ Έλα Μανούλα μου , να δεις , --λίγο κι΄εσύ για να χαρείς , - τη γή ντυμένη Νύφη!! -
έβγα ν΄ακούσεις ουρλιαχτά - από αγρίμια δυνατά - που ψαχνουνε να βρούνε κρύπτη ,- και ν΄αγναντέψεις μάνα μου τους αετούς - στων ουρανών τα ύψη -
~ Έλα Μανούλα μου γλυκιά , για να χαρείς ….- σε λίγο , θα ΄ρθεί η δύση -
κι΄ αυτή τη σπάνια ομορφιά , - η νύχτα μ΄άλλη φορεσιά - θα έρθει να την ντύσει.-
~ Μάνα! Χιονίζει σήμερα - έβγα να δεις το χιόνι . -Για να χαρείς λιγο κι εσύ ..-
το τέλος τούτης της ζωής , --που όλους κάπια στιγμή …μας προσμένει -
Stamos-2009.-
** ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ !!
** ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ :
* Μάνα !
Ηθελες να μάθω γράμματα
Με ξύπνηγες χαράματα
πάντα , για να διαβάσω ,
Φοβόσουν Μάνα , τη ζωή
Και ήθελες κάποια στιγμή
Κάπου κι εγώ να φτάσω.-

Να΄Χω ένα όπλο …δύο φτερά
Μουτο ΄λεγες καθημερινά
Το μέλλον μου να φτιάξω ,
Να έχω πάντα δύναμη
Τη μοίρα μου ν΄αλλάξω ,
Να φθγω να πετάξω , και πίστευες ότι μπορώ
Τον κόσμο να υποτάξω ,
Και προς το καλό ,τα πάντα να αλλάξω!!!!

Όμως εγώ δεν σ΄άκουσα
Για τα λόγια σου αδιαφόρησα
Κι όσο μαθαίνω τη ζωή
Από το βράδυ ως το πρωί , δουλεια μονάχα , χόρτασα,
Για να χαρώ δεν πρόφτασα .-

Πίσρτευα ότι η ζωή , είναι ένα ταξίδι ,
Που βγάζει , σ΄άλλους ουρανούς
σε γαλαξίες φωτεινούς
σαν μυθικό παιχνίδι
σαν ένα παιδικό παιγχνίδι !!

Τώρα όμως που μεγάλωσα
Τη φαντασία μάλωσα ,
Που με είχε μες΄το ψέμα , τι να προφτάσω…. Τι να πώ?
Τον ήλιο ψάχνω για να βρώ
Στης ερημιάς το ρέμα .-

Μάνα ήθελες να μάθω γράμματα
Με ξύπναγες χαράματα ,
πάντα , για να διαβάσω
και ΄γω μανουλα μου γλυκια ,
οπου κι αν είσαι τώρα ,
χατήρι ποτέ μου δεν σου χάλασα .!!!! stamos 09.-


!!** * Φίλος είναι εκείνος που φέρνει στην επιφάνεια την πιο καλή πλευρά μας, την πιο ειλικρινή, την πιο ανιδιοτελή, την πιο ευγενική. Για να διατηρήσει κανείς αυτό το τόσο πολύτιμο συναίσθημα, χρειάζεται να επιστρατεύσει όλη του την ευφυία, όλη του την ενεργητικότητα, όλη του την καλοσύνη, όλη του την ανεκτικότητα, όλη του την πνευματικότητα. Γιατί ο φίλος είναι καθρέφτης του καλύτερου εαυτού του. Γι’ αυτό το να χάσει κανείς ένα φίλο είναι Σα να χάνει ένα από τα προνόμια που του χάρισε η ζωή. Και η απώλεια αυτή είναι πολύ επώδυνη. -


** «Μιλημένα τά σώματα καί οί βάρκες πού έκρουζαν γλυκά
Οί κιθάρες πού αναβόσβησαν κάτω από τα νερά
Τά "πίστεψέ με" και τα "μή"
Μιά στόν αέρα μιά στή μουσική

Τα δυό μικρά ζώα,τά χέρια μας
Πού γύρευαν ν’ανέβουνε κρυφά τό ένα στό άλλο
Η γλάστρα μέ τό δροσαχί στίς ανοιχτές αυλόπορτες
Καί τά κομμάτια οί θάλασσες πού ερχόντουσαν μαζί
Πάνω απ’τίς ξερολιθιές,πίσω άπ’τούς φράχτες
Τήν ανεμώνα πού κάθισε στό χέρι σού
Κι έτρεμες τρείς φορές τό μώβ τρείς μέρες πάνω από
τούς καταρράχτες» .-


«Εάν αυτά είναι αλήθεια τραγουδώ
Τό ξύλινο δοκάρι καί τό τετράγωνο φαντό
Στόν τοίχο μέ τή Γοργόνα μέ τά ξέπλεκα μαλλιά
Τή γάτα πού μάς κοίταξε μέσα στά σκοτεινά

Παιδί μέ τό λιβάνι καί μέ τόν κόκκινο σταυρό
Τήν ώρα πού βραδιάζει στών βράχων τό απλησίαστο
Πενθώ τό ρούχο πού άγγιξα καί μού ήρθε ο κόσμος.»


(61).- ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ και ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ
(62).- Οι Άγιοι Θεόδωροι των Αρφαρών .-
·
· Σχόλια στη Διαμαρτυρία για την κακοποίηση του Παιδιού
· Τα πρώτα βήματα για... το νερό!!
· Πράσινος, μπλε ή καφέ πλανήτης;
Σχόλια στη Διαμαρτυρία για την κακοποίηση του Παιδιού
Posted: 07 Jun 2009 12:40 PM PDT

** Παρακαλούμε μη παραλείψετε να ψηφίσετε
Οι συνάνθρωποι μας που υπογράφουν την Διαμαρτυρία για την κακοποίηση του Παιδιού σχολιάζουν:
2009-06-04, LOULA, Thessaloniki: ΓΟΝΕΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΕΠΙΣΗΣ,2009-06-02, ANNA, Veroia: STOP IT NOW!!! PLEASE...2009-06-01, Mayra, Athens: I hope it works!2009-06-01, evanthia, thessaloniki: τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου,κακοποιημένα παιδιά ίσον με αρωστημένους ενήλικες, ζωές ψυχικά ασταθείς .2009-06-01, Anna, cyprus: i paidiki kakopoiisi einai enas mikros thanatos!! stamatiste ton twra!!!!2009-06-01, ERIKA, heraklion: stop stop stop stop stop stop stop STOP STOP STOP STOP2009-05-31, Maro, Athens: Ευαισθητοποίηση του κόσμου. Όσοι ξέρουν και σιωπούν να μάθουν να μιλούν!2009-05-31, Ειρήνη, Athens: Τα παιδιά έχουν ανάγκη από πολλά μα πάνω απ' όλα από την έμπρακτη αγάπη μας!2009-05-31, NANTIA, lefkada: kill the bastards........save children2009-05-31, Niki, lefkada: help the children...... those are our future....... make the "monsters"who abuse them to pay.......... in prison.... or to the death penalty...............2009-05-31, tom, marousi: its just getting harder to survive as a kid now then the past2009-05-31, ELISAVET, KERATSINI: WE SHOULD ALL TAKE IT SERIOUSLY!2009-05-31, Manolis, Rhodes: And this is only a piece of your social absence.2009-05-31, EVA, ATHENS: WE MUST FIGHT FOR THIS !!!!!2009-05-31, ΜΑΡΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ: ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ!2009-05-31, Elena, thessaloniki: For a better world
2009-05-31, ioanna, Αθήνα: kanis den prepi na mini adiaforos! 2009-05-31, klasiko, Αθήνα: Η κακοποίηση του παιδιού είναι η έμπρακτη βλασφημία εναντίον του Θεού ο Οποίος μας έδωσε την δυνατότητα να χαρούμε τον ρόλο του γονέα σε μια πορεία αγιασμού και ανάπτυξης μαζί με αυτό. Η κακοποίηση των παιδιών δαιμονοποιεί την ανθρώπινη ύπαρξη και μέσω αυτής της αποστασίας ακυρώνει κάθε Θείο δώρο.
2009-05-29, ΙΩΑΝΝΑ, Αθήνα: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ.... STOP NOW, THE KILLERS OF CHILDREN S SOULS...2009-05-29, kostas, Athens: peace for children 2009-05-25, Α Φ, Αθήνα: για τα ίδια παλεύουμε parmenidis.wordpress.com 2009-05-20, Anonymous, Αθήνα: Παράλληλα, ας ξεκινήσουν επιτέλους οι διασώστες των παιδιών μια εκστρατεία κατά της υπ. αρ. 1 κακοποίησης, των εθιστικών-αυτοκαταστροφικών πομπηιακών ξενυχτιών, που οργανώνουν ΜΜΕ και λοιποί εγωμανείς για να παρασύρουν τους πάντες στην κατρακύλα τους. Τι περιμένουν; Μια συνολική κατάρρευση, όπως των αλαζονικών-επιθετικών Φαραώ, Ρωμαίων, Μάγια, σταυροφόρων, Αζτέκων, Ίνκας κοκ; http://aftarkia.wordpress.com/2009-05-18, Xaralabos, Haidari: Αγάπη για πάντα...2009-05-17, Μαρία, Γιαννιτσά: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

2009-05-15, Όλγα, Αθήνα: ΠΡΙΝ επισκεφθείτε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, όπου παιδιά κακοποιούνται, σκεφτείτε τα ΠΑΙΔΙΑ που έχετε και θα έχετε στο μέλλον. Σκεφθείτε τι Τέρας γίνεσαι ΟΤΑΝ πληγώνεις ένα παιδί, όταν υποδουλώνεις ένα παιδί, όταν κάνεις ένα παιδί να κλαίει. Η μόνη τιμωρία για τους βιασμούς παιδιών, μπορεί να είναι η εξαφάνιση. Μιλώ σαν μάνα και θα σκότωνα όποιον θα έκανε τέτοια ζημιά σε όποιο παιδί. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τα τέρατα που χρησιμοποιούν ΠΑΙΔΙΑ κατά τέτοιο άρρωστο τρόπο. Εύχομαι, ο Θεός να προστατεύει όλα τα παιδιά!

2009-05-06, Βασιλική, Θεσσαλονίκη: Σταματήστε την παιδική κακοποίηση. Τώρα αμέσως.
2009-04-27, GEORGIA, ATHENS: I AM SIGNING AGAINST CHILD ABUSE. IT IS A CRIME!!!!!2009-04-26, Rannia, Thessaloniki: i hope we can do something more with this....2009-04-25, Helen, Piraeus: save children's2009-04-10, George , Varnavas Attikis: να σταματησουμε την θηριωδία2009-04-09, antonis, Nikea Larisas: Στηρίζω τα δίκαια των αδυνάτων.
Τα πρώτα βήματα για... το νερό!!
Posted: 07 Jun 2009 04:45 AM PDT
Ευχαριστούμε Σοφία :)
This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Πράσινος, μπλε ή καφέ πλανήτης;
Posted: 06 Jun 2009 11:03 PM PDT
Αγαπημένο μου χαμομηλάκι,


Ο οικολογικός τρόπος ζωής έχει γίνει πολύ της μόδας τον τελευταίο καιρό. Κάθε πολιτική ατζέντα περιέχει την πράσινη ανάπτυξη, χωρίς φυσικά να την ορίζει ούτε να βασανίζεται πολύ για την σχέση της με την βιώσιμη ανάπτυξη. Πολιτικοί, καλλιτέχνες, σχεδιαστές, άνθρωποι του θεάματος γενικότερα διακηρύσσουν σε κάθε ευκαιρία τα «πράσινα» πιστεύω τους και τις οικολογικές τους πεποιθήσεις. Πράσινες στέγες, πράσινα σπίτια και ρoύχα, πράσινα αυτοκίνητα και πράσινη οδήγηση, πράσινα βιολογικά προϊόντα, πράσινες εκδηλώσεις, πράσινα φεστιβαλ, πράσινοι σταρ, πράσινοι γάμοι… Ακομη και πράσινη ταφή , ταφή στο απέραντο της θάλασσας αποτελεί την τελευταία μόδα της επέλασης του πράσινου που αλώνει ακόμη και το τελευταίο κεφάλαιo της ζωής του ανθρώπου. Όλα πράσινα λοιπόν. Και ό,τι δεν μπορεί να γίνει το βάφουμε πράσινο..Πράσινος λοιπόν ή μπλε ή καφέ πλανήτης; Η μήπως μόνο βιώσιμος; Μήπως το αν ο πλανήτης είναι πράσινος ή μπλέ ή καφέ θα πρέπει να μας απασχολήσει λίγο παραμέσα από την επιδερμίδα- Στις εκλογές για την ευρώπη ψηφίζουμε και για το κλίμα... οχι φυσικά για έναν πράσινο πλανήτη, όπως όλοι μας κανοναρχούν, προσπαθώντας να πείσουν για το όμορφο χρώμα του γενικόλογου κατά τα άλλα οράματός τους... Ο πλανήτης μας δυστυχώς,με δεδομένη την αναπτυξιακή του πορεία και δυναμική, δεν μπορεί παρά να είναι ..γκρίζος. Ψηφίζουμε όμως για αυτούς που είναι ειλικρινείς μαζί μας, δεν μας λένε μισόλογα ή μεγάλα ψεύτικα λόγια, αλλά έστω μικρές ή στατιστικές αλήθειες. Και που έχουν διαχειριστικά πρότυπα να εφαρμόσουν για έναν πλανήτη περισσότερο βιώσιμο. Το όραμα υπάρχει και δεν έχει χρώμα, έχει όμως ουσία: ένας πλανήτης, μια ζωή περισσότερο βιώσιμη.. ενας αξιοβίωτος βίος!Περισσότερα στο Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ .-
**
Σύλληψη 28χρονου για παιδική πορνογραφία
Προμηθέας Πυρφόρος: «Θεός δεν είσαι»
Συνελήφθη ο διαχειριστής site με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας
Σύλληψη 28χρονου για παιδική πορνογραφία
Posted: 08 Jun 2009 08:53 PM PDT
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ένας 28χρονος υπάλληλος στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύουπερισσότερα Όνομα δεν έχει;;; Επώνυμο;;; Μόνο ηλικία έχουν τα κτήνη;;

Προμηθέας Πυρφόρος: «Θεός δεν είσαι»
Posted: 08 Jun 2009 03:59 AM PDT. Ο ΠΡΩΜΥΘΕΑΣ !!!

Ο Προμηθέας έφερε τη φωτιά του Ήφαιστου και την τέχνη της Αθηνάς στους ανθρώπους κι απ' το χαμό τους γλίτωσε.Ο Δίας, έξαλλος για την κλοπή των θεϊκών δώρων, απειλεί τον Προμηθέα με φρικτή τιμωρία, από την οποία θα απαλλαγεί , εάν του πει το φοβερό μυστικό, που γνωρίζει απ' τη μάνα του. Πρόκειται για τον ερχομό Κάποιου που θα ανατρέψει την εξουσία του ίδιου και των υπόλοιπων θεών. Ο Προμηθέας στις απειλές του Δία απαντά:
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ:
Θεός δεν είσαι.
Του μυαλού τους ο φόβος σε γέννησε,
φάντασμα άπιαστο,
του αγνώστου η άγνοια
κι ο τρόμος.
Θεός δεν είσαι
.
Όσα φοβούνται,
-τη Μοίρα, τις κόρες της,
των εποχών τα γυρίσματα,
τον φοβερό τον Τυφώνα, την Έχιδνα-
θεούς κι αμέτρητους δαίμονες τάφτιαξαν
και δίπλα σου τάβαλαν
εσύ να τα ορίζεις.
ΟΛΑ.
Έξω απ’ τη Μοίρα.
.
Και όσο φοβούνται
τόσες θυσίες σου κάνουν
την οργή να κοπάσεις
και να μην καταστρέψεις αυτά
που δεν έπλασες.
Κι απ’ τα σφάγια ευφραίνεσαι.
Έτσι νομίζουν…
μα αναπαμό δεν έχουν.
.
Το ταξίδι τους είσαι
στ’ αληθινού τη ζήτηση.
Θεός δεν είσαι.
.
Δεν σ’ αγαπούν, σε φοβούνται.
Και ποιος τάχα μπορεί ν’ αγαπήσει
αυτό που φοβάται;
Η αγωνία και ο φόβος τους σ’ έπλασαν
και στον Όλυμπο σ΄ έστησαν
για να ‘σαι μακριά τους.
Θεός δεν είσαι,
γι αυτό και φοβάσαι
.
Το Ποιος θε να ‘ρθεί και από Ποια
-Παρθένα και Μάνα μαζί-
δε θα πω.
.
Μέσα τους σκάλωσες,
δικό τους κατασκεύασμα είσαι.
Άλλον προσμένουν.
Έτοιμοι να τον δεχτούν ακόμα δεν είναι.
Και τα δώρα που πήραν…
όχι, δε φτάνουν
η σπίθα του μέσα μυαλού τους ν’ ανάψει
.
Το Ποιος κι από Ποια δε θα πω,
δε θα πω.
.
Άλλοι, πολλοί,
για τα νέφη,
για των πλάνητων άστρων τους κύκλους
θα πουν,
για των αστραπών, των βροντών σου το μύθο
θα γράψουν.
.
Άλλοι, πολλοί,
για τον Έναν θα πουν,
θα διδάξουν…
για τον Έναν που θα ‘ρθει…
.
Άλλα πια δε θα πω…
Σιωπή…
.
Μα η ώρα σαν φτάσει,
σαν την ομίχλη που φεύγει
στη ζέστα του ήλιου,
έτσι θα φύγεις
και πίσω θ’ αφήσεις
αχνάρια μονάχα,
ναούς και βωμούς κι αγάλματα πάλευκα,
της ανάγκης για Ελπίδα και Αγάπη.
.
Και τότε…
Σιωπή…
Άλλα πια δε θα πω…
Άλλον γυρεύουνε,
μα η ώρα Του ακόμη δεν ήρθε.-
**
Συνελήφθη ο διαχειριστής site με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας

Posted: 08 Jun 2009 11:06 AM PDT

8 Ιουνίου 2009, 09:45
Βίντεο και φωτογραφίες με «πρωταγωνιστές» ανήλικους και νήπια, που κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικους, είχε καταχωρήσει σε ιστοσελίδα παιδικής πορνογραφίας που είχε κατασκευάσει
ένας 28χρονος
από την Δυτική Αττική
.-
Μετά από έρευνα εντοπίστηκε η ταυτότητα του δράστη, o οποίος εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.
Στην ιστοσελίδα «dream-family» που διαχειριζόταν ο ίδιος, χρήστες του διαδικτύου είχαν τη δυνατότητα να αναρτήσουν βίντεο και φωτογραφίες σκληρότατου πορνογραφικού περιεχομένου με ανήλικους.
Ο δράστης, στο "ιστορικό" του site, ανέφερε ότι ανάμεσα στους ανήλικους πρωταγωνιστές των βίντεο υπάρχει ένα 6χρονο κοριτσάκι, η Χριστίνα, που κακοποιείται σεξουαλικά από τη 40χρονη μητέρα του, Μαρία, και την 24χρονη αδελφή του. Σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, κάποιες φορές οι δύο γυναίκες υποχρέωναν το κοριτσάκι να παρακολουθεί τις ερωτικές τους πράξεις με άλλους άνδρες, οι οποίοι κακοποιούσαν και οι ίδιοι, εάν το επιθυμούσαν, το 6χρονο παιδί.
Στις 4 Ιουνίου, κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του και εντόπισε έξι σκληρούς δίσκους Η/Υ, τρεις φορητούς σκληρούς δίσκους και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σε ειδικό φάκελο βρέθηκαν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ήταν αναρτημένα στην ιστοσελίδα.
Ο 28χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, όπου υποστήριξε ότι η «Μαρία» είναι υπαρκτό πρόσωπο, ότι η ιστοσελίδα είναι δική της και ότι ο ίδιος απλά έκανε τη διαχείριση. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έχουν μέχρι στιγμής αποδειχθεί.
Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό χρηστών του διαδικτύου που έχουν στην κατοχή τους υλικό από τη συγκεκριμένη σελίδα.
(Πρώτη καταχώρηση: 08 Ιουνίου, 07:59)
http://www.zougla.gr/ .-
**

09/06/2009

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ Ι.ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ

Τα εγκαίνια ενός ακόμη Ναού, του Αγίου Νεκταρίου, στην περιοχή Σουμπουκία, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη Νακούρου, ετέλεσε η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β΄ το Σάββατο, 6η Ιουνίου ε.ε.. Πρόκειται για ένα Ναό «που αναδεικνύει το μέγεθος της πίστεώς μας αλλά και την αγάπη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας προς έναν Άγιο της Εκκλησίας μας που τίμησε την ιστορία της ιεραποστολικής Εκκλησίας του Αγίου Μάρκου, έναν Άγιο τον οποίο και προσωπικά αγαπώ?», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μακαριώτατος, μιλώντας στο πολυπληθές εκκλησίασμα. -
Παρόντες στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία ήταν και Κύπριοι επισκέπτες που ήρθαν από την Μεγαλόνησο, ανάμεσά τους και η ιατρός κα Ελένη Δημοσθένους, η οποία προσφέρει εθελουσίως τις υπηρεσίες της στα παιδιά της Αφρικής, δίνοντας την ευκαιρία στον Πατριάρχη να την ευχαριστήσει προσωπικά. Παράλληλα, ο Μακαριώτατος απέδωσε φόρο τιμής στους Κυπρίους κτήτορες της εκκλησίας, που προσέφεραν από το περίσσευμα της καρδιάς τους για να κτισθεί ο ναός αυτός, και οι οποίοι για λόγους ανεξαρτήτους της θελήσεώς τους δεν κατάφεραν να παραστούν στην λατρευτική αυτή σύναξη. «Μεταφέρετε τις ευχαριστίες της Εκκλησίας μας στους Κυπρίους αδελφούς μας που συνέβαλαν στην δημιουργία του ναού», ετόνισε προς τον οικείο Μητροπολίτη κ.Μακάριο ο Μακ.Πατριάρχης, μην λησμονώντας, να ευχηθεί για την άμεση επίλυση του εθνικού ζητήματος της μαρτυρικής Μεγαλονήσου. -
Στην συνέχεια οι νέοι της περιοχής παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η ΑΘΜ επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Κένυας, Ναϊρόμπι. -

Η ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΑΕΤΗΡΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΝΥΑΣ
Την Κυριακή, 7η Ιουνίου ε.ε., η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β΄ ετέλεσε την θεία λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων του Ναϊρόμπι, συμπαραστατούμενος από τους Σεβ. Μητροπολίτες Κένυας κ. Μακάριο, Καμπάλας και πάσης Ουγκάντας κ.Ιωνά και Ιωαννουπόλεως και Πρετορίας κ. Σεραφείμ. Να σημειωθεί ότι εκτός από τον Σεβ.κ.Μακάριο, και οι άλλοι δύο αρχιερείς έχουν διακονήσει παλαιότερα την Μητρόπολη Κένυας. Για τον λόγο αυτό, ο Μακαριώτατος τους τίμησε για την προσφορά τους προς την Αλεξανδρινή Εκκλησία, απονέμοντας την τιμητική διάκριση του Ανωτέρου Ταξιάρχη του Αγίου Μάρκου στους Σεβ.Μητροπολίτες κ.Μακάριο και κ.Ιωνά και του Αστέρα του Αγίου Μάρκου στον Σεβ. κ.Σεραφείμ. -
Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο Σεβ. Κένυας κ.Μακάριος προσέφερε στον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο την μίτρα με την οποία ενθρονίστηκε ο μακαριστός Μητροπολίτης Ειρηνουπόλως και μετέπειτα Πατριάρχης Αλεξανδρείας Νικόλαος ΣΤ΄.-
Από την πλευρά του, ο Μακ.Πατριάρχης προσέφερε στον οικείο Μητροπολίτη κ.Μακάριο πολύτιμο εγκόλπιο σε ανάμνηση της επετειακής εκδηλώσεως της πεντηκονταετηρίδος της Ιεράς Μητροπόλεως Κένυας. «Σεβασμιώτατε Μητροπολίτα Μακάριε, έχετε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της Αλεξανδρινής Εκκλησίας, διότι στην Κένυα έχετε αφήσει ένα κομμάτι από την ζωή σας», τόνισε χαρακτηριστικάη ΑΘΜ. Και απευθυνομένη προς τον Σεβ.Μητροπολίτη Καμπάλας κ.Ιωνά, ανέφερε ότι στο πρόσωπό του, «τιμάμε την Αφρική. Τιμάμε τον Επίσκοπο που πάντοτε προσφέρει αγάπη». Επίσης έκανε ειδική αναφορά στην προσφορά του Σεβ.Μητροπολίτη Ιωαννουπόλεως κ.Σεραφείμ στο ιεραποστολικό έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. -
Ακόμη ο Μακαριώτατος απένειμε τον Σταυρό του Αποστόλου Μάρκου στον Αιδεσιμολ.Πρωτοπρ.π. Σιλουανό Μουάγκι, δίνοντάς του παράλληλα το οφφίκιο του Μ.Πρωτοπρεσβυτέρου του Θρόνου. -
Ομιλήσας προς το πολυπληθέστατο εκκλησίασμα ο Σεπτός Προκαθήμενος της Εκκλησίας των Αλεξανδρέων είπε:
«Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη από την Εκκλησία μας σε μία από τις μεγαλύτερες εορτές της Χριστιανοσύνης, στην εορτή της Πεντηκοστής. Πενήντα ημέρες μετά το Πάσχα οι χριστιανοί εορτάζουμε την κάθοδο του Αγίου Πνεύματος στον κόσμο και την καθιέρωση της Αγίας μας Εκκλησίας ως πνευματικού θεσμού στην ιστορία, με την διενέργεια των μυστηρίων και των χαρισμάτων. Πρόκειται για μία ευχαριστήρια εορτή για τα θαυμάσια που ο Θεός επιτελεί στον κόσμο διά μέσου της Εκκλησίας.-
Κατά το Βιβλίο των Πράξεων των Αποστόλων, που ακούσαμε σήμερα στο αποστολικό ανάγνωσμα, κατά την ημέρα της Πεντηκοστής και ενώ όλοι οι μαθητές ήσαν συνηγμένοι, "ομού πάντες επί το αυτό", δέχονται θεία αποκάλυψη και "επλήσθησαν πάντες Πνεύματος Αγίου". Τότε αρχίζουν να δραστηριοποιούνται και να κηρύσσουν το λόγο του Θεού. Ο πρώτος καρπός του Αγίου Πνεύματος και των χαρισμάτων που δέχονται οι μαθητές του Κυρίου, που από την ημέρα της Πεντηκοστής μετεβλήθησαν σε Αποστόλους και οικουμενικούς κήρυκες του Ευαγγελίου, ήταν η προσέλευση στην πίστη του ταπεινού Ναζωραίου 3.000 ανθρώπων από κάθε φυλή και από κάθε γλώσσα και η συγκρότηση της πρώτης χριστιανικής κοινότητος στα Ιεροσόλυμα. Η Πεντηκοστή επομένως είναι η εναρκτήρια ημέρα της συγκροτημένης Εκκλησίας στην ανθρωπότητα.-
Ταυτόχρονα όμως η εορτή της Πεντηκοστής φανερώνει και τις λειτουργίες του Αγίου Πνεύματος στην Εκκλησία και διʼ αυτής στον κόσμο ολόκληρο. Το Άγιο Πνεύμα καθιστά το εκκλησιαστικό έργο ανοιχτό προς όλα τα έθνη και τις φυλές της γης. Αυτό δηλώνεται και με το πρώτο χαρισματικό φαινόμενο της γλωσσολαλιάς των Αποστόλων κατά την ημέρα εκείνη, που σημαίνει κοινωνία αγάπης και ενότητος όλων των ανθρώπων σε όλες τις γλώσσες της γης.-
Βεβαίως οι γλώσσες και οι ιδιαιτερότητες των λαών και των εθνών δεν καταργούνται, αλλά αναιρούνται οι τραγικές συνέπειες της αντιπαλότητας και της εχθρότητος των ανθρώπων μεταξύ τους, όπως συνέβει στην Παλαιά Διαθήκη, στην διήγηση της σύγχυσης των γλωσσών κατά την δημιουργία του Πύργου της Βαβέλ.-
Τελικά το Άγιο Πνεύμα φανερώνεται και επενεργεί διαμέσου όλων των γλωσσών και των πολιτισμών της ανθρωπότητος ανά τους αιώνες. Αυτό εκκίνησε τους αγίους Αποστόλους να ξεπεράσουν τα τοπικά όρια της Ιουδαϊκής γης και να διακηρύξουν στα πέρατα της οικουμένης την αληθινή πίστη στον Χριστό. Αυτό κινεί και εμάς, τους τεταγμένους στην διακονία της Εκκλησίας και των συνανθρώπων μας, να μεταδίδουμε τον αληθινό μαργαρίτη των Ευαγγελικών λόγων προς κάθε έθνος, διότι δεν είναι δυνατόν να αποκρύψουμε την Αιώνια Αλήθεια, τον Εσταυρωμένο και Αναστημένο Ιησού, από τους λαούς της γης, αφʼ όσον όλοι είμαστε πλάσματα του Θεού της αγάπης, της ισότητος και της δικαιοσύνης που θυσιάστηκε "διά πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμον".-
Προσφιλέστατοι αδελφοί,
Αποτελεί χαρά μεγάλη το γεγονός ότι αυτήν την εύσημη ημέρα, την γενέθλιο ημέρα της Εκκλησίας μας, εορτάζουμε όλοι μαζί στην Κένυα. Και τούτο διότι εδώ φανερώνεται ιδιαιτέρως η Χάρη του Παναγίου Πνεύματος, όπως ενεργεί στους λαούς της γης, όπου σύνορα, φυλές, χρώματα, γλώσσες και τοπικές ιδιαιτερότητες καταργούνται ενώπιον του Αγίου Ποτηρίου και οι άνθρωποι αδελφοποιούνται, ενώνονται και εξισώνονται. Στην Κένυα αποκαλύπτεται περίτρανα η αγιοπνευματική ευλογία και οι ευεργετικές συνέπειες της Ιεραποστολής ως χαρισματικής λειτουργίας, που διατρανώνει τόσο την κατάργηση των ανθρωπίνων διακρίσεων, όσον και την οικουμενικότητα της Εκκλησίας ως σώματος του Ενός και Αδιαιρέτου Χριστού.-
Ωστόσο σήμερα η χαρά μεγιστοποιείται και από ένα ακόμη χαρμόσυνο γεγονός. Αγάλλεται ο Αποστολικός και Πατριαρχικός Θρόνος του Αγίου Μάρκου διότι περίλαμπρος πνευματικός κλώνος του, η Ιερά Μητρόπολη Κένυας, συμπληρώνει κατά το τρέχον έτος 50 χρόνια από της συστάσεώς της. Πενήντα χρόνια ζωής, δυναμικής παρουσίας, θυσιαστικής διακονίας και καταθέσεως της ορθοδόξου μαρτυρίας στην καρδιά της αφρικανικής γης.-
Ασφαλώς είναι περιττό να λεχθή ότι η ζωή της Εκκλησίας είναι συνυφασμένη με την ζωή και την πορεία του ποιμνίου της. Όλα τα γεγονότα, μικρά ή μεγάλα, όσα ζη το ορθόδοξο άτομο και το ορθόδοξο σύνολο, καθίστανται συνειδητές καταστάσεις της ζωής της Εκκλησίας.-
Ο μαρτυρικός, αλλά ένδοξος Πατριαρχικός Θρόνος της Μεγάλης Πόλεως της Αλεξανδρείας, ως φρυκτωρός πίστεως και αρχών, ως Εκκλησία, συμπορεύεται με το ποίμνιο κατά τον ιστορικό του πλου στην αλμυρά θάλασσα των αιώνων. Συμμερίζεται και συνταυτίζεται με την ζωή του πληρώματός του. Κανένας άλλος θεσμός δεν ευρέθη τόσο κοντά στους κόπους και τις οιμωγές του ορθοδόξου ποιμνίου της Αφρικής, όσο το Πατριαρχείο μας, το οποίο επί αιώνες παραμένει πιστό στους λόγους του Κυρίου: «Έλθετε πρός με πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι καγώ αναπαύσω υμάς» (Ματθ.11, 28). Πιστή η Εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο αποστολικό παράδειγμα του ιδρυτή και εφόρου της, ουδέποτε έπαυσε να επωμίζεται τις ανάγκες του ποιμνίου της, να συμπάσχει με τον πόνο του χριστιανού της, παλαιού ή νεοφωτίστου, έλληνος, άραβα ή αφρικανού, να παρηγορεί και να ενισχύει, να φωτίζει και να καθοδηγεί.-
Υπό αυτό το πνεύμα ποιμαντικής ευθύνης προέβη προ πεντηκονταετίας στην σύσταση της τότε Ιεράς Μητροπόλεως Ειρηνουπόλεως, στην ποιμαντική και πνευματική δικαιοδοσία της οποίας περιέλαβε κατ΄ αρχήν και την τοπική Εκκλησία της Κένυας. Εξέλεξε τον πρώτο της Επίσκοπο, τον μακαριστό Νικόλαο, ο οποίος ανέλαβε το βάρος της οργανώσεως της τοπικής αυτής Εκκλησίας.-
Άξιοι συνεχιστές του έργου του υπήρξαν οι αείμνηστοι Μητροπολίτες Νικόδημος, Φρουμέντιος και Ειρηναίος, όλοι τους γνήσιοι σκαπανείς του Ευαγγελικού κηρύγματος και διάκονοι της θυσιαστικής αγάπης.-
Η μνήμη μας στρέφεται και προς τους Ιεράρχες εκείνους, οι οποίοι για μεγαλα χρονικά διαστήματα διηκόνησαν την νοητή ολκάδα της Κένυας ως τοποτηρητές αυτής, τον τότε Εντεταλμένο Αρχιεπίσκοπο Ειρηνουπόλεως και τώρα Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ.Αναστάσιο, ως και τον Σεβ.Γέροντα Μητροπολίτη Αξώμης κ.Πέτρο. Ιδιαιτέρως όμως επιτρέψατέ μας να μνημονεύσουμε τον μακαριστό τότε Μητροπολίτη και μετέπειτα Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Πέτρο Ζʼ, που τόσο πρόωρα άφησε τον παρόντα κόσμο. Η μακαρία ψυχή του σκιρτά κατά την εύσημη αυτή στιγμή, προσευχόμενη ενώπιον του ουρανίου θυσιαστηρίου υπέρ της ευωδόσεως και της προόδου του ποιμνίου της Κένυας.-
Ευχαριστίες οφείλουμε και προς τον σημερινό Σεβ.Μητροπολίτη Ιωαννουπόλεως και Πρετορίας κ.Σεραφείμ, ο οποίος αγωνίσθηκε τον "καλόν αγώνα" υπέρ των αδελφών μας εδώ μεταξύ των ετών 1997-2001 ως Μητροπολίτης Κένυας και Ειρηνουπόλεως. -
Ιδιαιτέρως όμως εκφράζουμε ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον Ποιμενάρχη της Ιεράς αυτής Μητροπόλεως, τον Σεβασμιώτατο κ.Μακάριο, διότι από το έτος 1977 συνέδεσε την ζωή του με την χώρα αυτή και τους ευγενείς κατοίκους της, καταθέτοντας στην διακονία τους την ικμάδα των νεανικών χρόνων, την λιπαρή θεολογική του κατάρτιση και το ιεραποστολικό του φρόνημα, μέχρι της αναδείξεώς του σε Μητροπολίτη Κένυας, τον Φεβρουάριο του 2001, αγωνιζόμενος για την ορθή διαποίμανση και την κατά Θεόν προκοπή των ορθοδόξων γηγενών αδελφών.-
Αγαπητά μου παιδιά,
«Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη» εκέλευσε ο Αναστάς Ιησούς προς τους Μαθητές Του προ της Αναλήψεώς Του. Αυτή η Κυριακή εντολή παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος της ποιμαντορικής και Πατριαρχικής μας μέριμνας. Οι αφρικανοί αδελφοί αβίαστα και ελεύθερα καλούνται να γνωρίσουν την αθάνατη και ζωηφόρο ευαγγελική αλήθεια Καλούνται να φωτίσουν τις ψυχές τους με το φως που εκπέμπει η άσβεστη δάδα της Ορθοδοξίας, ευρισκόμενοι υπό αντίξοες βιωτικές συνθήκες, που και αυτές προσπαθεί να θεραπεύση η Εκκλησία μας.-
Στην κοπιώδη αυτή διαδικασία της μεταλαμπαδεύσεως του Αιωνίου Φωτός στις ψυχές των εντοπίων συνανθρώπων μας, η Ιερά Μητρόπολη Κένυας πρωτοστατεί επί 50 ολόκληρα χρόνια και θέτει "τον λύχνον επί την λυχνίαν", χειραγωγώντας εις Χριστόν κάθε έναν που ζητά να αντλήσει από τα νάματα της πίστεως των Αγίων και των Πατέρων μας.-
Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η υπερεικοσαετή προσφορά της Ορθοδόξου Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής "Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος Γ", του μεγαλυτέρου φυτωρίου των αφρικανών κληρικών μας, η οποία ιδρύθηκε από τον μεγάλο αυτό Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου που παντοιοτρόπως εστήριξε το ιεραποστολικό έργο του Αλεξανδρινού Θρόνου.-
Εορτάζοντες τα 50 χρόνια από την ιδρύσεως της Ιεράς Μητροπόλεως, ας αισθανθούμε βαθιά στις ψυχές μας τους πλαταγισμούς της χάριτος του Παναγίου Πνεύματος. Η επέτειος αυτή ας γίνει σταθμός πνευματικού ανεφοδιασμού για την συνέχιση της ανωφερικής πορείας προς το μέλλον. Αφετηρία νέων ιεραποστολικών οραματισμών και υψηλότερων νοητών αναβάσεων. -
Μέσα στη ροή του χρόνου και του διαρκώς μεταβαλλόμενου κόσμου, η Εκκλησία παραμένει ο δοκιμασμένος και γαλήνιος θεσμός, που δίνει θάρρος, που προσφέρει θαλπωρή και ασφάλεια ψυχής. Θεσμός αιώνιος, που δεν διέψευσε και δεν διεψεύσθη.-
Παραμένοντες λοιπόν πιστοί στην Εκκλησία του Χριστού, στην Εκκλησία των Αποστόλων, των Αγίων και των Μαρτύρων, ας κραταιώσουμε το πνεύμα μας και ας αναφωνήσουμε με την φωνή της ψυχής μας, επικαλούμενοι την πρεσβεία του Αγίου Μάρκου, την αρχαία προσευχή:"Ελθέτω το Πνεύμα τοΆγιον και εφʼ ημάς". Αμήν!» .-

Στην λειτουργική σύναξη παρέστησαν οι Εξοχ.Πρέσβεις Ελλάδας, Κύπρου και Ρωσίας στην Κένυα, ο Σεβ.Νούντσιος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο κ.Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας και άλλοι επίσημοι.-

Επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του αφρικανού Επισκόπου Γεωργίου Γκαντούνα

Την μνήμη του πρώτου καταγόμενου από την Κένυα Επισκόπου, του αειμνήστου Γεωργίου Γκαντούνα, ετίμησε την 8η Ιουνίου ε.ε.ε ο Μακ.Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.Θεόδωρος με τρισάγιο που ετέλεσε στο τάφο του, που βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, λίγο έξω από το Ναϊρόμπι.-
Στην συγκινητική αυτή επιμνημόσυνη δέηση, εκτός από τον Σεβ.Μητροπολίτη Κένυας κ.Μακάριο, συμμετείχε ευλαβώς όλος ο ιερός κλήρος της περιοχής. -
Ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου χαρακτήρισε τον αείμνηστο Επίσκοπο ως ένα Πρωτεργάτη της Ορθοδοξίας στην αφρικανική γη και ευχήθηκε «η ευλογία και η ευχή του να συνοδεύει πάντοτε τον λαό της Κένυας». -

**** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Magnitis σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Φίλε μου καλησπέρα,άργησα να σου απαντήσω, αλλά προέκυψαν κάποια προβληματάκια που έπρεπε να λύσω, άσχετα με σένα φυσικά.Για το πρόβλημα επισήμανσης του ιστολογίου σου, που συνεχίζεται, κάνε αν θες τον κόπο και επικοινώνησε με τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ, που είχε ακόμα εντονότερο απ' το δικό σου πρόβλημα και τελικά κατάφερε να το λύσει με την google.Η διεύθυνση του ιστολογίου του είναι http://avragioz.blogspot.com/ E-mail : avragioz@gmail.com - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Magnitis/ .-

**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο kx09 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Σταμάτη σε ευχαριστώ. Σε τιμώ. Προσπαθώ πολλά και ποτέ δεν ζήτησα βοήθεια- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/kx09/ .-

** ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ! Ο Χριστός είναι οξυγόνο κι εμείς Τον κάνουμε διοξείδιο του άνθρακα .- Οι πολιτικοί είναι σαν τις αλεπούδες , ενώ οι στρατιωτικοί είναι σαν τα τσακάλια .- Οι σχέσεις αγάπης στηρίζονται στην ανοιχτή , τίμια , και όμορφη επικοινωνία . -Η ζωή δεν είναι ούτε ένα ταξίδι , ούτε ένας σκοπός , είναι μια διαδικασία , που την περνάμε βήμα – βήμα , κι αν το κάθε βήμα είναι υπέροχο , είναι μαγικό , έτσι θα είναι στα σίγουρα και η ζωή μας .- Τότε δεν θα είΜαστε ποτέ από εκείνους τους ανθρώπους που έφτασαν στο σημείο του θανάτου χωρίς να έχουν ζήσει τίποτε .- Γιατί δεν θα έχουμε χάσει τίποτε !!! Σταμάτης Τα ξαναλέμε !! http://snsarfar.blogspot.com/ ,
από stamos1 στις 19:12, 10 Ιουνίου 2009 .-

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ, ΑΡΑΓΕ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ;;;
Posted: 09 Jun 2009 08:54 PM PDT .....

Μπροστά σε κεντρικό περίπτερο προάστειου της Αθήνας....Πίσω η πλατεία με δέντρα και παγκάκια...πελάτες περιμένουν , τρεις πριν από μένα, για να ψωνίσουν, ένας πατέρας με την κορούλα του, γύρω στα πέντε, ξανθοί και ψηλόλιγνοι και οι δυο, ξανθοί και γαλανομάτηδες. Μετανάστες,σκέφτηκα, από κάποια γειτονική μας χώρα. Ο πατέρας ήδη είχε πάρει απ΄το ψυγείο δυο μπύρες και ρούφαγε τη μια ψάχνοντας συνάμα και την τσέπη του για να βγάλει λεφτά να πληρώσει. Το κοριτσάκι του αμίλητο είχε καρφώσει τα ματάκια του πάνω στις σοκοφρέτες που ήταν αραδιασμένες στα δεξιά. Δίπλα στο κοριτσάκι, αριστερά του και μπροστά μου, μια δεκάχρονη μικρή, με απορία πρώτα έρριξε μια ματιά γρήγορη στον πατέρα και τις μπύρες του και με το βλέμμα της ακολούθησε τη ματιά της κορούλας του που ήταν καρφωμένη στις σοκοφρέτες. Όλα από δω και πέρα έγιναν σε δευτερόλεπτα.
Η δεκάχρονη μικρή, τόσο την έκανα, σήκωσε τους ώμους της δυο φορές, έρριξε πίσω το κεφαλάκι της, και απλώνοντας το χέρι πήρε δυο σοκοφρέτες, άφησε δυο ευρώ, γύρισε αμίλητη, έδωσε στη μικρούλα τις σοκολάτες και κατακόκκινη έφυγε τρέχοντας. Δεν έχω ξαναδεί, ειλικρινά, ομορφότερο χαμόγελο, από εκείνο που ζωγραφίστηκε στο προσωπάκι της μικρούλας....Δεν έχω ξαναδεί ομορφότερο κοκκίνισμα σε μάγουλα, από εκείνο που απλώθηκε στο προσωπάκι της δεκάχρονης....Πόσο κάνει μια σοκοφρέτα; ρώτησα τον περιπτερά. Σαράντα λεπτά μου απάντησε. Σαράντα λεπτά λοιπόν...σαράντα λεπτά μόνο...Τόσο, τόσο κοστολογείται ένα πανέμορφο παιδικό χαμόγελο και το κοκκίνισμα από την αγαλλίαση της προσφοράς. Και το ένα χαμόγελο, εκεί στο παγκάκι πίσω από το περίπτερο, καταναλώθηκε αμέσως, το άλλο μπήκε στην τσέπη του μπουφάν για αργότερα....

Dream Family: «Άρρωστοι» παιδόφιλοι πέρα από κάθε λογική
Posted: 09 Jun 2009 11:35 AM PDT


«Διαφήμιζαν» με τον πιο βρόμικο, πρόστυχο και ανήθικο τρόπο σε ιστοσελίδα του Διαδικτύου ότι μια μητέρα, η Μαρία, με τις δυο της κόρες (μια 24χρονη και μια 6χρονη) ήταν μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά πίσω από την ελεεινή ταυτότητα του Dream Family -όπως ονομαζόταν το site- κρυβόταν μια εγκληματική συμμορία τεράτων που κατακρεουργούσε ψυχές νηπίων.
Η υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης ακόμα και της εξάχρονης κόρης της «ευτυχισμένης οικογένειας» της Μαρίας, που φέρεται να κρύβεται πίσω από κωδικές ονομασίες, είναι πρωτοφανής. Η Ασφάλεια και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατόρθωσαν να συλλάβουν τον διαχειριστή της αισχρής ιστοσελίδας, όμως η Μαρία (όποια ή όποιος κι αν είναι) εξακολουθεί να παραμένει ασύλληπτη. Η αστυνομία πιστεύει ότι είναι υπαρκτό και επικίνδυνο πρόσωπο και κάνει τα πάντα για να το συλλάβει.Ο 28χρονος διαχειριστής της ιστοσελίδας με το σκληρό υλικό πορνογραφίας, που περιλαμβάνει ακόμα και μικρά κορίτσια να υπομένουν φρικτά βασανιστήρια από «αφέντες» και «αφέντρες», ήδη οδηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα ενώπιον της Δικαιοσύνης. -
Η κατηγορία, βαρύτατη: διακίνηση παιδικής πορνογραφίας μέσω Internet. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που τον παρέπεμψε σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του (ή της) μυστηριώδους δημιουργού της ιστοσελίδας, που εμφανίζεται ως «μητέρα», της «Μαρίας» που ξεδιάντροπα ομολογεί (σύμφωνα με αυτά που γράφει) ότι βύθισε στον αρρωστημένο κόσμο του σαδομαζοχισμού από την άγουρη ηλικία της τόσο τη μεγάλη (24χρονη σήμερα) κόρη της («Δήμητρα») όσο και την έξι ετών σήμερα μικρούλα της («Χριστίνα») από τη βρεφική ηλικία.Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της συγκλονιστικήής υπόθεσης άρχισε πριν από περίπου ένα μήνα, όταν οι «Ράμπο» του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην ηλεκτρονική περιπολία τους στο Ιντερνετ εντόπισαν την ιστοσελίδα Dream Family (ονειρεμένη οικογένεια). Ηταν φορτωμένη φωτογραφίες και βίντεο με δεμένα μικρά κορίτσια και άλλα αρχεία με σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Στην ιστοσελίδα, μάλιστα, υπήρχε και τόπος συζήτησης (forum), όπου τα μέλη της είχαν τη δυνατότητα να κατεβάσουν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους αρχεία, αλλά και να ανεβάσουν δικό τους βρομερό υλικό.Στο εισαγωγικό σημείωμα του site (μια ελεεινή ταυτότητα-κράχτης για τους ανώμαλους) αναφερόταν ότι αυτό είχε στηθεί από μια μητέρα 44 ετών με το όνομα «Μαρία», μαζί την κόρη της, 24 χρόνων με το όνομα «Δήμητρα». Οι δυο γυναίκες (εάν είναι υπαρκτά πρόσωπα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο οι οικογενειακές συστάσεις της διαστροφής να λειτουργούσαν ως σαδομαζοχιστικό δέλεαρ για μεγαλύτερο τζίρο) μεγάλωναν και τη δεύτερη κόρη της «Μαρίας», την 6 ετών «Χριστίνα». Οπως δήλωναν οι δύο ενήλικες γυναίκες, άλλοτε κακοποιούσαν σεξουαλικά το κοριτσάκι οι ίδιες και άλλοτε την υποχρέωναν να παρακολουθεί τις ερωτικές τους συνευρέσεις με άνδρες, στους οποίους μάλιστα έδιναν το δικαίωμα, αν το επιθυμούσαν, να κακοποιήσουν και εκείνοι τη μικρή. Καταστάσεις, δηλαδή, απόλυτης φρίκης, που αν δεν αποτελούν διαφημιστικό τρικ έλξης σεξουαλικά διεστραμμένων του Διαδικτύου, αξίζουν ιδιαίτερα σκληρής και παραδειγματικής τιμωρίας.Με την ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών οι αξιωματικοί εντόπισαν τον διαχειριστή της ιστοσελίδας και την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουνίου κλιμάκιο της Δίωξης πήγε στο σπίτι του 28χρονου Σ.Χ. στην Πετρούπολη. Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν έξι σκληρούς δίσκους, τρεις φορητούς εξωτερικούς δίσκους κι ένα laptop. Διαπίστωσαν, μάλιστα, ότι την ώρα της έρευνας ο χρήστης, που όπως δήλωσε ήταν μόνο ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, ήταν συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο. Στην έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα στον υπολογιστή έναν ηλεκτρονικό φάκελο με ολόκληρο το περιεχόμενο (log files, φωτογραφίες και κείμενα) της ιστοσελίδας, καθώς και πλήθος αρχείων βίντεο και εικόνων με ανήλικα παιδιά νηπιακής ηλικίας, με συνέπεια να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.Κατά την εξέτασή του, όμως, ο νεαρός διαχειριστής, που εργαζόταν ως οδηγός σε εταιρεία συστημάτων αλουμινίου, έκανε μια αποκάλυψη-βόμβα. Είπε ότι απλώς είχε γνωρίσει διά ζώσης τη «Μαρία» και ότι εκείνη του έδινε όλο το υλικό που αυτός έριχνε στην ιστοσελίδα. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της «Μαρίας», καθώς όσα αναφέρονταν στην ιστοσελίδα ήταν αρκετά για να στοιχειοθετηθούν -εφόσον συλληφθεί- κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είχε επιτευχθεί έως και χθες, ενώ όσο οι αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση δήλωναν ότι εξετάζεται η αλήθεια των ισχυρισμών του. Βάσει πάντως των στοιχείων που είχαν για τον 28χρονο διαχειριστή συνέταξαν σε βάρος του δικογραφία και με αυτή, την περασμένη Παρασκευή, τον οδήγησαν στην Εισαγγελία.--
Δεν πίστευαν την είδηση οι συνάδελφοι του 28χρονου
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους υπαλλήλους της εταιρείας συστημάτων αλουμινίου η είδηση της σύλληψης του 28χρονου συναδέλφου τους Σ.Χ. με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω του Διαδικτύου.Οπως ανέφεραν φανερά σοκαρισμένοι στην «Espresso», «ο Σ.Χ. εργαζόταν στην εταιρεία τον τελευταίο χρόνο ως οδηγός. Μετέφερε με τα αυτοκίνητα τις παραγγελίες στους πελάτες και ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Ηταν σωστός επαγγελματίας». Και πρόσθεσαν: «Κανείς από εμάς δεν περίμενε ότι θα έκανε τέτοια ανήκουστα πράγματα. Ήταν ήρεμος, χαμογελαστός, ένας συνηθισμένος άνθρωπος που δούλευε για το μεροκάματο. Μάλιστα, όπως μας έλεγε, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή του μέχρι να βρει μια σταθερή δουλειά και μόλις ήρθε εδώ ευχαριστούσε το Θεό».Μόλις έμαθαν για τη σύλληψή του όλοι όσοι τον γνώριζαν έπεσαν από τα σύννεφα καθώς, όπως σημείωσαν, «ποτέ δεν περιμέναμε ότι αυτός ο άνθρωπος, αυτό το παλικάρι που δεν του έλειπε τίποτα, θα κατηγορούνταν για πορνογραφία και ειδικά με ανήλικα. Είχε μια απόλυτα φυσιολογική ζωή. Ακούγαμε στην τηλεόραση για συλλήψεις παιδόφιλων και ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας και τελικά ένας από αυτούς ήταν ανάμεσά μας. Του μιλούσαμε και τον συναναστρεφόμασταν. Είναι να τρελαίνεσαι!»
madata.-

** Προεκλογικές υποσχέσεις...Τα ίδια και τα ίδια!!!
http://www.epikoinonia-arg.gr/html/content/view/8133/98/lang,el/
Πηγή: www.epikoinonia-arg.gr
http://www.epikoinonia-arg.gr/html/content/view/8133/98/lang,el/ .-
**tinyurl.com
Πηγή: tinyurl.com Ελένη Σαμιώτη .-
Να γελάσουμε και λίγο γιατί παραβάρυνε η ατμόσφαιρα !!!http://tinyurl.com/lwmxzf .- ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΟΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΕΚΛΕΨΕ .-

** Βάλτε την "ψηφιακή υπογραφή" σας στο τέλος κάθε post.
About My Lamia.blogspot.com ,

**
Πως να βάλουμε ένα "TOP OF PAGE" icon link στο blog μας.
About My Lamia.blogspot.com ,

** Όλα για το Friendfeed
Tips για: PC, Windows XP, Internet, Ubuntu και Προγραμματα

**Το νέο μας στέκι
ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ METEO NEWS

1. ** Πως να προσθέσετε ένα navigation menu στο blog σας.
About My Lamia.blogspot.com ,
1. **Εδώ φιλοξενώ τους BANNERS σας !!!
About My Lamia.blogspot.com ,
1. **20 Χρήσιμα πρόσθετα(extensions) για Firefox
Tips για: PC, Windows XP, Internet, Ubuntu και Προγραμματα
1. **Τακτοποίηση Start Menu και Προγραμμάτων
Tips για: PC, Windows XP, Internet, Ubuntu και Προγραμματα ,
1. ** ...Ζώντας μέσω του blogging...
About My Lamia.blogspot.com .-
1. ** Μέγας Αλέξανδρος: Ο μεγαλύτερος Έλληνας
About My Lamia.blogspot.com ,
1. ** "ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" και ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ !!! .-
2. **Ο πιο μικρόσωμος bodybuilder του κοσμου !!!
About My Lamia.blogspot.com ,
3.
About My Lamia.blogspot.com ,
Η διεύθυνση URL της παραπομπής γι' αυτή την καταχώρηση είναι:
http://sdentist.spaces.live.com/blog/cns!A49E2CAF07361F5F!5744.trak
Ιστολόγια που έχουν αναφορές σε αυτή την καταχώρηση .-

*** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ Η/Υ: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ * http://hackaday-gragle.blogspot.com/ ,
* http://locusblogus.blogspot.com/ , FREE WEB TOOLS .-
!* http://www.iwebtool.com/tools/ .-
* http://sotiris.blogspot.com/2009/01/blog-post.html , Προγράμματα στους Η/Υ μας .-
* http://sotiris.blogspot.com/2009/02/syncgr-help.html , Συμβουλές για windows pc & το Internet , το Ubuntu .κ. * http://locusblogus.blogspot.com/2009/01/animated-tag-cloud.html , Προσθήκη ANIMATED TAG CLOUD .-
* http://locusblogus.blogspot.com/2009/04/blog-post.html , Προσθήκη Διαχωριστικής Γραμμής στα Σχόλια .-
* http://locusblogus.blogspot.com/search?updated-min=2009-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2009-02-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=13 , .- Ιανουάριος 2009 , (13).-
* http://locusblogus.blogspot.com/search?updated-min=2009-02-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2009-03-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=10 , .- Φεβρουάριος , 2009 .- (10).-
* http://locusblogus.blogspot.com/search?updated-min=2009-03-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2009-04-01T00%3A00%3A00%2B03%3A00&max-results=5 , .--Μάρτ www.viva.gr ,.- www.stinbriza.gr , .- ιο http://www.eset.com ,.- ς 2009.- (5).-
* http://locusblogus.blogspot.com/search?updated-min=2009-04-01T00%3A00%3A00%2B03%3A00&updated-max=2009-05-01T00%3A00%3A00%2B03%3A00&max-results=7 ,.- Απρίλιος 2009 .- ( 7).-
* http://locusblogus.blogspot.com/2009_05_10_archive.html ,- Μάϊος 2009 .- (10).-
* http://locusblogus.blogspot.com/2009_05_03_archive.html , Μάϊος , 2009 .- (03).-
* http://locusblogus.blogspot.com/2009/05/free-web-tools.html , 2009.-
* http://locusblogus.blogspot.com/2009_05_13_archive.html , Μάϊος 2009 .- * http://locusblogus.blogspot.com/search?updated-min=2009-05-01T00%3A00%3A00%2B03%3A00&updated-max=2009-06-01T00%3A00%3A00%2B03%3A00&max-results=3 .-

*8

Δεν υπάρχουν σχόλια: