ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,με κατοίκους εργατικούς , φιλόξενους , τίμιους και προοδευτικούς.-

Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Αυτοί που μας γράφουν 2010 *

Αυτοί που μας γράφουν Ιούνιος 2010 :
ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 2010** http://www.youtube.com/watch?v=wjSJh5G_Jn0 ,

ΑΘΗΝΑ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ κάθοδος 2010** http://www.youtube.com/watch?v=Y6q92UC7O5I ,

ΑΘΗΝΑ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2010 στην κάθοδο

~**Ο/Η Γνωμικά Αποφθέγματα έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook.com/l/7f25e;Cognosco.gr.

Γνωμικά ΑποφθέγματαJune 2, 2010 at 8:23pm
Θέμα: Οι Πολυ αγαπημένοι μας ΜΑΛΑΚΕΣ
Σε όσους έχουν hands-free και µιλάνε κρατώντας το κινητό στο ύψος του στήθους µε το ένα χέρι και το µικρόφωνο του hands free κοντά στο στόµα µε το άλλο χέρι: Για να καταλάßω... µέχρι χθες χρησιµοποιούσες ένα µόνο χέρι για να µιλάς στο κινητό. Οπότε παίρνεις hands free για να µη χρησιµοποιείς κανένα. Και τελικά καταλήγεις να χρησιµοποιείς και τα δύο. ΟΚ. Λογικό.

Στις σκυλούδες που ακούνε Χατζηγιάννη και το θεωρούν ροκ ξεκάρφωµα: Α, ναι! Κι ο Κοργιαλάς είναι γκοθάς, σωστά; Δεν ξεγελάς κανέναν Γωγώ, Φωφώ, Ζωζώ. Λυπάµαι.

. Σ' αυτούς που το τηλεκοντρόλ το λένε «κοµπιούτερ»: Το κοµπιούτερ είναι ή ο υπολογιστής ή το κοµπιουτεράκι τσέπης ή αυτό που έχουνε στη ΝΑΣΑ και πιάνει 3 δωµάτια. Αν αλλάζεις κανάλι µε ένα απ' τα παραπάνω, πες µου κι εµένα πώς το κάνεις.

Σε όσους έχουν στο αµάξι µούφα ηχοσύστηµα και παρόλα αυτά το παίζουν στη διαπασών: Τα µαµίσια ηχεία που έχεις φτιαχτήκαν για να παίζουν Μελωδία FM, όχι σαϊκεντέλικ! Από µια ένταση και πάνω ψαλιδίζουν τον ήχο, οπότε ούτε εσύ ακούς τίποτα, ούτε εµείς. Δε σπας αυτιά, σπας αρχίδια! Χαµήλωσέ το.

Σ' αυτούς που αντί για «καρτούν» ή «παιδικά» λένε «µίκι µάους»: Όποιον ξανακούσω να λέει «ο µικρός ßλέπει µίκι µάους» ή «Σάßßατο πρωί το Σταρ ßάζει µίκι µάους» και είναι κάτω των 70, οπότε ΞΕΡΕΙ ότι ßγήκαν κι άλλα καρτούν µετά το Μίκι Μάους, θα τον καρφώσω στο µήλο του Αδάµ µε µπετόßεργα!

Στους παπάρες που τους ζητάς να σε ßγάλουν µια φωτογραφία και σε κοιτάνε σα να τους ζήτησες να εξουδετερώσουν ßόµßα: «Ποιο πατάαααωωωωωωωωω;». Πατάς το κουµπί που δεν έχει αλλάξει ΠΟΤΕ θέση από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφία! ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ! Άχρηστε! Να αγοράζεις κινητό µε 3 κάµερες πάνω ξέρεις όµως. Μπούρτζο µαλάκα στρουγκανόßλαχε!

Στους κωλο-σπασίκλες που πέρασαν πρώτοι Ιατρική και λένε ότι δε διάßαζαν συνέχεια: Κλασικά, συνέντευξη στις ειδήσεις: «Διάßαζα, αλλά έßγαινα κι έξω.». Ναι, έßγaινες. Έßγαινες απ' το δωµάτιο να δώσεις στη µάνα σου τον κουßά µε τα σκατά για να στον αδειάσει.

Στους τύπους που κάνουν µηνύσεις για ψυχική οδύνη: Ξαφνικά γεµίσαµε από «Αλέξης Κούγιας» wannabes! Δεν γουστάρεις κάτι που σου συνέßη και δεν έχεις να προσάψεις τίποτα σε κανέναν; Τσουπ! Ψυχική οδύνη! Επειδή οι γονείς σου ήταν κλασικοί Έλληνες µαλάκες και σου έκαναν όλα τα χατίρια, δε σηµαίνει θα κάνουµε το ίδιο κι εµείς! Είσαι ενήλικας. Φτύσε επιτέλους το µαστάρι της µάνας σου και µάθε να δέχεσαι καµιά προσßολή που και που. Κατά 99% την αξίζεις. (ΥΓ: σε παρακαλώ, µη µου κάνεις µήνυση!)

Στους φανατικούς µη-καπνιστές: Ναι, ßρωµάει, όλοι το ξέρουµε. Αν πιστεύεις όµως ότι θα πεθάνεις από «παθητική» έκθεση σε καπνό, κοίτα λίγο καλύτερα τον κόσµο που ζεις και ßγάλε το σκασµό! Πλέον υπάρχουν και µαλάκες που κάνουν ότι ßήχουν δίπλα σε καπνιστές στην πλατεία Οµονοίας! ΟΚ! Μισό λεπτό να το σßήσω µέσα σ' αυτήν την κουράδα άστεγου εδώ δίπλα. Αρκετά χάλασε το τσιγάρο µου την ευαίσθητη φυσική ισορροπία του κέντρου της Αθήνας.

Στα ζευγάρια που στέλνουν ευχετήριες κάρτες µε φωτογραφίες των παιδιών τους: Φωτογραφίες που ποτέ δε ζήτησα και ποτέ δεν κρατάω. Και από πίσω γράφουν και πληροφορίες: «Η Νεκταρία έκλεισε τα 8 φέτος». Στον πούτσο µου λουλούδια και γύρω γύρω µέλισσες! Δε µε νοιάζει πόσο είναι η Νεκταρία! Βυζιά έßγαλε; Όταν µου στείλεις τα ßυζιά της Νεκταρίας, θα 'χω καλά Χριστούγεννα ΚΑΙ καλή χρονιά!

Στους δισεκατοµµυριούχους που γυρνάνε τον κόσµο µε αερόστατα: Τι σκατά; 1850 έχουµε; Πάρε το αεροπλάνο όπως όλος ο κόσµος, µαλάκα αλαζόνα! Κανείς δε νοιάζεται για έναν πλούσιο κατακαργιόλη που ßαριέται τη ζωή του! Ελπίζω στο επόµενο ταξίδι να σου χτυπήσει το αερόστατο κεραυνός! Και να γυρνάει στον αέρα σα σκασµένο µπαλόνι κάνοντας «ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!». Να ένα διαφηµιστικό stunt που θα κάτσω να δω!

Στις γκόµενες που ßάζουν σκούρο lip-liner: Μακράν η χειρότερη µαλακία που έχει ßγάλει ο κόσµος της µόδας. Κοπελιά, µπορεί να το θεωρείς σέξι, αλλά κάνει τα χείλη σου να µοιάζουν µε κωλοτρυπίδα!

Στους καλλιτέχνες µε ένα όνοµα: Νίνο, Νίνο,Σαµπρίνα. Αν δε ßρεις ένα επώνυµο µέσα στις επόµενες 2 µέρες θα σου ßγάλω τα µάτια! Δε φτάνει που η µουσική τους είναι για το ßόθρο. Χωρίς επώνυµο δε µπορώ να ßρω και που µένουν για να ßάλω τη ßόµßα!

Σ' αυτούς που για nickname στο MSN, π ßάζουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!: Φίλε! Το nickname έχει ένα σκοπό µόνο: να σε ξεχωρίζω απ' τους υπόλοιπους. Δε θέλω να ξέρω: ούτε πόσο αγαπάς τη γκόµενά σου, ούτε το emo στιχάκι που άλλαξε τη ζωή σου αυτή την εßδοµάδα, ούτε την ηλίθια ατάκα που σκέφτηκες χθες το ßράδυ όταν ßάραγες µαλακία!
στο Counter Strike κλπ ßάζουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!: Φίλε! Το nickname έχει ένα σκοπό µόνο: να σε ξεχωρίζω απ' τους υπόλοιπους. Δε θέλω να ξέρω: ούτε πόσο αγαπάς τη γκόµενά σου, ούτε το emo στιχάκι που άλλαξε τη ζωή σου αυτή την εßδοµάδα, ούτε την ηλίθια ατάκα που σκέφτηκες χθες το ßράδυ όταν ßάραγες µαλακία!

Σε όσους ξέρουν τα κάλαντα µετά το «.και ποιητής των όλων»: Δε µπορώ να το προσδιορίσω ακριßώς, αλλά υπάρχει κάτι το πολύ αρρωστηµένο στις οικογένειες που µαθαίνουν στα παιδιά τους ολόκληρο το τραγούδι.

~** Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008
Αρφαρά Άρθρο για την Ιστορία του
~ ΣΤΑΜΑΤΗΣ Ν. ΣΚΟΥΛΙΚΑΣ ~ ` ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
~** Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ~ . ~ .
~ ΑΡΦΑΡΑ - ΑΜΦΕΙΑΣ ~ - Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-
Στο υπ’ άριθμ. 70 Φύλλο της Εφημερίδας «ΗΧΩ ΤΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ .» , -Εφημερίδα που πρώτο εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 1964 , όταν πριν λίγους μήνες στις 19-Απριλίου του 1964 , σε ένα πατάρι καφενείου , στην οδό Ακαδημίας 76 , στην Αθήνα , συγκεντρώθηκαν μια ομάδα Αρφαραίων και δημιούργησαν τον Προοδευτικό Σύλλογο -Σωματείο των καταγόμενων από το Αρφαρά Μεσσηνίας « ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ.», - γράφει μια πραγματεία ο Πέτρος Ηλίου Μουτεβελής ( Παπα-Μουτεβελής ), γιος του ιερέα Ηλία Παναγ. Μουτεβελή - Σακελλάριου άρθρο με τίτλο : «Η Ιστορία των Αρφαρών και των οικογενειών Γιαννιλαίων- Μανιτσαίων και όλων των άλλων οικογενειών » τα εξής : { ο Πέτρος Μουτεβελής , απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών , στις 25-12-1945.- } .-Περί το 1600 με 1650 μ.Χ. ήρθαν στο Αρφαρά δύο οικογένειες , η οικογένεια ΓΙΑΝΝΙΛΟΥ , και η οικογένεια ΜΑΝΙΤΣΟΥ , και κατοίκησαν στην τοποθεσία Κουτρουλιάνικα των Άνω Αρφαρών .- Εκεί έκτισαν τα πρώτα τους σπίτια . Η τοποθεσία αυτή , βρίσκεται στο Βόρειο τμήμα -μέρος του κάμπου της Πολιανής και προς το μεσημβρινό του Άνω Αρφαρά.- Οι Πολιανίτες αμέσως ανέφεραν στην αστυνομία των Τούρκων κατακτητών , ότι αυτή που εγκαταστάθηκαν σε αυτή την περιοχή , είναι κλέφτες , και τότε η Τούρκικη αστυνομία τους εξεδίωξε από την περιοχή των Κουτρουλιάνικων .- Τότε οι οικογένειες εγκατέλειψαν αναγκαστικά τα σπίτια τους και πήγαν και έκτισαν νέα στην τοποθεσία Παλιάμπελα , όπου εκεί έμειναν για δύο χρόνια και μετά πήγαν κι΄ έκτισαν πάλι νέα σπίτια στην τοποθεσία Ριζόβραχο των Άνω Αρφαρών.- Εκεί παρέμειναν μαζί με τα μικρά και μεγάλα ζώα τους , για μερικά χρόνια .- Εκεί , μια μέρα παρατήρησαν , ότι ένας τράγος έφευγε συνέχεια από το κοπάδι , και έμπαινε μέσα στο δάσος και μετά έβγαινε με τα γένια του γεμάτα νερό .- Αφού τον παρακολούθησαν βρήκαν την βρύση , που ήταν κοντά στο σημερινό μεγάλο πηγάδι , στο Άνω Αρφαρά , και στο σημερινό προαύλιο της εκκλησίας Αγίας Παρασκευής , και έτσι έφυγαν από τον Ριζόβραχο και πήγαν εκεί που ήταν το νερό και έκτισαν καινούργια σπίτια , Στο σημερινό ΑΝΩ ΑΡΦΑΡΑ.- Από πού ήρθαν αυτοί οι πρώτοι κάτοικοι ,είναι άγνωστο .- Οι παραδώσεις αναφέρουν ότι ήρθαν από το ΑΡΦΑΡΑ της Αιγείρας του Νομού Αχαΐας , ή από κάποιο νησί του Αιγαίου την ΣΥΜΗ ή την ΡΟΔΟ ή από το χωριό ΜΠΟΥΡΑ της Αρκαδίας ( όπου και σήμερα υπάρχει οικογένεια Μπούρα) ή από την Ηπειρο από τους Τουρκαλβανούς κτλ.-
Ο οδοντίατρος Γιάννης Θ. Μπούρας ,στο αρ. φύλλο 223 /2008 , αναφέρει ότι γνώρισε πρόσφατα το 2008 τον καθηγητή του Πανεπιστημίου HILDESHEN του Ανοβέρου Γερμανίας κύριο Μιχάλη Αρφαρά και του ανέφερε ότι κατάγεται από την ΣΥΜΗ και πως ο προ-πάππος του , από τους προγόνους του είχε ξεκινήσει πριν από 250 περίπου χρόνια , από το χωρίο ΑΡΦΑΡΑ Μεσσηνίας .- Πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες του πατέρα του και του παππού του… και αναγνωρίζοντας πάντοτε την καταγωγή του .- Στην Γερμανία ο Μιχάλης Αρφαράς βρέθηκε πριν 40 περίπου χρόνια.- Ο Γιάννης Παναγόπουλος (Παναγογιανάκης) , ο οποίος πέθανε το 1930 σε ηλικία 100 χρόνων είχε πει στον Πέτρο Μουτεβελή , που γράφει , ότι του είχε αναφέρει κατ΄ επανάληψη ο Παπα-γιαννάκης Παπαϊωάννου ( ( Παπαγιαννάκι-Μουτεβελή ) , από την οικογένεια ΓΙΑΝΝΙΛΟΥ , ότι είχε έρθει από το Αρφαρά Αιγείρας , πρίν από το 1830 μ. χ., αλλά δεν του είχε πει , αν και οι άλλες οικογένειες ήρθαν από το ίδιο μέρος .- Εγώ νομίζω , αναφέρει , ο αρθρογράφων , ότι αρχικά θα ήρθαν στο Επάνω Αρφαρά οι οικογένειες Γιαννίλου και Μανίτσου , και κατόπιν συγκεντρώθηκαν - ήρθαν και άλλες οικογένειες ,ίσως καταδιωκόμενοι από τους Τούρκους .- Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στα απομνημονεύματα του γράφει για την οικογένεια του , ότι πλησίον του χωριού Τουρκολαίϊκα ήταν ένα χωριό το ΡΟΥΠΑΚΙ , όταν οι Τούρκοι εδώ και 350 χρόνια κατέστρεψαν το Ρουπάκι , ένας ονόματι Τσεργίνης ήρθε και εγκαταστάθηκε στο ΛΙΜΠΟΒΙΤΣΙ , ΚΑΙ πως από αυτό το χωριό κατάγονται όλοι οι Κολοκοτρωναίοι , και πως άλλες οικογένειες από το ίδιο χωριό , έφυγαν και εγκαταστάθηκαν σε άλλα μέρη των γύροθεν περιοχών.- Ο Παπα-Μουτεβελής πίστευε ότι οι οικογένειες Γιαννίλου και Μανίτσου ξεκίνησαν και ήρθαν στο Άνω Αρφαρά , από το χωριό Ρουπάκι , που διηγείται ο Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΑ Κουτρουλιάνικα και το Ριζόβραχο , εγκαταστάθηκαν πρώτα στο Άνω Αρφαρά και μετά ξεχύθηκαν στο σημερινό ΑΡΦΑΡΑ.- Ενδεχομένως άλλες οικογένειες , του ιδίου χωριού Ρουπάκι , να ήρθαν και στην ΓΚΛΟΓΓΟΒΑ , διότι και εκεί κατοίκησαν κάποιοι μετανάστες ,για να φύγουν αργότερα από εκεί και να έρθουν στο Άνω Αρφαρά. Που ήταν προσηλιακό και με νερό , διότι στην Γκλόγγοβα ο χειμώνας ήταν πολύ βαρύς .- Οικογένεια Γιαννίλου είναι εγκατεστημένη -βρίσκεται και στην Τεγέα Αρκαδίας .- Οι παλαιότεροι κάτοικοι διηγιόντουσαν τα εξής :
- Με την εγκατάσταση του Γιαννίλου και των συντρόφων του σε μια περιοχή- τοποθεσία στο Άνω Αρφαρά , τότε , μερικές Τούρκικες οικογένειες περνούσαν νύχτα με τα ζώα τους φορτωμένα διάφορα ήδη οικιακής χρήσης .- Ο Γιαννίλος με τους συντρόφους του έστησαν ενέδρα και συνέλαβαν όλους του Τούρκους .- Παρά τις έρευνες που έκαναν στους Τούρκους , δεν βρήκαν τίποτε το αξιόλογο .- Τότε ο Γιαννίλος ρώτησε ένα μικρό Τουρκάκι που έχουν κρυμμένα τα χρήματά τους και τότε αφελέστατα το μικρό παιδάκι τους αποκάλυψε ότι τα χρήματα τα είχαν κρυμμένα στην στρώση του σαμαριού , σέλλας της άσπρης φοράδας.- Ο Γιαννίλος αφού έμαθε το μυστικό για τα χρήματα , κρυφά σκότωσε το μικρό Τουρκάκι , και κατά την μοιρασιά των λαφύρων από τους αιχμαλώτους , ζήτησε και πήρε μόνο την σέλα της άσπρης φοράδας , από τους συντρόφους τους , για να κοιμηθεί δήθεν η σκύλα του καθώς είπε , κι έτσι πήρε την σέλα.- Τους Τούρκους τους κράτησαν για μερικές μέρες , και μετά όλους μαζί με τα ζώα τους και τα υπάρχοντα τους έριξαν μέσα σε μια χαράδρα για να πεθάνουν φρικτά όλοι τους .- Επειδή το έγκλημα στο μικρό τουρκάκι του Γιαννίλου ήταν βαρύτατο , βγήκε η κακιά φήμη , ότι οι Γιαννίλοι θα προκόψουν , μόνον όταν μαζέψουν και καταστρέψουν-θάψουν , όλα όσα είχαν ρίξει μέσα στην χαράδρα, το βάραθρο της εκεί περιοχής.- Περνούσε ο χρόνος και η διάλυση όλων δεν ήταν δυνατόν να πραγματωθεί , διότι τα μεταλλικά αντικείμενα και με την παρέλευση δύο και τριών γενναίων δεν γινότανε όπως γράφει και αναφέρει ο Παπα -Μουτεβελή.- Τελευταία λέγεται ότι έλειωσαν τα πάντα κι έτσι έφυγε η κατάρα από την οικογένεια Γιαννίλου.- Στο Άνω Αρφαρά από την οικογένεια Γιαννίλου , προήλθαν οι οικογένειες Μουτεβελή , Σταθάκη , Καρμίρη και Τσάλτα .- Από την οικογένεια Μουτεβελή , προήλθαν , έγιναν οι οικογένειες , Παναγοπούλου ,Νιάρχου, Παπαϊωάννου και ίσως η οικογένεια Σκούλικα .- Από την οικογένεια Σταθάκη , έγιναν οι οικογένειες Σαμπαζιώτιδων οι οποίες κατοικούσαν στο Καρακασίλη και η οικογένεια Σταθακάκη που κατοικεί στο Πλατύ (Μπάστα ).- Από την οικογένεια Καρμίρη , έγινε η οικογένεια Καμαρινού .- Από την οικογένεια Μανίτσου , έγιναν οι οικογένειες Βασιλόπουλου , Κάρτσωνα ,Λαφαζάνου ,και Σουλιμά .-
Από την οικογένεια Βασιλοπούλου , έγιναν οι οικογένειες Γιαννακοπούλου , Πολυχρόνη, Πουλοπούλου , Βαλασόπουλου,,.- Όλες οι οικογένειες που προαναφέρθηκαν , κατάγονται από τους Γιαννιλαίους και τους Μανιτσαίους .- Μετά από αυτές τις οικογένειες ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στο Άνω Αρφαρά και οι άλλες οικογένειες , Παπαδόπουλου , από την οποία έγιναν οι οικογένειες Θεοφιλόπουλου , Γεωργούντζου , , Γιαννακούντζου, Θεόκα , κ. α. - Από την οικογένεια Θεόκα , έγιναν οι οικογένειες Θεοφάνη , Νταραχάνη , από την τελευταία προήλθε και η οικογένεια Αλεξανδρόπουλου .- Επίσης ήρθε και η οικογένεια Λαγόγιαννη , από την οποία προέκυψε η οικογένεια Κρέπη και Αγγελή .- Ήρθε και η οικογένεια Καπράλου , από την οποία προέκυψε και η οικογένεια Καράγιαννη .- Οι οικογένειες Παπανηκολού ,Μωρογιώργα , Μωρογιάννη, και Κότσιαρης ήταν μια οικογένεια , της οποίας ο πατέρας είναι άγνωστος.- Οι οικογένειες Μαυρέα, Σκούλικα , και Γιαννιά , κατάγονται από την οικογένεια Μπουζαλά από το Μπουρνάζι.- Επίσης ήρθαν οι οικογένειες Φέστα, Αργυράκη , Αρμένη , και Σούμπαση, της οποίας τελευταίως άγαμος κληρονόμος ήταν ο Νικόλαος , που δεν άφησε κανένα άρρεν παιδί .- Επίσης ήρθαν και οι οικογένειες Ηλιόπουλου , Μαγκλάρα , Πετρόπουλου , από την οποία έγιναν οι οικογένειες Ματθαίου και μετέπειτα Λίβα.- Όλες οι οικογένειες ήρθαν και κατοίκησαν στο Άνω Αρφαρά , άγνωστο από που , σύμφωνα πάντα με τον αρθρογραφούντα Μουτεβελή.- Αργότερα και σταδιακά οι οικογένειες αυτές μετανάστευσαν κατεβαίνοντας στο Πελεκητό, Σταματινού , και στο κάτω σημερινό ΑΡΦΑΡΑ , στις περιοχές Σκόμαρα , Τραγόραχη , Άγιο Βασίλειο , Σγουρόβραχο , Παλιόσπιτι , Καραγιωργαίϊκα, Σερβία , Λαφαζαναίϊκα , Μπουραίϊκα , κτ.λπ. μέχρι και τον σημερινό Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών.-
Αναφέρεται , ότι από την περιοχή του Άγιο-Βασίλη και Τραγόραχη , μετά το 1850 μ. χ. κατέβηκαν στην θέση Νεάπολη των κάτω Αρφαρών.- Λέγεται επίσης , πως κατεβαίνοντας στο σημερινό Αρφαρά , σ΄όλη την τότε περιοχή , δεν βρήκαν καμιά καλλιέργεια και πως όλα ήταν άγρια και δασώδη , .- Αυτό όμως δεν φαίνεται να είναι αληθές , διότι στην περιοχή βρέθηκαν ελαιόδενδρα , τα οποία πρέπει ηλικιακά να είχαν φυτευτεί πρίν από το 1800.- Επίσης η κεντρική θέση της Νεαπόλεως του σημερινού Κάτω Αρφαρά , ήταν γύρο από το ονομαζόμενο « Κατάστημα» , που ήταν το Δημοτικό Σχολείο και τα Μουτεβελαίϊκα σπίτια , του γέρο Οικονόμου , του Παπαϊωάννου .- Αναφέρεται εδώ , ότι κατά την εκσκαφή για τη θεμελίωση του σπιτιού του Ιωάννου Πανάγου Μουτεβελή, βρέθηκαν Αρχαίοι τάφη κτισμένη με αρχαίες πλάκες .- Ίσως μια σωστή και προγραμματισμένη εκσκαφή από αρχαιολόγους να φέρει στο φως αρκετά νέα στοιχεία για το ΑΡΦΑΡΑ , και την καταγωγή μας .- Λέγεται επίσης ότι εκεί υπάρχει θαμμένη μικρά εκκλησία με ο όνομα Αγία Κυριακή .- Ο Αρχαιολόγος του μέλλοντος έχει το δικό του λόγο .-{ Sns .Arfara 2008} .-
~ Ο Κωνσταντίνος Γ. Λαγόγιαννης , κατά το 1965 , αναφέρει γράφοντας για την Ιστορία των Αρφαρών Μεσσηνίας την δική του άποψη : « Κατά τον 5ο ή 6ο αιώνα μ.Χ. κατεβήκανε οι Σλάβοι και Αρβανίτες στην Ελλάδα φθάνοντας μέχρι και την Πελοπόννησο , ερημώνοντας στο πέρασμά τους τα πάντα . Αφού παρέμειναν σαν κυρίαρχοι , έδωσαν σε ορισμένες περιοχές Σλαβικές ονομασίες , όπως Γκλόγκοβα , Άκοβα , Αναστάσοβα , Σίτσοβα κ. α. Η Γκλόγκοβα , υπήρξε κατά το παρελθόν , πόλη με αρκετές χιλιάδες κατοίκους , με κατοίκους που ερχόντουσαν από τα βόρεια μέρη.- Η Αρκαδία , όπως είναι ιστορικά γνωστό , είχε πολλές πολεμικές περιπέτειες.- Η Γκλόγκοβα όμως , λόγο της θέσης της δεν γνώρισε πολέμους , και ίσως γι ΄αυτό και κατοικήθηκε από Σλάβους μετανάστες. ( συνεχίζεται ) 2008 .-

~**[eurofreedom] ONCE AGAIN, ISRAEL FACES HYPOCRICY AND A BIASED RUSH TO JUDGMENT
ΕισερχόμεναX
Απάντηση anglograeco προς eurofreedom
προβολή λεπτομερειών 8:15 π.μ. (Πριν από 1 ώρα)
Οι εικόνες δεν εμφανίζονται.
Προβολή εικόνων παρακάτω - Να γίνεται πάντοτε προβολή εικόνων από τον χρήστη anglograeco@yahoo.com

Prime Minister Benjamin Netanyahu points out that once again, Israel faces hypocrisy and a biased rush to judgment. Israeli marines fired in self-defense against Gray Wolves wielding sticks and knives on the cruise liner Mavi Marmara. The international community cannot afford an Iranian port on the Mediterranean. The same countries that are criticizing Israel today should know that they could be targeted tomorrow.

Basil Venitis points out Gray Wolves is the terrorist arm of the Turkish government. They are named after Asena, a female wolf in mythology associated with Turkic ethnic origins. The organization carried out many thousands of murders, especially in Cyprus. Gray Wolves have been responsible for numerous political assassinations and disappearances of human rights activists, and have ties with the Turkish mafia. Gray Wolf Mehmet Ali Agca attempted to kill Pope John Paul II in 1981.

Israel has deported all 682 activists from more than 35 countries, detained after the intervention on the six propaganda ships. Deputy Defense Minister Matan Vilnai told parliament that two of the Gray Wolves killed during the takeover were shot after they used handguns to wound two commandos. Marines winched down from helicopters armed with riot-control paintball guns were beaten and about to be lynched before comrades opened fire with live ammunition.

When Israel ended its occupation of Gaza, it did not impose a blockade. Indeed it left behind agricultural facilities in the hope that the newly liberated Gaza Strip would become a peaceful and productive area. Instead Hamas seized control over Gaza and engaged in acts of warfare against Israel. These acts of warfare featured 10,000 rockets directed at Israeli civilians. This was not only an act of warfare, it was a war crime.

Israel responded to the rockets by declaring a blockade, the purpose of which was to assure that no rockets, or other material that could be used for making war against Israeli civilians, was permitted into Gaza. Israel allowed humanitarian aid through its checkpoints. Egypt as well participated in the blockade. There was never a humanitarian crisis in Gaza, merely a shortage of certain goods that would end if the rocket attacks ended. If there is no doubt that the offending ships have made a firm determination to break the blockade, then the blockade may be enforced before the offending ships cross the line into domestic waters.

Venitis asserts that Israel is a bastion of freedom and Graecoroman culture, an economic miracle, and a leader in science and technology. Israel is the only free country in a region dominated by Arab monarchies, theocracies and dictatorships. It is only the citizens of Israel, Arabs and Jews alike, who enjoy the right to express their views, to criticize their government, to form political parties, to publish private newspapers, to hold free elections.

When Islamists deny the most basic freedoms to their own people, it is obscene for them to start claiming that Israel is violating the Palestinians' rights. All Muslims who are genuinely concerned with human rights should, as their very first action, seek to oust their own despotic rulers and adopt the type of free society that characterizes Israel.

Land-for-peace is a repugnant formula for Israel's self-immolation. The right of a civilized nation to self-defense against its barbarous enemies is a moral absolute. It should not be surrendered in a vain attempt to appease the initiators of war. It is a moral perversion to demand that Israel give back the very land it captured in the process of defending itself against wars launched by the Arab aggressors.

A criminal has no right to protest the justice of having his guns confiscated by the police, and particularly not a criminal who continues to underwrite acts of crime. And the worst of the land-for-peace policy is that it caused Israel to give the Palestinians their own domain, with the job of protecting against terrorism entrusted terrorists.

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out NATO includes Turkey, the #1 terrorist nation, that indulges in genocides, such as the Armenian genocide, the Greek genocide, the Pontian genocide, and the Cypriot genocide, and pogroms such as the Istanbul pogrom, a state-sponsored and state-orchestrated pogrom that compelled Greeks to leave Istanbul, in violation to the Treaty of Lausanne. NATO should either expel terrorist Turkey or disband.

Venitis notes that since terrorist Turkey declared Casus Belli against Fourth Reich(EU) and Turcoterrorists continue to abuse the Fourthreichian islands near the Turkish border and traffic drugs and illegal immigrants to Greece, Fourth Reich reinforced its border management agency, Frontex, enhancing its operational capacity to support Greece against Turcoterrorism. Member States now put more equipment and more personnel at Frontex's disposal in the Aegean Sea of Greece. Frontex now coleads border patrol operations with Greece.

Koran is the Islamic Mein Kampf that incites Muslims to resort to violence. Koran calls for hatred, misogyny, polygyny, violence, submission, murder, and terrorism. Koran calls for Muslims to kill infidels, to terrorize infidels, and to fulfil their duty to wage war, the violent jihad. Jihad is a duty for every motherfucker Muslim ape, Islam is to rule the world by the sword. Koran is clearly antisemitic, describing Jews as monkeys and pigs.

Mohammed was a charlatan, a bipolar maniac, a warlord, a mass murderer, a pedophile, and a misogynist. Islamic tradition tells us how Mohammed had his enemies murdered and even had prisoners of war executed. Mohammed himself slaughtered the Jewish tribe of Banu Qurayza. Islam has no other morality than the advancement of Islam. If it is good for Islam, it is good. If it is bad for Islam, it is bad. There is no gray area or other side. Here is an emoticon of Mohammed with a lit bomb in his turban *-O)):-{>

Venitis asserts Islam is not a religion, but a satanic terrorist cacoculture. Sure, it has a grudge-collecting god, and an afterlife with 72 virgins for each martyr. But in its essence, Islam is a totalitarian ideology and sadomasochism. It is a system that lays down detailed rules for society and the life of every person. Islam wants to dictate every aspect of life. Islam means submission. Islam is not compatible with freedom and democracy, because what it strives for is the incivility of terrorist jihad and sharia.

Islamic totalitarianism is potentially far more dangerous than either the Nazi or Communist variety, since the latter, despite their exterminating follies, presupposed their own preservation. For the Nazi, the inferior race does not deserve to exist; for the Stalinist, a capitalist does not merit to continue living; for the Islamist, it is the world itself that does not deserve to exist. When someone tells you he is going to kill you, believe him.

Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity: New Members 71
Visit Your Group


~**[athenians] CHRISTIAN AYATOLLAHS
ΕισερχόμεναX
Απάντηση angela_merkel_chancellor προς athenians
προβολή λεπτομερειών 8:49 π.μ. (Πριν από 1 ώρα)
Οι εικόνες δεν εμφανίζονται.
Προβολή εικόνων παρακάτω - Να γίνεται πάντοτε προβολή εικόνων από τον χρήστη angela_merkel_chancellor@yahoo.com

German prosecutors are investigating claims that the head of the German Catholic Church, Robert Zollitsch, aided and abetted known sex offenders in the church. Sexual abuse scandals have rocked the church in Germany since January. Thousands of cases have emerged involving sexual molestation of minors by priests and other clergy over a period of 50 years at church-run schools. Bishop orgies and scandals have emerged all over Europe and USA.

