ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Ξένες δημοσιεύσεις - αναδημοσιεύσεις *

ΞΕΝΕΣ ... ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ... ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Η / Υ ΜΑΣ :

Μανιάτικοι ΠΥΡΓΟΙ !

~ ** 20 Φλεβάρη 2010


Γάμος σε ... Apple Store!
Δημοσιεύθηκε από ispofacto μέσα Μόδα, Γενικά, Διάφορα, Διάφορα -- 3 σχόλια


Μετά τα tweets σε γάμο και την σε πραγματικό χρόνο σχέσης αλλαγή του καθεστώτος στο Facebook (βλέπε προηγούμενο post), Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα: γάμο σε Μήλο Αποθηκεύω! Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένα ζευγάρι λοιπόν αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στο NYC Apple Store, μαζί με τους τυχαίους επισκέπτες του μαγαζιού.
Ο λόγος που επιλέχθηκε ένα Apple Store είναι επειδή γνωρίστηκαν εκεί, όταν η νύφη είχε πάει για να αγοράσει ένα iPod! Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα ο γαμπρός βρήκε τρόπο να της πιάσει κουβέντα! Στην τελετή έκαναν παραθέτω ακόμα και τον Steve Jobs, Ενώ υπάλληλος του μαγαζιού έκανε τιτίβισμα το όλο γεγονός!
Οι βέρες ανταλλάχτηκαν μαζί με ένα πρώτο-gen iPod για συλλεκτικούς και ... ρετρό λόγους, οι όρκοι ήταν γραμμένοι σε σχετική κάρτα με iPhone λογότυπο, ενώ τα λόγια για την τελετή διαβάστηκαν από το iPhone! Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο, Ενώ για ακόμα περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να πάτε και στο ιστολόγιο του νεόνυμφου ζευγαριού!

~ ** 18Feb2010Κόλαση, είναι καιρός
Δημοσιεύθηκε από stelabouras μέσα Gaming -- 4 σχόλια


Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται .... Ξεκίνησε η του βήτα Starcraft 2!
Για του λόγου το αληθές δείτε τα παρακάτω livestreams!

~ ** 16Feb 2010


Command & Conquer παιχνίδια, δωρεάν!
Δημοσιεύθηκε από stelabouras μέσα Gaming -- 3 σχόλια


Η EA μετά την δωρεάν διάθεση των πετυχημένων τίτλων Command & Conquer: Red Alert και Command & Conquer: Tiberian Dawn, ολοκληρώνει την μετατροπή σε δωρεάν λογισμικό όλης της Tiberian Saga με την διάθεση και του Command & Conquer: Tiberian Sun (+ επέκταση Firestorm).
Αρκετά μεγάλα νέα για τους παίκτες RTS λοιπόν, με την εταιρία να προετοιμάζει το έδαφος μαζεύοντας τους οπαδούς για την επερχόμενη κυκλοφορία του Command & Conquer 4 στις 16 Μαρτίου. Δεδομένης της κυκλοφορίας του Starcraft 2 τον ερχόμενο, μάλλον, Σεπτέμβρη, οι κινήσεις της ΕΑ φαίνονται απολύτως λογικές.


~ ** 15Feb 2010


Windows Phone!
Δημοσιεύθηκε από stelabouras μέσα Λογισμικό, Tech, Βίντεο -- 1 σχόλιο

Μετά το Apple (θ) Τηλέφωνο και το Google (Nexus) Τηλέφωνο ήρθε η σειρά και για το ... Windows Phone!
Windows Phone θα ονομάζεται η νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft, που όπως φαίνεται θα έχει ενσωματωθεί τις υπηρεσίες Xbox Live και Zune μουσική της εταιρίας. Με λίγα λόγια δεν θα είναι μια συσκευή αλλά το νέο όνομα του Windows Mobile OS που φέρουν αρκετά κινητά.
Το μόνο που μένει πλέον (μιας και είναι της μόδας) είναι να βγει και ένα τηλέφωνο με το Adobe Flash παντού (και και πελάτη φλας φλας στην κάμερα) για να υπάρχει ποικιλία!
[via Mashable, MobileCrunch]


~ ** 14Feb 2010


Κινητό πλαισίων για πιο εύκολη ανάπτυξη εφαρμογών
Δημοσιεύθηκε από stelabouras μέσα Κωδικοποίηση, Λογισμικό, Tech -- 1 σχόλιο


Μπορεί να είναι φαινομενικά εύκολο να αναπτύξει κάποιος iPhone ή Ανδροειδές εφαρμογές αν διαβάσει το σχετικό φάκελο και γνωρίζει προγραμματισμό, παρόλα αυτά υπάρχουν και εναλλακτικοί και πιο εύκολοι τρόποι στην ανάπτυξη εφαρμογών για πλατφόρμες όπως το ανδροειδές, το iPhone, το Βατόμουρο κ.τ.λ.
Πλαίσια όπως το Appcelerator, Το iProcessing και το PhoneGap, Υπόσχονται γρήγορη ανάπτυξη εφαρμογών ανεξάρτητα συσκευής, σε κώδικα Javascript (ή Javascript-όπως σύνταξη όπως το Corona) Και αναλαμβάνουν να παράγουν τον αντίστοιχο μητρική αυτόματα κώδικα, επιταχύνοντας αρκετά τον χρόνο ανάπτυξης, δίνοντας επίσης την δυνατότητα σε προγραμματιστές πολλούς να δημιουργήσουν εφαρμογές χωρίς να μάθουν μια νέα γλώσσα.
Ειδικότερα, το Appcelerator υποστηρίζει όχι μόνο κινητής αλλά και desktop περιβάλλοντα (Linux, Windows, MacOSX) κάνοντας έτσι πράξη το μοντέλο Γράψτε Μόλις Ανάπτυξη Anywhere (woda)!


~ ** 14Feb 2010


Παρουσιάζοντας ... Μηχανικός Υπολογιστών Μπάρμπι!
Δημοσιεύθηκε από ispofacto μέσα Μόδα, Γενικά, Διάφορα, Διάφορα -- Δεν σχόλια

Η Mattel αποφάσισε ότι είναι καιρός για αλλαγές στην Barbie! Κατόπιν ψηφοφορίας το 126ο επάγγελμα της Barbie θα είναι Μηχανικός Η / Υ! Απίστευτο και όμως αληθινό! Για να είναι μάλιστα πιο ρεαλιστική η καινούρια Barbie Και το ντύσιμο της υπήρξαν συμβουλές από τη ... Κοινωνία των Γυναικών Μηχανικών!
Σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας της προέδρου: «Ως μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, Barbie κορίτσια θα δείξει ότι οι γυναίκες μπορούν να σχεδιάσουν τα προϊόντα που έχουν ένα σημαντικό και θετικό αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, όπως εφεύρει μια τεχνολογία για τη διατήρηση της ενέργειας του σπιτιού ή του προγραμματισμού ένα νεογέννητο παρακολούθησης συσκευή. «Τα νεογέννητα συσκευή παρακολούθησης? Υψηλοί στόχοι δηλαδή! Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να πάτε στο επίσημο τοποθεσία της Barbie αλλά και να δείτε το σχετικό δελτίο.


~ ** 09Feb 2010


Θετικές εξελίξεις για το staseis.gr
Δημοσιεύθηκε από Petrakeas μέσα Internet, Διάφορα -- 6 σχόλια

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ζητήσαμε από τον ΟΑΣΘ να επανεξετάσει τη θέση του, σχετικά με την απαγόρευση της πρόσβασης στα δεδομένα που εμφανίζονται στο του site. Σήμερα ενημερωθήκαμε για την παρέμβαση του Συνήγορου του Πολίτη στο θέμα μας (στον οποίο και είχαμε προσφύγει), ο οποίος καλεί τον ΟΑΣΘ να εφαρμόσει τον νόμο για την περαιτέρω ψηφιακή χρήση πληροφοριών του δημόσιου τομέα.
Περισσότερα δια στόματος e-δικηγόρος! Παρακάτω ακολουθεί απόσπασμα από την επιστολή του συνήγορου η οποία στάλθηκε στον ΟΑΣΘ και κοινοποιήθηκε στον e-Δικηγόρος.
Διαβάστε περισσότερα
Σχέση με micropost
Ασύρματη στάθμευσης
Δημοσιεύθηκε από stelabouras -- Δεν σχόλια
Καταπληκτική ιδέα που όπως φαίνεται έχει αρχίσει να εφαρμόζεται δοκιμαστικά στους δρόμους του San Fransisco και γλιτώνει τους οδηγούς από χρόνο αναζήτησης και επιπλέον χρεώσεις! Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να βλέπαμε κάτι παρόμοιο να εφαρμόζεται και στις πόλεις τις Ελλάδας που επικρατεί ... και ... χάος!
[via Good.is]


~ ** 04Feb 2010


Windows 3.1!
Δημοσιεύθηκε από ispofacto μέσα Κωδικοποίηση, Γενικά, Internet, Δίκτυο, Λογισμικό, Tech, Διάφορα -- Δεν σχόλια

Αν θέλετε να κάνετε μια επιστροφή σε μία αρκετά παλιότερη έκδοση των Windows (3,1), τώρα σας δίνεται η ευκαιρία μέσω του browser σας! Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ ρεαλιστικό, δίνεται μάλιστα και η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ακόμα και τον Internet Browser ή να πάτε στο MS-DOS υπόσχομαι!
Για περισσότερες λεπτομέρειες και ... την ώρα μπορείτε να πάτε στην εν λόγω σελίδα! Νομίζω πάντως το επόμενο βήμα (αν δεν έχει γίνει ήδη) είναι μια σελίδα για τα Windows 95!


~ ** 01Feb 2010


Ant1 WebTV: δείτε ζωντανά από το pc σας
Δημοσιεύθηκε από Petrakeas μέσα Τηλεόραση -- 6 σχόλια

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ο Ant1 δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά το πρόγραμμά του από υπολογιστή ή να δείτε όποια εκπομπή θέλετε "on demand". Το WebTV φαίνεται να δουλεύει άψογα μια και φορτώνει γρήγορα, έχει αρκετά καλή ανάλυση και το live έχει καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου μόνο σε σχέση με τη τηλεόραση. Οπότε αν σπουδάζετε εξωτερικό και θέλετε να δείτε Ant1 υπάρχει λύση!
Τώρα μπορώ να δω το επεισόδιο ράδιο αρβύλα που είχα χάσει .. Ευτυχώς, γιατί αν δε το έβρισκα ήμουν έτοιμος να πηδηχτώ από το παράθυρο ...
Update: όπως γράφουν τα παιδιά στα σχόλια, το λειτουργεί WebTV εντός Ελλάδας μόνο.. Κρίμα, αλλά κάτι είναι και αυτό.


~ ** 28Jan 2010


Apple iPad, έτσι απλά
Δημοσιεύθηκε από stelabouras μέσα Gadgets, Hardware, Λογισμικό, Tech, Βίντεο -- 4 σχόλια

Στο χθεσινό γεγονός της η Μήλο ανακοίνωσε την τελευταία δημιουργία της: το multitouch δισκίο με την ονομασία iPad, Για όσους δεν είδαν χθες το γεγονός, αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε λίγα λεπτά στην παρουσίαση που πολλοί περίμεναν για καιρό.** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΓΟΥΝ :

~ * Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- ο mikedjkoook σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- http://www.youtube.com/watch?v=tEVoIm241uE- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/mikedjkoook/

~ * Ο / Η Εύη Kantzi σχολίασε τοίχο στο post του / της ΣΩΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: «Οι φιλίες είναι σαν τα λεφτά. Εύκολα γίνονται, δύσκολα κρατιούνται. » Νέα δυνατότητα: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&v=feed&story_fbid=335811448337&gid=137349268337&mid=1ed0370G3dd6e022G1128d9dG37 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook
** ΟΙ ΦΙΛΟΙ διακρίνονται : Στους περιστασιακούς, στους στενούς και τους κολιτούς φίλους! (Stamos01) .-

~ *Ο Νοιαζομαι Νοιαζομαι έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ. -------------------- Θέμα: περιοδικο Focus γερμανια ΑΙΣΧΟΣ περιοδικο Focus γερμανιαΑΙΣΧΟΣ δειτε στο http://www.facebook.com/l/a09e6;noiazomai.net ΚΑΙ ΣΤΟ ομάδα μας sto FB-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1268203379525&mid=1ed0d45G3dd6e022G1129429G0 .-

~ **Ο Γιώργος σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G βραδιές καραόκε @ Άιγλη Το cafe bar" την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G βραδιές καραόκε @ Άιγλη cafe barΤύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Ιερά Οδός 253 K Θηβών Αιγάλεω Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=336303228456&mid=1ed78e3G56358b7cG1921941G7&bcode=V8-19 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook .-

~ **Ο Κωνσταντίνος Ιάσονος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Boutique Uptown. -------------------- Θέμα: Ελληνική βραδιά! :) Αν νομίζετε πως αύριο βράδυ θα μείνουμε σπίτι, τότε κάνετε λάθος! Τετάρτη βράδυ και η έξοδος μας προβλέπει "Boutique uptown" και στα αυτιά μας, μόνο Ελληνική μουσική.Σας περιμένουμε στην απόλυτη ελληνική βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες! Το κέφι ανεβάζει ο μοναδικός Dj Nik! Ελάτε να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης! Boutique Uptown, 22:30! κρατήσεις: 77 77 22 31 Μην το χάσετε !-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=326176201043&mid=1edabbdG3dd6e022G112f34eG0 .-

~ * *Η Αλεξάνδρα Maxoura έστειλε μήνυμα στα μέλη του Σκίστε τα Δίχτυα ... με την Μάιρα ! -------------------- Θέμα: Σκίστε τα Δίχτυα - 23η αγωνιστική

Η ... τιγρέ Μάιρα προτείνει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τοιχοκολλήσουν τη φωτογραφία του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ μερακλώνει με το αγαπημένο τραγούδι του Αλέξη Τζόρβα .... Για να δείτε την εκπομπή, πατήστε στο παρακάτω linkhttp://www.facebook.com/l/39ff1;www.zoo.gr/tvplayer/188482-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1218456147665&mid=1edb783G3dd6e022G112fac2G0 .-

~ **Γεια σου Σταμάτιος
Η Fiffy σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Fiffy Λιάπης Ηλιάδης
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Fiffy που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Μαρία DatsikaΠροσθέστε ως Φίλο

Έλενα KessΠροσθέστε ως Φίλο

Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Fiffy:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Fiffy ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=828820321&mid=1edc147G3dd6e022G11301dfG1b .-

~ **Angel Ho προτείνει την προσθήκη Dong Die ως φίλο στο Facebook.

Για να δείτε την πρόταση φιλίας και να ζητήσετε από τον Dong να γίνετε φίλοι, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1ede002G56358b7cG1927052G2f&bcode=V8-19 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook άνθρωποι ___Find από το Windows Live Hotmail βιβλίο σας διεύθυνση στο Facebook! Πηγαίνετε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email .-


~ ** Ο Σωτήρης σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Η ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ζουν στην" ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ "" την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου στις 9:30 μ.μ. Εκδήλωση: Η ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ζουν στην "ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ" "" Τριαντάφυλλο στο στήθος "" Τύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου στις 9:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 1 Μαρτίου στις 12:30 π.μ. Τοποθεσία: ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=317791647674&mid=1edd1aeG3dd6e022G1130f63G7 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook .-

~ ** [Euroliberty] ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ TURCOTERRORISM
Από:
euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010 2:58:55 μμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Τρομοκρατικές Τουρκία δήλωσε casus belli κατά της τέταρτης Ράιχ (ΕΕ). Υπουργός της Ισπανίας Άμυνας, Carme Chacon, θα παραστεί στην άτυπη συνάντηση των Υπουργών που θα πραγματοποιηθεί στη Μαγιόρκα στις 24 και 25 Φεβρουαρίου, με την ελπίδα να προωθήσει τα σχέδια για να θέσει τη Συνθήκη της Λισαβόνας μέσα σε πράξη που θα καταστήσει δυνατή τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής αμυντικής δύναμη που μπορεί να αντιδράσει γρήγορα και αποτελεσματικά στις Turcoterrorism, καθώς και να διασφαλίσουν μια ισχυρή και καινοτόμο ασφάλειας και της αμυντικής βιομηχανίας. Τρομοκρατικές Τουρκία πρέπει να βγούμε από τη Βόρεια Κύπρος now.Basil Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ο μεγαλύτερος ανταποδόσεις κατάγονται από τη στρατιωτική βιομηχανία. Στρατιωτικών προμηθειών είναι μια διεφθαρμένη επιχείρηση από πάνω προς τα κάτω. Η διαδικασία κυριαρχείται από την υπεράσπιση, με λίγους ελέγχους και ισορροπίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην εξουσία αγάπη αυτό το σύστημα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και δεν θέλουν να αλλάξει. Πόλεμο και την προετοιμασία για πόλεμο συστηματική διαφθορά σε όλα τα μέρη για κατάσταση την-ιδιωτικές συναλλαγές κατά την οποία η κυβέρνηση αποκτά το μεγαλύτερο μέρος των στρατιωτικών προϊόντων της. Υπάρχει ένα πρότυπο τραμπούκο 10% σε κλεπτών για στρατιωτικές αγορές. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Revolt Φορολογική, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltChacon θέλει να δει μια Ευρώπη ισχυρότερη, ασφαλέστερη, και σε καλύτερη θέση να προβούν σε κοινή δέσμευση της άμυνας, δεν είναι μόνο για να υπερασπιστεί τα κράτη μέλη της κατά Turcoterrorism, αλλά για να κάνουν τον κόσμο ασφαλέστερο και πιο δίκαιη χώρα. Αυτός είναι ο δρόμος μας ξεκινούν την, και τη Συνθήκη της Λισαβόνας και τα νέα μέσα που προσφέρει στον τομέα της ασφάλειας και της άμυνας θα μας βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι. Chacon θέλει επίσης την καινοτομία και την ισότητα που πρέπει να τα ισχυρά σημεία της ισπανικής εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ. Αυτό σημαίνει Chacon θέλει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας και άμυνας για όλους τους πολίτες της ΕΕ και, ει δυνατόν, να εξάγουν αυτό σε ολόκληρο τον κόσμο. Chacon αντιλαμβάνεται επίσης ότι θα έχουμε μόνο μια ισχυρή Ευρώπη, αν έχουμε μια ισχυρή ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία και την ασφάλεια πάρα πολύ. Έτσι ώστε να είναι βασικά τι δουλειά Chacon θα εστιασθεί εξής στα: ανάπτυξη της Συνθήκης της Λισαβόνας μέσα για να μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε μια Ευρώπη που έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα, είναι καλύτερο συντονισμό και μεγαλύτερη για τα θέματα που μας αφορούν όλους ως πολίτες, ιδιαίτερα Turcoterrorism. Chacon επιθυμεί να ενισχύσει τη θεσμική πλευρά, ώστε οι υπουργοί της ΕΕ Άμυνας έχει μεγαλύτερη ικανότητα να συμφωνήσουν για το θέμα εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση, Βόρεια η οποία είναι μια ισχυρότερη, ασφαλέστερη Ευρώπη, και η πρόοδος προς μια ευρωπαϊκή ένοπλη δύναμη για να ελευθερώσει τη Κύπρος από την τρομοκρατική Τουρκία εισβολή; βήμα προς βήμα, αλλά ότι είναι ο στόχος του Chacon. Η καταστροφή που προκαλείται από την εισβολή της Τουρκίας στην τρομοκρατική Βόρεια Κύπρος έχει δείξει Chacon ότι η Ευρώπη πρέπει να διαθέτει μηχανισμούς για την αντιμετώπιση Turcoterrorism πιο αποτελεσματικά και γρήγορα, αυτό και γι 'Chacon θέλει να προτείνει ότι τα μέσα που έχουμε σήμερα - το Τακτικής Ομάδες Μάχης - θα πρέπει να να είναι σε θέση να λειτουργεί ως ένα συμπαγές, ισχυρό και δύναμη ταχείας αντίδρασης για την αντιμετώπιση τέτοιου είδους κρίσεων ή άλλες απαιτήσεις που η ΕΕ μπορεί να έχουν. Ωστόσο, Chacon θέλει επίσης να βελτιώσει τα μέσα και τους μηχανισμούς του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας, γνωρίζοντας ότι θα έχουμε μόνο μια ισχυρή Ευρώπη και είναι σε θέση, αν αυτό συνοδεύεται από μια ισχυρή Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία. Η Ισπανία έχει δαπανήσει πολύ χρόνο εργασίας σε αυτό, θέλει να επωφεληθεί από την Προεδρία να συμμερίζονται αυτή την επιθυμία και τώρα Chacon, και θα συνεργαστεί με τους εταίρους της. Chacon επισημαίνει ότι η υπεράσπιση Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) κατά της τρομοκρατίας Τουρκία πηγάζει από τη Συνθήκη της Λισαβόνας, και η Ισπανία είναι η θέση σε δράση, διότι τέθηκε σε λειτουργία κατά την ίδια στιγμή που η Προεδρία και μας δίνει τη δυνατότητα να εργάζονται μαζί; Σύμφωνα με την οποία της ΕΕ τα κράτη μέλη που λαμβάνουν σε μια σειρά από πιο προηγμένες κριτήρια και οι δεσμεύσεις θα έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα από ό, για την πραγματοποίηση κοινών τι οι άλλες χώρες δράσεων. Chacon θέλει να ανοίξει συζήτηση σχετικά με τον καθορισμό του τι τα κριτήρια θα πρέπει να είναι για τις αποφάσεις ορισμένων χωρών για το αν θα γίνουν μέρος αυτής της ενισχυμένης συνεργασίας; Και να καταλήξει σε έναν κοινό παρονομαστή για το τι μορφή της μόνιμης διαρθρωμένης συνεργασίας θα πρέπει να λαμβάνουν, τι το πεδίο εφαρμογής της δραστηριότητές του θα πρέπει να είναι, και ποιες χώρες είναι σε θέση να αναλάβουν μεγαλύτερες δεσμεύσεις στο όνομα του τέταρτου Ράιχ (ΕΕ) . Η Ισπανία είναι πολύ σαφής σχετικά με το γεγονός ότι η Μεσόγειος είναι μια θάλασσα των ευκαιριών, αλλά, αν αφήσουμε την επιφυλακή μας κάτω τότε μπορεί να γίνει μια θάλασσα των προβλημάτων από τις τρομοκρατικές Τουρκία - και Chacon συμμερίζεται αυτό το όραμα με όλες τις ενώσεις αυτή εμπλέκεται in. Στο τη στιγμή που είναι μια θάλασσα ειρήνης και της ηρεμίας, αλλά και οι δύο τη Βόρεια και Νότια πρέπει να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους και τις νέες απειλές του 21ου αιώνα, όπως Turcoterrorism, το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και το οργανωμένο έγκλημα. Πρέπει να βάλουμε την επιτήρηση μας ικανότητες και την ασφάλεια στη θάλασσα σε δράση για την καταπολέμηση αυτών των απειλών, που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα χώρο που προκαλούν ανησυχία ή ένα πρόβλημα, αν δεν αντιμετωπίσουμε σωστά. Και η Ισπανία δεν θα ξεχάσω αυτό. Όσον αφορά την πρωτοβουλία να συγκεντρώνει τις χώρες της Ευρώπης και του Μαγκρέμπ, Chacon θα ήθελα να μην είναι μόνο η ισπανική Προεδρία θεωρεί ότι για τη διεξαγωγή αυτών των συνεδριάσεων, αλλά και για την ΕΕ να είναι σε θέση να καθίσετε τακτικά με τις χώρες αυτές για να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με τη Μεσόγειο Θάλασσα, το οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να αποτελεί πηγή ευκαιριών και όχι μία από ανησυχία. Επιχειρηματικά συμφέροντα επιδιώκουν να λυγίσει τις αποφάσεις του κράτους υπέρ τους διαφθείρει με επίσημη απόφαση-κατασκευαστές με δωροδοκίες, όπως δώρα, δάνεια, διασκέδαση, μεταφορά, διαμονή, πόρνες, εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με την προσωπική επενδυτικές ευκαιρίες, υπερβολικά γενναιόδωρη μιλώντας τελών, και τις υποσχέσεις των μελλοντικών απασχόληση ή την αιγίδα διαβούλευση για κλεπτών ή kith και τους συγγενείς, εισφορές εκστρατεία, η χορηγία των πολιτικών συγκέντρωση κεφαλαίων εκδηλώσεων, καθώς και δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή άλλες αιτίες ευνοημένο από κλεπτών. Κλεπτών με τη σειρά τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες με την αποτελεσματική τους μετατρέπεται σε συνωμότες και οι δικαιούχοι των πιο θεμελιωδών δραστηριότητας kleptocrtas », λεηλατούν τη γενική public.Venitis επισημαίνει ότι οι συμμετέχοντες στο στρατιωτικο-βιομηχανικό συγκρότημα kleptocrat (MIKC) ευθύνονται συνήθως για κακοδιαχείριση, δεν είναι σπάνια κατηγορούνται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και από καιρό σε καιρό μερικά από αυτά είναι τα οποία κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα. Όλες αυτές οι ενέργειες ανούσιος, ωστόσο, θεωρούνται συνήθως ως εκτροπές, misfeasances πρέπει που να διορθωθούν ή να malfeasances να τιμωρηθούν διατηρώντας το βασικό σύστημα του κράτους-ιδιωτικού τομέα στην παραγωγή στρατιωτικών αγαθών και υπηρεσιών. Οι εν λόγω αδικήματα είναι σε εκφράσεις πραγματικότητα μιας εκ βάθρων, εγγενή σαπίλα σε ολόκληρο το setup .-~ ** [Speakoutforum] PROSTITUTING κλεπτών
Από:
speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010 2:08:40 μμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

Θα σας κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ για την κάλυψη των Planetarch στην Ουάσιγκτον, 100.000 ευρώ για την κάλυψη των Fuerher του τέταρτου Ράιχ, 10.000 ευρώ την πρεμιέρα του κράτους σκλάβος του τέταρτου Ράιχ, 6.000 ευρώ, η πρεμιέρα ενός μέλους της Γερμανικής Ομοσπονδίας, μόνο 2.000 ευρώ έναν υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης, και δεκάρα μια ντουζίνα ελληνική βουλευτές! Ο χριστιανοδημοκράτης πρωθυπουργός στο πολυπληθέστερο κράτος της Γερμανίας, της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα καταιγισμό επικρίσεων για πορνεία του. CDU υπαλλήλων από το τοπικό αρχηγείο στο Ντύσελντορφ έχουν αποδεχτεί την αποστολή επιστολών σε επιχειρήσεις προσφέροντάς τους μια προσωπική συνάντηση με τον Juergen premier Ruettgers για 6.000 euros.For μόνο 6.000 ευρώ, θα ήθελα να εξασφαλίζεται μια προσωπική συνομιλία με την πρεμιέρα κράτους ή άλλων υψηλόβαθμων χριστιανοδημοκρατών ηγετών που θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε μια προσοδοφόρα σύμβαση. Ναι, μπορείτε να fuck μια πρεμιέρα, εάν έχετε τα μετρητά. Τα γράμματα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η περιφερειακή CDU έχει εξαργύρωσης στο ραντεβού για τον καθορισμό, prostituting η πρεμιέρα για πολλά χρόνια. Κάποιος θα μπορούσε επίσης να τοποθετηθεί κανείς στο τραπέζι Ruettgers »σε ένα πάρτι για έναν πενταψήφιο ποσό. Xaviera Hollander έχει παραδίδει μαθήματα σχετικά με την πορνεία να CDU υπαλλήλους now.CDU για πολλά χρόνια έκανε ένα ανόητο λάθος ρητά ζητά χρήματα για μια συνάντηση. Αφήνει πάντα ένα κομμάτι από μια ξινή afterorgasm όταν οι συνομιλίες με τους πολιτικούς που καταβάλλεται για. Αν μια τέτοια συμπεριφορά είναι αντίθετη προς το εθνικό δίκαιο τη χρηματοδότηση των κομμάτων πρέπει ακόμη να ερευνηθεί από το γερμανικό Ομοσπονδιακό Διοικητικό Δικαστήριο. Rent-a-πρωτοβουλία Premier, γνωστός και ως Fuck-a-Premier, έλαβε χώρα μυριάδες φορές στον τέταρτο Ράιχ. Εκτός από αυτό, οι δωρεές που συλλέγονται αυτόν τον τρόπο ποτέ δεν εμφανίζονται στα βιβλία πολιτικό κόμμα, έστω και αν τέταρτο Ράιχ προσδιορίζει πολιτικές δωρεές πρέπει να καταβάλει τον ΦΠΑ! Τέταρτο Ράιχ δεν ενδιαφέρεται αν πηδηχτείς την πρεμιέρα, το μόνο που νοιάζεται είναι η συλλογή του ΦΠΑ! Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ και kleptocracy είναι δύο καλοί λόγοι για να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) σήμερα. Vatstruck Fourthreichians αναζητούν Μωυσή να τους ελευθερώσει από το ζυγό των Βρυξελλών. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα, πριν επιβληθεί νέα συνθήκη μεταξύ Eurokleptocrats γραβάτα τα χέρια τους για πάντα. Καλιφορνέζοι και Texans θέλουν να αποσχιστεί από τις ΗΠΑ, αλλά ο θείος Σαμ δεν το επιτρέπει. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί με Βρετανούς και τους Έλληνες. Άπειρη απειροελάχιστη τροποποιήσεις των συνθηκών μπορεί να συσσωρεύεται με τον καιρό, οδήγησε σε τεράστιες αλλαγές της αρχικής πρόθεσης, υποδούλωση όλων Fourthreichians να antivenitist Βρυξέλλες για πάντα! Το τέταρτο έργο Ράιχ και σημαντικές συνιστώσες της, που κυμαίνονται από το ευρώ με τη διεύρυνση, ήταν το αποτέλεσμα της πολιτικής ηγεσίας, δεν είναι το αποτέλεσμα μιας βασικός λόγος της αγάπης προς την αμοιβαία μεταξύ των διαφόρων ευρωπαϊκών εθνών. Στην πραγματικότητα, πολύ λίγα θα είχε συμβεί, δεν πολιτική ηγεσία και hoodwinking. Δεν ήταν εύκολο να υποδουλώσουν την αγαπούσαν την ελευθερία των λαών των 27 εθνών να Brussels.Venitis σημειώνει ότι η Γροιλανδία ήταν η πρώτη χώρα να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ. Η Συνθήκη της Λισαβόνας εισάγει μια ρήτρα απόσχισης. Ένα κράτος σκλάβων μπορεί να κοινοποιήσει στο Συμβούλιο Fourthreichian ότι επιθυμεί να αποσχιστεί, κατά την οποία έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις απόσχισης? Εάν δεν υπάρχει άλλος επιτευχθεί συμφωνία, η Συνθήκη της Λισαβόνας μισητό παύει να ισχύει για την απόσχιση του κράτους δύο έτη μετά την κοινοποίηση αυτή .-~ * *
[kitchencabinetforum] ΜΕΤΑ γραφειοκρατική ΗΛΙΚΙΑ
Από:
david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010 12:02:27 μμ
Προς:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com

Έχω τοποθετήσει για τη μετά-γραφειοκρατική ηλικία - και το δυναμικό της για τη μετατροπή της ζωής μας - για ένα-δύο χρόνια τώρα. Ξέρω ότι δεν είναι το πιο πιασάρικα των phrases.But πραγματικά σημαίνει κάτι - και κάτι πολύ exciting.Everyone ξέρει αντιμετωπίζουμε μεγάλα οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα. Ο καθένας μπορεί να δει ότι το παλιό, πάνω προς τα κάτω, μεγάλος λύσεις κυβέρνηση δεν είναι working.So δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ δύσκολο να πείσουμε τους πολίτες ότι μια εντελώς νέα προσέγγιση για την επίλυση των προβλημάτων αυτών είναι αναγκαία. Και με τις τεράστιες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα από την άποψη της πληροφόρησης και της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ δύσκολο να πείσουμε τους πολίτες ότι αυτή η νέα προσέγγιση είναι δυνατόν. Αυτό είναι συναρπαστικό για το κέντρο δεξιά γιατί είναι όλα σχετικά με τη λαϊκή εξουσία, δεν είναι μεγάλο κυβέρνησης. Και αυτό μας δείχνει επίσης πώς μπορούμε να αυξήσουμε τον πλούτο μας και την ευημερία δεν δαπανά περισσότερα money.Today, θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να διορθώσει αυτό που νομίζω ότι είναι μια θεμελιώδης παρεξήγηση όσον αφορά τη μετά-γραφειοκρατική ηλικία, και να εξηγήσετε πώς αυτό το πρόγραμμα μπορεί να μας βοηθήσει επιτευχθεί η ευρύτερη Συντηρητικών όραμα για την κοινωνία μας. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Venitis ισχυρίζεται ότι Eurokleptocracy ευδοκιμεί για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt Όπως με κάθε νέα ιδέα, νομίζω ότι έχει γίνει κάποια παρεξήγηση σχετικά με το τι ακριβώς μετά την γραφειοκρατική ηλικία μέσα. Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι είναι μόνο για την τεχνολογία - σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου για να μειώσουμε τη γραφειοκρατία της κυβέρνησης. Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε ότι όλοι μιλάμε για τα φέρνει στο πρώτο "Google κυβέρνηση". Λοιπόν, από όπου και αν wrong.Of τεχνολογία φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο στα σχέδιά μας. Μας επιτρέπει να κάνει μεγάλες αλλαγές στη σχέση μεταξύ της κυβέρνησης και των πολιτών, δίνοντας δύναμη σε ανθρώπους σε μια άνευ προηγουμένου scale.So θα πάμε να δημοσιεύσει όλες τις δαπάνες της κυβέρνησης πάνω από £ 25.000 σε απευθείας σύνδεση, έτσι ώστε οι άνθρωποι μπορούν να ελέγχουν εάν τα χρήματά τους δαπανώνται. Θα δημοσιεύει κάθε σύμβαση κυβέρνησης ύψους άνω των £ 25.000 σε πλήρη - κάθε σημείο, κάθε μέτρο των επιδόσεων, κάθε σκανδάλη ποινή - έτσι ώστε οι άνθρωποι δεν μπορούν αναζήτηση μόνο για τα απόβλητα, αλλά και τις μικρές επιχειρήσεις, τα φιλανθρωπικά ιδρύματα και οι επιχειρήσεις μπορούν να ανταγωνίζονται για την παροχή services.We κυβέρνηση 'll εισαγάγει Στάδιο ανάγνωσης του κοινού για τα νομοσχέδια που διέρχεται από το Κοινοβούλιο, ώστε οι άνθρωποι μπορούν να πάνε σε απευθείας σύνδεση και να βοηθήσουν στη διαμόρφωση των νόμων ζούμε με. Και εμείς θα βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα της κυβέρνησης επί του παρόντος κλειδωμένα σε θόλους, τα στοιχεία για την εγκληματικότητα, την εκπαίδευση, την υγεία, δημοσιεύονται σε μια ανοιχτή και τυποποιημένη μορφή. Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν, να κάνουν κυβέρνηση πιο υπεύθυνη, για να βεβαιωθείτε ότι ξοδεύουμε χρήματα πιο αποτελεσματικά και να ανεβάσει την ποιότητα και τη δυνατότητα ανταπόκρισης των δημοσίων υπηρεσιών, όπως τα σχολεία, το ΕΣΥ και το police.But να ότι η μετα-γραφειοκρατική ηλικία είναι ακριβώς για το Ίντερνετ είναι σαν να σκέφτεται τη βιομηχανική εποχή ήταν μόνο για το engine.It ατμού δεν ήταν - η ατμομηχανή ήταν ακριβώς ένα από τα ευρήματα που επέτρεψε μια πολιτιστική αλλαγή να σαρώνουν το έθνος. Είναι το ίδιο με τη μετα-γραφειοκρατική ηλικία. Το Διαδίκτυο είναι μόνο η τεχνολογική διάσταση της κοινωνικής και πολιτιστικής αλλαγής που έχει υποσχεθεί η μετα-γραφειοκρατική ηλικία. Μπορείτε να δείτε το είδος της αλλαγής που θέλουμε στην ίδια φράση, κυριολεκτικά πηγαίνει από ένα γραφειοκρατικό κόσμο, όπου οι παλαιές μεθόδους όπως η ρύθμιση, οι νόμοι και υπαγορεύσεις επιτρέπουν στο Westminster ελίτ να ελέγχει τις ζωές άλλων ανθρώπων, σε μια μετα-γραφειοκρατικό κόσμο, όπου αντί της κυβέρνησης λέγοντας στους ανθρώπους τι να κάνουν ή να τους αναγκάσουν να το κάνουμε, οι ίδιοι οι άνθρωποι να έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη και έλεγχο της ζωής τους, και όπου μπορούμε να επιτύχουμε την αλλαγή, προσπαθώντας να επηρεάσει ανθρώπους πηγαίνοντας με τους κύκλους της ανθρώπινης φύσης. Έτσι είναι δίνει δύναμη για να people.And είναι που δείχνουν για την κατανόηση του λαού, στον τρόπο με τον οποίο χαράσσουμε πολιτική και το σχεδιασμό της κυβέρνησης και της δημόσιας services.So μετά το γραφειοκρατικό ηλικία είναι εξίσου πολύ για τη συμπεριφορά οικονομικά δεδομένα, όπως η διαφάνεια, για την κοινωνική πίεση που πρωτοκόλλων, σχετικά με τις κοινότητες συνεδρίαση μπροστά δωμάτιο ένα γείτονα που σε ένα online chat room.It 's για την κατανόηση που μπορείτε να κάνετε το σωστό πράγμα πιο ελκυστική μέσω της παροχής κινήτρων, όπως χρήματα. Μπορείτε να κάνετε τώρα ακόμη περισσότερο για τους ανθρώπους να κάνουν το σωστό με την άρση των εμποδίων ή ενοχλήσεις από τους path.And μπορείτε να εφαρμόσετε απαλή κοινωνική πίεση, καθιστώντας σαφές στους πολίτες ότι άλλοι - τους φίλους και τους γείτονές τους - έχουν ήδη κάνει το σωστό. Αυτή η απλή κατανόηση του τι κάνει τους ανθρώπους τσιμπούρι - αποστάζεται προς τις σωστές πολιτικές - πρόκειται να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην κυβέρνηση τι κάνει και πώς το κάνει αυτό, μας επιτρέπει να επιτύχει τόσα πολλά περισσότερους από τους οικονομικούς, κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς στόχους σε πολύ λιγότερο κόστους. Εν ολίγοις, αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνει τα πράγματα καλύτερα δεν δαπανήσουμε περισσότερα χρήματα, για τη βελτίωση της ευημερίας ενώ παράλληλα θα βοηθήσει την οικονομία μας να grow.Gordon Μπράουν δεν έχει δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει μια ευτυχισμένη ομάδα και μια επιτυχημένη ομάδα .. Κραυγάζει, ρίχνει τα ξεσπάσματα, εκφοβίζει φυσικά το προσωπικό του ορκίζεται στο προσωπικό, αρπάζει aides από το γιακά του πουκάμισα τους, ωθεί μέρος γραμματείς που ένιωθε δεν ήταν αρκετά γρήγορη πληκτρολόγηση και να αναλάβει το πληκτρολόγιο. Προσωπικό Μπράουν φοβούνται γι 'αυτόν, γιατί είναι πάντα φωνάζουν οι άνθρωποι, είναι δυσάρεστη, κατηγορώντας διαρκώς τους ανθρώπους για τα πράγματα θα wrong.Brown πήρε την κορυφαία θέση εργασίας το 2007, όταν ο πρώην πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ παραιτήθηκε. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ζημία για το Εργατικό Κόμμα, με τους ψηφοφόρους δυσαρεστημένοι με την οικονομία και αγωνίζεται τον αριθμό των στρατιωτών που σκοτώθηκαν στην αντιλαϊκή πόλεμο στο Afghanistan.So εδώ είναι μερικά παραδείγματα oh πρόκειται να φέρει το σκεπτικό αυτό, σε ορισμένες από τις μεγάλες μ face.I προβλήματα που «δεν πρόκειται να επιλέξουν το προφανείς - επιλογή σχολείου, την υποβολή προσφορών για συμβάσεις κυβέρνηση. Αντί Πάω να επιλέξουν εκείνες όπου η κατάσταση φαίνεται να έχει πάντα μεγαλύτερο role.So, κατ 'αρχάς, υπάρχει η ενέργεια που consume.We γνωρίζουμε τα ζητήματα - το κόστος, η αλλαγή του κλίματος, την ενέργεια μπορεί να security.How τις ιδέες πίσω από τη θέση -γραφειοκρατική ηλικία μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων; Πρώτον, μπορούμε να καταστήσει πιο ελκυστικό για τους ανθρώπους να δημιουργήσουν τη δική τους ενέργεια με τη θέσπιση οικονομικών incentives.So θα εισαγάγουν ένα σύστημα τιμολόγια τροφοδότησης ότι οι άνθρωποι πληρώνουν για την υπέρβαση της ενέργειας που παράγουν. Κοιτάξτε τη Γερμανία, η οποία είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο σε μικρή κλίμακα, για να δούμε το είδος του θετικού αντίκτυπου αυτής θα have.Next, μπορούμε να βγάλουμε από την ταλαιπωρία που συμμετέχουν στη κάνει το σωστό πράγμα .. Γι 'αυτό και θα δώσουμε σε κάθε σπίτι ένα έξυπνων μετρητών, ώστε οι άνθρωποι μπορούν να υπολογίσουν πόση ενέργεια που παράγουν και πόσο πουλάνε πίσω στην Εθνική Grid.Then, πρέπει να εφαρμόζονται ήπια κοινωνική πίεση στους ανθρώπους να μειωθεί use.So την ενέργειά τους όπως ακριβώς κάνουμε στην Καλιφόρνια, θα καταβάλουμε κάθε λογαριασμό ενέργειας έρχονται με ένα παράδειγμα για το πόσα άτομα των γειτόνων της ενέργειας χρησιμοποιούν σε σχέση με τη δική τους χρήση, εμπνέοντας τους να καταναλώνουν λιγότερο σε competition.Here είναι ένα άλλο παράδειγμα: planning.We έχουν ένα πραγματικό πρόβλημα με τη διαδικασία σχεδιασμού σε country.Whether μας είναι η κατασκευή νέων κατοικιών εξελίξεις ή δίνοντας το πράσινο φως για νέα επιχειρηματικά πάρκα και χώρους αναψυχής, η όλη διαδικασία μπορεί να είναι διχαστική και απογοητευτικό, με τους κατασκευαστές, τους κατοίκους, συμβούλια και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη αγωνίζονται έξω και τα πράγματα είτε δεν παίρνει κατασκευαστεί ή προκαλώντας μαζική αγανάκτηση όταν do.But φανταστείτε αν βάλουμε τον τοπικό πληθυσμό σε πραγματικό έλεγχο στην εμφάνιση, το σχήμα, την αίσθηση και το χαρακτήρα της community.Imagine αν θέλουμε να τους αφήσουμε να αποφασίσει πόσα σπίτια θέλουν να κατασκευάσει ή αν θέλουν ένα νέο πάρκο ή playground.And φανταστείτε αν κάναμε όλοι αυτή τη συνεργασία είναι δυνατόν με την άρση των εμποδίων για την κοινοτική εμπλοκή και δίνοντας τον τοπικό πληθυσμό ως πραγματικό κίνητρο για να συμμετάσχουν. Στην μετά-γραφειοκρατική ηλικία, αυτό το σύστημα σχεδιασμού θα πρέπει να μοιάζει - και αυτό είναι το σύστημα σχεδιασμού θα πάμε να δημιουργήσουμε. Είμαστε έναρξη αυτής, σε απευθείας σύνδεση, περαιτέρω today.We »θα αντικατασταθεί το σύνολο του συστήματος σχεδιασμού με ένα νέο σύστημα της Τοπικής Plans.We 'll αφαιρέσετε τις παρενοχλήσεις του λαού για να συμμετάσχετε με τη διαδικασία του πολεοδομικού σχεδιασμού, με τη διασφάλιση κάθε νοικοκυριό καλείται να ένα meeting.Here γειτονιά, να μπορούν να συζητούν με τους γείτονές τους πώς θα ήθελαν να δουν γειτονιά τους αισθάνονται στο μέλλον. Κάθε σχέδιο γειτονιά θα υποβληθεί στη συνέχεια στο τοπικό συμβούλιο, το οποίο θα τους συνδυάζονται για να σχηματίσουν μια συνολική Τοπικό Σχέδιο. Μόλις το Τοπικό Σχέδιο που συμφωνήθηκε είναι, μακρές διαπραγματεύσεις με το Συμβούλιο θα πρέπει να ανήκει στο παρελθόν. Εάν είναι στο Τοπικό Σχέδιο, μπορείτε να δημιουργήσετε itAnd να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο, γειτονιές θα πάρει τις πληρωμές σε μετρητά για την ανάπτυξη νέων, καθώς και το δικαίωμα να αποφασίζει τον τρόπο αυτό το οποίο ξοδεύονται τα χρήματα. Τοπικών σχεδίων μας αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στην εξουσία για decades.It είναι πραγματικά μία από τις πιο ριζοσπαστικές πολιτικές και μετασχηματιστική ότι μια συντηρητική κυβέρνηση - ή οποιαδήποτε κυβέρνηση - μπορεί introduce.Suddenly, μπορείτε να δείτε πώς ένα σύστημα που ελέγχεται από λίγους μπορεί να εκτελεστεί από το many.You μπορεί να δει πώς είναι δυνατό να πάρει τις γειτονιές να έρθει μαζί για να λύσουν τα προβλήματα together.So αυτό δεν θα συμβάλουν μόνο στη βελτίωση σπασμένα σύστημα σχεδιασμού μας - αυτό θα βοηθήσει στην οικοδόμηση ισχυρότερων κοινοτήτων και να συμβάλει στην επιδιορθώσει σπασμένα too.Today κοινωνία μας, μια από τις πιο καινοτόμες συμβούλια της χώρας, των Συντηρητικών-ελεγχόμενη Maidenhead Windsor και πλοήγησης είναι το πώς θα μπορούσαμε να επεκταθεί αυτό το είδος της συνεργασίας περαιτέρω δράση μέσω συμμετοχικών προϋπολογισμών, με τον ντόπιο πληθυσμό αποφασίσει ακριβώς σε ποια έργα του Συμβουλίου τα χρήματα πρέπει να δαπανηθούν on.I μ 'ευτυχής που θα σας ακρόαση από τους later.But το μάθημα της μετα-γραφειοκρατική ηλικία είναι σαφές: Δεν θα πρέπει πάντα να πιστεύω ότι η απάντηση σε κάθε πρόβλημα είναι κάποια πολιτική πλήρους ή γραφειοκρατικών scheme.We πρέπει αντί αναζήτηση για νέους και δημιουργικούς τρόπους για να επιτευχθούν κοινωνικές αλλαγές .. Και εδώ ένα τρίτο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο το κάνουμε αυτό - για την επέκταση ownership.Conservatives ενστικτωδώς πιστεύουν στη δημιουργία ενός society.We ιδιοκτησία θέλουν οι άνθρωποι να έχουν την ασφάλεια και την ανεξαρτησία που έρχεται από το να έχουν πραγματική συμμετοχή στην future.We αυτής της χώρας όταν οι άνθρωποι πιστεύουν δικά του στοιχεία ενεργητικού που είναι αποκλειστικά δικές τους, έχουν περισσότερη δύναμη και έλεγχο της ζωής τους, εξαρτώνται λιγότερο από το κράτος, είναι πιο υπεύθυνοι και να αισθάνονται happier.Yet σήμερα, η κυριότητα είναι όντως το προνόμιο των λίγων - δεν είναι το δικαίωμα των πολλών. Το κάτω μέρος πενήντα τοις εκατό των νοικοκυριών δική κάτω των δέκα τοις εκατό του συνολικού πλούτου σε country.I μας δεν πιστεύουν στροφή αυτού του γύρου, η τοποθέτηση όλη την πίστη μας στην ελεύθερη αγορά - είδαμε πως η έλλειψη κεφαλαίου εκκίνησης κλειδαριές εκατομμύρια ανθρώπους από από τη δυνατότητα της κατοχής κάτι που είναι theirs.But δεν πιστεύω ιδιοκτησία είναι κάτι που μπορεί να επιβάλει από την high.We πρέπει να ενεργοποιήσετε την οικειοποίηση, για παράδειγμα, προσφέροντας τοπική άνθρωποι οι οποίοι βλέπουν ένα εγκαταλελειμμένων κτιρίων ή μια τοπική υπηρεσία να σκεφτούν » μπορούμε να πάρουμε ότι περισσότερο και μπορούμε να μετατρέψουμε σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό ». Έτσι, ένα νήμα που περνά μέσα από τόσα πολλά από τα σχέδιά μας είναι να δημιουργήσουμε αυτή την έννοια της δυνατότητας λήψης αποφάσεων από easier.In ιδιοκτησία ορισμένες περιπτώσεις, αυτό σημαίνει βοηθώντας individuals.We σήμερα αναζητά τρόπους για να δοθεί σε όλους και ιδιαίτερα της νεολαίας και των ατόμων με μέτρια εισοδήματα, την ευκαιρία να αγοράσουν μερίδια σε κρατικές τράπεζες με έκπτωση price.Just ως το «Πες εκστρατεία Σιντ» της δεκαετίας του 1980, προσέλκυσε περισσότερους από δύο εκατομμύρια πρώτη φορά οι μέτοχοι στο πρόσφατα ιδιωτικοποιηθεί η British Gas, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά των μετόχων της 21ης επιλογή century.One είναι να καταστήσει πιο ελκυστική την αγορά μετοχών τραπεζών με την εξοικονόμηση οχημάτων όπως ISAs.That τρόπο, δεν θα είμαστε μόνο δώσουμε στους ανθρώπους μια πραγματική μετοχών της economy.By μας την εισαγωγή τους προς τα οφέλη από την αποτελεσματική εξοικονόμηση φόρου για πρώτη φορά, θα είμαστε επίσης σε θέση να ξεκινήσει η δημιουργία μιας κοινωνίας αποταμίευσης. Αλλά πιο συχνά από ό, τι δεν είναι, ξέρουμε ότι είναι πολύ ευκολότερο για τους ανθρώπους για την συγκρότηση ομάδων εργασίας από μόνη της - έτσι θέλουμε επίσης να ενθαρρύνει τη συλλογική ownership.Co-συνεταιρισμοί είναι λαμπρό τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να συνεργαστούν σε εθελοντική βάση και να διαχειρίζονται τις επιχειρήσεις τους , παρέχοντας τα πάντα, από τρόφιμα, στον τραπεζικό και ασφαλιστικό σε προσιτές τιμές στις τοπικές community.So τους το 2007, έχουμε δημιουργήσει το Συντηρητικό Συνεργατικού Κινήματος, για να βοηθήσει τους ακτιβιστές που το δικό της συνεργασίας τους ops.Last έτος, ανακοινώσαμε Κοινοτικού Δικαίου μας την πολιτική Buy.This θα γυρίσει ανάποδα η σχέση μεταξύ των κοινοτήτων και την αγορά ή την state.Whenever δημόσια ή εμπορικά-ιδιόκτητο κτίριο της κοινότητας ή αναψυχής αντιμετωπίζει το κλείσιμο, από βιβλιοθήκες σε πάρκα, ταχυδρομεία ή παμπ, ντόπιοι θα πάρει την πρώτη επιλογή για να το αγοράσει, το προστατεύουν, τρέξτε, δική του και κρατήστε το open.As εφόσον μπορούν να αυξήσουν τα χρήματα και μπορούν να αποδείξουν ότι θα είναι σε θέση να λειτουργεί αποδοτικά και effectively.And εφόσον δεν είναι-για την -κέρδους, με έξτρα χρήματα re-επενδύονται στο περιουσιακό στοιχείο - είναι theirs.Imagine η αλλαγή αυτή θα bring.Today, όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν είναι οργή, όταν μια μακρινή γραφειοκράτης αποφάσισε να κλείσει ένα πολύ αγαπημένο βιβλιοθήκη, διότι δεν ήταν σημειώνουν αρκετή money.And όταν μια τοπική παμπ κλείνει, και ένας προγραμματιστής θέλει να μετατρέψει το κτίριο σε μια πολυκατοικία για τα στελέχη, η κοινότητα είναι αδύναμος να κάνει κάτι για it.In τη μετα-γραφειοκρατική ηλικία, το μέλλον αυτής της βιβλιοθήκης και ότι η τοπική παμπ θα είναι σε hands.This του λαού είναι μια μετατόπιση ελέγχου σε μια βαθιά και ριζική επίπεδο - και έχει τη δυνατότητα να επιφέρει μόνιμη αλλαγή στα μοντέλα της ιδιοκτησίας και της δύναμης σε communities.And μόλις την περασμένη εβδομάδα μας, ανακοίνωσε σχέδια για την παροχή σε κάθε εργαζόμενο δημόσιο τομέα την ευκαιρία να δημιουργήσουν των εργαζομένων που ανήκουν από κοινού operatives.This σημαίνει ότι ο καθένας που εργάζονται σε ένα Job Centre, στο NHS, στην κοινωνική εργασία - ανεξάρτητα - θα έχουν την ευκαιρία να αναλάβει την υπηρεσία που προβλέπουν, να γίνει αφεντικό του εαυτού τους και να είναι ελεύθεροι να προσφέρουν στο κοινό μια καλύτερη υπηρεσία. Έτσι, αντί της κυβέρνησης ελέγχουν κάθε πτυχή των δημοσίων υπηρεσιών στη χώρα μας και τους επαγγελματίες μας αισθάνονται σαν μερικά αεροσκάφη χωρίς χειριστή σε ένα γιγαντιαίο μηχάνημα να τους λέει τι να κάνει και πώς να το κάνουμε, εμείς θα πούμε: "εδώ είναι ο προϋπολογισμός σας, πάρτε την ιδιοκτησία της υπηρεσίας, και αν θα προσφέρουν καλύτερα και φθηνότερα, μπορείτε να διατηρήσετε μερικές από τις οικονομίες ". Αυτή είναι η ριζική για τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα, όπως μας το δικαίωμα να αγοράσει το σπίτι του Συμβουλίου σας για τις οικογένειές μας. Και είναι ένα ζωτικό μέσο αύξησης της ιδιοκτησίας στη μετα-γραφειοκρατική age.When δει κανείς νέες λύσεις, όπως αυτές με την ηλικία-παλαιά προβλήματα όπως το πώς θα κρατήσει αναμμένα τα φώτα, το πώς θα βελτιώσει τις γειτονιές και πώς θα αυξήσουν την κυριότητα, καταλαβαίνεις πόσο συναρπαστικές δυνατότητες της μετα-γραφειοκρατική are.It ηλικία έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ορισμένες από τις φρικτές ασυμμετρίες δύναμης που τηρούν today.It έχει τη δυνατότητα να κάνει αυτή τη χώρα ένα καλύτερο μέρος για να ζήσει για όλους - και την Και είναι τόσα πολλά περισσότερο από τη χρήση της τεχνολογίας. Είναι χρησιμοποιούν για κάθε μη γραφειοκρατική μέθοδο που έχει στη διάθεσή μας για την ενδυνάμωσή, την ενθάρρυνση και την επιρροή τους ανθρώπους να κάνουν το σωστό. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια εθνική πρόσκληση-σε-όπλα - να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις, την πρωτοβουλία και την προσωπική ευθύνη. Αυτός είναι ο λόγος για μένα είναι η κοινωνική - και όχι η τεχνολογική - διάσταση της μετα-γραφειοκρατική ηλικία που είναι τόσο συναρπαστικό. Πηγαίνει χέρι-χέρι με το όραμά μας για τη δημιουργία των μεγάλων κοινωνία, ένα μέρος όπου το θαμπό, stultifying παρουσία του ελέγχου από το κράτος αντικαθίσταται από τον απελευθερωτικό και αναζωογονητικό αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, ένας χώρος όπου οι άνθρωποι έχουν δύναμη στη ζωή τους, είναι επιφορτισμένοι με τη μοίρα τους και να αισθάνονται ότι μπορούν και θέλουν να κάνουν τη διαφορά, ένα μέρος όπου αναγνωρίζουμε ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Έτσι, είτε πρόκειται για τις κοινότητες με δικά της ενέργειας τους, έχουν τη δική τους γειτονιές ή παραλαβής και διαχείρισης των τοπικών πάρκα, οι γονείς τη δημιουργία νέων σχολείων ή δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση που εργάζονται σε, αυτό είναι ό, τι οι πολιτικές μας για όλους. Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή και να συνεργάζονται για την επίλυση των προβλημάτων τους - και όταν η κυβέρνηση διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην υποστήριξη και καταλυτικό αυτό το είδος της κοινωνικής ευθύνης. Η μετά-γραφειοκρατική ηλικία μας δίνει μια ιστορική ευκαιρία για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οργανώνουμε σύνολο των εσωτερικών μας, από την κεντρική εξουσία για τη λαϊκή εξουσία, από τον έλεγχο του κράτους στην κοινωνική ευθύνη, από την κυβέρνηση σε μεγάλο μεγάλο κοινωνία, και γι 'αυτό είμαι τόσο ανυπόμονος να πάρουν το δρόμο τους. --


~ ** [fireflyflash] PRIVATIZE ALL COLLEGES NOW!‏
Από:
fireflyflash@yahoogroups.com εκ μέρους eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010 10:15:50 πμ
Προς:
fireflyflash@yahoogroups.com

The best colleges in the world today are the private colleges in America. The gulf between them and the state-funded socialistic colleges in equally rich countries such as France, Germany, Italy, Japan, or South Korea, where there are few private colleges of note, is so huge that the lesson cannot be avoided, colleges need capitaalism to flourish. It is interesting that the intermediate group of colleges are those in Britain and Australia where colleges, though funded and over-regulated by the state, nonetheless retain significant autonomy.Even Fourth Reich(EU) agrees, and the European Commission, aka Eldorado of Corruption, reports that American colleges are better than Europe's, because Fourthreichian colleges generally have less to offer and lower financial resources than their equivalents in other developed countries, particularly of Uncle Sam. American colleges have far more substantial means than those of European colleges, on average, two to five times higher per student. The gap between the US and EU expenditure stems primarily from the low level of private funding of higher education in Fourth Reich.The contrast with the private American colleges is painful, and has indeed been felt acutely by Uncle Ken(UK). It is significant that the first obvious rebellion against the Uncle Ken's Higher Education agencies came from the London School of Economics(LSE), the majority of whose students come from abroad and thus pay full fees, which has conferred a rare capitalist spirit on it. In 2001, infuriated by the inspections of the Quality Assurance Agency for Higher Education(QAA) under the regime of John Randall, LSE threatened to leave the system because QAA had infringed academic freedom and imposed its own bureaucratic and pedagogic agenda. Whereupon the Government backed down, Randall was replaced by Peter Williams, and a new, acceptable, light touch was introduced.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out uncollege is much better than college! We live in a world where information can be found online for just about anything. What can't be found online can be found in books, and what can't be found in books can be found through internships, jobs, and mentors. Do not waste your time with colleges. There is a glut of college graduates in the labor market. Many of them move back home with their parents and take jobs that do not require a college degree. Starve the beast and join the Global Tax Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltVenitis notes that many colleges offer instruction online. An increasing number of colleges, such as MIT, Yale, Stanford, UC Berkley, Oxford, and Cambridge, are placing course content, including lectures and instructional materials, online for free. There are many programs that allow students to earn college credits by studying and completing an exam remotely. Through these types of programs, a student can earn college credit through self-study at a fraction of the cost of a traditional college course.Venitis asserts that college is very expensive. Total average tuition, room and board for a bachelor's degree is around $100,000. 80% of all students graduate with more than $30,000 in debt, and 40% say it will take them ten years to pay off their debt. More than half of college students require six or more years to finish their degree. Going to college requires commitment and dedication, and you'll need to be in it for the long haul. In order to graduate, you'll need to take some courses that are not relevant to your interests and passion. The average college freshman spends ten hours a week partying, eight hours a day engaged with media and technology, including games, cell phones, TV, and social networks, and only ten hours a week actually studying.Students go to prestigious private colleges, because these schools have great reputations, which, in turn, allows students to get the best jobs. In other words, students who go to elite institutions want the faculty to concentrate on research and raising funds because that is how universities get the best reputations. Therefore, what students are purchasing is not an education, but prestige and reputation. Nevertheless, parents, students, and taxpayers should know where their money is actually going, and everyone should be concerned about the quality of education. If students at elite institutions do not get an effective education, but they do get to purchase prestige, our society will produce leaders, workers, and citizens who lack the basic skills and knowledge to be effective inside and outside of the workplace. Most top presidents and self-made billionaires dropped out of high school or college! The list includes Bill Gates(Microsoft), Larry Page(Google), Michael Dell(Dell), David Geffen(Geffen Records), Steve Jobs(Apple), Richard Branson(Virgin), Ralph Lauren(Ralph Lauren), Jerry Yang(Yahoo) and Zuckerberg(Facebook). Zuckerberg and Gates went to Harvard. Page and Yang both attended Stanford. Jobs only completed one semester at Reed College in Portland, Oregon. Dell left the University of Texas at 19. Geffen dropped out of three universities before launching his record label. Lauren went to Baruch College in New York City, but left after two years. Branson, a mild dyslexic, never made it out of high school. Ford Motors founder, Henry Ford, never had any formal education, outside his training as a machinist.-

~** Events in your area
Jun
20
EVENTS GRECE- Korinthia
More events

Tips and advice
7

Lend credibility to your profile by requesting references!Your profile will gain in credibility if you ask a business contact to recommend you. A few lines from an objective business contact recommending you can be worth more than two pages written by you!
> Implement this tip
8

Grow your network by connecting with other members directly or get introduced to new contacts.
> Implement this tip

Member testimonials
Baljit SooraeResearcher, The Curzon PartnershipA great way to make new contacts in similar industries and keep in touch with old colleagues too!
Sujay GhoshSoftware Consultant, Software Architect, Bangalore, IndiaViadeo is great; in someways it's better than LinkedIn
See all the testimonials Add a testimonial


~**
[crystalclearforum] PSEUDOVICTORY OF STUPIDUS STIMULUS‏
Από:
crystalclearmemo (crystalclearmemo@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010 9:22:03 πμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

Venitist Congressman Ron Paul points out last week marked the one year anniversary of the American Reinvestment and Recovery Act, or the stupidus stimulus bill, passing into law. While the debate over its success has been focused on whether or not it is stimulating the economy and on various questionable uses of funds, in Ron Paul's estimation this legislation is accomplishing exactly what it was intended to accomplish, grow the government. Those of us concerned about the ever increasing level of government debt gasped at the astonishing $787 billion cost estimates for this bill. True to form it has actually cost 10 percent more at $862 billion. We heard over and over that government could not sit around and do nothing while people lost their jobs and houses. The administration claimed that unemployment would not go above 8 percent if the stimulus bill passed. Now, a year later, the government estimates that unemployment is over 10 percent. The real number is closer to 20 percent. It appears that those promises were total fabrications in order to close the deal.In any case, the American people know that more government spending obviously equals more government. If the goal was to strengthen the private sector, Congress would have allowed businesses and individuals to keep more of their own money through meaningful tax cuts. Ron Paul points out that outrageously, the administration claims that they did cut taxes by reducing withholding, and that they have stimulated the private economy by increasing the amount of money in every worker's paycheck. What they fail to mention is they did not change the total amount of taxes due. This means that all that money not withheld from paychecks will add up to a big unpleasant surprise when returns are filed this year. Many tax preparers are already seeing shocked taxpayers having to come up with big checks to the government when they normally expect a refund. Stimulus, indeed!The administration also claims that thousands of jobs have been created or saved by this massive spending bill, but these are just more government jobs, and counterproductive in the long run. Funding for the public sector necessarily comes at the expense of an overtaxed private economy. But, it makes sense that government would seek to expand its payroll since every new bureaucrat becomes a likely advocate for big government, when an increasing number of Americans are demanding the opposite. But the more the burden, the closer the government parasite comes to killing its host. New York! How does the song go? "If you can make it there, you'll make it anywhere!" If you can make it there, you're some kind of genius. "This is the worst fiscal downturn since the Great Depression," announced the Governor. So what's he doing? He's bringing in the biggest tax hike in New York history. If you can make it there, he can take it there—via state tax, sales tax, municipal tax, a doubled beer tax, a tax on clothing, a tax on cab rides, an "iTunes tax," a tax on haircuts, 137 new tax hikes in all. If you can make it there, you'll certainly have no difficulty making it in Greece.To a penniless immigrant called Arnold Schwarzenegger, California was a land of plenty. Now Arnold is an immigrant of plenty in a penniless land: That's not an improvement. One of his predecessors as governor of California, Ronald Reagan, famously said, "We are a nation that has a government, not the other way around." In California, it's now the other way around: California is increasingly a government that has a state.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that when an economy suffers from erectile dysfunction, via-grab does not work, but only via-cut. The via recommended is to cut taxes, not grab more taxes. There are limits to how much government can tax before it kills the host. Even worse, when government attempts to subsidize prices, it has the net effect of inflating them instead. The economic reality is that you cannot distort natural market pressures without unintended consequences. Market forces would drive prices down. Government meddling negates these pressures, adds regulatory compliance costs and layers of bureaucracy, and in the end, drives prices up. Ron Paul asserts that rather than learning the lessons of the past year, the administration is moving full-speed ahead to do even more economic damage.. With the stimulus bill set as a precedent and victory declared, another "jobs" bill is in the works. And, in order to address the unavoidable issues of our massive deficit, the administration has named a bi-partisan commission to find ways to decrease it. Tax increases on the middle class are notoriously back "on the table", exposing that campaign promise as another instance of merely saying what the people wanted to hear. If the obvious solution to our spending problems was seriously put forth, that is, getting back to the constitutional limitations of government, I would be shocked. More likely, this will be a tactic to increase taxes and spending in a way that passes the political buck.We need venitism now! If not now, when?Venitism is a new libertarian paradigm, introduced by Basil Venitis, which integrates politics, economics, ethics, and spirituality. Venitists follow the Venitis Laws:Venitis Law of Black Hole: Taxation is armed robbery that feeds the black hole of political corruption; it's the perfect index of corruption and tyranny. Only evil governments tax citizens and companies.Venitis Law of Constitution: The only purpose of a constitution is to protect citizens from government abuse. Reform treaties of a confederation not voted by the citizens are null and void.Venitis Law of Democracy: Every democracy is eventually hijacked by rabblerousers, pullpeddlers, clans of kleptocrats, bumptious bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs of nepotism, cranks of cronyism, pusillanimous pussyfooters, riffraffs of rascals, socialist sophists, and machiavellian mafiosi.. Democracy tends to kleptocracy. Venitism should replace democracy.Venitis Law of Depression: Only governments can cause economic depressions and funny money. Lower tax rates, a reduction in the burden of government, and elimination of kleptocracy and VAT are the only way to boost growth. Venitis Law of Education: There is no direct relationship between education and schooling. You might be schooled but uneducated, and you might be educated but unschooled. Schools are concentration camps for the drones of society. Unschooling is much better than schooling. Internet is the best source of knowledge and information, replacing schools, libraries, media, parliaments, and postoffice.Venitis Law of Environment: The best way to save the environment is vasectomy. Deadly viruses are Gaia's antibiotics against the cancer of overpopulation.Venitis Law of Equality: Death is the only equalizer. Egalitarianism brings death to society, transforming citizens to zombies.Venitis Law of Evolution: The ultimate phase of human evolution is the complete domination of soul.Venitis Law of Faith: Faith is retarded thinking that keeps you away from God. You have to become faithless, in order to start your journey to God! You have to discover God your own way without intermediaries. God's truth should replace faith.Venitis Law of Government: The only purpose of government is to protect citizens from criminals. Public services, central banks, and fiat money should be abolished.Venitis Law of Heroism: Entrepreneurs, innovators, and heretics are the real heroes.Venitis Law of Insurance: Citizens with proper individual retirement accounts and health savings accounts should be allowed to opt out of State Insurance.Venitis Law of Intervention: Any government intervention deteriorates an existing trend. Laissez-faire is the only progressive policy.Venitis Law of Legislature: Parliaments should be abolished, because they continuously create laws that enslave citizens, constraint economic activity, loot producers, reward drones, and encourage political corruption.Venitis Law of Misery: Throwing money to misery brings more misery. Fighting wild leverage with more leverage is homeopathic repression of reality. A deluge of fiat money brings financial plague and haemorrhage of economy. Real money is tied up to precious metals and strategic metals.Venitis Law of Patriotism: Patriotism is addiction to local hysteria.Venitis Law of Property: Governments should not own or regulate any property, including waves. The first individual who improves or cultivates any unclaimed property is entitled to that property. Governments cannot own, allocate, regulate, or manipulate frequency fields and media. Eminent domain is null and void.Venitis Law of Religion: Religion is spiritual slavery. Church is the business of religion. Religious monopoly turns bishops to ayatollahs, and churches to Sodom and Gomor. Spirituality and metaphysics should replace religion.Venitis Law of Rule: Anarchy is the rule of gangs, infinitesimal government is the rule of law, and big government is the rule of the cancer of socialism.Venitis Law of Selfownership: You own your body and your soul, and nobody should dictate what you take in and what you take out. Speech, education, heresy, habeas corpus, military service, mating, healthcare, abortion, cloning, drugs, guns, and euthanasia should be personal choices.Venitis Law of Style: Your soul needs to resonate with mighty words and unique acts that express your style and destiny. Your government cannot dictate your language, your words, and your culture. Resonate now and sing your song!Venitis Law of System: The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.Venitis Square Law: Political corruption is proportional to the square of the size of the government.Venitis Tax Law: For each percent of lower taxes, the economy grows by at least four percent more, and the government gets more revenue. Raising tax rates is masochism. Smart stimulus is to cut tax rates. Stupidus stimulus is to increase spending, which stimulates the cancer of socialism!
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 78

~**

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

Μας γράφουν σήμερα *

Μας γράφουν σήμερα : 17/18-02-2010:


Η Κοινωνία εφευρίσκει τους θεσμούς λατρείας και πίστης για να αντιμετωπίσει το μάταιο .- Αυτό γίνεται αιώνες τώρα, από τις πιο πρωτόγονες μέχρι τις πιο πολιτισμένες μορφές ζωής (...) .- Τρομοκρατείται δε, όταν καταρρέουν οι φαντασιώσεις που την ανακουφίζουν από τις οδύνες της, όπως ένας γάμος δύο κοινών αλλά προβεβλημένων θνητών ... (Λ. Στρος) .-
ή ... "ότι φαίνεται, δεν είναι πάντα αλήθεια", έλεγε ο Ηράκλειτος "Των πάντων ρεί" .-
http://www.facebook.com/group.php?gid=26476774455 , Arfara .- http://snsarfara.blogspot.com/ , ΣΤΑΜΟΣ-ARFARA-ΕΛΛΆΔΑ .- http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , Βλάσιος .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , Στάμος-ΔΥΝΑΜΗ .-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Μεσσηνίας .- http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra - Μεσσηνίας 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara - Μεσσηνία 1 - ΦΩΤΟΣ .- http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Σταμάτιος Skoulikas .-


** ** [Capitalismos] ΦΠΑ WAR
Από:
capitalismos (capitalismos@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010 1:45:06 μμ
Προς:
capitalismos@yahoogroups.com

Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ και kleptocracy είναι δύο καλοί λόγοι για να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) σήμερα. Vatstruck Fourthreichians αναζητούν Μωυσή να τους ελευθερώσει από το ζυγό των Βρυξελλών. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα, πριν επιβληθεί νέα συνθήκη μεταξύ Eurokleptocrats γραβάτα τα χέρια τους για πάντα. Καλιφορνέζοι και Texans θέλουν να αποσχιστεί από τις ΗΠΑ, αλλά ο θείος Σαμ δεν το επιτρέπει. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί με Βρετανούς και τους Έλληνες. Άπειρη απειροελάχιστη τροποποιήσεις των συνθηκών μπορεί να συσσωρεύεται με τον καιρό, οδήγησε σε τεράστιες αλλαγές της αρχικής πρόθεσης, υποδούλωση όλων Fourthreichians να antivenitist Βρυξέλλες για πάντα! Η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΕΟΚΕ ή ECOSOC) είναι ένα όργανο vatmonger της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), με έδρα το 1958. Είναι μια συμβουλευτική συνέλευση που αποτελείται από τις οργανώσεις των εργοδοτών (των εργοδοτών), εργαζόμενοι (συνδικάτα) και των εκπροσώπων των διαφόρων άλλων συμφερόντων. Είναι παρόμοια με την Επιτροπή των Περιφερειών, με τους οποίους μοιράζεται το κτίριο Ντελόρ, στις Βρυξέλλες, Βέλγιο όπως seat.The ηλίθιο της ΕΟΚΕ υποστηρίζει την ενίσχυση της διοικητικής συνεργασίας για την καταπολέμηση του ΦΠΑ ηρωισμό. Φορολογικές ηρωισμό στην ΕΕ ανέρχεται σε περίπου 2 έως 2,5% του ΑΕΠ, δηλαδή μεταξύ 200 και 250 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η εφαρμογή του ισχύοντος κανονισμού αποδείχθηκε ανεπαρκής, υποστηρίζει η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΕΟΚΕ) στην ηλίθια τη γνώμη της για την καταπολέμηση του ΦΠΑ, τον ηρωισμό που εγκρίθηκε στις 17 February.Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ είναι εμπορικό σήμα της δουλείας και μια δύναμη καταστροφής του μυριάδες βατ. ΦΠΑ είναι ο κύριος ένοχος του Fourthreichian κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η Fourthreichian φορολογία βασίζεται στο ΦΠΑ τερατούργημα κατά φτωχούς ανθρώπους! Η πιο άδικο φόρο είναι ο ΦΠΑ, η καταστροφή του τέταρτου Ράιχ (ΕΕ)? Γι Vatbuster Venitis προτρέπει όλα Fourthreichians να αποφύγουν τον φόρο αυτό από μιζέρια όσο το δυνατόν περισσότερο! Fourthreichians είναι προσδεμένη με 15-25% του ΦΠΑ, το φόρο προστιθέμενης αξίας. Στον Καναδά, ο ΦΠΑ είναι μόνο 5%. Το βάρος του ΦΠΑ που βαρύνει τους τελικούς καταναλωτές των προϊόντων. Η ΕΟΚΕ επισημαίνει ότι η αντίσταση στην αλλαγή έχει αρνητικές συνέπειες για τις εθνικές και κοινοτικές οικονομικά. Μέλη Slave κυρίως τείνουν να προστατεύουν τα συμφέροντά τους, που είναι ισχυρότερο από το ηλίθιο κοινό καλό. Το ηλίθιο γνωμοδότηση υπογραμμίζεται ότι η προτεινόμενη αναδιατύπωση του κανονισμού για τις αλλαγές στην προσέγγιση για την προστασία των εσόδων ΦΠΑ, με την παροχή μέλη σκλάβος με τα εργαλεία για να συνεργαστούν στενά και να ανταλλάσσουν πληροφορίες ταχύτερα. Επιπλέον, προβλέπει η εθνική ευθύνη για την προστασία των λάφυρο ΦΠΑ. Η ΕΟΚΕ υπογραμμίζει την ανάγκη για ένα πλαίσιο για τη διασφάλιση της ποιότητας, της συγκρισιμότητας και τη χρηστικότητα των πληροφοριών στις εθνικές βάσεις δεδομένων. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις .. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltΕισηγητής, Umberto Burani (Εργοδότες, Ιταλία), εκφράζει την ανησυχία του από έναν κανόνα για τη συμμετοχή των υπαλλήλων από άλλα κράτη σκλάβος σε έρευνες έξω από τα γραφεία του δούλου κράτους υποδοχής. Η ΕΟΚΕ δεν θεωρεί ότι αυτός ο κανόνας να είναι κατάλληλη, λόγω της προφανούς ανάγκης για την προστασία εμπιστευτικών, ευαίσθητων information.VAT, πιάσε γνωστός kleptocrat, είναι μια φθίνουσα φόρο? Οι φτωχοί πληρώνουν υψηλότερο ποσοστό του εισοδήματός τους. Τα έσοδα από τον ΦΠΑ είναι πολύ χαμηλότερη από το αναμενόμενο, διότι είναι δύσκολο και δαπανηρό για τη διαχείριση και τη συλλογή. Δεδομένου ότι κάθε διψήφια ΦΠΑ οδηγεί πολλούς venitists στην παραοικονομία, πιο vatstruck Fourthreichians αποφύγουν ΦΠΑ! Όπως πραγματικότητα, εάν είστε ένας πραγματικός πατριώτης, θα πρέπει να μποϊκοτάρουν καταστήματα που χρεώνουν ΦΠΑ! ΦΠΑ είναι η cacothanasia του τέταρτου Ράιχ! Η δημιουργία μιας κοινής δομής για την καταπολέμηση του ΦΠΑ ηρωισμό (Eurofisc) μπορεί να είναι η πιο ηλίθια επιβολή. Η ΕΟΚΕ υποστηρίζει ανεπιφύλακτα αυτήν την ανόητη πρωτοβουλία, αλλά, παράλληλα, εφιστά την προσοχή σε ένα μακροχρόνιο ζήτημα, την ανάγκη να καθιερωθεί η συνεργασία με άλλους φορείς που ασχολούνται με την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και της laundering.Greeks χρήματα βρίσκονται σε πόλεμο εναντίον της κυβέρνησης τους με την πάροδο ΦΠΑ. Vatmonger ελληνική κυβέρνηση παρενοχλεί τους Έλληνες από τους πιέζουν να ζητήσει έσοδα όταν αγοράζουν προϊόντα. Έλληνες που δεν μπορεί να συγκεντρώσει πολλά έσοδα τιμωρούνται με περισσότερους φόρους! Venitis ισχυρίζεται ότι η μετατροπή των πολιτών σε επιβολής του ΦΠΑ είναι αηδιαστικό, αναξιοπρεπής, καθώς και κατά βασικές ανθρώπινες ελευθερίες. Πρόεδρος Van Rompuy θα πρέπει να ζητήσει vatmonger PM Παπανδρέου σχετικά με το χαλί τώρα. Global Tax Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt, βοηθά όλους vatsrucks για την καταπολέμηση vatmongers. Εξέγερση κατά vatmongers ακολουθεί μια ντουζίνα στρατηγικές: 1. Ψευδείς ισχυρισμοί των καταβληθέντων φόρων. Οι επιχειρήσεις που δημιουργούν ψευδή τιμολόγια για την αγορά των εισροών που ποτέ δεν αγόρασε και αποκτήστε μεγαλύτερες μειώσεις των φόρων που καταβάλλονται από ό, τι δικαιούνται to.2. Πίστωσης ζητούνται για μη αξιόπιστες Αγορές. Συνήθως, κάδοι έχουν μια ποικιλία των συντελεστών και απαλλαγών. Για παράδειγμα, οι βασικές ανάγκες όπως τροφή, φάρμακα, είδη ένδυσης και να λαμβάνουν συχνά προτιμησιακών συντελεστών ΦΠΑ ή οριστικές απαλλαγές από το φόρο, όπως και ορισμένες βιομηχανίες θεωρούνται ζωτικής σημασίας οικονομικά ή πολιτικά ευαίσθητη. Οι επιχειρήσεις που πωλούν τόσο απαλλαγή από τον ΦΠΑ και μη απαλλασσόμενες είδη έχουν κίνητρο να διαθέσουν την αγορά ειδών που χρησιμοποιούν για την παραγωγή απαλλάσσονται στοιχεία προς την παραγωγή των μη απαλλασσόμενες αντικείμενα. 3. Bogus έμποροι. Οι επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί αποκλειστικά για την παραγωγή τιμολογίων ΦΠΑ, ώστε άλλες επιχειρήσεις να μπορούν να ζητήσει την επιστροφή των φόρων για τους ποτέ δεν paid.4. Κρυφό πωλήσεων. Φορείς παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, όπως γιατροί και δικηγόροι, συχνά επιδίδονται σε αυτό το είδος ηρωισμού. Προσφέρουν σχετικά υπηρεσίες υψηλής αξίας, αλλά και τις αγορές τους από άλλες επιχειρήσεις είναι σχετικά χαμηλό κόστος. Οι εν αγνοία χρεώνουν στους πελάτες τους πλήρη τιμή και να εισπράττει το κατάλληλο ποσό του ΦΠΑ για την πώληση. Αλλά στις αρχές, δείχνουν ότι χρεώνονται σε χαμηλότερη τιμή. Ο φορέας παροχής υπηρεσιών προς τα εμπρός προς την κυβέρνηση λιγότερους φόρους από ό, συλλέγονται από τους πελάτες της και τις τσέπες των difference.5. Παραλαβή Exchange. Υπάρχουν πολλοί μεσίτες και εμπόρους της πραγματικής και εικονικές receipts.6. Αφανείς επιτηδευματίες. Πολλά inporters από τα κράτη μέλη να πωλούν προϊόντα με ΦΠΑ, και στη συνέχεια εξαφανίζονται, δεν τη διαβίβαση του ΦΠΑ για τα government.7. Carrousels. Μια αλυσίδα των εμπόρων buffer μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ της αρχικής λείπει εισαγωγέα και του τελικού εξαγωγέα, βοηθώντας να καθιστά ασαφή τη σχέση μεταξύ του τελικού ανάκτηση του ΦΠΑ και το πρωτότυπο importer.8. Επόμενη Πωλητή. Εάν ένας πωλητής επιμένει για την επιβολή του ΦΠΑ, να ακυρώσει την πώληση και πηγαίνετε στο άλλο seller.9. Λίστα. Τηρεί κατάλογο των φορέων παροχής προϊόντων που δεν είναι πρόθυμες να χρεώνουν VAT.10. Tradeoff. Barter ψήφο σας για την υπόσχεση ενός πολιτικού να καταργήσει VAT.11. Εκραγούν. Release θυμό σας εναντίον του ΦΠΑ για τα μέσα ενημέρωσης και politicians.12. Κρίσιμη Μασαχουσέτης Γίνετε Firefly που προωθεί το παγκόσμιο φόρο vatstrucks ζήτηση Revolt.Vatmongers να παραδοθούν, αλλά vatstrucks κραυγή η ηρωική MOLON-lave από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα και των ισχυρών λόγια του Ουίνστον Τσόρτσιλ: * Θα καταπολέμηση του ΦΠΑ για τις θάλασσες και τους ακτές .* Θα καταπολέμηση του ΦΠΑ με την αυξανόμενη εμπιστοσύνη και την αυξανόμενη δύναμη .* Θα υπερασπιστούμε τη γη μας από τον ΦΠΑ, ανεξάρτητα από το κόστος ίσως .* Θα καταπολέμηση του ΦΠΑ στις παραλίες .* Θα καταπολέμηση του ΦΠΑ για λόγους ψώνια .* Θα αγώνα ΦΠΑ στις αγορές και στους δρόμους .* Θα καταπολέμηση του ΦΠΑ στα καταστήματα. Αλλά ... *** ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!


** [Euroliberty] HANG ALL GRAECOKLEPTOCRATS NOW!
Από:
euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010 1:05:18 μμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Eurokleptocrats επισημάνω ότι ένα βρώμικο αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και το τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστια ζημία σε ευρώ και παγκόσμιο κύρος του. Φήμη του ευρώ θα μπορούσε να επιζήσει μόνο διάσωσης στην Ελλάδα αν συνδέονται με σκληρές οικονομικές συνθήκες. Ωστόσο, ένα ελληνικό προεπιλεγμένο ή διάσωσης που δεν πειστική υπόσχεση για καλύτερη συμπεριφορά, θα ταρακουνήσει τέταρτο Ράιχ. Graecokleptocrats θα επίπεδο με Eurokleptocrats calendas διαφήμιση Graecas! Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά της Βουλής των Ελλήνων τώρα! Παγκόσμιες αγορές θα ήθελε να επιστήσει αρνητικά συμπεράσματα σχετικά με την ικανότητα του τέταρτου Ράιχ να χειριστεί κρίσεις που μπορεί να ξεσπάσει σε άλλους χοίρους, όπου τα δημόσια οικονομικά είναι βραχώδης. Έτσι, η σχεδόν καθημερινή scoldings την Ελλάδα προέρχονται από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, και ζητεί να στείλει απεσταλμένους στην Αθήνα για έλεγχο τα βιβλία του, πρόκειται εν μέρει για να επηρεάσουν την Ελλάδα και να αυξήσει τις πιθανότητες ότι θα καθαρίσει το δικό του φορολογικό πράξη του, που δεν έκτακτη οικονομική βοήθεια. Κραυγή Ελλάδα! Παπανδρέου δηλώνει ότι το χρέος του που επλήγησαν από χώρα δεν επιδιώκει τα χρήματα των ευρωπαίων φορολογουμένων », αλλά χρειάζεται ένα ζωτικό χώρο για να μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα και να δανείζονται σε κανονικές συνθήκες. Έκανε τις παρατηρήσεις μετά Υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είπε Ελλάδα θα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα λιτότητας για να επιτευχθεί ταχεία μείωση του ελλείμματος στόχους του τρέχοντος έτους. Beware των Ελλήνων με δώρα και Graecokleptocrats φέρουν προϋπολογισμούς! Παρατηρήσεις του ήρθε εν μέσω στήριξης της αντιπολίτευσης στη Γερμανία και άλλες χώρες της βόρειας Ευρώπης σε κάθε bailout για την Ελλάδα, η οποία αγωνίζεται με ένα βουνό του χρέους προβλέπεται να ανέλθει σε 120 τοις εκατό του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος το τρέχον έτος, επειδή Graecokleptocrats έκλεψαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ. Venitis σημειώνει ότι ο Κώστας Καραμανλής, η πιο διεφθαρμένη primeminister στη Γη, ήρθε στην εξουσία το 2004 υποσχόμενος ένα καταστολή της διαφθοράς. Το κόμμα του έχασε τελευταίες εκλογές το 2009, κυρίως λόγω των μυριάδες σκάνδαλα του. Hang Καραμανλής και όλα τα Graecokleptocrats μπροστά της Βουλής των Ελλήνων τώρα! Καραμανλής ισχυρίζεται ότι για την ανάληψη των καθηκόντων της ήταν ειλικρινής στην επιθυμία καθαρότερες κυβέρνηση, αλλά είχε απελπιστεί από την επίλυση του προβλήματος. Μετάσταση του καρκίνου της διαφθοράς υποστηρίζει σίγουρα μια κυνική άποψη της Ελληνικής ικανότητας για μεταρρύθμιση. Αλλά το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί επίσης να ερμηνευθεί ως ένδειξη ότι τροφοδοτείται το ελληνικό εκλογικό σώμα πραγματικά με τη διαφθορά και απαιτητική αλλαγή. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά της Βουλής των Ελλήνων τώρα! Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, αντιμετωπίζει ισχυρές δημόσιες εχθρότητα με οποιαδήποτε οικονομική στήριξη για Graecokleptocrats, είπε σε μια πολιτική διαδήλωση θα ήταν ντροπή αν οι τράπεζες που είχαν φέρει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα στο χείλος της κατάρρευσης αποδείχθηκε επίσης να έχουν συμβάλει στην Ελλάδα παραποιούν τα στοιχεία του προϋπολογισμού του. Ήταν αναφέρεται σε αποκαλύψεις ότι η αμερικανική τράπεζα επενδύσεων Goldman Sachs που διοργανώνονται μια διαπραγμάτευση παραγώγων για την ελληνική κυβέρνηση το 2001, που επέτρεψε να κρύψει την έκταση του ελλείμματος του από την αναβολή των πληρωμών τόκων. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων τώρα! Graecokleptocrats Hoodwinked Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) με τα παράγωγα. Χρηματοοικονομική μηχανικοί έχουν σχεδιαστεί ειδικά τα είδη των παραγώγων, ιδιαίτερα οι ανταλλαγές με φανταστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες, να ξεγελάσουν τέταρτο Ράιχ και επίσης να δημιουργήσετε πολλά ανταποδόσεις για Graecokleptocrats. Αυτό το οικονομικό σύστημα μηχανικής ονομάστηκε Αίολος, η ελληνική θεός των ανέμων. Αίολος τη δυνατότητα στην Ελλάδα να λάβει ένα πολύ υψηλότερο χρέος, πολύ beyod των επιτρεπόμενων ορίων από τη ζώνη του ευρώ. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων τώρα! Χρέος συγκαλυμμένο ως παράγωγο δεν εμφανίζεται στις στατιστικές. Ειδικά εκθέσεων κανόνες της Eurostat δεν καταγράφει τις συναλλαγές που αφορούν παράγωγα. Οι κανόνες του Μάαστριχτ μπορεί να παρακαμφθεί επομένως απολύτως νόμιμα μέσα θυελλώδη ανταλλαγές και άλλα σύνθετα χρηματοοικονομικά μέσα. Υπάρχουν τεράστιες προμήθειες που δημιουργούνται, καθώς και μέρος τους διοχετεύεται πίσω στο κλεπτών ως ανταποδόσεις, ασφάλεια κατατεθεί σε μυστικές offshore λογαριασμούς. Απαράβατο Graecokleptocrats, το πιο διεφθαρμένους πολιτικούς στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν απόλυτη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, διεκδικούν τη συμφωνία swap ήταν απολύτως νόμιμες και σύμφωνες με τους κανόνες της ΕΕ κατά τη time.Swap που upfront πληρωμές προς το ελληνικό Δημόσιο και ανταποδόσεις προκαταβολικά για την Graecokleptocrats σε αντάλλαγμα για την αναστολή των πληρωμών, εξασφαλίζοντας Ελλάδα θα απόξεσης στο πλαίσιο των κριτηρίων του Μάαστριχτ για την ευρωζώνη. Swapping μία ροή των πληρωμών για το άλλο είναι μια εμπιστευτική προσαρμοσμένη διμερούς συμφωνίας. Swap όροι δεν πρέπει να ακολουθούν τις τιμές της αγοράς, αλλά οι ανάγκες των αντισυμβαλλομένων και κλεπτών. Θεός Αίολος φέρνει ανταποδόσεις απροσδόκητα να Graecokleptocrats. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά της Βουλής των Ελλήνων τώρα! Η προσαρμοσμένη όροι των πράξεων swap διασφαλίζεται ότι η Ελλάδα ήταν καθαρός αποδέκτης των χρηματικών ποσών κατά τα πρώτα χρόνια, αλλά θα πληρώσει τα χρήματα πίσω αργότερα, φέρνοντας μια πύρρειο νίκη σε μια μελλοντική κυβέρνηση, ένα καίγεται γης, ένα άδειο ταμείο. Αυτές οι πιστώσεις, αλλά επειδή ήταν δομημένο οι συμφωνίες ανταλλαγής και όχι δάνεια, που δεν πρέπει να καταγράφονται ως οφειλή ή καταλογίζονται συμμόρφωση της χώρας με τα κριτήρια του Μάαστριχτ για ένταξη στην ευρωζώνη, η οποία ήταν ακριβώς γιατί ήταν τόσο attractive.Bailing την Ελλάδα Θα ήταν λάθος, διότι θα ενισχύσει την ανεξέλεγκτη ηθικού κινδύνου στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Θα διαιωνίζουν το άδικο και πολιτικά απαράδεκτη κατάσταση όπου δόμηση τέλη διατηρούνται από τις τράπεζες ως κέρδη, ενώ οι πιστωτικές ζημίες κοινωνικοποιούνται και πέρασε πάνω άθλιες οι φορολογούμενοι, οι οποίοι διοικούν amuck προς την κατεύθυνση της cliff.PIGS αριστερά δεν είναι να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από τους ανηθικότητα, και η ακεραιότητα του ευρώ είναι τώρα δεν διατηρείται. Venitis επισημαίνει το μέλλον του τέταρτου Ράιχ δοκιμάζεται σοβαρά, μαζί με μεγάλο μέρος του πλούτου των επενδυτών οι οποίοι έχουν διαφοροποιηθεί σε ευρώ. Αυτή η κρίση θα επιστήσει την τέταρτη κράτη μέλη Ράιχ σε μια συγκαλυμμένη πολιτικό αγώνα για το μέλλον του τέταρτου Ράιχ. Επειδή αυτή η μάχη Ebbs και τις ροές, τόσο το ευρώ και το δολάριο θα υποστεί μεγάλη volatility.Spain προέβη σε άτακτη φυγή της ζήτησης για το θέμα των κρατικών ομολόγων και το κόστος δανεισμού της Πορτογαλίας μειώθηκε στις ενδείξεις ότι οι φόβοι της αγοράς των κυρίαρχων κινδύνων στη ζώνη του ευρώ μπορεί να διευκολύνει, τουλάχιστον για τώρα. Venitis επισημαίνει δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την από κοινού adopters ευρώ. Ευρωζώνη χρέος δεν υποστηρίζεται από ένα δανειστή εσχάτης ανάγκης. Οχι μόνο θα ήταν ένας διάσωσης της σε αναξιοπαθούντα budgetbuster να είναι ανεπιθύμητη για ηθικούς λόγους, θα ήταν εξίσου επιτυχημένη illegal.A ισπανική πώληση θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα για την Ελλάδα για να ξεκινήσει μια προγραμματισμένη 10-ομόλογο μετά ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποσχέθηκε να υποστηρίξει την περασμένη εβδομάδα για την Αθήνα » σχεδιάζει να συρρικνωθεί το τεράστιο έλλειμμα του προϋπολογισμού της, αλλά διεκόπη πριν από την οικονομική ενίσχυση. Η Ελλάδα οφείλει να πωλήσει περίπου 53 δισ. ευρώ το χρέος αυτό το έτος, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 20 δισ. ευρώ το Απρίλιο και τον Μάιο, και ψάχνει για την υποστήριξη της ΕΕ για τη μείωση του δανεισμού ειδήσεις costs.Good στην περιφέρεια της ζώνης του ευρώ είναι επίσης μια καλή είδηση για Ελλάδας με επενδυτές πριμοδότηση χρέωση για την αγορά ομολόγων του Ελληνικού και όχι αναφοράς γερμανικά bunds περιορίστηκαν σε περίπου 315 μονάδες βάσης από 321 αργά την Τρίτη. Αγορές θα συνεχίσουν να χρεώνουν ένα υψηλότερο ασφάλιστρο για την ελληνική δανεισμό μέχρι είχαν κάποια σαφέστερη ένδειξη του τι οικονομική στήριξη της ΕΕ ήταν διατεθειμένη να προσφέρει. Κάποια πιο συγκεκριμένη δέσμευση των ηγετών της ΕΕ σχετικά με ενδεχόμενη ενίσχυση για την Ελλάδα είναι αυτό που θα προσφέρει ένα πολύ πιο ευνοϊκό περιβάλλον για τις ελληνικές issuance.Greece ομόλογο είναι σοσιαλιστική κυβέρνηση που έχει αποκτηθεί μια προσωρινή ανάπαυλα στο κοινωνικό μέτωπο κατά των φορολογικών υπαλλήλων ζήτησε από την τελευταία μιας σειράς ένας-απεργίες ημέρα κατά της λιτότητας. Την Τρίτη, οι αγρότες που έληξε στις 30-διαμαρτυρία ημέρα παρά παραλείποντας να κερδίσει κάθε επιπλέον ελεημοσύνες κράτος, εγκαταλείποντας την τελευταία οδικό αποκλεισμό τους κοντά στα βουλγαρικά σύνορα. Σε μια άλλη ώθηση, ελληνικά τα έσοδα του προϋπολογισμού τον Ιανουάριο του υπερέβη το στόχο της χώρας, συνέβαλε με ένα εφάπαξ φόρο επί των μεγάλων εταιρειών, τα προκαταρκτικά στοιχεία του υπουργείου οικονομικών showed.Basil σημεία Venitis ότι εδώ και 35 χρόνια μετά τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, η JPMorgan, MAN, αντιτράστ, στρατιωτικές αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με το δημόσιο χρέος στα 350 δισεκατομμύρια euros.Greeks δηλώσει ότι οι πολίτες δεν θα πρέπει να πληρώσει για το χρέος, διότι 200 δισεκατομμύρια ευρώ που δεν δαπανήθηκαν, αλλά κλαπεί από Graecokleptocrats. Έλληνες ζήτηση που Graecokleptocrats επιστρέψει το πλιάτσικο στο δημόσιο ταμείο! γι 'αυτό υπάρχει μια μεγάλη εξέγερση εναντίον Graecokleptocrats, η οποία δεν θα κρυώσει έως ότου όλα τα Graecokleptocrats κρεμασμένο μπροστά της Βουλής των Ελλήνων! Ο μέσος Έλληνας πολίτης, αναγκάζεται να αποδεχθεί κατώτερες δημόσιες υπηρεσίες ή δωροδοκούν για να πάρει γύρω τους, είναι ευνόητο να μην τείνει να καταβάλλει το μερίδιο του / της από φόρους. Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται από ένα φορολογικό σύστημα που είναι απόκρυφες, ασαφής, και αρκετά κυρώσεων για όσους δεν είναι διατεθειμένοι να αποφύγει ή να δωροδοκήσει την φορολογικούς ελεγκτές, μια υπηρεσία ότι οι εύποροι λαμβάνουν δυσανάλογα πλεονέκτημα του. Παπανδρέου juggling δυνάμεις της αγοράς, η εγχώρια περιορισμούς, μια μεγάλη επανάσταση, και της πολιτικής διαφθοράς, όπως επιδιώκει να επιβάλει ένα δημόσιο τομέα πάγωμα των αμοιβών, περικοπές πρόνοιας, αύξηση των φόρων, μεταρρύθμιση των συντάξεων. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Η πιο διαβόητο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Allons enfants de la Grece! Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltRevolters εκρήγνυνται βόμβες, molotovs, καίνε κτίρια και αυτοκίνητα, και να αυξήσει pandeomonium. Μια βόμβα εξερράγη έξω από τα γραφεία των επενδύσεων των ΗΠΑ τράπεζα JP Morgan αργά την Τρίτη. Μία άλλη βόμβα εξερράγη την Τετάρτη το βράδυ έξω από το γραφείο του υπουργού της ελληνικής αστυνομίας! Οι Έλληνες είναι τρελλός ως κόλαση με Graecokleptocrats, και δεν μπορούν να λάβουν anymore.EU υπουργοί Οικονομικών συζήτησαν τις εναλλακτικές δυνατότητες, όπως η υπό όρους διμερή δάνεια ή εγγυήσεις δανείων για την ελληνική συμμετοχή, αλλά είναι ανοικτά σε οποιαδήποτε κίνηση για να διατηρηθεί η πίεση προς την Ελλάδα να παραδώσει σε μείωση του ελλείμματος. Παπανδρέου πρέπει να υποστηρίζουν με εχθρότητα προς Graecokleptocrats. Από τότε που Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) το 1981, η Ελλάδα έχει αναπτύξει την εικόνα ενός χρονίως απερίσκεπτη brat extorts ότι τα χρήματα από το Ταμείο Συνοχής και mismanages δικές της υποθέσεις. Η οργή απέναντι στην Ελλάδα έχει φτάσει σε νέα επίπεδα έντασης κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης. Μέρος αυτού είναι εκτοπισμένοι στο θυμό ότι Τέταρτη τεχνοκράτες Ράιχ είχε κάθε λόγο να γνωρίζει ότι οι αριθμοί του ελλείμματος στην Ελλάδα ήταν dodgy αλλά υπεγράφη από τους ούτως ή άλλως. Κυρίως, όμως, είναι μια οργή που γεννήθηκε από fear.Opinion δημοσκοπήσεις και πολιτικό σχόλιο στις βόρειες χώρες της ευρωζώνης υποδεικνύουν μία σκλήρυνση της αντιπολίτευσης σε οποιαδήποτε εγκατάλειψη σκάφους. Ένα εντυπωσιακό 92% των Ευρωπαίων θέλουν τη Βόρεια Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη. Ελλάδα θα έκανε ο καθένας μια χάρη από την κήρυξη πτώχευσης. Ελλάδα αντιμετωπίζει χρόνια δυστυχίας σε κάθε περίπτωση. Η απειλή της να αποκλείσει τους από τις κεφαλαιαγορές θα είναι ευλογία για την Ελλάδα. Venitis υποστηρίζει το σοκ και δέος της πτώχευσης κυβέρνηση θα αναδιαρθρώσει ελληνική πολιτική για το καλό! Ελλάδα χρειάζεται την εποικοδομητική καταστροφή της πτώχευσης! Bailout της Ελλάδα θα ήταν καταστροφική απόσπαση της προσοχής. Χρέη Ελλάδα πρέπει να είναι σε αθέτηση και προγραμματιστεί, το κόστος για τους πιστωτές και τους πωλητές των swaps αθέτησης, προκειμένου να μοιραστεί το βάρος πιο δίκαια μεταξύ των τραπεζών, οι οποίοι επωφελήθηκαν αδρά από τις συναλλαγές τους, και η τοπική economy.The διεφθαρμένη και επιθετική φύση της κυβέρνησης γραφειοκρατίες κάνει έναρξη ή η καλλιέργεια μιας επιχείρησης στην Ελλάδα έναν εφιάλτη, που σημαίνει λιγότερες νέες θέσεις εργασίας του ιδιωτικού τομέα, βραδύτερη οικονομική ανάπτυξη, και χαμηλότερα έσοδα από τον φόρο. Λόγω των δαπανηρών παρενοχλήσεις, πάρα πολλά από τα καλά στην Ελλάδα-μόρφωση και φυσικά την επιχειρηματική απομακρύνουν τους ανθρώπους από την έναρξη νέων επιχειρήσεων και αντί να αγωνίζομαι απεγνωσμένα για την απασχόληση κυβέρνηση, δεν έχει σημασία πόσο άθλια το έργο. Αυτό ασκεί πίεση στους πολιτικούς να τους προσλαμβάνουν, το οποίο bloats των δημοσίων υπηρεσιών, ακόμη και more.Venitis σημειώνει η Fourthreichian Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεν έχει εντολή να λάβει υπόψη την κατάσταση μιας συγκεκριμένης χώρας. Επιπλέον, οι πιστωτικές αγορές, τέταρτο Ράιχ, και η ΕΚΤ δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί ήταν ένα εταιρικό διευθυντή του ΟΤΕ, ένα διαβόητο εταιρεία τηλεφωνίας στην cahoots με τη Siemens σε superscandals. Παπακωνσταντίνου ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να αλλάξει την πορεία του Τιτανικού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, βρίσκεται σε ένα οικονομικό και ηθικό χάος. Ελληνική προϋπολογισμός είναι οξύμωρο σχήμα! Είναι το 13% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, πολύ χειρότερη από το όριο του 3% που προβλέπει για τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης σκλάβων. Παπακωνσταντίνου λέει ότι θα συρρικνωθεί το έλλειμμα στο 8% το προσεχές έτος, αλλά τα οικονομικά Graecokleptocrats πάντα να παραπλανήσει τους επενδυτές και τέταρτο Ράιχ σχετικά με τον τρόπο ακατάλληλο του έθνους είναι. Venitis εκτιμά ότι το έλλειμμα θα αυξηθεί σε 20% το επόμενο έτος! Προβλήματα χρέους στην Ελλάδα προαναγγέλλουν μια ντόμινο των κυρίαρχων αθετήσεις στην ευρωζώνη θα μπορούσε να εκτροχιάσει την οικονομική ανάκαμψη. Venitis επισημαίνει PIGS (Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία) αντιπροσωπεύουν το ήμισυ του χρέους της ζώνης του ευρώ. ΧΟΙΡΟΙ είναι πράγματι piggy μέλη σκλάβος που δημιουργούν πολλά προβλήματα για το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), απαιτούν υψηλό ποσοστό του Ταμείου Συνοχής, που παίζει βρώμικα παιχνίδια, ενθαρρύνοντας την πολιτική διαφθορά, και την εξάπλωση του καρκίνου του σοσιαλισμού. Τεμπέλης χοίρους απολαμβάνουν dolce vita και αναμένουν σκληρά εργαζόμενους Βρετανούς και τους Γερμανούς να τους στηρίξει! Χοίροι έρθει στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών! Venitis σημειώνει ότι η Τέταρτη Reich (ΕΕ) αποφάσισε να γίνει το Ράιχ bailout, μια ζώνη ελεύθερων βόλτα όπου οι δαπάνες του δικαιώματος στην ΧΟΙΡΟΙ έχει αξιολογηθεί από την Βόρεια φορολογούμενους Fourthreichian. Ευρώ θα σταθεροποιηθεί σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, καθώς οι επενδυτές αντιμετωπίζουν μειωμένη αβεβαιότητα. Ωστόσο, αυτό κλειδαριές τέταρτο Ράιχ σε τροχιά για σταδιακή νομισματική κατάρρευση, η πορεία που ακολουθείται από τα σημεία που αναφέρονται dollar.Venitis Παπανδρέου βλεφαρίδες πραγματοποιούνται σε Eurokleptocrats, οι κερδοσκόποι, ξωτικά, οι αλλοδαποί, και kallikantzaroi για τη δημιουργία ενός ψυχολογία των επικείμενη κατάρρευση η οποία θα μπορούσε να αυτοεκπληρούμενη. Παπανδρέου δηλώνει επίσης ότι η Ελλάδα είναι να αντιμετωπίζεται ως ένα πειραματόζωο από την τέταρτη Ράιχ. Αλλά ενέργειες αποσταθεροποίησης ή εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Παπανδρέου κάνει την ομαλή διάσωσης λιγότερο πιθανή. Ζητιάνοι δεν μπορούν να choosers.Venitis υποστηρίζει την ηλίθια Σύνταγμα της Ελλάδα χορηγεί θρησκευτικών μονοπώλιο για το διεφθαρμένο Ορθόδοξη Εκκλησία! Graecokleptocracy και η θεοκρατία είναι απίστευτη Έλληνες. Μαφιόζοι gay επίσκοποι προώθηση κάθε ελληνική πρεμιέρα, όπως ο Μωυσής που οδηγεί τους ανθρώπους του για τη σωτηρία. Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό το είδος του Μωυσή οδηγεί τα πλήθη που διοικούν amuck στους δρόμους προς την κατεύθυνση του γκρεμού! Βυζαντινή mumbo jumbo κάπες η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Earth.Licensure είναι μια τεράστια πηγή ανταποδόσεις, μία ανήθικη άσκηση βίας, ένας υπερβολικά επαχθείς αυτοσυγκράτηση στις συναλλαγές, αποτελεί παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία. Κυβέρνηση είναι εγγυητής της ελευθερίας και είναι συμβατή με την ελευθερία μόνο αν είναι περιορισμένη γκάμα της επαρκώς για τη διατήρηση της οικονομικής ελευθερίας. Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους licensure κυβέρνηση είναι ασυμβίβαστη με την ελευθερία, ως εκ τούτου, είναι γιατί είναι καταστροφική της οικονομικής ελευθερίας. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltΟ καθένας έχει το φυσικό δικαίωμα να ασκεί οποιοδήποτε μέσο παροχής για τον εαυτό του όσο με αυτόν τον τρόπο δεν ενεργεί με δόλο ή άλλως παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων. Η εντολή άδεια Graecokleptocrat μετατρέπει την ελεύθερη αγορά ανάποδα. Απαγορεύει κάθε Έλληνα από την παραγωγή σε ένα συγκεκριμένο κλάδο εκτός από εκείνους στους οποίους χορηγείται το προνόμιο να το κάνουν από Graecokleptocrats. Το κράτος, σε ένα τέτοιο σενάριο, απορροφά όλα τα ατομικά δικαιώματα εις το ίδιο και στη συνέχεια μέχρι divvies ορισμένα από αυτά τα δικαιώματα σε οποιοδήποτε αριθμό ways.Under ένα σύστημα χορήγησης αδειών, όπως Graecokleptocrats επιβάλλονται σήμερα, αν μια ελληνική επιχειρεί να ασκήσει το φυσικό δικαίωμα του να παράσχει για τον εαυτό του δεν νεύμα του κράτους της έγκρισης, το πρόσωπο αυτό πηγαίνει στη φυλακή. Φυλάκιση για την υποστήριξη της εαυτό σε μια ειλικρινή και μη δόλιο τρόπο που δεν παραβιάζει για τα δικαιώματα των άλλων απλά δεν φαίνεται σωστό. Preemptive προστασία είναι προσβλητικό χαρακτήρα, και ως εκ τούτου, αποτελεί η ίδια παραβίαση των φυσικών δικαιωμάτων. Σε μια ελεύθερη κοινωνία, είναι μόνο μετά από απάτη ή άλλη παραβίαση των δικαιωμάτων λαμβάνει χώρα που το κράτος έχει το δικαίωμα να παρέμβει εξ ονόματος της consumer.By μέσα του licensure εξουσίας, Graecokleptocrats να καθιστά δυνατή την ατομική να φάτε ή να μπορεί να τον καταδικάσουμε να λιμοκτονούν. Όσο η κυβέρνηση έχει την εξουσία να εκδίδει άδειες για να ζήσουν, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι δωρεάν, και διαβίωσης δεν είναι η ελευθερία δεν είναι πολύ της ζωής. Ευτυχώς, έχουμε ακόμα μια άδεια για να σκοτώσει αβάσιμο και αναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης, ας χρησιμοποιεί το εν λόγω άδεια για να ανακτήσει το δικαίωμά μας να live.Basil Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Έλληνες, ληστείας υπό την απειλή όπλου από Graecokleptocrats, επιβιώνουν από τα συστήματα , της απάτης, sinecures, ληστεία και μεταξύ τους. Φορολογικές όσους αποφεύγουν και διακόπτες δίκαιο δέχεται επισκέψεις από υπαλλήλους ανυπομονούν να συλλέγουν ανταποδόσεις. Σε αντάλλαγμα για την έξοδο από την ένοχη ανέγγιχτη, λαμβάνουν οι υπάλληλοι fakelaki, φάκελο που περιέχει δωροδοκήσει σε μετρητά. Ο κανονικός συντελεστής για ανταποδόσεις είναι 10% της καταπέσει ποινής. Απελπισμένοι Έλληνες τώρα προσευχόμαστε για μια νέα δικτατορία! Allons enfants de la Grèce! Σημειώνει ότι Venitis Γρηγόριος μέσα γρήγορα στην ελληνική γλώσσα. Φόρος Γρηγόρης είναι fakelaki για γρήγορη εξυπηρέτηση. Δεν είναι, θα σας περιμένουμε για πάντα! Όλες οι Αθηναίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν Γρηγόριος θα πρέπει να περιμένουν πολλούς μήνες πριν από έναν ιατρό κατάσταση θα μπορούσε να τους δει. Αν θέλετε μια χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να δώσει το χειρουργό κατάσταση τουλάχιστον 5.000 τραμπούκο ευρώ, η αγαπημένη του Γρηγόρη! Ο χειρουργός θα σας ρωτήσω πώς είναι Γρηγορίου. Αν δεν παρουσιάζουν Γρηγόριος, θα πρέπει να επανέλθουμε μήνες αργότερα να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα. Αν Γρηγόριος λίπος δεν είναι αρκετό, ο χειρουργός μπορεί pseudoforget ψαλίδι του μέσα σου! Allons enfants de la Grèce! Η ελληνική τραγωδία της αθέτησης ανάγκες μιας δίκαιης κάθαρση. Όλες ενόχους και όλα τα ηλίθια λάθη πρέπει να εκτίθενται. Ακοινοποίητες παράγωγα. Δημιουργική λογιστική για τα εκτός ισολογισμού υποχρεώσεων. Επενδύσεων τραπεζίτες πρόθυμες να προσαρμόσουν συγκρότημα μέσα σε αντάλλαγμα για λίπος τελών. Και ένας κρυφός αλλά εύπιστος κυβέρνηση, που νόμιζε ότι μπορούσε να πάρει κάτι που δεν είναι τίποτα. Graecokleptocrats έχουν μόνο οι ίδιοι ευθύνονται για ακροβατικά τους να τρέχει μέχρι βιώσιμη χρέη. Αλλά η οικονομική μηχανικοί είναι επίσης ένοχοι και δεν μπορεί πραγματικά να διαμαρτύρονται όταν τα σχέδιά τους ανατινάξουν. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων τώρα!


** [Speakoutforum] Κλεπτών δέν δύναται νά BEND ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ προς τα κάτω!
Από:
speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010 11:29:18 πμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

Venitist Jason Fodeman επισημαίνει ότι πολλά από τα κίνητρα οδήγησης μεταρρύθμιση του συστήματος ασφάλισης υγείας θεμελιώνεται στην πεποίθηση ότι οι αμερικανικές δαπάνες για την υγεία είναι πολύ υψηλό και αυξάνεται πολύ γρήγορα. Είτε μετρώνται από ασφάλιστρα για ατομικές ασφάλειες, οι μέσες δαπάνες ανά άτομο, συνολικές εθνικές δαπάνες, ή ομοσπονδιακές και κρατικές δαπάνες για την υγεία της κυβέρνησης, οι αμερικανικές δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης αυξάνονται ταχύτερα από τον πληθωρισμό, ταχύτερα από το μέσο όρο των μισθών, και πιο γρήγορα από το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ). Έτσι, ο Πρόεδρος δήλωσε ότι ένας από τους κύριους στόχους της μεταρρύθμισης της υγειονομικής περίθαλψης είναι να λυγίσει το κόστος καμπύλη downward.Basil Venitis, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι Obama είναι ένα δόλωμα & καλλιτέχνης διακόπτη! Το δόλωμα των Obamacare είναι ασφάλισης υγείας, ο διακόπτης είναι κοινωνικοποιηθεί φάρμακο. Obama έχει ανακαλύψει κάθε λογής πράγματα εκεί που δεν έχουν τίποτα να κάνουν ό, τι με την ασφάλιση τους ανασφάλιστους, και πάντα να κάνει με τη λήψη ιατρικών αποφάσεων από τα χέρια των γιατρών και των ασθενών τους, καθώς και η μεταφορά τους σε αυτό το Amerikleptocrats.Fodeman σημειώνει ισχυρή συναίνεση ότι η υγεία δαπανών περίθαλψης είναι πολύ υψηλό και αυξάνεται πολύ γρήγορα, δεν οδήγησε σε συμφωνία σχετικά με τις αιτίες ή τις κατάλληλες απαντήσεις. Οι πιο συχνά εξηγήσεις για τις προτεινόμενες αυξήσεις στις συνολικές δαπάνες για την υγεία περιλαμβάνουν τα εξής: * Η αύξηση του επιπολασμού της νόσου, είτε λόγω της γήρανσης του πληθυσμού, ανθυγιεινές επιλογές στον τρόπο ζωής, ή άλλους παράγοντες? * Η αναποτελεσματική διάρθρωση του συστήματος υγειονομικής ασφάλισης? * Ακριβά νέα υγειονομική περίθαλψη τεχνολογίες, όπως τα νέα φάρμακα, τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, καθώς και άλλες θεραπείες? * δαπανών και σπατάλης, όπως είναι η υπερβολική επεξεργασία, αμυντική ιατρική, υπερβολικό κόστος ατασθαλίες, και της απάτης. Δυστυχώς, δεν το Σώμα ουτε η Γερουσία λογαριασμούς μεταρρύθμισης υγειονομικής περίθαλψης που είχαν περάσει στα τέλη του 2009 θα λυγίσει την καμπύλη κόστους προς τα κάτω. Αντιθέτως, αυτά τα νομοσχέδια θα επιδεινώσει την ίδια αναποτελεσματικότητα και στρεβλά κίνητρα που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Ακόμη και αν ληφθούν υπόψη μόνο μερικοί από τους παράγοντες αυτούς, ανεξάρτητων αξιολογήσεων από το γραφείο του Αναλογιστής στην Κέντρα για Medicare και Medicaid υπηρεσίες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το σύνολο των εθνικών δαπανών θα αυξηθεί ακόμη γρηγορότερα εάν είτε το νομοσχέδιο της Γερουσίας ή της Βουλής νομοσχέδιο καταστεί νόμος. Η Βουλή και η Γερουσία των λογαριασμών φαίνεται να βασίζεται σε μια βασική παρανόηση από τους βασικούς παράγοντες οδήγησης των δαπανών υγειονομικής περίθαλψης προς τα πάνω. Ως αποτέλεσμα, αντί για τον περιορισμό αυτών των βασικών παραγόντων, η παραμέληση λογαριασμούς και να ενισχυθούν ορισμένες άλλες, οδήγηση άνω των δαπανών αντί για downward.Healthcare είναι καλή, δεν είναι σωστό. Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία, και η επιδίωξη της ευτυχίας. Ένα καλό είναι κάτι που εργάζονται για και να κερδίσουν. Θα μπορούσε να είναι μια ανάγκη, όπως τα τρόφιμα, αλλά περισσότερα εμπορεύματα φαίνεται να είναι όλο και δικαιώματα στην κουλτούρα μας, και αυτό έχει ανησυχητικές επιπτώσεις. Μπορεί να φαίνεται αρκετά ακίνδυνη για να αποφασίσουν ότι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα σε πράγματα όπως η εκπαίδευση, την απασχόληση, τη στέγαση, ή fedzillacare. Η λειτουργία της κοινότητας και της οικονομίας ρίχνονται άγρια από την ισορροπία, όταν οι άνθρωποι αποδέχονται τις εν λόγω σοσιαλιστικού σημεία ideas.Venitis έξω Mustang Ranch, η πιο κερδοφόρα πορνείο στην Αμερική, πήγε στην κοιλιά μετά ο θείος Σαμ ανέλαβε. Κυβέρνηση πρέπει να θέσει τους ανθρώπους πίσω σε επιβάρυνση της υγείας με την επέκταση των πιστώσεων φόρου της υγειονομικής περίθαλψης και τις εκπτώσεις, αύξηση της πρόσβασης στην υγεία των λογαριασμών Ταμιευτηρίου, με σεβασμό της ιδιωτικής ζωής και του ιατρού-ασθενούς. Πολιτικοποίηση και bureaucratizing των αυξήσεων του κόστους υγειονομικής περίθαλψης και μειώνει την ποιότητα. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltVenitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Έλληνες, ληστείας υπό την απειλή όπλου από Graecokleptocrats, επιβιώνουν από καθεστώτα, απάτη, sinecures, ληστεία και μεταξύ τους. Φορολογικές όσους αποφεύγουν και διακόπτες δίκαιο δέχεται επισκέψεις από υπαλλήλους ανυπομονούν να συλλέγουν ανταποδόσεις. Σε αντάλλαγμα για την έξοδο από την ένοχη ανέγγιχτη, λαμβάνουν οι υπάλληλοι fakelaki, φάκελο που περιέχει δωροδοκήσει σε μετρητά. Ο κανονικός συντελεστής για ανταποδόσεις είναι 10% της καταπέσει ποινής. Απελπισμένοι Έλληνες τώρα προσευχόμαστε για μια νέα δικτατορία! Allons enfants de la Grèce! Σημειώνει ότι Venitis Γρηγόριος μέσα γρήγορα στην ελληνική γλώσσα. Φόρος Γρηγόρης είναι fakelaki για γρήγορη εξυπηρέτηση. Δεν είναι, θα σας περιμένουμε για πάντα! Όλες οι Αθηναίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν Γρηγόριος θα πρέπει να περιμένουν πολλούς μήνες πριν από έναν ιατρό κατάσταση θα μπορούσε να τους δει. Αν θέλετε μια χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να δώσει το χειρουργό κατάσταση τουλάχιστον 5.000 τραμπούκο ευρώ, η αγαπημένη του Γρηγόρη! Ο χειρουργός θα σας ρωτήσω πώς είναι Γρηγορίου. Αν δεν παρουσιάζουν Γρηγόριος, θα πρέπει να επανέλθουμε μήνες αργότερα να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα. Αν Γρηγόριος λίπος δεν είναι αρκετό, ο χειρουργός μπορεί pseudoforget ψαλίδι του μέσα σου! Allons enfants de la Grèce! Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης και ασφάλισης μέλους θα μπορούσε να μειωθεί δραστικά, αν επιτραπεί η ευθανασία. Η άθροιση του άπειρου κόστους από μυριάδες επιστρέφει μείωση προσθέσετε έως και αστρονομικά επίπεδα. Παράταση επώδυνη θανάτων σε τεράστιο κόστος που δεν έχει κανένα νόημα. Αυτά προς το τέλος της ζωής τους είναι λογιστική για το 90% του συνολικού λογαριασμού της υγειονομικής περίθαλψης. Εάν πράγματι πρόκειται να αλλάξει το πώς ξοδεύουμε τα χρήματα για την υγεία, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουμε τρόπο με τον οποίο δαπανούμε χρήματα σε θάνατο. Η αυξανόμενη κίνηση στον τουρισμό ο θάνατος είναι ένα κατηγορητήριο του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης που φαίνεται να incentivize τα πάντα εκτός από τον ειρηνικό θάνατο στην οποία όλοι επιδιώκουμε. Αφήστε τα άνθρωποι πεθαίνουν στην ειρήνη, την κοινωνία και ας αναπνέουμε σε peace.Live και Let Die (1973) είναι η όγδοη ταινία κατάσκοπος της σειράς Τζέιμς Μποντ, και το πρώτο στο αστέρι Roger Moore ως το φανταστικό 007 πράκτορας Τζέιμς Μποντ. Venitis σημειώνει ότι η ευθανασία αναφέρεται στην πρακτική της που λήγει μια ζωή σε ένα ανώδυνο τρόπο, να ζήσουν και ας πεθάνω. Ευθανασία παρέχει έναν τρόπο να ανακουφίσει τον πόνο ακραίες, παρέχει ένα μέσο ανακούφισης, όταν η ποιότητα ενός προσώπου της ζωής είναι χαμηλό, απελευθερώνοντας τεράστια κεφάλαια από την ιατρική φθίνουσας απόδοσης στον τομέα της υγείας για να βοηθήσει τους άλλους ανθρώπους, είναι εκδήλωση της selfownership. Venitis ισχυρίζεται ότι η ευθανασία είναι το πιο ανθρώπινη και συμπονετικός ένα τρόπο μπορεί να τερματίσει τη ζωή. Χορηγώντας ευθανασία, μία δίνει την εξουσία σε έναν ιατρό για τον τερματισμό της ζωής ενός πολίτη. Αυτό μπορεί να είναι ένα προσωπικό ζήτημα, ή ένα που δίνεται σε πρόσωπο μέσω της βιώσιμης πληρεξούσιο. Και στις δύο περιπτώσεις, τα ναρκωτικά είναι δεδομένη είτε ή παρακρατηθεί για να διευκολύνουν τη φυσική αιτία του θανάτου. Οι ασθενείς που έχουν καρκίνο, το AIDS, και άλλες ιατρικές καταστάσεις τερματικό με κακή πρόγνωση είναι εκείνοι που θεωρούν συνήθως ευθανασία.


** [Globaltaxrevolt] ΤΟ Mount Vernon ΕΚΘΕΣΗ
Από:
globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010 9:59:55 πμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

Εμείς οι ίδιοι να αρχίσουν εκ νέου τις ιδέες της αμερικανικής Ιδρυτική. Μέσα από το Σύνταγμα, οι ιδρυτές δημιούργησαν ένα διαρκές πλαίσιο της περιορισμένης κυβέρνησης βασίζεται στο κράτος δικαίου. Ζήτησαν να εξασφαλίσει την εθνική ανεξαρτησία, για την παροχή οικονομικών ευκαιριών, η καθιέρωση πραγματικής θρησκευτικής ελευθερίας και να διατηρήσει μια ακμάζουσα κοινωνία των δημοκρατιών αυτο-government.These αρχές ορίζουν μας ως χώρα και μας εμπνέουν ως λαό. Είναι υπεύθυνοι για μια ευημερούσα, μόνο έθνος σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο. Είναι υψηλότερα επιτεύγματά μας, δεν εξυπηρετεί μόνο ως ισχυρό φάροι σε όλους όσους αγωνίζονται για την ελευθερία και να επιδιώξει αυτοδιοίκησης, αλλά και προειδοποιήσεις προς τους τυράννους και δεσποτάδες everywhere.Each μία από αυτές τις θεμελιώδεις ιδέες βρίσκεται υπό συνεχή επίθεση. Τις τελευταίες δεκαετίες, οι αρχές της Αμερικής έχουν υπονομευθεί και εκ νέου στον πολιτισμό μας, τα πανεπιστήμια μας και την πολιτική μας. Οι selfevident αλήθειες του 1776 αντικατασταθεί από την αντίληψη ότι δεν υπάρχουν τέτοιες αλήθειες. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σήμερα αγνοεί τα όρια του Συντάγματος, το οποίο έχει απορριφθεί όλο και περισσότερο ως παρωχημένη και irrelevant.Some επιμένουν ότι η Αμερική πρέπει να αλλάξει, ρίχνει μακριά τα παλαιά και έχουν διατεθεί στην νέα. Αλλά πού θα οδηγήσει η - τα εμπρός ή προς τα πίσω, πάνω ή κάτω; Δεν είναι αυτή η ιδέα της αλλαγής μια κενή υπόσχεση ή ακόμη και επικίνδυνη εξαπάτηση; Η αλλαγή που χρειαζόμαστε επειγόντως, μια αλλαγή σύμφωνα με το αμερικανικό ιδεώδες, δεν είναι μακριά από την κίνηση αλλά προς θεμελιώδεις αρχές μας. Σε αυτή τη σημαντική στιγμή, χρειαζόμαστε μια επαναδιατύπωση της Συνταγματικής συντηρητισμός στηρίζεται στην αρχή της ανεκτίμητης διέταξε ελευθερίας αρθρωτών κατά την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και το συντηρητισμό Constitution.The της Διακήρυξης ισχυρίζεται αυτονόητες αλήθειες που βασίζονται στους νόμους της φύσης και της φύσης του Θεού. Υπερασπίζεται τη ζωή, την ελευθερία και την επιδίωξη της ευτυχίας. Θα ίχνη αρχή για τη συγκατάθεση του διέπεται. Αναγνωρίζει εαυτό του ανθρώπου-το ενδιαφέρον, αλλά και την ικανότητά του προς virtue.The συντηρητισμό των αρμοδιοτήτων του Συντάγματος κυβέρνηση όρια, αλλά εξασφαλίζει ότι η κυβέρνηση εκτελεί καλή δουλειά της αποτελεσματικά. Είναι εξευγενίζει λαϊκής βούλησης μέσω του φίλτρου της εκπροσώπησης. Παρέχει τους ελέγχους και τις ισορροπίες μέσα από τους διάφορους κλάδους της κυβέρνησης και ενός ομοσπονδιακού συντηρητισμός republic.A Συνταγματική ενώνει όλους τους συντηρητικούς μέσω της φυσικής της σύντηξης που προβλέπεται από αμερικανικές αρχές. Υπενθυμίζει ότι η οικονομική συντηρητικοί ηθική είναι απαραίτητη για την περιορισμένη κυβέρνηση, κοινωνική συντηρητικοί ότι οι απεριόριστες κυβέρνηση είναι μια απειλή για την ηθική αυτοδιοίκησης, και των εθνικών συντηρητικών που ενεργειακή ασφάλεια, αλλά η ευθύνη της κυβέρνησης είναι το κλειδί για την ασφάλεια και την ηγεσία της Αμερικής ρόλο στη Συνταγματική world.A συντηρητισμός βασίζονται σε πρώτες αρχές παρέχει το πλαίσιο για μια συνεκτική και ουσιαστική ημερήσια διάταξη της πολιτικής .* Εφαρμόζει την αρχή της περιορισμένης κυβέρνησης βασίζεται στο κράτος δικαίου σε κάθε πρόταση .* Είναι τιμά τον κεντρικό ρόλο της ατομικής ελευθερίας στην αμερικανική πολιτική και τη ζωή. * Θα ενθαρρύνει την ελεύθερη επιχείρηση, κατ 'ιδίαν επιχειρηματία, και οικονομικές μεταρρυθμίσεις που βασίζεται σε λύσεις της αγοράς .* Υποστηρίζει εθνικά συμφέροντα της Αμερικής στην προώθηση της ελευθερίας και τυραννίας αντιτίθενται στον κόσμο και με σύνεση, θεωρεί ότι αυτά που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε για το σκοπό αυτό .* Ενημερώνει τους συντηρητισμό του υπεράσπιση επιχείρηση της οικογένειας, της γειτονιάς, την κοινότητα, και την πίστη. Αν θέλουμε να επιτύχουμε την κρίσιμη πολιτική και πολιτική μάχες που έχουμε μπροστά μας πρέπει να είναι ορισμένες από τις purpose.We μας πρέπει να ξεκινήσει από την ανακατάληψη και να προασπίσει το ύψωμα του ιδρυτικού principles.We venitism ανάγκη της Αμερικής τώρα! Αν δεν είναι τώρα, πότε; Venitism είναι μια νέα ελευθεριακή παράδειγμα, που εισήγαγε Βασίλειος Venitis, το οποίο ενσωματώνει την πολιτική, την οικονομία, την ηθική, και την πνευματικότητα. Venitists ακολουθήστε τις Venitis Νόμοι: Venitis Δίκαιο της Black Hole: Η φορολογία είναι ένοπλη ληστεία που τροφοδοτεί την μαύρη τρύπα της πολιτικής διαφθοράς? Είναι ο ιδανικός δείκτης της διαφθοράς και της τυραννίας. Μόνο το κακό τους πολίτες και τις κυβερνήσεις φορολογικών νόμος companies.Venitis του Συντάγματος: Ο μόνος σκοπός της είναι ένα Σύνταγμα για την προστασία των πολιτών από την κατάχρηση της κυβέρνησης. Μεταρρύθμιση των συνθηκών μιας συνομοσπονδίας που δεν ψηφίστηκε από τους πολίτες είναι άκυρες και void.Venitis νόμος της δημοκρατίας: Κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs των κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος .. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism θα πρέπει να αντικαταστήσει democracy.Venitis Δίκαιο Κατάθλιψη: Μόνο οι κυβερνήσεις μπορούν να προκαλέσουν οικονομική καταθλίψεις και αστεία τα χρήματα. Μείωση των φορολογικών συντελεστών, η μείωση του βάρους της κυβέρνησης, και την εξάλειψη των kleptocracy ΦΠΑ και είναι ο μόνος τρόπος για να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη. Venitis Δίκαιο της Παιδείας: Δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της σχολικής εκπαίδευσης. Ίσως να εκπαιδεύονται αλλά αγράμματοι, και ίσως να είναι μορφωμένοι, αλλά unschooled. Τα σχολεία είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης για την drones της κοινωνίας. Unschooling είναι πολύ καλύτερη από τη σχολική εκπαίδευση. Διαδίκτυο είναι η καλύτερη πηγή των γνώσεων και πληροφοριών, αντικαθιστώντας τα σχολεία, βιβλιοθήκες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινοβούλια, και postoffice.Venitis Δίκαιο Περιβάλλοντος: Ο καλύτερος τρόπος για να σώσουμε το περιβάλλον είναι εκτομή σπερματικού πόρου. Θανατηφόρος ιοί είναι αντιβιοτικά Γαία έναντι του καρκίνου του overpopulation.Venitis νόμου της Φύλων: Ο θάνατος είναι η μόνη ισοσταθμιστή. Ισονομία φέρνει το θάνατο για την κοινωνία, μετατρέποντας τους πολίτες να zombies.Venitis Δίκαιο Εξέλιξη: Η τελική φάση της ανθρώπινης εξέλιξης είναι η πλήρης κυριαρχία του νόμου της soul.Venitis Πίστη: Πίστη είναι καθυστερημένος σκέψης που κρατά μακριά από τον Θεό. Θα πρέπει να γίνει άπιστος, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι σας στο Θεό! Θα πρέπει να ανακαλύψετε το δικό του τρόπο ο Θεός σου δεν μεσάζοντες. Αλήθεια του Θεού θα πρέπει να αντικαταστήσει faith.Venitis νόμου της κυβέρνησης: Ο μοναδικός σκοπός της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τους πολίτες από τους εγκληματίες. Οι δημόσιες υπηρεσίες, κεντρικές τράπεζες, τα χρήματα και η Fiat θα πρέπει να abolished.Venitis νόμος του ηρωισμού: Επιχειρηματίες, εφευρέτες, και αιρετικοί είναι οι πραγματικές του νόμου heroes.Venitis Ασφάλειες: Οι πολίτες με την κατάλληλη ατομικών λογαριασμών συντάξεων και υγείας αποταμιευτικών λογαριασμών θα πρέπει να μπορούν να επιλέξουν να φύγουν κρατικών Insurance.Venitis νόμου της παρέμβασης: Κάθε παρέμβαση κυβέρνηση επιδεινώνεται μια υπάρχουσα τάση. Laissez-faire είναι η μόνη προοδευτική νόμου policy.Venitis της νομοθετικής: κοινοβουλίων θα πρέπει να καταργηθούν, διότι δημιουργούν συνεχώς νόμους που υποδουλώνουν τους πολίτες, περιορισμός της οικονομικής δραστηριότητας, οι παραγωγοί λάφυρα, drones ανταμοιβή, και να ενθαρρύνουν την πολιτική της Ν. corruption.Venitis Misery: Throwing χρήματα για δυστυχία φέρνει πιο δυστυχία. Η καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερες μόχλευσης είναι ομοιοπαθητικά καταστολή της πραγματικότητας. Ο κατακλυσμός των χρημάτων Fiat φέρνει οικονομική μάστιγα και αιμορραγία της οικονομίας. Αληθινά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και τη στρατηγική του νόμου metals.Venitis Πατριωτισμός: Ο πατριωτισμός είναι ο εθισμός στο τοπικό νόμο hysteria.Venitis του ακινήτου: Οι κυβερνήσεις δεν θα πρέπει να ανήκει ή ελέγχεται από οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, περιλαμβανομένων των κυμάτων. Το πρώτο άτομο που βελτιώνει ή καλλιεργεί κάθε αζήτητα ιδιοκτησίας δικαιούται να το ακίνητο. Οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να κατέχει, να κατανείμει, ρύθμιση, ή να χειριστεί τα πεδία συχνότητας και των μέσων ενημέρωσης. Eminent τομέα είναι άκυρη και void.Venitis Δίκαιο της Θρησκείας: Η θρησκεία είναι πνευματική σκλαβιά. Εκκλησία είναι η επιχειρηματική της θρησκείας. Θρησκευτικά μονοπώλιο στροφές επισκόπους να Αγιατολάχ, εκκλησίες και στα Σόδομα και Gomor. Πνευματικότητα και μεταφυσική θα πρέπει να αντικαταστήσει religion.Venitis νόμος του κανόνα: Αναρχία είναι ο κανόνας των συμμοριών, απειροελάχιστος κυβέρνηση του κράτους δικαίου, καθώς και μεγάλη κυβέρνηση είναι ο κανόνας του καρκίνου του socialism.Venitis νόμου της Selfownership: Μπορείτε ίδιο το σώμα σας και να σας ψυχή, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να πάρετε. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, τα όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπική νόμος choices.Venitis του στυλ: ψυχή σας θα πρέπει να συντονίζονται με ισχυρό και μοναδικές λέξεις που εκφράζουν τις πράξεις σας ύφος και το πεπρωμένο. Η κυβέρνησή σας δεν μπορεί να υπαγορεύσει τη γλώσσα σας, τα λόγια σας, και τον πολιτισμό σας. Resonate τώρα και τραγουδήστε το τραγούδι σου! Venitis Νόμος του συστήματος: Η πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος , αλλά από τις πιο γενναιόδωρες benefactors.Venitis Πλατεία νόμος: Πολιτικές διαφθορά είναι ανάλογη με το τετράγωνο του μεγέθους των government.Venitis φορολογικού νόμου: Για κάθε ένα τοις εκατό από τη μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξήσουν τις δαπάνες τους, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού!


** [Fireflyflash] Westerwelle, η Ρέιγκαν ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ REICH
Από:
eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010 9:02:16 πμ
Προς:
fireflyflash@yahoogroups.com

Τέλος, τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) πήρε μια πολλά υποσχόμενη πολιτικός, ο οποίος μιλά κατ 'ευθείαν από την καρδιά του, μια νέα Ρήγκαν. Venitist Guido Westerwelle, υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας και του ηγέτη του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP), επισημαίνει ότι οι προσκλήσεις για την αύξηση του Hartz IV παροχές που καταβάλλονται σε ανέργους για διάστημα 12 μηνών σκαμπίλι του σοσιαλισμού. Εκείνοι που υπόσχονται οι άνθρωποι αβίαστη ευημερία ενθαρρύνουν αργά ρωμαϊκής παρακμής. Westerwelle σημειώνει ότι ο καθένας ακριβώς μιλά για τους αποδέκτες κοινωνικών παροχών, αλλά οι άνθρωποι που πληρώνουν για τα πάντα σχεδόν τραβήξει την προσοχή. Οι άνθρωποι που εργάζονται όλο και περισσότερο οι ηλίθιοι του έθνους. Γερμανία χρειάζεται ένα εντελώς νέο ξεκίνημα για το κράτος πρόνοιας για να εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποι που εργάζονται περισσότερες από ανθρώπους που δεν εργάζονται. Οτιδήποτε άλλο είναι σοσιαλισμός. Westerwelle θέλει να διαμορφώσει τα πράγματα και γι 'αυτό θέλει να πει στο κοινό την truth.Members του συνασπισμού εταίρων χριστιανικής η FDP του Δημοκρατών (CDU) υπό καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ Westerwelle επικρίνουν έντονα για τις δηλώσεις του. Μέρκελ εαυτό admonishes τώρα υπουργός Εξωτερικών της, μετά από τις ημέρες που δεν δημόσιο σχόλιο για το θέμα. Μέρκελ καθαρίζει ότι, ό, τι Guido Westerwelle λέει, δεν είναι τα λόγια της, δεν είναι το ύφος της. Μέρκελ επισημαίνει το CDU δεν είναι μόνο ενδιαφέρονται για ορισμένες ομάδες, αλλά είναι ανοικτό για everyone.Sigmar Γαβριήλ, επικεφαλής της αντιπολίτευσης, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD), επισημαίνει το CDU-FDP συνασπισμού χρησιμοποιεί το Hartz IV συζήτηση να επισκιάζει τα ελλείμματα του , θέλουν να υποβαθμίσει τη δική τους απραξία. Gabriel σημειώνει η κυβέρνηση δεν προσφέρει καμία λύσεις για τα κοινωνικά προβλήματα σε όλους, και αυτούς τους ανθρώπους που επωφελούνται της κατάστασης που υποστηρίζεται από τις προσφορές όπως είναι η εκπαίδευση και θέατρο στη συνέχεια να κινηθεί διαδικασία χρήματα μπροστά τους παρελθόν τις φορολογικές αρχές. Gabriel δηλώνει είναι αυτοί που παίρνουν αυτά που μπορεί να πάρει από αυτό που ένα έθνος, όπως η Γερμανία έχει να προσφέρει, αλλά στη συνέχεια, όταν κάτω για να βοηθήσει τη χρηματοδότηση της χώρας, που καλάθι κέρδη τους στο εξωτερικό δεξιά παρελθόν την εφορία, και αυτά είναι τα πραγματικό κοινωνικό απατεώνες σε Germany.Renate Kuenast, επικεφαλής του κόμματος Πρασίνων, ισχυρίζεται το μόνο πράγμα Westerwelle είναι σε θέση να έχει προκαλέσει, τη διαίρεση, και ανάδευση. Αλλά κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά Πρασίνων. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, έχει αποδείξει ότι η αλλαγή του κλίματος είναι heliogenic, δεν είναι ανθρωπογενείς. Παρ 'όλα αυτά, carbonstruck κλεπτών, χρησιμοποιώντας λέξεις εντυπωσιασμού όπως το αποτύπωμα άνθρακα και την καθαρή ενέργεια, αυξάνονται ένα σοσιαλιστικό κίνημα που δεν θα ωφελήσει πραγματικά Γαία, αλλά θα κάνουν τη ζωή μας μίζερη, με την εξάπλωση του καρκίνου του socialism.Westerwelle επισημαίνει ότι ως υπουργός Εξωτερικών είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει μια διπλωματική ήχο όταν στο εξωτερικό. Αλλά όταν στη Γερμανία, θα εξακολουθήσουν να ανήκουν στο κλαμπ των σαφών συζήτηση. Η αριστερή πτέρυγα Zeitgeist Westerwelle μπορεί να ασκεί κριτική για αυτό, αλλά το γεγονός παραμένει: η εργασία πρέπει να αξίζει τον κόπο και κάποιος που εργάζεται περισσότερο για να έχει πάρει περισσότερα από κάποιον που δεν λειτουργεί σε all.Eurokleptocrats, ειδικά Germanokleptocrats, κακολογώ Westerwelle, επειδή παλεύει φορολογία, ιδίως του ΦΠΑ, με όλη την καρδιά του. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές. Άτομα και επιχειρήσεις δούμε τεράστιες ευκαιρίες για την έναρξη νέων επιχειρήσεων, την επένδυση, την πρόσληψη νέων εργαζομένων, και την επέκταση σε νέες αγορές. Πολλοί καθυστερούν, ωστόσο, λόγω ανησυχιών για την οικονομία, ενώ άλλα καθυστερούν λόγω ανησυχιών για την απειλητική για τις πολιτικές της κυβέρνησης, και άλλοι καθυστερούν, επειδή τα ήδη υπάρχοντα φορολογικά και κανονιστικά εμπόδια είναι ήδη υπερβολική. Για τον ιδιωτικό τομέα της δημιουργίας θέσεων εργασίας για Jumpstart, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μειώσει δραστικά τους φόρους και regulation.It 's venitist καθήκον σας για να αποφευχθούν και να αποφύγουν τους φόρους σε όλη τη διαδρομή! Venitis επισημαίνει ότι ο φορολογικός ανταγωνισμός μεταξύ των δικαιοδοσιών κατέχει κάτω του καρκίνου της κυβέρνησης, και όλοι οι άνθρωποι εμπειρία περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο πλούτο. Εάν οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες να αποθαρρύνονται από το να επενδύουν εκτός της δικαιοδοσίας τους, απλώς θα επιλέξουν να εργάζονται λιγότερο και δεν λαμβάνουν μεγάλους κινδύνους των επιχειρήσεων. Όλες οι κυβερνήσεις antivenitist είναι διεφθαρμένοι, και δεν τα τελευταία προπύργια της ελευθερίας, taxhavens γνωστός, επιβολή δημοσιονομικής προστασία της ιδιωτικής ζωής, οι πολίτες δεν θα είχε καμία θέση για την προστασία των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων τους από κλεπτών, απαγωγείς, extortionists, εκβιαστές και κακοποιοί. Διαφεύγουν φόρους τώρα όσο μπορείτε! Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltVenitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ είναι εμπορικό σήμα της δουλείας και μια δύναμη καταστροφής μυριάδες βατ. ΦΠΑ είναι ο κύριος ένοχος του Fourthreichian κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η Fourthreichian φορολογία βασίζεται στο ΦΠΑ τερατούργημα κατά φτωχούς ανθρώπους! Η πιο άδικο φόρο είναι ο ΦΠΑ, η καταστροφή του τέταρτου Ράιχ (ΕΕ)? Γι Vatbuster Venitis προτρέπει όλα Fourthreichians να αποφύγουν τον φόρο αυτό από μιζέρια όσο το δυνατόν περισσότερο! Fourthreichians είναι προσδεμένη με 15-25% του ΦΠΑ, το φόρο προστιθέμενης αξίας. Στον Καναδά, ο ΦΠΑ είναι μόνο 5%. Το βάρος του ΦΠΑ που βαρύνει τους τελικούς καταναλωτές των προϊόντων. ΦΠΑ, πιάσε kleptocrat γνωστός, είναι μια φθίνουσα φόρο? Οι φτωχοί πληρώνουν υψηλότερο ποσοστό του εισοδήματός τους. Τα έσοδα από τον ΦΠΑ είναι πολύ χαμηλότερη από το αναμενόμενο, διότι είναι δύσκολο και δαπανηρό για τη διαχείριση και τη συλλογή. Δεδομένου ότι κάθε διψήφια ΦΠΑ οδηγεί πολλούς venitists στην παραοικονομία, πιο vatstruck Fourthreichians αποφύγουν ΦΠΑ! Όπως πραγματικότητα, εάν είστε ένας πραγματικός πατριώτης, θα πρέπει να μποϊκοτάρουν καταστήματα που χρεώνουν ΦΠΑ! ΦΠΑ είναι η cacothanasia της τέταρτης Ελλήνων Ράιχ! Είναι σε πόλεμο εναντίον της κυβέρνησης τους με την πάροδο του ΦΠΑ. Vatmonger ελληνική κυβέρνηση παρενοχλεί τους Έλληνες από τους πιέζουν να ζητήσει έσοδα όταν αγοράζουν προϊόντα. Έλληνες που δεν μπορεί να συγκεντρώσει πολλά έσοδα τιμωρούνται με περισσότερους φόρους! Venitis ισχυρίζεται ότι η μετατροπή των πολιτών σε επιβολής του ΦΠΑ είναι αηδιαστικό, αναξιοπρεπής, καθώς και κατά βασικές ανθρώπινες ελευθερίες. Πρόεδρος Van Rompuy θα πρέπει να ζητήσει vatmonger PM Παπανδρέου σχετικά με το χαλί τώρα. Global Tax Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt, βοηθά όλους vatsrucks για την καταπολέμηση vatmongers. Εξέγερση κατά vatmongers ακολουθεί μια ντουζίνα στρατηγικές: 1. Ψευδείς ισχυρισμοί των καταβληθέντων φόρων. Οι επιχειρήσεις που δημιουργούν ψευδή τιμολόγια για την αγορά των εισροών που ποτέ δεν αγόρασε και αποκτήστε μεγαλύτερες μειώσεις των φόρων που καταβάλλονται από ό, τι δικαιούνται to.2. Πίστωσης ζητούνται για μη αξιόπιστες Αγορές. Συνήθως, κάδοι έχουν μια ποικιλία των συντελεστών και απαλλαγών. Για παράδειγμα, οι βασικές ανάγκες όπως τροφή, φάρμακα, είδη ένδυσης και να λαμβάνουν συχνά προτιμησιακών συντελεστών ΦΠΑ ή οριστικές απαλλαγές από το φόρο, όπως και ορισμένες βιομηχανίες θεωρούνται ζωτικής σημασίας οικονομικά ή πολιτικά ευαίσθητη. Οι επιχειρήσεις που πωλούν τόσο απαλλαγή από τον ΦΠΑ και μη απαλλασσόμενες είδη έχουν κίνητρο να διαθέσουν την αγορά ειδών που χρησιμοποιούν για την παραγωγή απαλλάσσονται στοιχεία προς την παραγωγή των μη απαλλασσόμενες αντικείμενα. 3. Bogus έμποροι. Οι επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί αποκλειστικά για την παραγωγή τιμολογίων ΦΠΑ, ώστε άλλες επιχειρήσεις να μπορούν να ζητήσει την επιστροφή των φόρων για τους ποτέ δεν paid.4. Κρυφό πωλήσεων. Φορείς παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, όπως γιατροί και δικηγόροι, συχνά επιδίδονται σε αυτό το είδος ηρωισμού. Προσφέρουν σχετικά υπηρεσίες υψηλής αξίας, αλλά και τις αγορές τους από άλλες επιχειρήσεις είναι σχετικά χαμηλό κόστος. Οι εν αγνοία χρεώνουν στους πελάτες τους πλήρη τιμή και να εισπράττει το κατάλληλο ποσό του ΦΠΑ για την πώληση. Αλλά στις αρχές, δείχνουν ότι χρεώνονται σε χαμηλότερη τιμή. Ο φορέας παροχής υπηρεσιών προς τα εμπρός προς την κυβέρνηση λιγότερους φόρους από ό, συλλέγονται από τους πελάτες της και τις τσέπες των difference.5. Παραλαβή Exchange. Υπάρχουν πολλοί μεσίτες και εμπόρους της πραγματικής και εικονικές receipts.6. Αφανείς επιτηδευματίες. Πολλά inporters από τα κράτη μέλη να πωλούν προϊόντα με ΦΠΑ, και στη συνέχεια εξαφανίζονται, δεν τη διαβίβαση του ΦΠΑ για τα government.7. Carrousels. Μια αλυσίδα των εμπόρων buffer μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ της αρχικής λείπει εισαγωγέα και του τελικού εξαγωγέα, βοηθώντας να καθιστά ασαφή τη σχέση μεταξύ του τελικού ανάκτηση του ΦΠΑ και το πρωτότυπο importer.8. Επόμενη Πωλητή. Εάν ένας πωλητής επιμένει για την επιβολή του ΦΠΑ, να ακυρώσει την πώληση και πηγαίνετε στο άλλο seller.9. Λίστα. Τηρεί κατάλογο των φορέων παροχής προϊόντων που δεν είναι πρόθυμες να χρεώνουν VAT.10. Tradeoff. Barter ψήφο σας για την υπόσχεση ενός πολιτικού να καταργήσει VAT.11. Εκραγούν. Release θυμό σας εναντίον του ΦΠΑ για τα μέσα ενημέρωσης και politicians.12. Κρίσιμη Μασαχουσέτης Γίνετε Firefly που προωθεί το παγκόσμιο φόρο vatstrucks ζήτηση Revolt.Vatmongers να παραδοθούν, αλλά vatstrucks κραυγή η ηρωική MOLON-lave από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα και των ισχυρών λόγια του Ουίνστον Τσόρτσιλ: * Θα καταπολέμηση του ΦΠΑ για τις θάλασσες και τους ακτές .* Θα καταπολέμηση του ΦΠΑ με την αυξανόμενη εμπιστοσύνη και την αυξανόμενη δύναμη .* Θα υπερασπιστούμε τη γη μας από τον ΦΠΑ, ανεξάρτητα από το κόστος ίσως .* Θα καταπολέμηση του ΦΠΑ στις παραλίες .* Θα καταπολέμηση του ΦΠΑ για λόγους ψώνια .* Θα αγώνα ΦΠΑ στις αγορές και στους δρόμους .* Θα καταπολέμηση του ΦΠΑ στα καταστήματα. *** ... Αλλά ποτέ δεν θα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!


**Maddi Tirelli είναι η από κοινού το άλμπουμ φωτογραφιών

TODAY24 μαζί σας.

Προβολή άλμπουμ

"
Γεια σου μωρό .. u Πώς ήταν; Του Μάντισον μου .. θυμάμαι σας υποσχέθηκα θα σας ενημερώσω όταν ήμουν έτοιμος να αρχίσει να εργάζεται και πάλι ώστε να μπορείτε να έρθεις μαζί μου. Καλά είμαι έτοιμος να συνεχίσω έτσι τώρα εδώ είναι το VIP PASS κωδικό υποσχέθηκα u.. Απλά rememeber dont το πω σε κανέναν .. Του για σένα μόνο .. αν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί αυτόν τον σύνδεσμο εκτός ui μπορεί να πάρει στα σοβαρά σκατά lol .. Anyways είμαι τώρα .. κανείς δεν είναι συνδεδεμένος όμως τόσο itll απλώς να μου και U.. Χώρισα με bf μου έτσι im ενιαία πολύ τώρα .. ya ξέρουν τι σημαίνει αυτό * wink wink *.. ok here u go και im εμπιστοσύνη U.. του 100% δωρεάν έτσι DONT το μοιραστώ με UR BUDDIES ή κακή SLAP U όταν συναντηθούμε UP. xoxo Maddi. www.free4invites.com/FREECODE21
"
Ρίξτε μια ματιά!
Θέλετε να δείτε αυτή την κινητή συσκευή σας; Ελέγξτε έξω την κινητή έκδοση .-

**
** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/02/ston-erxomo-toy-agiou-pasxa.html , Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010
STON ERXOMO TOY AGIOU PASXA
Στον ερχομό του ΠΑΣΧΑ ΤΟ έτος 2010


**
** http://www.youtube.com/watch?v=HPxcPcPGDdc ,

Schnappi με στίχους :


http://www.youtube.com/watch?v=2ZjovVZapW4 , Σκύλος κοπελιά .-
http://www.youtube.com/watch?v=CSD0-OKTxIo ., Σκύλος- κότα .-
http://www.youtube.com/watch?v=aHS9kbSqHgI , Worlds πιο έξυπνος Dog
http://www.youtube.com/watch?v=xD4MSUbBkto , Κόσμους πιο έξυπνος Dog!
http://www.youtube.com/watch?v=4UoaTak9TDg , Κόσμους πιο έξυπνος Dog Britains Got Tale
http://www.youtube.com/watch?v=bt8U97bUgWo , Το πιο έξυπνο σκυλί που έχω γνωρίσει ποτέ
http://www.youtube.com/watch?v=0X-VlxWMH5U , ευφυέστερο σκυλί έκανε την πιο απίστευτη απόδραση
http://www.youtube.com/watch?v=y8dAzeulssg , Άλμα Από 50 μέτρα ύψος στο νερό.

**