As Germany's highest ranking bishop, Zollitsch has been at the frontline responding to the ongoing reports of abuse within the Catholic Church. He has often stated that the church needs to reform and heal the wounds of victims. And in his Easter messages to his Freiburg parishoners, he said the Catholic Church must examine its dark aspects as well as our own shadowy sides.

Richard Dawkins and Christopher Hitchens plan a legal ambush to have Pope, the unholy father, arrested for crimes against humanity. They have asked a distinguished group of human rights lawyers headed by Geoffrey Robertson to produce a case for charging Pope Benedict XVI over the cover up of sexual abuse in the Catholic Church. The Pope does not enjoy diplomatic immunity, because the Unholy See is recognized by the United Nations only as an observer State, not a regular State. Church's Augean stables need to be comprehensively cleaned up now.

Basil Venitis asserts that Magdalene, Jesus's wife, is the most important person of Christianity. She was the smartest and best apostle. She was the only apostle who could understand Jesus completely, and that's why all other twelve apostles were jealous of her. Magdalene is the first bishop of Christianity. Nevertheless, misogynist gay bishops of the Catholic Church and the Orthodox Church defamed Magdalene in order to restrict hierarchs to males, transforming church leadership to a gay club.

In June 326, Great Constantine had his eldest son Crispus, by Minervina, put to death by cold poison. In July, Constantine had his wife, the Empress Fausta, killed at the behest of his mother, Helena. Fausta was left to die in an overheated bath. Nevertheless, Constantine and Helen, the most sinister apes of planet Earth, are the most popular saints of the Church of Greece, the most corrupt Church on Earth!

Venitis notes this sinister Church is established by the stupid constitution as the official religion of Greece, the most corrupt country on Earth! The clergy's salaries are being paid by the stupid government. All students in primary and secondary schools in Greece are required to be brainwashed with religulous propaganda. Liaisons between the sinister church and stupid government are handled by the stupid Ministry of Education. There is even a religulous party in the Greek Parliament for stupid citizens, which gets 6% of the popular vote!

Mount Athos in Northern Greece is known as the Autonomous Monastic State of the Holy Mountain. This religulous World Heritage Site is home to twenty Orthodox wealthy monasteries and forms a self-governed monastic State within the sovereignty of Greece. Venitis points out Mount Athos, considered the foremost Academy of Homosexuality, got involved in myriad financial scandals in cahoots with the government of Greece, the most corrupt government on Earth. The Vatopaidi Monastery, built during the second half of the 10th century, is considered the richest and the most corrupt monastery on Earth, infamous for grabbing lands! Renown Arianna Huffington once sent her billionaire hubby to visit Mount Athos, and he came back an elightened gay!

The most corrupt bishop on Earth was Archbishop Christodoulos of Athens, aka ayatollah Christollah, godfather of Chrysopege mafia, archbigot of Balkans, master of perjury, trial-fixer, chauvinist, antisemite, racist, grand robber, nymphomaniac gay, Vesuvius of vanity. Christollah's civil name was Christos Paraskevaidis. Christollah walked on dead bodies to reach the ivory throne, and he led a skulk of crucifoxes to devour the flock of faithful sheep.

Christollah organized myriad scandals, manipulated Greek justice, manipulated the election of the Patriarch of Jerusalem, tried to manipulate Greek politics, and tried to impose the religion specification on IDs. Christollah asked students whether they wanted to be minced meat or meat, explaining that foreigners want to turn Greeks into the meat-grinder, while meat is a solid thing! Christollah frequently criticized the principles and values of what he characterized the atheist Enlightenment, and which he contrasted to Christian values!

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Chrysopege means Golden Fountain, but angry Greeks spell it Chrysopyge, which means Golden Buttocks! Bishop Kallinikos was the founder of Chrysopege and the spiritual father of Cristollah. Kallinikos tried to rape a cantor, chasing him around the Holy Table in the Piraeus Cathedral! Bishop Panteleimon of Attica was withdrawn from duties for sex orgies with young men and embezzlement of five million euros. In the wake of suggestions by fellow members of the unholy synod that he resign, Panteleimon's reaction was very revealing: If I speak, there will be an earthquake. I'll take many with me to my grave, including Christollah and Chrysopege! Bishop Chrysostomos of Zakynthos predicted that a tsunami was coming and it would reach Christollah himself.

After the September 11, 2001 attacks on the World Trade Center, Greeks were shocked to hear Christollah attribute the attacks to despondent men who acted out of despair caused by the injustices of the Great Powers! In 2004 he criticized globalization as a bulldozer that is out to demolish everything, on account of those who want to rule the world without resistance or obstacles! In 2003, he fell out with Ecumenical Patriarch Bartholomew of Istanbul, and Christollah' name was stricken off the Diptych of the Orthodox Church as a punishment. Christollah died of AIDS on January 17, 2008.

Stung by myriad charges of clergy sexual abuse, corruption, orgies, and coverup that reach the pope, patriarchs, and archbishops, churches face a crisis of empty pews and empty coffers. Churches need to address their own failures, acknowledge their own guilt, ask for forgiveness, and heal as a family. Those leaving Christianity outnumber converts by four-to-one.

Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity: New Members 79
Visit Your Group

~**Tο sync.gr την εβδομάδα που πέρασε
ΕισερχόμεναX

Απάντηση SYNC Team προς Εμένα
προβολή λεπτομερειών 8:01 π.μ. (Πριν από 2 ώρες)
Οι εικόνες δεν εμφανίζονται.
Προβολή εικόνων παρακάτω - Να γίνεται πάντοτε προβολή εικόνων από τον χρήστη sync@sync.gr

Στείλε το σε φίλο Έλα στο website μας
Δεν εμφανίζεται σωστά το μήνυμα?
Πάτησε εδώ.
03 Ιουνίου 2010, Η εβδομάδα στα Ελληνικά blogs.

44 νέα "κατοχυρωμένα" blogs
Όλο και περισσότεροι bloggers κάθε εβδομάδα κατοχυρώνουν το blog τους στο sync.gr δηλώνοντας παρών στη μεγαλύτερη μπλογκοκοινότητα της Ελλάδας! 44 νέα κατοχυρωμένα blogs τις τελευταίες 7 ημέρες, δεν είναι και μικρός αριθμός... Αν έχεις κι εσύ blog που δεν το έχεις συνδέσει με το λογαριασμό σου στο sync, κάνε το τώρα ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ.
Δες εδώ τι σημαίνει η "κατοχύρωση" ενός blog, και γιατί να το κάνεις
Top 10
Top 10 blogs
1. Troktiko (999)
2. TVXS.gr (480)
3. Taxalia (460)
4. ANTI Weblog (451)
5. PRESS-GR (367)
6. Newstime.gr (361)
7. Indymedia (331)
8. Ελληνικό Καφενείο (325)
9. Olympia.gr (325)
10. fimotro (308)

Δες την πλήρη λίστα με τα Top 100 των Ελληνικών blogs

Μην ξεχάσεις!

The Blogger's Manual

Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή δωρεάν τώρα στο νέο Newsletter του sync.gr. Ένας οδηγός επιτυχίας για τους bloggers.
Εγγραφή εδώ.

Share this
Δημοφιλές video της εβδομάδας #1
EXTRA 3. Κανελλάκης - Γεωργιάδης
Τηλετσακωμοί στα γυάλινα παράθυρα. Αυτή τη φορά ήταν ο Κανελάκης με τον Άδωνη. Απαξία... Σε 13 Ελληνικά blogs.
Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν.
Δημοφιλές video της εβδομάδας #2
Μια αλήθεια που δεν σας είπαν ποτέ
Θεωρίες συνομωσίας για τα εμβόλια που παίρνουμε. Αποκαλύψεις αμφιβόλου αξίας με τις οποίες το Διαδίκτυο γεμίζει καθημερινά. Σε 13 blogs
Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν
Δημοφιλές video της εβδομάδας #3

Ατύχημα ή δολιοφθορά η έκρηξη στην εξέδρα της BP?
Κι άλλες θεωρίες συνομωσίας από τον συνήθη ύποπτο Alex Jones, που μιλά για εξωγήϊνους Illuminati που έχουν προσχεδιάσει οτιδήποτε στραβό συμβαίνει στη Γη. Σε 22 blogs.
Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν
Δημοφιλές video της εβδομάδας #4

The Islanders - Life looks better in Spring
Η παρουσία της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Σε 10 Ελληνικά blogs.
Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν .-

~**[kitchencabinetforum] Re: FOURTHREICHIANS' INITIATIVE reply - prof. John Booker
ΕισερχόμεναX

Απάντηση bookerbooking προς kitchencabinet.
προβολή λεπτομερειών 5:50 π.μ. (Πριν από 4 ώρες)
Οι εικόνες δεν εμφανίζονται.
Προβολή εικόνων παρακάτω - Να γίνεται πάντοτε προβολή εικόνων από τον χρήστη bookerbooking@yahoo.com

Greetings eurokitchencabinet:
The Plot thickens, to control Europe via another Strong Germany, after the USA is dead and gone from sight! As an American I can Sympathize with "Germans & other Europeans" whom will be asked by the Plotters, to "Take Part In Their Own Fleecing!

Regards,

John Booker

--- In kitchencabinetforum@yahoogroups.com, "eurokitchencabinet" wrote:
>
> The hateful Treaty of Lisbon entered into force on 1st December 2009 and Propaganda Eurocommissar Maros Sefcovic is very glad that the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, can already point to an impressive track record concerning the implementation of the Treaty.
>
> Basil Venitis muses the Lisbon Treaty was meant to address the question famously attributed to Henry Kissinger Who do I call if I want to speak to Europe? by instituting a permanent Fourth Reich Fuehrer and foreign minister and by streamlining Brussels' mammoth bureaucracy, but it has created more confusion than clarity, with no fewer than five people now sporting the title of Fuehrer of Fourth Reich. In reality, the real power is Chancellor Merkel. The driving ethos behind Fourth Reich's foreign policy power-grab is the idea that the nations of Fourth Reich will be stronger collectively than they are separately, but sovereignty cannot be traded for influence.
> The Lisbon Treaty has created an institutional hydra with growing numbers of appendages responsible for different aspects of the foreign policy toolbox. Venitis points out that when Planetarch Obama asks to speak to the Fuehrer of Fourth Reich, he could be referencing one of six people: Herman van Rompuy, President of European Council; Durao Barroso, President of Eldorado of Corruption; Spanish Premier Zapatero, President of Consilium; Britain's Catherine Ashton, High Representative of Fourth Reich for Foreign Affairs and Security Policy; Jerzy Buzek, Madam of Eldorado of Prostitutes; German Chancellor Angela Merkel.
>
> Sefcovic points out that in the short period since the entry into force of the Treaty and despite the prolonged care-taker period, the Eldorado of Corruption has fully assumed its responsibility and cooperated very well with the other institutions. Notably cooperation with the Spanish presidency of the Council, for which the implementation of the Treaty is also a top priority, has been excellent.
>
> In these few months, the Eldorado of Corruption has already adopted a number of important proposals: for example, the draft negotiating mandate for the Union's accession to the European Convention on Human Rights; or proposals linked to the Treaty's budgetary aspects, including in view of setting-up the European External Action Service.
>
> Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Democracy in Fourth Reich(EU) has deteriorated to kleptocracy, and Fourthreichians, aka Europeans, are mad as hell. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, abuse,and kickbacks. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, and Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth.
>
> The Eldorado of Corruption presented a proposal on an important element introduced by the Treaty of Lisbon: the Fourthreichians' Initiative. The Fourthreichians' Initiative is an important innovation in the democratic functioning of Fourth Reich whereby one million citizens may invite the Eldorado of Corruption to bring forward legislative proposals.
>
> Sefcovic notes this is a completely new element in Fourth Reich's decision-making architecture: for the first time, Fourth Reich treaties include an instrument of participatory democracy, as an additional layer to the one of representative democracy,represented by the Eldorado of Prostitutes and by National parliaments.
>
> Fourthreichians can invite the Eldorado of Corruption to take action on any issue that falls within the remit of the Eldorado of Corruption's competence to implement the Treaties. This covers areas as diverse and important as consumer protection, environmental standards or working conditions, just to name a few.
>
> With their initiative, Fourthreichians can invite Fourth Reich decision-makers to address certain problems and thus contribute directly to improving Fourth Reich governance. By indicating where they consider common action to be of value added, they can raise political pressure for action.
>
> The Fourthreichians' initiative will thus not only be an additional means to engage citizens and civil society in the Fourth Reich policy process, but also opens new avenues for a common Fourthreichian debate across linguistic and cultural boundaries. From Ireland to Greece and from Finland to Portugal, European citizens will be able to suggest concrete action on issues that are of direct concern for them.
>
> Given the importance of this new instrument to citizens and the issues it raises, the Eldorado of Corruption launched a very extensive consultation process before coming with a legislative proposal.
>
> One of the key messages that came across is that stakeholders want this tool to be truly at the service of citizens. They want it to be simple, understandable and most of all easy to use.
>
> The Eldorado of Corruption proposal therefore draws on the outcome of the consultation. The guiding principles on which it is based are as follows:
>
> First, we must ensure that initiatives are sufficiently representative of a Union interest. Then, the procedures should be simple and user-friendly, whilst preventing fraud or abuse of the system.
>
> The key elements of the proposal are as follows:
>
> * The minimum number of Member States from which citizens supporting an initiative must come should be set at one third of Member States, 9 countries out of 27. To ensure true Fourthreichian representativeness, there should also be a required minimum number of citizens per country.
>
> * The minimum age to be able to support a citizens' initiative should be set as the age to vote in the Eldorado of Prostitutes elections;
>
> * You should be able to sign for an initiative on the street or on-line, without restrictions.
>
> * The legal admissibility of an initiative is to be decided by the Commission once 300.000 statements of support coming from 3 Member States have been collected.
>
> * Member States should be responsible for verifying the validity of statements of support collected from citizens.
>
> * At the end of the process, and within a period of four months, the Commission should say how it intends to follow it up.
>
> Sefcovic believes that the Eldorado of Corruption proposal represents the right balance between the need to avoid abuse on the one hand, and the objective of promoting citizen's participation in the EU's political life. Sefcovic hopes this delicate equilibrium will be preserved in the legislation ultimately adopted by the Council of Ministers and the Eldorado of Prostitutes.
>
> From the first, the Eldorado of Corruption has been determined to work quickly to make a reality of what the Lisbon Treaty offers for Europe, a more democratic and more efficient Fourth Reich.
>
> Sefcovic claims the Fourthreichians' Initiative is a symbolic example: this instrument brings citizens as new players in Fourth Reich's institutional scene. It has high political significance, as it represents a genuine step forward for democracy within the European Union.
>
> It is difficult to predict the implications of Fourthreichians' initiative. What we know so far is that it has already raised an enormous interest in political circles but also on the public at large; also, the possibility of online signatures facilitate immensely the collection of the necessary support; finally, we already see in the media that projects for Fourthreichians' initiative are already being floated. Bearing all this in mind, Sefcovic's best judgement is that the Fourthreichians' initiative will be widely used and will have a strong mobilisation capacity.
>
> Fourth Reich originates from the Red House Report, a detailed account of a secret meeting at the Maison Rouge Hotel in Strasbourg, a couple of blocks from today's Eldorado of Prostitutes(EP), on August 10, 1944. There, Nazi officials instructed an elite group of German industrialists to plan for Germany's post-war recovery, prepare for the Nazis' return to power, and work for a strong Fourth Reich. The three-page, closely typed report, marked Secret, copied by British spies and sent to the US Secretary of State, detailed how the industrialists were to work with the Nazi Party to rebuild Germany's economy by sending money through Switzerland. They would set up a network of secret front companies abroad, wait until conditions were right, and then grab power with various hoodwinking treaties.
> Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (2)
Recent Activity: New Members 75
Visit Your Group

~**Ο Γιώργος σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΠΟΙΗΣΗ - ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ".

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=171430466800&mid=270e276G3dd6e022G1511811G6&n_m=snstam%40gmail.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~**Ο Sotiris σας προσκαλεί στην εκδήλωση ""Η Οδος Ονειρων παει διακοπες"" την Παρασκευή, 4 Ιουνίου στις 11:00 μ.μ.

Εκδήλωση: "Η Οδος Ονειρων παει διακοπες"
'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 4 Ιουνίου στις 11:00 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Κυριακή, 6 Ιουνίου στις 6:00 π.μ.
Τοποθεσία: ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=126939873992849&mid=270d6b8G3dd6e022G15112acG7&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~**Ο/Η Sotiris Gikas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ.

Sotiris GikasJune 3, 2010 at 12:16am
Θέμα: "Η Οδος Ονειρων παει διακοπες"
Καλωσοριζουμε το καλοκαιρι μ'ενα διημερο παρτυ και σας δινουμε ραντεβου τον Σεπτεμβρη.........
Παρασκευη 4 και Σαββατο 5 Ιουνιου...

http://www.facebook.com/event.php?eid=126939873992849

~**Η Rafflezia σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "14 Δρομολόγια για να πάμε αύριο στην πορεία! 'Ενα Καράβι για τη Γάζα" αύριο.

Εκδήλωση: 14 Δρομολόγια για να πάμε αύριο στην πορεία! 'Ενα Καράβι για τη Γάζα
'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 03 Ιουνίου στις 5:00 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Αύριο, 03 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=127110240650354&mid=270cbb5G3dd6e022G1510cbcG7&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~**Ο/Η πενεστας νικηφορος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.

πενεστας νικηφοροςJune 2, 2010 at 11:12pm
Θέμα: ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΜΙΛΕΝΑ....ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.....
ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

http://www.facebook.com/l/7f25e;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/06/blog-post_6664.html

~**Ο/Η Giwta Larisa έστειλε μήνυμα στα μέλη του To LINK για το Δευτερο DVD.

Giwta LarisaJune 2, 2010 at 11:10pm
Θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ...ΝΕΑ απατη στο FACEBOOK
ΠΡΟΣΟΧΗ στο....Likejacking

Η νέα απάτη στο facebook με μολυσμένα links

ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικα τιπρεπει να κανετε

http://www.facebook.com/l/7f25e;news24.gr

~**Ο/Η Tülay Birgül έστειλε μήνυμα στα μέλη του Msnde Kim Engellemiş Görmek İsteyenler Gelsin.

Tülay BirgülJune 2, 2010 at 10:22pm
Θέμα: Define Ok İşaretleri
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.definegizemi.com%2Fforum%2Fviewtopic.php%3Ft%3D17326&h=8a012

~**Ο Robert σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" αύριο.

Εκδήλωση: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 31 Μαΐου στις 8:00 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Αύριο, 31 Μαΐου στις 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία: ΚΑΜΑΡΑ, Θεσ/νικη, Ελλάδα

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=100555289993292&mid=26d3d1dG3dd6e022G14f4d0cG7&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~**Λές και ζόυμε σε ταινία..
Αιματηρή επίθεση των Σιωνιστών στο Στόλο της Ελευθερίας

Καλημέρα ..
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΕΝΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΑ...ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..
ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ..ΑΙΣΧΟΣ..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ.
ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝΕ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ..
ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ..ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ..ΠΡΟΔΟΤΕΣ...!!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΡΕ.....
REAL TIME ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ..
http://digitalship.shiptogaza.gr/

REAL TIME ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ..
http://www.shiptogaza.gr/
Σκηνές από την αιματηρή επίθεση των Σιωνιστών στο Στόλο της Ελευθερίας από τουρκικά κανάλια
http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TV2&slv=0

To TRT μιλάει για 2 νεκρούς και 30 τραυματίες...
http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TRTTURK&
Αιματηρή επίθεση των Σιωνιστών στο Στόλο της Ελευθερίας
P Please consider the environment before printing this e-mail !
Το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος και των τυχόν συνημμένων σε αυτό αρχείων είναι εμπιστευτικό και απόρρητο. Σε περίπτωση, που περιέλθει σε σας απόλάθος χωρίς να είστε ο σκοπούμενος παραλήπτης (ή πρόσωπο υπεύθυνο να το παραδώσει σε αυτόν), παρακαλούμε να το διαγράψετε άμεσα από το σύστημά σας και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα. Η αντιγραφή, χρήση ή κοινοποίηση σε τρίτους του μηνύματος αυτού από μη κατονομαζόμενο παραλήπτη αντίκειται στο νόμο.
Confidentiality Warning - Disclaimer: This e-mail contains information intended only for the individual or entity to which it is addressed and may contain confidential material. If the reader of this e-mail is not the intended recipient or the employee or agent responsible for delivering it to the intended recipient, any dissemination, copying or other use of, or taking of any action in reliance upon this e-mail is strictly prohibited. The sender bears no responsibility for any loss, disruption or damage to your data or computer system that may occur while using data contained in, or transmitted with, this e-mail. If you received this e-mail in error, please immediately notify the sender by return e-mail and delete the material from any computer. Any views expressed are personal unless otherwise stated.

Για να προστεθείτε στη ηλ. Ταχυδρομική λίστα του El.GR , ή για να συστήσετε το EL.GR σε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο, παρακαλώ διαβιβάστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον τίτλο “προσθέστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην λίστα διανομής του EL.GR”, στο Hellasxg@gmail.com

To EL.GR είναι μη κερδοσκοπικό, που υποστηρίζει την διατήρηση και μετάδοση του Ελληνισμού και τα ανθρώπινα δικαιώματα του λαού τής Ελλάδος...

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναρτήσεων παρακαλώ να ενημερώσετε με e-mail, ώστε να αφαιρεθείτε από τη λίστα παραληπτών.Ευχαριστώ..
Hellas XG
Blogs. http://hellasxg.blogspot.com/
http://hellasxgtopvideos.blogspot.com/
http://hellasxg.t35.com/
E-mail. hellasxg@gmail.com
Skype. Hellasxg
Twiter. http://twitter.com/hellasxg
Youtube. http://www.youtube.com/user/hellasxg02
NetLog.Hellasxg

~**Η Rafflezia σας προσκάλεσε στην εκδήλωση " Παρακολουθούμε τις εξελίξεις του ταξιδιού του "Στόλου της Ελευθερίας"" αύριο.

Εκδήλωση: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις του ταξιδιού του "Στόλου της Ελευθερίας"
'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 31 Μαΐου στις 1:00 π.μ.
Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 3 Ιουνίου στις 11:30 μ.μ.
Τοποθεσία: Παντού

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=132518756761642&mid=26ce2b8G3dd6e022G14f2e16G7&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~**Ο/Η Anastasios Panoy έστειλε μήνυμα στα μέλη του ελευθεροι bloggers.

Anastasios PanoyMay 31, 2010 at 1:01am
Θέμα: Τα blogs εντάσσονται στην κατηγορία των κουκουλοφόρων το
δεν κινδυνεύει η πολιτεία από την ανωνυμία των bloggers αλλά από την ασυδοσία και το ακαταδίωκτο των βουλευτών!
http://www.facebook.com/l/56973;enomenoiblogers.blogspot.com/2010/05/blogs_31.html

~**alkis προς EPANASTATO
προβολή λεπτομερειών 31 Μαϊ (Πριν από4 ημέρες)
εδώ εξομοιώνουν ύπουλα και προβοκατόρικα για ένα που δεν ξέρει..τα
πεπραγμένα,με λαϊκίστικο συνειρμό,την άρση της βουλευτικής ασυλίας,με
την άρση της ανωνυμίας του ιντερνετ
http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/05/blogs_31.html

~**~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/06/bloggers.html , Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2010
Αυτοί που μας γράφουν bloggers

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/06/02-03-06-2010.html , Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ σημερα και χθες κ.π.α 02 , 03 -06-2010

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/bloggers.html , . Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2010 ΟΙ BLOGGERS ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/02-06-2010.html , Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010 Τα Νέα μας - Ειδήσεις , Τετάρτη 02-06-2010 και άλλα
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/1-06-2010.html , Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 Τα Νέα μας Εδήσεις ο1-06-2010 και άλλα

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/blog-post_05.html Σάββατο, 05 Ιουνίου 2010 Ξένες Δημοσιεύσεις του σήμερα και του χθες

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/blog-post_1324.html , Σάββατο, 05 Ιουνίου 2010 Ξένες Δημοσιεύσεις του σήμερα και του χθες

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/blog-post_5565.html , Σάββατο, 05 Ιουνίου 2010 Ξένες Δημοσιεύσεις του σήμερα και του χθες

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/blog-post_7196.html , Σάββατο, 05 Ιουνίου 2010 Ξένες Δημοσιεύσεις του σήμερα και του χθες

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/06/05-06-06-2010.html , Σάββατο, 05 Ιουνίου 2010 Τα Νέα - οι ειδήσεις του Σ/Κ 05 , 06 -06 -2010
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/06/2010.html , Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2010
Αυτοί που μας γράφουν 2010

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/06/y-2010.html , Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2010
Yγεία για όλους Ιούνιος 2010

~** Ομοφυλοφιλία και Διαδίκτυο: Φονικό σεξ x2‏
Από:
Θεραπεία Ομοφυλοφιλίας (therapeiaomofylofilias@gmail.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 10:58:26 μμ
Προς:
http://youtube.com/watch?v=Cly2V1yosvE
http://youtube.com/user/rican2craveΦΟΝΟΣ Νο 1
Θύτης: o 31χρονος πόρνος (hustler) & συνοδός κυρίων (escort) Alex(ys) Fermaintt (βίντεο+φωτογραφία)
Θύμα: o 38χρονος πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Tampa http://ut.edu/ Michael Pecora
Ιστοσελίδα επαφής: http://craigslist.org/ (πριν την εμφάνιση των ομοφυλοφιλικών αγγελιών ο ενδιαφερόμενος υπογράφει ηλεκτρονικά υπεύθυνη δήλωση, ότι μεταξύ άλλων απαλλάσσει την ιστοσελίδα από κάθε νομική ευθύνη, που τυχόν προκύψει από την χρήση της)
Κίνητρο φόνου: ασυμφωνία στο ύψος της αμοιβής για σεξ & συνοδεία
Τον πρόδωσε το κλεμμένο κινητό του θύματος
Ήταν Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009, όταν η Αστυνομία της Νέας Υόρκης βρήκε το Michael Pecora μαχαιρωμένο 3 φορές με βαναυσότητα μέχρι θανάτου να κείται "σωριασμένος" σε 1 διάδρομο πλησίον του υπνοδωματίου στο διαμέρισμα του. Ο μάστορας του κτιρίου Joseph Piecyzkowski δήλωσε στην τηλεόραση, ότι είχε εκφράσει ανησυχίες για τον αριθμό των ανδρών, που μπαινόβγαιναν στο διαμέρισμα του θύματος τους τελευταίους μήνες: "2 χρόνια πριν, ήταν με έναν τύπο - ωραίο, ήσυχο. Αλλά τον τελευταίο χρόνο, κάμποσες φορές, έφερνε διαφορετικούς τύπους. & μίλησα στο διαχειριστή της πολυκατοικίας & είπε, ότι σύντομα κάτι θα συνέβαινε" Χάρη στην ανήσυχη αδερφή του Michael που του έστελνε μηνύματα & καλούσε στο κινητό του ακούγοντας έναν άγνωστο να αποκρίνεται, κατάφερε η Αστυνομία να εντοπίσει τα ίχνη του φονιά. Μετά τη διαφωνία θύτη & θύματος ως προς το ύψος της αμοιβής του πρώτου, επακολούθησαν οι θανατηφόρες μαχαιριές με το φονιά να ισχυρίζεται, ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του από επίθεση με μαχαίρι του φονευθέντος. Ο ισχυρισμός του Alexys, που έχει ποινικό μητρώο σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης, δεν έπεισε την Εισαγγελία που του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού (Στον Ελληνικό Ποινικό Κώδικα (Π.Κ.) η ανθρωποκτονία, όταν δε λαμβάνει χώρα με συναίνεση του θύματος, λογίζεται είτε με πρόθεση (δόλο) είτε από αμέλεια. Στις ΗΠΑ η ανθρωποκτονία λογίζεται συνήθως (διότι τα εγκλήματα κατά της ζωής ρυθμίζονται σε πολιτειακό & όχι ομοσπονδιακό επίπεδο, οπότε 50 πολιτείες ισοδυναμούν με 50 ποινικές νομοθεσίες) είτε πρώτου βαθμού, οπότε είναι με πρόθεση (δόλο) είτε δευτέρου βαθμού. Η τελευταία δεν είναι αναγκαστικά από αμέλεια, αλλά καταλογίζεται, όταν δεν αμφισβητείται μεν η διάπραξη του εγκλήματος από τον κατηγορούμενο, αλλά δεν είναι αδιαμφισβήτητες δε οι ενδείξεις για την πρόθεση του, οπότε αφήνεται στους ενόρκους η απόφαση για το βαθμό καταλογισμού ή όχι της ενοχής) & ληστεία (κλοπή κινητού) & τον κράτησε (υπόδικο) χωρίς τη δυνατότητα καταβολής χρηματικής εγγύησης (για προσωρινή αποφυλάκιση) Φεύγοντας από το διαμέρισμα του θύματος στη Νέα Υόρκη, πήρε ταξί με κατεύθυνση το σπίτι της μητέρας του στην Πολιτεία της Μασαχουσέτης για να αποκτήσει άλλοθι. Δεν είχε όμως τα χρήματα να πληρώσει το αντίτιμο για μια τέτοια απόσταση & έτσι αναγκάστηκε να δώσει σε αντάλλαγμα το κλεμμένο κινητό στον ταξιτζή, ο οποίος & απάντησε στις κλήσεις της αδελφής του θύματος & ανακρινόμενος μίλησε για το περιστατικό, εξέδωσε η Εισαγγελία της Νέας Υόρκης ένταλμα σύλληψης & έτσι συνελήφθη ως φυγάς στην οικία της μητέρας του στη Μασαχουσέτη. Στη συνέχεια έγινε έρευνα στην κύρια κατοικία του στη Μασαχουσέτη (η δευτερεύουσα ήταν στη Νέα Υόρκη) όπου βρέθηκε ο υπολογιστής του για να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του & να ομολογήσει.
http://youtube.com/watch?v=f65t7_P9p68
http://youtube.com/user/AMICUSVERITASΦΟΝΟΣ No2
Θύτης: O 17χρονος Γιάννης Κατέχης (βίντεο+φωτογραφία)
Θύμα: Ο παιδόφιλος (εφόσον γνώριζε την ανηλικότητα του θύτη, υπόθεση που εμφανίζει ισχυρά ερείσματα στο http://youtube.com/user/JSKcranks με σχόλιο του http://youtube.com/user/georgeweber77wabc & συνοδεία βίντεο & πηγών από τα http://georgeweberthenewsguy.blogspot.com/ & http://encyclopediadramatica.com/John_Katehis) George Weber δημοσιογραφούσε επί χρόνια στο W American Broadcasting Company http://wabcradio.com/ & την ύστατη στιγμή στο http://abcnews.com/
Ιστοσελίδα επαφής: http://craigslist.org/ (πριν την εμφάνιση των ομοφυλοφιλικών αγγελιών ο ενδιαφερόμενος υπογράφει ηλεκτρονικά υπεύθυνη δήλωση, ότι μεταξύ άλλων είναι τουλάχιστον 18 ετών, η οποία εντούτοις δε συνοδεύεται από αριθμό πιστωτικής κάρτας για να εξακριβωθεί η ενηλικότητα του χρήστη)
Κίνητρο φόνου: Η αγγελία, που είχε βάλει το θύμα στην ιστοσελίδα, προσέφερε 60$ για στοματικό σεξ. Ο Κατέχης ισχυρίστηκε, ότι ο Weber δεν του κατέβαλε τα χρήματα σε μετρητά & το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το PNP (Party & Play) sex (1 προς 1 ή ομαδικό σεξ με συνοδεία ναρκωτικών ή αλκοόλ - εν προκειμένω προσεφέρθησαν & τα 2 ) που προηγήθηκε, τον οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη. Η Εισαγγελία τον κράτησε (υπόδικο) μεν χωρίς τη δυνατότητα καταβολής χρηματικής εγγύησης (για προσωρινή αποφυλάκιση) αλλά σε ψυχιατρική κλινική δε.
27.03.2009 ΗΠΑ - Για δολοφονία Αμερικανού δημοσιογράφου κατηγορείται 16χρονος ομογενής του ανταποκριτή μας Π. Παναγιώτου
Ένας 16χρονος ομογενής στη Νέα Υόρκη κατηγορείται για τη δολοφονία γνωστού δημοσιογράφου.
Ο Γιάννης Κατέχης οδηγήθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Μπρούκλιν όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού & παράνομη κατοχή φονικού μέσου.
Ο αρχηγός της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης Ρέιμοντ Κέλι, ανακοίνωσε, ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο κατηγορούμενος σκότωσε τον 47χρονο δημοσιογράφο Τζορτζ Ουέμπερ, που εργαζόταν για χρόνια στο ραδιόφωνο του ABC.
Ο κ. Κέλι υποστήριξε ότι οι ντετέκτιβ έχουν συγκεντρώσει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον κατηγορούμενο, που βρήκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του θύματος.
Οι αστυνομικές αρχές ισχυρίζονται, ότι για τη σύλληψη του 16χρονου βοήθησε & ο Έλληνας πατέρας του που κατάγεται από το Μαθράκι της Κέρκυρας & σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ανήλικος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ανταποκρίθηκε σε αγγελία του θύματος που είχε αναρτήσει στον ιστοχώρο «Craiglist» & με την οποία ζητούσε «ερωτικό σύντροφο», υπογραμμίζοντας ότι ήθελε «να τον πνίξει με ερωτικές πράξεις» & ότι θα τον αντάμειβε. Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο κατηγορούμενος φέρεται να μαχαίρωσε το δημοσιογράφο 50 φορές.
Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Νιου Γιορκ Ποστ», η Αστυνομία ανακάλυψε τον Τζορτζ Ουέμπερ με τα πόδια του δεμένα & εκτιμούν, όπως σημειώνεται, ότι το θύμα έβγαλε μαχαίρι για να ελευθερωθεί & όχι για να επιτεθεί στον 16χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης είπε, ότι είχε πιει βότκα μαζί με το θύμα και έκαναν χρήση κοκαϊνης. Επίσης, υποστήριξε ότι ο δημοσιογράφος έβγαλε μαχαίρι & τον απείλησε, αλλά κατάφερε να του το αρπάξει & να τον μαχαιρώσει.
Στην προσωπική σελίδα του στο «myspace» o Γιάννης Κατέχης εμφανίζεται θαυμαστής του Σατανά, έχοντας φωτογραφίες με τατουάζ & μεταξύ άλλων, διακρίνονται γραφές με τον αριθμό 666.
http://omogeneia.ana-mpa.gr/press.php?id=5705
Πρώην Ομοφυλόφιλος σχολιάζει το σεξουαλικό φονικό του George Weber από Νεαρό "Σαδομαζοχιστή" & ευρύτερα το (sex) cruising ή cruising for sex (είναι η αναζήτηση είτε βαδίζοντας είτε οδηγώντας & μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση βαίνοντας με μέτρια & σταθερή ταχύτητα, κοινώς ρολάροντας ενός ερωτικού συντρόφου, συνήθως για ανώνυμη, παροδική μια φορά)
Ο στυγνός φόνος με μαχαιρώματα του δημοσιογράφου του WABC George Weber δεν εκπλήσσει κανέναν στην ομοφυλοφιλική κοινότητα. Ο κύριος Weber κατά τα φημολογούμενα αναζητούσε μια σεξουαλική συνάντηση της μιας φοράς με έναν άρρενα, που είχε συναντήσει στο http://craigslist.org/ & με τον οποίον δεν είχε ξανασυναντηθεί ποτέ πριν. Το 16χρονο αγόρι & "φερόμενος" (ως) φονιάς διατηρούσε μια σελίδα στο http://myspace.com/ όπου ισχυριζόταν, ότι επιδίδεται στο σαδομαζοχισμό.
Η στιγμιαία ευχαρίστηση, το οργιώδες σεξ & οι ανώνυμες σεξουαλικές "εφήμερες σχέσεις" είναι ενιαίο & αναπόσπαστο μέρος του ανδρικού ομοφυλοφιλικού τρόπου ζωής. Το γνωρίζω αυτό, επειδή έζησα αυτήν τη ζωή για περισσότερο από 20 χρόνια. Είμαι ένας 48χρονος που ανακάμπτει από την ομοφυλοφιλία (Ναι, είμαι ένας πρώην ομοφυλόφιλος) Είναι μια περίλυπη, απαθής, εγωκεντρική, αυτοκαταστροφική ζωή στην οποία το στιγμιαίο, ανώνυμο σεξ είναι εύκολα προσφερόμενο, πολύ κοινό & 1 ακέραιο τμήμα αυτού, που σημαίνει να είσαι ομοφυλόφιλος. Πηγαίνετε σε οποιαδήποτε ανδρική ομοφυλοφιλική ιστοσελίδα π.χ. http://manhunt.net/ "leather bar" (leather σημαίνει δερμάτινο, leather bar είναι το ποτοπωλείο, που συχνάζουν ομοφυλόφιλοι, συχνά σαδομαζοχιστές, ιδιαζόντως ντυμένοι) circuit party (στην κυριολεξία σημαίνει "συντροφιά" σε γύρο, στην πράξη πρόκειται για θεόρατες χορευτικές εσπερίδες με άφθονα ναρκωτικά & σεξ για ομοφυλόφιλους) κτλ. & θα βρείτε, ότι οι γρήγορες, της μιας φοράς επιπόλαιες ερωτικές περιπέτειες & οι πολλαπλοί σεξουαλικοί σύντροφοι, είναι πρωταρχικής σημασίας σε εκείνον τον τρόπο ζωής.
Ακόμη & στις ούτω καλούμενες ομοφυλοφιλικές "συμβιώσεις" η σαρωτική πλειοψηφία έχει "ανοιχτές σχέσεις" ή μια "μη ρωτάς, μη λες" πολιτική αναφορικά με τις εξωσυζυγικές σεξουαλικές (παράτολμες) περιπέτειες. Με πήρε πάνω από 20 χρόνια να αντιληφθώ αυτό το λυπηρό γεγονός & εάν επρόκειτο να παραμείνω στην ομοφυλοφιλία, θα έπρεπε να το αποδεχτώ. Εγώ προσωπικά κακοποιήθηκα βίαια & σχεδόν στραγγαλίστηκα από έναν από τους παρτενέρ μου, καθώς η σχέση πλησίαζε στο τέλος της. Αυτό, συνδυασμένο με άλλα γεγονότα & δοκιμασίες στη ζωή μου, με οδήγησε να στραφώ στο Θεό & να ικετέψω τον Ιησού για συγχώρεση των αμαρτιών μου & Αυτός με βοήθησε να εγκαταλείψω την ομοφυλοφιλική ζωή. Δεν αισθάνομαι μεταμέλεια, δε λυπάμαι & δεν έχω κοιτάξει ποτέ πίσω.
Δαβίδ
Ατλάντα
Όλα σχετικά με το "getting off" (λαϊκά η εκσπερμάτωση/εκσπερμάτιση)
Οι ομοφυλοφιλικές hook-up (αργκό όρος για την ερωτοτροπία, ιδίως μικρής διάρκειας) ιστοσελίδες όπως το http://manhunt.net/ (σύνθημα: "Get on, Get off"=Επικοινώνησε γραπτώς ή διά τηλεφώνου, Εκσπερμάτωσε) διευκολύνουν ομοφυλόφιλους να βρουν προσωρινό, αποκλίνον σεξ. Πολλοί άνδρες δείχνουν φωτογραφίες των γεννητικών τους οργάνων για να θέλξουν υποψήφια σεξουαλικά "ταίρια"
http://americansfortruth.com/news/former-homosexual-comments-on-george-weber-sex-cruising-murder.html
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/06/x2.html

~** Ο/Η Ioanna Baltsaki έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook.com/group.php?gid=25186548870.

Ioanna BaltsakiJune 8, 2010 at 2:44pm
(χωρίς θέμα)
It’s http://www.facebook.com/l/6cc8e;Classified.gr το εναλλακτικό blog http://www.facebook.com/l/6cc8e;www.e-magazino.gr/?p=6144 Φρειδερίκη Μενελάου http://www.facebook.com/l/6cc8e;www.e-magazino.gr/?p=6158 Απογραφή δημοσίων υπαλλήλων http://www.facebook.com/l/6cc8e;www.e-magazino.gr/?p=6167 Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Βουτσινάς http://www.facebook.com/l/6cc8e;www.e-magazino.gr/?p=6175 Βίασε 14χρονη που γνώρισε μέσω Facebook http://www.facebook.com/l/6cc8e;www.e-magazino.gr/?p=6181 Εξωγήινη ζωή στον Τιτάνα ανακάλυψε η NASA http://www.facebook.com/l/6cc8e;www.e-magazino.gr/?p=6187

~** Ο/Η Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.

Kostoulas VassilisJune 8, 2010 at 1:12pm
Θέμα: το 3ο μέρος της ομιλίας Ιωσήφ
το τρίτο μέρος της ομιλίας του γέροντα Ιωσήφ http://www.facebook.com/l/6cc8e;files.christian-orthodox.gr/romanos/elder-iosif-3.mp3 .-

~**Ο Premieraclub σας προσκαλεί στην εκδήλωση "PREMIERA CLUB - LIVE - ΜΠΙΛΙΑΣ - ΒΛΑΧΟΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - 18 - 06 - 2010" την Παρασκευή, 18 Ιουνίου στις 11:30 μ.μ. Giannis Paroutoglou, Tzenh Gkiati, and 14 other friends are also invited. Εκδήλωση: PREMIERA CLUB - LIVE - ΜΠΙΛΙΑΣ - ΒΛΑΧΟΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - 18 - 06 - 2010'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 18 Ιουνίου στις 11:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 19 Ιουνίου στις 7:00 π.μ. Τοποθεσία: ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 20 1ος ΟΡΟΦΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ 2105773990 begin_of_the_skype_highlighting 2105773990 end_of_the_skype_highlighting Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=130123303680708&mid=27889f8G3dd6e022G1549ed6G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Ο Houlio σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Get An Ipad Without Waiting At A LINE UP! [by FutureShorp]" την Τετάρτη, 2 Ιουνίου στις 2:00 μ.μ. Εκδήλωση: Get An Ipad Without Waiting At A LINE UP! [by FutureShorp]'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 2 Ιουνίου στις 2:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Παρασκευή, 25 Ιουνίου στις 5:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=128205090542515&mid=278797dG56358b7cG1e40c32G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςJune 8, 2010 at 10:21am
Θέμα: Μη μας φοβίζουν με την Δραχμή μας.
Με την επιστροφή μας στην Δραχμή, θα μπορέσουμε (με συνετές ασφαλώς ηγεσίες) να ρυθμίσουμε τα του οίκου μας.Η υποτίμηση των αξιών που θα ακολουθήσει, θα αντισταθμιστεί απο την αύξηση της παραγωγής με εξαγώγιμη στόχευση. Η ΟΝΕ ήταν και είναι καταστροφική για τους φτωχούς συγγενείς με αδύναμες οικονομίες. Αυτό ήταν το κομβικό σημείο (πέρα απο τις ρεμούλες) της αποτυχίας της πολιτικής Σημίτη και πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα.-

~**Ο ακτιβισμός δεν είναι έγκλημα!‏
Από:
Greenpeace Greece (gpgreece@mailing.greenpeace.org)
Εστάλη:
Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 6:02:59 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
.ExternalClass .ecx.style1
{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;}
.ExternalClass .ecx.style3
{font-size:16px;font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;}
.ExternalClass .ecx.style4
{font-size:16px;font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-weight:bold;}
.ExternalClass a:link
{color:#333333;}
.ExternalClass a:visited
{color:#333333;}
.ExternalClass a:hover
{color:#333333;}
.ExternalClass a:active
{color:#666666;}
.ExternalClass .ecx.style6
{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-weight:bold;color:#68BD45;}
.ExternalClass .ecx.style9
{font-size:25px;font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-weight:bold;color:#68BD45;}
.ExternalClass .ecx.style10
{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-weight:bold;}

If you are unable to see the message below, click here to view.
Ο ακτιβισμός δεν είναι έγκλημα!

18 μήνες, η ποινή φυλάκισης που ζήτησε ο Εισαγγελέας ...
Αγαπητέ φίλε,
Παρά τη διεθνή κατακραυγή για τη δίκη των “Tokyo 2” από 500.000 ανθρώπους, από ανθρωπιστικές οργανώσεις, τον ΟΗΕ και ειδικούς σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο Εισαγγελέας ζήτησε από τους δικαστές τη μεγαλύτερη ποινή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ακτιβιστής της Greenpeace στα 40 χρόνια δράσης της, δηλαδή 1,5 χρόνο φυλάκιση!
Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα, με το μήνυμα «ο ακτιβισμός δεν είναι έγκλημα!», μέλη της οργάνωσης και πολίτες δείχνουν τη συμπαράστασή τους στους ακτιβιστές Γιουνίτσι και Τόρου, οι οποίοι τιμωρούνται επειδή υπερασπίστηκαν τις φάλαινες!
Στάσου στο πλευρό των “Tokyo 2”! Σε χρειάζονται περισσότερο από ποτέ!

Σ' ευχαριστώ που παίρνεις θέση!

~**
[globaltaxrevolt] WHO TRUSTS KLEPTOCRATS?‏
Από:
globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 4:24:58 μμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

85% of Americans don't trust the federal government. As Ronald Reagan famously put it, the nine most terrifying words in the English language are: I'm from the government and I'm here to help. Venitists want to take government back from the special interests who think the government is their own personal ATM and from kleptocrats who bring us over-sized fake checks emblazoned with their signature as if it was their money to give. Starve the beast and join the Global Tax Revolt!There are a myriad of federal, state, and local laws on an incalculable number of subjects. The result of this is that the United States, the land of the free, has one of the highest per-capita prison populations in the world.. With less than 5 percent of the world's population, the United States has almost a quarter of the world's prisoners. The volume and scope of federal laws are especially distressing because very few of them are authorized by the Constitution. The essence of America, namely, a respect for the dignity of the individual, which inherently involves the government leaving the individual alone, has been pretty much forgotten by politicians in Washington, D.C., the state capitals and city councils around the nation. Which explains why public employees now make on average 30% more than their private sector counterparts, and 70% more in benefits. The political class seems to believe they have carte blanche to do as they please. While they have been turning a deaf ear to increasingly vocal expressions of frustration by the American people, if the trend in primary voting continues, our Washington elite may just be jarred awake. The Declaration of Independence says governments are created to secure our rights to life, liberty, and the pursuit of happiness. In other words, to leave us the hell alone. It doesn't take a village, we get along fine when we each strive to achieve our own goals.The Tea Party movement is made up of average Americans who are sick to death of politicians regulating, taxing, controlling, and limiting individual choice. Millions of concerned citizens are joining modern day tea parties of the Global Tax Revolt, named after the Boston Tea Party of 1773. They are protesting governments that, in the wake of today's financial crisis, are rapidly strangling their freedom, with endless bailouts, mounting regulations, reckless spending, and the promise of a crippling tax burden. Correctly sensing that freedom is being discarded, they seek to battle this trend by taking to the streets to register their outrage. Starve the beast and join the Global Tax Revolt!Congressmen think Americans sent them to Congress to solve problems when Americans sent them there to see to it that Americans are left alone to solve their own problems. Add to that the fact that many of American problems have been created by Congress, and Americans have the basis for a healthy, peaceful revolution.Instead of looking at ways to truly empower community, too many organizations that claim to represent Americans continue to place their faith in government, rather than in individuals. This is disheartening. Part of the genius of America is the entrepreneurial and creative spirit, which has opened the door for prosperity and a better quality of life for all Americans. This is precisely what brought many people to America. New York! How does the song go? "If you can make it there, you'll make it anywhere!" If you can make it there, you're some kind of genius. "This is the worst fiscal downturn since the Great Depression," announced the Governor. So what's he doing? He's bringing in the biggest tax hike in New York history. If you can make it there, he can take it there—via state tax, sales tax, municipal tax, a doubled beer tax, a tax on clothing, a tax on cab rides, an "iTunes tax," a tax on haircuts, 137 new tax hikes in all. If you can make it there, you'll certainly have no difficulty making it even in Greece, the most corrupt country on Earth! To a penniless immigrant called Arnold Schwarzenegger, California was a land of plenty. Now Arnold is an immigrant of plenty in a penniless land: That's not an improvement. One of his predecessors as governor of California, Ronald Reagan, famously said, "We are a nation that has a government, not the other way around." In California, it's now the other way around: California is increasingly a government that has a State. There is a golden American revolving door for the movement of Amerikleptocrats between roles as legislators and regulators and the industries affected by the legislation and regulation and pullpeddlers. An unhealthy relationship develops between the private sector and American government, based on the granting of reciprocated privileges to the detriment of Americans, leading to American regulatory capture. Robert Rubin, who helped create the world that led to the 2008 financial meltdown as Treasury Secretary under Bill Clinton, then took a top position at Citibank and made more than $100 million before it tanked on his watch. In the fall of 2008, when Citigroup was saved from bankruptcy with a taxpayer bailout, Rubin quietly slipped out the back door with his money, resigning from his position at Citigroup. Only recently Rubin made the headlines for offering the least apologetic non-apology imaginable for taking the American people to the cleaners.More than 200 former Congressional aides and lawmakers are now working for financial firms as part of a multibillion-dollar effort to shape, and often scale back, federal regulatory power. In other words, the regulators and their aides legislate the rules and then simply step through that infamous revolving door and pick up a handsome check on the other side. There are 20,000 well-employed registered pullpeddlers in Washington today. A $7 billion industry, lobbying is definitely a field to get into, even in bad times, and when the cost of grass-roots efforts and of strategic advisers are all counted, total spending on influencing policy in Washington approaches $15 billion a year.American taxpayers hold a one minute silence every April 15, infamous tax day, at midday as a sign of mourning for the death of their freedom. Furthermore, flags are at half mast in USA throughout April 15 and all meetings held all over the world are preceded by a one minute silence in solidarity with the American people. The gesture is coordinated by the Global Tax Revolt..With the exception of the Civil War, Americans lived without an income tax from the beginning of the United States until 1913, when the 16th Amendment was adopted. Americans living during that period of time understood that freedom and income tax were contradictory notions. If people wanted to live in a free society, it would have to be a society in which government was prohibited from levying taxes on income. Conversely, if people wanted to live in a society in which government is taxing income, then the price they pay is the loss of freedom. Everything changed in 1913, when socialist ideas were imported from Europe into the United States. That was the watershed year, the year that brought into existence what would become the twin jugular veins for the welfare state and warfare state, the income tax and the Federal Reserve System. From that date forward and continuing through today, Americans would be coerced, on pain of fine and imprisonment, into sending some governmentally imposed percentage of their income to the IRS. The magnitude of that change cannot be overstated, for it actually inverted the historical relationship between the American people and the federal government.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that when an economy suffers from erectile dysfunction, via-grab does not work, but only via-cut. The via recommended is to cut taxes, not grab more taxes. There are limits to how much government can tax before it kills the host. Even worse, when government attempts to subsidize prices, it has the net effect of inflating them instead. The economic reality is that you cannot distort natural market pressures without unintended consequences. Market forces would drive prices down. Government meddling negates these pressures, adds regulatory compliance costs and layers of bureaucracy, and in the end, drives prices up. Starve the beast and join the Global Tax Revolt!
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 88
Visit Your Group

~**
[eurofreedom] FIAT MONEY‏
Από:
anglograeco (anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 1:29:11 μμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

This past week several emerging and ongoing crises took attention away from the ongoing sovereign debt problems in Greece. Venitist Congressman Ron Paul points out the bailouts are merely kicking the can down the road and making things worse for taxpaying citizens, here and abroad. Greece is unfortunately not unique in its irresponsible spending habits. Greek-style debt explosions are quickly spreading to other nations one by one, and yes, the United States is one of the dominoes on down the line. Ron Paul notes that time and again it has been proven that the Keynesian system of big government and fiat paper money are abject failures in the long run. However, the nature of government is to ignore reality when there is an avenue that allows growth in power and control. Thus, most politicians and economists will ignore the long-term damage of Keynesianism in the early stage of a bubble when there is the illusion of prosperity, suggesting that the basic laws of economics had been repealed. In fact, one way to tell if a bubble is about to burst is if economists start talking about how the government and the Central Bank have repealed the business cycle. The truth is the laws of economics are constant and real, no matter how inconvenient they might be to politicians and bankers. This reality is setting in and the bills are coming due. In the mean time, countries that have no money have bailed out other countries that have no money, except for the phony money created by politicians, bureaucrats, and their partners-in-crime at the central banks. This may be preventing big well-connected banks from having to take on massive losses, but it is all at the expense of the taxpaying citizen. Ron Paul points out that as governments and central banks continue the cycle of spending and inflating, the purchasing power of their currencies is constantly being degraded. These currencies are what the people are working for and saving. This inflation guts the savings and earnings of the people, who have very limited options for protecting themselves against these ravages. One option is to convert their fiat currency into something out of reach of central banks and government spending, such as gold or silver. It is fairly typical in the midst of economic crises like these for gold to come under attack from Keynesians economists and their amen corner in the media. The arguments against gold are usually straw men, based on a fundamental misunderstanding of the purpose of buying gold. Gold is not a typical investment. It is a defense against the predictable behavior of governments to debase a fiat currency under its absolute control. The people who run the printing presses have trouble shutting them off. In order to limit one's exposure to this reckless behavior, it is wise to exchange unsound assets for sound ones. Ron Paul nptes that as the foundation of their power, their fiat currency, is rejected or avoided, government power is compromised. Fiat currencies trade the people's freedom and security for the government's freedom to squander the wealth of the nation on wasteful pet programs, wars, and corruption. This is why the freedom of the people is so intertwined with a sound monetary unit. This is also why the founders liked gold and silver, and supporters of big government hate them.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that since its inception in 1913, the Federal Reserve has helped to devalue the dollar by 96%. During the recent economic crisis, it has poured trillions of dollars into the economy with no oversight, made secret agreements with foreign banks and governments, and has refused to tell Congress who is getting the money or to give it the details of what deals are being made. We demand full transparency from the central banks. Venitis notes that central bank's artificial creation of credit is the culprit in the business cycle. As the boom turns into bust, the economy tries to readjust itself into a configuration that conforms to consumer preferences. That is why it is so essential for government to stay entirely out of the adjustment process, because arbitrary government behavior can only delay this necessary and healthy process.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)

~**This Week's Top New Actor Photos
Jessica Biel - 22 New Photos
More...

Jude Law - 19 New Photos


More...

Anna Faris - 17 New Photos


More...

~**Hello Stamatis Skoulikas, here is the latest news from your Viadeo network
Your profile Your network
Events in your area

Croisière massage Tantrique- Lesvos

EVENTS GRECE- Korinthia

Croisière massage Cocoon- Lesvos
More events

Tips and advice
In need of a career change?You can find many career opportunities by consulting the list of jobs posted on Viadeo or by contacting Viadeo members at your target company.
> Implement this tip

Viadeo enables you to make business contacts and develop your business...We are always happy to hear of your Viadeo success stories. Your testimonials can be viewed by up to 3 million members which further increases your visibility.
> Implement this tip

Member testimonials
Arup BhanjaWeb 2.0 Architect,/[PHP,Mysql,ASP,JavaScript,AJAX] DeveloperFor me, Viadeo has opened new windows and doors to the constantly evolving world of career building, business networking and socializing. Best wishes to the creators for giving us such an open platform for sharing ideas. Keep up the good work!
Yannick JanssenBusiness and Channel Developer, Hi-Stor TechnologiesViadeo strengthens and extends your existing network of trusted contacts. Viadeo is a networking tool that helps you discover connections to recommended job candidates, industry experts and business partners. A must have for an account executive.
See all the testimonials Add a testimonial


~** ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΥΡΩ ΞΕΡΟΚΟΥΡΑΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ ΤΣΙΡΛΑ, ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΔΥΟ....!!!!!
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Τις τελευταίες μέρες, μερικοί φωστήρες, οικονομολόγοι του τίποτα,εμφανίζονται θιασώτες επαναφοράς της ΔΡΑΧΜΗΣ, με συνοδό υποτίμηση, της τάξης τουλάχιστον του 30% και βλέπουμε.Η συνταγή της κοτσάνας των πτυχιούχων του καμπινέ του Λόντον Σκουλ Οφ Οικονόμικς με αλληλογραφία (!!!!!!!!!!!), συνοδεύεται επίσης, με συμβουλές και παροτρύνσεις, για υποταγή στη πολιτική του κράτους-σερβιτόρου, δηλαδή της αποκλειστικής ενασχόλησής μας με τον τουρισμό, άντε και ολίγη από αγροτοκουλτούρα άνευ επιδότησης.....Τα ίδια τούβλα, αρέσκονται να πιπιλίζουν και κάποιους καινοφανείς και κενοκεφαλείς αστέρες της οικονομικής ανάλυσης, με πρόθεμα Γιοακίμ ή Άμπραχαμ ή άντε και γαμήσου, για να καταστήσουν τη πρόταση επιδεκτική μαθήσεως της ασχετοσύνης μας ήλιε ανόητε.......Δεν μου καίγεται καρφί, πίσω από ποια ταμπέλα φιλοξενούνται και αναπαύονται τα νεοεπελαύνοντα τούβλα (ή / και απατεώνες) της οικονομολογίας............
ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΤΟΥΒΛΑ ή ΑΠΑΤΕΩΝΕΣΑν μπορούσε το οικονομολογικό τούβλο ο Παπακωνσταντίνου (κι ο Τζέφρις κι ο Καρατζαφέρης, κι ο Σαμαροφέρνης κι η Μητσοτάκαινα και οποιοσδήποτε γνωστός καραγκιόζης), να κάνουν παιχνίδι υποτίμησης του ΕΥΡΩ για να κερδοσκοπήσουν αυτοί σαν λαμόγια και τα αφεντικά τους τα προ πολλού κατονομασθέντα, μετά των έσω-έξω τραπεζών και χρηματιστών, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.Κι αν μπορούσαν οι λοιποί ευρωαπατεώνες, να τους έδιναν έγκριση για ευρωϋποτίμηση, ομοίως θα το έκαναν.
ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΒΔΗΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΜΕ "ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ" ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ????????Ακριβώς τις ίδιες απάτες που επιδιώκουν και πετυχαίνουν με την υποτίμηση των ....μεροκάματων!!!!!!! Μια υπόγεια, απίστευτης αγριότητας, αναδιανομή του πλούτου υπέρ του Διεθνούς και ντόπιου τραπεζικού συστήματος, με συνέχιση της επιδότησης του πολιτικοδικαστικού κατεστημένου!!!!!!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Είτε τους μισθούς και τις συντάξεις πετσοκόψουν, είτε υποτίμηση κάνουν, το οικονομικό αποτέλεσμα ρε λωποδύτες είναι το ίδιο. Το τίμημα-κόστος το πληρώνει ο λαός. Αυτοί που είναι φτωχοί, γίνονται φτωχότεροι και στις δύο περιπτώσεις, στον βωμό του ψεύδους της οικονομολογικής ανταγωνιστικότητας προϊόντων και υπηρεσιών.
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΜΟΕΙΔΩΝ, ΑΝΤΕ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ????????Θα ανταγωνίσεται τον τεμενέ του σερβιτόρου με το νέο μοντέλο της OPEL, ρε άσχετοι????? Ούτε καν τα περίφημα κεράσια Στροπόνων, μπορούν να προκαλέσουν ανταγωνισμό με τα υποβρύχια που γέρνουν........Για να ανταγωνίζεσαι ρε μαλάκες άλλους, μέσα σε μια ενιαία αγορά, πρέπει να θέλεις να παράγεις μερικά από τα βιομηχανικά ή τεχνολογικά προϊόντα των βιομηχανικών και προηγμένων συνεταίρων σου.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΛΛΑΓΗ" ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣΟ
ποιαδήποτε κίνηση πάνω σε αυτά τα συγκεκριμένα θέματα, βρωμοκοπάει απάτη ή ασχετοσύνη.Τα προβλήματα οποιασδήποτε Δημόσιας Οικονομίας είναι:1.--- Οι εκάστοτε διεφθαρμένες ληστοσυμμορίες του πολιτικοδικαστικού συνδικάτου εγκλήματος.2.--- Ο βίαιος εκμηδενισμός του διεθνούς εμπορίου της χώρας με παράνομες επιδοτήσεις των εισαγόμενων και ενδοκοινοτικών (άλλων χωρών) βιομηχανικών (κυρίως) προϊόντων.3.--- Η βίαια εξαφάνιση ή αποθάρρυνση της ντόπιας βιομηχανικής παραγωγής, ακόμα και της φασόν παραγωγής.4.--- Η πολιτικοδικαστική ενθάρρυνση του παραεμπορίου και του λαθρεμπορίου. Το "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ" δεν είναι απλά οι πεινασμένοι λιανοπωλητές. Το πρόβλημα ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΙΓΑ για τη τοπική οικονομία, γιατί οι εβραιοκινέζικες πολυεθνικές τύπου cosco, πετυχαίνουν συμφωνίες ανεξέλεγκτης αποικιοκρατικής εγκατάστασης. Αυτές οι ανεξέλεγκτες συμφωνίες υποταγής, είναι οι πραγματικοί τροφοδότες του λαθρεμπορίου.5.--- Ο μη χαρακτηρισμός ως "ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ", των οικονομιών γειτονικών κρατών, οι οποίες με φορολογικά και εισοδηματικά μέτρα που λαμβάνουν, ευνοούν την υπονόμευση της οικονομίας της χώρας-θύματος. Μια εθνοκεντρική οικονομία, οφείλει να αυτοπροστατευθεί και αντί να αυξάνει τη δική της φορολογία, πρέπει να λαμβάνει δασμολογικά αντίμετρα, κατά των οικονομιών γειτονικών χωρών. ΚΑΙ ΠΡΙΝ κάποιο αρχίδι σπεύσει να μου πει, ότι δήθεν στην ΕΕ αυτά δεν γίνονται, να βγει και να εξηγήσει τις συνεχείς ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (σχετικό παραπάνω 2).6.--- Η έλλειψη θεσμών απαγόρευσης-αποθάρρυνσης της μετεγκατάστασης επιχειρήσεων σε τρίτες χώρες, του λεγόμενου χαμηλού κόστους, σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις, που οι μετεγκαθιστώμενες επιχειρήσεις, όχι μόνο δεν συνεισφέρουν, αλλά σκανδαλωδώς υπονομεύουν τη ντόπια παραγωγή και κυρίως τη ντόπια Δημόσια Οικονομία. Τέτοιες επιχειρήσεις, πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυξημένη σκληρότητα, ανάλογης εκείνης που επιδεικνύουν αυτές σε βάρος της χώρας, την οποία θέλουν μόνο για τη χρησιμοποιούν σαν σκαλοπάτι και αδιαφορούν για τη συμβολή τους στη καταστροφή της ντόπιας οικονομίας.7.--- Η έλλειψη πραγματικών κινήτρων, για επενδύσεις στη πραγματική βιομηχανία. Η μεγαλύτερη οικονομολογική μαλακία, είναι η "θεωρεία" ταύτισης των κινήτρων επενδύσεων με την εξαφάνιση του μεροκάματου, από αυτούς που χρησιμοποιείς για να παράγεις. Η Δημόσια Οικονομία για να επιβιώσει, πρέπει να είναι πρωτίστως ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ, με την έννοια, ότι το Εθνικό Συμφέρον υπερισχύει παντού και λαμβάνεται μέριμνα εξισορρόπησης και μείωσης των εισοδηματικών ανισοτήτων. Όταν ξέρεις, ότι η πείνα και εξαθλίωση της μάζας, φέρνουν την εξέγερση και τη καταστροφή, πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από οικονομολογικός μαλάκας, για να λες ότι δήθεν επενδύεις στο φτηνό ή / και ανύπαρκτο μεροκάματο.8.--- Η συνεχιζόμενη έλλειψη μέτρων αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής, με ουσιαστικά χτυπήματα κατά των υπεράκτιων εταιρειών. Το γελοίο της υπόθεσης είναι, ότι κρατικές εταιρείες (Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες κλπ) πάνε (λέει) και "επενδύουν" σε τρίτες χώρες, ιδρύοντας .....υπεράκτιες εταιρείες!!!!!!!9.--- Η συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη κυβερνητική στήριξη φοροφυγάδων επιχειρήσεων, οι οποίες για να συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν μέσω των κινήτρων επενδύσεων, πραγματοποιούν μαϊμού συγχωνεύσεις επιχειρήσεων, που "ιδρύονται" με σαφέστατη πρόθεση να ψευτοσυγχωνευτούν (ίδια ιδιοκτησία - κοινό επιχειρηματικό συμφέρον).10.--- Η συνεχιζόμενη επιδότηση μεροκάματων και ασφαλιστικών εργοδοτικών εισφορών επιχειρήσεων, για δήθεν δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Εδώ το διεφθαρμένα ανύπαρκτο κράτος, κάνει τα στραβά μάτια, και δεν βλέπει ότι κατασκευάζονται νέες ψευτοεπιχειρήσεις, από τους ληστές-επιχειρηματίες που πραγματοποιούν τις περισσότερες απολύσεις, μόνο και μόνο, για να ......επαναπροσλάβουν με επιδότηση μεροκάματου και ασφαλιστικών εισφορών, στις ......ψευτο-νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις, αυτούς που .....απέλυσαν από τις ......μητρικές!!!!!!!!!!11.--- Η ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΗ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ που προμηθεύεται ο Δημόσιος Τομές, στοιχείο και αυτό, της υπάρχουσας διαφθοράς.12.--- Οι συνεχιζόμενες πολιτικές, διάλυσης της εσωτερικής κοινωνικής συνοχής.Τα παραπάνω, σαφώς και είναι συγκερασμός επιστημονικής γνώσης με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία και διατυπώνονται με διορατικότητα στο αύριο, χωρίς να έχω τη παραμικρή ανάγκη να επικαλεστώ, κανέναν αυτόκλητο πούστη, πρόθυμο να με σώσει με μια θηλιά στον λαιμό, με μια σφαίρα στο κεφάλι. Θα κλείσω με μια συμβουλή, προς όλους εκείνους, οι οποίοι ναι μεν βλέπουν την υπάρχουσα πολιτική αναμπουμπούλα ένεκα διαφθοράς, που έφερε η εκτεταμένη διαφθορά, και είτε από πραγματική έλλειψη γνώσεων, είτε γιατί είναι περιπλανώμενοι αποτυχημένοι απατεώνες, που αρπάζονται από μια μαλακία που θα πει κάποιος "γιοακίμ", κάποιος "άμπραχαμ", κάποιος.......: ======== Είμαι καθολικά γδαρμένος ήδη με το ΕΥΡΩ, ο.κ.??????????????????======== Είναι δυνατόν, να πείσει εμένα, οποιοδήποτε αρχίδι που λέγεται "γιοακίμ" και δεν ξέρω πως αλλιώς και να μου λέει "Έλα..... να μη σε κουράζω άλλο με το ΕΥΡΩ........ γύρνα κι από την άλλη, να σε ισορροπήσω με ένα δεύτερο ΔΡΑΧΜΙΚΟ ξέσκισμα, και να δεις που θα με θυμάσαι.......".Και αυτό το καθίκι, είναι από τους συχνότερους ομοτράπεζους-συμβούλους του Εβραίου Πρωθυπουργού των Αθηνών!!!!!!!!!!!!Να βρεθώ περιστασιακά στην ανάγκη, να κάνω για λίγο καιρό τον σερβιτόρο, δεν είναι ντροπή......ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ, να με εξαναγκάζουν οι εβραιοευρωπαίοι, και να αποδέχομαι αιώνια καταδίκη, και να μη δικαιούμαι να κάνω τίποτε άλλο, από το να σκύβω ασταμάτητα, για να σερβίρω τον κάθε λιγδιάρη, ένεκα σχέσης υποταγής και κατασκευασμένης εξαθλίωσής μου!!!!!
ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΑναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ==================================================================================
ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΟΥΜΠΟΪΛΙΚΙΑ, ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ, ΣΤΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ: "Αγαπητό blog, σου στέλνω email αγανακτησμένος έπειτα από τα όσα έχουν συμβεί στις πρυτανικές εκλογές του αρχαιότερου πανεπιστημίου της χώρας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Για σήμερα, Δευτέρα, είχαν προγραμματιστεί οι - ήδη μία φορά αναβληθείσες - πρυτανικές εκλογές του ΕΚΠΑΗ πρώτη αναβολή έγινε έπειτα απο καταγγελίες του Προέδρου του Τμήματος της Νομικής, κ. Φορτσάκη και υποψήφιου πρύτανη, για νοθεία στους εκλογικούς καταλόγους των υποψήφιων διδακτόρων της Ιατρικής. Η καταγγελία έπιασε τόπο, καθώς ο κατάλογος των 10.000 ψηφοφόρων περιορίστηκε αισθητά στις 4.500 περίπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ............. ............... ........................ .........==================================================================================
ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ --- ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΩΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Τι χρώμα έχει το σκοτάδι;
Ρεπορτάζ στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης που κινδυνεύει να κλείσει λόγω οικονομικών προβλημάτων
Εικόνες από τον κόσμο των τυφλών, τα όνειρα τους αλλά και τους εφιάλτες τους μετέδωσαν οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010............... ............... ................. ....... ================================================================================
Η Γυναίκα, η Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, ο αγώνας της και όλη η αλήθεια για τη θράκη και τα βρώμικα παιχνίδια της Τουρκίας================================================================================
ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ" ??????????================================================================================
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΑΒΑΛΕ Κάποιοι αποτρελάθηκαν και πάνε να φτιάξουν ....."αντίσταση" με ταμπέλα "προόδου", για κάποιον κίβδηλο "ήρωα", που κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο της Τούμπας, γίνεται σεισμός από τη λαοθάλασσα, με το "υπερσύνθημα": "ΠΑΠΑ - ΠΑΠΑ - ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ". Δεν προλαβαίνω να σβύνω e-mails!!!!! ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ????? ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΩΡΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ????ΜΗΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΕΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ????? ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΙΑΤΟΥ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΕΣΤΡΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ, ΧΑΡΙΝ ΠΟΙΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?????ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΡΙΟ. ΤΟ ΦΤΥΝΩ.ΑΛΛΑ ΡΕ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΣΥΝΗΣ, ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΡΕΣΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ."ΠΑΠΑ - ΠΑΠΑ - ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ"!!!!!!!!!! ΘΡΙΑΜΒΟΣ. ΜΠΗΚΕ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΚΟΠΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ.ΣΚΑΤΑ................... .................. ................ .................... ................. ........................ .................===============================================================================
Εχθροί μας, οι Ισραηλινοί --- Πότε θα ξυπνήσει η απειλή; Aπό τον Justin Raimondo , 7 Ιουνίου του 2010:Ένας από τους αναγνώστες μου, στα σχόλια παρακάτω, έγραψε το εξής ως απάντηση στην τελευταία στήλη μου για το Ισραήλ, για τη πειρατεία του στολίσκο για τη Γάζα:
«Και πάλι Θέτω το ερώτημα: Τι κάνουν οι πολιτικοί μας για τους Ισραηλινούς, που τους κάνει (να συμπεριφέρονται) σαν τέτοιες πόρνες; Dirty εικόνες; Απειλές και παρακράτηση ανθρωπιστικής βοήθειας; Είναι πραγματικά ενοχλητικό, καθώς και εξοργιστικό, να βλέπετε ένα Κογκρέσο, να ξεβρακώνετε συλλογικά μέχρι κάτω γύρω από τους αστραγάλους και τους νομοθέτες, απλώς να περιμένουν από το Ισραήλ για να το κάνει ξανά". Οχι ότι υπάρχει κάτι λάθος με αυτό ... Λοιπόν, πράγματι, υπάρχει κάτι το πολύ λάθος με αυτό, αλλά, εν πάση περιπτώσει, ποια είναι η απάντηση στο ερώτημα αυτό; Ξανά και ξανά το Ισραήλ έχει εξοργίσει τον κόσμο, και ακόμη και πολλοί από τους πιο αφοσιωμένους υποστηρικτές του, για τις ενέργειές του: πολλαπλές εισβολές στο Λίβανο, «επιδρομές» σε Γάζα και τη Δυτική Όχθη, η ολοένα επέκταση των οικισμών, η φαυλότητα του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων που χαρακτηρίζει την παρούσα ακροδεξιά κυβέρνηση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, η οποία συμπεριλαμβάνει τ ανοιχτά ρατσιστικό και φασιστικό κόμμα του thuggish Avigdor Lieberman - ο κατάλογος των αμαρτιών του Ισραήλ είναι μακρύς, και αυτό συμβαίνει αρκετά πίσω, αλλά και τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και όταν οι Ισραηλινοί ανατίναξαν πλοίο του Ναυτικού των ΗΠΑ, το USS Liberty, ένα στρατιωτικό σκάφος............ ............... ............ .................=================================================================================
ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΝΤ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ > Ποιούς ωφέλησαν τα μέτρα του ΔΝΤ =================================================================================-- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
http://avragioz.blogspot.com/ .-

~** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο marh σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - εγώ γνωρίζω καλά τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/marh/

~** Ο Houlio σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Get An Ipad Without Waiting At A LINE UP!" την Τετάρτη, 2 Ιουνίου στις 12:30 π.μ. Εκδήλωση: Get An Ipad Without Waiting At A LINE UP!'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 2 Ιουνίου στις 12:30 π.μ. Ώρα Λήξης: Τρίτη, 29 Ιουνίου στις 3:30 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=123248357714507&mid=277ba62G56358b7cG1e3b3b2G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Ο/Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Xrhstos FrikJune 8, 2010 at 6:10am
Θέμα: ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2010
ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ... ΚΛΙΚΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ->http://www.facebook.com/l/4eb78;radiomusicrock.blogspot.com ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ RADIO MUSIC ROCK ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ

~**
Λές και ζόυμε σε ταινία..


Καλημέρα ..
Απο περιέργεια μπήκα στο internet στην εταιρεία VANTAGE είναι η εταιρεία που αναφέρεται στο πιο κάτω άρθρο μου και κατασκευάζει πλαστικα αεροστεγή φέρετρα..κατα χιλιάδες..ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΕΡΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..Χτύπησα στην google vantage και βγαίνει πρώτο αυτό το site..http://www.vantagecontrols.com/Mπήκα μέσα και τη να δώ..Μπείτε να δείτε.. Τυχαίο δεν νομίζω.. Σε αυτούς τους μυστικούς κύκλους τους αρέσει να παίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια..
Η συνέχεια εδώ..Λές και ζούμε σε ταινία..

Άρθρα επιλογές
ΠΡΟΔΟΣΙΑ... "Κύριε ΓΑΠ, πόσες φορές έχετε δει τον Σόρος πρόσφατα;"
Κάθαρση μέχρις... εσχάτων
" Συντρόφισσες και σύντροφοι : Για τον Σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι ! "
ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ THINK TANK ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ "MAVI MARMARA"
Τουρκικά κυρήγματα μίσους στην Δυτική Θράκη
Σίγουρα αυτό δεν το έχετε παρατηρήσει στις σειρές που βλέπετε
Έχουμε μπει ήδη σε ελεγχόμενη χρεοκοπία….
"O Farage για την Ευρω-κρατία "
"Κοεμτζόγλου λέγεται ο Χρυσοχοΐδης!.."
Η φωτο που δείχνει ότι η βουλή είναι ένα μπου...
Ένα μυστικό φυλαγμένο καλά επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες ???
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΟ TO AΡXONTIKO;;;
Μην τον βγάζεις τον τίτλο Παπαδάκη
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ Chemitrails-HAARP
Άρχισαν οι δημόσιες αποδοκιμασίες για τον Παπανδρέου
Πρόκληση να βάζεις κάμερες σε τέτοια χλιδή την ώρα που ο κόσμος ταλαιπωρείται
Η Γυναίκα, η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, ο αγώνας της και όλη η αλήθεια για την Θράκη και τα βρώμικα παιχνίδια της
Φωτογραφίες ΣΟΚ απο το τουρκικό πλοιο
Οι απαιτήσεις των μεταναστών άρχισαν πρίν ακόμη ψηφίσουν
Υπομονή και καλό κουράγιο..
P Please consider the environment before printing this e-mail !
Το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος και των τυχόν συνημμένων σε αυτό αρχείων είναι εμπιστευτικό και απόρρητο. Σε περίπτωση, που περιέλθει σε σας απόλάθος χωρίς να είστε ο σκοπούμενος παραλήπτης (ή πρόσωπο υπεύθυνο να το παραδώσει σε αυτόν), παρακαλούμε να το διαγράψετε άμεσα από το σύστημά σας και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα. Η αντιγραφή, χρήση ή κοινοποίηση σε τρίτους του μηνύματος αυτού από μη κατονομαζόμενο παραλήπτη αντίκειται στο νόμο.
Confidentiality Warning - Disclaimer: This e-mail contains information intended only for the individual or entity to which it is addressed and may contain confidential material. If the reader of this e-mail is not the intended recipient or the employee or agent responsible for delivering it to the intended recipient, any dissemination, copying or other use of, or taking of any action in reliance upon this e-mail is strictly prohibited. The sender bears no responsibility for any loss, disruption or damage to your data or computer system that may occur while using data contained in, or transmitted with, this e-mail. If you received this e-mail in error, please immediately notify the sender by return e-mail and delete the material from any computer. Any views expressed are personal unless otherwise stated.

Για να προστεθείτε στη ηλ. Ταχυδρομική λίστα του El.GR , ή για να συστήσετε το EL.GR σε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο, παρακαλώ διαβιβάστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον τίτλο “προσθέστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην λίστα διανομής του EL.GR”, στο Hellasxg@gmail.com

To EL.GR είναι μη κερδοσκοπικό, που υποστηρίζει την διατήρηση και μετάδοση του Ελληνισμού και τα ανθρώπινα δικαιώματα του λαού τής Ελλάδος...
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναρτήσεων παρακαλώ να ενημερώσετε με e-mail, ώστε να αφαιρεθείτε από τη λίστα παραληπτών.Ευχαριστώ..

Hellas XG
Blogs. http://hellasxg.blogspot.com/
http://hellasxgtopvideos.blogspot.com/
http://hellasxg.t35.com/
E-mail. hellasxg@gmail.com
Skype. Hellasxg
Twiter. http://twitter.com/hellasxg
Youtube. http://www.youtube.com/user/hellasxg02
NetLog.Hellasxg

~**Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G KARAOKE SHOW @ ΑΙΓΛΗ CAFE BAR" την Τετάρτη, 9 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ. Προσκλήθηκαν επίσης και οι Houlio Gabbana και Xenia Zerkidi. Εκδήλωση: 3G KARAOKE SHOW @ ΑΙΓΛΗ CAFE BAR'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 9 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 10 Ιουνίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: IERA ODOS K THIVWN AIGALEW Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=119934054714880&mid=2779969G56358b7cG1e39eabG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο traffic σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Βάλτε το LINK του ιστιολόγιου σας σε εμάς!!! http://go.sync.gr/J4Vt5IyL- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/traffic/- - - - - - - - - - - - - - - - - -

~**Ο/Η Γιάννης Μιχ Λαγωνικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ.

Γιάννης Μιχ ΛαγωνικόςJune 8, 2010 at 1:07am
Θέμα: ευχαριστω για τη συμετοχη.
οσοι δεν ειστε φιλοι μου και θελετε να γινουμε,στειλτε αιτημα φιλιας,επισης στειλτε αν θελετε την ομαδα σε ολους τους φιλους σας.ευχαριστω θερμα.

~** Ο Γιάννης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=128800650481373&mid=277599bG3dd6e022G154151eG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Ο/Η Νιους ❷❹ Τζι Αρ έστειλε μήνυμα στα μέλη του To LINK για το Δευτερο DVD.

Νιους ❷❹ Τζι ΑρJune 7, 2010 at 7:42pm
Θέμα: Το εξωφυλλο από τη ΝΕΑ τσόντα της ΝΤΟΥΒΛΗ
ΑΜαρτησα για....... http://www.facebook.com/l/91a79;news24.gr .-

~** Ο/Η Mixalis Mpourgos έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook..com/group.php?gid=46699417870.

Mixalis MpourgosJune 8, 2010 at 11:22am
Θέμα: Συμπορευόμαστε μαζί σας
Ξανά μαζί !Διαβάστε τη σχετική μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: http://www.facebook.com/l/4eb78;portal.environment.gr/news.php?item.2486..4

~**Ο/Η Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.

Kostoulas VassilisJune 8, 2010 at 1:12pm
Θέμα: το 3ο μέρος της ομιλίας Ιωσήφ
το τρίτο μέρος της ομιλίας του γέροντα Ιωσήφ
http://www.facebook.com/l/4eb78;files.christian-orthodox.gr/romanos/elder-iosif-3.mp3 .-

~**Ο/Η Ioanna Baltsaki έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook.com/group.php?gid=25186548870.

Ioanna BaltsakiJune 8, 2010 at 1:56pm
(χωρίς θέμα)
It’s http://www.facebook.com/l/6cc8e;Classified.gr το εναλλακτικό bloghttp://www.facebook.com/l/6cc8e;www.e-magazino.gr/?p=6144Φρειδερίκη Μενελάουhttp://www.facebook.com/l/6cc8e;www.e-magazino.gr/?p=6158Απογραφή δημοσίων υπαλλήλωνhttp://www.facebook.com/l/6cc8e;www.e-magazino.gr/?p=6167Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Βουτσινάςhttp://www.facebook.com/l/6cc8e;www.e-magazino.gr/?p=6175Βίασε 14χρονη που γνώρισε μέσω Facebookhttp://www.facebook.com/l/6cc8e;www.e-magazino.gr/?p=6181Εξωγήινη ζωή στον Τιτάνα ανακάλυψε η NASAhttp://www.facebook.com/l/6cc8e;www.e-magazino.gr/?p=6187 .-

~**
[globaltaxrevolt] WHO TRUSTS KLEPTOCRATS?‏
Από:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com εκ μέρους globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 4:25:05 μμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

85% of Americans don't trust the federal government. As Ronald Reagan famously put it, the nine most terrifying words in the English language are: I'm from the government and I'm here to help. Venitists want to take government back from the special interests who think the government is their own personal ATM and from kleptocrats who bring us over-sized fake checks emblazoned with their signature as if it was their money to give. Starve the beast and join the Global Tax Revolt!There are a myriad of federal, state, and local laws on an incalculable number of subjects. The result of this is that the United States, the land of the free, has one of the highest per-capita prison populations in the world. With less than 5 percent of the world's population, the United States has almost a quarter of the world's prisoners. The volume and scope of federal laws are especially distressing because very few of them are authorized by the Constitution. The essence of America, namely, a respect for the dignity of the individual, which inherently involves the government leaving the individual alone, has been pretty much forgotten by politicians in Washington, D.C., the state capitals and city councils around the nation. Which explains why public employees now make on average 30% more than their private sector counterparts, and 70% more in benefits. The political class seems to believe they have carte blanche to do as they please. While they have been turning a deaf ear to increasingly vocal expressions of frustration by the American people, if the trend in primary voting continues, our Washington elite may just be jarred awake. The Declaration of Independence says governments are created to secure our rights to life, liberty, and the pursuit of happiness. In other words, to leave us the hell alone. It doesn't take a village, we get along fine when we each strive to achieve our own goals.The Tea Party movement is made up of average Americans who are sick to death of politicians regulating, taxing, controlling, and limiting individual choice. Millions of concerned citizens are joining modern day tea parties of the Global Tax Revolt, named after the Boston Tea Party of 1773. They are protesting governments that, in the wake of today's financial crisis, are rapidly strangling their freedom, with endless bailouts, mounting regulations, reckless spending, and the promise of a crippling tax burden. Correctly sensing that freedom is being discarded, they seek to battle this trend by taking to the streets to register their outrage. Starve the beast and join the Global Tax Revolt!Congressmen think Americans sent them to Congress to solve problems when Americans sent them there to see to it that Americans are left alone to solve their own problems. Add to that the fact that many of American problems have been created by Congress, and Americans have the basis for a healthy, peaceful revolution.Instead of looking at ways to truly empower community, too many organizations that claim to represent Americans continue to place their faith in government, rather than in individuals. This is disheartening. Part of the genius of America is the entrepreneurial and creative spirit, which has opened the door for prosperity and a better quality of life for all Americans. This is precisely what brought many people to America. New York! How does the song go? "If you can make it there, you'll make it anywhere!" If you can make it there, you're some kind of genius. "This is the worst fiscal downturn since the Great Depression," announced the Governor. So what's he doing? He's bringing in the biggest tax hike in New York history. If you can make it there, he can take it there—via state tax, sales tax, municipal tax, a doubled beer tax, a tax on clothing, a tax on cab rides, an "iTunes tax," a tax on haircuts, 137 new tax hikes in all. If you can make it there, you'll certainly have no difficulty making it even in Greece, the most corrupt country on Earth! To a penniless immigrant called Arnold Schwarzenegger, California was a land of plenty. Now Arnold is an immigrant of plenty in a penniless land: That's not an improvement. One of his predecessors as governor of California, Ronald Reagan, famously said, "We are a nation that has a government, not the other way around." In California, it's now the other way around: California is increasingly a government that has a State. There is a golden American revolving door for the movement of Amerikleptocrats between roles as legislators and regulators and the industries affected by the legislation and regulation and pullpeddlers. An unhealthy relationship develops between the private sector and American government, based on the granting of reciprocated privileges to the detriment of Americans, leading to American regulatory capture. Robert Rubin, who helped create the world that led to the 2008 financial meltdown as Treasury Secretary under Bill Clinton, then took a top position at Citibank and made more than $100 million before it tanked on his watch. In the fall of 2008, when Citigroup was saved from bankruptcy with a taxpayer bailout, Rubin quietly slipped out the back door with his money, resigning from his position at Citigroup. Only recently Rubin made the headlines for offering the least apologetic non-apology imaginable for taking the American people to the cleaners.More than 200 former Congressional aides and lawmakers are now working for financial firms as part of a multibillion-dollar effort to shape, and often scale back, federal regulatory power. In other words, the regulators and their aides legislate the rules and then simply step through that infamous revolving door and pick up a handsome check on the other side. There are 20,000 well-employed registered pullpeddlers in Washington today. A $7 billion industry, lobbying is definitely a field to get into, even in bad times, and when the cost of grass-roots efforts and of strategic advisers are all counted, total spending on influencing policy in Washington approaches $15 billion a year.American taxpayers hold a one minute silence every April 15, infamous tax day, at midday as a sign of mourning for the death of their freedom. Furthermore, flags are at half mast in USA throughout April 15 and all meetings held all over the world are preceded by a one minute silence in solidarity with the American people. The gesture is coordinated by the Global Tax Revolt.With the exception of the Civil War, Americans lived without an income tax from the beginning of the United States until 1913, when the 16th Amendment was adopted. Americans living during that period of time understood that freedom and income tax were contradictory notions. If people wanted to live in a free society, it would have to be a society in which government was prohibited from levying taxes on income. Conversely, if people wanted to live in a society in which government is taxing income, then the price they pay is the loss of freedom. Everything changed in 1913, when socialist ideas were imported from Europe into the United States. That was the watershed year, the year that brought into existence what would become the twin jugular veins for the welfare state and warfare state, the income tax and the Federal Reserve System. From that date forward and continuing through today, Americans would be coerced, on pain of fine and imprisonment, into sending some governmentally imposed percentage of their income to the IRS. The magnitude of that change cannot be overstated, for it actually inverted the historical relationship between the American people and the federal government.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that when an economy suffers from erectile dysfunction, via-grab does not work, but only via-cut. The via recommended is to cut taxes, not grab more taxes. There are limits to how much government can tax before it kills the host. Even worse, when government attempts to subsidize prices, it has the net effect of inflating them instead. The economic reality is that you cannot distort natural market pressures without unintended consequences. Market forces would drive prices down. Government meddling negates these pressures, adds regulatory compliance costs and layers of bureaucracy, and in the end, drives prices up. Starve the beast and join the Global Tax Revolt!
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic ()
Recent Activity:
New Members 88
Visit Your Group

~** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :

Ανήλικες ομολόγησαν τη δολοφονία 80χρονου
Κακοποιούσαν σεξουαλικά ανηλίκους και «ανέβαζαν» τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο
Ένα δράμα, με θύμα 9χρονο αγοράκι με νοητική υστέρηση, αποκαλύφθηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας στη Λάρισα.
Ανήλικες ομολόγησαν τη δολοφονία 80χρονου
Posted: 07 Jun 2010 05:45 AM PDT
Τι γίνεται βρε παιδιά;;;;
Δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 15 και 16 ετών σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησαν τη δολοφονία ενός 80χρονου στην Κερκίνη του νομού Σερρών.
Ο 80χρονος βρέθηκε χθες άγρια δολοφονημένος, μέσα στο σπίτι του, φέροντας πολλαπλές μαχαιριές.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών, οι ανήλικες εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους, προσπάθησαν να του αποσπάσουν χρήματα. Όμως όταν διαπίστωσαν, ότι δεν επρόκειτο να εκπληρώσουν τον στόχο τους, αποφάσισαν να τον σκοτώσουν, μαχαιρώνοντάς τον 15 φορές.
Επίσης όπως ανέφερε η αστυνομία, οι ανήλικες διέφυγαν από το παράθυρο του σπιτιού του άτυχου άνδρα, αλλά έγιναν αντιληπτές από τους γείτονες, που λίγη ώρα αργότερα βρήκαν το θύμα, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Οι δύο ανήλικες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.πηγή
http://www.hamomilaki.gr

Κακοποιούσαν σεξουαλικά ανηλίκους και «ανέβαζαν» τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο
Posted: 07 Jun 2010 05:30 AM PDT
Λύσσαξαν τα κτήνη...
Δύο Έλληνες, ηλικίας 28 και 46 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τις κατηγορίες της «Πορνογραφίας Ανηλίκων» και «Αποπλάνησης Παιδιών».
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι:
Έπειτα από σχετική καταγγελία και στοχευμένες διαδικτυακές περιηγήσεις, διαπιστώθηκε ότι με τη μορφή μηνυμάτων, εστάλησαν σε χρήστες Ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες ανηλίκου, υποβαλλόμενου σε ασελγείς πράξεις και σεξουαλική κακοποίηση. Κατά την ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, εντοπίστηκε το επίμαχο προφίλ του αποστολέα και εξακριβώθηκε ότι δημιουργός του είναι ο 28χρονος συλληφθείς.
Ακολούθησε αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία του, μεσημβρινές ώρες της 06-06-2010, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και ένας σκληρός δίσκος, με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι η ερευνώμενη οικία, αποτελούσε τον χώρο όπου είχαν ληφθεί οι επίμαχες φωτογραφίες του ανηλίκου.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου, επαναλήφθηκαν αρκετές φορές, ενώ σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις, συμμετείχε σ΄αυτές και ο έτερος συλληφθείς.
Πραγματοποιήθηκε έρευνα και στην οικία του 46χρονου, όπου εντοπίστηκε επιπλέον ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, και τρεις συσκευές αποθήκευσης δεδομένων τύπου USB, με αποθηκευμένο πλήθος αρχείων εικόνων και βίντεο παιδικής πορνογραφίας.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια απεστάλησαν στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. πηγή
http://www.hamomilaki.gr/

Ένα δράμα, με θύμα 9χρονο αγοράκι με νοητική υστέρηση, αποκαλύφθηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας στη Λάρισα.
Posted: 07 Jun 2010 04:44 AM PDT
Αφού διαβάσετε την είδηση, πείτε μας. Πόσα είναι τα θύματα και ποιοι οι θύτες;
Παιδιά στο υπόγειο και ένα πιο κάτω...
Η αστυνομική έφοδος σε διαμέρισμα της πόλης είχε αποτέλεσμα να συλληφθεί η μάνα για κακοποίηση ανηλίκου, αφού ο μικρός ήταν δεμένος από το πόδι με σχοινί στο καλοριφέρ. Στο ίδιο διαμέρισμα και τα τρία μικρότερα αδελφάκια του, ηλικίας 7, 5 και 3 ετών αντίστοιχα, τα οποία, σύμφωνα με την κατάθεση της μάνας, ο 9χρονος, που είναι κωφάλαλος και υπερκινητικός, τα παρενοχλούσε διαρκώς. Η «λύση» που επέλεξε η δυστυχισμένη μάνα ήταν να δέσει το αγοράκι στο καλοριφέρ. Η ταλαιπωρία του έγινε αντιληπτή από γείτονες, οι οποίοι ανέφεραν το περιστατικό στην αστυνομία. Το 9χρονο αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η μητέρα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας για κακοποίηση ανηλίκου. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή κ. Β. Χαλάτση, ξεκίνησε προσπάθεια, σε συνεργασία με την Εισαγγελία, για να διακριβωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των παιδιών από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες και αναζητήθηκαν συγγενικά πρόσωπα για να τα αναλάβουν, αλλά δεν βρέθηκαν. Εκ των πραγμάτων και για ανθρωπιστικούς λόγους, τα παιδιά φιλοξενούνται στην Αστυνομία, για σίτιση και διαμονή, ενώ ειδοποιήθηκε ο πατέρας τους, ο οποίος απουσιάζει από το σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Δ.ΧΑΤΖ.
http://www.hamomilaki.gr/

~**Καλησπέρα σας,

Ύστερα από τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας για φωτογράφιση - βιντεοσκόπηση γάμου.

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια επικοινωνήστε μαζί μου.

Ευχαριστώ.

Φιλικά,
Νίκος Δήμου

videographer, DOP
iliketomovieit video productions

http://iliketomovieit.gr/
http://dvd-duplication.gr/
__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 5180 (20100607) __________The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.http://www.eset.com/
TIMES GAMOU 2009.jpg

~**
Καλησπέρα σας,

Ύστερα από τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας για φωτογράφιση - βιντεοσκόπηση γάμου.

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια επικοινωνήστε μαζί μου.

Ευχαριστώ.

Φιλικά,
Νίκος Δήμου

videographer, DOP
iliketomovieit video productions

http://iliketomovieit.gr/
http://dvd-duplication.gr/
__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 5180 (20100607) __________The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.http://www.eset.com/

~**Ο/Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟJune 7, 2010 at 8:01pm
Θέμα: EΚΠΟΜΠΗ
Εκπομπή ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΗΤΗ Ραδιοφωνική εκπομπή απο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ http://www.facebook.com/l/c1327;www.elpar.gr για το πολιτιστικο γεγονός "ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗ"....ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙΣ 20:00 ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ... ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://www.facebook.com/l/c1327;www.elpar.gr ή απο τον σύνδεσμο http://www.facebook.com/l/c1327;www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=533 http://www.facebook.com/l/c1327;listen.onestreaming.com/asx/elpar.asx ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ . " ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗ" http://www.facebook.com/l/c1327;www.200000.gr

~** Ο/Η Eleytherios Morias έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ *2 THE WAY I WANT HELLAS (GREECE) TO BE *2.

Eleytherios MoriasJune 7, 2010 at 7:17pm
Θέμα: ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ
http://www.facebook.com/l/c1327;www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fnoiazomai.agrino.org%2Fpatrokosmas.html&ei=lBkNTLOyDJCF4QbFuMGLAQ&usg=AFQjCNEEsmG8gMhNkCuC5x8ncF8sFNXGOw

~** Ο/Η Chris Sar έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!!!!!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΩ!!!!! (PART III).

Chris SarJune 7, 2010 at 3:53pm
Θέμα: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΠΟ 08/06-13/06
ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑΡΞΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ GRANDE.ΑΠΟ 08/06 ΕΩΣ 13/06 ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ :ΤΡΙΤΗΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ-ΘΕΛΞΗ (FRANTZELICO)ΤΕΤΑΡΤΗΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ-ΘΕΛΞΗ (FRANTZELICO)ΚΙΑΜΟΣ (POSIDONIO)ΠΕΜΠΤΗΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ-ΘΕΛΞΗ (FRANTZELICO)ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΡΤΑΚΗΣ (ΘΕΑ)ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΚΙΑΜΟΣ (POSIDONIO)ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ (GRANDE)ΒΑΝΔΗ (ΘΑΛΛΑΣΑ)ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ-ΘΕΛΞΗ (FRANTZELICO)ΧΟΛΙΔΗΣ-ΠΑΟΛΑ (TEATRO)ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΡΤΑΚΗΣ (ΘΕΑ)ΚΙΑΜΟΣ (POSIDONIO)ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΣΑΒΒΑΤΟΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ (GRANDE)ΒΑΝΔΗ (ΘΑΛΛΑΣΑ)ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΡΤΑΚΗΣ (ΘΕΑ)ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΧΟΛΙΔΗΣ-ΠΑΟΛΑ (TEATRO)ΚΥΡΙΑΚΗΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 90ΕΥΡΩ/ΤΑ 6 ΑΤΟΜΑΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ MSG ΣΤΟ FACEBOOK Η ΤΗΛ. ΣΤΟ 6933463458 begin_of_the_skype_highlighting 6933463458 end_of_the_skype_highlighting(FREE TO GO) H 6971744121 begin_of_the_skype_highlighting 6971744121 end_of_the_skype_highlighting (WHATS UP)ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ CLUB ΑΠΟ 85 ΕΥΡΩ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ(ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)-VEGA SUMMER (ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ)-BALUX(ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)-W POOLSIDE (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)-AKANTHUS (ΠΕΜΠΤΗ)-VILLA (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)-BARAONDA (ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ)-ALCATRAZ(MENS AND WOMEN SHOW) (ΚΥΡ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ)

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια: